Modem Router VPN – Sørg for personvern på din tilkoblingsenhet

Etter hvert som verden blir mer befolket med Internett-tilkoblede enheter, må du definitivt lære mer om rutermodemene som driver deres tilkoblingsmuligheter og gjør deres muligheter mulige å bruke.

Modemer og rutere er forskjellige enheter, men nå kan du også få tilgang til dem som en enkelt enhet kjent som Modem Routers som kombinerer funksjonaliteten til begge. Disse enhetene har fantastiske evner, og du kan forsterke dem enda mer ved å bruke Best VPN.

Roundup of Modem Router Guide

 1. Hva er et modem?
 2. Hva er en ruter?
 3. Modem Router Spesifikasjoner
 4. Hvorfor du trenger VPN på rutermodem?
 5. Modem Router VPN
 6. Modem Router Forskjell
 7. Hva er en trådløs ruter?
 8. Modem Router VPN-tilkobling
 9. Optisk linje Modem
 10. Omkjøring Internet Throttling på ruteren ved hjelp av VPN

Hvis du vil vite mer om hvordan dette gjøres og hvilke fordeler en VPN påløper på en Modem Router, kan du lese denne omfattende guiden om Modem Router VPN.

Modem-Router-VPN

Hva er et modem?

De fleste er definitivt forvirret med denne enheten og spør hva er et modem? Vel, et modem er tilkoblingsenhet / periferi som utfører funksjonen til modulering og demodulering av data.

For å ganske enkelt svare på spørsmålet om hva som er et modem nøyaktig, koder det den digitale informasjonen din, slik at det er mye lettere for det å overføres som et lett signal over lange avstander. Den avkoder også informasjonen ved ankomst, slik at dataene kan hentes i sin opprinnelige form.

hva-er-en-modem

Denne overføringen er nødvendig fordi en datamaskin bare forstår digitale signaler mens signalet overføres over internett i analog form. Et modem strømlinjeformer denne prosessen ved å fungere som et middel der denne overføringen i form av signalet skjer når det er nødvendig.

Hva er en ruter?

Hvis du fortsatt ikke’t vet hva som er en ruter, så la oss definere den for deg. En ruter gjør i utgangspunktet det navnet antyder, dvs. den ruter datapakker som kommer fra internett til forskjellige enheter som finnes i hjemmet / kontoret. Det er i utgangspunktet to forskjellige typer rutere, den lille hjemme- / kontorruteren og forretningsruteren. Små rutere for hjem og kontor er det som ofte brukes, så vi vil holde oss til å diskutere det her.

hva-er-en-ruter

Jo mer vanlig forståelse av hva som er en ruter, er at det er et tilgangspunkt som du bare trenger når du har mer enn en enkelt enhet. Et modem er alt du trenger for å få internett vpn-tilkobling gjennom til en enkelt enhet. Når antall enheter øker fra en, er det nødvendig med en ruter for å spre internettforbindelsen til disse ekstra enhetene.

Modem Router Spesifikasjoner

I eldre dager kom modem og ruter som to separate enheter, men siden det nå er mulig å samle dem til et enkelt fysisk produkt som tilbyr funksjonaliteten til begge enhetene, har Modem Routers blitt stadig mer vanlig blant internettbrukere.

Du vil nå sjelden finne modemer og ruter som to separate enheter i mange hjem og kontorer, så i stedet for å stille spørsmål som hva som er en ruter, må du forstå at nå rutere er innebygd i modemer.

Hvorfor du trenger VPN på rutermodem?

VPN-er gir anonymitet på nettet og garanterer personvern for brukerdata, og de blir raskt uunnværlige for alle brukerne som ønsker å koble seg til internett på en tryggere måte.

Moderne VPN-er krypterer datapakkene dine og sender dem gjennom en sikker protokoll for å sikre at ingen kan snuse inn dine private datapakker og at de forblir beskyttet mot nysgjerrige øyne fra myndigheter, hackere, Internett-leverandører, datatyver blant andre online trusler.

Og kanskje er VPN-er best egnet til rutermodemer fordi hvis du installerer og VPN på denne enheten, blir alle enhetene dine automatisk dirigert gjennom en trygg og svært sikker tilkobling, og eliminerer dermed behovet for å konfigurere VPN-er på hver enkelt enhet separat.

modem-router-specs

VPN-er tilbyr mange ekstra fordeler i dag, bortsett fra sikkerhet, kommer de mer og mer nyttig for å tillate brukere å få tilgang til geobegrensede streaming-nettsteder for f.eks. ved å bruke en VPN kan du få tilgang til Netflix USA selv når du for tiden befinner deg i Japan.

Modem Router VPN

Ikke hver VPN er god nok for modemruteren din, da den må gi riktig funksjonalitet som samsvarer med kravene til modemruterenheten. Disse funksjonalitetsfunksjonene inkluderer støtte for ubegrenset båndbredde, flere samtidige tilkoblinger, beste krypteringsstandarder, null loggpolicy, god støtte blant andre. Topp 3 VPN-er som gir nøyaktig disse funksjonene og mer er:

ExpressVPN - perfekt valg for modemruter

ExpressVPN, som er et etablert navn i bransjen, er et perfekt valg for modemruteren din, ettersom den tilbyr mer enn 2000 globale servere, rask live chat support, kryptering av militær karakter, dedikerte rutere supportguider og mye mer.

EpressVPN-for-modem-ruter

Deres beste plan koster for øyeblikket $ 99,95 for et år’abonnementets verdi inkludert en 30 prøveperiode.

Lese: Expressvpn Apple TV Installasjonsveiledning

NordVPN

NordVPN tilbyr over 4000 servere som en Modem Router VPN, og har ekstraordinær legitimasjon som en sikker VPN. Det gir ekstra sikkerhetselementer gjennom tilveiebringelse av funksjoner som Double VPN, Onion over VPN blant andre. For rutermodemer har den enkle installasjonsveiledninger som du får tilgang til fra feilsøkingslagrene eller ved å kontakte live chat-supporten.

Nord-VPN-for-modem-ruter

Et tre års abonnement hos denne leverandøren koster $ 79,00 fakturert en gang. Sjekk netflix-kompatibiliteten i denne nordvpn netflix-bloggen.

PrivateInternetAccess

PIA er en av de beste modemruteren VPN-er for å streame og fjerne blokkering av geo-begrenset innhold, og PIA kan tilby ekstremt sikker tilkobling til flere enheter. Det tilbyr dedikerte torrent nedlasting støtte, mulighet for å omgå gassbåndbredder, malware og annonseblokkering, flere VPN-gateways osv.

PrivateInternetAccess-for-modem-ruter

Den har 3597 servere i 30 land i et godt spredt serverinfrastrukturnettverk.

Prisene starter på $ 6,95 / måned og 24-månedersplanen koster $ 69,95 fakturert en gang.

Modem Router Forskjell

Akkurat som nevnt tidligere, er et modem en enhet som modulerer og demodulerer signaler fra digital til analog og omvendt for å gi en mye jevnere overføring av signaler mellom internett og enheten som får tilgang til den. På den annen side brukes en ruter bare for å spre den innkommende internettforbindelsen til flere enheter. Det fungerer som et fysisk tilgangspunkt. Modem Router-forskjellen er litt forvirrende for de fleste, så vi håper at dette tydeliggjør det for dem.

modem-router-forskjellen

Men nå er folk ikke forvirret med spørsmålene som hva som er en ruter eller hva er et modem, men hva er en modemruter? Så for å forklare dem enkelt, kommer en Modem Router nå også som enkelt fysiske enheter med de innebygde egenskapene til begge disse enhetene, noe som gjør det mye enklere for brukerne å distribuere dem og dra nytte av dem.

En modemruter som en enhet reduserer rotet og avslutter komplikasjoner som kan oppstå når disse to enhetene kan brukes separat for å aktivere internettforbindelse til og mellom enheter.

Hva er en trådløs ruter?

En trådløs ruter er akkurat det navnet antyder. Alt det gjør er at det gir muligheten til å koble enheter til internett gjennom seg selv trådløst. Den er best egnet for moderne bærbare enheter som smarttelefoner, nettbrett osv. Som gir utrolig enkel tilgang og enorm mobilitet.

hva-er-en-trådløs-ruter

Modem Router VPN-tilkobling

Å sette opp en VPN på Modem Router er litt av en kompleks prosess siden det er mange varianter og typer Modem Routers tilgjengelig i markedet, hvor hver av dem har en annen konfigurasjon og dermed krever en helt unik installasjonsprosess for å lykkes konfigurere en VPN på den.

ExpressVPN er en slik leverandør som tilbyr dedikerte installasjonsveiledninger for hver type ruter for å gjøre det enklere å konfigurere VPN på en hvilken som helst modemruter. Hvis du vil vite mer om denne prosessen, kan du se vår VPN-tilkoblingsguide.

Optisk linje Modem

Dette er en annen type modem som avkoder og koder optiske signaler til elektroniske signaler og omvendt, og det er veldig annerledes og sammensatt sammenlignet med de mer utbredte som bruker kobbertrådmedia som DSL, oppringingsmodemer osv..

Et optisk linjemodem gjør det mulig å nå internetthastigheter som ikke kan oppnås gjennom andre, mer konvensjonelle modemer, men de er ikke distribuert like populært som konvensjonelle modemer i hjemme- og mindre kontormiljøer. Stort sett bruker store organisasjoner og militære organisasjoner Optical line og derfor optiske linjemodemer.

Omkjøring Internet Throttling på ruteren ved hjelp av VPN

Internett-gasspådrag er en stor avkjøring for mange internettbrukere fordi nedgraderingene hastigheter og dermed ødelegger den totale opplevelsen ved å la internettbrukeren hengi seg til datakrevende aktiviteter som Torrenting og streaming.

Det meste av internett-gassingen styres av Internett-leverandører eller Internett-leverandører, men du kan omgå dette ganske enkelt ved å bruke en Router VPN. Dette er mulig fordi, når du bruker en VPN, blir det nesten umulig for Internett-leverandøren din å inspisere datapakken din for å sjekke hvilken type belastning den har, og dermed tillate deg å bryte gjennom hastighetsbegrensningene.

Hvis du også opplever dette problemet, er det slik du kan omgå internettgjenger på Router ved å bruke VPN:

 1. Registrer deg med en Best Router VPN-leverandør som ExpressVPN
 2. Skaff brukeropplysninger, dvs. VPN-brukernavn og passord
 3. Konfigurer VPN på ruteren din (Avhengig av ruteren din, kan installasjonsveiledningene variere og det er ingen enhetlighet, så det er best å gå over til ExpressVPN’s nettsted og velg ruteren din for å tillate deg selv å bli guidet gjennom de riktige installasjonstrinnene
 4. Når VPN er konfigurert på ruteren, kan du glede deg over full hastighet på ruteren!

Konklusjon

Moderne rutere er vidunder av teknologisk dyktighet, da de lar deg kombinere mulighetene til modemer og rutere til en enkelt enhet. Fordelene ikke’Det ender ikke med at de også gir mye mer kraft for å garantere raskere hastigheter og kan støtte flere enheter ved å gi dem uforstyrret internettforbindelse med relativt enkelhet.

Hvis du vil få mest mulig ut av Modem Router, må du sørge for at du bruker en VPN på den, slik at du kan omgå båndbreddestottling, fjerne blokkering av geobegrensede streaming-nettsteder, beskytte sensitive data på flere enheter og fremfor alt garantere din anonymitet og personvern på nettet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me