Най-добрият VPN за Windows – скрийте самоличността си на вашия компютър / лаптоп!

Microsoft е водещ участник на пазара на операционни системи. То “Windows” продуктът е единствен по рода си, предлага изключителна интуитивност, удобство за потребителя и забележителна поддръжка.

С безпроблемно движещите се, полупрозрачни прозорци, които се плъзгат по екрана и атрактивен дизайн, потребителите могат лесно да изпълняват редица технически задачи.

Благодарение на обичайните бизнес приложения като Microsoft Word / Excel, оборудвани с най-добрите VPN за Windows, операционната система вече се е превърнала в фактически стандарт за повечето лица / корпорации.

Искате ли да защитите вашата Windows OS и да засилите анонимността си онлайн? Ако е така, значи сте на правилното място. Създадох това изчерпателно ръководство за вашето съдействие.

Целта е да се помогне да се изясни значението на VPN за нашите зрители, как да конфигурирате такава в различни версии на Windows и какви доставчици са най-добрият избор за 2023 г.!

Contents

Защо имам нужда от VPN за моя Windows PC / лаптоп?

Въпреки че много страни приемат закони за по-голям контрол в интернет и инициативи като Деня на по-безопасен интернет (SID) и Месеца на осведомеността за киберсигурност, много нетици все още не са наясно колко ценни са техните данни и поверителност онлайн.

Ако имате добра представа за гео-ограниченията, законите за нарушаване на авторски права и за отмяна на неутралитета на мрежата, можете да пропуснете този раздел. За по-малко информираните създадох резюме относно необходимостта от VPN в последно време.

 1. Скриване на вашата идентичност – Предотвращава на вашия доставчик на интернет услуги (ISP) да научи за вашите дейности за сърфиране в интернет, като ви прави анонимни!
 2. Правителствен надзор – Държавите, които са част от четиринадесет / девет / пет съюза, се отдават на масово наблюдение. VPN мрежите ви защитават от техните любопитни очи.
 3. Местоположения на гео-Spoof – Преминете дразнещите блокове на съдържанието и географските ограничения, като изместите местоположението си и промените IP адреса си на местен.
 4. Защита на Wi-Fi в обществото – Барове / кафенета / ресторанти може да ви предоставят интернет, но те не са защитени. VPN мрежите ви защитават от хакери, използващи обществени Wi-Fi връзки.
 5. Обходна цензура – Ограниченията на съдържанието, зададени от правителства, работни места и училища, могат лесно да бъдат заобиколени чрез използване на сигурна и мощна VPN услуга.
 6. Без стрес торентинг – Отпускането на P2P / Torrenting може да доведе до големи глоби от известията на DMCA. Най-добрият VPN за торентите ще скрие вашата самоличност, заблуждавайки ловците за нарушаване на авторски права.

Какво да търсите в VPN за вашия компютър / лаптоп с Windows

Имайте предвид, че намирането на най-подходящия за вашите нужди изисква да сте наясно с различни фактори. И така, аз създадох тази група от функции за избор на най-добрата VPN за Windows 10, 8 или 7,

Ако ръчният процес ви се струва твърде обезсърчителен, нашите читатели винаги могат да потърсят VPN услуга на трета страна. Винаги казвам на зрителите си да отделят време, когато избират доставчик.

 1. Местоположение на доставчика – В зависимост от конкретна държава’Съгласно законите за данни, VPN доставчикът може или не може да предложи пълна защита на вашите данни. Това е независимо от политиката за нулева регистрация.
 2. Multi-Logins – VPN мрежите са удобни инструменти, но ако можете да ги използвате само на една платформа, нещата стават малко по-сложни. Потърсете доставчик, който предоставя едновременни връзки на множество устройства / ОС.
 3. Местоположение на сървъра – Отидете за VPN услуга, която предлага множество налични сървърни местоположения. Това ви улеснява да заобикаляте географски ограничени уебсайтове.
 4. Ограничения – Избягвайте доставчиците, които не предлагат P2P / Torrenting поддръжка, налагат ограничение на честотната лента или липсват разширени / общи функции за използване на пълната поверителност.
 5. Регистрация – За потребителите, които са в неприкосновеност на личните данни, обърнете допълнително внимание на доставчиците на нулеви журнали. Най-добрите доставчици ще бъдат ясни за своите практики без укриващи клаузи за фини печат.
 6. Шифроване – Шифроването на AES-256-CBC за военна оценка е настоящият златен стандарт за VPN, допълнен с Perfect Forward Secret.
 7. Скорост – Тествайте различните доставчици за ефективност, преди да вземете окончателно решение. VPN вече намаляват скоростите на връзката поради допълнителния слой на криптиране, добавен към мрежата.
 8. Цена – Надеждните доставчици предлагат баланс между ефективността на разходите и стойността. Те също така са честни по отношение на възстановяването на суми, периодите на безплатни изпитания, подкрепата и наличните отстъпки.

Кои са най-добрите VPN услуги за моя компютър с Windows?

Ако сте малко умели в технологиите, вероятно знаете, че Windows 10 идва с множество проблеми с поверителността. Синхронизирането на информация със сървърите на Microsoft, добавянето на помощник Cortana и интегрираната реклама помагат за персонализиране на вашето преживяване.

В същото време те размиват границата между поверителност и сигурност. Клауза от Microsoft’Политиката за поверителност посочва, че корпорацията има възможност за достъп, разкриване или дори запазване на лични данни, включително съдържание в частни папки и имейли.

Сега можете да деактивирате повечето от тези уязвимости. Все пак има някои, които изискват допълнителна помощ. Това е мястото, където VPN-ите са ви от полза, анонимизирайки цялата си онлайн активност.

Така че, без допълнително обобщение, вижте списъка с най-добрите VPN за Windows, които изпълних, въз основа на надеждност, производителност, поддръжка, наличност на сървъра, поверителност и функции.

  27 най-добър VPN браузър - осигуряване на сигурност чрез VPN браузъри безплатни приложения

NordVPN – Панамски доставчик, фокусиран върху поверителността

NordVPN - Панамски доставчик, фокусиран върху поверителносттаПрофесионалисти: Деблокира VoDs като US Netflix и BBC iPlayer. Предлага огромна база данни от 5396 сървъра в 61 държави по света. Поддържа шест едновременни връзки.

Ad / Malware / Tracker блокер. Предлага се безплатна пробна версия. Разрешено е P2P / споделяне на файлове със специализирани сървъри за торент. Предлага приложения за всички платформи / устройства, включително Android TV.

Недостатъци: Месечният план е скъп. Възстановяването може да отнеме допълнителни 30 дни.

Окончателна присъда: NordVPN печели рядка 5-звездна оценка от BestVPN.co за своите възможности на Windows. Той предлага интуитивен клиент, който се гордее със силно криптиране и предлага множество полезни функции за поверителност.

Прочетете този преглед на NordVPN за 2023 г. за повече информация!

ExpressVPN – All-Rounder с голяма съвместимост с рутери

ExpressVPN - All-Rounder с голяма съвместимост с рутериПрофесионалисти: Базиран на Британските Вирджински острови. Заобикаля гео ограниченията за US Netflix и други VoDs. Предлага 2 000+ сървърни мрежи в 94 държави и 148 места по целия свят.

Шест едновременни връзки. Поддръжка за P2P / торент. Потребителите дори разполагат с 30-дневно възстановяване. Замразени сървъри за заобикаляне на гео ограничения в страни като Канада.

Недостатъци: Няма опция за пренасочване към порт. Като цяло скъпо обслужване.

Окончателна присъда: Базираният в BVI доставчик може да се похвали с политика без регистрация, която дори разтърси турските власти. Той печели 4,5-звезден рейтинг от BestVPN.co, благодарение на силната съвместимост с потребителска база и рутер.

Доставчикът предлага собствено приложение за рутери. Това улеснява потребителите на Windows успешно да конфигурират защитена мрежа за цялото домакинство. Скоростите също са невероятни!

Прочетете този преглед за ExpressVPN 2023 за повече информация!

PureVPN – Страхотен избор за стрийминг

PureVPN - Страхотен избор за стриймингПрофесионалисти: Базирано в Хонконг (безопасно местоположение). Автоматичен превключвател за убийство, блокиране на реклами, разделяне на тунели, NAT защитна стена и защита от теч на DNS / IPv6. Едновременни връзки на пет устройства.

300 000 + IP адреси & 2000 + сървъри в 140 страни. Налични са оптимизирани специализирани поточни сървъри. Разделяне на тунели и прокси SOCKS5 за подобрена производителност.

Недостатъци: Редки проблеми със свързаността с Windows. Няма свободна пробна версия.

Окончателна присъда: Управляван от GZ Systems и базиран в Хонконг (един от най-сигурните интернет центрове в света), PureVPN има своите добри и лоши дни.

VPN има някои недоволни клиенти, но осигурява страхотни скорости за изтегляне и качване последователно, с много минимална загуба на скорост. Прочетете този PureVPN Review 2023 за повече информация!

CyberGhost – доставчик, който отблокира всичко!

CyberGhost - доставчик, който отблокира всичко!Професионалисти: Базиран в Румъния (безопасно място). 7-дневна пробна и 45-дневна гаранция за възстановяване (USP на доставчика). Огромна колекция от 2850+ сървъра за отблокиране на уебсайтове и VoDs.

Multi-Logins на пет устройства. Добавки за браузъра Mozilla и Chrome. Защитена Wi-Fi функция за сигурност в обществото. Автоматичен Kill превключвател и DNS / IP защита от теч.

Недостатъци: Няма налично пренасочване на порт Намерени течове в клиент на Mac.

Окончателна присъда: CyberGhost предлага голяма гъвкавост на своите потребители. Той има различни режими като сърфиране анонимно, деблокиране на стрийминг, сигурна Wi-Fi гореща точка, анонимно торент и деблокиране на уебсайтове.

Доставчикът също предлага страхотна производителност за поточни / поточни дейности. Най-добрата част от всички: потребителите разполагат с 45-дневна гаранция за връщане на парите за тестване на услугата.

Прочетете този CyberGhost Review 2023 за повече информация!

Surfshark – най-добрият евтин VPN доставчик с голяма стойност

Surfshark - най-добрият евтин VPN доставчик с голяма стойност

Професионалисти: Базиран на Британски Вирджински острови (юрисдикция, приятелска за VPN). Разходи, подходящи за бюджета (47,76 долара за 2 години). Наследени едновременни връзки (Без ограничения – USP на доставчика)

Недостатъци: Функция MultiHop за повишаване на анонимността. CleanWebTM (Ad / Tracker / Malware Blocker). Автоматичен Kill Switch и Wi-Fi защита за поддържане на анонимността ви на публично място.

Окончателна присъда: Surfshark е новодошъл, който бързо разпери крилата си на пазара на най-евтиния VPN. Неговата производителност, надеждност и поверителност му дават 4.2 оценка от BestVPN.co.

Прочетете този преглед на Surfshark 2023 за повече информация!

Буфериран – VPN базиран на поточно фокусиране VPN

Буфериран - VPN базиран на поточно фокусиране VPNПрофесионалисти: Базиран в Гибралтар (сигурен VPN хъб). Заобикаля ограниченията на съдържанието в услугата Netflix Us VoD. Предлага сървъри за производителност в повече от 39 страни по света.

Връзки към 5 устройства едновременно. Поддръжката на чат на живо е достъпна и доста отзивчива. Функции като, Автоматична връзка, Превключвател на базата на защитна стена и Откриване на порт.

Недостатъци: Цени на абонаментни планове. Намерени течове в клиента на MacOS.

Окончателна присъда: Буфериран е прозрачен по отношение на регистрирането на някои проблеми на сесията / връзката за сътрудничество с правителството по правни дела със заповед.

Тези дневници се изтриват в рамките на 30 дни. Оценявам честността, която VPN носи към продукта, тъй като е по-добре, отколкото да бъдете шокирани / изненадани по-късно.

Ivacy VPN – висока производителност за стрийминг / торент

Ivacy VPN - Висока производителност за поточно-торентингПрофесионалисти: Базиран в Сингапур (приятелска юрисдикция за VPN). Разширен списък на 1000+ сървъра в 100+ места. Преминава ограниченията за съдържание на VoDs. Налични са оптимизирани P2P сървъри.

  Най-добрият VPN за Firefox - Увеличете поверителността на браузъра, използвайки безплатен VPN за Mozilla

Недостатъци: Няма съвместимост с TOR. Няма Netflix Streaming.

Окончателна присъда: Основана в Сингапур, Ivacy е друга сигурна и сигурна VPN услуга. Местоположението му е плюс, благодарение на удобните закони за запазване на данни и интернет цензура.

Всички данни са безопасни съгласно Комисията за защита на личните данни, гарантираща вашата анонимност от местни доставчици на интернет услуги и правителства. Месечното ценообразуване започва от $ 11.95.

VyprVPN – VPN, който осигурява бързи скорости

VyprVPN - VPN, който осигурява бързи скоростиПрофесионалисти: Със седалище в Швейцария. Повече от 700 сървъра в 70 страни по света. Налична е мултиплатформна, мултипротоколна поддръжка. Свързва се до 5 устройства едновременно.

Позволява на потребителите да се отдадат на P2P / Torrenting. Наличен е ограничен безплатен акаунт с неограничена честотна лента за стрийминг / торент. Доставчик на нули.

Недостатъци: Няма протокол StealthVPN на основния план. Проблеми с последователността на изпълнението.

Окончателна присъда: VyprVPN спечели бърза слава на пазара, благодарение на бързите си скорости за стрийминг и P2P / Torrenting. Освен това се гордее със силна политика за поверителност.

IPVanish – Перфектен за намиране на цензура

IPVanish - Перфектен за намиране на цензураПрофесионалисти: Услугата има широко разпространение от 1200+ VPN сървъри в 60+ страни. Той също така предлага 40 000+ споделени IP за завършване на прикриване на идентичност.

Можете дори да установите връзки на 10 различни устройства. Достъп до функции като Kill Switch, IPv6, DNS защита от теч, уеб прокси SOCKS5. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Недостатъци: Няма налична безплатна пробна версия.

Окончателна присъда: IPVanish е базирана във Флорида VPN услуга, която предлага високо ниво на сигурност, обещавайки да направи вашия истински IP непроследим за местните интернет доставчици и държавните агенции.

Използвате неограничена честотна лента с някои от най-добрите функции за деблокиране на сайт за достъп до Netflix, Amazon Prime и BBC iPlayer. Доставчикът също не пази журнали, за да спазва анонимността на потребителите.

TorGuard – осигурява силна анонимност онлайн

TorGuard - осигурява силна анонимност онлайнПрофесионалисти: Доставчикът е P2P-Friendly. Той предлага разширена мрежа от 3 000+ сървъра в 50+ страни по света. Потребителите могат да установят връзки едновременно на пет устройства.

Stealth прокси за деблокиране на произволни уебсайтове. Налично е двуфакторно разрешение. MITM защита срещу атака. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL и различни други протоколи.

Недостатъци: Приложението за клиент на Windows понякога изостава. Безплатна пробна версия.

Окончателна присъда: Базирано в САЩ, потребителите може да не намерят TorGuard надеждна услуга. Въпреки това, тя никога не е била хващана да разкрива частни данни.

VPN предлага също силно криптиране на OpenVPN, което позволява деблокиране на VoDs. Единствената уловка е, че потребителите ще трябва да инвестират в специализиран IP, за да използват по-голямата част от VPN услугата.

Други по-малко респектирани опции за разглеждане

Изброените доставчици вече имат доста утвърдена репутация на пазара. За потребителите, които искат нещо уникално, създадох отделен списък за някои по-малко реномирани опции.

Целта на това е да дам на публиката си ясна картина относно различните “подходящ” опции за техните лаптопи / компютри за Windows. Надявам се да помогнат за улесняване на процеса на вземане на решения:

Частен достъп до Интернет (PIA) – Базираният в Мичиган доставчик е прочуто име. Той предлага огромен списък от 3236 сървъра в 29 държави. Той дори поддържа всички протоколи, включително PPTP, SSTP, L2TP / IPSec и OpenVPN. Политиката за поверителност е невероятно прозрачна, потвърждавайки, че VPN е напълно сигурен за използване.

Avast SecureLine VPN – Популярният създател на антивирусна програма измина допълнителната миля, предлагайки VPN продукт, който криптира и осигурява вашия интернет трафик. Доставчикът поддържа редица места, които включват САЩ, Великобритания, Турция, Полша, Русия, Мексико, Чехия и Германия.

Нортън VPN за поверителност на Wi-Fi – Norton by Symantec е друга известна антивирусна услуга, която предлага VPN продукт. Поверителността на Wi-Fi е единствена по рода си, гарантираща максимално ниво на поверителност, осигурявайки вашия интернет с криптиране на банково ниво.

Cryptostorm VPN – Базиран в Исландия и Канада, Cryptostorm е VPN услуга, която набира скорост. Той е предпочитаният избор за мнозина, които споделят файлове, склонни са към изроди за поверителност или искат да сърфират в ТЪМНИЯТ УЕБ. Следователно, можете да се чувствате сигурни, че доставчикът не поддържа регистрации за връзка / сесия.

HideMyAss! (HMA) – Въпреки че HideMyAss е много популярен доставчик на VPN, много потребители стоят далеч от него. Причината е тяхното сътрудничество с легалните органи и осигуряване на трупи. Независимо от това, ако просто търсите доставчик на VPN за деблокиране на уебсайтове, доставчикът не е лош избор.

UnoTelly VPN – Базирана в Гърция, UnoTelly VPN се превърна в голяма мултинационална организация. Доставчикът не използва Google DNS сървъри. Той използва физически хардуер, за да ви осигури максимално високо ниво на защита. Клиентът предлага изключителни функции като превключвател за убийства и вграден родителски контрол.

OverPlay VPN – Базирана в Обединеното кралство, OverPlay е сравнително нов доставчик на пазара, който се фокусира силно върху неприкосновеността на личния живот. Той разполага с голям пул сървъри в около 50 страни по света, като същевременно предлага забележителна анонимност, поддържа неограничен P2P / Torrenting и дори предлага скорост до 6 Mbps.

  Най-добрите безплатни VPN услуги през 2023 г.

WiTopia VPN – WiTopia е друго известно име сред доставчиците на VPN. Той предлага огромна сървърна база, която осигурява достъп до над 40 страни по света. Потребителите дори използват висока скорост от 30 Mbps до 35 Mbps при връзка от 50 Mbps – в зависимост от близостта на сървърите и уебсайтовете, до които имате достъп.

VikingVPN – Основана в САЩ, VikingVPN е сравнително нов VPN на пазара. Той може да се похвали с един от най-скъпите планове за ценообразуване, започвайки от $ 14,95 на месец. За високата цена доставчикът не предлага нищо отличително, но осигурява добро и сигурно цялостно обслужване.

Boxpn – Базирайки се на Сейшелите, Boxpn е VPN услуга от среден клас, която предлага компетентна услуга, много бързи скорости и добра наличност на сървъра. Получавате над 7 Mbps за изтегляне и стрийминг, което е достатъчно добро за използване на развлечения под формата на филми / телевизионни предавания.

Конфигуриране на VPN ръчно на различни версии на Windows!

Докато това ръководство е за “Най-добрият VPN за Windows”, Винаги избирам да подобря техническата експертиза на моите зрители. Регистрирането и инсталирането на програма е лесно. Навлизането в спецификата ви помага да разберете повече аспекти за това какво прави VPN.

И така, реших защо да не ви помогна да излезете, търсейки ръчни инструкции. По-долу можете да намерите стъпка по стъпка указания за настройка на VPN в различни версии на Windows. Те включват скандално известните Windows 10, 8 и 7. Бих направил и XP, но това би било твърде остаряло хаха.

Как мога да настроя VPN на Windows 10

 1. Кликнете на “мрежа” иконата, разположена в лентата на задачите на Windows.
 2. (До часовника в долния десен ъгъл на лентата).
 3. Изберете “Мрежови настройки”, по-горе “Самолетен режим”.Най-добрият VPN за Windows
 4. Изберете VPN под мрежата & Интернет заглавие.
 5. Кликнете На “Добавете VPN връзка”.
 6. отметка разширените опции, ако е необходимо.Как мога да настроя VPN на Windows 10
 7. Сега ще се изисква да въведете малко информация.
 8. ние установен PPTP конфигурация от freevpnaccess.com.
 9. Това е добър ресурс за ръчно настройване на VPN.Защо имам нужда от VPN за моя компютър с Windows и лаптоп
 10. Кликнете на “Запази” бутон, след като попълните всички подробности.
 11. връщане към предишното меню, кликване на бутона за свързване.
 12. Наслади се използване на VPN чрез метода на протокола PPTP!

Конфигуриране на VPN ръчно на различни версии на Windows

Как мога да конфигурирам VPN на моята Windows 8 OS?

 1. Глава до лентата за търсене и въведете “VPN”.
 2. Изберете “Управление на виртуални частни мрежи (VPN)”.Как мога да конфигурирам VPN на моята Windows 8 OS
 3. Кликнете на “+” бутон за добавяне на VPN връзка.Какво да търсите в VPN за вашия компютър с Windows
 4. Fill изискайте необходимата информация.
 5. намирам доставчик, който поддържа L2TP / IPSec протоколи.Кои са най-добрите VPN услуги за моя компютър с Windows
 6. Кликнете с десния бутон На “мрежа” в лентата на задачите на Windows.
 7. Изберете “Настройки на мрежата и Интернет”.Незаконни ли са VPN-та на Windows в САЩ
 8. Кликнете На “Промяна на настройките на адаптер” от “Статус” меню.Добре ли е да използвате напукана версия на Windows за VPN
 9. Ще намерите VPN връзката, която сте създали.
 10. Кликнете с десния бутон то и изберете “Имоти”.Има ли безплатен VPN за компютър
 11. Кликнете на “Сигурност” раздел.
 12. Изберете L2TP / IPSec от “Тип VPN”.Как да настроите VPN на Windows 8 OS

Как да настроите VPN на моя Windows 7 компютър / лаптоп

 1. Глава към “Център за мрежа и споделяне” меню.
 2. Кликнете на “Настройте нова връзка или мрежа” опция.Как да настроите VPN на моя Windows 7 PC-лаптоп (1)
 3. Изберете “Свържете се с работно място” за стартиране на съветника за връзка.Как да настроите VPN на моя Windows 7 PC-лаптоп (2)
 4. Кликнете На “Използвайте моята интернет връзка (VPN)” за да започне процеса.Как да настроите VPN на моя Windows 7 PC-лаптоп (3)
 5. Тип IP адреса от вашата VPN услуга.
 6. Въведете име за връзката.
 7. Кликнете на “Следващия” опция.Как да настроите VPN на моя Windows 7 компютър-лаптоп (4)
 8. Въведете съответното потребителско име и парола.
 9. отметка “Запомнете тази парола, ако е необходимо.
 10. Удари “Connect” бутон!Как да настроите VPN на моя Windows 7 компютър-лаптоп (5)

Често задавани въпроси (често задавани въпроси)

Незаконни ли са VPN-та на Windows в САЩ?

Въпреки че САЩ са част от съюза с пет очи и налага строги политики за запазване на данни и цензура на интернет, правителството все още не е забранило VPN услугите. Можете лесно да изтеглите и инсталирате всяко разширение, без да се притеснявате от юридически проблеми.

Добре ли е да използвате напукана версия на Windows за VPN?

Въпреки че няма вреда от използването на напукани версии на различни VPN, обикновено се препоръчва действително да плащате премията. Повечето напукани файлове често се предлагат с множество антивирусни и зловредни програми, които могат да повредят всички данни. Със сигурност не си заслужава риска.

Има ли безплатен VPN за компютър?

Ако не искате да губите парите си срещу платен абонамент, имате на разположение безплатни VPN решения. Някои от най-добрите опции от скоро включват Windscribe, Hide.Me и TunnelBear. Можете да проверите това ръководство за безплатен VPN за Windows за още опции.

Опаковане на нещата

Надявам се това ръководство да ви помогне да намерите най-добрия VPN за Windows, въз основа на вашите нужди и изисквания. Всяко споменато име е добавено след задълбочени изследвания и анализи.

Опитвам се да бъда възможно най-точен в своите ръководства, но ако смятате, че има по-добри решения или срещате някакви проблеми / проблеми, не се колебайте да пуснете коментар по-долу!

Ще отговоря лично и ще се опитам да осигуря възможно най-много помощ. Също така, помогнете на брат, като споделите това ръководство, ако го намерите за полезно. Благодаря предварително

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me