Roku VPN – Как да настроите и инсталирате най-добрия VPN за Roku

Животът понякога може да стане наистина скучен и скучен. Работата с дълги часове, за да оцелеете в този забързан свят, отнема по-голямата част от вашата енергия, оставяйки само един път за забавление: филми / телевизионни предавания. Въпреки това, тъй като никога не върви по правилата на обикновения човек, трябва да срещнете многобройни проблеми с пиратството и авторското право за достъп до различни видове съдържание или конкретни заглавия. Същото важи и за устройства като Roku. Въпреки че имате много опции в каналите, някои от тях може да не разкрият пълната база данни от налични заглавия.

Това прави изключително важно да се абонирате за Roku VPN. Прочетете това ръководство от Best VPN за най-добрите опции в момента на пазара за деблокиране на канали в Roku:

Contents

8 най-добри VPN за Roku

 1. Как да настроите Roku VPN
 2. Достъпни за гледане на Roku устройства
 3. Как да добавите канали в Roku
 4. Могат ли виртуалните мрежи да ви помогнат да предавате повече съдържание в Roku?
 5. Най-добър VPN за Roku през 2023 година
 6. Безплатен VPN за Roku

Какво е Року?

Ако ти’живеел съм под скала или като цяло е арен’добре знаем огромния набор от развлекателни продукти, нека да разгледаме какво всъщност представлява Roku. Известен в световен мащаб заради своето удобство и удобство, Roku е поточен телевизионен и медиен плейър, пуснат през 2008 г. Той се предлага под множество форми, включително като Smart TV, преносими стрийминг стикове и приставки.

Roku VPN

Има дори устройства Roku за по-стари телевизори, които използват A / V кабели, което означава, че е цялостно решение за всички’s нужди от забавление. Най-добрата част от всичко: Roku предоставя на наблюдателите достъп както до поискване, така и до поточно съдържание чрез канали, които са избираеми с помощта на дистанционно управление. Няма недостиг на съдържание, тъй като дори имате възможност за достъп до Amazon, Hulu и Netflix!

Как работи Року?

Различните продукти, предлагани от Roku, имат отделни режими на връзка. Основните обаче се включват във вашия телевизор с помощта на HDMI кабел, от устройството Roku до вашия телевизор. След завършването на сдвояването и конфигурирането Roku се свързва с интернет чрез безжична / кабелна връзка за достъп до вашата домашна мрежа. Устройството работи, като изтегля видео съдържание от интернет и след това ви го предоставя на телевизора.

Как работи Року

От Року “потоци” директно изтеглянето на файлове, няма нужда те да бъдат запазвани, което елиминира съхраняването на тежки кеш файлове, подобно на процеса на Netflix. Потребителите имат възможност да зареждат приложения или канали за достъп до определени филми / телевизионни предавания, подобно на инсталирането на различни приложения на смартфон или таблет. С правилната колекция от канали ще се насладите на поточно изживяване, както никога досега!

Какво е Року

Roku ви дава право да решавате кои предавания искате да гледате и кога. Това е почти така, сякаш получаваш всичко “по заявка”, което не само ви кара да се чувствате добре, но и впечатлява другите наблюдатели и гостите, посещаващи дома ви. Друго голямо нещо за Roku е, че операционната система се актуализира постоянно с ревизии на интерфейса, добавки на функции, актуализации на сигурността и корекции на грешки.

Достъпни за гледане на Roku устройства

Когато Року влезе на пазара на развлекателни устройства през 2008 г., потребителите имаха ограничен избор от канали. Въпреки това, след като бързо се повиши до славата, устройството премина от един до над 3000 канала. Можете лесно да намерите съдържание от излъчващи мрежи като NBC, CBS, ABC и Fox в Roku’s Hulu VoD или CBS Всички канали за достъп. Това са само няколко, за да назовете, но по-долу е списък на други най-популярни канали на разположение в Roku, които ще ви оставят претоварени:

 1. Филми и телевизионни предавания – PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play Store и други!
 2. Спорт – UFC Online, WWE Network, WatchESPN, NFL Now, NHL Game Center, NBA League Pass, MLB.TV и други.
 3. Новини – ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, The Blaze и различни други.
 4. Интернет – Vimeo, Break, YouTube и други известни онлайн видео платформи.
 5. Plex Media Server – Всички устройства на Roku поддържат Plex Media Server, който е най-добрият начин за гледане на лично съдържание и всички ваши любими филми / телевизионни предавания на едно място!

Как да добавите канали в Roku

Инсталирането на канали на Roku не изисква никакви знания за ракетна наука. Използването на устройството е невероятно лесно, тъй като операционната система е доста интуитивна и удобна за потребителя. Просто превъртете надолу до “Канали за стрийминг” от началното меню и натиснете лилавото “Добре” бутон на вашето дистанционно, ще бъдете пренасочени към магазина на Roku Channel, където можете да намерите премиум / безплатни приложения, достъпни за инсталиране. Използвай “Канали за търсене” функция, за да намерите този, който търсите, и да отидете до страницата за инсталиране.

Как да добавите канали в Roku

Могат ли виртуалните мрежи да ви помогнат да предавате повече съдържание в Roku?

Когато става въпрос за поточно предаване на различни видове съдържание в Roku, понякога може да срещнете грешка, която ви пречи да получите достъп до канал поради гео ограничения. Ако сте запален поток или P2P / Torrenting фен, вероятно имате представа защо различните канали могат да направят това. Всичко произтича от политиките за нарушаване на авторски права и законите за борба с пиратството. Различните филми / телевизионни предавания трябва да получат подходящо лицензиране от продуцентските къщи за предоставяне на съдържание в различни страни.

В резултат на това, ако лицензирането не бъде получено и се ограничи само до конкретни няколко страни, хората, разположени на други места по света, няма да имат достъп до любимите си филми / телевизионни предавания по различни канали. Ето защо е изключително важно всеки поточен фен да се абонира за VPN услуга, тъй като самият Roku използва проследяване на Geo-IP, за да открие вашето местоположение. Тъй като вашият IP адрес е вашият виртуален идентификатор, само правилният може да ви даде достъп до различни канали.

И така, как VPN може да помогне на потребителите на Roku? Като маскирате вашия IP адрес и го направите сякаш пребивавате в друга държава. VPN услугите имат възможност да шифрират връзката ви, за да защитят входящия / изходящия трафик, като ви пазят от любопитни погледи на правителствени агенции и фирми за борба с пиратството. Най-важното е, че те помагат за заобикаляне на гео ограниченията чрез незабавно изместване на местоположението. Можете да седите в Япония, но все пак да имате достъп до цялото съдържание от САЩ, като се свържете към родния сървър!

  Най-добрият VPN за Firefox - Увеличете поверителността на браузъра, използвайки безплатен VPN за Mozilla

* В нашите тестове Nord VPN работи най-добре, за да отблокира потоци от различни места на Roku.

Roku VPN - Как да настроите и инсталирате най-добрия VPN за Roku

Най-добър VPN за Roku през 2023 година

Разблокирането на канали в Roku изисква използването на VPN, който предлага разширени функции / инструменти за заобикаляне на гео-ограниченията, като същевременно защитава вашата идентичност от троловете за авторски права и агенции за борба с пиратството. Ако VPN не предлага достатъчно силно криптиране или страда от течове на DNS / IP, няма да можете да се насладите на безпроблемно деблокиране. Поради тази причина добавихме списък с най-добрите VPN за Roku през 2023 г. въз основа на производителността, надеждността, поддръжката, цените и характеристиките:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. NordVPN

  NordVPN

  11,95 $3.49На месец

  • 5200+ сървъра в 60 държави
  • 6 едновременни връзки
  • Работи с US / UK / JP Netflix
  • Страхотно изпълнение на P2p / торент
  • Двойна VPN и лук над VPN
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 70% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 3. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 4. IPVanish

  IPVanish

  $ 10 $6.49На месец

  • PPTP, L2TP / IPSec & OpenVPN протоколи
  • 25 000+ IP адреси & 225+ сървъра в 60+ страни
  • 5 мулти влизания
  • 7-дневна гаранция за връщане на парите
  • Upto 256bit криптиране

  Надеждни 69% отстъпка от посещение на сайта
  Прочетете рецензия

NordVPN за Року

Базирана в Панама, NordVPN се нарежда под най-сигурните услуги на пазара, която предлага пълна защита на потребителите, дължаща се на по-леките закони за защита на данните в страната. За поточно / деблокиране конкретно, доставчикът дори предлага “Умна игра” технология, която дава възможност за заобикаляне на 400+ гео-ограничени платформи, покриващи огромен парче от каналите на Roku.

Най-добър VPN за Roku през 2023 година

Ако това не беше достатъчно, NordVPN дори изпреварва други доставчици с невероятно бързите си скорости, които подобряват цялостното изживяване в Roku. Всички сървъри работят с похвална последователност, с няколко проблеми с изоставането за тези, които установяват връзки на дълги разстояния. Въпреки това имате достъп до над 4205 сървъра в 62 държави, което прави процеса на подбор доста лесен за деблокиране на канали в Roku.

Професионалисти

 1. 4205 Сървъри в 62 държави.
 2. Доставчик на нулеви дневници за бърз торент
 3. Максимална защита онлайн чрез DoubleVPN
 4. P2P / Torrenting е активиран на специални сървъри
 5. DDoS защита и превключвател за автоматично убиване

Против

 1. Скъпи месечни цени

посети доставчик

ExpressVPN за Roku

ExpressVPN управлява се радва на доста видното присъствие онлайн във всички категории НАЙ-ДОБРИ VPN, благодарение на своя изключителен екип за разработка и забележително бързи сървъри, които са идеални за поточно предаване на филми / телевизионни предавания онлайн в HD. Той също така предлага несравнима поверителност и анонимност онлайн, такава, че турските власти дори не могат да получат нищо от доставчика, по време на инцидент с участието на VPN.

Могат ли VPN мрежите да ви помогнат да предавате повече съдържание в Roku

ExpressVPN задава доста леса за изтегляне и качване на скорости, следователно защо се радва на върха в нашата класация. Това важи особено за любителите на стрийминг или P2P / Torrenting. В резултат на това можете да се почувствате сигурни да получавате максимални скорости, когато деблокирате различни канали, за да предавате любимото си съдържание. За свързаност имате достъп до 2 000+ VPN сървъра в 148 локации на VPN сървъри и 94 държави.

Професионалисти

 1. Лесно деблокиране на канали Roku
 2. 2 000+ VPN сървъра в 90 страни
 3. Логиране на нулев мрежов трафик
 4. 30-дневна гаранция за възстановяване на парите
 5. VPN приложения за PC, Mac, iOS и Android

Против

 1. Ценен месечен план

посети доставчик

PureVPN за Roku

Базирано в Хонконг, PureVPN по-рано нанесе доста удар на пазара, поради това, че разкрива информация на държавните органи по дебнещ случай, в който се вижда, че младо момиче е измъчено от киберпрестъпник. Въпреки че уебсайтът винаги е споменавал за практиките си на сеч, той попадна под голям огън. Оттогава PureVPN подобри своите предложения доста.

Как да настроите VPN на Roku

В допълнение към намаляването на цените, VPN предлага забележителен набор от функции, които включват родните приложения за всички популярни платформи, 2000+ сървъра в 140+ страни по целия свят, разделяне на тунели за максимална сигурност при поточно съдържание на пиратско съдържание или участие в P2P / торент, 256-битово AES криптиране, Пренасочване на порт, Защита на DDoS, за да увеличите възможностите си за деблокиране на Roku канали!

посети доставчик

IPVanish за Roku

Базирано в САЩ, мнозина могат да изберат да стоят далеч от IPVanish, поради неговото местоположение. Едно от най-добрите неща за доставчика обаче е, че той гарантира пълна анонимност, въпреки строгите закони за задължително съхраняване на данни в страната. Има нулеви случаи на VPN, предоставящи всякакъв вид информация на държавните органи, което гарантира, че използването на приложението им за деблокиране за Roku е напълно безопасно.

IPVanish за roku

Потребителите имат огромна мрежа от 1000+ сървъра в 60 страни по света. Имате дори налични приложения за всички платформи, било то Linux, iOS, Android, Mac и Windows. Ценообразуването започва от 10 долара на месец, но имате 7-дневна гаранция за възстановяване. Има дори SOCKS5 прокси за максимална анонимност за P2P / Torrenting, а VPN предлага възможност за установяване на 10 връзки едновременно.

Професионалисти

 1. 40 000+ IP’s и 1000+ VPN сървъри
 2. 7-дневна гаранция за връщане на парите
 3. SOCKS5 Proxy и Kill Switch
 4. Приема криптовалути
 5. Родни приложения за всички платформи

Против

 1. Базиран в САЩ

посети доставчик

Частен VPN за интернет достъп (PIA) за Roku

Основан от Тед Ким и Андрю Лий през 2010 г., частният достъп до интернет (PIA) е базиран в САЩ доставчик на VPN услуги. Като такъв, той трябва да срещне много въпроси относно способността му да предлага пълна поверителност. САЩ са част от съюзите на пет и четиринадесет очи, които редовно обменят информация и се отдават на масово наблюдение. Не много хора се доверяват на услугата заради това.

Частен VPN за интернет достъп (PIA) за Roku

PIA обаче никога не е разкривала информация на държавните органи. Въпреки че не можете да му се доверите за поверителността си, все пак можете да го използвате за деблокиране на канали или просто заобикаляне на гео ограниченията на roku. След като се регистрирате, имате достъп до 3500 сървъра в 32 страни. Характеристиките, които получавате включват пренасочване на порт, поддръжка на рутери, избор на порт, SOCKS5 прокси, 5 мулти-входа и блокер за реклами / проследяване!

Професионалисти

 1. 3500 сървъри в 32 страни по света
 2. DNS и IPv6 защита от теч
 3. Функция за превключване на Интернет Kill
 4. Препращане на порт и избор
 5. 256 битово криптиране AES

Против

 1. Базиран в САЩ

Безплатен VPN за Roku

В BestVPN.co ние строго съветваме нашата потребителска база да не попада в капана на безплатен VPN, тъй като повечето ще стъпват дълбоко в сенчести бизнес практики, за да плащат за поддръжка на сървъра, актуализации на приложения, поддръжка на клиенти и други разходи, свързани с за хостинг на VPN. Тъй като не всеки иска да инвестира в премиум доставчици, и може да ви излезе малко смущаващо да платите за услуга, ако искате да я използвате временно – безплатни VPN мрежи са добър избор, независимо.

Уиндбол за Року

Windscribe е канадска услуга, която въпреки БЕЗПЛАТНА предлага добре проектиран уебсайт, който осигурява достъп до интуитивни приложения за увеличаване на максималната сигурност. Въпреки че ограничението на честотната лента от 10 GB е стандартно при безплатен план, при тестване на доставчика на четирите му основни сървъра, ние получихме доста невероятните скорости. Това използваше БЕЗПЛАТНИ сървъри, а не първокласни. Така че, ние определено съветваме да използвате Windscribe!

Безплатен VPN за Roku

Професионалисти

 1. Ограничение на честотната лента 10 GB
 2. Разширение за браузър Chrome
 3. Отзивчива поддръжка на клиенти
 4. Бързо ускоряване чрез IKEv2 Encryption
 5. Лесни за използване Native приложения

Против

 1. Няма чат на живо

Щит за гореща точка за Року

Hotspot Shield е базиран в САЩ доставчик на VPN услуги, който продължава да печели и губи славата си, поради редица проблеми с VPN приложението си. Ако обаче е само за временно ползване, както са повечето БЕЗПЛАТНИ VPNS – тогава това е чудесен избор за масите. Доставчикът предлага забележителни скорости за стрийминг и P2P / Torrenting с ниска латентност. Единственият проблем е, че имате лимит от 750 MB на ден.

Щит за гореща точка за Року

Професионалисти

 1. 750MB дневна помощ
 2. Автоматичен ключ за убиване
 3. Не са открити течове на DNS
 4. Разширение за Chrome
 5. Предлага се разделяне на тунели

Против

 1. Бавна поддръжка на клиенти

Скрий.me за Року

Hide.me предлага както платени, така и безплатни услуги, точно както споменатите по-горе имена. Единствената разлика е, че ви дава 2 GB данни на месец, с които да играете. Други функции, които получавате с БЕЗПЛАТНИЯ план, включват три сървърни местоположения (Холандия, Канада и Сингапур), свързване към едно устройство, приложения за Windows, Mac, Android, iOS и дори Google Chrome.

Скрий.me за Року

Професионалисти

 1. Разширение за браузър Chrome
 2. 35 сървъра в 28 държави
 3. Автоматична Wi-Fi защита
 4. Кросплатформени приложения
 5. Доставчик на нули

Против

 1. Лоши скорости

Как да настроите Roku VPN

Избирането на VPN е само част от процеса на наслада от безпроблемно отблокиране. Трябва да настроите и най-евтината VPN на вашето устройство Roku, което може да варира в зависимост от по-старите или по-новите поколения Roku устройства. Ако обаче има едно нещо сигурно, не можете да използвате самия хардуер Roku, за да създадете VPN връзка. Вместо това ще трябва да активирате VPN връзка, за да имате достъп до плейъра Roku по всяко време!

Можете да направите това по два начина. Първият включва споделяне на вашата VPN връзка на вашия лаптоп с Roku устройството чрез създаване на Hotspot. Въпреки че може да усетите намаляване на скоростите, лесно можете да се насладите на деблокиране. След като сте свързани, проведете IP тест, за да сте сигурни, че сте установили успешна мрежа към външен сървър. Второто включва използване на вграден VPN, DD-WRT или Tomato рутер!

Настройка на Roku VPN по метод на виртуален рутер

Както споменахме по-рано, можете лесно да използвате VPN на вашето устройство Roku, като се свържете към виртуален рутер, създаден от вашия лаптоп / компютър / смартфон. Точките за Wi-Fi са чудесен начин да споделяте интернет с други хора, дори и с VPN връзка. Следвайте стъпките по-долу, за да започнете:

 1. Регистрирай се с препоръчания VPN доставчик.
 2. Абонирайте се за подходящ план и изтеглете съответния софтуер.
 3. Натиснете бутона за инсталиране. Това ще създаде нов адаптер в “Интернет връзка”.
 4. Намерете вашата VPN връзка в списъка и щракнете с десния бутон върху “Имоти”.
 5. Кликнете върху “Споделяне” и проверете “Разрешаване на други потребители на мрежата” опция.
 6. Свържете вашето Roku устройство към вашия компютър’s Точка за Wi-Fi.

Настройка Roku VPN по метод DD-WRT / Tomato Router

Конфигурирането на VPN на DD-WRT или Tomato рутери е сложен процес, който изисква големи технически познания. Необходимо е да следвате пълен списък с инструкции, за да гарантирате, че VPN успешно контролира интернет връзката, позволявайки на потребителите около домакинството да се насладят на отблокиране или изместване на местоположението им, без никакво приложение. NordVPN предлага интегрирани VPN рутери, които можете да закупите тук. За настройка на VPN на DD-WRT или Tomato, следвайте това ръководство.

Как да настроите VPN за Roku, използвайки VPN връзка на споделен компютър

 1. отворено вашия компютър с Windows и глава до лентата за търсене
 2. Тип “ПМС” да изведе командния ред
 3. Изберете “Изпълни като администратор” и Тип следното:
 4. netsh wlan set hostednetwork = разреши ssid = NETWORKNAME ключ = PASSWORD
 5. име вашият виртуален рутер, като зададете следните стойности:
 6. ssid = [име за вашата мрежа] ключ = [парола за вашата мрежа]
 7. Hit “Въведете” и ще получите множество съобщения, казващи:
 8. “Режимът на мрежата е настроен да позволява”
 9. “SSID на хостваната мрежа е успешно променен”
 10. “Пропускът на потребителския ключ на хостваната мрежа е успешно променен”
 11. начало вашият виртуален рутер, като въведете: netsh wlan започне hostednetwork в CMD
 12. Ще получите съобщение, в което се казва “Хостваната мрежа стартира”
 13. отворено “Център за мрежа и споделяне” и отидете на “Промяна на настройките на адаптер”
 14. Кликнете с десния бутон върху създадената преди това VPN връзка и отидете на “Имоти”
 15. Кликнете на “Споделяне” раздел и отметка и двете “Разрешаване на други потребители на мрежата” настроики
 16. Превърнете на вашето Roku устройство и глава към “Настройки” меню
 17. Изберете мрежа > Безжичен (Wi-Fi) > Настройте нова Wi-Fi връзка.
 18. Connect до Wi-Fi мрежата, която току-що създадохте в Windows!

Как да инсталирате VPN за Roku, използвайки споделена Mac VPN връзка

 1. отворено вашия лаптоп Mac и глава към “Системни предпочитания” Меню
 2. Кликнете На “Споделяне” и от левия панел изберете “Интернет споделяне”
 3. Комплект следните настройки за успешно споделяне на вашата VPN на Roku:
 4. Споделете вашата връзка от: [VPN връзката, която току-що създадохте]
 5. За използване на компютри: поставете отметка в квадратчето за “Wi-Fi” за по-лесно свързване
 6. отворено Опции за Wi-Fi, въведете име на мрежата и изберете каналът
 7. употреба WPA2 Personal за сигурност и въведете след това щракнете върху OK
 8. Превърнете на Интернет споделяне от менюто и кликване На “начало”
 9. отворено вашето устройство Roku и глава към “Настройки” меню
 10. Кликнете в мрежата > Wi-Fi > Настройте нова Wi-Fi връзка
 11. Connect до Wi-Fi мрежата, която току-що създадохте на Mac

VPN за Roku Алтернативи

VPN всъщност са просто “Виртуални частни мрежи” а не някаква специфична технология. Поради това няма алтернативи за него. Може да се твърди, че прокси услугите са доста сходни, но те не интегрират никакъв вид криптиране. Това оставя физическата частна мрежа (PPN) като единствената алтернатива, но тази опция няма търговски доставчик. Ако това е просто деблокиране, което искате да направите, тогава използването на прокси услуга в уеб браузъра Roku X е добра опция!

Най-добрите Roku Media Streamers

Сега мнозина са наясно, но както споменахме по-рано Roku се предлага в различни форми / размери / видове. Избирането на VPN е толкова трудно, колкото да намерите най-добрия медиен стриймър за вас. Тъй като BestVPN.co има за цел да обхване всички аспекти на насладата от безпроблемно Roku изживяване, за да стриймвате любимите си филми / телевизионни предавания, по-долу сме предоставили подробности за всички най-нови медийни стриймъри на Roku:

Най-добрите Roku Media Streamers

Roku Ultra

Roku Ultra идва под най-високо ниво устройства на марката, на цена от $ 130. Това е приставката, която използва хардуер от висок клас и най-мощният процесор от всички устройства на Roku. Тя позволява на потребителите да възпроизвеждат видео от външни дискове, поддържащи HFS +, NTFS, FAT32 и дори FAT16 формати. Има гласово дистанционно, където натиснете бутона и кажете заглавието, за да извършите търсене на устройството.

Roku Ultra

Експериментирахме с функцията и получавахме точни резултати по всяко време, което гарантира, че тя не е маркетингова изява. Това прави живота още по-лесен от преди, особено когато намирате филмово / телевизионно шоу, което да гледате. Устройството за дистанционно управление дори има проследяващ механизъм, който започва да звучи, след натискане на бутона на Roku Ultra. Устройството дори поддържа 720p, 1080p и 4K UHD с HDR видео при 60 fps.

Roku Streaming Stick

Добър колега на Roku Ultra, Streaming Stick, както подсказва името, е обикновен USB-образен продукт, който се свързва към вашия телевизор чрез HDMI кабела. В сравнение с Ultra, Streaming Stick Roku е невероятно по-евтин, което ви връща само $ 50. Няма наличен Ethernet порт, така че ще трябва да имате безжичен рутер за настройка на интернет връзка.

Roku Streaming Stick

Подобно на Roku Ultra, тази версия също осигурява достъп до над 3000 канала. Единствената разлика между двете е, че дистанционното няма функцията за гласово търсене или търсене. Също така, не можете да стриймвате в 4K качество, освен ако не купите Roku Streaming Stick Plus, който се предлага за 70 долара. Той също така предлага повече Wi-Fi обхват, което работи в полза, ако вашият рутер е далеч от телевизора.

Премиера и премиера на Року+

Нека първо да изясним, че Roku Premiere и Premiere + са две различни устройства. И двете устройства са в състояние да поточно в 4K UHD с HDR видео при 60 fps. Те са приставки, което означава, че можете директно да ги свържете чрез Ethernet кабел към интернет, като ви предоставя по-добри скорости за стрийминг за гледане на любимите си филми / телевизионни предавания.

Року премиера

В сравнение с Roku Ultra, Premiere + е с 23% по-евтино, предлага се само за 99 долара. Това е с около 30 долара по-евтино, което е добър вариант, особено ако сте в бюджет. Единственият проблем с това устройство е, че Ethernet портът на гърба поддържа само до 1000Mbps. Не можете да получавате гигабитни скорости, което може да попречи на потока малко!

Roku Express и Express+

Въведени като продукти от начално ниво от Roku, Roku Express и Express + предлагат съвместимост на потребителите, които все още разчитат на по-старите телевизори. Те могат да работят с композитни A / V кабели, които използват традиционните червени, бели и жълти цветове, които бяха доста известни преди появата на HDMI и популярността им на максимално ниво на удобство.

Roku Express

Най-добър VPN за често задавани въпроси за Roku

Как действа Roku Stick?

Roku се свързва с интернет чрез безжична / кабелна връзка за достъп до вашата домашна мрежа. Устройството работи, като изтегля видео съдържание от интернет и след това ви го предоставя на телевизора. От Року “потоци” директно изтеглянето на файлове, няма нужда те да бъдат запазвани, което елиминира съхраняването на тежки кеш файлове.

Колко струват Roku каналите?

Добавянето на канал не изпразва джобовете ви! Обикновено ще намерите всички канали, които може да искате да инсталирате за стрийминг БЕЗПЛАТНО, но при шанс за компенсиране, който нямате, максималното ценообразуване ще варира от 0,99 до 1,99 долара. Това изключва разходите за абонамент на канала.

Колко струва да използвате Roku?

Както споменахме по-рано, Roku предлага разнообразна продуктова гама. Като такава, ценообразуването може да варира в зависимост от вашите нужди. Приставката Roku Ultra струва около 130 долара, премиерата и премиерата + имат цена от $ 99 и $ 109, Streaming Stick се предлага само за $ 50, а Express и Express + могат да бъдат закупени за $ 29.99 и $ 39.99.

Какви канали са безплатни в Roku

Има голям списък от безплатни канали, достъпни за инсталиране на Roku. Някои от най-известните включват Pluto TV, Crackle, The Roku Channel, CW App, PBS Kids, Comet, Newson, Tubi, Twitch, YouTube, Vimeo и Break.

Опаковане на нещата

Устройства като Roku са спасители, които правят невероятно лесен и удобен достъп до цялото ви любимо съдържание от цял ​​свят. С достъп до услуги като BBC iPlayer, Hulu, Netflix, Amazon Prime и други чрез един интерфейс, нищо не може да победи поточното изживяване на Roku. Добавете това към VPN, което заобикаля всички гео ограничения и никога няма да напускате дома си през уикендите, поради масивна пристрастеност към гледане!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Най-добрите безплатни VPN услуги през 2023 г.