Най-добрият VPN за Chromebook 2020 – Пазете данните си по всяко време!

В този бързо развиващ се свят, сега доминиран от дигиталния космос, има нужда от нови технологии, които да направят живота по-опростен за нас хората. В светлината на това Google създаде известния Chromebook, който е евтин лаптоп, изключително известен сред бюджетните, пътуващи и студенти. Въпреки това, независимо от платформата / хардуера, който използвате, разчитането на онлайн услугите поражда няколко притеснения относно неприкосновеността на личния живот, тъй като всички данни са рискови за изтичане или държавен надзор. Тук идва Best VPN, който ви предоставя списък с най-добрите VPN за Chromebook, за да се възползвате от най-високото ниво на анонимност онлайн!

Какво е Google Chromebook?

Chromebook е ново поколение лаптопи, които пробиват на пазара на 15 юни 2011 г. Той е невероятно лек, слабо захранван, предлага бързи скорости за незабавно изпълнение на компютърните задачи. Захранван от Chrome OS, той също е проектиран да се използва предимно за интернет, като повечето му документи и приложения живеят и функционират в облака. Това е различна порода лаптопи, която ви дава НАЙ-ДОБРОТО от Google’s възможности, с натискането на няколко бутона.

Какво е Google Chromebook?

Как Google Chromebook се различава от другите лаптопи и преносими компютри?

В сравнение с лаптопите Mac и Windows 10, Chromebook попада изцяло под друга категория. Те са CLOUD машини със собствен клас, по същество известни със своята мобилност и бързина. От друга страна, стандартните лаптопи и преносими компютри работят изключително офлайн. Впоследствие те се класират по различни критерии. Какво прави Chromebook толкова специален?

Как Google Chromebook се различава от другите лаптопи и преносими компютри?

Всичко всъщност! Тези забележителни устройства са почти с размерите на ултракнигите, които се отличават с тънък дизайн, заредени с дълъг списък от функции. Те са добър избор за собствениците на лаптопи за първи път и често са позиционирани високо в света на образованието. Марките, които предлагат Chromebook включват Samsung, HP, Asus и Acer, всички от които управляват Chrome OS. Рационализирана работа, достъпна цена, заедно с излъскан интерфейс, еднопосочни Google-услуги и помощ от Cortana са техните основни търговски точки.

Вашите данни са сигурни в Chromebook?

Това е труден въпрос, на който трябва да се отговори, като се има предвид, че независимо от каква платформа използвате, ако искате да използвате добра сигурност - това започва с това как управлявате собствените си данни. В случая с Chromebook това изисква правилно да защитите собствения си акаунт в Google, тъй като чрез него се извършват всякакви малки действия и задачи. Следователно трябва да добавите силна парола за максимална защита, заедно с настройка на двуфакторна автентификация, която изисква код от приложението Google Удостоверител за вход.

Безопасен ли е Chromebook

За да увеличите допълнително сигурността и поверителността си, трябва да използвате редица настройки и конфигурации. В настройките на Chromebook ограничете влизанията си само до един акаунт, за да не допуснете неоторизирани лица да получават достъп до вашия лаптоп или данните в него. Можете също така да изберете да дадете на Google по-малко информация, като превключите браузъра си по подразбиране към сега известната, DuckDuckGo, търсачка, насочена към поверителност, която не проследява вашите данни или не регистрира информация за връзка / сесия.

Наистина ли имате нужда от най-добрия VPN за Chromebook?

Сега знаете как да повишите сигурността на вашите Chromebook. Обаче настройката, спомената по-горе, гарантира ли пълна онлайн безопасност? Не точно! Ето защо трябва да инвестирате в VPN решение, за да увеличите анонимността си онлайн и да намалите шансовете за изтичане на данни. За повече информация защо се нуждаете от най-добрата VPN за Chromebook, продължете да четете по-долу:

 • Предотвратяване на проследяване / наблюдение - Много държави имат строги закони за интернет, което прави задължително правителствата да шпионират личната ви дейност. Интернет доставчиците имат право да следят / регистрират всичките си данни законно, без вашето разрешение. Използването на най-добрия VPN за Chromebook гарантира, че вашите данни остават скрити изцяло!
 • Защитава обществени Wi-Fi мрежи - Chromebook се нуждае от интернет връзка за достъп до пълните му възможности. Ако сте пътник и използвате обществен Wi-Fi’s много, използването на най-добрия VPN за Chromebook е добър избор за предотвратяване на всякакви дейности за подслушване или хакване, като се гарантира, че вашите данни остават в безопасност от публичните очи.
 • Незабавно отблокирайте сайтовете за поточно предаване - Ако искате да предавате поточно определено филмово / телевизионно шоу на своя Chromebook, често можете да попадате на сайтове, които налагат гео ограничения. Най-добрият VPN за Chromebook помага да се отблокира тези премиум сайтове, като ви предоставя достъп до пълни библиотеки със съдържание.
 • Участвайте в P2P / Torrenting - Законодателството за нарушаване на авторски права пречи на потребителите да участват в P2P / Torrenting дейност на Chromebook или на друго устройство с интернет. VPN мрежите маскират вашия IP адрес, прикривайки вашата самоличност, улеснявайки безопасното изтегляне на торенти.

Функции за търсене в най-добрия VPN за Chromebook

Що се отнася до намирането на най-добрия VPN за Chromebook, може да попаднете на огромен списък от опции на пазара, платени и БЕЗПЛАТНИ. Въпреки това, не можете просто да се регистрирате с която и да е услуга и да се наложи да извършите нужното си старание. Това изисква да сте запознати с някои функции за използване на Chromebook, които включват, но не се ограничават до:

 • Съвместимост - В сравнение с VPN за компютър, не всеки доставчик ще предлага поддръжка за Chromebook. Тъй като операционната система е базирана на Linux, но нейният дизайн е изключително различен, не можете просто да изтеглите версията на Linux. Не забравяйте да се регистрирате с доставчик, който предлага специално приложение за Chrome OS.
 • Регистрация - Ако VPN участват в дейностите за регистриране, записвайки информация за вашата връзка / сесия, то на първо място опровергава цялостната цел да се регистрирате с тях. Уверете се, че най-добрият VPN за Chromebook, който сте избрали, може да се похвали със строга политика без регистрация за максимална защита в интернет.
 • Скорост - Последното нещо, от което се нуждаете, е да страдате от лоши скорости, когато използвате интернет на своя Chromebook. Това не само е дразнещо, но и прави изтеглянето / поточните задачи невероятно стресиращо. Изберете само VPN за Chromebook с доказана репутация на висока производителност и бързи сървъри.
 • Сървъри - Тъй като потребителите на Chromebook са разпространени по целия свят, е наложително доставчикът, който сте избрали, да разполага с огромна база данни от сървъри с много места по целия свят. Това улеснява достъпа до географски ограничени уебсайтове чрез Best VPN for Chromebook.

Най-добрият VPN за Chromebook

Най-добрите VPN мрежи за Chromebook през 2018 г.

Ние разбираме, че понякога може да ви бъде невероятно вбесяващо да намерите доставчик, който най-добре отговаря на вашите бюджетни нужди и изисквания на Chromebook, особено след като в интернет има огромен списък от опции. За да намалим неприятностите, съставихме списък с най-добрите VPN за Chromebook въз основа на факторите, споменати по-горе, които предлагат забележителна ефективност като цяло:

Доставчици Цена ($) Характеристики Оценка Отстъпка Посетете доставчика

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

CyberGhost - Надеждно разширение за настолни приложения и Chrome

Базирайки се в Румъния, CyberGhost предлага специално приложение за потребители на Chrome OS, което е невероятно лесен за използване и може да се похвали с атрактивен дизайн. Той използва силно OpenVPN криптиране за максимална сигурност и предлага възможност за свързване към 5 устройства едновременно, като същевременно предлага 30-дневна гаранция за безпроблемно връщане на парите и 7-дневна безплатна пробна версия. За допълнителна информация прочетете нашето подробно ръководство за преглед на CyberGhost.

Най-добрият VPN за Chromebook

Професионалисти

 1. Специализирано приложение за Chrome OS.
 2. Налично разширение за Chrome.
 3. Глобално покритие: 800 сървъра.
 4. Множество връзки на 5 устройства.
 5. Политика за нулева регистрация.

Против

 1. Скоростта може да бъде по-бърза.

Вземете CyberGhost

ExpressVPN - Отлична сигурност / Поверителност за потребителите на Chromebook

ExpressVPN се справя добре с изискванията на потребителите на Chromebook, като предлага инструкции за ръчна настройка за настройка на VPN за Chrome OS. Има дори браузър ExpressVPN Chrome, който е пълно настолно приложение, което потребителите могат да използват. Характеристиките, които получавате при регистрация, включват три едновременни връзки, P2P / Torrenting, WebRTC Protection и Automatic Kill Switch. дон’не забравяйте да прочетете нашия актуализиран преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN за Chromebook

Професионалисти

 1. OpenVPN Chrome Android App.
 2. Отзивчиво обслужване на клиенти.
 3. Ръчни ръководства за VPN за Chromebook.
 4. Сървъри в 84 страни по света.
 5. Без регистрационни файлове за максимална поверителност.

Против

 1. Скъпи месечни планове.

Вземете ExpressVPN

VyprVPN - Отлични скорости за стрийминг / торент на Chromebook

Въпреки че няма приложение от VyprVPN, доставчикът предлага специално ръководство за настройка на L2TP за Chrome OS, което работи чудесно с неговата услуга. Получавате достъп до сървъри в 70 страни, заедно с функция SmartDNS и a “хамелеон” стелт технология, която повишава вашата сигурност, особено ако искате да посетите места като Иран или Китай. Имате дори 30-дневна гаранция за възстановяване.

VyprVPN за Chromebook

Професионалисти

 1. Ръководство за настройка на Chromebook L2TP.
 2. Има собствена сървърна инфраструктура.
 3. “хамелеон” технология.
 4. Няма дневници за връзка / сесия.
 5. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Против

 1. Не поддържа биткойн.

Вземете VyprVPN

Буфериран - забележителна анонимност за изследване на нефилтриран Интернет

Подобно на други доставчици, няма специализирано приложение за Chrome OS, което можете да използвате на Chromebook. Услугата обаче предлага поддръжка на L2TP под формата на водачи. Има дори а “Порт откритие” функция, която ви позволява незабавно да влизате в Wi-Fi на летища и хотели. Има и безплатна пробна версия и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Най-добрата част от всичко: вие използвате бързи скорости!

Купено за Chromebook

Професионалисти

 1. Поддръжка за L2TP за Chrome OS.
 2. Автоматичен ключ за убиване.
 3. Сървъри в 41 страни.
 4. 24/7 Поддръжка за чат на живо.
 5. Скорост на бърза връзка.

Против

 1. Някои дневници за връзка

Вземете буфериран VPN

NordVPN - VPN приложение, фокусирано върху поверителността за потребители на Chromebook

Базирайки се в Панама, NordVPN е може би най-сигурната опция за потребителите на Chromebook, които не искат информацията им да бъде регистрирана или изтекла в държавни агенции. Всички данни са защитени под Панама’s акт за защита на потребителите. Освен това получавате силна сигурност от a “Двоен хоп” услуга, която насочва вашата VPN към два различни сървъра за повишаване на поверителността. Прочетете нашия цялостен преглед на NordVPN.

NordVPN за Chromebook

Професионалисти

 1. Налична добавка за Chrome.
 2. 30-дневна политика за възстановяване.
 3. Шест едновременни връзки.
 4. Доставчик на нули.
 5. 4189 Сървъри в 62 държави.

Против

 1. Скъпи цени.

Вземете NordVPN

Най-добрите VPN мрежи за безплатни Chromebook

Ако търсите най-добрите VPN за Chromebook, но не можете да си позволите разходите за първокласните услуги, споменати по-горе, винаги можете да разчитате на безплатни доставчици. Разбира се, няма да получите същото ниво на сигурност и неприкосновеност на личния живот, но има някои БЕЗПЛАТНИ VPN мрежи, които изминават допълнителната миля при доставката на качествен продукт. Те включват, но не се ограничават до:

 1. Windscribe.
 2. TunnelBear.
 3. Скрий ме.

Най-добрите VPN разширения за Chromebook

Въпреки че е много по-разумно да разчитате на специално предназначено VPN приложение за Chrome OS, много потребители са по-удобни, като използват разширение за браузър. Това е за онези потребители, които искат незабавно да отблокират уеб сайтове и да прехвърлят сървърите директно от своя браузър. Ако търсите най-добрите VPN разширения за браузъра Chrome, по-долу са няколко предложения:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. PrivateVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. Windscribe.
 8. CyberGhost.
 9. Browsec
 10. Частен достъп до Интернет (PIA).

Как да инсталирате VPN на Chromebook

Ако намерите специализирано приложение за Chrome от CyberGhost, настройката на VPN е толкова проста, колкото да изтеглите собствения софтуер и след това да натиснете бутона за инсталиране. Ако обаче искате да инсталирате VPN ръчно на Chromebook, трябва да се отдадете на сложен процес. По-долу подчертаваме всички стъпки за инсталиране на VPN на Chromebook:

Най-добрият VPN за безплатен Chromebook

 • Вземете сертификата за CA от вашия доставчик на VPN и го съхранявайте в местното хранилище.
 • Отворете нов раздел в браузъра Chrome, въведете chrome: // настройки / сертификати в адресната лента.
 • В горната част на страницата щракнете върху “Властите” и след това натиснете “внос” бутон.
 • Ще се появи изскачащо поле за потвърждение, че вие “Истина този сертификат”. Натиснете бутона ОК.
 • Изчакайте сертификата да се импортира и инсталира. Насладете се на използването на VPN.

Google VPN Service vs. Best VPN for Chromebook

Всички Chromebook се предлагат с Google “Wi-Fi асистент”, което позволява на потребителите да се свързват с мрежи незабавно и сигурно. Google VPN е част от тази услуга, която криптира интернет връзката ви, предотвратявайки снупърите и хакерите да измамят незабавно Wi-Fi чрез пакетиране на пакети или свързване към en “зъл близнак” хотспот. Въпреки че услугата е достъпна БЕЗПЛАТНО, тя няма много предимства, предлагани от доставчици на трети страни, които включват:

Най-добрите VPN разширения за Chromebook

 • Geo-Spoofing вашето местоположение.
 • Включване в P2P / Torrenting дейности.
 • Скриване на вашата интернет активност от интернет доставчици и държавни агенции.

Най-добрият VPN за Chromebook

Най-добрият VPN за често задавани въпроси за Chromebook

Що се отнася до използването на най-добрите VPN за Chromebook, може да възникнат много мисли за това как може да защити вашата идентичност или да повиши вашата сигурност. Сред най-често срещаните заявки, които получаваме, включваме:

Поддържа ли Chromebook приложения за Android VPN?

Тъй като Chromebook работят на Chrome OS, те са много ограничени възможности за поддържани Android VPN приложения. Въпреки че лаптопът поддържа два важни типа протоколи: OpenVPN и L2TP / IPSec, все още има дълъг път платформата да започне да приема приложения за Android.

Безопасно ли е да използвате безплатен VPN на Chromebook?

Като цяло безплатните услуги имат омаловажена репутация, тъй като покриват разходите на сървърите и поддръжката чрез други методи като реклами и тракери. Въпреки това, все още има няколко сигурни опции, които всъщност достигат допълнителната миля, за да запазите личната си и сигурна дейност.

Как да прехвърлите раздел от Chromebook до Chromecast?

Отворете браузъра Chrome и кликнете в горния десен ъгъл “Още ролите”. Ще се появи изскачащ прозорец с молба да изберете устройството, което да изпратите “В ролите” да се. След като сте избрали, изберете дали искате да споделите целия си екран или само текущия раздел в Chrome. Неговият опростен наречен Chromecast.

Опаковане на нещата

Ако искате да запазите самоличността си, докато използвате Chromebook, важно е да използвате VPN услуга. Надяваме се, че нашето ръководство за най-добри VPN за Chromebook ви помага да намерите подходяща опция, която най-добре отговаря на вашите нужди и изисквания. Независимо, ако попаднете на някакви проблеми или имате по-добри предложения, не се колебайте да пуснете коментар по-долу. Чувствайте се свободни да споделите статията с вашите приятели и членове на семейството!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me