Tinder VPN играе ролята на Купидона и отключва любовта тук през 2020 година

Плъзнете надясно и вече сте на половината път, за да намерите потенциален партньор! Какво може да бъде по-примамливо от този сценарий? Ако все още сте наясно с това стряскащо явление, тогава ви приветстваме в шипящия и случващ се свят на Tinder, светът’най-голямата услуга за запознанства!

Но не всяка държава, училище и работно място са готови да получите вашата любов, така че те поставят забрана на Tinder, като ви забраняват да използвате услугата! Въпреки това, дон’не се притеснявайте, тъй като все още можете да получите достъп до Tinder, въпреки забраната, със съдействието на най-добрия VPN

Ето нашето ръководство за Tinder VPN, съдържащо начини за това как можете да заобиколите забраната за услугата, най-добрият VPN за задачата, причините защо правителствата и училищата я забраняват, тенденциите в google за VPN на Tinder, връзката с Facebook Tinder и други.

Най-добър VPN за Tinder

 1. Tinder VPN Trend 2020
 2. Tinder блокиран в различни региони
 3. Най-добрите приложения на Tinder VPN през 2020 г.
 4. Tinder не работи с VPN?

Какво е приложението Tinder?

Простичко казано, Tinder е приложението Go-To за всички сингли, които търсят подходящ партньор, който да го свърже. Но изчакайте, Tinder е много по-пикантен и по-остър, отколкото тези прости дефиниции.

От създаването си Tinder направи революция в света на запознанствата, като направи невероятно лесно да срещнете потенциални ухажори или партньори за запознанства с такава лекота, че дори и най-интровертните сред нас могат да се надяват да намерят съответствието им.

Facebook, Twitter, Whatsapp са част от света’най-влиятелните домейни в социалните медии, но те имат за цел да улеснят връзката ви с тези хора, които вече познавате. Tinder е точно обратното на това! На Tinder опознавате хората, които познавате’вече знам, осигурявайки елемент на вълнение, X-фактор, който никое друго приложение не предоставя.

Както основателите му казват, Tinder играе на идеята, че ви става много по-лесно да установите контакт с някого, ако вече знаете, че той се интересува. Точно както Uber беше революционна идея за свързване на вози с техните пътници, Tinder свързва сингли, които не’дори знам, че биха могли да се харесат толкова много!

Facebook Tinder Connection

Tinder се основава на система от потребителски профили, която използва данни от вашия Facebook профил, за да изгради профил на Tinder. Това е една от най-добрите системи, включени в приложението Tinder, защото вашият Facebook ID съдържа почти всичко, от което приложението за запознанства може да се нуждае. Вашите снимки, вашите потенциални харесвания и харесвания, вашите списъци с приятели и т.н., всичко във вашия Facebook профил се използва от Tinder, за да ви намери идеалното съвпадение. Готино’t it?

tinder vpn

Как мога да използвам Tinder?

Използването на Tinder е невероятно лесно, дори по-лесно, отколкото използването на Facebook, защото използва uber-cool “неточен удар” за основната му характеристика да се съпоставят хората. Tinder основно ви представя снимки, придружени от името, възрастта и професията на човек, който потенциално бихте могли да намерите като партньор за запознанства и ако ви харесва този човек, му давате право на пръст! Ако не, тогава прекарайте пръст наляво и Tinder ще покаже друг профил!

Как мога да използвам Tinder

Ако човекът, който имате право Прекарано, Право прекарва и вашия профил, тогава BINGO! Можете да започнете да говорите с този човек в чат!

Регистрация на Tinder

За да се регистрирате в Tinder, просто се нуждаете от Facebook профил в най-добрия. Ако вече имате такъв, тогава Tinder ще ви представи прозорец за вход, изглеждащ така:

Регистрация на Tinder

Кликнете върху “Влезте с Facebook” Опция и той просто изисква вашият телефонен номер да изпрати код въз основа на номер, който след това го въвеждате в прозорец на код за активиране и вашият профил е настроен! Доста лесно нали? Според нас това е може би един от най-лесните процеси за регистрация в който и да е социален сайт’някога се натъквам!

Tinder Apps и съвместимост

Що се отнася до платформите за социални медии, най-голямото притеснение, което те трябва да адресират, е съвместимостта, т.е. колко вида операционна система предоставя на платформата за социални медии вродена съвместимост за?

Е, Tinder го поддържа доста подходящ и основен, що се отнася до съвместимостта му, тъй като има настолна версия, приложение за Android и приложение за iOS. Въпреки че приложенията за Android и iOS са конвенционални, много ни харесва, че те предлагат настолна версия, така че хората дори да могат да използват Tinder на своите компютри. Други популярни приложения за социални медии като Snapchat don’не предлагат съвместимост с работния плот и това се превърна в тяхната ахилесова пета, така че Tinder наистина отбелязва някои високи точки тук!

Tinder Android App

Tinder Apps и съвместимост

Tinder iOS App

Facebook Tinder Connection

Tinder VPN Trend 2018

Ако смятате, че получаването на VPN за Tinder е нещо странно или не’не се случи толкова много, тогава тъжно грешите. Че’s, защото колкото е истинска забраната на Tinder, толкова е и VPN за Tinder и ето Google Trends for Tinder VPN през последната година, показвайки колко интерес има към получаването на най-добрия VPN за Tinder:

Tinder VPN Trend 2018

Tinder блокиран в различни региони

Докато Tinder е безобидно и забавно изглеждащо приложение, което разпространява щастие и премахва самотата чрез насърчаване на взаимоотношенията между хората чрез своята платформа, много държави продължават да блокират приложението!

Tinder блокиран в различни региони

Тези страни са разположени най-вече в региона на Близкия Изток, където правителствата варират от консервативни до ултраконсервативни. Тези правителства са поставили забрани на Tinder, защото смятат, че това приложение не съответства на техните социални норми или просто не е приемливо да бъде разрешено в техните страни. Е, това’s bummer for Singles, защото сърцата не’не разпознавате граници винаги, независимо от това къде живеете!

Tinder също е блокиран в офиси, работни места, образователни институции и други подобни “официален” места в западни страни като САЩ, Великобритания, Испания, Канада, Германия сред куп други.

Но ако сърцето ви иска да намери път към любовта, тогава винаги има изход от съществуващите ограничения!

Споделяне на местоположението на Tinder

От незапомнени времена хората с твърд нос се опитват най-добре да подтиснат любовта и състраданието си, но любовта не знае граници и в крайна сметка тя намира своя път към свободата! И в този случай перфектният начин за заобикаляне на Tinder Ban е чрез Best VPN!

Това е така, защото се забранява всяко приложение или уебсайт на което и да е място или държава, като блокира IP адресите за достъп до това приложение или уебсайт. VPN ви позволява да заобиколите тази забрана, като ви препрати през различен IP адрес и по този начин отворите света на любовта за вас!

Най-добрият VPN е вашият купидон, ако искате да намерите идеалното съвпадение на Tinder!

Tinder VPN играе ролята на Купидона и отключва любовта тук през 2020 година

Най-добрите приложения на Tinder VPN през 2018 г.

Е, говорихме много за това как VPN могат да ви позволят да отблокирате Tinder, ако е така’е блокиран на вашето работно място, училище или държава, но какво всъщност прави VPN достатъчно подходящ, за да изпълни задачата по надеждно деблокиране на Tinder?

Броят на наличните VPN мрежи на пазара вече е в стотиците, но не всеки от тях има функции и огнева мощ за заобикаляне на гео ограничения и забрани за приложения като Tinder!

Че’s, защото един най-добър VPN за Tinder трябва да бъде свръхбърз, да предлага голям брой сървъри, да осигурява отлична сигурност на потребителя, да предлага поддръжка за чат на живо и да бъде на достъпна цена сред другите функции.

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 3. NordVPN

  NordVPN

  11,95 $3.49На месец

  • 5200+ сървъра в 60 страни
  • 6 едновременни връзки
  • Работи с US / UK / JP Netflix
  • Страхотно изпълнение на P2p / торент
  • Двойна VPN и лук над VPN
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 70% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

Но защо искаме всички тези функции в VPN за Tinder? Е, ето причините:

Super-Fast: Искате ли да сте в приложението Tinder и да изчакате безкрайно зареждане на профили? Спечелени’не разваля ли цялото забавление и вълнение от това да си в приложението? Очевидно да! VPN мрежите имат много функции за защита, които могат да намалят скоростта на вашата интернет връзка, така че ако се регистрирате с грешна VPN, целунете шансовете си да намерите сбогом на подходящия мач!

Предлагаме голям брой сървъри: Както и ние’Вече споменахме в ръководството по-рано, за да заобиколите забраната на Tinder в много страни и работни места, трябва да се свържете с IP адрес, който’не е блокиран от вашата страна’s Интернет доставчици или защитна стена на работното място и след това използвайте за лесен достъп и отваряне на Tinder. Високият брой на сървъра означава, че сте спечелили’никога не трябва да се притеснявате за перспективата на вашия VPN сървър да не работи за деблокиране на Tinder. Хиляди сървъри са там, с които можете да се свържете, за да имате достъп до Tinder по всяко време на деня!

В допълнение към това, броят на сървърите означава, че можете дори да деблокирате други гео-ограничени сайтове като Netflix US, като използвате същия VPN!

Осигурете отлична сигурност на потребителя: Ако правителството или работното ви място са поставили забрана на Tinder, биха ли били достатъчно глупави, за да не проследяват никакви опити за заобикаляне на тяхната забрана, така че да могат да открият и накажат виновника, със сигурност са спечелили’не бъде така! За да бъдете сигурни от възпроизвеждането на този сценарий, ви е необходим VPN, който предлага военно криптиране AES 256 заедно с многократна поддръжка на протоколи и нулева политика за регистрация, за да сте в безопасност по всяко време! Някои от най-добрите VPN, споменати по-долу, дори предлагат допълнителни функции за защита като превключвател за убийство, Double VPN и Onion over VPN, за да ви предоставят още повече опции!

Поддръжка на чат на живо: Когато се опитвате да заобиколите забрана на ограничен сайт или приложение като Tinder, може да срещнете технически затруднения, които могат да бъдат решени само чрез бърза поддръжка за отстраняване на проблеми! Функцията за чат на живо ви улеснява да говорите с технически експерти за проблемите, с които се сблъсквате, и да ги разрешите в рамките на няколко минути!

Бъдете достъпни: Цената е голям фактор при всяка покупка, така е и при VPN-ите. Хората искат решения, но не и да разбият банката си, докато са в нея, така че най-добрият VPN за Tinder трябва да бъде на разумни цени, за да може потребителят да се чувства доволен от сумата’с плащането на стойността’излизам от него!

Да разберете дали VPN надеждно предлага тези функции, като преглеждате всяка услуга една по една, е голям въпрос за редовен потребител, но не’не се притеснявайте, както ние’вече го правя’t усилената работа за вас, като съставите списъка на топ 3 на най-добрите VPN за Tinder през 2018 г.:

PureVPN

Мощен и бърз VPN доставчик с най-добрият и най-полезен списък от функции, предлагани на най-достъпни цени, PureVPN е една от най-добрите услуги, когато става въпрос за избор на VPN за заобикаляне на забрани и гео ограничения за приложения и услуги като прахан.

Най-добрите приложения на Tinder VPN през 2018 г.

Предлагайки функции за защита от най-висок клас като AES 256 криптиране, поддръжка на протокол OpenVPN, DoubleVPN, Split tunneling, Kill Switch и Onion през VPN, PureVPN ви разваля за избор, когато се свежда до защита на вашата анонимност онлайн, особено когато се опитвате да деблокирате Tinder от a място, където е ограничено.

PureVPN също предлага висока конгломерация от сървъри в Близкия изток, което прави перфектен кандидат за VPN на Tinder Dubai, така че ако планирате почивка в този невероятен град, тогава PureVPN може да бъде вашият перфектен спътник. Освен това PureVPN предлага и родни американски сървъри, които работят не само за достъп до Tinder, но и за заобикаляне на гео ограниченията на сайтове като Netflix US невероятно добре!

Предлаганите скорости са супер бързи, за да ви осигурят звездно изживяване Tinder и що се отнася до ценообразуването, може би никой Best VPN от такъв калибър не предлага най-ниски цени като PureVPN!

 • Месечен абонамент: $ 10.95 се таксува еднократно
 • Годишен абонамент: $ 5,81 / месец ($ 69,72 таксуван веднъж)
 • 5-годишен абонамент: $ 1,65 / месец ($ 99, таксувани веднъж)

Професионалисти

 1. Високо достъпни ценови планове като VPN за Tinder
 2. 2000+ сървъри по целия свят
 3. Сървъри, налични в Близкия изток
 4. Поддръжка на чат на живо
 5. Специализирани клиентски приложения
 6. Лук над VPN
 7. Разделяне на тунели
 8. Бързи ускорения

Против

 1. Разширенията за браузър не’не давайте толкова бързи скорости, колкото клиентските приложения

посети доставчик

ExpressVPN

Една бърза, високо сигурна услуга, ExpressVPN го установи надеждно като една от най-сигурните VPN услуги, когато отказа да разгласява данни от своите сървъри на турските власти по време на разследване на висок профил, така че можете да бъдете сигурни, че това е перфектният Tinder Dubai VPN.

EpressVPN за тендер

Макар и да не предлага много в името на плаващи функции като Double VPN и т.н., ExpressVPN’Основният USP получава основните положения до невъобразими дължини. Така че независимо дали скоростта му, наличността на сървъра, заобикаляйки гео ограниченията, този доставчик може да се счита за захранване на върховен VPN опит.

На фронта на сигурността той има стабилна политика за нулева регистрация, криптиране AES 256, 2000 ултра-сигурни сървъра, поддръжка на протокол OpenVPN и превключвател за убийство, за да можете да останете защитени онлайн.

ExpressVPN има отлична функция за поддръжка на чат на живо, която никога не ви изпуска, независимо от вида на проблема, с който се сблъсквате при настройката на вашата VPN или да я използвате, за да деблокирате каквото и да било. Той също така предлага прекрасен репертоар от видео уроци, които могат да водят дори и най-сложните инсталации като бриз.

Наличен е легион от специализирани приложения и разширение за браузър, които могат да ви позволят да отблокирате Tinder на почти всички видове популярни и нишови устройства.

Единственият недостатък на ExpressVPN е, че цените му са доста високи в сравнение с останалите доставчици в списъка, но ако вземете предвид ефективността и стабилността на неговите характеристики, тогава високата цена може да бъде лесно оправдана достатъчно, за да ви накара да помислите за това отличен VPN за деблокиране на Tinder.

 • Месечен абонамент: $ 12.95 се таксува еднократно
 • Полугодишен абонамент: $ 9,99 / месец ($ 59,95 фактурирани веднъж)
 • Годишен абонамент: $ 8,32 / месец ($ 99,95 фактурирани веднъж)

Професионалисти

 1. Най-добър VPN с Tinder с Ultra-Secure функции
 2. Поддръжка на протокол OpenVPN
 3. Над 2000 сървъра
 4. AES 256 Шифроване
 5. Поддръжка на чат на живо
 6. Политика за нулева регистрация
 7. Наличен SmartDNS

Против

 1. Скъпи ценови планове

посети доставчик

NordVPN

Високопоставен VPN доставчик с голяма репутация при предоставянето на едни от най-добрите деблокиращи услуги в цялата индустрия, NordVPN е любима услуга на потребителите, предлагаща високо интегрирани функции за защита на потребителите с всички видове нужди.

NordVPN за тендер

Сървърната му инфраструктура е една от най-добрите в целия VPN домейн, тъй като предлага повече от 4000 сървъра по целия свят, което ви позволява с увеличена сръчност да деблокирате приложенията си Tinder, където и да се намирате.

NordVPN предлага и специални VPN клиентски приложения, специални IP адреси, Smart DNS услуга, за да ви позволи да деблокирате всички видове гео-ограничени сайтове без никакъв проблем. Така че, когато не сте на Tinder да намерите партньор за себе си, можете да превключите към сайтове като Netflix US, Hulu и Amazon Prime, за да задоволите нуждите си от гледане.

Скоростите дон’няма да се спрете много, когато използвате NordVPN връзка, така че можете да бъдете сигурни в стабилната скорост на връзката, когато използвате Tinder, като я деблокирате в училището или на работното си място.

NordVPN е отличен VPN за Dubai Tinder поради своите висококачествени функции за сигурност, които включват Double VPN, криптиране AES 256, поддръжка на протокол OpenVPN, нулева политика на регистрация и други, за да ви осигурят безопасност, докато използвате Tinder в страната.

Цените са в средния диапазон, така че те не са толкова високи, колкото ExpressVPN, но дори не са толкова ниски PureVPN, така че определено можете да го обмислите за вашите нужди от деблокиране на Tinder. Отделно от това, NordVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите с уникална 3-дневна нулева безплатна пробна версия, за която можете да се регистрирате, за да използвате VPN и да изпробвате неговите способности и функции, преди да започнете да ценовите планове.

 1. Месечно: 11,99 долара, фактурирани веднъж
 2. Годишно: 83,88 долара се таксуват веднъж
 3. 3-годишна: 124,64 долара, фактурирани веднъж

Професионалисти

 1. Най-доброто VPN за отблокиране на Tinder с над 4000+ сървъра
 2. Двойна VPN
 3. Бързи ускорения с минимално дросене
 4. Политика за нулева регистрация
 5. Безплатна пробна версия за 3 дни
 6. Специализирани клиентски приложения

Против

 1. неотворено’все още не предлагам функция за поддръжка на чат на живо

посети доставчик

Tinder не работи с VPN?

Макар че рядко се случва Tinder да’не работите с VPN, но понякога устройството ви, особено ако използвате Tinder през мобилния си телефон, може да се обърка относно местоположението си, ако имате включено местоположение.

Това се случва, защото устройството преди е събирало местоположението ви чрез локални GPS сигнали и когато включите VPN, като се свържете с друго местоположение, устройството ви се обърква и замая по отношение на това, което е вашето действително местоположение.

Най-добрият начин да заобиколите това е като изключите мобилния си телефон’s опция за местоположение е изключена преди да използвате VPN.

То’също е добре, че изчиствате кеша на устройството си, тъй като това също може да създаде конфликт с вашето истинско и възприемано VPN местоположение.

Как да коригирате Tinder VPN не работи

Ако вашият Tinder VPN все още не отговаря, тогава или трябва да актуализирате вашата ОС или да актуализирате приложението си, защото този проблем не’не се случва нормално в противен случай. От друга страна, ако все още има проблеми, можете да се свържете с вашия VPN’Поддръжка на чат на живо за отстраняване на проблеми!

заключение

Tinder е прекрасно приложение, което ви позволява да развеселите свободното си време, като се отдадете на една от най-вродените човешки дейности, т.е. намирането на сродна душа! Ако вашата държава или работно място или дори вашето училище не’не одобрявате тази идея, като забраните Tinder, винаги можете да разчитате на най-добрия VPN, който да действа като вашият амур и спасител в това пътуване за намиране на любов и общение навсякъде!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me