Den 3 beste NetGear Router VPN for hjemmebrukere

IoT (Internet of Things) -alderen er her, og den krever bedre & raskere tilkobling til kraft et stort utvalg av elektronikk som nå har gått “smart”. Alt fra TV-er, klokker, telefoner, kjøleskap, hele hjem, biler og til og med hårbørster er nå online. De fleste hjemmebrukere blir imidlertid sittende fast når det gjelder å velge en kraftig ruter for å koble de forskjellige smarte elektronikkene sine med alvorlige tilkoblingsproblemer..


I artikkelen som følger, ser vi på topp 3 NetGear-ruter vpn som er viktige for hjem og har en rekke smarte enheter som krever konstant tilkobling. Selv om det er mange andre respektable merker som tilbyr utmerkede raskeste VPN-tjenester, vil vi spesifikt se på NetGear på grunn av tilkoblingen og serverne når merkevaren tilbyr.

Jeg har med vilje unngått spesifikasjoner for enheter som ikke gir mening for ikke-teknisk kyndige brukere. Jeg har oppsummert viktige aspekter som kreves, dette er ikke en ruteranmeldingsartikkel snarere en forenklet guide for å hjelpe hjemmebrukere med å velge den beste trådløse NetGear-ruteren vpn.

Den beste NetGear Router VPN i 2017

Ikke alle VPN-leverandører tilbyr støtte for rutere, du finner noen tilbydere’t til og med tilby alternativet. Den’det er ikke mulig å liste opp nesten 45+ VPN-leverandører som gir god støtte for rutere i bloggen, så jeg valgte bare 3 av de mest pålitelige, lommevennlige og høyhastighets VPN-ene du kan bruke med ruteren din.

 1. ibVPN (Invisible Browsing VPN)

Romania-basert ibVPN er et undervurdert navn i VPN-bransjen, først og fremst på grunn av den selektive serverdekningen av merkevaren. ibVPN drives av et nettverk på mer enn 100 servere i 43 land med populære steder, inkludert USA, Storbritannia, Tyskland, Nederland, Romania, Singapore pluss mange flere.

netgear router vpn

Bortsett fra de fantastiske appene for begge desktop & ibVPN er veldig enkel å konfigurere over rutere med guider & veiledninger tilgjengelig for DDWRT, Tomato, NAS Synology og Sabai Tech rutere. Siden jeg har testet det med min eldre NetGearNighthawk, fungerer ibVPN med alle rutere med OpenVPN- eller PPTP-protokollstøtte.

Et flott aspekt ved ibVPN er merkevaren’prisplaner som inkluderer noe for enhver smak. Et stort utvalg av tjenester som inkluderer en torrent VPN-plan, en forretningsplan og en all-inclusive Ultimate billigste VPN-plan å velge mellom. Du kan bruke tjenesten samtidig på 5 enheter med de offisielle appene, mens du kan bruke den på opptil 10 enheter når den er konfigurert på ruteren.

ibvpn netgear nighthawk router vpn test

Det er en av mine favoritt VPN-tjenester på grunn av leverandøren’Det er ingen spørsmål som stilles null loggføringspolicy, det er ingenting som tjenesten beholder på serverne sine. Prisene er også lommebokvennlige, slik at du kan abonnere på den ultimate planen for $ 42 per år, noe som gir deg et strålende utvalg av personvernverktøy.

 1. Privat Internett-tilgang (PIA VPN)

PIA VPN er ikke bare et av de eldste navnene i VPN-verdenen, men også et av de mest pålitelige. Den amerikanske baserte leverandøren er kjent for sitt høye hastighets servernettverk for å fjerne blokkering av favorittvideo streaming, musikk & radio og andre geobegrensede online tjenester. PIA VPN tilbyr et massivt nettverk på 3300+ servere i 25 land, med utmerket dekning i USA. Privat Internett-tilgang er en tidligere PCMag Editor’s Choice VPN-tjeneste i tillegg til å bli vurdert, anbefalte leseren VPN på tom’maskinvare i 2015.

pia netgear router vpn

PIA VPN er kompatibel med alle rutermodeller som støtter OpenVPN og PPTP-protokoller. Du kan også konfigurere tjenesten ved hjelp av enten illustrerte opplæringsprogrammer i brukerstøttesenteret eller ganske enkelt kontakte en av supportrepresentantene på live chat eller e-post. PIA-servere er optimalisert for å tilby Gigabit-hastigheter for torrenter, streaming og dataoverføring i stor størrelse.

PIA VPN, som ansett som en av de rimeligste høyhastighets VPN-tjenestene i verden, tilbyr sin årlige plan for en suveren spareavtale med $ 39.95. PIA VPN tilbyr en fantastisk pakke inkludert 3-tunnellprotokoller, gratis SOCKS-proxy, gateways i 5 kontinenter, ubegrenset tilkobling av enheter over rutere, annonse & malware-blokkering, i tillegg til kompatibilitet med DDWRT, pfSense og Tomato router. Sjekk ut vår detaljerte anmeldelse av PIA VPN i bloggen.

 1. VyprVPN

VyprVPN er en legende fra personvernindustrien, en del av å være en av de mest erfarne VPN-leverandørene, og merkevaren fungerer også utrettelig for personvern online. VyprVPN tilbyr 700+ turbohastighetsservere i 50 land med utmerket støtte for torrents, streaming, gaming, ftp hosting og andre båndbreddekrevende tjenester.

vyprvpn netgear router vpn

Alltid tilgjengelig støtte og suveren plattformskompatibilitet gjør VyprVPN til et ideelt valg for de som ønsker minimal interaksjon med avanserte VPN-innstillinger. Mens apper er tilgjengelige over alle større operativsystemer (Windows, Mac, iOS & Android), VyprVPN kan også konfigureres over rutere.

VyprVPN fungerer også over DDWRT, OpenWRT, ASUSWRT&NAS Synology-rutere, kan du stille dem opp til å bruke de offisielle guider som er tilgjengelige på leverandøren’s nettsted. I tillegg til disse, kan du også konfigurere VyprVPN på hvilken som helst ruter med enten PPTP eller OpenVPN-støtte. For de som ønsker å laste ned torrenter kan også bruke VyprVPN’s signatur Chameleon Protocol basert på OpenVPN-teknologien.

VyprVPN er ikke en rimelig tjeneste, gitt de veldig dyre prisplanene og merket tilbyr ingen refusjon. Men med deres tjeneste kommer en ypperlig 3-dagers gratis prøveperiode som du kan bruke til å evaluere tjenesten og deretter avslutte hvis den ikke’t arbeid. Den fullastede årlige planen koster $ 80 for å abonnere på en engangsbetaling.

VyprVPN tilbyr imidlertid gode funksjoner, inkludert et husstyrt servernettverk, lokalt utviklet & administrerte apper, eksklusiv support for spill, forskjellige sikkerhetsprotokoller å velge mellom, 24/7 live support, VyprDNS og mer. VyprVPN logger inn mye informasjon om deg, så vær forsiktig før du registrerer deg.

De beste NetGear-ruterne i 2017

Så, hvilken er den beste NetGear-ruteren? Denne analysen avhenger av en rekke faktorer som vi vil diskutere senere. Basert på populære anmeldelser og analyser over internett, bør følgende NetGear-rutere vurderes når du har forskjellige underliggende behov som spill, HD-streaming, nedlasting av torrent og tilkobling av et stort antall smarte enheter.

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

NightHawk X4S D7800 er oppgraderingen til X4 R7500-modellen og kan skryte av superhastighetsoverføringer blant andre strålende funksjoner. X4S D7800 var designet for større innstillinger, for eksempel et hjem med et antall brukere som streamer video, laster ned medier, kobler smart-bærbare, kommuniserer via VoIP og spill online.

Integrert med det som er kjent som MIMO (Multiple Input, Multiple Output) -teknologi X4S R7800 er raskere og tilbyr et utvidet tilkoblingsområde sammenlignet med NetGear’s billigere rutere. Dette er spesielt bra når du har forskjellige enheter som bruker forskjellige radioband. Enheter kan fungere uten å forstyrre hverandre’s tilkobling som mottar maksimal tilgjengelig båndbredde.

Den 3 beste NetGear Router VPN for hjemmebrukere

Som en høyere ruter inkluderer X4S et VDSL2-modem slik at du kan bruke det i stedet for leverandøren din’s modem / ruter. X4S inkluderer også to USB 3.0-porter med eSATA (External Serial Advanced Technology Attachment) innebygd slik at du enkelt kan ta sikkerhetskopi av data ved hjelp av ruteren eller gjøre det til en nettverksstasjon.

Spillere og brukere av streaming vil elske det faktum at de kan konfigurere QoS (Quality of Service) planlegger for å sikre at det er en jevn båndbreddestrøm for deres forskjellige aktiviteter som Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now osv. Når de brukes over 5GHz radiobånd X4S er testet for å tilby majestetiske hastigheter nær 71 Mbps, 2,4 GHz radiobåndhastigheter er svært dårlige men nær 15Mbps.

Nå, på ingen måte er X4S toppen av ruterdesign. Den er klumpete og kommer med en virkelig gammel brukergrensesnitt som er komplisert for nybegynnere og for utdatert for ekspertbrukere. Priset mellom en påkostet $ 270 og $ 300 (avhengig av hvor du kjøper fra), er NetGear X4S ideell for spillere, streaming fans og husholdninger med mer enn 15 smarte enheter.

 

 1. AC-1900 NightHawk Smart WIFI Router (modell R7000)

R7000, som kalles en ideell hjemme-ruter av CNET og PC Mag, drives av den ypperlige 1 GHz-prosessoren, noe som gjør den til en av de raskeste NetGear-ruterne som opererer på radiobåndet 802.11ac. For VPN-brukere er R7000 gode nyheter siden den tilbyr både en OpenVPN-server og støtte for tredjeparts firmware som DDWRT. Ruteren er også et strålende nedre valg for online spill og HD-videostreaming pluss det’er et utmerket valg for torrent nedlastere.

AC-1900 kan også kobles med ekstern lagring til sikkerhetskopidata fra enhetene dine, og er et godt valg for Apple’s Backup-teknologi for Time Machine. En test av ixChariot konkluderte med at ruteren kan overføre 444,8 Mbps over 2,4 GHz og 315,2 Mbps over 5GHz-bånd, ikke den beste i bransjen, men god nok.

Den 3 beste NetGear Router VPN for hjemmebrukere

R7000 tilbyr et USB 2.0-spor på fronten og en USB 3.0-kontakt på baksiden slik at du kan koble eksterne HDD-er til den og bruke dem over nettverket. NetGear Genie UI gjør bare alt fra å konfigurere ruteren til å konfigurere harddiskene og nettverksdeling enklere. Inkluderingen av Genie UI er akkurat det legen bestilte som nybegynnere vil synes det er mest nyttig.

R7000 er priset til en koselig $ 190 - $ 200 (avhengig av hvor du kjøper fra) og vurderer ytelsen & stabiliteten det gir er en veldig attraktiv handel for hjemmebrukere. Det er imidlertid problemet med rekkevidden, og tilkobling over et stort område kan lide på grunn av hindringer.

 1. AC1750-Smart WIFI-ruter (modell R6400)

R6400 er rangert som nummer 1 av SmallNetBuilder i ruterytelse, og er en strålende dual-band-løsning for hjem som har flere spill- og streaming-brukere. Ved hjelp av BeamForming + -teknologien gjør det mulig for ruteren å forstørre signalet når du kommer lenger unna. Ja, det er en ideell tilkoblingsløsning for store områder og overfylte innstillinger med mer enn 5 brukere.
Den 3 beste NetGear Router VPN for hjemmebrukere

Med tillatelse av sine 3 antenner og BeamForming + R6400 kan støtte tre retningsstrømmer, og projisere dem til sine maksimale grenser. R6400 tilbyr også en USB 2.0 & USB 3.0-spor slik at du kan koble til en skriver for nettverket ditt i tillegg til en HDD i 3.0-spor som kan brukes som nettverksmedias harddisk.

R6400 tilbyr deg også AirTime Faireness teknologi for å sikre at høyhastighetsenhetene dine får en konstant strøm av data mens eldre tregere enheter også blir prioritert å motta data i samsvar med deres evner. Tallrike anmeldelser om Tom’s Guide, CNET og PCMag har etablert R6400 for å være den beste NetGear-ruteren for lang rekkevidde..

NetGear har også innebygd brukergrensesnittet for Genie Router Management i enheten for å sikre at nybegynnere, mellomliggende og avanserte brukere alle enkelt kan konfigurere eller finpusse ruteren slik de ønsker. Genie UI gjør det enkelt å konfigurere første gang og konfigurere VPN-tjenester på R6400-ruteren. NetGear Genie tilbyr også detaljert nettverksstatistikk inkludert innkommende & utgående data, enheter & apper som bruker enheten og passord & brukernavn som brukes over nettverket.

Etter funksjonene er NetGear R6400 en av de rimeligste og en av de beste billige NetGear-ruterne. For øyeblikket kan du få R6400 for $ 140- $ 150 avhengig av hvor du kjøper ruteren.

Hva er NetGear-rutere med VPN-gjennomføring?

Den’er et vanlig spørsmål som de fleste nye rutereiere og VPN-brukere stiller når de leser spesifikasjonene for enhetene sine. La’s ta dette konseptet trinn for trinn for å gjøre det veldig enkelt å forstå.

Hovedoppgaven til en VPN er å lage en sikker “punkt til punkt” tilkobling over et offentlig eller privat nettverk for sikker tilgang til enheter, servere eller databaser på et eksternt sted. Et godt eksempel er når du bruker VPN for å få tilgang til arbeidsdatamaskinen din mens du er på reise eller på ferie. Husk at for å få tilgang til arbeidsdatamaskinen din med VPN, må ruteren din la VPN-tilkoblinger passere gjennom den for å kommunisere med andre enheter via internett.

De fleste rutere er innebygd med en teknologi kjent som NAPT eller Network Address Protocol Translation, som gjør at flere enheter kan dele en internettforbindelse gjennom ruteren. Et aspekt ved NAPT er at den fullstendig blokkerer VPN-trafikk. Følgende diagram viser en ruter uten og en med VPN-gjennomføring.

netgear router vpn pass-through

Viser viktigheten av VPN-passering. Bildet med tillatelse fra Linksys

For dette uttrykkelige formålet inkluderer produsenter også det som kalles ‘VPN Gjennomgang’funksjon i rutere. VPN-gjennomføring lar den krypterte VPN-trafikken enkelt gå gjennom ruteren og koble til det eksterne nettverket. NetGear gir en skikkelig guide for å konfigurere VPN-gjennomføring på kompatible rutere med detaljert informasjon om modeller som ikke gjør det’t støtter funksjonen.

NetGear Router VPN fungerer ikke Feil / problemer

For å sikre at du får den beste produkt- og servicekvaliteten fra merkevaren, tilbyr NetGear et omfattende nettstedstøtteavsnitt for å få ruteren til å fungere i tilfelle den opplever forskjellige problemer. Du kan sjekke den offisielle støttesiden, det offisielle NetGear-fellesskapet eller kontakte support. Husk at online supporttjeneste bare er for kunder som vil gyldige garantier og forretningskunder.

NetGear Router VPN-app for Android

NetGear tilbyr en strålende offisiell app i Google Play Store for Android-brukere:

NetGear Genie UI er det nye grensesnittet som nå tilbys for alle rutere& modemer produsert av merket. NetGear Genie Android-appen gir enhetseiere en enkel måte å gjøre det på administrere, overvåke eller reparere hjemmenettverketdirekte fra smarttelefonen din. Du kan få tilgang til alle NetGear-ruteren’s funksjoner mens du beveger deg rundt i huset eller kontoret. Utstyrt med en Android-smarttelefon eller nettbrett du kan få tilgang til

 1. trådløse innstillinger,
 2. Nettverkskart,
 3. Live foreldrekontroll,
 4. Gjestetilgang,
 5. Trafikkmåling,
 6. Mine medier, og
 7. Mange andre funksjoner.

Du får også kontroll over hjemmenettverket, mediestrømming fra en nettverksstasjon, skrivere, tilkobling av mobile enheter ved hjelp av QR-koder. Husk at appen bare fungerer med utvalgte NetGear-rutermodeller som finnes i NetGear Genie-appbeskrivelsen i Google Play Store.

I et nøtteskall

Jeg håper du vil finne de beste sammendragene av NetGear-ruter som er nyttige når du leter etter en ny ruter / modem til hjemmet ditt. Selv om jeg har oppsummert enhetens anmeldelser, har jeg også lagt til relevante gjennomgangskoblinger, så i tilfelle du er en avansert bruker, kan du få en bedre ide om å se på spesifikasjonene for ruterne også.

I tilfelle jeg savnet noe, eller hvis du vil at jeg skal vurdere et annet rutermerke, gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Legg igjen tilbakemeldinger og kommentarer, så jeg kan forbedre den neste topp 3-bloggen. Husk å dele og abonnere ved hjelp av sosiale knapper.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me