NordVPN for Android: Installasjonsveiledning for Android TV Box

Når enkeltpersoner søker etter et VPN-program for å oppfylle sine spesifikke krav, prøver de å skaffe seg så mye objektiv informasjon som mulig. Hvis du er en Android-bruker som søker en passende leverandør, kan du ha kommet over den beryktede personvernfokuserte, Panama-baserte leverandøren, NordVPN.


Som en av de mest kjente personverntjenestene i bransjen, mottar den ganske ros i nesten alle aspekter. Denne guiden fokuserer på tilbudene til NordVPN for Android. For et mer omfattende syn, kan du til og med lese denne NordVPN-gjennomgangen, som tok oss på BestVPN.co en hel dag å analysere og skrive opp.

NordVPN Android gjennomgang

Gjennomgang av Android-applikasjonen var ganske enkelt ettersom appen bokstavelig talt dekket alle ender med å tilby maksimal bekvemmelighet til kundene. I tillegg til en vakker og grei design, er appen ganske intuitiv for å si det mildt, og denne VPN-tjenesten fungerer greit for å fjerne blokkering av nettsteder og VoD-tjenester, samtidig som den gir deg maksimal sikkerhet. Andre fordeler ved å bruke NordVPN for Android:

 1. Hopp over irriterende annonser - Noe av det verste med å utforske internett i dag er den overdreven belastningen av irriterende / prangende reklame, som hele tiden bugner deg ved å dukke opp på skjermen. NordVPNs tilbyr en CyberSec-funksjon som automatisk blokkerer disse uønskede popup-vinduer, auto-play-annonser og annet materiale - slik at du kan glede deg over en jevn surfopplevelse. Blokkering av annonser og trackere øker også lastehastighetene!
 2. Beskyttelse mot virus / skadelig programvare - Med CyberSec-funksjonen på, kan du føle deg trygg på at du får maksimal beskyttelse mot trackere, malware, virus, botnet-kontroll og andre cybertrusler som tar sikte på å hacke enheten din og stjele personlig informasjon. Brukere mottar til og med god sikkerhet fra DDoS (distribuert denial-of-service), noe som avbryter kommunikasjonen mellom kontrollserveren til botnet og den kompromitterende eiendelen.
 3. Sikkerhet fra farlige nettsteder - Selv om internett har vokst massivt gjennom årene, er det fortsatt en god sjanse for deg å komme over noen skyggefulle / farlige nettsteder, som lurer brukere til svindel via phishing og andre cybertrusler. CyberSec-funksjonen skanner regelmessig nettstedsadresser mot populære tilbakelister, noe som holder deg sikker fra ethvert falsk nettsted som ønsker å lure deg til å kjøpe noe eller avsløre personlig informasjon..
 4. Beskytter din digitale identitet - Takket være NordVPNs strenge nullloggpolicy, funksjoner som DNS Lekkasjebeskyttelse, Automatisk Kill Switch og protokoller som DoubleVPN og Onion over VPN - VPN pleier å være en av de mest sikre tjenestene på markedet for tiden. Du kan føle deg trygg på at identiteten din forblir anonym til enhver tid, selv når du fjerner blokkering av VoD-tjenester eller strømmer piratkopiert innhold via uoffisielle / tredjepartsapper / SaaS.

NordVPN for Android

Nedlasting av NordVPN Android

Nedlasting av NordVPN på din Android-enhet krever ingen rakettvitenskap. Brukere har vanligvis to alternativer for å få appen. Den første er å bare gå over til https://nordvpn.com/download/, bla nedover og klikke på lenken for Android. Det andre er å besøke Google Play Store, skriv inn “NordVPN” i søkefeltet, og slo på “Installere” knapp. Begge prosessene tar knapt 2-3 minutter å fullføre!

Nedlasting av NordVPN Android

Slik installerer du NordVPN for Android

Når det gjelder konfigurering av NordVPN for Android, har du to alternativer: bruk VPN-tjenesten manuelt eller via appen. Uansett hvilket alternativ du går til, utnytter du det samme sikkerhetsnivået. Riktignok har du mer frihet til å konfigurere og legge til ekstra lag med sikkerhet, hvis du velger den manuelle ruten. Nedenfor vil vi diskutere begge prosessene for å gjøre beslutningsprosessen enklere for deg!

Sette opp den offisielle NordVPN-applikasjonen

 1. Gå til NordVPN’s offisielle hjemmeside og abonner på en passende plan.
 2. Last ned Android-applikasjonen fra nettstedet eller Google Play Store.
 3. Når du er installert, må du oppgi legitimasjon for planen du registrerte deg.
 4. Trykk på påloggingsknappen for å få tilgang til VPN-funksjonene.
 5. Gå til innstillinger og aktiver “CyberSec” for å øke beskyttelsen.

Slik installerer du NordVPN for Android

Sette opp NordVPN manuelt via OpenVPN Connect

 1. Åpne nettleseren og last ned NordVPN .ovpn-konfigurasjonsfilene herfra.
 2. Gå til Google Play Store og last ned / installer OpenVPN Connect.
 3. Når programmet er installert, start applikasjonen og trykk på menyknappen.
 4. Plukke ut “Importere” og finn .ovpn-konfigurasjonsfilen du lastet ned tidligere.
 5. Skriv inn brukernavn og passord for NordVPN-kontoen din. Hit connect!

NordVPN Android fungerer ikke

NordVPN Android TV Box

Noe av det beste med å registrere deg hos NordVPN er at du alltid kan føle deg trygg på å motta kompatibilitet på en rekke enheter / maskinvare. Snorer, binge-seere og nørder av film- / TV-show kan nå ta et lettelsens sukk når de vet at det også finnes en NordVPN-app for Android TV-er! Den er tilgjengelig for nedlasting på begge: Google Play Store og Amazon App Store.

NordVPN Android TV Box

Beste NordVPN-tilbud for Android

Som en av de mest fremtredende VPN-tjenestene på markedet, er det mange som ser etter billigste VPN. Etter å ha utført en grundig analyse på det offisielle nettstedet og flere andre fora / lokalsamfunn, fikk vi vite at det foreløpig ikke er noen spesialtilbud for Android. Du kan imidlertid fortsatt velge den spesielle årlige avtalen din, som gir deg en massiv rabatt på 41%, og senker de månedlige kostnadene fra $ 11,95 til $ 6,99 (faktureres $ 83,88 hver 12. måned).

nordvpn prising-plan

NordVPN for Android feil / problemer

Når du bruker NordVPN for Android, kan det hende du støter på visse feil / problemer som krever hjelp. Nedenfor har vi diskutert de vanlige problemene og deres beste løsninger.

NordVPN Android fungerer ikke

Det er mange grunner til at NordVPN for Android kanskje ikke fungerer greit. Internett-frakobling eller servertilgjengelighet på forskjellige protokoller er imidlertid ofte hovedårsakene. Forsikre deg om at Internett er tilkoblet for å rette opp problemet. Hvis ingenting annet fungerer, kan du vurdere å installere appen på nytt.

Kan ikke koble NordVPN for Android

Tilkoblingsproblemer kan oppstå på grunn av at NordVPN for Android-appen ikke mottar riktig godkjenning. Forsikre deg om at du gir tilgang til alle funksjonene i NordVPN. Hvis ting fremdeles ikke fungerer, kan du vurdere å feilsøke internettforbindelsen din.

Pakk inn ting

Etter å ha brukt rundt 3 til 4 timer på å evaluere ytelsen og funksjonene til NordVPN for Android-applikasjonen, er det trygt å si at du får god anonymitet og personvern på nettet. Det er mange funksjoner som øker sikkerheten din, og appen tilbyr ganske fantastisk kompatibilitet også for Android-TV-er. Vi gjennomførte også en WebRTC- og DNS-lekkasjetest, men fant ingen sikkerhetshull.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me