Най-добрата VPN Европа – Контролирайте онлайн анонимността, използвайки Europe VPN Free в Северния регион

С увеличаването на законите за задължително съхраняване на данни и въвеждането на програми за наблюдение, ръководени от държавата, онлайн поверителността на потребителите започна да става все по-застрашена от нахлуване от деня. Много държави в Европа вече са членове на прословути договори като Договора от 14 очи, което означава само най-добрият VPNс вече могат да позволят на потребителите да гарантират безопасността си онлайн. За намирането на Най-добър VPN Европа, ето нашето цялостно ревю, съдържащо най-платени и безплатни доставчици, коментари относно законите за данни, законността на VPN и повече от BestVPN.co.

Закон за запазване на данни и изискване за VPN в Европа

Европейският съюз’Съществуващите закони за поверителност и задържане на данни са добри за общите потребители и властите непрекъснато участват в това да защитават потребителите онлайн. Изглежда обаче, че в бронята има няколко парчета, които определено трябва да бъдат адресирани.

Както е видно от скорошната Facebook свързана с Cambridge Analytica, неудобни изтичания на данни определено могат да се случат, защото ако съхранявате данни, дори и за съхраняване, те могат и ще бъдат разбити.

Закон за запазване на данни и изискване за VPN в Европа

Много държави в ЕС или Европа имат по-широки закони за запазване на данни, които правят задължително доставчиците на интернет услуги да запазват потребителски данни, докато преминават през сървърите си.

Днес хакерите обикновено са запознати с такива агломерации на данни и са в ход за непрекъснато им разбиване.

Това прави наложително потребителите да използват Топ VPN за Европа в опит да защитят собствените си данни и да не разчитат на правителството или органите да го направят сами.

Как да се предпазите от дейностите на държавния надзор в Европа

Голям проблем в днешния ден’Световният свят е нарастващото количество държавно наблюдение, на което е подложен нормалният човек, особено в Европа. Изминаха дните, в които Европа действаше в полза на своя народ и бихме могли да подкрепяме факта, че страната прави повече за защита на отделните данни, отколкото всяко друго място в света.

Как да се предпазите от дейностите на държавния надзор в Европа

Законът за събиране на комуникационно разузнаване, приет през 2016 г. в Германия и прословутия Snooper’s Законът за Хартата, приет във Великобритания, е свидетелство за факта, че Европа се доближава по-близо до САЩ по отношение на предоставяне на необуздана власт на властите да проследяват всеки аспект на човек’живот.

За да се предпазите от подобно жестоко и задушаващо правителствено наблюдение, трябва да получите вашата онлайн комуникация да премине през защитен тунел, докато е криптирана, цел, най-добре обслужвана от VPN. Достатъчно добра Европа VPN ще ви позволи да заобиколите тези любопитни очи, когато използвате безопасно интернет.

Ако продължавате да бъдете неохранявани чрез интернет връзката си, тогава просто каните неприятности към себе си в близко обозримо бъдеще.

Най-добър VPN за Европа

Незаконни ли са VPN в Европа

Понастоящем VPN мрежите не са незаконни във всяка европейска държава. Единствените места, където VPN са били извън закона от властите, се управляват от тоталитарни или авторитарни режими, напр. Китай, Иран, Турция и Ирак.

Най-добра VPN Европа 2018

В Европа се нуждаете от защита на най-високия ред онлайн, за да ви предпази от интензивни държавни програми за наблюдение. Най-голямата разлика между поверителността на данните в Европа и други региони се състои във факта, че тук, тя’s властите, а не хакерите, които представляват най-голямата заплаха за саботаж и неправомерно използване на потребителски данни.

Следователно най-добрият VPN за Европа трябва да бъде изключително сложен по отношение на техните характеристики, за да се съобрази с тези мощни заплахи и ултрачувствителни програми за наблюдение.

Ето, ние съставихме куриран списък с точно тази цел, състоящ се от най-добрите VPN за Европа през 2018 г., които могат да осигурят допълнителното покритие за сигурност, необходимо за предпазване от неоправдани правителствени програми за наблюдение.

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

PureVPN - най-достъпният европейски VPN с двойна VPN защита

Въпреки че получи лоша преса напоследък, PureVPN предлага разширени функции, които втвърдяват вашата сигурност като Double VPN, Onion over VPN, DNS защита срещу теч, DDoS защита и други, за да гарантират, че разполагате със средствата за неутрализиране дори на най-големите заплахи.

Най-добър VPN Европа

С абонамент за PureVPN получавате 750+ сървъра в огромни 140 държави, приложения, съвместими с устройства, криптиране на военни класове и други само за 69,12 долара, таксувани веднъж, ако отидете на 24-месечния план. Годишният план струва $ 59,12, което го прави високо достъпен Най-добър VPN за Европа.

Професионалисти

 1. Голям брой местоположения на сървъри в големите европейски страни.
 2. DDoS защита
 3. Специализирана поддръжка за поточно предаване
 4. P2P и Torrent сървъри
 5. 750 + сървъри в 141 страни
 6. VPN гореща точка
 7. Nat Firewall
 8. Поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN и L2Tp
 9. Позволява разделяне на тунели

Против

 1. Записва някаква активност на потребителя, но ограничително
 2. Безплатна пробна версия не е налична

Вземете PureVPN

TorGuard - високо сигурна с анонимна защита на електронната поща за Европа

Този VPN го прави да се маркира като един от най-сигурните залози за защита на поверителността ви в Европа с криптирана електронна услуга, заедно с отлични VPN функции. TorGuard предлага скрит прокси, който ви маскира данните да се появяват като други обичайни данни в интернет, което затруднява снайперистите да ги отделят лесно като най-добър VPN за Европа.

Torguard за Европа

На всичкото отгоре получавате 5 едновременни връзки, неограничена поддръжка на клиентите с широка лента и 3000+ сървъра. Планът за анонимен VPN струва $ 9,99 / месец, докато планът за анонимен имейл струва $ 6,95 / месец.

Професионалисти

 1. Повишава сигурността, за да защити потребителите от програми за наблюдение като VPN за Европа
 2. Силни нива на криптиране
 3. Стелт защита VPN функция
 4. 3000+ VPN сървъри в 50 страни
 5. Специализиран IP адрес

Против

 1. Уебсайтът и приложението могат да бъдат трудни за навигация
 2. Функционалните пакети могат да бъдат объркващи

Вземете TorGuard VPN

PrivateVPN - Ципове чрез гео ограничения на съдържанието в Европа

За заобикаляне на троловете за авторски права в Европа се нуждаете от PrivateVPN. Той се задейства чрез гео ограничения и предоставя всякакъв вид съдържание достъпно за вас във всяка страна на Европа. Също така P2P и приятелски торенти, задвижвани от сървърна мрежа, обхващаща 52 страни.

PrivateVPN за Европа

PrivateVPN’Поддържаните протоколи са сред най-добрите налични и той има нулева политика за регистриране, което го прави несъмнено един от нашите най-добри VPN за Euro, що се отнася до още повече, за да се гарантира необуздана свобода на потребителите.

Цените не са твърде високи, за да не изглеждат привлекателни за общия клиент с най-добрия им план, който предлага абонамент за 13 месеца, струващ само 50,40 долара. Наличен е и тримесечен план, който се предлага при 15,75 долара, таксувани веднъж.

Професионалисти

 1. Мощно деблокиране на гео-ограничено съдържание като VPN за Европа
 2. 30 дневен безплатен пробен период
 3. Нулева скорост на дросела
 4. 56 сървър местоположения
 5. 2048 битово криптиране с AES 256
 6. Протоколите включват Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 7. Ipv6 защита от теч

Против

 1. неотворено’t включва всички дългосрочни планове на достъпни цени
 2. UX не е достатъчно приятелски настроен в родните приложения

Вземете PrivateVPN

IpVanishVPN - Най-сигурният залог срещу шпионирането на ISP като VPN в Европа

Името може да звучи странно, но услугата е изключително мощна. IPVanish съществува от много години насам и досега не е известен случай, който да излезе на преден план, който твърди, че доставчикът е изтичал потребителски данни до властите.

ipvanish за европа

Отделно от това, IpVanish предлага уеб прокси SOCKS5, 1000+ сървъри, защита на пакети данни с добавен капак на стандартите за военно криптиране от 256 клас. Перфектен избор за евро VPN, то’е малко по-скъпо от други подобни услуги, струващи $ 77,99 за година’е на стойност абонамент.

Професионалисти

 1. Холистична онлайн сигурност, гарантирана като VPN за Европа
 2. OpenVPN и L2TP / IPsec VPN протоколи
 3. Деблокира гео ограничено съдържание
 4. Налична е неограничена честотна лента
 5. Политика за нулеви логове
 6. 40 000+ споделени IP адреси

Против

 1. Екипът за поддръжка на клиенти не е достатъчно пъргав, за да улесни запитванията на потребителите
 2. Безплатна пробна версия

Вземете IPVanish

ExpressVPN - Никога няма да превърне вашия регистър към властите като VPN за Европа

Когато турските власти искат ExpressVPN да прехвърли своите регистрационни файлове, в случай на документи с добри документи доставчикът отказа да разгласи, отричайки, че някога пази регистрационни данни. Никое друго нещо не може по-добре да го оправдае като най-добрата VPN за цяла Европа за отлагане на правителствените програми за наблюдение в Европа.

EpressVPN за Европа

Но това’Не е така, Express VPN може да деблокира Netflix US, да ви предостави 148 сървърни места, да гарантира поверителност с военно криптиране AES 256 клас и да предостави разделно тунелиране за селективна защита на данните.

Ценовият етикет за получаване на година’струва абонамент за $ 99,99 за ExpressVPN може да изглежда малко висок за повечето потребители, но като се има предвид неговата стабилност и съвместимост за устройства, високата цена изглежда надлежно оправдана.

Професионалисти

 1. Най-добрият All Round доставчик като VPN за Европа
 2. Специализирани приложения и разширения за браузъри
 3. Трудно, военно криптиране
 4. Поддръжка на множество протоколи
 5. Политика за нулеви регистрации

Против

 1. Няма специални P2P сървъри
 2. Плановете са скъпи

Вземете ExpressVPN

Най-добър VPN Европа безплатно

Изключително трудно да се намери надежден и невероятно сигурен безплатен VPN днес’свят, където повечето от безплатните доставчици използват услугите си като фасада, за да се отдадат на всички видове дейности по крадене на данни. Скорошното покачване на безплатни VPN приложения, особено в домейна на Android, е свидетелство за точно този факт.

Все пак има някои изключително надеждни безплатни услуги, предлагани на пазара, които могат да ви осигурят сигурна връзка. Разбира се, те имат своите ограничения, но със сигурност могат да бъдат полезни, ако искате да защитите вашата анонимност онлайн в Европа.

След като прегледахме стотици безплатни VPN услуги за свободна Европа там, най-накрая се спряхме на 5-те най-добри безплатни VPN услуги за Европа, които имат правилните функции, са сигурни и осигуряват голямо количество пропускателна способност на данните за лесна употреба. Тук’s списъкът за BestVPN.co’s Най-добрите безплатни VPN услуги за Европа през 2018 г .:

Tunnelbear - предлага високо количество сървъри в Европа като най-добър безплатен VPN

Най-добрият безплатен Европа VPN според удобството и сигурността на потребителите, Tunnelbear е нашият най-добър избор за VPN препоръка за европейските потребители. Тази услуга има пестелива политика за сигурност, която е упълномощена от независим одит за сигурност, което позволява на потребителите да се доверят изцяло на всичко, което VPN може да предложи.

Най-добър VPN Европа безплатно

Предлагайки криптиране от най-висок клас и строга политика за нулеви регистрации, наскоро Tunnelbear направи услугата си още по-сигурна, като премахна изискването си за име, докато пее. В момента той предлага широк репертоар от съвместими с устройства приложения за всяка платформа, които са толкова лесни за използване, че дори новаците и първоначалните таймери няма да имат затруднения при свързването и използването на услугата.

Tunnelbear има висока агломерация на сървъри в Европа, което позволява по-бързи скорости за потребителите, живеещи там, и намалено време за пинг.

Ограничението от 500 MB / месец обаче спечели’t ви позволяват да използвате услугата за по-дълъг период от време, така че ако искате повече от честотна лента, винаги можете да получите 1 GB допълнителни данни, като просто туитирате за услугата или преминавате към техните платени планове.

Професионалисти

 1. Един от най-сигурните безплатни VPN мрежи в Европа
 2. 5 устройства могат да бъдат свързани едновременно
 3. Мощно криптиране.
 4. Потребителският интерфейс е невероятно лесен за използване

Против

 1. Само 500 MB / месец ограничение на данните
 2. неотворено’t поддръжка peer to peer или P2P.

WindscribeVPN - Предлага се с вграден рекламен блок и защитна стена

Тази услуга продължава да се подобрява с всеки изминал ден. Windscribe’s Безплатната VPN услуга вече предлага фантастично ограничение на честотната лента на данните от 10 GB / месец, но сега можете дори да добавите 5 GB честотна лента към нея, ако чуете за услугата.

Windscribe for Europe

Въпреки това, щедростта не’t добавете там, сякаш препоръчвате тази услуга на приятел и з / купува премиум план, акаунта ви ще бъде подобрен подобно.

Ако тези причини все още не са достатъчни, наскоро стартира приложението си за Android, което позволява по-голяма съвместимост на устройството. Windscribe предлага 8 места за сървъри за потребителите като европейски VPN в своя безплатен план, което го прави много полезен за деблокиране на гео ограничено съдържание в много области. Неограничените връзки на устройството са допълнителен плюс. Определено си струва да изтеглите!

Професионалисти

 1. Вграден в Adblocker за безпресово изживяване като VPN Free for Europe
 2. Неограничени връзки с устройства
 3. 10 GB капачка за данни
 4. Поддържа P2P / Torrenting

Против

 1. неотворено’t поддържа Open VPN
 2. Разбивки често

Hide.Me - Без прехвърляне на скорости за своите безплатни потребители като VPN за Европа

Много безплатни услуги там скоростите на газта за безплатните им потребители, като същевременно дават приоритет на своите платени потребители, но Hide.Me не’t дискриминирам в това отношение и тази характеристика е най-големият плюс.

Скриване на VPN VPN за Европа

В момента той предлага 3 места за сървъри в безплатния си план, който включва Канада, Сингапур и Холандия, така че ако го използвате от Европа, нидерландският сървър ще гарантира достойна ефективност. Освен съвместими с устройства приложения за почти всички платформи, потребителите ще получат достъп до приятелски, много отзивчив и технически компетентен екип за поддръжка на клиенти, който винаги е там, за да разреши всички проблеми, които може да срещнете..

Единствените недостатъци на тази услуга остават нейният лимит за данни от 2 GB / месец и надбавка за връзка на всяко устройство за всеки потребител.

Професионалисти

 1. Приоритизира безплатните потребители, за да гарантира по-бързи скорости като VPN за Европа
 2. Невероятни стандарти за криптиране
 3. Изрично посочена, нулева политика на регистрационни файлове.

Против

 1. Сървъри само в 3 държави
 2. Не е подходящ за отключване на гео-ограничено съдържание
 3. Налична е само връзка с устройството

Най-лошите VPN за Европа през 2018 г.

Освен по-добрите доставчици на VPN за европейския регион, остават някои имена, от които трябва не просто да стоите настрана, но и да препоръчате на другите да направят същото. От продажбата на данни до шпионирането, най-лошият VPN може да бъде още по-вреден, отколкото изобщо няма VPN.

Тук, в BestVPN.co, ние винаги се опитваме да дадем приоритет на безопасността на потребителите онлайн и, като следваме тази визия, е наложително да идентифицираме тези услуги, които трябва да се избягват от потребителите на всяка цена.

По-долу е списъкът на най-лошите VPN за Европа, за които никога не бива да се регистрирате, ако вземете сериозно поверителността на вашите данни и нямате намерение да рискувате скоро:

Onavo Protect

Facebook притежава VPN, за който е известно, че регистрира потребителска дейност и го изпраща на Facebook за по-нататъшна обработка и интегриране в своята империя на данни. Той дори подканва обширни разрешения за приложения, които след като бъдат предоставени, ще изричат ​​обреченост за всички ваши лични данни.

EarthVPN

дон’не се заблуждавайте от маркетинговия линго на съмнителния си уебсайт. Този VPN обещава всички добри неща, за които VPN означава, като не съхранява журнали, високи стандарти за криптиране и други, но в действителност той няма да работи през повечето време. Скоростите на връзката са твърде ниски и производителността на приложението е невероятно глупава, така че е по-добре да стоите далеч от него.

SurfEasy

VPN, който изрично заявява, че може и ще сподели вашите потребителски данни с трети страни, не е VPN, а измама, която работи, за да откъсне нищо неподозираща и наивна орда от потребители, които търсят някаква онлайн сигурност. SurfEasy е известен със засаждането на проследяващи кодове в своя софтуер за улесняване на проследяването и прехвърлянето на потребителски данни. Не използвайте тази VPN, ако вземете поверително личния си живот.

Преглед на най-добрите европейски страни и региони на VPN

Страните с най-голям набор от данни са тези, които се насочват най-много от хакери и атакуващи зловреден софтуер. Известните европейски държави изпитват повече от справедливия си дял от опити за хакерство всяка година, така че е наложително да им се предоставят препоръки за допълнително сигурни VPN за най-добро родно представяне.
Тук е представена разбивка за отделните европейски държави за най-добрите VPN доставчици

Най-добър VPN за Германия

Има голямо разнообразие от причини да започнете да използвате VPN в Германия възможно най-скоро. Германия е член на 14 договора за очи и също така позволява на своите органи и разузнавателни агенции да контролират задържането на данни на потребителите. От друга страна, голяма част от съдържанието в YouTube е цензурирана Германия, така че е крайно време да помислите за внедряване на най-добър VPN в Германия за вашата онлайн безопасност.

Ето топ 3 препоръчителни VPN за Германия от BestVPN.co:

 1. ExpressVPN - предлага функции от най-висок клас и помага при деблокиране на гео ограничено съдържание в Германия
 2. NordVPN - Има двойно криптиране за допълнителна сигурност като VPN за Германия
 3. PureVPN - Осигурява достъпни планове с функция Onion over VPN като Най-добър VPN за Германия

Най-добър VPN за Франция

Комитет на ООН с надпис Франция’Закон за запазване и наблюдение на данни “прекалено широко за натрапчиво наблюдение”, подчертавайки задушаващата онлайн среда за потребителите в страната.

Отделно от това, Франция е член на 14-те третиращи очи точно като Германия, което го прави изключително несигурна страна за потребителите да излизат незащитени онлайн.

По-долу е списъкът с нашите най-добри препоръки за VPN за Франция:

 1. IPVanish - Невероятна поддръжка на P2P и торент като VPN за Франция
 2. PrivateInternetAccess - Високи стандарти за шифроване и услуги за деблокиране на съдържание като VPN за Франция
 3. NordVPN - Осигурява подобрени функции за контрол на сигурността като VPN за Франция

Най-добър VPN Europe Reddit

PrivateInternetAccess, както и навсякъде в Reddit, остава предпочитан за потребителите и при това VPN разграничаване. В мега нишка на Reddit за най-добрите европейски VPN услуги, PIA остана ненадмината по броя на потребителите, препоръчвайки я на други. За потребителите, които все още са объркани кой VPN да използва в Европа, могат също да проверят най-добрия reddit vpn за повече redditor’s препоръки.

Потребителите бяха на мнение, че сред безброй VPN мрежи, които те изпробваха, PIA дава най-високите скорости. Този потребител е от Германия и PIA работи добре там:

Коментар от дискусия mikiiway’s коментар от дискусия "/ r / vpn Препоръки Megathread # 5".

Други потребители бяха много по-склонни към популярни и надеждни услуги като Torguard VPN и отбелязват, че доставчикът е полезен за деблокиране на стрийминг услуги като Netflix и облекчава използването на сайтове, базирани на торент като Време за пуканки.

Коментар от дискусия maxibooh’s коментар от дискусия "/ r / vpn Препоръки Megathread # 5".

Най-добрите често задавани въпроси за VPN за Европа

Можете ли да блокирате VPN в Северния регион?

Блокирането на VPN е често срещано явление в повечето рестриктивни и авторитарни страни като Китай и Иран и се случва чрез процес, известен като инспекция на дълбоките пакети. Този протокол също се използва активно от онлайн стрийминг услуга като Netflix за отделяне и блокиране на използването на VPN на техните сайтове.

Законно и безопасно ли е да се използва VPN във Франция?

Да, напълно безопасно и законно е да разгърнете, използвате и препоръчате VPN във Франция за популяризиране на вашите и други’s анонимност онлайн.

Законно и безопасно ли е да се използва VPN в Германия?

Германското правителство и местната полиция са достатъчно отворени, за да легализират използването на VPN и като се има предвид големият брой програми за наблюдение, които се изпълняват в настоящата ера, е крайно време да започнете да използвате Best European VPN за Германия, за да се защитите онлайн.

Най-добър VPN за Европа

заключение

Въпреки новия легион от закони, приети от европейските власти в полза на защитата на поверителността на потребителите, след като се появи скандалът с Facebook Cambridge Analytica, все още трябва да се направи много, за да бъде напълно защитен онлайн домейнът от всякакъв вид кражба на данни.

Потребителите все още остават уязвими от частните фирми и правителствените организации, които се опитват да съхраняват прекомерно много потребителски данни. Най-добрият ни залог досега от тази каша остава използването на най-добрите европейски VPN и безопасни интернет практики, без които шансовете вашите данни да се използват срещу вас винаги ще останат много високи.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me