8 най-добри VPN за училище за деблокиране на уебсайтове и игри

В този силно прогресивен свят човек не може да си представи живия живот и социализацията без интернет. Дори и с онези приятели, с които се смразявате на определено парти или събиране, комуникацията в крайна сметка изисква използването на социални мрежи и месинджъри. И точно това днес младите хора обичат и ценят технологиите, тъй като без нея няма как да гледат филми, да слушат музика или да играят игри по време на почивките. Образователните институти очевидно налагат ограничение за използване на интернет за посочените цели, но винаги можете да използвате Best VPN for School / College от BestVPN.Co, за да получите пълна цифрова свобода! В крайна сметка, това е ...

8 най-добри VPN за училище за деблокиране на уебсайтове и игри

 1. По-добре да сте безопасни, отколкото съжалявам
 2. Как да отблокираме League of Legends в училищата
 3. Защо училищата блокират уебсайтове, социални медии и игри?
 4. Защо се нуждаете от най-добрия VPN за училищата
 5. Най-добър VPN за училища през 2018 година
 6. Безплатен най-добър VPN за училища компютри
 7. Какво да правя, ако училищният Wi-Fi блокира VPN?
 8. Инструменти за разблокиране на училище
 9. Как да отблокирате уебсайтове в училищата
 10. Как да деблокирате уебсайтове в училище на Android & iOS устройства
 11. Училищен прокси срещу най-добър VPN за училище
 12. Най-добър VPN за често задавани въпроси за училище

По-добре да сте безопасни, отколкото съжалявам

Знаем, че вече се опитвате да търсите хакове, за да използвате социалните медии или да започнете да играете любимата си онлайн игра. Вместо да ви хванат, не е ли по-добре да сте в безопасност, отколкото да съжалявате? В крайна сметка ние разбираме, че тези схоластични дейности понякога могат да станат малко монотонни и не можете да сте в настроение да учите винаги. Понякога мозъкът ви просто изтръпва. Така че, няма вреда всъщност да се забавляваме малко в кулоарите.

По-добре да сте безопасни, отколкото съжалявам

Училищната защитна стена блокира достъпа до уебсайтове и социални медии? ДОБРЕ! Вземете си VPN, за да защитите самоличността си и след това се насладете на деблокирането на всичко, което искате. Независимо дали искате да наваксате любимите си Vlogs, да изпратите съобщение до приятеля си, да проверите социалните си медии или да се включите в онлайн игри, VPN са най-доброто решение да правите нещата, които обичате, но с допълнително внимание и анонимност (намигване).

Как да отблокираме League of Legends в училищата

Издаден на 27 октомври 2009 г., The “League of Legends” е игра, която вирее на чисто забавление и забавление. Той съществува като една от най-популярните онлайн игри, представени някога на света с буквално милиони играчи по целия свят, влюбващи се в своя вълшебен свят, отличен сюжет и забележителни герои, които внасят живота в цялостното игрово изживяване.

Как да отблокираме League of Legends в училищата

Тъй като популярността му продължава да расте, училищата са добре запознати, че децата могат да използват местния Wi-Fi, за да участват в играта (подобно на Town of Salem и други). В същото време може да бъде наистина дразнещо да се окажете по време на мисия, само за да прекъснете връзката поради проблеми с изоставането. Е, ако искате да спрете това да се случва, тогава е време да получите VPN услуга!

Отблокирайте League of Legend

Защо училищата блокират уебсайтове, социални медии и игри?

Ако сме напълно безпристрастни, е разумно решение да наложим ограничения за определени уебсайтове, социални медии и игри. В крайна сметка времето, прекарано в учебни часове, трябва да означава, че учениците се фокусират изцяло върху обучението си. Това, което повечето училища / колежи не успяват да осъзнаят, е, че има много легитимни ресурси онлайн, които помагат на учениците да учат повече и да увеличат уменията си.

Защо училищата блокират уебсайтове, социални медии и игри

Да, можете да намерите стотици / хиляди ръководства за всяка тема в YouTube. В същото време интернет позволява на студентите да общуват с различни членове на групата по време на презентации и проекти. Така че, макар че може би е разумно да се гарантира, че студентите са подвластни на тяхното “Допустима употреба” ограничения, ние все още вярваме, че е необходимо да се намали грубостта сега.

училище vpn apk

Забавление настрана, много блокирани платформи съдържат богато образователно съдържание. И дори с блоковете, учениците все пак ще търсят други решения, които им позволяват да правят това, което искат. Така че, по-добре е да дадете свободна ръка, но внимавайте за подозрителните уебсайтове, тъй като не бихте искали децата във вашето училище да се отклоняват твърде много от обучението си!

Защо се нуждаете от най-добрия VPN за училищата

Няма съмнение, че драконовите ограничения могат да доведат до повече лошо, отколкото добро. Затова вместо училищата, които работят по блокиране на информация, те трябва да насърчават и осигуряват безплатен достъп на учениците. Въпреки това, тъй като това ще отнеме известно време, можете да разчитате само на VPN мрежи, за да ви предоставят пълна свобода онлайн. Ето как VPN се оказват полезни в училищата:

 • Поверително сърфиране - Училища / колежи / университети всички регистрират и следят вашата дейност, когато сте свързани с тяхната локална мрежа. Това означава, че администраторите и ИТ специалистите в образователните институти знаят точно какво правите онлайн. VPN поддържа браузъра ви анонимен и далеч от любопитни очи, като по този начин гарантира, че никой не може да наблюдава вашата онлайн активност. Разгледайте нашето ръководство за най-добрия vpn браузър, за да разберете кой браузър работи най-добре във вашия VPN.
 • Подобрена сигурност - Въпреки че вашият образователен институт’s Wi-Fi вероятно ще бъде защитен с парола. Все още не е напълно сигурен. В действителност злонамерените външни лица могат да започнат атака с пчелна мрежа, в резултат на което всички данни се губят, като по този начин им позволяват да гледат върху вас или дори да хакнат телефона или уеб камерата ви. VPN повишават сигурността чрез криптиране на целия входящ / изходящ трафик!
 • Разблокиране на сайтове - За съжаление, много училища са блокирани платформи за социални медии, уебсайтове за стрийминг на видео и приложения за игри. Въпреки че причините за забраната са разбираеми, има някои студенти, които може да се нуждаят спешно от достъп до определено съдържание. Това е мястото, където VPN-тата позволяват на потребителите да изместват местоположението си, оттук заобикаляйки ограниченията на съдържанието и деблокирайки уебсайтове.

Най-добър VPN за училище

Най-добър VPN за училища през 2018 година

Що се отнася до намирането на най-добрите VPN мрежи за училищата, задължително е да извършите нужното си старание. В крайна сметка не бихте искали училищният администратор да дойде да ви чука в класа и да ви каже, че използвате интернет за неоторизирани цели. И така, единственият начин да бъдете сигурни е да намерите най-добрите VPN за училища, които предлагат невероятна надеждност, поддръжка, производителност и наличност на сървъра. Сред най-добрите прегледани и анализирани от BestVPN.co, включват:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

NordVPN

NordVPN е доставчик, базиран в Панама, което означава, че е напълно безопасен от задължителните закони за съхраняване на данни на 14 Eyes Alliance и други държави със строги закони за интернет. Използването му означава да използвате пълна анонимност, когато сте в училище. Функции като защита от изтичане на DNS, превключвател за автоматично убиване и динамични IP адреси допълнително повишават вашата сигурност. Най-добрата част от всичко: VPN поддържа ZERO LOGS! (Прочетете прегледа на NordVPN за повече)

Най-добър VPN за училища

Професионалисти

 1. DoubleVPN за максимална защита.
 2. 4205 Сървъри в 62 държави.
 3. P2P / Torrenting Активиран.
 4. DDoS защита.
 5. Доставчик на нули.

Против

 1. Скъпи месечни цени.

Вземете NordVPN

VyprVPN

Базирана в Швейцария, VyprVPN е друга хитова услуга, която предлага продукт, насочен към поверителност за пълна анонимност при използване на вашата местна училищна мрежа. Той предлага флот от 700 ултра бързи сървъра, разпределени по целия свят, които можете да използвате за деблокиране на уебсайтове. Имате дори и перки като Chameleon протокол и NAT защитна стена, което помага да се заобикаля дроселирането от ISP, училищните защитни стени и най-вече е класиран като най-добрият vpn за стрийминг.

VyprVPN за училище

Професионалисти

 1. Хамелеонов протокол за поверителност.
 2. DPI защита и NAT защитна стена.
 3. Предлага се 3-дневна безплатна пробна версия.
 4. Пет едновременни връзки.
 5. Превъзходни скорости за торент / гейминг / стрийминг.

Против

 1. Не приема криптовалута.

Вземете VyprVPN

Изразете VPN

ExpressVPN е доставчик на Британски Вирджински острови, който разработи огромна репутация на пазара за това, че е изключително фокусиран върху анонимността. Той е строг доставчик без регистрация и това е доказано по време на делото на турските власти. В допълнение към това, доставчикът предлага 24/7 поддръжка за чат на живо, 1500+ сървъра на 148 места и превъзходно криптиране с перфектна тайна за напред! (Прочетете нашия цялостен преглед на ExpressVPN)

ExpressVPN за училище

Професионалисти

 • 1500+ сървъри в 148 места.
 • 256-битово AES криптиране.
 • Интуитивни приложения за местни приложения.
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Сертифициран доставчик на Logless.

Против

 1. Скъпи цени.

Вземете ExpressVPN

CyberGhost

CyberGhost е румънски доставчик на VPN услуги, който се слави с лесните си за използване приложения за многоплатформа, атрактивния дизайн на уебсайтове, силното криптиране на OpenVPN и огромната сървърна база данни. Той предлага голяма сигурност за запазване на самоличността ви в училище, като същевременно лесно заобикаля географските ограничения и ограниченията на съдържанието. Най-добрата част от всичко: имате 7-дневна безплатна пробна версия и 30-дневно възстановяване. дон’не забравяйте да прочетете нашия безпристрастен ревю за CyberGhost.

CyberGhost за колеж

Професионалисти

 1. Поддръжка на различни платформи.
 2. 800+ сървъра по целия свят.
 3. Политика за нулева регистрация.
 4. Налично разширение за Chrome.
 5. 5 едновременни връзки.

Против

 1. Подобряване на скоростите.

Вземете CyberGhost

PureVPN

Базиран в Хонконг, PureVPN е отличен доставчик за заобикаляне на ограниченията на съдържанието, докато седите във вашето училище. Маркиран като най-добрият VPN за САЩ, той предлага основни функции, които трябва да има VPN. Премиум планът предлага огромен списък от усъвършенствани функции за максимална сигурност, които включват автоматичен превключвател за убийство, NAT защитна стена, WebRTC / IPv6 / IPv4 предотвратяване на течове, разделяне на тунели и прокси SOCKS5. Вие дори получавате достъп до 790+ сървъри в 140+ страни. дон’не забравяйте да проверите нашия подробен PureVPN преглед, преди да се регистрирате за него.

PureVPN за гимназии

Професионалисти

 1. 790+ сървъра в 140+ страни.
 2. Най-добрият бюджетен доставчик.
 3. 5 едновременни връзки.
 4. Поддръжка на много платформи.
 5. Разширено пренасочване на порт.

Против

 1. Някои сесии.

Вземете PureVPN

Безплатен най-добър VPN за училища компютри

Много студенти / колежи / университети може да не разполагат с достатъчно финанси за харчене на VPN доставчик, особено като се има предвид, че повечето имат скъп месечен план, като стойността им е достъпна само ако изберете годишните пакети. Тук влизат БЕЗПЛАТНИ VPN мрежи. Въпреки че може да не получавате една и съща стойност, получавате доста, без да плащате нито една стотинка. Сред най-добрите опции, включете:

Windscribe

Базиран в Канада, Windscribe е надеждна БЕЗПЛАТНА VPN услуга, която ви предлага добри функции за деблокиране на сайтове и засилване на сигурността при свързване към местния училищен Wi-Fi. Той предлага 10GB ограничение на честотната лента на месец, като същевременно ви дава възможност да превключвате между осем различни сървърни места. За да започнете да използвате VPN, трябва да направите акаунт. След като го направите, щракването за VPN ви дава допълнителни 5 GB и 1 GB всеки път, когато поканите приятел да се регистрирате.

Безплатен най-добър VPN за училища компютри

Професионалисти

 1. Ограничение на честотната лента 10 GB.
 2. Разширение за браузър Chrome.
 3. Отзивчива поддръжка на клиенти.
 4. Бързо ускоряване чрез IKEv2 Encryption.
 5. Лесни за използване Native приложения.

Против

 1. Няма чат на живо.

Безкрилен щит

Базиран в САЩ, Hotspot Shield е друг чудесен вариант за безплатни. Той предлага съвместимост между платформите, както и разширение за Google Chrome за бързо деблокиране. Имате 750MB ограничение на данни на ден, което не е много, но е достатъчно добро за просто проверка на блокирани уебсайтове. Има дори вградена защитна стена и блокер за реклами, които ви осигуряват допълнителна сигурност и поверителност онлайн.

Щит за гореща точка за компютри в училища

Професионалисти

 1. 750MB дневна помощ.
 2. Автоматичен ключ за убиване.
 3. Не са открити течове на DNS.
 4. Разширение за Chrome.
 5. Предлага се разделяне на тунели.

Против

 1. Бавна поддръжка на клиенти.

Скрий ме

Hide.me предлага както платени, така и безплатни услуги, точно както споменатите по-горе имена. Единствената разлика е, че ви дава 2 GB данни на месец, с които да играете. Други функции, които получавате с БЕЗПЛАТНИЯ план, включват три сървърни местоположения (Холандия, Канада и Сингапур), свързване към едно устройство, приложения за Windows, Mac, Android, iOS и дори Google Chrome.

Скриване.me за училища Компютри

Професионалисти

 1. Разширение за браузър Chrome.
 2. 35 сървъра в 28 държави.
 3. Автоматична Wi-Fi защита.
 4. Кросплатформени приложения.
 5. Доставчик на нули.

Против

 1. Лоши скорости.

Какво да правя, ако училищният Wi-Fi блокира VPN?

Повечето училища / колежи / университети използват силни защитни стени, които приемат Deep Packet Inspection (DPI) за анализ на дестинацията и типа на всеки пакет. Това помага на ИТ администраторите да помагат да определят кой е достъп до неограничени уебсайтове чрез VPN и след това да ги дроселират, ограничават или блокират изцяло. За да не се случи това, потребителите трябва да изберат доставчици, които използват “Стелт VPN” технология.

Тази технология може да кодира / маскира целия входящ и изходящ VPN трафик в обикновен уеб трафик, като по този начин прикрива вашата идентичност, когато е обект на задълбочена проверка на пакети (DPI). За да активирате Stealth режима, помислете дали да не стартирате OpenVPN протокол на порт 443. Това ще позволи на потребителите лесно да се плъзгат през защитните стени на DPI. Свържете се с екипа за поддръжка на доставчика, с когото сте се регистрирали, за повече информация относно връзката OpenVPN порт 443. Ако това не помогне, помислете за използване на разширена обфуксация.

Този процес включва добавяне на двоен слой криптиране към вашата VPN мрежа, което го прави практически неблокируем и толкова анонимен, колкото нещата могат да получат. Конфигурирането на OpenVPN за достъп до Tor е една от най-известните техники на обфуксация, но за щастие имате услуги, които предлагат вградена поддръжка на VPN-Over-Tor. Сред най-известните от тях са NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA и TorVPN.

Инструменти за разблокиране на училище

Ако търсите алтернативи за VPN за отблокиране на уебсайтове, социални медии и игри във вашето училище / университет / колеж, тогава трябва да научите за Tor и SchoolTunnel. Tor е изключително сигурен метод за използване на анонимността онлайн, който криптира вашата интернет връзка и я кара да преминава през хиляди възли по целия свят.

Той също играе важна роля в мрежовото обфучване, като прави възможно удвояването на сигурността на вашата връзка с VPN мрежи. Като друга опция можете да изпробвате SchoolTunnel, специализирана услуга за деблокиране на достъп до всеки уебсайт на вашия образователен институт. Това е прокси услуга, която дори предлага помощ за получаване на неограничен достъп до социални медии и видеоклипове в YouTube.

Как да отблокирате уебсайтове в училищата

 1. Изберете доставчик на VPN от списъка по-горе.
 2. Изтеглете съответното приложение за вашето устройство от уебсайта им.
 3. След като инсталирате, отворете приложението VPN.
 4. Намерете сървър, с който искате да се свържете.
 5. Изберете VPN протокол за връзка.
 6. Активиране “Автоматичен ключ за убиване”.
 7. Удари “Connect” бутон и се наслаждавайте на отблокиране на уебсайтове!

Разблокиране на уебсайтове

Как да деблокирате уебсайтове в училище на Android & iOS устройства

 1. Изберете доставчик на VPN от споменатите по-горе имена
 2. Регистрирайте се за VPN услугата, като се абонирате за всеки премиум / безплатен план
 3. Сега изтеглете приложението на Android устройство от Google Play Store & на iOS устройство от iTunes
 4. Влезте в VPN приложението с помощта на вашите идентификационни данни за вход
 5. Свържете се с всеки VPN сървър по целия свят & отблокирайте уебсайтове в училище

Училищен прокси срещу най-добър VPN за училище

Докато двете VPN и прокси сървърите предлагат на потребителите възможност за безпроблемно отблокиране на уебсайтове, има някои много сериозни разлики между тях. Например, прокси сървърите не осигуряват сигурност и поверителност за защита на вашата онлайн идентичност, което означава, че всеки може да проследи вашия IP адрес обратно до вашето устройство, следователно не е отговорно решение, което да се използва за заобикаляне на ограниченията за съдържание във вашето училище / колеж / университет.

От друга страна, VPN се предлагат оборудвани с много криптиране / шифри, които повишават цялостната сигурност на вашата мрежа. В същото време те добавят огромен списък от усъвършенствани функции, като NAT защитна стена, автоматичен превключвател за убийство, разделяне на тунели, DDoS предотвратяване на атаки, защита на DPI, прокси SOCKS5 и много други, които са от решаващо значение за използването на пълна анонимност онлайн!

Най-добър VPN за често задавани въпроси за училище

Що се отнася до намирането на най-добрите VPN за училище, може да се натъкнете на множество опции на пазара, заедно с огромен списък с въпроси без отговор. По-долу отговаряме на някои от най-често срещаните за вас.

Какъв VPN да използвате в училище?

Въз основа на надеждността, производителността, поддръжката, наличността на сървъра и ценообразуването, ние анализирахме огромен списък от VPN доставчици и споменахме най-известните от списъка по-горе. Изберете някоя от NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost и PureVPN.

Как да отблокирате уебсайтове в училище?

Процесът е невероятно прост и не изисква никаква ракетна наука. За да започнете деблокиране на уебсайтове, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате с VPN услуга, да изтеглите нейното собствено приложение за вашето устройство, да превключите сървърите по ваше предпочитание и да натиснете бутона за свързване!

Опаковане на нещата

Надяваме се, че това ръководство ви помага да намерите най-добрите VPN мрежи за училище, които ви позволяват лесно да деблокирате уебсайтове, социални медии и игри. Независимо от това, ако попаднете на някакви проблеми или имате някакви препоръки, можете да пуснете коментар по-долу. Освен това, не се колебайте да споделите ръководството с вашите училищни приятели, на които им е писнало да се справят с тези дразнещи ограничения!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me