Най-добрият VPN за Firefox – Увеличете поверителността на браузъра, използвайки безплатен VPN за Mozilla

Firefox е създаването на Mozilla Corporation – организация с нестопанска цел, която управлява браузъра. Той съществува като известна алтернатива на браузърите Chrome, Safari и Internet Explorer, известни по-рано като “Netscape Navigator”, който беше изобретателят на уеб протокола HTTPS. Браузърът Mozilla Firefox може да се похвали с код с отворен код и е свободен за изтегляне. Това обаче може да не е напълно сигурно, особено ако живеете в държава със строги закони за запазване на данни, оттук и необходимостта от най-добър VPN. Продължете да четете, за да научите за най-добрия VPN за Firefox.

Contents

Най-добрият VPN за Firefox – Увеличете поверителността на браузъра, използвайки безплатен VPN за Mozilla

 1. Защо е необходимо актуализирането на Firefox?
 2. Какво е Firefox Quantum?
 3. Какво представляват уеб разширенията на Firefox?
 4. Какви са предимствата на използването на Firefox VPN?
 5. Как да изберем най-добрата VPN услуга за Firefox
 6. Най-добрият VPN за Firefox
 7. Най-добрите VPN разширения за Firefox Free
 8. Най-добрият VPN за Firefox Reddit
 9. Най-добрият VPN за често задавани въпроси за Firefox

Защо е необходимо актуализирането на Firefox?

Преди да разгледаме по-задълбочено използването на VPN мрежи в Firefox, е наложително да обсъдим важен проблем, който много потребители имат с браузъра: актуализации. Много потребители търсят решения за спиране на актуализациите, но забравят, че тези незначителни надстройки са необходими, за да се отървете от пропуските в сигурността и проблеми с сривовете. Новите актуализации се издават на всеки 3 до 6 седмици. Това е стандартен протокол за всеки продукт / услуга. Преди да инсталирате всяко VPN разширение, уверете се, че имате най-новата версия на Firefox!

Защо е необходимо актуализирането на Firefox

Какво е Firefox Quantum?

Firefox Quantum е най-новото надграждане на браузъра, който се предлага оборудван с нов и подобрен двигател, изграден за отлична производителност и сигурност. Той е с 30% по-лек от браузъра Chrome, гарантира по-малко използване на паметта и предлага интелигентни функции за интелигентно сърфиране. Освен това разполага с разкошен дизайн, който непременно ще ви остави без дъх.

Какво е Firefox Quantum

Най-добрата част от всичко: софтуерът изобщо не изостава при отваряне на няколко раздела. Преминаването към различни уебсайтове никога не е било по-лесно, благодарение на силно отзивчивия алгоритъм. Mozilla дори добави допълнителна сигурност за частното си сърфиране, което блокира онлайн проследяващите от различни уебсайтове, като им пречи да записват вашата информация.

Какво представляват уеб разширенията на Firefox?

Mozilla Firefox върви допълнителната миля, като предлага на потребителите допълнителна функционалност. В светлината на това браузърът позволява на потребителите да инсталират редица полезни инструменти / добавки върху софтуера, които могат да предоставят дори модификацията на потребителския интерфейс на Firefox, променяйки целия му външен вид. Тези разширения могат да бъдат безплатни или може да изискват плащане, независимо, че са добра стъпка към осигуряване на повече функции за персонализиране на потребителите.

Какво представляват уеб разширенията на Firefox

Кой е най-добрият VPN за Firefox?

Като основен избор за милиони потребители по целия свят, Mozilla Firefox разработи непобедима репутация за безопасно и сигурно проучване на интернет. Неговата рамка с отворен код го прави изключително привлекателна опция за тези, които искат да се научат да кодират. В същото време нетехнологиите оценяват голям брой налични добавки и нейната висока степен на поверителност.

  27 най-добър VPN браузър - осигуряване на сигурност чрез VPN браузъри безплатни приложения

Кой е най-добрият VPN за Firefox

Сигурността на браузъра обаче е много по-широка, отколкото може да изглежда. В този ден и възраст, където всичко, което правите онлайн, се проследява от частни субекти като Google и Facebook и правителствени агенции като DMCA и “Съюз с пет очи”, трябва да защитите вашата информация и тук идва изборът на най-добрия VPN за Firefox. По-долу ние изтъкнахме някои важни фактори относно това, което представлява добра опция за използване в Mozilla Firefox.

Какви са предимствата на използването на Firefox VPN?

Въпреки че използването на VPN разширение на браузърите може да не предлага същото ниво на сигурност и поверителност като специализирано приложение, то предлага много предимства във връзка с деблокиране на гео ограничени уебсайтове, по-специално стрийминг услуги като Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu , както и различни други хитови филми / телевизионни предавания VoDs. Чрез маскиране на вашия IP адрес и свързване към различен сървър, потребителите могат да изглеждат, че живеят в друга държава.

Какви са предимствата на използването на Firefox VPN

Някои VPN разширения на Mozilla Firefox могат дори да бъдат оборудвани с разширени функции като блокиране на реклами, които оптимизират цялото онлайн изживяване. Можете да избегнете да видите дразнещи реклами, които продължават да се появяват при посещение на множество уебсайтове. След като VPN е активен, вградените инструменти могат дори да добавят HTTPS протокола навсякъде, което допълнително гарантира вашата връзка.

Как да изберем най-добрата VPN услуга за Firefox

 • Изключителни възможности за деблокиране – Задължително е да отидете на VPN приложение, което предлага добри функции и прилична сигурност за заобикаляне на гео-ограниченията за стрийминг и други уебсайтове за достъп до нефилтриран интернет, като същевременно елиминира всеки шанс за изтичане на DNS или IPv6.
 • Разширени функции – Повечето разширения за VPN за Chrome просто ще ви позволят да измествате местоположенията. Въпреки това, когато става въпрос за използване на най-високото ниво на анонимност, жизненоважно е да се заемете с такава, която предлага разширени функции като блокиране на реклами / проследяване, превключвател за убийства и защита от теч на DNS / IPv6.
 • Добри местоположения на сървъра – Използването на разширение за браузър не означава, че правите компромиси с броя на местата, които имате на разположение за връзки. Потърсете доставчик, който предлага огромен списък от сървъри с много статични и специализирани IP адреси, за да се насладите на деблокиране и сигурност.
 • Лесно за използване разширение – Тъй като Firefox може да бъде малко затруднен с ресурси, доставчикът, с когото се регистрирате, трябва да има разширение, което по принцип е ненатрапчиво и леко, като може да се похвали със солидна комбинация от опции както за технологични, така и за основни потребители.Най-добрият vpn за FireFox

Най-добрият VPN за Firefox

Тъй като на пазара има огромен списък от доставчици, всички твърдят, че са “най-доброто” избор за вашата поверителност и сигурност – изборът на най-добър отговаря на вашите бюджетни нужди и изискванията за анонимност може да изглежда като невъзможна задача. За да улесните процеса вместо вас, създадохме списък на топ 5 на най-известните VPN за Firefox въз основа на факторите, споменати по-горе:

Най-добрият VPN за Firefox

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

ExpressVPN – разширение за VPN на Firefox, фокусирано върху сигурността

ExpressVPN опровергава всички шансове да създаде продукт, който е възхвален във всички платформи, устройства и хардуер. Техният VPN разширение вече е класиран в топ за Firefox, който включва превключвател за убийства, защита от течове на WebRTC и защита от течове на DNS. В допълнение към това, VPN предлага сървъри в 94 държави и обикновено е добър избор за използване на анонимността, като същевременно избягва регионалните ограничения.

Тук можете да прочетете нашето подробно expressvpn преглед.

ExpressVPN за Firefox

Професионалисти

 • Интуитивно и удобно за потребителя разширение на Firefox
 • 30-дневна политика за възстановяване във всички планове
 • Функция за автоматично убиване на превключвателя
 • 1500 сървъра в 94 държави
 • Британски Вирджински острови

Против

 • Само три мулти-входа

Вземете ExpressVPN

ZenMate – заредено с VPN функции за сигурност и конфигурация

Въпреки че самият ZenMate може да не е хитова услуга в различни платформи и приложението им се нуждае от голяма работа в предлагането на по-добри функции за сигурност и конфигурация, това се справя доста добре за Firefox. Платената версия предоставя на потребителите достъп до забележителни функции като рекламни блокери и NAT защитни стени, които повишават вашата сигурност в браузъра. Въпреки че ценообразуването е скъпо, разширението наистина си струва да се провери.

ZenMate за Firefox

Професионалисти

 • Лесно за използване разширение на Firefox
 • Гаранция за възстановяване на средства за 14 дни
 • Седемдневна безплатна пробна версия на Premium
 • 5 едновременни връзки
 • Функция за блокиране на реклама / проследяване

Против

 • Скъп месечен план

Вземете Zenmate

PureVPN – Разширението на защитната стена отблокира Netflix US

Има много спорове около PureVPN. Въпреки това, въпреки много отрицателни конотации, прикачени към доставчика, ще похвалим забележителното му разширение на Firewall, което гарантира отблокиране на гео-ограничени уебсайтове, включително Netflix. Имате дори кодиране срещу злонамерен софтуер, блокиране на проследяване, блокиране на реклами и блокиране на WebRTC, всичко в едно!

Разгледайте обширния ни преглед на purevpn

PureVPN за Firefox

Професионалисти

 • Просто, но интерактивно разширение на Firefox
 • 700+ сървъра в 141 страни по света
 • Функция за защита от теч на WebRTC
 • Блокиране на реклама / проследяване
 • 5 мулти-входа

Против

 • Понякога мрежовите ускорения

Вземете PureVPN

Windscribe – красив интерфейс на Firefox с модерна конструкция

Въпреки че падащият интерфейс на разширението Windscribe Mozilla Firefox е доста мъничък, той все пак успява да събере страхотен удар. Имате функция Secure.Link, която сканира уеб страница и отчита нейните рискове за сигурността. На “Настройки” раздела, имате цял куп конфигурации за поверителност. Ако инсталирате приложението за настолни компютри, можете дори да използвате DoubleVPN връзка за максимална сигурност.

Windscribe за Firefox

Професионалисти

 • Отзивчиво и бързо разширение на Firefox
 • Безплатна версия предлага 10GB капачка за данни
 • Сървъри в 46 страни по света
 • DoubleVPN функция във версия на приложението
 • Тридневна гаранция за възстановяване

Против

 • Споделянето на акаунт не е позволено

Вземете Windscribe

ibVPN – Голямо разширение на Firefox за деблокиране на гео-ограничени сайтове

Ако говорим за отблокиране на уебсайтове и заобикаляне на гео ограниченията, тогава ibVPN определено е една услуга, на която си струва да се абонирате. Въпреки че може да не използвате изключителна висока степен на сигурност на специализирано приложение на десктоп или смартфон платформа, можете лесно да получите достъп до уебсайтове и стрийминг услуги, като Netflix, Amazon Prime и BBC iPlayer. Потребителите дори разполагат с 15-дневна гаранция за връщане на парите.

ibVPN за firefox

Професионалисти

 • Удобно за потребителите разширение на Firefox
 • 24-часов безплатен тест за тестване
 • 15-дневна гаранция за възстановяване
 • Добри функции за деблокиране
 • Поддръжка на клиенти на живо 24/7

Против

 • Нуждае се от подобряване на сигурността

Вземете IBVPN

Най-добрите VPN разширения за Firefox Free

Що се отнася до използването на VPN, не всеки може да разполага с парите, за да се регистрира с премия услуга. Някои от тях може също да не са удобни да споделят онлайн своята кредитна карта или други данни за плащане, поради което разчитат повече на решенията за свободни приложения, достъпни в интернет. По-долу е даден списък на най-добрите БЕЗПЛАТНИ разширения за VPN за Firefox, които достигат допълнителната миля в предоставянето на качествен продукт.

Най-добрите VPN разширения за Firefox Free

Browsec – Без регистрация на Firefox VPN разширение с неограничена честотна лента

Browsec съществува като едно от най-известните разширения на VPN за Mozilla Firefox. Не изисква от потребителите да се регистрират. Просто посетете уебсайта, изтеглете VPN на браузъра и се насладете на свързването с четири различни локации на сървъри БЕЗПЛАТНО, които включват Холандия, Сингапур, САЩ и Великобритания. Ще получите стандартни скорости и неограничена честотна лента. Премиум плановете предлагат по-добра производителност и 31 различни VPN сървъра.

Browsec за Firefox

Професионалисти

 • Отзивчиво и лесно за използване разширение на Firefox
 • Специални приложения за Android и iOS
 • Няма ограничения на честотната лента
 • Лесно превключване за сървъри
 • Бързи скорости за стрийминг

Против

 • Неясна политика за сеч

SetupVPN – Премиум VPN услуга с повече от 24 сървъра

SetupVPN предлага надеждно VPN разширение. Ще трябва да се регистрирате за акаунт, преди да започнете да използвате разширението, но имате повече от 24 различни сървърни места, от които да избирате. Това му дава предимство в сравнение с Browsec, но скоростите може да не са толкова бързи. Имате обаче функция за търсене на IP. Това ви позволява да проверите IP адреса на сървъра, който използвате.

SetupVPN за Firefox

Професионалисти

 • Нулева капачка за честотна лента
 • Надеждна добавка за Firefox
 • 24 Местоположение на сървъра
 • Добри функции за деблокиране
 • IP функция за търсене

Против

 • Бавни ускорения

TunnelBear – удобно за потребителя и интуитивно разширение на Firefox

TunnelBear е популярен избор за мнозина, тъй като има утвърдена репутация онлайн. Въпреки че имате само 500 MB трафик на месец на безплатен план, имате 22 различни сървъра на разположение за връзка. Разширението е доста удобно за потребителя и интуитивно, като изброява опциите в опростено меню, което осигурява съвместимост както на техни, така и на начинаещи потребители.

TunnelBear за Firefox

Професионалисти

 • Удобно за потребителите VPN разширение Firefox
 • 22 Местоположение на сървъра за връзка
 • Опростено меню и конфигурации
 • Смарт Разширени функции
 • Работи с Netflix

Против

 • Ненадеждна поддръжка на клиенти
 • Ограничение на честотната лента 500MB

Avira Phantom VPN – Силни сървъри от бизнес класа за пълна анонимност

Подобно на TunnelBear, Avira Phantom VPN предлага само 500MB ограничение на честотната лента на месец в безплатния план, поради което сме го добавили в долния край на списъка. Това не означава, че услугата е неспособна. Той идва с множество локации и дори използва LeaseWeb, който е известен със своите сървъри от бизнес класа. След като се регистрирате, няма да се налага да се притеснявате, че страдате с лоша скорост.

Avira Phantom VPN за Firefox

Професионалисти

 • Опростен дизайн на удължаване на Firefox
 • Невероятно лесен за използване
 • DNS защита от теч
 • Силно 256-битово AES криптиране
 • Отлична поддръжка

Против

 • Не приема биткойн
 • Ограничени местоположения на сървъра

Най-добрият VPN за Firefox Reddit

Като една от най-известните и известни общности онлайн, Reddit съществува като крайна дестинация за намиране на информация за всякакви теми и теми. Сред тях са най-добрите услуги за reddit vpn, които конкретно получават значителен брой отговори, тъй като агенциите за авторски права стават все по-бдителни и законите за интернет стават все по-строги по целия свят. Въпреки че не можахме да намерим конкретни предложения относно най-добрите VPN за Firefox, ето съвет за използване на разширения:

Коментар от дискусия Eidbi’s коментар от дискусия "Проблем с Firefox и VPN?".

Проблем с Firefox и VPN? от firefox

Най-добрият VPN за често задавани въпроси за Firefox

Когато използвате разширение VPN на браузъра си Firefox, може да срещнете определени проблеми / грешки, които могат да ви оставят да мислите. По-долу сме отговорили на някои от най-често срещаните въпроси, които получаваме:

Firefox няма да работи с VPN?

Уверете се, че доставчикът, с когото сте се регистрирали, предлага тествано и работещо VPN разширение. Ако Firefox все още откаже да работи, помислете за повторно инсталиране на разширенията или отваряне на браузъра отново. По случайна вероятност проблемът продължава, проверете за актуализации и вземете новата версия на Firefox.

Как да коригирате Firefox, когато се срива след свързване към VPN?

Това е ясна индикация за грешка в разширението, което води до срив на браузъра ви Firefox. Уверете се, че само се регистрирате и изтегляте изброените по-горе тествани и работещи VPN разширения, ако искате да се насладите на безпроблемно и непрекъснато интернет изживяване.

Коя е най-добрата VPN на Firefox?

В нашия списък добавихме общо 10 разширения на Firefox VPN. Ако избрахме най-добрите сред тях, ExpressVPN определено щеше да получи нашия вот. Базиран на Британски Вирджински острови, доставчикът е напълно сигурен и сертифициран без VPN журнали.

Опаковане на нещата

Ако имате проблеми с намирането на добра VPN услуга въз основа на вашите нужди за поверителност / сигурност и бюджетни изисквания, не забравяйте да следвате нашето ръководство за най-добър VPN за Firefox. Чувствайте се свободни да коментирате по-долу, ако срещнете някакви проблеми или имате по-добри препоръки. Приятен ден!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me