NordVPN for iPhone – Slik installerer du NordVPN på iOS-enheter

Jeg’har allerede dekket alle detaljene om beste VPN-leverandører med NordVPN i seg’s omfattende gjennomgang av 2019. Det er imidlertid fortsatt noen brukere som ønsker spesifikk informasjon angående iPhone / iPad-applikasjonen.

For å gi deg fullstendige detaljer om NordVPN’s iOS-funksjonalitet, jeg’Vi har laget denne grundige iOS-guiden. Her inne, vil du finne informasjon om appen og dens ytelse på forskjellige iOS-enheter og streamingplattformer som nordvpn netflix-kompatibilitet.

Disse inkluderer de beryktede 7, 8, X og deres Plus-modeller. Så hvis du vil ha informasjon om NordVPN for iPhone, er du på rett sted. Fortsett å lese nedenfor!

BestVPNco’s Eksperter dekker den beste analysen på VPN App for iPhone, les 3 min guide for detaljstudier.

NordVPN for iPhone X / 8/8 Plus / 7 gjennomgang

Jeg har testet NordVPN iOS på alle nyeste versjoner av iPhone. Til min overraskelse var det ingen vesentlige endringer eller forskjeller, uavhengig av iOS-modellen du bruker.

Å starte appen gir deg tilgang til det samme kartgrensesnittet som andre klienter. I forhold til Android har imidlertid iOS-kartet enklere å bruke og navigere etter servervalg.

Brukere kan også zoome inn og ut ganske jevnt, noe som gir applikasjonens brukervennlighet. Jeg opplevde ingen problemer med etterslep eller tilkobling, et sjeldent syn for iOS-brukere.

Det er en “Rask tilkobling” alternativet tilgjengelig hvis du vil ha umiddelbar anonymitet. Samtidig har utviklerne lagt til en “land” , som mangler i Android-applikasjonen.

I Android-versjonen må du sveipe opp for å få tilgang til steder. Likevel har du ikke tilgjengelig a “Region” menyen, som finnes i iOS-versjonen.

Dette betyr at du direkte kan velge en amerikansk server i Los Angeles, Seattle, Boston, Philadelphia, Detroit og mange andre byer. Så det definitivt fungerer til fordel for iPhone 7/8 / X / Plus brukere.

NordVPN for iPhone

Hvor det er positive, møtte jeg imidlertid noen negativer også. Det var skuffende å se at spesialiseringsserveroppføringen er kortere enn Android- og Windows-versjonene.

De eneste alternativene iPhone 7/8 / X / Plus-brukere har tilgjengelige er: P2P / File Sharing and Onion over VPN. Jeg kunne ikke se noen dedikerte IP-er eller DoubleVPN-servere jeg kan koble til.

Utviklerne har også begrenset iOS-brukere tilgang til flere viktige funksjoner, som obfuscated-servere (for å fjerne blokkering av nettsteder / tjenester i Kina), automatisk tilkobling, TCP / UDP-protokollkontroll eller CyberSec (som hjelper med ondsinnet IP-filtrering).

Etter å ha gravet meg inn i saken, ble det imidlertid kjent at dette ikke er et problem med NordVPN. Det er et problem angående iTunes’ sikkerhetspolitikk.

Butikken setter teknisk sett grenser for hva varierte applikasjoner kan gjøre. Dette er ganske likt hvordan Google Chrome spraker mot VPN-applikasjoner rundt om i verden.

Den populære nettleseren fjerner for eksempel VPN-applikasjoner som er utstyrt med annonse- / sporingsblokkering, siden den ikke oppfyller retningslinjene for fellesskapet..

Slik installerer du NordVPN på iOS-enheter (iPhone og iPad)

Å sette opp NordVPN på iOS er ikke rakettvitenskap. Prosessen er faktisk ganske enkel, akkurat som å laste ned / installere en hvilken som helst annen iOS-applikasjon.

  1. Abonnere til hvilken som helst passende plan fra NordVPN ved å klikke her.
  2. til iTunes-butikken din og Søk til “NordVPN” i navigasjonsfeltet.
  3. Klikk på det første alternativet og deretter truffet de “Installere” knapp.
  4. Vente for nedlasting og installasjonsprosess å fullføre.
  5. Launch søknaden og “Aksepterer” popup-vinduene som krever rettigheter.
  6. Tast inn brukernavnet og passordet du angir når du abonnerer på NordVPN.
  7. Nyt bruker VPN for å fjerne blokkering av VoD-er, NordVPN-torrenting eller for å skjule identiteten din.

NordVPN iOS Kina

Når den kinesiske regjeringen slår ned VPN-tjenester, kan det være en oppgave å finne en som faktisk fungerer på fastlandet. Beboere og utvandrere som besøker landet, har bare tilgang til en håndfull navn. De fleste av disse leverandørene har en tendens til å være myndighetsgodkjent.

Dette betyr at de ikke beskytter ditt personvern og kan logge all informasjon om økt / tilkobling, noe som hindrer din rett til online personvern. NordVPN eksisterer som den eneste leverandøren på markedet for tiden med den andre ExpressVPN, som tilbyr støtte til kinesiske brukere.

De har lansert en dedikert kinesisk side. Bare besøk http://nord-for-zh.com/ og følg trinnene for å laste ned NordVPN på iOS. Dette skal hjelpe deg å omgå “Den store brannmuren”, slik at du kan fortsette å bruke dine utenlandske favorittapper / -tjenester i landet.

Les Kina VPN-guide for mer detalj.

NordVPN obfuscated servere iOS

Som nevnt tidligere, mens jeg gjennomgikk NordVPN iOS-appen på iPhone 7/8 / X / Plus, la jeg merke til at det manglet mange funksjoner. Dette inkluderte menyen Obfuscated Servers.

Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan bruke dem. Hvis du har en bærbar PC, kan du finne denne funksjonen på Mac- eller Windows-applikasjonen. Bare aktiver det for nettsteder du føler som krever ekstra sikkerhet.

Når du er ferdig, kan du prøve å koble til en av serverne listet nedenfor. Disse har en tendens til å tilby bedre ytelse og anonymitet til brukere i Kina eller utvandrere som besøker landet.

USA # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Singapore # 132-133, 138-139, 141-150;
Frankrike # 280-285, 295-302;
Japan # 135, 150-164;
Nederland # 253.

Pakk inn ting

Med dette kommer jeg til en slutt på denne NordVPN for iPhone-guiden. Jeg håper det gir deg relevant kunnskap du trenger om iOS-appen og bruken av dem på iPhone 7/8 / X / Plus-kolleger.

Uansett, hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp, ikke nøl med å slippe en kommentar nedenfor. Jeg vil svare med et svar personlig.

Du kan også dele innsikten i denne guiden til andre brukere som leter etter spesifikk informasjon om NordVPN og dens kompatibilitet på iOS-enheter. Ha en fin dag!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me