Най-добрият VPN за iPad – Пълно ръководство за сигурност, използващо безплатен iPad VPN

ябълка’s продуктите са яростта от началото на второто хилядолетие, като популярни марки като iPod и iPhone повишават продажбите в милиони бройки продадени годишно. Но с нарастването на популярността на марките, работещи на iOS, нарастваше и заплахите, насочени към нея в онлайн домейна.

Интелигентните хакери винаги са в ход, за да проникнат във вашия iPad и да получат ръцете ви. Най-добрият VPN е най-сигурният ви залог да накарате вашия iPad да постигне нивото на сигурност, необходимо за предпазване от такива опасни заплахи.

Ето изчерпателно ръководство на BestVPN.co за най-добрия VPN за iPad, което е насочено към това да сте оборудвани с цялата информация, за да вземете правилното решение, когато става въпрос за избор на най-подходящия и iPad приятелски VPN.

Най-добър VPN за ipad

Contents

Какво е VPN на IPad

IPad предлага на своите потребители много повече по отношение на функции и функционалност, отколкото всеки друг таблетен компютър, наличен на пазара. Появата на iPad въведе в нова ера на свързаност, захранвана от устройство, което ви позволява да направите всичко, което вашият десктоп би могъл да направи минус неудобството на конвенционалните компютри.

iPad може да се използва навсякъде. От пейка в парка до собствената ви спалня iPad са позволили на потребителите да изпитат огромна достъпност. Въпреки това, тъй като винаги сте свързани с интернет чрез вашия iPad за безброй дейности като поточно предаване, игра на онлайн игри, пазаруване, четене и дори изучаване, вашите чувствителни данни могат да бъдат компрометирани доста лесно.

Какво е VPN на IPad?

Това изисква да вземете подходящи мерки за сигурност. Например VPN на iPad може да ви позволи да спечелите допълнителен буфер за сигурност онлайн, за да бъдете сигурни от злонамерен софтуер, вируси, измамници и дори социално разработени съобщения за спам. Но предимствата просто нямат’няма край. Най-добрите VPN за съвременни дни могат да ви позволят да преглеждате и деблокирате гео ограничено съдържание.

Те дори крият вашия IP от троловете за авторски права, когато Torrenting, криптират чувствителни данни като номера на кредитни карти и други. Ето защо VPN бързо стават незаменими на всяко устройство, но тяхното значение нараства многократно, когато се занимавате с устройство като iPad, което се използва много по-свирепо от онлайн обитателите.

Защо се нуждаете от VPN на IPad

iPad са по-модерни и високоразвити версии на таблетни компютри и са едно от най-популярните устройства за достъп за преминаване в интернет. Интернет днес обаче идва с справедливия си дял от рискове, задължения и ограничения, повечето от които могат да бъдат неутрализирани чрез внедряване на VPN.

Защо имате нужда от VPN на IPad?

Например напр. Netflix е популярна услуга за стрийминг по заявка, но предлага библиотеки с различно съдържание в различни страни. И така, това, което потребителят може да види с Netflix Нова Зеландия, би било напълно различно от това, което Netflix UK предлага на своите потребители. Потребителите вече се нуждаят от VPN, за да заобиколят тези задушаващи гео ограничения на съдържанието и да се насладят на абонамента им максимално.

Освен това, VPN мрежите могат да ви направят много по-лесно и по-безопасно за торент на iPad, да ви предпазят от заплахи от злонамерен софтуер, да отложат хакерите от кражба на вашите чувствителни данни и да ви осигурят повишена анонимност онлайн.

Как да изберем най-добрия VPN за iPad

Когато сте решили да изберете VPN услуга, за да осигурите защита на вашия iPad, има някои важни фактори, които трябва да вземете предвид, преди да се установите на определен доставчик. По-долу е даден списък на функциите, които един доставчик трябва да предложи, за да може услугата му да се счита за най-добрата VPN за iPad:

Как да изберем най-добрия VPN за iPad

Ето списък на функциите, които един доставчик трябва да предложи, за да може услугата му да се счита за най-добрата VPN за iPad

Силно криптиране:

Защитата на данните се извършва чрез криптиране, докато преминава през интернет. Ако шифроването е достатъчно силно, дори ако някой проследи и получи вашите данни, всичко, което би видял, е безсмислие, че е спечелил’не може да дешифрира. Най-добрият вид криптиране е AES 256 степен, който се използва от правителствени агенции, военни и други инсталации за чувствителни данни.

Поддръжка на множество протоколи:

Докато вашите данни се криптират, това’винаги е по-добре да се гарантира, че никой дори не може да го овладее, докато е в транзит през интернет. Това става, като го предавате през a “протокол”, което е един вид криптиран тунел, в който никой не може да влезе. Най-добрите VPN предлагат множество протоколи, които включват специална поддръжка за OpenVPN, PPTP, L2TP и др.

Устойчивост на сървърната инфраструктура:

На устройства, ориентирани към развлечения като iPad, се нуждаете от VPN, който може да осигури максималния брой сървъри на множество места, разпределени еднакво. Колкото повече е броят на сървърите, толкова по-големи са шансовете ви за лесно деблокиране на гео ограничено съдържание.

Някои топ VPN дори предоставят специализирани сървъри за дейности като Torrenting, P2P, обсебени сървъри и други, така че това може да бъде допълнителен плюс.

Съвместимост с iPad:

ябълка’s устройствата не са толкова гостоприемни за приложения и ресурси, които произлизат извън неговия надежден разработчик’s общност. За да бъде VPN добра за iPad, трябва да осигури висока степен на съвместимост на устройството. Много VPN предлагат специални приложения за iOS за обслужване точно на тази нужда.

Изключителни характеристики:

Най-добрите VPN мрежи’просто не предлагам основни функции като това’не могат да оправдаят най-високо класирания си костур по света на VPN мрежи. Ексклузивните функции могат да варират от превключватели за убийства до Double VPN и дори Onion през VPN, всички от които могат да позволят на потребителите да увеличат защитния капак на своите iPads.

най-добър vpn за ipad

Най-добрият VPN за iPad надеждни и тествани приложения с честни класирания

iOS като цяло е много сигурна платформа, но хакерите бързо стават изключително сложни при атаките си срещу такива устройства. Ентусиастите на iOS са изключително лоялни, що се отнася до техните устройства и това прави платформите, като iPad, толкова примамливи за атаки срещу данни.

Най-добрите VPN мрежи са насочени към защита от точно такива неудобни течове на данни, които могат да ви спестят от голямо количество финансови и лични щети. Освен това VPN предоставят и изключителна любезност, като ви позволяват да заобиколите цензурата и да получите достъп до гео ограничено съдържание.

На вашия iPad тези функции могат да ви позволят да увеличите нещата, които вашето устройство може да направи, и да гарантират първокласно изживяване, захранвано от Top VPN. Ето нашия куриран и безпристрастен списък за Най-добрият VPN за iPad съдържащи прегледи на цени, ръководства за съвместимост, броя на сървърите и по-важни фактори.

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

ExpressVPN - Цялостна производителност на iPad:

Отличено име сред VPN, ExpressVPN предлага един от най-големите пакети функции за предлагане на първокласно удобство на потребителите.

Наред с изключително удобния и изключително лесен за използване клиент за приложение на iOS, той може да предложи повече от 2000 сървъра, нулева граница на честотната лента, мехурни бързи скорости, които не’не се заблуждавате от сървърните тесни места, криптирането на AES 256 и други ексклузивни функции като разделно тунелиране за допълнителна сигурност.

Не забравяйте да проверите пълния преглед на expressvpn.

EpressVPN за iPad

Този VPN може да е малко по-скъп от връстниците си, но предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за тези, които го правят’не искате да останете с услугата след първоначалното използване. Но това рядко се случва.

Предлагат се три различни плана с Express VPN на iPad. Месечният план идва на стойност 12,95 долара, което е твърде излишно за разглеждане, планът за 6 месеца струва $ 59,95, таксуван веднъж, но най-добрият им план остава годишният, който струва само $ 99,95.

Професионалисти

 1. Top Gear ускорява като VPN за iPad
 2. Специални приложения и разширения за браузъри
 3. Трудно, военно криптиране
 4. Поддръжка на множество протоколи
 5. Политика за нулеви регистрации

Против

 1. Няма специални P2P сървъри
 2. Скъп спрямо конкурентните услуги

Вземете ExpressVPN

PureVPN - VPN с ниска цена с всички функции на iPad:

Със сигурност един от най-достъпните VPN мрежи там, PureVPN предлага всичко, което могат да получат най-добрите VPN мрежи, само на част от цената. Ако мислите да закупите VPN, който може да деблокира гео ограничени стрийминг услуги, тогава PureVPN може да ви предложи точно това.

Вижте нашия подробен преглед на purevpn.

PureVPN за iPad

Можете да гледате Hulu, Netflix и Amazon Prime за всеки регион с PureVPN’s невероятни 750 сървъра, които са разпространени по целия свят. Освен това, абонамент с PureVPN ви гарантира правото да имате функции като Split Tunneling, Onion over VPN, поддръжка на множество протоколи и други.

Само на 69,12 долара за двугодишен абонаментен план, абонаментът е твърде трудно да се игнорира с PureVPN.

Професионалисти

 1. Достъпни VPN планове за iPad
 2. DDoS защита
 3. Специализирана поддръжка за поточно предаване
 4. P2P и Torrent сървъри
 5. 750 + сървъри в 141 страни
 6. VPN гореща точка
 7. Nat Firewall
 8. Поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN и L2Tp
 9. Позволява разделяне на тунели

Против

 1. Поддържа някои дневници
 2. Безплатна пробна версия не е налична

Вземете PureVPN

Частен достъп до Интернет (PIA): Ненадмината защита като VPN за iPad:

Със 3030 сървъра в 28 държави и ориентирани към клиента функции като специализирана поддръжка на P2P и деблокиране на гео ограничения, PIA остава един от най-добрите VPN за iPad. Този VPN е любим на потребителя, когато се свежда до стабилност на функциите. Той поддържа нулеви дневници, предлага множество VPN шлюзове, разполага с рекламен и злонамерен софтуер.

дон’не забравяйте да прочетете нашия цялостен преглед на частния достъп до интернет

Частен интернет достъп за iPad

PIA също предлага изключително съвместимо приложение за използване в iOS платформи като iPad. И това не е толкова скъпо, тъй като годишният план струва $ 39.95, докато основният им план, който предлага абонамент за 24 месеца, ще бъде таксуван на $ 69.95.

Професионалисти

 1. Подобрени контроли за сигурност като VPN за iPad
 2. Поддържа се OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. Поддръжка на P2P
 4. Доставчик на нули
 5. 5 едновременни връзки
 6. Неограничена честотна лента

Против

 1. Потребителският интерфейс в родните му приложения е малко сложен

Вземете частен достъп до Интернет

NordVPN - Напълно сигурни функции за гарантирана анонимност на iPad:

NordVPN все още се концентрира върху предлагането на най-основната характеристика на VPN, т.е. ултра-степенна сигурност, по възможно най-добрия начин.

Освен стандартното криптиране с 256 клас и поддръжката на множество протоколи, можете да добавите допълнителни слоеве на сигурност с NordVPN’s изключителни функции като Double VPN, Onion over Tor, CyberSec, IPv6 защита от теч и други.

Проверете нашия актуализиран преглед на nordvpn

NordVPN за iPad

Това обаче не означава, че не може да заобиколи гео ограничено съдържание. NordVPN е Netflix дружелюбен и на вашия iPad няма да имате затруднения при достъпа до съдържание, което първоначално не е трябвало да достигне до вас.

Плановете са малко от по-високата страна, но тъй като годишният план струва $ 83,38. Въпреки това, можете да получите най-добрата сделка, ако отидете за техния 36-месечен абонаментен план, който ще ви върне само $ 125.64.

Професионалисти

 1. Безплатен пробен период
 2. Налично е двойно криптиране
 3. 3359 сървъра в 60+ страни
 4. Множество методи за плащане
 5. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP протоколи
 6. Функция SmartPlay за поточни сайтове

Против

 1. Скъпи месечни планове

Вземете NordVPN

TorGuard - Функция за защита от стелт за повишена поверителност на iPad:

TorGuard направи една крачка напред от браузъра по отношение на предлагането на сигурност и поверителност на потребителите. Въпреки че предлага малко допълнителни функции с изключение на основните, TorGuard е изключителен VPN за тези, които са склонни да не рискуват с анонимността си онлайн на своя iPad.

Torguard VPN за iPad

Скоростите са малко бавни заради тези много мерки за сигурност, но не твърде много, за да развалят вашето преживяване. Освен това ще получите неограничена честотна лента, функция за защита от стелт, 5 едновременни връзки и много повече с абонамент за TorGuard.

Единственото изключване с тази услуга са нейните объркващи планове. Но за да ви спестим от тази кавга, ви предлагаме да отидете на техния Anonymous VPN план за една година само $ 59,99. Следващият най-добър план ще струва $ 99,99 за 24-месечен пълен абонамент.

Професионалисти

 1. Функция за защита на StealthVPN като VPN за iPad
 2. Силни нива на шифроване
 3. Работи по модела за маршрутизиране на лук
 4. 3000+ VPN сървъри в 50 страни
 5. Специализиран IP адрес

Против

 1. Плановете са много скъпи
 2. Функционалните пакети могат да бъдат объркващи

Вземете TorGuard VPN

Най-добър VPN за iPad Free

В момента има много малко безплатни услуги в VPN мрежи, които предлагат страхотно изживяване, като същевременно са много надеждни. През последните години, тъй като много безплатни VPN услуги бяха уловени, докато използване на потребителски данни незаконно или продажбата им онлайн, доверието на потребителите в тях е нарушено до голяма степен.

Освен това, безплатните VPN мрежи не могат да предоставят всички ексклузивни функции като платени услуги, напр. има изключително малко безплатни доставчици, които предлагат неограничена честотна лента или добър брой сървъри.

Ако все пак искате да вземете такъв за вашия iPad, ние успешно създадохме списък за най-добрият безплатен VPN за iPad, състоящ се от доставчици, които не са просто надеждни, но могат да опаковат удар, що се отнася до функции и производителност. Ето нашия списък за най-добрите безплатни VPN мрежи, които можете да използвате с вашия iPad през 2018 г.:

WindscribeVPN - Най-добрият VPN за iPad с поддръжка на P2P

Безплатните VPN мрежи обикновено заглушават възможностите си до минимум, но Windscribe не прави нищо от това. Всъщност този VPN доставчик е един от най-щедрите VPN мрежи’попадам в безплатната категория. При 10 GB ограничение на честотната лента на месец, Windscribe е 5X пъти по-приспособим за потребителите от другите безплатни VPN.

Windscribe за ipad

Но предимствата не’не спирайте до там, тъй като получавате и 11 сървърни места, специализирана поддръжка за P2P, блокиране на реклами и функция за защитна стена. Това е едно от най-добрият VPN за iPad Free ако сте потребител, който не’t се задоволява за по-малко.

Професионалисти

 1. 11 сървъра за безплатен VPN на iPad
 2. Неограничени връзки с устройства
 3. Разполага с рекламен блокер и защитна стена
 4. Поддържа P2P / Torrenting

Против

 1. Отваряне на VPN протокол не е наличен
 2. Разбивки често

TunnelBear VPN: Постоянно стабилни скорости като VPN за iPad

С участието на сладки мечки карикатури, замесени във всичките си потребителски интерфейси, TunnelBear е високо надеждна безплатна услуга. Най-добрата част за него е неговото неудобно приложение за iOS за iPad, което’е толкова лесно като plug and play.

Прочетете нашия актуализиран преглед на тунела

Tunelbear за iPad

Единственият недостатък тук е ниският лимит на честотна лента, който идва само от 500 MB на месец. Ако обаче чуруликате за услугата, получавате допълнителни 1 GB данни.

Скоростта и ефективността на защитата на Tunnelbear VPN могат дори да дават платени VPN-та да управляват парите си. Tunnelbear е идеален за леки сесии за сърфиране на iPad.

Професионалисти

 1. Просто изисква имейл адрес за регистрация като безплатен VPN за iPad
 2. 2 GB капачка за данни
 3. Осигурява сравнително силно криптиране
 4. Бързи сървъри

Против

 1. Екип за бавен отговор на клиентите
 2. Можете да се свържете само с едно устройство

ZoogVPN - Гарантирана анонимност онлайн като VPN за iPad:

Може да има своеобразно име, но стандартите му за обслужване остават високи и неразделни за превръщането му в Най-добър VPN за iPad Free. ZoogVPN не съществува от много време, но въпреки това той все още е добил репутация на това, че е много сигурен, за да могат потребителите да се доверят на своите данни.

ZoogVPN за iPad

Функциите включват 3 сървъра, 2 GB ограничение на честотната лента на данни, 128-битово криптиране и P2P споделяне с ниска интензивност.

Професионалисти

 1. Бързи сървъри
 2. 2 GB капачка за данни
 3. P2P / Torrenting
 4. Осигурява сравнително силно криптиране
 5. Разширени функции, налични за iPad

Против

 1. Неотзивчива поддръжка на клиенти през повечето време
 2. Налична е връзка с едно устройство

Hide.Me - Нулева толерантност за регистрационни данни като най-добрата безплатна VPN за iPad

Разположен в изключително удобна за данни държава, т.е. Малайзия, този VPN предлага многостранна сигурност и функции отпред за потребителите, с които да взаимодействат. Той има отличен стандарт за криптиране в плана и изрично заявява, че не го прави’не съхранявайте журнали от всякакъв вид.

Скриване.me за iPad

Ускоренията са последователни и нямаше повреди, течове на DNS или друго подобно нещо, което ни дава основание да отпаднем Hide.me от нашия списък. Ограничението на данни е доста съвместимо за iPad със скорост 2 GB / месец.

Професионалисти

 1. Никога не се притеснявайте за законите за запазване на данни, докато го използвате като VPN за iPad
 2. Невероятни стандарти за криптиране
 3. Изрично посочена, нулева политика на регистрационни файлове.
 4. Високи скорости

Против

 1. Нисък брой сървъри
 2. неотворено’t отключете гео ограничено съдържание

Най-добрият неограничен безплатен VPN за iPad

Обикновено безплатните VPN мрежи предлагат неограничена честотна лента на данни на своите потребители. Това е така, защото VPN са силно интензивни по отношение на капитала и предоставянето на неограничени данни на потребителите може да свали сметката твърде високо, за да може да се изпълни безплатната VPN.

Най-добрият неограничен безплатен VPN за iPad

Но все пак някои безплатни VPN са изминали разстоянието и всъщност предлагат неограничена честотна лента на данни на своите потребители. Ето списъка, съдържащ тези невероятни безплатни VPN доставчици с неограничени планове за данни за iPad:

 1. HotSpot Shield
 2. Zenmate VPN

Как да настроите VPN на iPad ръчно

Най-добрият VPN за iPad предлагат изключително удобни, местни приложения за лесна съвместимост на всички iOS платформи. Те могат лесно да бъдат изтеглени от VPN’уебсайт или от магазина на iOS, ако вече имате акаунт при доставчика, но ако все пак искате да инсталирате VPN на вашия iPad ръчно, тук’s как можете да го направите на полъх:

 1. Абонирайте се за VPN услуга, като закупите план, подходящ за вашите нужди и бюджетни изисквания.
 2. Изтеглете конфигурационни файлове от предпочитания от вас доставчик на VPN. (Най-добре е винаги да помолите екипа за поддръжка на клиенти да предостави връзка към този ресурс, тъй като всеки VPN има различно място, където го съхранява.’s не включва униформа)
 3. След като VPN профил бъде изтеглен на вашия iPad, вашето устройство ще ви подкани да ги инсталирате. “Инсталирай” е мястото, където трябва да докоснете.
 4. За системно разрешение сега ще трябва да въведете своя парола или да въведете своя Touch ID.
 5. Ако сега се покаже предупреждение, натиснете “Инсталирай”.
 6. Сега трябва да потвърдите отново разрешението за инсталационен процес, като отново докоснете “Инсталирай”.
 7. След като устройството приключи с инсталацията, то ще ви уведоми с подкана. кран “Свършен”
 8. Сега трябва да изберете сървър, с който да продължите, като използвате VPN.
 9. За целта трябва да отидете на Настройки на вашия iPad. След като сте тук, изберете “общ” и след това изберете VPN.
 10. Сега ще бъдете подканени с менюто на сървъра, което ще съдържа VPN сървърите, налични от вашия доставчик на услуги.
 11. Превключете превключвателя на състоянието на връзката вдясно, за да инициирате връзка и след това изберете сървър.
 12. VPN вече работи.

Ако искате да изключите VPN, след това превключете същия този превключвател за състоянието на връзката обратно вляво, което води до прекъсване на VPN.

Как да получите достъп до Netflix на iPad, използвайки VPN

Нетфликс’s библиотеките със съдържание могат много диво от регион в регион, което ви налага да използвате Top VPN за iPad, за да можете да се насладите напълно на абонамента си за Netflix.

Тук’s как можете да получите достъп до Netflix от всеки регион (напр. Netflix US) на вашия iPad, като използвате Best VPN for netflix:

 1. Отидете в магазина на iOS на вашето устройство и потърсете “Нетфликс”.
 2. В резултатите изберете “Netflix Inc” и продължете към инсталирането му на вашето устройство.
 3. След като бъде инсталиран (ако вече сте закупили абонаментния план), влезте в профила си в Netflix.
 4. Сега отворете своя VPN клиент на вашия iPad (клиентските приложения на iOS обикновено са достъпни с всички популярни VPN доставчици с лесни за използване интерфейси) и изберете сървър за страната, от която искате да използвате Netflix, например. за достъп до Netflix US, изберете американски сървъри.
 5. Ако все още можете да отключите Netflix от определен регион, изпратете съобщение за 24/7 поддръжката на клиенти за най-добрите VPN сървъри за Netflix и ще бъдете насочени напред.
 6. Изберете сървъра и сега опреснете Netflix. Ако това не’не работи, излезте и след това влезте отново и със сигурност ще бъдете свързани.

Най-добър VPN за iPad Reddit

Коментарите за Reddit, на които попаднахме за най-подходящия VPN за iPad, бяха малко по-различни от това, което срещаме в платформата като цяло. Ето, VPN препоръките не’t изберете за доставчици на по-ниски услуги, тъй като iOS платформата изисква стабилност на част от VPN и като цяло само най-добрият vpn reddit може да осигури необходимата сила на функциите.

Един потребител препоръча Express VPN като h / тя изпита, че е изключително бърз и че работи добре в Китай. Нищо твърде различно от собствения ни преглед на VPN доставчика.

Коментар от дискусия chowchowthedog’s коментар от дискусия "Какво’е най-добрият VPN за използване с iOS?".

Какво’най-добрият VPN за използване с iOS? от ябълка

Коментар от дискусия OpalHawk’s коментар от дискусия "Какво’е най-добрият VPN за използване с iOS?".

Други потребители бяха по-склонни към друг от предлаганите от нас най-добри VPN доставчици за iOS, т.е. NordVPN. Препоръките засипаха лаврите на VPN за това, че е лесно за разгръщане и използване в iOS. (Не забравяйте да проверите нашите най-добри vpn за mac ръководство.)

Коментар от дискусия Sebetter’s коментар от дискусия "Какво’е най-добрият VPN за използване с iOS?".

Коментар от дискусия marcinsz89’s коментар от дискусия "Какво’е най-добрият VPN за използване с iOS?".

Потребителите на Apple по принцип са доста технологични и споделят черти на лоялността, когато става дума за марки, но тяхната лоялност не е така’не евтино. Трябва да сте наистина добър, за да имате вниманието на потребител на Apple и че те харесват ExpressVPN и NordVPN, говори много за това колко добри са тези услуги всъщност.

Най-добър VPN за iPad FAQ

Как да премахна VPN от моя iPad?

Макар и като искрени защитници на личния живот, ние не’не ви препоръчвам да сърфирате в Интернет, без да бъдете завити от достатъчно добър VPN, но все пак, ако искате да се отървете от VPN от вашия iPad, тук’s как можете да преминете с това:

 1. На вашия iPad отидете на настройки и след това преминете към “Общ” опция
 2. Сега превъртете надолу през менюто, докато не видите опцията за “VPN”
 3. Докоснете тази опция, която ще отвори меню надолу със списък
 4. Тук ще видите името на вашия VPN акаунт. Сега кликнете върху “аз” икона точно освен тази опция
 5. Сега, сред опциите, докоснете “Изтрийте VPN” и потвърдете действието

Как използвате VPN на iPad?

Съвременните VPN услуги не са толкова трудни за разгръщане и навигиране, особено с родните приложения, които предлагат за всяка ОС.

Позволява връщане през стъпките за използване на VPN за осигуряване на онлайн анонимност на iPad:

 1. Купете абонаментен план с Best VPN и след това изтеглете тяхното родно приложение за iOS за вашия iPad
 2. Инсталирайте приложението и влезте с потребителските си идентификационни данни
 3. Изберете сървър в интерфейса на приложението и щракнете върху свързване
 4. Сега безопасно управлявате своя iPad с осигуряване на VPN за защита онлайн

заключение

iPad са най-добрата проява на концепцията за “Да имате компютър в дланта”. Тези машини са бързи, ултра удобни, супер умни и най-вече невероятно красиви. Нашият живот сега се върти около толкова фантастични машини, които улесняват живота ни, като ни позволяват да опростим задачите си и да се наслаждаваме на много повече от свободното си време.

Но нашите устройства са наша отговорност и контролът върху тяхната сигурност трябва да лежи в нашите ръце. Необходимо е не просто да разгръщаме VPN на нашите iPads, но да прибягваме до по-безопасни практики за поверителност, като не разгласяване на нашата информация за дръжки на социалните медии или кликване на злонамерени връзки, за да гарантираме по-безопасно и по-стабилно онлайн взаимодействие за всички.

Ние от BestVPN.co се стремим да направим интернет безопасен за всички и вярваме, че това трябва да бъде колективно усилие на част от всички потребители на безплатния интернет. Ако имате някакви предложения за подобрения или критика, които могат да ни позволят да подобрим нашите услуги, тогава не се колебайте да взаимодействате с нас в коментарите по-долу.

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me