ExpressVPN för Android OS – App Setup Guide, Performance & More

Express VPN är en av pionjärerna inom internetsäkerhet på grund av dess otroliga tillförlitlighet och trovärdighet som fungerar som en VPN-tjänst på detta område.

den’är lämplig att arbeta på nästan alla enheter men med tanke på det fenomenala. Du hittar enkelt Express VPN för Android-appen i Google Play Store. Den erbjuder också dedikerade appar för andra enheter som iOS, Linux också.

ExpressVPN är under de brittiska Jungfruöarnas jurisdiktion, därför gör du inte det’Jag måste oroa mig mycket eftersom internetlagarna i detta land är ganska liberala enligt vår detaljerade studie där vi studerade alla stora VPN-platser.

Den goda nyheten är att ExpressVPN’s Android-app kan också användas på Android TV.

ExpressVPN’s Android-app är en fantastisk tjänst och en av Bästa VPN för Android, eftersom den inte bara kan garantera din integritet utan också låter dig avblockera geo-restriktioner och besöka någon form av strömningswebbplats med relativt enkelhet. Låta’s utforska den här appen i mer detalj här:

ExpressVPN för Android-telefoner, surfplattor och TV

ExpressVPN för Android

Förutom att det fungerar på olika enheter fungerar Express VPN sömlöst på Android-plattformen.

ExpressVPN’s Android-app är otroligt stabil och kraftfull mot att garantera en pålitlig onlineupplevelse.

Det kan användas för att avblockera begränsade webbplatser som Netflix US och andra.

De tillgängliga alternativen vad gäller protokollsupport på appen inkluderar OpenVPN, som är det säkraste protokollet överlägset på grund av dess open source-natur.

Chattsupport kan också nås från appen. ExpressVPN för Android-surfplattor och TV

Bortsett från allt detta kan ExpressVPN Android-appen också fungera på Android TV, som vi nämnde tidigare. Processen att installera den på Smart TV-enheten är nästan densamma som att göra det på en Android-telefon.

Du kan också använda ExpressVPN media streamer-tjänst på Android-TV: n, vilket är ännu enklare än att få appen själv.

Handledning för att göra allt detta och många andra installationsguider är lätt tillgängliga på ExpressVPN.com.

Du kan också gå igenom många av dess installationsguider genom att läsa vår fullständiga recension av tjänsten.

Hur man installerar ExpressVPN på Android - steg för steg-guide

Att installera ExpressVPN på alla enheter är en extremt enkel process.

Att göra det på Android är detsamma som att ladda ner någon annan app från Google Play Store.

Här’hur du kan göra det på under 2 minuter:

  1. Gå till Google Play Store och sök efter “ExpressVPN”.
  2. Klicka på “Installera” och appen hämtas automatiskt och installeras på din enhet.
  3. När appen är där måste du ha ett giltigt ExpressVPN-abonnemang för att gå vidare.Hur man installerar ExpressVPN på Android
  4. Prenumerera på någon av dess prisplaner och säkra användaruppgifter.
  5. Ange dessa användaruppgifter i Android-appen och appen kommer nu att vara på sitt hemgränssnitt.
  6. Välj den server du väljer.Använder ExpressVPN OpenVPN
  7. Ansluta.Hur snabb är ExpressVPN för Android OS

Andra sätt att ladda ner ExpressVPN

Medan Android-appen är lätt tillgänglig, erbjuder leverantören också .apk-filer som kan låta dig ladda tjänsten på din Android-enhet.

Bortsett från detta har du alltid möjlighet att använda OpenVPN för att konfigurera en VPN-tjänst på din Android, på samma sätt som du kan på andra enheter.

Vi föreslår att du håller dig till Android-appen, eftersom de andra metoderna för att använda tjänsten på Android kan vara lite komplexa, vilket inte passar om du är ny inom VPN-branschen.

Vilka är de bästa servrarna?

ExpressVPN, till skillnad från andra leverantörer, gör det inte’t erbjuder dedikerade eller speciella servrar för alla uppgifter. Dess officiella ståndpunkt i denna fråga är att alla 3000+ servrar är optimerade lika.

Andra sätt att ladda ner ExpressVPN

Leverantören gör det inte’Jag erbjuder till och med dedikerade servrar för nischuppgifter som Netflix-blockering eller Torrenting.

Chattstöd sa att alla servrar i en viss region kan användas för dessa ändamål, vilket är ett bra borttagning från konventionell praxis i branschen, dvs att erbjuda bara ett fåtal specialserver dedikerade för sådana unika uppgifter.

ExpressVPN’s serverinfrastruktur är mycket bättre på grund av den lätthet den erbjuder när det gäller anslutning som drivs av varje server på sitt nätverk av exakt samma anledning.

Varför lita på ExpressVPN Android-app?

Sekretessorienterade användare är lite tveksamma när de laddar ner programvara till sina enheter, särskilt smartphones. Det där’beror på att smartphones lagrar mycket mer värdefull information än andra enheter, vilket gör dem lockande mål för skadlig programvara och ransomware.

Detta ställer frågan om varför användare ska lita på VPN-appar eller i detta fall ExpressVPN’s Android-app?

För att lindra denna exakta oro kontrollerade vi ExpressVPN’s Android-app på Virustotal.com, som är ett serviceverktyg som kontrollerar alla filer för ransomware, malware eller virusinfektioner.

Resultaten från våra tester framkom utan någon sådan skadlig infektion bland de 69 typerna av virus som tjänsten kontrollerade appen för. Detta innebär att ExpressVPN’s Android-app är extremt pålitlig och tillräckligt säker för dig att använda på dina Android-enheter.

Varför lita på ExpressVPN Android App.png

Dessutom vann leverantören’lagra alla loggar över de aktiviteter du gör på dina smartphones enligt denna detaljerade loggningsstudie som involverar över 100 leverantörer, vilket gör det ännu säkrare att använda jämfört med andra liknande VPN-alternativ.

Använder ExpressVPN OpenVPN?

ExpressVPN stöder OpenVPN-protokollet på nästan alla enheter.

Hur snabb är ExpressVPN för Android OS?

Enligt recensioner gjorda mot andra leverantörer är Express en av de snabbaste leverantörerna där ute. Den har en av de lägsta minskningarna i nedladdnings- / uppladdningshastigheter och har praktiskt taget noll driftstopp också.

Hur mycket kostar ExpressVPN?

Det bästa erbjudandet kostar dig 8,32 USD / månad (årlig prenumerationsplan).

Hur många enheter kan anslutas till ExpressVPN samtidigt?

Du kan ansluta tre enheter samtidigt med ett enda ExpressVPN-prenumeration.

Slutsats

ExpressVPN för Android är ett bra val för närvarande eftersom antalet mobiltelefonanvändare på detta OS i ökar med dagen och de behöver inget annat än stellar säkerhet för att hålla sina enheter säkra och skyddade hela tiden.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me