Най-добрият VPN за компютър – Преглед, съвместим със система за всички марки на PC

Сега компютрите съществуват като незаменими компоненти на съвременния ни свят. Обитавайки навсякъде от болници до корпоративни къщи, те позволяват на потребителите да изпълняват редица задачи. Почти невъзможно е да оцелеете без компютър на ваше разположение. Въпреки това, тъй като тяхната популярност продължава да нараства с ускоряваща се скорост, рисковете за данните, които съхраняват и предават, също нарастват значително. Това ги наложи да работят под прикритието на най-добрата VPN услуга. И така, предоставяйки ви най-доброто възможно ръководство, ето ръководство за най-добрия VPN за компютър.


Contents

Безопасни ли са за използване компютърните VPN мрежи?

VPN мрежите са може би най-сигурният начин да сърфирате в интернет анонимно и да поддържате поверителността си в цифровото царство. В днешно време бързо се налага на всеки човек да използва VPN за защита от хакове и нахлуване в личния живот.

Безопасни за използване ли са VPN компютрите на компютър?

От връзки за злонамерен софтуер до фишинг измами и от престъпни групи за хакерство до тези, които искат да използват уязвимости за нулев ден в персонални компютри, заплахите идват в различна степен, но всяка от тях има потенциал да причини значителна вреда на вашите лични и бизнес данни.

Противно на общоприетото схващане, VPN не просто подправят вашите IP адреси и пренасочват само вашия трафик онлайн. Съвременните VPN услуги могат да ви осигурят свръхзащитни функции за достъп до уеб, като превключватели за убийства, предотвратяване на течове на IPV6, поддръжка на множество протоколи, криптиране от висок клас и много повече, за да гарантират, че снайперистите имат доста трудно време за достъп до данните.

Законно ли е да използвате PC VPN?

С изключение на някои много репресивни режими и държави в света като тези в Иран и Китай, VPN са напълно легални за използване и разгръщане в целия свят. Интернет в региони като САЩ, Европейския съюз, Голяма Азия и Близкия Изток са най-известните потребители в света.

Законно ли е да използвате PC VPN?

И тъй като всичко се развива и намираме нови начини да използваме нещата, VPN индустрията не се различава, тъй като те предоставят толкова много ексклузивни услуги сега, отколкото преди няколко години.

Например напр. тези от нас, които обичат да предаваме любимото си онлайн видео съдържание, надежден PC VPN може да ни помогне в деблокиране и достъп до гео-ограничено съдържание. Потребителите, живеещи във Великобритания, сега нямат проблеми с достъпа до шоу, предназначено само за американската аудитория, ако използват добра компютърна VPN услуга.

VPN мрежата са израз на индивидуалната свобода и контрол, което ги прави не само законово, но и морално приемливи и препоръчителни.

Безопасно ли е да използвате PC VPN на всички устройства?

Както в случая с всяка категория продукти и услуги в света, измами и измами съществуват и в света на PC VPN. Най-вече трябва да се пазите от безплатните VPN услуги и тези, които съществуват в сферата на Android & екосистема за приложение за iOS.

Безопасно ли е да използвате PC VPN на всички устройства?

VPN мрежите са капиталоемки продукти, поради инфраструктурата, необходима за работата им като глобални сървърни системи, функции за поддръжка на протоколи и други подобни, така че повечето безплатни услуги поддържат своите парични потоци, като продават потребителски данни, спам реклами или имплантират проследяващи кодове в устройствата.

Най-добрият VPN за компютър, който ще споменем по-нататък в този преглед, са изключително надеждни, съществуващи с единствената цел да осигурят максимална онлайн сигурност на потребителите. Тези VPN доставчици може да са скъпи, но можете да бъдете сигурни, че те са безопасни за използване на всички устройства, т.е. таблети, смартфони, персонални компютри и други.

Поддържани VPN от PC марки

На практика няма марки на PC, които да не предлагат поддръжка за VPN. Това е така, защото марките на персонални компютри просто предоставят хардуера и обикновено те го правят’t ограничаване на достъпа до инсталиране на определен софтуер в техните системи.

Независимо дали имате лаптоп на HP или използвате нова система, произведена от Lenovo, VPN определено би работил върху него. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft и други са всички най-популярни марки на ПК в света и всички те предоставят поддръжка на VPN.

Някои ОС обаче затрудняват инсталирането и VPN като например не-кодерите и програмистите могат да имат трудности да инсталират VPN директно на своите системи.

Докато от друга страна, доставчиците на VPN предлагат специални приложения за използване в други популярни ОС като Windows и Macs, което още по-лесно ви сваля и настройва почти всеки VPN доставчик, за който сте се абонирали.

Поддържана VPN от операционна система за компютър

Тъй като популярността на VPN продължава да нараства поради това, че хората намират много повече нови предимства от използването им, почти всички ОС започват да осигуряват вродена поддръжка на софтуера. По-популярните операционни системи като Windows, Android, iOS и Macs са обхванати от повечето VPN чрез специални приложения за платформите.

Въпреки това, по-сложните ОС като UNIX и Linux не получават своите специални приложения от VPN доставчици, тъй като тези ОС имат много дистрибуции и конфигурации, което го прави херкулесова задача да разработи единствено приложение за платформите.

Но не е необходимо да се обезпокоявате, защото тези, които използват платформи като Linux, принадлежат най-вече на техническата сцена и са в призвания като кодиране, програмиране, сигурност на данните и други подобни, така че те знаят пътя си около толкова сложни инсталации.

От друга страна, има много подробни ръководства с топ VPN, които насочват през много сложни настройки по изключително лесен начин.

Топ VPN за PC списък

Ето изчерпателен списък с 10-те най-добри VPN за компютър:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Иваци VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. TorGuard VPN
 10. Частен достъп до Интернет (PIA)

Най-добър VPN за компютър 2018

Не е достатъчно да бъдете просто адекватни в света на VPN, тъй като съвременният потребител изисква допълнителни функции и нова използваемост, ако ще плаща за услуга.

VPN, които почти не отговарят на критериите за най-бърз VPN, като предлагат ограничени сървъри, средна сигурност на данните и способна поддръжка на клиенти, може да оцелеят на пазара, но той няма място в нашия списък с най-добри VPN за PC 2018.

Гарантиране на сървърна инфраструктура, разпространена в десетки страни и съдържаща хиляди IP адреси, осигуряване на ултра-сигурно криптиране и поддръжка на протоколи, възможност за деблокиране на всичко от Netflix US до HotStar India и способно да захранва дори много повече от това, ето нашия списък за топ VPN за PC 2018:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

ExpressVPN - Топ на линията VPN Специално за компютри

Базирайки се на приятелския регион на Британския Вирджински остров и може да се похвали с 2000+ сървъра в 148 места, разпространени по целия свят, ExpressVPN обосновава своя логотип на “Най-довереният VPN в света” доста удачно.

Най-добър VPN за компютър 2018

Никога не е съхранявал или превръщал в потребителски регистрационни файлове. Както е видно от неотдавнашен случай в Турция. Express VPN демонстрира примерна цялост за защита на поверителността на потребителите.

Прочетете подробно в това актуализирано ревю на expressvpn.

На всичкото отгоре, той криптира пакети данни от своите сървъри в криптиране на AES 256 клас, осигурява поддръжка на всички високо сигурни протоколи като Open VPN, отблокира почти всички гео-ограничени сайтове за стрийминг и съдържание и дори предлага специална поддръжка чрез родните приложения на широк репертоар от платформи.

Единственият недостатък на тази услуга е, че първо, тя предлага само три едновременни връзки, докато второ, няма’не евтино. Годишният план струва $ 99,95, таксуван еднократно, докато двугодишният план ще изисква да извадите 69,95 $, таксувани веднъж.

Професионалисти

 1. Специални приложения на съвместима компютърна ОС
 2. Поддръжка на опции за множество плащания
 3. Високи стандарти за шифроване
 4. Разширена поддръжка на протокол
 5. Политика за нулеви регистрации

Против

 1. Няма специални P2P сървъри
 2. Скъпи планове за ценообразуване

посещение expressvpn

PureVPN - предлага високо съвместимо, лесно за използване приложение за компютри

Базирана в Хонконг, PureVPN е услуга, която винаги е изминавала допълнителната миля за обслужване на своите клиенти и предоставяща им огромна лекота по отношение на всички аспекти, свързани с използването на услугата. Дали’s високо достъпните ценови планове или разширената местна поддръжка / приложения за множество платформи, PureVPN остава услуга за преодоляване на пътя.

PureVPN за бр

Той предлага всичко на своите абонати по отношение на ексклузивни функции като превключвател за убийство, NAT защитна стена, защита от течове на DNS, защита на DDoS, деблокиране на възможности за стрийминг сайтове, разделяне на тунели, Onion през VPN и още повече.

Прочетете пълните подробности в този Pure VPN преглед.

Там, където липсва, е в областта на забавленията и спазването на исканията за екстрадиция на данни от властите. Въпреки това, бъдете сигурни, че случаят, в който се разбра, че услугата поддържа потребителски регистрационни файлове, е един от случаите, в които има намеса за престъпни действия.

За други дейности за свобода в интернет като торент или поточно съдържание с ограничено съдържание, PureVPN няма да възпроизвежда доносника и да преобразува вашите данни.

Тази услуга е бюджетна. Двугодишен абонамент с PureVPN ще ви струва само 69,12 долара, таксувани веднъж, докато годишният абонамент не е’Това е скъпо или изисква от вас да платите 59,04 долара, таксувани веднъж.

Професионалисти

 1. Защита от DDoS работи на всички компютърни операционни системи.
 2. Специализирани P2P и Torrent сървъри
 3. 750 + сървъри в 141 страни
 4. VPN гореща точка
 5. Nat Firewall
 6. Поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN и L2Tp
 7. Позволява разделяне на тунели

Против

 1. Поддържа някои дневници
 2. Безплатна пробна версия не е налична

Посетете PureVPN

NordVPN - осигурява висока степен на сигурност за компютри

С една от най-бързите скорости по време на нашия преглед във всички платформи, NordVPN е изключително надежден и предлага широки решения за всички видове VPN потребители. Този доставчик не е обилен от самото начало, но малцина могат да съответстват на неговите функции за сигурност и невероятно количество сървъри общо 3359+ сървъра в 60+ държави.

NordVPN за бр

Базирана в Панама, NordVPN предлага шест едновременни връзки, множество поддръжка на протокол, изключителна функция SmartPlay за стрийминг сайтове като netflix и двойно криптиране за допълнителна сигурност. Предимствата обаче не спират дотук, тъй като можете да разчитате на доставчика, че ще има най-голямо време за работа, докато се сблъсква с минимални, ако има такива, прекъсвания при продължаване на услугата.

Не забравяйте да проверите нашия актуализиран преглед на nordvpn.

Преди това беше една от ценовите услуги, но сега е в рамките на достъпния прозорец, струващ само $ 125,64 за тригодишен абонаментен план.

Професионалисти

 1. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP протоколи за всички модели на компютър.
 2. Специализиран P2P и торент.
 3. Tor с наличен VPN
 4. Безплатен пробен период
 5. Налично е двойно криптиране
 6. 3359 сървъра в 60+ държави
 7. Приемат се биткойни и стена за плащане
 8. Функция SmartPlay за поточни сайтове

Против

 1. Месечният план е скъп на $ 11.95 / месец

Най-добрият VPN за компютър - Преглед, съвместим със система за всички марки на PC

IPVanish - предлага безпроблемна поддръжка на поточни сайтове за персонални компютри

Ако търсите доставчик на VPN, който не разваля HD качеството на вашето поточно съдържание, нито позволява иконата на буфериране да закача екрана през повечето време, тогава можете да срещнете мача си с IPVanish.

IPVanish за компютър

С причудливо име услугата се е утвърдила срещу по-утвърдени конкуренти. IPVanish предлага криптиране на AES 256 клас, поддръжка на множество протоколи, скорост на цип, ниски времена на pingback, 1000+ сървъра и други,

Но това, което ние от BestVPN.co обичаме най-много в тази услуга е, че нейният UX в специални приложения е изключително течен и лесен за навигация, което прави най-добре да се опита за първи таймери.

Професионалисти

 1. Налична неограничена честотна лента, поддържана за всички компютърни мрежи.
 2. OpenVPN и L2TP / IPsec VPN протоколи
 3. Деблокира гео ограничено съдържание
 4. Политика за нулеви регистрации
 5. 40 000+ споделени IP адреси

Против

 1. Поддръжката на клиентите е бавна
 2. Без безплатно изпробване

Посетете IPVanish

PrivateVPN - Лесен и лесен за използване VPN за компютър

Най-доброто нещо за всяка услуга или продукт трябва да бъде нейната простота и отвращение към сложността. PrivateVPN оглавява списъка ни за това, че е изключително сигурна, но все по-рационализирана услуга, която предлага всичко от Netflix отблокиране до най-висок клас достъп до сигурност по изключително лесен начин.

PrivateVPN за бр

Въпреки че услугата наистина трябва да увеличи броя на сървърите си от само 80 сървъра, сегашните никога не са блокирани или заглушени прекалено много, за да отстъпят скоростите до неизползваеми нива.

Отделно от това, PrivateVPN няма да съхранява вашите регистрационни файлове, ще криптира вашите данни с профил за шифроване AES 256 клас, ще предлага разнообразна поддръжка на протоколи и ще гарантира лекота на достъпност и поддръжка във всички платформи чрез родните приложения.

Ценовите планове са малко нетрадиционни според индустриалните стандарти, тъй като не се предлага дългосрочен абонамент. За 13-месечен абонаментен план ще трябва да доплатите 50,40.

Професионалисти

 1. 2048-битово шифроване с AES 256 за всяка компютърна защита.
 2. 30 дневен безплатен пробен период
 3. Нулева скорост на дросела
 4. 56 Местоположение на сървъра
 5. Протоколите включват Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. IPv6 защита от теч

Против

 1. Няма наличен дългосрочен план за ценообразуване
 2. Труден UX интерфейс за Native Apps

Посетете частна VPN

Най-добър VPN за безплатен компютър

Безплатните услуги винаги са примамливи за потребителите от целия спектър, но в днешно време’с ултрамодерен, високотехнологичен свят, трябва да внимавате за това, за което се регистрирате, особено безплатни доставчици.

Най-вече на безплатни VPN не трябва да се вярва, защото ако не ви таксуват за услуга, то най-вероятно те набират приходи чрез други потоци. Този сценарий може да бъде доста рисков за потребители на VPN, тъй като когато се доверявате на някой, който да защити вас и вашите данни и вместо това те се опитват да мислят за осигуряването на приходи от тях, резултатите често могат да бъдат напълно вредни.

Въпреки това, все още има някои безплатни VPN доставчици, които ви позволяват да продължите интернет дейностите под техния внимателен и сигурен капак, без изобщо да се опитвате да ви измамят.

Ето нашия най-добър безплатен VPN списък за PC за 2018 г.:

TunnelBear VPN - предлага страхотен интерфейс за приложения за компютър

Вероятно най-надеждният безплатен VPN, който някога сме срещали в BestVPN.co, TunnelBear предлага примерна сигурност и достъп до сървъра (както е обсъдено в този преглед на тунелите). Със запазената марка Bear, подпечатана през целия им потребителски интерфейс в специалните приложения, този VPN е толкова лесен за използване, че всеки, дори и тези, които нямат опит с VPN, може да го използва като професионалист.

Най-добър VPN за безплатен компютър

При тестовете за скорост той отчете значително добре факта, че предлага услугата безплатно. Най-хубавото при тях обаче трябва да е тяхната откритост. Известно е, че безплатните VPN мрежи са доста рестриктивни, но TunnelBear предлага пет едновременни връзки, които ви позволяват да закопчавате цялото си устройство под неговия защитен капак, когато предавате активността си онлайн.

Въпреки това, когато ни изключат от тази услуга, е нейната граница на пропускателна способност на данни от 500 MB, която изглежда, че нещо е толкова добро, но не можете да разполагате с повече поради ограниченията при използването.

Професионалисти

 1. 5 устройства могат да бъдат свързвани едновременно на всяка компютърна операционна система.
 2. Мощно шифроване
 3. Потребителският интерфейс е невероятно лесен за използване

Против

 1. Ниска капачка за данни
 2. Не поддържа P2P / Torrenting

Hide.Me - Високо сигурно шифроване на вашите данни

Безплатен VPN, който показва нула реклама, вече е победител. Hide.me е известен като Top Free VPN за компютър от известно време насам и през този период; тя е спечелила репутацията на бърз и сигурен доставчик.

Скриване.me за брСтотици хиляди потребители на услугата могат да гарантират, че този VPN е много безопасен по отношение на защита на поверителността на потребителите и че се отдаде на никакъв забавен бизнес, като вграждане на проследяващи кодове или продажба на потребителски данни.

Предлага се с ограничение на честотната лента от 2 GB за безплатни файлове, което е достатъчно, ако вземете предвид консистенциите за сърфиране с ниско тегло. От обратната страна можете да прикачите само едно устройство към услугата, което определено е бум, но можем да вземем това, стига услугата да остане толкова добра, колкото сега..

Професионалисти

 1. Невероятни стандарти за шифроване на компютър
 2. Изрично посочена, нулева политика на регистрационни файлове.
 3. Високи скорости

Против

 1. Сървъри само в 3 държави
 2. Не е подходящ за отключване на гео-ограничено съдържание
 3. Налична е само връзка с устройството

ZoogVPN - Позволява P2P поддръжка за компютри

Въпреки че името звучи достатъчно своеобразно, услугата е всичко друго, но това. ZoogVPN е високо оценен като безплатен VPN за компютър от BestVPN.co, поради нулевите им фалшиви обещания и максимална доставка на всички безплатни функции.

ZoogVPN за бр

Той е един от малкото VPN за безплатни, който позволява на потребителите да се отдадат на P2P свързаност, без да ги изтласкват от сагите на лентата си. Шифроването е 128 битово и това определено може да се подобри, но е сравнително сигурно да пазите вашите дейности онлайн.

Той има нулева политика за регистрация и позволява на потребителите да свързват едно устройство, за да консумират до 2 GB честотна лента на данни всеки месец.

Професионалисти

 1. 2 GB капачка за данни за всички компютърни потребители.
 2. Осигурява относително силно криптиране
 3. Бързи сървъри

Против

 1. Поддръжката на клиенти отнема твърде много време
 2. Налична е връзка с едно устройство

Windscribe VPN - Щедър лимит на пропускателна способност на данните за персонални компютри

Сравнително нова услуга, в сравнение с останалите доставчици в списъка, Windscribe е една от по-добрите безплатни VPN услуги, сред това, което предлага настоящият пазар.

WindscribeVPN за бр

Най-добрата част от тази услуга е нейната щедрост, която направи възможно безпрецедентната капачка за данни от 10 GB, неограничените връзки на устройството, специализираната поддръжка на P2P и дори предлагания рекламен блокер.

Бяхме изключени само с VPN поради честите му прекъсвания в непрекъснатостта на услугата. Дори екипите за поддръжка на клиенти бавно реагираха, но имайки предвид факта, че той е нов, можем да му осигурим предимството на времето да се подобрим по тези проблеми и да ги съпоставим според очакванията на потребителите.

Професионалисти

 1. 10 GB капачка за данни на всяка марка компютър.
 2. Неограничени връзки с устройства
 3. Включва Ad-Blocker и защитна стена
 4. Поддържа P2P / Torrenting

Против

 1. Не поддържа OpenVPN
 2. Разбивки Чести

Най-доброто VPN за PC безплатно изтегляне

За да изтеглите всяко местно приложение за ОС за вашите компютри, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите тези връзки към доставчика (Списъкът е разделен между Top Paid и Top Free VPN за PC):

Най-платен VPN за персонални компютри:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Най-добрите безплатни VPN за персонални компютри:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

заключение

От впечатляващите 40 милиарда долара пазарен размер, VPN индустрията е планирана да расте експоненциално и да достигне пазар на стойност от огромните 70 милиарда долара, подкопавайки нарастващите знания сред хората за присъщата стойност на внедряването на VPN.

VPN не са просто фантастични устройства за сигурност, които трябва да се третират като новости, но в нашата ера на последователни конспирации с данни като скандала с Cambridge Analytica, онлайн потребителите трябва да преосмислят своите възприятия за това, какви предимства може да натрупа една добра VPN услуга..

За персонални компютри, които съхраняват и предават по-голямата част от вашите лични, финансови и бизнес данни, VPN са незаменима стока. Ако сте потребител, който чете този преглед през 2018 г., тогава трябва да си вземете такъв или рискувате да бъдете част от по-големи и вредни скандали с данни, някои от които може просто да доведат до повече вреда за живота ви, отколкото бихте могли да имате някога представял.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me