Най-добър VPN за Chrome 2020 – Включени VPN за разширения на Chrome

Google Chrome е най-популярният браузър от години. Неговият бърз, цип и прави пътуването по интернет полезно преживяване. Най-добрата част от всичко: браузърът дори може да бъде персонализиран, за да отговаря на вашите наклонности и нужди от използване “Разширения за Chrome”.

Сред тези ценни инструменти за браузър са най-добрите VPN продукти, които са от решаващо значение за подобряване на безопасността и поверителността в мрежата, увеличавайки вашето сърфиране като всеки друг. От деблокиране на онлайн телевизия до осигуряване на вашия IP по време на Torrenting, разширенията за VPN на Chrome могат да осигурят безброй предимства за получаване на достъп до неограничен интернет.

Важно е обаче да изберете правилното разширение. За повече информация за това вижте това цялостно ръководство за най-добър VPN за Chrome от BestVPN.Co, съдържащо най-добрите платени и безплатни разширения за VPN, ръководства за настройка, често задавани въпроси и още много!

най-добър vpn за хром

Contents

Кой е най-добрият VPN за Chrome?

След появата на Google Chrome, той се превърна в най-важния браузър в почти всички OS платформи и държави. Лекият характер на браузъра позволява безпроблемно интернет изживяване, допринасящо за Chrome’възход на властта.

Както обаче е случаят с всички останали популярни програми в компютърната вселена като Windows и Android, Chrome е там, където по-голямата част от активистите за злонамерен софтуер изпразват чантата си с трикове. Браузърът може да се зарази от манипулативни скриптове и злонамерен софтуер.

Това пречи на цялото преживяване при сърфиране, тъй като трябва да се справите с неудобните пренасочвания на уебсайтове, неподходящите изскачащи реклами / известия и автоматичните инициации. Въпреки че най-добрият инструмент, който ви предпазва от това да станете жертва на подобни проблеми, е да избягвате да се заблуждавате със заразени от злонамерен софтуер връзки и файлове за изтегляне, VPN не са много назад.

VPN мрежите служат за много цели като защита на вашата анонимност онлайн, осигуряване на ценните ви данни от неразрешени посегателства, отключване на гео-ограничено съдържание и маскиране на вашия IP адрес. Това, което прави тези услуги страхотни, е, че сега можете дори да получите такава като разширение за Chrome, гарантираща по-сигурно сърфиране.

За тези от вас, които го правят’не знам още, Chrome има разширения, точно както смартфоните на Android и iOS имат приложения и специализиран магазин. Тези разширения ви позволяват да изградите повече функционалност и да добавите малко персонализиране в браузъра си, за да обслужвате вашите нужди. Искате ли да знаете какви предимства ще ви предоставят VPN за Chrome? Продължавай да четеш!

Най-добрите предимства на VPN на Google Chrome:

Надеждната, висококачествена VPN може да разшири вашия Chrome’Работна способност и ви предоставя по-многофункционалност в сигурното и анонимно проучване на интернет. Тук’s как VPN-ите могат да прецизират вашето сърфиране в Chrome:

 1. Деблокирайте онлайн телевизия
 2. Осигурете върха на сигурността на линията чрез криптиране и поддръжка на множество протоколи
 3. Спестете пари на сайтове за електронна търговия, като подправите своя IP адрес
 4. Позволява ви да сте в безопасност от атаки на злонамерен софтуер
 5. Функциите за блокиране на реклами правят изживяването по-малко разочароващо

Какво да разгледаме в най-добрия VPN за Chrome? Нашите критерии за оценка

Въпреки че всеки VPN може да бъде сдвоен с Chrome, не всички от тях ще могат да захранват вида, който би бил най-подходящ за платформата. Когато прегледахме стотици VPN, докато подадохме този отзив Най-добрият VPN за браузъра Chrome, тук’s колко тегло е даден всеки фактор (имаме горна граница от 5 звезди):

Добре изработено разширение - (2 звезди)

Най-важният критерий за оценка на всеки VPN, който ще бъде включен в този списък с най-добър VPN за браузър Chrome, беше наличието на функциониращо и безпроблемно разширение.

Съвместимите приложения или разширения винаги са трудни за разработване и още по-трудни за оптимизиране за перфектното потребителско изживяване. Лошо проектираните разширения могат да забавят браузъра ви и да превърнат вашето преживяване на браузъра в кошмар!

От двете звезди, едната е за наличието на работещо разширение за VPN на Chrome, а втората е за степен на съвместимост и безпроблемна интеграция на разширението.

Сигурност - (1 звезда)

Ако VPN не е защитен, това не е инструмент за поверителност, това е измама. Има много фактори, които правят защитата на VPN и сред тях са тези, които считаме за необходими:

 1. Ниво на криптиране - AES 256 Шифроване (Това не може да бъде разбито, освен ако някой не инвестира трилиони долари)
 2. Поддръжка на множество протоколи - трябва да поддържа OpenVPN и L2TP (най-сигурните протоколи)
 3. Kill Switch - защитава вашата поверителност в случай на рязко прекъсване
 4. DNS и IPV6 защита от теч - IP течовете са погрешно и ние не’не им прощавай

Други опционални функции като Split тунелиране, Onion-Over-VPN и Double VPN могат да подобрят вашата сигурност още повече и определено ще подобрят VPN’s класиране.

Разблокиране на гео ограничено съдържание - (1 звезда)

Според скорошен доклад достъпът до гео ограничено съдържание остава основната причина за придобиване на VPN. За потребителите на Chrome най-добрият VPN за браузъра на Chrome трябва да може да отмени тези ограничения на съдържанието, като предоставя солидна сървърна база, която ви позволява да гледате каквото и да е отвсякъде.

Правила за нулеви регистрации - (1 звезда)

Google, Facebook и правителствените агенции вече са готови да ви издоят мляко за всички видове данни и VPN услуга, която отговаря на техните искания, никога не ни дава палец от нашия край. Всякакви регистрационни файлове, независимо дали става дума за времеви отметки за връзка, IP адреси, използване на честотна лента или дори лични данни, могат да създадат проблем на потребителя, ако се съхраняват по някакъв начин.

Данните за потребителските сесии на Chrome са още по-ценни, защото историята на сърфирането ви и списъкът с посещения на уебсайтове са потенциална златна мина за всеки снудър или хакер. VPN с изрично посочена политика за нулеви регистрации е това, което бихме се радвали в този най-добър преглед на браузъра за VPN за Chrome.

Най-добър VPN за Chrome през 2018 г .:

Що се отнася до платените VPN мрежи, можете да се чувствате сигурни, че ще използвате добра стойност във всеки аспект в сравнение с техните безплатни колеги. Една добра VPN услуга може да ви струва пари, но ще предложи несравними функции и надеждност, напр. не знаем за никаква безплатна VPN услуга, която може да деблокира Netflix US от всяка точка на света.

За потребителите на Chrome, платените VPN са местата, където ще намерите най-добрите разширения за VPN и ще ви позволят да използвате по-сигурно и несъкратено изживяване на частно сърфиране. Предоставяне на сигурност от най-висок клас, нулеви правила за регистрация, безплатни опити, голямо разнообразие от нови функции и най-вече съвместими разширения с Chrome.

Ето топ 5 на платените най-добри VPN за разширение на Chrome за 2018 г.:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

1. ExpressVPN - най-добрият VPN за вашия браузър Chrome

Това е един VPN, който спечели’не бъдете извън горния VPN списък, независимо от платформата и тук нещата не са твърде различни. ExpressVPN има години пазарна надеждност, че е услуга от най-висок клас и не са били известни подскачания на тази услуга, за разлика от много други подобни партньорски VPN доставчици.

Според нашия най-добър VPN преглед, ExpressVPN’s Добавката за Chrome е безпроблемна за използване в Windows, Macs и дори Linux OS. Неговият потребителски интерфейс и UX са насочени да поставят всички функции в лесна достъпност. Разширението му е удобно за мобилни устройства, което го прави най-добрият избор за защита на вашето устройство с надеждна VPN за Chrome Android.

ExpressVPN за Chrome

Всеки, от аматьор до професионалист, може лесно да превключи на всеки един от 148 сървъра, разположени в 94 държави, като същевременно е защитен с ключ за убийство, AES 256 Encryption, DNS защита от течове, блок WebRTC и нулева политика на регистрация. Той дори деблокира всички видове географски ограничени сайтове по всяко време и навсякъде, което го прави една от най-услугите, които всъщност могат да претендират за предоставяне на тази услуга за потребителите.

Базиран е на Британските Вирджински острови, която е приятелски настроена страна и заедно с изключителните функции за сигурност, потребителите на ExpressVPN могат също така да имат достъп до 24/7 чат на живо, ако изпаднат в проблеми. Месечният абонамент ще ви струва $ 12.95, докато 6-месечният план ще ви върне $ 59.95. Най-добрият план на ExpressVPN обаче е годишният план, който струва $ 99.95, фактурирани еднократно. (Прочетете нашия подробен преглед expressvpn)

Всички планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите и разширението за Chrome можете да изтеглите от тук. Изключителното разширение на Chrome на ExpressVPN е оценено на 5 звезди.

Професионалисти

 1. Специализиран Chrome Addon
 2. Политика за нулеви регистрации
 3. Базирана в държава, подходяща за данни
 4. Налична е бърза поддръжка на клиенти
 5. Автоматичен Kill Switch и NAT защитна стена
 6. Предлага се ограничена безплатна пробна версия
 7. 30-дневна гаранция за връщане на парите за платени предястия.
 8. Криптиране AES за военен клас 256 AES

Против

 1. Ценообразуването остава скъпо в сравнение с подобни услуги
 2. Налични са само 3 едновременни връзки на устройството

Вземете ExpressVPN

2. NordVPN - Леко разширение за Chrome, перфектно за сигурно сърфиране

Gritty защитни функции и отличната съвместимост с платформата правят NordVPN’s Разширение за Chrome, една от най-добрите опции за потребителите там. Разширението му за Chrome е невероятно леко и не’t забави скоростта на браузъра твърде много, за да развали цялото преживяване.

Най-добрата част за NordVPN е способността му да отблокира гео ограничени сайтове като netflix чрез изумителната сървърна инфраструктура, разпространена в над 60 държави и предлагаща общо 3359 сървъра. Той дори има функция за SmartPlay за любителите на онлайн телевизията, за да захранва неподправено зрително изживяване.

NordVPN за хром

Наред с криптирането на AES 256 за военен клас и поддръжката на множество протоколи, потребителите ще получат достъп до функциите DoubleVPN, CyberSec, Kill Switch. Това ще покаже колко много гъвкавост предлага тази услуга на масата за VPN потребителите, за да увеличат, разширят или диверсифицират своята сигурност онлайн. (Вижте този подробен преглед на norvpn)

NordVPN има строга политика за нулева регистрация и не е имало нарушения на доверието, що се отнася до това искане, така че бъдете сигурни, че това е достатъчно безопасна VPN, за да се препоръча. Двугодишният план е най-доброто съотношение между цена и цена, като само 79 долара се фактурират веднъж за период от 24 месеца абонамент.

Месечният план е малко скъп от $ 11,95, докато годишният план също може да се обмисли, струвайки ви $ 69, таксувани веднъж за 12-месечен период на абонамент. NordVPN заслужава пълни 5 звезди от нашия край, тъй като няма слабости, що се отнася до този VPN за Chrome.

Професионалисти

 1. Специализирано разширение за Chrome
 2. Безплатен пробен период
 3. Двойно криптиране
 4. 3359 сървъра в 60+ страни
 5. Биткойн прие
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP протоколи
 7. Функция SmartPlay за поточни сайтове

Против

 1. Висока цена от 11,95 долара / месец с отстъпка, налична само в дългосрочни планове

Вземете NordVPN

3. PureVPN - Достъпно, но мощен VPN за вашите нужди при сърфиране в Chrome

Невероятно най-евтиният VPN, който предоставя всички функции от най-висок клас, PureVPN е най-подходящ за потребители на Chrome с бюджет. Предлагайки всичко за половината от цената като други VPN мрежи с подобни функции, PureVPN наскоро добави разширение за Chrome, за да осигури по-интегрирано изживяване на своите потребители.

Ако търсите VPN, което може да отключи гео-ограничено съдържание отвсякъде по възможно най-оптимизирания начин, тогава вашето търсене приключва тук. PureVPN може да ви позволи да предавате съдържание от 30+ страни с 40+ поддържани канала.

PureVPN за Chrome

PureVPN не изостава и в други функции, предоставяйки на потребителите достъп до 750+ сървъра в 140 страни, защита на DDoS, NAT Firewall, Split тунелиране, криптиране от AES 256, поддръжка на множество протоколи на всеки сървър и дори повече.

Има обаче само един недостатък при тази услуга. PureVPN поддържа журнали от някакъв вид като IP адреси, но ако търсите услуга, която просто деблокира гео ограничено съдържание на бюджет и не’не се отдадете на нещо незаконно, тогава сте в безопасност с тази услуга.

Само за 68,88 долара, таксувани веднъж за 24-месечен абонаментен план, PureVPN остава най-добрата услуга там по отношение на достъпността, заедно с всички страхотни функции. (Не забравяйте да проверите този purevpn преглед)

Професионалисти

 1. 750+ сървъра се разпространяват в 140+ страни за всички потребители на хром
 2. Разделяне на тунели
 3. 7 дни гаранция за връщане на парите
 4. Internet Kill Switch, NAT защитна стена
 5. Неограничена честотна лента
 6. Поддържа всички основни протоколи за криптиране

Против

 1. Политиката за възстановяване е малко трудна за преминаване

Вземете PureVPN

4. Частен достъп до Интернет (PIA) - Любим сред потребителите на Premium VPN

той е един VPN, който се препоръчва много повече от потребителите в публикации и коментари в Reddit, отколкото се вижда в достоверни списъци за преглед. Частният достъп до Интернет или PIA е VPN, към който е трудно да се свикне отначало, но работи невероятно добре, след като свикнете с неговите функционалности.

За потребителите на Chrome предлага специално предназначение за разширение на Chrome, създадено да обслужва потребители, които търсят адаптивен VPN, който няма’t забавя цялото преживяване. Той се предлага с функция за автоматично свързване, поддръжка на множество протоколи, пет едновременни връзки, защита от течове на DNS и дори тест на скоростта на честотна лента на място.

Частен достъп до интернет за Chrome

PIA е достатъчно сигурна, за да може да бъде препоръчана за съвместно използване с браузърите ви Chrome и дори докато се намира в САЩ, която не е полезна за данни държава, не поддържа известни потребителски регистрационни файлове. Предоставеното криптиране е от най-високия клас със стандарт AES 256, който защитава вашите пакети данни по всяко време.

Единственият недостатък, който изпитахме, беше в деблокирането на онлайн телевизия и харесванията на Netflix и Hulu често бяха блокирани и твърде бавни, когато са отворени, за да получат палец нагоре от нашия край.

Въпреки това, цените са изключително лесни за клиентите и само на 69,95 долара за двугодишен план, определено ще продължат да правят рейк при все повече и повече продажби. Дори годишният план е доста бюджетен, в сравнение с останалата услуга, която се предлага при много разумни $ 39,95, фактурирани веднъж, за пълен абонамент за 12 месеца.

PIA получава 3 ½ звездна оценка от наша страна като специализирана VPN на Google Chrome.

Професионалисти

 1. Множество опции за плащане, включително биткойн за хром браузър.
 2. Експанзивен сървър се разпространява в големите страни
 3. Не съхранява никакви дневници
 4. Специализирани приложения за голямо разнообразие от ОС
 5. Осигурява водещи протоколи и военно криптиране
 6. 24/7 поддръжка на клиенти
 7. Възможно възстановяване на 7 дни
 8. 3284+ сървъра в 24 държави

Против

 1. Няма свободна пробна версия
 2. Ускорява изоставането на някои сървъри
 3. неотворено’не се представя добре при деблокиране на онлайн телевизия

Вземете частен достъп до Интернет

5. PrivateVPN - Защита от най-висок клас с вашия Chrome VPN браузър

Въпреки че този доставчик на VPN все още не предлага специализирано разширение за Chrome, той може да предложи полезно защитно преглеждане, ако работи чрез репертоара си от специални приложения за ОС. Отблокиращият фронт работи най-добре при достъпа до съдържание от САЩ и ако сте ентусиаст на Netflix в САЩ, тогава този е точно идеалният за вас.

PrivateVPN за Chrome

С широка сървърна база, разпространена в 56 държави и предлагаща множество протоколи, можете да бъдете сигурни, че PrivateVPN спечели’не разваля браузъра си Chrome’с ловкост, когато става дума за онлайн сърфиране.

PrivateVPN следва изрично посочена политика за нулеви регистрации и досега не е замесен в никакви скандали за съответствие с изискването на данни, което го прави надежден доставчик, на когото да се доверява на вашите данни.

И с всички тези функции, няма да е твърде трудно и в джоба ви. 12-месечен план на PrivateVPN струва $ 50,40 плюс ще получите безплатен месечен абонамент с него.

Професионалисти

 1. 30 дневен безплатен пробен период
 2. 98% запис за ъптайм
 3. Нулева скорост на дросела
 4. Никога не е имало нарушение на данните
 5. 56 сървър местоположения
 6. 2048 битово криптиране с AES 256
 7. Протоколите включват Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 8. Ipv6 защита от теч

Против

 1. Няма наличен дългосрочен план за ценообразуване
 2. UX на приложението е малко трудно да се свикне в началото

Вземете PrivateVPN

Най-безплатен VPN за Chrome

* (Спечелени безплатни VPN мрежи’няма да бъдете оценени като платени VPN) - Безплатните VPN мрежи са предимно минуси, които предлагат безплатна услуга, за да ви изтръгнат ценните данни или да действат като средство за засаждане на зловреден софтуер. Надеждността е трудно да се намери в света на безплатни VPN мрежи, но все пак има някои имена, които сега са добре известни марки, предлагащи похвални стандарти за обслужване.

Въпреки това, колкото и добър да е безплатен VPN, той печели’не може да отговаря на функцията на платените доставчици за функция, напр. практически никой безплатен VPN на Chrome не предлага неограничена честотна лента. Така че, ако търсите функции от най-висок клас, изберете опция за платена VPN услуга.

За други, които все още искат да знаят кои безплатни VPN за Chrome ще им осигурят най-доброто изживяване, когато са съчетани с Chrome, ето списъкът с 5 най-добри безплатни VPN доставчици за Chrome през 2018 г.:

1. TunnelBear - Страхотен безплатен VPN за Chrome, който осигурява максимална сигурност

Безплатните VPN мрежи могат да бъдат сенчести, но TunnelBear не е така’t един от тях. Марка, която издържа теста на времето по отношение на надеждността, доставчикът е чудесен избор за свързване на безплатен VPN с вашия браузър Chrome.

Най-добрият безплатен VPN за Chrome

Този VPN има предназначение за Chrome, което е достатъчно бързо, за да ви осигури безпроблемно изживяване във всяка ваша ОС.

Единственият недостатък тук е ограничаването му за използване на данни, закръглено до едва 500 MB на месец, което е достатъчно, ако просто търсите браузър или обикаляте мрежата и не се отдадете на никаква интензивна дейност.

Професионалисти

 1. Безплатно разширение за Chrome
 2. 5 устройство може да бъде свързано едновременно
 3. Здраво криптиране
 4. Политика за нулеви регистрации
 5. Лесно и лесно за внедряване

Против

 1. Капачката за употреба е твърде ниска
 2. неотворено’t поддръжка peer to peer или P2P

2. Hide.Me - предлага богато разнообразие от функции като безплатен VPN за Chrome

Малко безплатни VPN мрежи могат да съответстват на скоростите, осигурени от Hide.Me. Едно от най-добрите безплатни VPN за Chrome, там Hide.Me ще ви предостави впечатляващо ограничение на данните от 2 GB / месец, което е достатъчно за нуждите на сърфиране със средна интензивност.

Нямаше течове на DNS, когато проверявахме с Hide.Me и нямаше подписи от зловреден софтуер или вирусна инфекция в рамките на софтуера му, което го прави безопасен безплатен VPN, който да препоръча на нашите потребители на Chrome.

Скриване.Ме за Chrome

Скрий’t поддържа P2P или деблокира гео-ограничено съдържание, но това’не е толкова лошо нещо, защото това са ексклузивни услуги, които безплатен VPN не може да поддържа. Не става’въпреки това нямате разширение за Chrome, но предлага разширение Proxy с услугата си за потребители на Chrome.

Професионалисти

 1. Безплатно разширение за Chrome за всички хромирани версии
 2. Невероятни стандарти за криптиране
 3. Изрично посочена, нулева политика на регистрационни файлове.
 4. Поддръжката на клиентите е отлична
 5. Осигурява голяма скорост
 6. Голям пакет данни

Против

 1. Сървъри само в 3 държави
 2. Не е подходящ за отключване на гео-ограничено съдържание.

3. ZenMate VPN - надежден безплатен VPN за Chrome

Това е един VPN, който много хора може би са използвали преди, дори и тези, които го правят’не знам много за VPN индустрията като цяло. Услугата ZenMate VPN се чувства така, сякаш съществува от поколения, но услугата никога не е прекъсвала в този период.

От деблокиране на сайтове за социални медии в ограничителни режими до безпроблемно канализиране на IP на вашия браузър Chrome, тази VPN прави всичко. За висококачествен безплатен VPN на Chrome, преминете към тази услуга и спечелихте’не бъда разочарован.

Zenmate за Chrome

Какво’още повече е, че предлага специализирано VPN разширение за Chrome за захранване на бърза и безпроблемна връзка в уеб браузъра. Той дори предлага надграден Premium акаунт с всички правилни функции, ако искате да направите връзката с услугата крачка напред.

Най-добрият доставчик на VPN услуги, ZenMate е може би най-добрият избор в този списък за тези безплатни Chrome.

Професионалисти

 1. Неограничена честотна лента при безплатно разширение на хром
 2. Налично разширение за Chrome
 3. Броят на сървърите е висок

Против

 1. Показва реклами
 2. Неясна политика за сеч

4. Windscribe VPN - Новак, който се класира с най-добрите безплатни VPN за Chrome

С ограничение на данните от 10 GB / месец, Windscribe VPN е нашата безплатна услуга за деблокиране на гео-ограничено съдържание, всеки път, когато нашият Платен доставчик се понижи за малко.

Windscribe VPN е сравнително ново име в сравнение с останалите услуги в този списък, но за толкова малко време си е създал име за осигуряване на несъвместими скорости с много малък престой.

WindscribeVPN за Chrome

Сървърите на този доставчик никога не са твърде претъпкани, за да заглушат връзките ви в мрежата и той също има специално разширение за Chrome, за да може потребителите му да бъдат едно с услугата в браузъра лесно.

Добавете Adblocker, защитна стена, P2P поддръжка, 11 локации на сървъри и неограничени връзки и Windscribe се очертава като един от нашите избор за най-добрия списък с VPN за Chrome безплатен 2018.

Професионалисти

 1. Безплатни приложения за хром Windscribe
 2. Неограничени връзки с устройства
 3. 10 GB капачка за данни
 4. Разполага с рекламен блокер и защитна стена
 5. Поддържа P2P

Против

 1. неотворено’t поддържа Open VPN
 2. Поддръжката на клиенти е бавна

Най-лошият VPN за Chrome

Не всеки VPN е един и същ и е изключително важно да знаете и разбирате свързаните рискове, ако изберете грешна VPN. Грешен избор в света на VPN мрежи може значително да увеличи риска от загуба на ценните ви данни и да изложи на вашето онлайн поверителност.

Най-лошите VPN за Chrome не са избрани в този преглед само поради липсата на някои качествени функции, но ние считаме VPN за лош само ако той участва в изтръгването на своите клиенти чрез коварна дейност като опит да насади проследяващи кодове чрез техния софтуер в потребител’s система.

Избягвайте тези услуги или в противен случай те имат потенциал да повредят цялата ви система чрез браузъра ви Chrome, ако им се предостави възможност за това.

Ето списъка на най-лошия VPN за Chrome 2018 от BestVPN.co

1. HolaVPN - Няма сървърна инфраструктура и не е заразен зловреден софтуер

Дори VPN, инвестирал в изграждането на широк репертоар от съвместими приложения, включително разширение за Chrome, понякога може да се окаже сенчеста услуга. HolaVPN, с много хавайско звучащо име, не е доставчик, който трябва да изберете скоро по всяко време.

най-лошият vpn за хром

Разположен в Израел, HolaVPN няма’дори да има собствена сървърна инфраструктура, по-скоро всичко, което използва, е да използва системите на своите потребители и да превръща техните IP адреси в възли, което прави всичко това да изглежда като мощна сървърна инфраструктура, дори когато такава няма в действителност.

От друга страна, той също има зловреден софтуер и кодове за проследяване, ако искате други причини да стоите далеч от разширението на Chrome на тази услуга. Това е изваждане в най-добрия случай и такова, което трябва да се избягва на всяка цена за потребителите на Chrome.

Професионалисти

 1. Съвместимост с множество ОС.

Против

 1. неотворено’t собствени сървъри, а по-скоро работи през възлова мрежа, дори и на браузъри на хрома.
 2. Показва реклами
 3. Продава потребителски данни
 4. Неясна политика за сеч
 5. Може да бъде много по-вредно за потребителите на Torrent

2. Betternet VPN - участва в доенето и продажбата на потребителски данни на Chrome

Най-вече лошите VPN мрежи са самостоятелни услуги, но ако доставчик, който има доста добра платена услуга, се удвоява с еднакво лоша услуга в безплатната си версия, тогава те трябва да се избягват напълно.

BetternetVPN е лош за хром

Беше установено, че Betternet VPN в проучване на CSIRO изтича и продава потребителски данни, което е може би най-голямата причина да се избегне тази услуга от първа ръка. Дори неговите стандарти за криптиране и сигурност не са нищо за писане у дома, с общи DNS течове и ниски скорости.

Той има разширение за Chrome, но ние ви съветваме да не разполагате с нещо, което да се намира в вашия Chrome, което изпълнява точно обратното на това, което всъщност трябва да постигне..

Професионалисти

 1. Цената е доста ниска
 2. Няма ограничение на честотната лента

Против

 1. Поддържа хромирани потребителски дневници
 2. Отчетени са течове на DNS
 3. Разрешен е софтуер за проследяване на трети страни
 4. Бавна скорост на свързване

3. Щит за гореща точка - поставя висока сигурност на потребителите на висок риск

Това име не би трябвало’не бях тук, като се има предвид фактът, че това е може би една от най-признатите марки в света на VPN, безплатни или по друг начин. Но в последно време уязвимостите в сигурността в нейната инфраструктура стават все по-чести.

HotSpot Shield е под средното ниво за хром

Например напр. грешка в разкриването на информация в услугата може да позволи на хакерите лесно да разберат истинския ви IP адрес с лекота. За потребителите на Chrome такава грешка може да бъде пагубна за причината за вашата сигурност и може да доведе до множество грешки при деблокиране на гео-ограничено съдържание и сайтове поради слабите сървърни механизми в работата.

Препоръчваме ви да стоите далеч от него, докато времето HotSpot Shield успее да свърже своята услуга и да си върне отново годините на надеждност.

Професионалисти

 1. Интегрира се безпроблемно на всички устройства

Против

 1. Инфраструктурата е слаба и може да доведе до лесно раздаване на IP в браузъра Chrome
 2. Бавни ускорения
 3. Показва неприятни реклами

Най-добрият VPN за изтегляне на Chrome

Най-добре е да изберете VPN, което предлага съвместимо разширение за VPN на Google Chrome, тъй като това ще ви спести достатъчно време и усилия при изтеглянето и инсталирането на софтуера.

Тук’s как можете да изтеглите VPN за браузър Chrome, ако има разширение:

 1. Изберете Credible VPN услуга и се регистрирайте за нов акаунт, като предоставите своя имейл адрес
 2. Изберете план за ценообразуване, който най-добре отговаря на вашите нужди
 3. Сигурни потребителски идентификационни данни
 4. Сега или директно се премества към връзката за изтегляне на разширение за Chrome на доставчика на VPN’или посетете уеб магазина на Chrome и потърсете разширението на платформата на вашата VPN услуга.
 5. Изтеглете и започнете инсталирането
 6. Ударете в Интернет със защитен щит, който отваря всички ъгли на мрежата!

Как да инсталирате най-добрата VPN на Google Chrome

Много от потребителите, ако не всички, вярват, че няма начин да инсталирате разширение в Chrome, освен от уеб магазина на Chrome. Но въпреки, че разработчиците се опитват да затегнат винтовете през последните години, те все още се сгъстяват, оставяйки малък отвор, за да позволят на всеки да инсталира разширение, без той да бъде представен в уеб магазина на Chrome.

За потребители на VPN на Chrome, ако знаете, че VPN предлага разширение, но не можете да го намерите в уеб магазина на Chrome, Ето’s как можете да го инсталирате лесно:

 1. Изтеглете CRX файла, който ви предлага VPN
 2. Сега отворете браузъра си Chrome и отидете на Chrome: // разширения / като напишете този адрес в горната лента
 3. Проверете опцията за режим на програмист, разположена вдясно на браузъра
 4. Сега ще трябва да имате инсталиран CRX Extractor, за да продължите по-нататък. Това е, за да извлечете CRX файла, който сте изтеглили, и да ви позволи да го превърнете в zip файл
 5. Разархивирайте този файл и се върнете на страницата с разширения на Chrome, която отворихте по-рано. Тук изберете опцията Load Unpacked Extension, за да стартирате процеса на инсталиране

Важна забележка за потребителите тук е, че повечето от тези неоторизирани CRZ файлове могат да съдържат злонамерен софтуер или проследяващи кодове, така че най-добре е да се придържате към уеб магазина на Chrome за разширения VPN или да използвате само такива файлове много ограничително.

Как да настроите VPN на Chromebook

Имате нужда от защита и поверителност дори на Chromebook и тъй като много VPN мрежи не правят’t все още не предлагате специални приложения за платформата, трябва да инсталирате VPN на тази ОС чрез процеса на ръчна настройка.

Позволявам’ще преминем как’направено тук:

 1. След като влезете в своя Chromebook, отидете на снимката на вашия акаунт.
 2. Сега отворете настройките
 3. Избирам “мрежа”
 4. Изберете “Добавяне на връзка”
 5. Сега ще има опция “Добавете OpenVPN / L2TP”. Кликнете върху него.
 6. Ще бъде поискан формуляр. Попълването на всички полета в този формуляр е необходимо, за да продължите по-нататък.
 7. Име на хоста на сървъра: Попълнете текущия си IP адрес
 8. Име на услугата: Това е по ваша преценка. Назовете го всичко, което искате, напр. “ABC VPN”
 9. Тип доставчик: За потребители, които имат парола или личен ключ, след това изберете L2TP / IPsec + Предварително споделен ключ. Ако вашите сертификати са дошли от вашия мрежов администратор, след това изберете следващата опция, т.е. L2TP / IPsec + Потребителски сертификат
 10. Ключ за предварително споделяне: Дон’не греша това за личната си парола. Това е ключ, използван за валидиране на вашата VPN връзка.
 11. Сертификат за сертификат на сървъра: Вашият инсталиран сървър за сертифицирано VPN трябва да бъде избран от списъка, който се показва тук
 12. Потребителско име: Въведете идентификационните данни на вашия VPN акаунт
 13. Парола: Въведете идентификационните данни на вашия VPN акаунт
 14. OTP: Генерирайте парола чрез вашата OTP карта или VPN маркер и го въведете тук
 15. Име на групата: Ако работите върху вашата лична система, пропуснете това
 16. Остава само да кликнете върху “Connect”
 17. Ако информацията ви е била валидна, тогава определено ще сте я свързали към VPN сървърната мрежа на вашия Chromebook

Преглед на прокси сървър на Chrome

Проксито никога не може да бъде заместител на VPN, защото това, което прави, може да бъде най-добре описано като “ÏP Скачане”. VPN мрежите са много по-холистични услуги за сигурност, тъй като те подобряват защитата чрез функции като криптиране на пакети данни и протоколи.

Проксите, дори и за Chrome, никога не се препоръчват, тъй като повечето от тях са достатъчно лоши, за да ви изтекат истински IP дори до най-любителите на хакерите. Потребителите на Torrenting знаят твърде добре колко опасни могат да бъдат прокси и колко лесно могат да бъдат хванати от властите за изтегляне на торент файлове, ако използват прокси.

Никога не свързвайте Chrome с прокси, то’е фарс в най-добрия.

Най-добрият Google Chrome VPN Reddit 2018

Ревютата на Reddit са чудесен индикатор за настроението на потребителите във всяка категория продукти. Що се отнася до най-добрия VPN за разширения на Chrome, мнението на потребителя изглежда силно се изкривява в полза на две услуги, т.е. NordVPN и частен достъп до Интернет.

Един потребител коментира, че NordVPN’s Chrome’s разширението е силно препоръчително и предлага похвални резултати. Потребителят е спрял да използва каквато и да е друга услуга на трета страна, след като се абонира за NordVPN, което говори много за услугата’s надеждност.

най-добрите хромирани vpn reddit отзиви

Друг потребител препоръча и NordVPN, и частен достъп до Интернет, и посочи факта, че и двете услуги са по-скъпи, ако решите да се свържете в дългосрочен план.

хром vpn reddit гласове

Частният достъп до Интернет, както бе посочено в нашия преглед по-горе, вероятно е един от първите 3 най-популярни VPN мрежи според потребителите и коментарите за редактиране са свидетелство за този факт.

Потребител красноречив на тази услуга, подобно на безброй други, и отбеляза високата надеждност на всичките му функции като постоянни скорости и нулево дроселиране. Специални приложения също бяха отбелязани, докато потребителят запази най-добрите си думи за разширението на Chrome, наричайки го “Супер страхотно”.(Вижте най-добрия reddit VPN за повече отзиви)

chrome VPN коментари Reddit

Най-добрият безплатен VPN за Chromebook

 1. Proton VPN

Доста лесно ще разпознаете името “протон” ако ти’някога съм се интересувал от неща като криптиране или защитена поща. Че’s, защото фирмата зад тази VPN е известна, защото тя’е собственик на света’s най-голямата защитена имейл мрежа, т.е. ProtonMail.

най-добрият безплатен vpn за chromebook

Съвсем скорошният му участник в света на VPN, предлагащ както безплатни, така и платени планове, в зависимост от това какви функции потребителят иска да получи достъп от доставчика.

Що се отнася до безплатната версия, нейната сигурност е доста надеждна с военно криптиране, поддръжка на протокол OpenVPN, няма известни течове или заразени клиенти.

Предлагането му на честотна лента е доста щедро, тъй като няма капачка, така че можете да го използвате като добър страничен удар на вашия Chromebook за моменти, когато платената ви услуга намалява.

Единственият проблем на тази услуга е, че скоростите й са зверски бавни, толкова бавни, че може да поддържа само дейностите за сърфиране. Изобщо не се препоръчва стрийминг.

Въпреки това, там’е улов тук. Тъй като Chromebook е такава нишова ОС, не много доставчици предлагат посветени клиенти за нея, дори не са много сред платените, да не говорим за безплатните доставчици.

Така че ще трябва или да затворите приложението за Android от ProtonVPN, за да работи на вашия Chromebook, или трябва да го инсталирате ръчно, използвайки неговите конфигурационни файлове на OpenVPN.

Да, има ограничения за безплатни VPN мрежи и това’s, тъй като използването на VPN в най-добрия им вид изисква голямо количество капитал, което безплатните услуги предоставят’не притежавам.

Искрено ви препоръчвам да изберете само платените, ако искате превъзходно изживяване на вашия Chromebook или ще оставите да разочаровате разочароващото си недостиг и недостатъчно оборудвана безплатна VPN връзка.

Професионалисти

 1. Разрешена е неограничена честотна лента
 2. Достатъчно добра инфраструктура за поверителност

Против

 1. Бавни скорости
 2. Разрешена е само една връзка

2. Ускорете

Както подсказва името, този VPN е най-подходящ за онези, които искат да се свържат с безплатен доставчик, но не желаят да правят компромиси по отношение на скоростите. И това не е малко, особено в безплатния VPN домейн. Че’s, защото повечето безплатни доставчици обикновено понижават скоростите ви до минимум, по-нисък от това, което предоставят в своите платени планове.

ускорете vpn за хром

Отделно от това, те правят’няма да има ограничения за вашия достъп до списъка със сървъри. Можете да се възползвате от всички 30+ сървъра, заедно с 5 едновременни връзки.

Единственият проблем, който идентифицирах с този безплатен VPN за Chromebook, е изключително ограниченият му лимит на данни. Можете да получите 4 GB данни през първия месец, но това спада до само 1 GB за всеки месец след това. Не много определено. Можете просто да направите толкова основно браузване с него, че’е всичко.

Професионалисти

 1. Бързи безплатни VPN ускорения
 2. 30+ сървъри
 3. 5 мулти-входа

Против

 1. Нисък лимит на данни
 2. Клиентите на приложения не са удобни за потребителя

3. Pron VPN

Не добре познат VPN, но изключително ефективен, ако търсите достатъчно добро безплатно безплатно разширение за VPN за Chrome, PronVPN е чудесна услуга, ако всичко, което искате да направите, е да деблокирате сайтове за стрийминг на видео..
Не става’t значително забавя скоростта си и ви позволява да се плъзгате към сайтове с минимална суматоха.
Разширението за Chrome е леко и не изисква реална информация от вашия край, за да започнете. Услуга с едно щракване, която потребителите могат истински да поддържат в браузърите си, в случай че тяхната платена услуга няма’t работят и те трябва да деблокират нещо спешно.

Професионалисти

 1. Неограничена честотна лента
 2. Лесен достъп до цензурирани сайтове
 3. Налично преместване на разположение

Против

 1. Политиката за регистрация е неясна
 2. Не се поддържа информация за криптирането или протоколите

Най-добър VPN за често задавани въпроси за Chrome

Google Chrome ли е VPN?

Не, Google Chrome не е VPN, нито трябва да бъде сбъркан с такъв. Chrome е безплатен уеб браузър, който можете да използвате за достъп до интернет за извличане и изпращане на информация.

Можете ли да използвате VPN на Chromebook?

Chromebook е специално разработена операционна система от разработчиците зад браузъра Chrome. Тази система работи на Google Chrome OS и е добър заместител на по-популярните ОС като Windows и Mac.

VPN могат да се използват на всяка ОС и Chromebook не е изключение, но тъй като не много доставчици имат специални приложения за тази конкретна ОС, ще трябва да го инсталирате чрез ръчния процес, който споменахме подробно по-горе.

Как да използвам прокси сървър с Chrome?

Най-хубавото в браузъра Chrome е степента на лекота, която предоставя на своя потребител по отношение на улесняване на достъпа до различни функционалности. Настройката на прокси сървър isn’t всичко това твърде трудно в Chrome. Следвайте стъпките по-долу, за да започнете процеса на настройка на прокси сървъра:

 1. Кликнете върху иконата с три успоредни ленти в горния десен ъгъл на вашия браузър. Това е мястото, където можете да отидете, ако искате да персонализирате или контролирате опита си с Chrome
 2. Изберете “Настройки” и тогава превърти надолу докато стигнете до възможността за “Разширени настройки”
 3. Сега тук, трябва да отидете дълбоко до изберете опция с име “Мрежови настройки”
 4. ние’отново съм там. виждам опция, която казва “Промяна на настройките за прокси”. Кликнете върху него
 5. Сега прозорецът за интернет свойства ще се отвори пред вас
 6. В средата вдясно на този прозорец има опция, озаглавена “Настройки за LAN”. Изберете то
 7. По подразбиране, опцията за “Настройки автоматично откриване” ще бъде включен. Обърни го изключете, като го премахнете
 8. Сега проверка кутията, в която пише “Използвайте прокси сървър с вашата LAN”
 9. Въведете IP адресът на прокси сървъра, към който искате да се свържете, в празното поле за “адрес” и номер на порта на прокси сървъра в заглавието на другото поле “порт”
 10. Кликнете ОК, за да инициирате връзката чрез прокси сървъра и отново щракнете върху OK, за да запазите промените
 11. Ако искате да премахнете прокси връзката, просто премахнете отметката на “Използвайте прокси сървър с вашата LAN” опция и изберете на “Настройки автоматично откриване” опция

Опаковане на нещата

За ентусиастите на Chrome сигурността в мрежата се превръща в първостепенна грижа, като се има предвид фактът, че колко големи фирми се опитват да откраднат вашите данни. Неотдавнашният скандал на Cambridge Analytica е свидетелство за факта, че колко струват вашите данни и колко е важно да ги защитите от неправомерна употреба.

Основният ни приоритет остава да информираме нашите потребители за най-добрите VPN услуги във всички категории, за да ги осветим с най-добрия избор за всяко устройство и ОС. Тези отзиви ще останат безпристрастни и отворени за предложения, ако нашите потребители смятат, че имат нещо стойностно да споделят или добавят към нашите отзиви.

Чувствайте се свободни да харесвате, критикувате, дебатирате и оценявате нашия най-добър преглед на VPN за разширение за Chrome 2018 в коментарите по-долу!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me