Най-добрият VPN за Amazon Prime 2020 – Гледайте Amazon Prime US безпроблемно

Amazon Prime е услуга за незабавно стрийминг на видео, предлагана от Amazon.com, един от света’s най-популярните онлайн търговци на дребно. Въпреки това, подобно на други популярни сайтове за стрийминг, Amazon Prime предлага различни библиотеки за потребители в различни страни. Зрителите във Великобритания могат да видят библиотеката в САЩ само ако могат да деблокират гео ограниченията чрез Best VPN. За да ви помогнем да деблокирате, ето ръководство за най-добрия VPN за Amazon Prime, съдържащо ръководства за настройка, високо платени и безплатни VPN, поддържани устройства и други от BestVPN.co!

най-добрият vpn за Amazon Prime

Какво е Amazon Prime?

Amazon.com не е само онлайн магазин за електронна търговия, но е интернет гигант, който предлага голямо разнообразие от услуги като поддръжка на облачна инфраструктура, логистика и други. По подобен начин Amazon Prime Video е специализирана услуга за стрийминг от Amazon.com, която предлага специализирана библиотека със съдържание, състояща се от хиляди филми, телевизионни предавания и оригинални серии, които непременно ще привлекат вниманието ви.

Можете да гледате тази услуга навсякъде по света, ако купите абонамента за Prime Video, но все пак спечелихте’не мога да гледам всичко налично на уебсайта поради гео ограничения на съдържанието. Гео ограниченията са голяма проверка на реалността, когато става дума за онлайн стрийминг услуги като Amazon Prime, които лишават потребителите да гледат любимото си съдържание, ако не го направят’не живеете в район, където съдържанието е достъпно.

Например, потребител на Amazon Prime в САЩ ще види съвсем различна видеотека в сравнение с потребител на Amazon Prime в Сингапур. Това каза, определено има начин да се заобиколи. Най-добрият VPN за Amazon Prime може да ви позволи да прегледате тези гео-ограничения на съдържанието и да направите полезното си преживяване. За повече информация относно това, продължете да четете това ръководство за нашия преглед на най-добрия VPN за Amazon Prime през 2018 г..

Най-добър VPN за Amazon Prime 2018

Основни стрийминг услуги като Netflix и Hulu се отдават на VPN блокиране, за да не позволят на потребителите да гледат съдържание, което не трябва’да им бъде на разположение съгласно законите за авторско право. Amazon Prime Video не се различава в това отношение и последва приспособяването си към налагане на блокиране на VPN, което прави повечето от доставчиците безполезни в своята платформа.

Въпреки това, все още има някои Top VPN услуги, които могат да пробият бариерите на съдържанието и да предложат трансцендентно и цялостно изживяване на своите потребители, ако искат да деблокират американската Amazon Prime. Тук, в BestVPN.co, ние вярваме да тестваме нещата за себе си и след това да ги препоръчваме на нашите потребители.

Ето нашия списък с най-добрите VPN за Amazon Prime, включващ само онези селективни VPN, които всъщност могат да ви помогнат да заобиколите гео ограниченията и да повишите стойността на абонамента си:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

PureVPN - най-достъпният Amazon Prime VPN

Когато ти’вече закупихте абонамент за вашия акаунт в Amazon Prime и търсите да похарчите по-малко за получаване на висококачествен VPN, тогава PureVPN е това, което ще ви подхожда най-добре.

PureVPN за Amazon Prime

Освен функциите за сигурност от най-висок клас като Double VPN, Onion over VPN, Поддръжка на множество протоколи, Split tunneling и други, PureVPN предоставя специални IP адреси за деблокиране на Amazon Prime US. Подканихме екипа им за поддръжка на клиенти с цел да получат точно този отговор чрез тяхната функция за чат на живо.

PureVPN’s екипът за поддръжка на клиенти беше изключително приятелски настроен и съвместен и за веднъж екипът за поддръжка звучеше толкова човешко, колкото всъщност трябва да бъде. Те ни предоставиха името на сървъра, с който ще трябва да се свържем, ако искаме да деблокираме Amazon Prime в САЩ. Този сървър е предназначен да работи само в специален IP режим.

Те просто не’не спирам до там, но също така ни предоставиха връзка към ръководство, което ни показа как да разположим Специализиран IP режим, в случай че не го направихме’не знам за това с фантастично показване на улесняване на клиентите.

Най-добрият VPN за Amazon Prime 2020 - Гледайте Amazon Prime US безпроблемно

На всичкото отгоре на тази невероятна поддръжка, те предлагат фантастични, невероятно евтини дългосрочни планове, така че можете просто да отвърнете и да се отпуснете със своя Amazon Prime, докато харчите много номинална сума за деблокиране. Годишният пакет е удобен на цена от 58,92 долара, докато двугодишната сделка е още по-добра само за 69,00 долара, фактурирани веднъж.

Професионалисти

 1. Достъпни планове, налични като VPN за Amazon Prime US
 2. DDoS защита
 3. Специализирани P2P и Torrent сървъри
 4. 750 + сървъри в 141 страни
 5. Nat Firewall
 6. Поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN и L2Tp
 7. Позволява разделяне на тунели

Против

 1. Поддържа журнали
 2. Без безплатно изпробване

Вземете PureVPN

NordVPN - Предлага отделни сървъри за по-лесна съвместимост на устройствата като Amazon Prime VPN

Тази VPN има може би един от най-добрите профили в света на VPN. Често поставен с голямо внимание като най-добър VPN, Nord VPN гарантира най-доброто представяне на всички фронтове, за да го направи силно препоръчана услуга за всички видове потребители.

NordVPN за amazon prime

Скоростите са бързи, а силата на сървъра е достатъчно мощна, за да се гарантира, че няма опити за деблокиране на съдържание да изчезнат. Той също така предлага Double VPN за допълнителен контрол на сигурността. Най-добрата част от услугата обаче е колко много работа е свършила, за да улесни потребителите си да деблокират Amazon Prime Video, независимо от устройството, което използват..

Когато попитахме поддръжката на клиентите му да предостави най-добрия или специализиран IP за деблокиране на Amazon Prime US, тя ни предостави отделен списък от IP адреси, които бихме могли да използваме в зависимост от това дали използваме компютри или смартфони / SmartTV.

Докато месечният план тук в NordVPN е с изключително високи цени, годишният план в $ 83,38, фактуриран веднъж, а 3-годишната сделка при $ 124,64, фактурирани веднъж, определено са в приемливи граници, за да могат потребителите лесно да се абонират за.

Професионалисти

 1. Предоставя специализирани сървъри за разнообразна поддръжка на устройства като VPN за Amazon Prime
 2. Специализирана поддръжка за P2P и торент
 3. Безплатен пробен период
 4. Функция SmartPlay за поточни сайтове
 5. Налично е двойно криптиране
 6. 3359 сървъра в 60+ страни
 7. Приемат се биткойни и стена за плащане
 8. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP протоколи

Против

 1. Скъпи краткосрочни планове

Вземете NordVPN

ExpressVPN - най-бързото ускоряване като Amazon Prime VPN

Ако VPN таксува повече, но осигурява функциите, които да го съвпадат, тогава тази сделка вече не остава извън куките. ExpressVPN е скъп в сравнение с останалите доставчици на най-добрите VPN, но може да гарантира най-доброто представяне на всеки фронт, което го прави чудесен най-бърз VPN.

Експресна VPN за Amazon Prime

За Amazon Prime, освен деблокиране на уебсайта за стрийминг в САЩ, ExpressVPN предлага високи скорости, които ви позволяват да се наслаждавате на Amazon Prime’видеотека без страх от прекалено буфериране. Няма сривове или прекъсвания и дори сървърите осигуряват адекватна възможност за предотвратяване на течове на DNS. Тук’s тяхната поддръжка на клиенти отговаря на нашия въпрос дали тяхната услуга работи при деблокиране на Amazon Prime US.

Плановете започват от $ 12.95 за месец’струва абонамент, но най-добрият план е годишният абонаментен план, който струва на потребителите $ 99,95, таксувани веднъж.

Професионалисти

 1. Невероятно бърз като VPN за Amazon Time
 2. Поддръжка на опции за множество плащания
 3. Специални приложения за съвместима ОС
 4. Високи стандарти за шифроване
 5. Разширена поддръжка на протоколи
 6. Политика за нулеви регистрации

Против

 1. Няма специални P2P сървъри
 2. Скъпи планове за ценообразуване

Вземете ExpressVPN

Torguard.net - Повишена защита на защитата като VPN за Amazon Prime

Браузърът Tor е може би един от най-безопасните браузъри там и ние го препоръчаме като алтернатива за потребителите, които искат да увеличат своята сигурност в мрежата до известна степен. Следването на същия този модел и репликирането му на VPN е това, което прави Torguard.Net образцов и много сигурен.

Torguard VPN за Amazon Prime

Маркиращият лук модел е далеч по-добър от другите средни VPN модели на сигурност, които включват просто криптиране и сигурни тунели. Ние обаче бяхме’не очаквам този VPN да работи на Amazon Prime Unblocking. Когато попитахме подкрепата му дали VPN може да деблокира Amazon Prime Video, отговорът им беше най-доброто, сред което сме осигурили по време на нашия преглед.

Въпреки това, за разлика от други VPN, които предлагат възможности за деблокиране в рамките на техните конвенционални VPN планове, Torguard предлага Специализиран IP план за достъп до гео-ограничено съдържание като Amazon Prime. Специализираният IP план струва $ 7,99 / месец или $ 54,99 / година и е най-подходящ за тези, които искат да деблокират гео ограничено съдържание.

Броят на специализираните IP адреси е невероятен и съдържа фантастично количество места, които могат да осигурят деблокиране на услуги от всяка страна в много страни по света. Ние сме убежище’не видях по-добра услуга от тази по отношение на деблокиране не само на Amazon Prime, но и на цялостно решение за по-големи нужди за деблокиране.

Професионалисти

 1. VPN с Stealth функция за Amazon Prime Unblocking
 2. Силни нива на криптиране
 3. Работи по модела за маршрутизиране на лук
 4. 3000+ VPN сървъри в 50 страни
 5. Специализиран IP адрес

Против

 1. Плановете са много скъпи
 2. Функционалните пакети могат да бъдат объркващи

Вземете TorGuard VPN

Най-добър VPN за Amazon Prime Free

Ако търсите да деблокирате Amazon Prime US, безплатната VPN услуга не е чудесен вариант, тъй като според нашия преглед няма нито една безплатна VPN услуга, която да прави това. Да, има някои много надеждни услуги, които са безплатни, но деблокирането на гео-ограничено съдържание, особено услугата за стрийминг е извън присъщите им възможности.

Че’s, защото доставчиците на поточно предаване като Amazon Prime използват VPN блокиране, за да забранят на потребителите да гледат съдържание, което може да не е достъпно в тяхната област. Само премиум Best Amazon Prime VPN, който ние’включен в нашия списък може да го направи. Безплатни услуги дон’няма специални IP адреси като Torguard осигурява или има мощни сървъри, които могат да заобиколят Amazon Prime’s VPN блокираща стена.

То’е скъпо да стартирате тези функции и безплатни услуги не’нямате пари да участвате в предоставянето на такива функции. От друга страна, много безплатни VPN предлагат бавни скорости (поради приоритет на плановете си за платени услуги през повечето време), ниски ограничения на честотната лента на данните (вариращи от 500 MB до 2 GB / месец средно) и нисък брой сървъри, всички което не може да ви позволи да имате добър опит с Amazon Prime.

Най-лошите VPN, които не’t Деблокирайте Amazon Prime Video

Въпреки че по-голямата част от VPN не са в състояние да деблокират Amazon Prime Video, с изключение на няколко избрани, има някои, които не са просто неспособни да предоставят правилния набор от функции, но са и опасни за инсталиране поради последователни заплахи като злонамерен софтуер, вграждане на проследяващи кодове и т.н..

Тук’s бързо връщане на най-лошите VPN мрежи, които не’t деблокирайте Amazon Prime:

 1. Щит с горещо място
 2. SurfEasy VPN
 3. Операционен VPN браузър (изтекъл)

Как да гледате Amazon Prime извън САЩ

По принцип, за да деблокирате всеки уебсайт от определен регион, напр. искате да деблокирате Amazon Prime US, докато пребивавате във Великобритания, имате две възможности. Първият използва VPN, а другият е разположение на прокси. И двамата обикновено следват един и същ маршрут, за да отблокират гео-ограничено съдържание. Те подлъгват вашия IP адрес, за да изглежда той като негов произход в САЩ.

Ние обаче спечелихме’не препоръчвам използването на прокси, тъй като първо той просто подправя вашия IP, докато оставя вашите DNS пакети, изложени на снупъри, и второ, те може да не работят винаги.

VPN мрежите са по-бързи, по-сигурни и много надеждни при предоставяне на деблокиращи услуги. Никакви тролове с авторски права не могат да ви насочат, ако използвате най-доброто Amazon Prime VPN за деблокиране на американската версия.

VPN за Amazon Prime

Общ преглед на видео устройства Amazon:

Amazon Prime Video предлага високи възможности за съвместимост и се поддържа от голямо разнообразие от устройства. Тук’s завръщане на устройствата, които можете да използвате, за да гледате Amazon Prime Video:

 1. Всички компютри и браузъри като Windows и Macs
 2. Умни телевизори
 3. Blu-ray плейъри
 4. Телевизори (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Fire TV Stick / Телефон / Таблетки
 7. Игрални конзоли (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Устройства, работещи на Android и iOS

Можете също да гледате Amazon Prime в Chromecast, ако имате инсталирано разширение Chrome Browsers. Също така работи на Kodi чрез хранилището на Криптон.

Как да настроите Amazon Prime на телевизора

Гледането на филми и предавания на вашия телевизор е преживяване, което никога не може да се сравни с никое друго устройство. Съвременните интелигентни телевизори предлагат HD качество за потребителите да гледат любимото си съдържание на широкоекранен екран, като по този начин предлагат фантастично изживяване.

И то’s не е толкова трудно да настроите услугата на вашия телевизор. Тук’s как можете да стартирате Amazon Prime на вашия Smart TV:

Ако ти’вече сте закупили акаунт за Amazon Prime Video, след което отидете в Google Play Store на вашия Android TV или в Samsung Apps на вашия Smart TV на Samsung

 1. Търся “Основно видео” и Изтеглете приложението
 2. Стартирайте инсталацията и въведете потребителските си идентификационни данни (потребителско име и парола, които сте използвали за регистрация за Amazon Prime), когато бъдете подканени.
 3. Сега, след като приложението се стартира, изберете всеки филм, телевизионно шоу или програма и оставете забавлението да започне!

Най-добър VPN за Amazon Prime Reddit

Докато голям брой от най-добрите vpn Reddit доставчик’имената се появяват на Reddit в дискусионни теми за най-добър VPN, не много доставчици бяха препоръчани от потребителите за деблокиране на Amazon Prime US.

С изключение на няколко споменавания за NordVPN като този, който ние’споменахте тук, вие спечелихте’не мога да намеря много препоръки и най-добре да се придържаме към тези, които ние’опитах и ​​тестван за вас в нашия Най-добър VPN за деблокиране на US Amazon Prime.

Коментар от дискусия ContiGhostwood’s коментар от дискусия "VPN и Amazon Prime Video".

Незабавно видео Amazon срещу Prime Amazon Prime Video

Докато Amazon наскоро опрости услугата си и преименува Amazon Instant Video на Amazon Video, а Amazon Prime Video на Amazon Prime, услугите все още са доста объркващи за начинаещи и начинаещи..

Amazon Prime всъщност беше цяла сделка, достъпна за $ 79 само за американски клиенти и предлагаше годишен пакет, който предоставя на потребителите безплатна 2-дневна доставка за цялата година, заедно с абонамент за Amazon Prime Video.

Но през април 2016 г. Amazon Prime Video започна да се предлага отделно от $ 2,99 / месец за първите шест месеца, а след това таксата му беше $ 5,99 / месец. Там’е налична и едномесечна безплатна пробна версия. То’s оферта за фиксирана такса, където можете да гледате неограничено съдържание.

Amazon Instant обаче прилича повече на модела с плащане за преглед, при който трябва да плащате за всеки видеоклип, шоу или филм поотделно и то’s се предлага като отделна услуга за хора в САЩ, както и извън САЩ.

Amazon Prime е достъпен само за клиенти от САЩ и това’s препоръчваме да разгърнете Най-добрият VPN за деблокиране на US Amazon Prime, за да можете да използвате услугата и да се насладите на най-новото налично съдържание.

VPN за Amazon Prime

Най-добър VPN за често задавани въпроси за Amazon Prime

Amazon Prime Video не работи?

Най-вече, рестартирането на вашата интернет връзка или затварянето на всяка друга дейност, която отнема данни, ще направи отново вашето Prime Video отново. В противен случай, ако все още не’не работи, проверете дали вашето устройство е актуализирано с някакви ъпгрейди или приложението ви Prime Video е надстроено.

Наистина ли ми трябва членство в Amazon Prime, за да предавам Amazon Video?

Не, не’нямам нужда от това. Amazon Video изисква отделно да закупувате телевизионни предавания, филми или всяко друго видео съдържание на парче. В момента членството в Amazon Prime се предлага от $ 2,99 / месец през първите шест месеца след регистрацията, след което ще бъдете таксувани от $ 5,99 / месец.

Можем ли да използваме Amazon Prime на повече от едно устройство наведнъж?

Да, можете, но за това ще трябва да създадете Amazon Household. Следвайте стъпките по-долу, за да започнете:

 • В уебсайта на Amazon влезте в акаунта си и след това отидете на “Моята сметка” опция
 • Отидете на “Управление на вашето съдържание и устройства” > Настройки > Домакинства и семейна библиотека > Поканете възрастен
 • Сега или създайте нов акаунт или използвайте съществуващ акаунт, за да влезете отново и да започнете споделена връзка с Amazon Prime от друго устройство

Как да намеря видео приложение Amazon Prime?

Можете директно да отидете на Prime Video’s официален уебсайт или отидете в Google Play магазин за изтегляне на видео приложение за Android Amazon Prime и магазин iTunes, за да изтеглите приложението за iOS.

заключение

Amazon Prime е една от най-добрите услуги за стрийминг онлайн в момента и тъй като популярността на интернет телевизията нараства, услугата със сигурност ще включва някои грандиозни предавания в бъдещето.

В BestVPN.co ние се застъпваме за безплатен интернет опит за всички без ограничения или граници, но тъй като заплахите и забраните продължават да нарастват, най-добрият вариант да направите вашето интернет изживяване наистина безплатно е чрез използване на Best VPN и наслаждаване на най-доброто Интернет предлага на сърцето ви’s съдържание.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me