27 най-добър VPN браузър – осигуряване на сигурност чрез VPN браузъри безплатни приложения

В момента Интернет е изпълнен със злонамерени връзки, съмнителен софтуер, тролове за авторски права и други подобни неща, всички от които могат да представляват значителен риск за вашата онлайн сигурност и чувствителност на данните. Въпреки това, популярните браузъри не получават дължимия си дял от защитата на сигурността, което ги прави уязвими големи времена. VPN, специално инсталиран за защита на браузъра, гарантира много, за да се гарантира, че този прозорец на възможности остава затворен за хакери.

Най-сигурният ви залог за неутрализиране на тази заплаха за вашите браузъри е да внедрите най-добрата VPN услуга, която’s личен, достъпен и достатъчно надежден, за да защити връзката и анонимността Ви по всяко време.

Contents

Защо най-сигурният и частен браузър се нуждае от време?

Браузърите са най-използваните шлюзове за достъп до интернет за хора и фирми по целия свят. То’всъщност е прозореца ви към безплатната мрежа, но този прозорец се използва, за да надникнете вътре? Повечето хора го правят’не приемайте сериозно сигурността на браузъра си. Те могат да търсят антивирусни продукти на своите компютри, но ако вместо това се съсредоточат върху придобиване на сигурност за своите браузъри, вирусите и зловредният софтуер никога няма да заразят компютъра изобщо..

Съвременните браузъри са по-сигурни от предишните им версии, но не можете да ги терминирате “Закалено” достатъчно, за да можем да предпазим всички онлайн зловредни програми и заплахи за вируси, идващи по пътя си.

В много случаи през годините по-голямата част от нарушенията на сигурността са възникнали чрез незащитени браузъри. И макар че дори най-сигурният браузър в света не може да попречи на вируса да атакува вашата система, ако просто сте кликнали върху злонамерена връзка (съзнателен саботаж), защитен браузър определено може да отклони хакери, професионалисти на зловреден софтуер и дори тези, които продължават да експлоатират нула- дневни уязвимости или се опитайте да проследите IP адреса си.

Най-добър VPN браузър

Най-добър VPN браузър 2023 – Тестван и проверен

VPN са основният защитен вектор срещу всякакъв вид заплаха онлайн. Независимо дали имате устройство, което трябва да защитите, или сесия за сърфиране, която трябва да скриете, VPN-ите са най-мощните и достъпни инструменти за сигурност.

Те защитават вашите данни чрез криптиране от най-висок клас, осигуряват сигурна поддръжка на протоколи, предлагат множество сървъри, гарантират стабилни скорости и най-вече съществуват, за да гарантират, че поверителността на потребителите никога не е нарушена.

Но въпреки всички други VPN, които твърдят, че предлагат всички тези функции, малцина се открояват по отношение на това колко здрави всъщност са тези услуги. За вашия браузър ви е необходим само най-добрият VPN, който би гарантирал, че никога няма пропуск в сигурността, който компрометира вашите изключително чувствителни данни.

Ето нашия специално подготвен списък за най-добрата VPN за браузъри 2023, съдържащ ексклузивни ръководства за доставчици, функциите, които предлагат, ценовите планове и други.

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

PureVPN – Предоставя съвместими разширения от най-висок клас с най-добър VPN за браузър

Ако не’не искате да похарчите вашите трудно спечелени пари за придобиване на VPN и търсите доставчик на достъпни цени’t компромис с функции от всякакъв вид, тогава Pure VPN определено е идеалният избор за вас.

Защо най-сигурният и частен браузър се нуждае от време?

Предлагайки съвместими разширения за популярни браузъри като Firefox и Chrome, PureVPN направи толкова много, за да направи сигурността достъпна и по-лесна за настройка в браузърите.

Наред с това, че е по-евтин от своите връстници и осигурява най-добра съвместимост, PureVPN никога не прави компромиси с качеството и обширността на своите функции. PureVPN може да ви позволи да отблокирате географски ограничени стрийминг сайтове като Netflix US, достъп до по-разширени опции за защита като превключвател за убийство и разделно тунелиране, влизане едновременно чрез 6 устройства / браузъри и още много повече.

Но в момента PureVPN не’не предлагам безплатна пробна версия, така че не можете да тествате услугата, преди да се абонирате за нея. Ако обаче платите за който и да е негов план, няма да съжалявате за това по-късно.

Професионалисти

 1. Перфектна съвместимост като VPN за браузър
 2. DDoS защита
 3. Специализирана поддръжка за поточно предаване
 4. P2P и Torrent сървъри
 5. 750 + сървъри в 141 страни
 6. VPN гореща точка
 7. Nat Firewall
 8. Поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN и L2Tp
 9. Позволява разделяне на тунели

Против

 1. Поддържа някои дневници
 2. Безплатна пробна версия не е налична

Вземете PureVPN

NordVPN ще осигури сигурност на браузъра на всички устройства

Както и с тълпата от толкова много устройства, вариращи от Macs до Androids, и вие’наистина знам къде може да имате най-много достъп до браузъра си. Въпреки това, независимо от устройството, до което имате достъп до браузъра си чрез Nord VPN, предоставя високо, съвместими с устройството разширения на браузъра, за да осигурите голяма сигурност във всички платформи.

NordVPN за браузъри

Доставчикът също предлага по-големи функции за защита, включително двойна VPN връзка и достъп до опцията Onion over VPN с вашия браузър. Но закален браузър не е така’t, където функциите ще спрат. NordVPN разполага със сървърна инфраструктура, която включва 3700+ IP в над 60 страни, като гарантира, че има нулеви ограничения в честотната лента и гарантирано перфектно обслужване на всеки потребител.

Месечният план е малко скъп в NordVPN, струва $ 11,95, но ако искате най-добрата стойност, можете да се абонирате за най-добрия им тригодишен план, който ще ви струва само 125,64 долара, таксуван веднъж.

Професионалисти

 1. Tor с VPN функция за браузър VPN
 2. Безплатен пробен период
 3. Налично е двойно криптиране
 4. 3359 сървъра в 60+ страни
 5. Множество методи за плащане
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP протоколи
 7. Функция SmartPlay за поточни сайтове

Против

 1. Скъп месечен план (Не е подходящ за краткосрочни потребители)

Вземете NordVPN

Частният достъп до Интернет осигурява по-бързи скорости като VPN за браузърите

Най-големият проблем при много VPNs е, че те са склонни да намалят скоростите твърде много, но частният Interent Access или PIA спечели’не правя това. PIA е една от най-бързите VPN достъпни на пазара и когато работи чрез лекото си разширение за Chrome, няма да предложи проблеми, независимо дали използвате браузъра си за непрекъснато поточно предаване или анонимно сърфиране в мрежата.

Частен VPN за интернет достъп за браузъри

За най-добро повторение на нашия преглед на тази услуга, просто посетете някой от Reddit’s теми, свързани с най-доброто vpn reddit. PIA е основен чертеж на Reddit теми и стотици потребители активно го препоръчват като Топ VPN за браузър или друго устройство. PIA е един от най-добрите VPN мрежи по отношение на редица сървъри, като в момента предлага около 3081+ сървъра в над 28 големи страни. Доставчикът може да не предоставя никакви нови функции като Onion през VPN, но дори основните функции тук работят отлично.

От гледна точка на ценообразуването, най-добрите планове са годишните и двугодишните планове. Абонаментът за две години ще ви струва само 69,95 долара, докато годишният абонаментен план се таксува еднократно на 39,95 долара, като предлага страхотна цена винаги.

Професионалисти

 1. Zero Speed ​​Throttling като VPN за браузър
 2. Поддържа се OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. P2P Поддръжка е налична
 4. Нулеви трупи
 5. 5 Едновременни връзки
 6. Неограничена честотна лента

Против

 1. Специализираните приложения са малко трудни за използване за начинаещи

Вземете частен достъп до Интернет

ExpressVPN – здравият VPN за браузъра

По-скъпите услуги обикновено са изключване във всяка категория продукти, но Express VPN оправдава високия си ценови маркер, като го сравнява с изключително здрави функции. Този VPN гарантира пламтящи бързи скорости на браузърите, като същевременно никога не ви подвежда по отношение на сигурността. Защитени от криптирането на AES 256 с военен клас, имате възможност да насочите данните си през 148+ сървърни места в огромни 94 държави.

Изразете VPN за браузър

ExpressVPN гарантира висока свобода на потребителите с най-горните приложения и разширения на устройството с линейно устройство, благодарение на които използването на VPN е лесно за потребители от всякакъв вид. За стриймърите този VPN зрелищно деблокира всяко географско ограничено съдържание навсякъде по света и свързва това с други първокласни функции като 24/7 поддръжка на живо, обширни ръководства и разделно тунелиране, а вие имате победител.

Но тази услуга няма’не евтино, тъй като годишният план е на цена от 99,95 долара и то’е най-добрият им стойностен план. Другият план за шест месеца може да се абонира за $ 59.95.

Професионалисти

 1. Мощен списък с функции за безпроблемно изживяване като VPN за браузър
 2. Специализирани приложения и разширения за браузъри
 3. Трудно, военно криптиране
 4. Поддръжка на множество протоколи
 5. Политика за нулеви регистрации

Против

 1. Няма специални P2P сървъри
 2. Скъп спрямо конкурентните услуги

Вземете ExpressVPN

TorGuard осигурява едностранна анонимност като Най-добрият VPN за браузъра

Наречен на един от по-сигурните браузъри в света, TorGuard ни впечатли и много други VPN ентусиасти със своята пестелива сигурност и високи удобства.

Torguard VPN за браузър

Осигурявайки достъп до 3000+ сървъри в 50+ страни, TorGuard е отличен избор като поточно VPN за браузъри. Наред с интегралната поддръжка чрез специални приложения на всички платформи, този VPN доставчик има и Stealth VPN функция за тези, които търсят допълнителна сигурност онлайн. Не са известни течове на IPv6 или DNS повреди с Torguard и скоростите останаха феноменални по време на нашето изпитание.

Ценовите му планове обаче са малко сложни, тъй като с всеки план получавате някои от услугите на борда с множество ексклузивни функции. Най-добрият им план остава годишната оферта за абонамент, която струва 59,99 долара. Можете също така да отидете с техния тримесечен план, който е изненадващо достъпен само 19,99 долара, таксувани веднъж.

Професионалисти

 1. Моделът Tor осигурява по-голяма сигурност като VPN за браузъра
 2. Силни нива на криптиране
 3. Стелт защита VPN функция
 4. 3000+ VPN сървъри в 50 страни
 5. Специализиран IP адрес

Против

 1. Плановете са много скъпи
 2. Функционалните пакети могат да бъдат объркващи

Вземете TorGuard VPN

Най-добър VPN браузър безплатно 2023

Повечето от безплатните VPN услуги там разочароват потребителите си дълго време и има проблем с доверието, когато се регистрират за когото и да било. Въпреки това, все още има някои имена, които са били собствени и сега служат като олицетворение на неприкосновеността на личния живот и защита на целостта на потребителите докрай.

Тези доставчици винаги са фигурирали в нашия списък, защото са толкова малко. В този списък на най-добрите безплатни VPN за браузъри 2023 г. ние се погрижихме да предоставим само онези имена на нашите уважаеми потребители, които никога няма да ни подведат до евтини трикове, общи за други не толкова добри безплатни VPN услуги.

Ето списъка:

TunnelBear – Най-добрият кръгъл VPN за браузъри

Ако има една безплатна услуга за безплатен браузър за VPN, която може да отговаря на платените доставчици по отношение на осигуряване на най-добрата онлайн сигурност за интернет обитатели, тогава Tunnelbear е така. VPN с анимационни мечки, заливащи всичките му потребителски интерфейси, Tunnelbear предлага гъвкави сървъри, разпространени в 20 страни. Този безплатен VPN взема тортата за запазване на нулеви дневници и никога не се забърква с вашите данни за разлика от други безплатни VPN услуги на пазара.

Най-добър VPN браузър безплатно 2023

Единственото изключване с Tunnelbear е неговият лимит на данни. При 500 MB на месец, тя изтича толкова бързо, че не можете да се насладите на повече от няколко сесии за сърфиране. Но изчакайте, ние от BestVPN.co намерихме хак, за да ви предоставим повече от тази услуга.

Tweet за Tunnelbear и ще получавате допълнителни 1 GB данни на месец. Това прави твърде трудно да се съпротивляваш. Tunnelbear също предлага страхотни съвместими приложения и разширения, за да накарате всичките ви браузъри да работят анонимно.

Професионалисти

 1. Топ безплатна VPN услуга за браузъри
 2. Възможни са 5 едновременни връзки на устройството
 3. Мощно криптиране
 4. Безпроблемен и добре заоблен потребителски интерфейс

Против

 1. Ограничението на данните е 500 MB / месец
 2. неотворено’t поддръжка peer to peer или P2P.

Без блокчейн – Лесен за използване за начинаещи като VPN за браузър

Много приложения и софтуер са толкова сложни, че начинаещите и новаците се изключват много лесно от тях. Blockless обаче е безплатна услуга за браузър VPN, която позволява на всички видове потребители лесно да се свързват онлайн чрез защитена уеб връзка.

Безблоков VPN за браузър

Всичко, което трябва да направите, за да получите достъп до тази VPN е да се регистрирате с Blockless. Въпреки че не’Не предлагам на потребителите възможността да изберат сървъра по техен избор, тъй като това се случва автоматично, нямаше забавяне на скоростта, когато тествахме тази услуга. Скоростта на изтегляне и качване намаля малко, но те бяха добри, когато вземете предвид, че това е безплатна услуга.

Използва се от над половин милион души, което говори за възможностите и обслужването му като Най-добър безплатен VPN за браузър.

Професионалисти

 1. Изключително лесен за разгръщане и използване като безплатен VPN за браузъри
 2. Налични са специални приложения
 3. По-бързи скорости в сравнение с други безплатни VPN

Против

 1. Ограничен набор от функции

Windscribe – най-добрият лимит на данни като VPN за браузър

Този VPN е с ръце надолу, една от най-щедрите услуги на пазара за безплатни VPN. Windscribe предлага на своя потребител шанс да се възползва от 10 GB данни на месец. Наличният тук лимит на данни е поне 5 пъти повече, отколкото получавате при други VPN, но щедростта няма’няма край.

Windscribe VPN for Browser

С Windscribe няма ограничение за броя на устройствата, с които можете да се свържете. На всичкото отгоре съвместимите приложения се предлагат с функция, наречена Cruise Control, която ви позволява автоматично да се свържете с най-бързия сървър, наличен в момента.

Но, ако не’Ако сървърът, с който сте свързан, имате възможност да избирате между други VPN сървъри. Windscribe предлага разширение за Chrome и добавка за Firefox, за да осигури цялостно покритие за сигурност на вашето сърфиране. Windscribe също е популярен като един от най-добрите VPN за торенти и че дори безплатно безплатно до определен лимит.

Професионалисти

 1. Висока граница на данните, позволяваща най-добра ефективност като VPN за браузър
 2. Неограничени връзки с устройства
 3. Разполага с рекламен блокер и защитна стена
 4. Поддържа P2P / Torrenting

Против

 1. Отваряне на VPN протокол не е наличен
 2. Разбивки често

Zenmate – Надежден VPN доставчик за браузъри

С дългогодишен пазарен опит и вероятно най-широко признатото име в домейна Free VPN, Zenmate е безплатна VPN услуга на браузър, която рядко разочарова..

Zenmate VPN за браузър

Предлагайки неограничен достъп до данни, използването на Zenmate е бил предпочитаният избор на милиони хора по света за деблокиране на гео ограничено съдържание и заобикаляне на авторитарни защитни стени.

Скоростите могат да бъдат средни на моменти, но той предлага 4 сървъра, които ви дават шанс да намерите и да се свържете с този, който отговаря на сметката по най-добрия начин. Стандартите за криптиране са силни и досега няма известни течове на данни от този доставчик. Определено си заслужава да опитате! (Проверете прегледа на Zenmate за по-подробна информация)

ZoogVPN поддържа висока поверителност като VPN за браузъра

Поддържането на регистрационни файлове и преобразуването на тези данни в продаваема стока е твърде често срещано явление в безплатните VPN мрежи. Но на ZoogVPN може да се вярва, че това не е неговият бизнес модел в безплатната му VPN услуга.

Zoog VPN за браузър

Този доставчик има ограничени функции като безплатен VPN за браузър, но той осигурява ултрастепенна сигурност за браузъри от всякакъв вид. В тази услуга не се съхраняват регистрационни файлове, което го прави надежден домейн, с който да се доверите на вашите нужди за поверителност онлайн.

В безплатната си услуга в момента предлага ограничение на пропускателната способност от 2 GB, заедно с достъп до 3 VPN сървъра, 128-битово криптиране и ограничена поддръжка на P2P. Така че, ако просто искате VPN, което осигурява вашето присъствие онлайн, без да се прекалявате с неговите функции, тогава ZoogVPN е мястото, където ще намерите правилния си мач.

Професионалисти

 1. Строга политика за данни като VPN за браузър
 2. 2 GB капачка за данни
 3. Осигурява сравнително силно криптиране
 4. Бързи сървъри

Против

 1. Бавно улесняване на клиентите
 2. Налична е връзка с едно устройство

Най-добър VPN браузър за Android

Android смартфонът е силно податлив на атаки на злонамерен софтуер и опити за сифиниране на данни, тъй като те са примамлива цел за хакери поради голям брой хора, които използват ОС. За да защитите изключително чувствителните данни на вашия смартфон, се нуждаете от сигурна VPN за вашия браузър Chrome на Android. По-долу сме предоставили две непоколебими VPN услуги, които ще ви гарантират най-добрата защита и ще осигурят докрай вашите сесии за сърфиране в Android:

IvacyVPN – предоставя функция за разделяне на тунели като VPN браузър за Android

В браузрите Android се нуждаете от VPN, които дават приоритет на скоростта и производителността пред всичко останало. И това’е точно там, където Иваци VPN’Ексклузивната функция за тунелиране на Split е удобна. На вашия Android може да има десетки приложения, свързани с интернет, а функцията Split Tunneling ви позволява да маршрутирате само някои избрани приложения като вашия браузър през защитената връзка.

Иваци VPN за браузър

Ivacy VPN осигурява повече от 100 сървърни места по целия свят, множество поддръжка на протоколи, включително OpenVPN, криптиране от военна степен, пет едновременни влизания и голямо разширение за Chrome.

Сега можете да го получите за огромните 5 години, като платите само 60 долара сметка веднъж. Сделки не’няма да дойдете по-добре от предлаганите от тази VPN. Трябва да има за браузъри Android.

Професионалисти

 1. Позволява Split Tunneling да гарантира по-бързи скорости като VPN на браузъра за Android
 2. 450+ сървъра в 100 различни места
 3. 5 едновременни влизания
 4. Нулиране на честотна лента
 5. Поддръжка на протокол Mutliple
 6. Деблокира гео ограничено съдържание като Netflix

Против

 1. Без безплатно изпробване
 2. Няма налично възстановяване на биткойн или криптовалута

Вземете Иваси

IBVPN – Блокира злонамерено съдържание като VPN браузър за Android

С множество добавки и разширения за всички основни браузъри, IB или Invisible Browsing VPN е най-добрият избор от Best VPN за VPN браузър за Android. То’Простият, лесен за използване клиентски приложения и разширения, направи го изключително популярна услуга за начинаещи и начинаещи.

IBVPN за браузъри

Но това не го прави’не означава, че този Доставчик е новак по отношение на функции или сигурност. Той предлага криптиране AES-256 с военен клас, множество поддръжка на протоколи, включително OpenVPN & L2TP, 200 сървъра на 63 места, Tor над VPN, Double VPN и превключвател за убийство, за да се осигури цялостна мрежа за сигурност за потребителите на Android. Най-добрият пакет с всички функции е годишният им VPN VPN план, който се таксува само на $ 58,06.

Професионалисти

 1. Предоставя 200 сървъра за максимално деблокиране на гео ограничени уебсайтове като VPN браузър за Android
 2. Tor над VPN
 3. Двойна VPN функция
 4. Функция за автоматично свързване за защита на потребителите в случай на повреда в услугата
 5. Недостатъци:

Против

 1. Може да е доста бавен на моменти
 2. Не е подходящ за Torrenting

Вземете IBVPN

Преглед на най-добрите устройства за браузър VPN

Браузърите се използват за достъп до интернет, но начинът на работа, функциониране и реагиране на различни ОС варира силно. Ето и предаване на най-добрия VPN за браузър на различни устройства:

Най-добър VPN браузър за компютър

Персоналните компютри все още управляват съобщението като едно от най-популярните устройства, използвани за достъп до интернет. Това се свежда до фантастичната съвместимост, която компютрите предоставят на браузъри като Chrome и Firefox, което позволява на потребителя да постигне оптимално удовлетворение и достъпност на функциите.

VPN могат лесно да бъдат инсталирани на компютри, както подробно показахме в нашето парче за най-добрия VPN за компютър. Почти всеки VPN предлага съвместими приложения и разширения на браузъра за използване с компютър. Ето най-добрите 3 най-добри VPN за браузър за компютър:

 1. ExpressVPN – Лесна инсталация и настройка като VPN браузър на всички компютри.
 2. PureVPN – Изключително достъпни ценови планове за браузър VPN на компютри.
 3. Частен достъп до Интернет – Най-популярната услуга като браузър VPN на компютри.

Най-добър VPN браузър за iPhone

Въвеждането, което стимулира бъдещото разпространение на смартфони по целия свят, iPhone остава една от най-емблематичните марки на нашето време. Въпреки това, противно на общоприетото схващане, iPhone може да се зарази със злонамерен софтуер и вируси също толкова лесно, колкото се случва на други устройства.

Задължително е да свържете VPN с браузъра си на вашия iPhone, за да осигурите сигурно, сигурно и оптимизирано изживяване при сърфиране. Ето нашите топ 3 избор за отлични VPN съвместими в браузъри iPhone:

 1. NordVPN – iOS Съвместимо приложение, достъпно за VPN браузър на iPhone.
 2. TorGuard – Прави сигурността на iPhone по-здрава като VPN браузър за iOS.
 3. PureVPN – Поддръжка на стрийминг с бързи скорости като VPN браузър на iPhone.

Най-добрият VPN за браузъра Tor

Tor Browser беше представен, за да увеличи сигурността, която браузърът може да си позволи на потребителя. Използвайки концепцията за маршрутизиране на лук, за да защити потребителските данни и да скрие техните IP адреси, Tor Browser е изключително предпочитан избор за много потребители, работещи с технология, с чувствителни нужди за защита на данните.

Не всеки VPN може да осигури ултрасъвместимост за използване с Tor Browser. Най-добрият VPN за браузъра Tor предлага специализирани функции като Onion over Tor и Split Tunneling, за да се осигури висока производителност и нулеви изоставания. Ето нашите най-добри 3 VPN снимки за браузъра Tor.

 1. NordVPN – Най-отгоре на линията Onion over VPN се отличава като VPN за Tor Browser.
 2. ExpressVPN – Невероятна гама сървъри, достъпни като VPN за Tor Browser.
 3. TorGuard – Съвместим VPN с браузъра Tor.

Най-добрият VPN за браузъра Chrome

Chrome е може би най-популярният браузър в света, което го прави изключително привлекателна цел за саботаж и хакерски опити. Потребителите, които са внедрявали браузъра Chrome, трябва да бъдат изключително внимателни и да гарантират, че сигурността му е в техните ръце по всяко време.

Най-добрият VPN за браузъра на Chrome са тези, които са леки, осигуряват съвместими разширения, оптимизират вашето преживяване, дон’t скоростите на газта и никога не правят компромиси с вашата сигурност. Тук’s завръщане на нашите 3 топ VPN снимки, които могат да дадат всичко и още повече за потребителите на браузъра Chrome:

 1. ExpressVPN – Специализирани разширения, налични като VPN за браузъра Chrome.
 2. PrivateInternetAccess – Осигурява по-бързи скорости като VPN за браузъра Chrome.
 3. NordVPN – Двойна VPN за допълнителна функция за защита, достъпна за VPN на браузъра на Chrome.

Най-добър VPN за UC браузър

UC Browser е чудесно допълнение към репертоара на вашия браузър. Той е бърз, хитър и най-вече лесен за използване. Въпреки това дори UC браузърът, който проследява своя произход обратно към китайските разработчици, може да бъде основен проблем за сигурността, ако не се използва с VPN.

По-долу представяме списъка на нашия най-добър VPN за UC браузър:

 1. PrivateVPN – Поддръжка на всички кръгове за сигурност и протокол като VPN за UC браузър.
 2. ExpressVPN – Безпроблемен и съвместим VPN за UC браузър.
 3. TorGuardVPN – пази вашата анонимност онлайн в браузъра UC.

Алтернативи на браузъра

Освен по-популярните браузъри, които обикновено се използват като Chrome и Firefox, съществуват множество алтернативни браузъри за тези, които търсят допълнителна сигурност.

Основно, тези браузъри осигуряват стабилна вътрешна сигурност от своите платформи, което елиминира значително рисковете, възникващи при обикаляне на онлайн домейна.

Сред тях препоръчваме да използвате Tor Browser, който криптира вашите данни и ви позволява да скриете своя IP адрес. Тя се основава на концепцията за маршрутизиране на Onion, където различни криптирани потоци от данни разпръскват вашите данни, което затруднява снайперите да полагат ръцете си върху него.

Някои други предпочитани алтернативи на браузъра могат да бъдат тези, които са базирани на технологията на Chromium като модел Comodo Dragon и SRWare Iron. Тази основа им позволява да бъдат изключително сигурни, като същевременно остават лесни за използване.

Епичният браузър е друга жизнеспособна опция за тези, които искат браузър с VPN, който не’не поддържайте дневници на дейности, както се случва в конвенционалния браузър Chrome Но за да получите достъп до тази функция, ще трябва да активирате режима на частно сърфиране и също така има възможност за маршрутизиране на вашата интернет връзка чрез прокси.

Най-добър VPN за често задавани въпроси за браузъра

Какво е VPN браузър?

Браузърите могат да бъдат несигурни по отношение на защитата на вашата онлайн сигурност в тази епоха от все по-последователни и по-твърди атаки на зловреден софтуер и хакерски опити, излагайки вашите чувствителни данни на сериозен риск. Топ VPN може да ви позволи да използвате браузъра си по-сигурно и да бъдете сигурни, че вашата интернет активност е скрита, защитена и безопасна от любопитни очи.

Просто, браузър с VPN, е браузър, който се използва с добра VPN, за да се сведе до минимум рисковете за данни и да се разшири максималната сигурност, за да се прикрие системните уязвимости на самия браузър..

Как работи VPN на браузъра?

Той работи, като криптира вашите данни и след това ги изпраща през защитен тунел в съответствие с избрания от вас протокол. Можете да получите VPN на браузъра, като добавите или разширение към самия браузър или инсталирате клиента на VPN приложението на вашето устройство.

Как да променя моя VPN на Chrome?

Ако някога искате да промените браузъра си с VPN на Chrome, първо трябва да деинсталирате разширението за VPN на браузъра си. Тук’s как е направено:

 1. Отидете в Настройки > Още инструменти > Разширения > Премахване

Сега инсталирайте всяко друго най-добро VPN по ваш избор като приложение за клиент на устройство или разширение на браузъра за максимална анонимност и сигурност в мрежата.

заключение

В последно време се наблюдава увеличение на случаите, излизащи на преден план, които означават колко голямо значение има защитата на вашите данни. Скандалът с Cambridge Analytica в САЩ трябваше да послужи като призив за събуждане на обитатели на интернет по целия свят.

Независимо дали неговите браузъри, персонални компютри или смартфони, хакерите винаги се опитват да проникнат във вашата система чрез всеки наличен прозорец с възможности. И докато можем’t винаги контролираме присъщите функции за защита на тези платформи, ние все още можем да се защитим с помощта на VPN и следвайки безопасни практики за сърфиране като разпознаване и оставане далеч от злонамерени връзки.

В BestVPN.co винаги се стремим към изграждане на сигурен интернет за всички. Не се интересуваме само от интернет сигурност, но имаме визия за защита на потребителите’s лични данни. Ако имате препоръки, предложения за подобрения или дори ценни критики, които да споделите с нас, не се колебайте да го направите в коментарите по-долу.

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Най-добрият VPN за iPad - Пълно ръководство за сигурност, използващо безплатен iPad VPN