19 най-добри VPN за Opera – пробиване на гео ограничения чрез Opera VPN

Браузърите са шлюзове за достъп по подразбиране до мрежата, което ги прави незаменими за всеки, който желае да обиколи мрежата. Opera предлага един от по-популярните и лесни за използване браузъри, с богат набор от допълнителни функции, за да предложи по-рационално изживяване. Но въпреки че е изключително полезен, браузърът ви в Opera не е напълно защитен. Придобиването на добра VPN от списъка на VPN е единственият ви буфер между сигурно сърфиране и катастрофа на данните.

19 най-добри VPN за Opera 2018

 1. Opera изключва своята вградена VPN услуга
 2. Загриженост за поверителност на браузърите Opera през 2018 г.
 3. Защо Opera браузър VPN е задължително за всеки Netizen
 4. Най-добър VPN за Opera 2018
 5. Най-добър VPN за Opera Free
 6. Как да използвате Opera VPN
 7. Най-добър VPN за Opera на Android
 8. VPN на браузъра на Opera не работи
 9. Най-добър VPN за често задавани въпроси за Opera
 10. Отзиви за VPN на браузъра Opera
 11. Топ 6 добавки към Opera VPN 2018

За да ви позволи да научите повече за това, защо се нуждаете от Най-добрият VPN за Opera, ето изчерпателно ръководство по темата, съдържащо подробни списъци за най-добрите VPN за браузъра, новини за Opera’s вграден VPN, свързани проблеми с поверителността и други.

Най-добър VPN за Opera

Opera изключва своята вградена VPN услуга

Вградените VPN мрежи във всякакъв вид софтуер за достъп до уеб са от огромна употреба винаги. По същия начин, Opera, която е един от най-популярните уеб браузъри там, предлагаше вградена безплатна VPN услуга доскоро. Въпреки това, сега тя взе решението да изключи VPN услугата си, като специализирано приложение в Android и iOS платформи.

Вграденият VPN за уеб браузърите все още ще съществува, но сега като отделно разширение. Въпреки че Opera не посочва конкретни причини защо е предприела тази стъпка, много от бранша спекулират, че са го направили за популяризиране на SurfEasy VPN и оптимизиране на техните VPN предложения.

SurfEasy VPN е популярна услуга, която предлага повече функции от Opera’s вграден VPN и е придобит от Opera през 2015 г..

VPN на браузъра на Opera

опера’s VPN услугата беше безплатна, но тя предлагаше премиум платена версия за $ 29,99 на година, наречена Opera VPN Gold. Тази първокласна услуга предлагаше по-добри скорости и повече сървъри. Сега ако имате абонамент за Opera VPN Gold, ще бъдете прехвърлени автоматично на годишен абонамент с SurfEasy Ultra план. Но тъй като SurfEasy все още не е вградена VPN опция, браузърът вече е с ниско съдържание на съвместими опции за защита.

Така че, ако искате да придобиете по-сигурен, лесен за използване браузър, ето някои препоръки в това отношение от нашия край.

 1. Google Chrome - Светът’s Най-популярен браузър с опции за съвместимост с множество VPN разширения
 2. Mozilla Firefox - Добре приет, защитен браузър с налични VPN добавки

Ако все пак искате да се съсредоточите повече върху сигурността, тогава разгледайте браузъри като Tor, Comodo Dragon & Яндекс, които са изградени за допълнителна защита.

Загриженост за поверителност на браузърите Opera през 2018 г.

Без защита от VPN почти всички популярни браузъри са уязвими в днешно време, било то Chrome, Firefox или това, за което говорим тук, т.е. Opera. Това е така, защото хакерите от съвременния ден станаха гласно способни да следят всеки и всеки, който работи върху тези видове браузъри незащитени.

Единственият начин да ги предпазите и да ги предпазите от пътеките си е да ви затруднят да ви следват и можете да направите това само чрез Best VPN, който не само криптира вашите данни, но го следва, като предоставя защитен протокол за транспортиране на това данни през мрежата, осигурявайки многопластова система за защита.

Opera може да няма много парчета в бронята си, но светът става все по-задушен с всички нови кампании за наблюдение и орди от данни, които се управляват от власти и корпорации..

Защо Opera браузър VPN е задължително за всеки Netizen

Браузърът Opera вече е собственост на китайски консорциум, наречен Golden Brick Capital Private Equity. Предвид факта, че браузърът Opera съхранява данни до известна степен и че компанията-майка се намира в Китай, вашите данни могат да бъдат изложени на китайските власти по всяко време поради техните строги закони за запазване на данни.

VPN на браузъра Opera е буферът, от който се нуждаете, за да защитите чувствителните си данни от такива принудителни заплахи. Този нов уеб свят вече не е достатъчно безопасно място, за да могат потребителите да продължат да бъдат незащитени. Трябва сами да се погрижите за поверителността си, като се сдобиете с VPN на браузъра Opera, преди и вие да сте оставени без проблеми, като милиони, когато се появяват скандали с течове на данни, подобно на скандала с Cambridge Analytica US.

Най-добър VPN за Opera

Най-добър VPN за Opera 2018

Както споменахме по-рано в този преглед, всеки добър хакер може лесно да проникне във вашата система чрез вашия браузър Opera, ако го направи’е незащитена. VPN е най-добрият ви залог да запазите вашата поверителност и анонимност, но не всеки VPN е подходящ за работата, която искате да свършите чрез него. Най-добрият VPN за браузъра на Opera трябва да има голямо разнообразие от функции, да предлага голям брой сървъри, да притежава най-добрите стандарти за криптиране и преди всичко да бъде надежден никога да не прави компромиси с вашата онлайн поверителност.

Ето и предаване на браузъра Best VPN for Opera за 2018 г.:

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

ExpressVPN - предлага 148 местоположения на сървъра като VPN на браузъра на Opera

Понякога се нуждаете от повече от просто сигурност онлайн. С нарастването на популярността на стрийминг услугите, сега трябва да се абонирате само за тези VPN, които могат да деблокират повечето сайтове за съдържание с ограничено географско съдържание като Netflix US.

ExpressVPN е един от най-добрите VPN за браузъра на Opera по отношение на предоставянето на безпрецедентни функции за деблокиране. Независимо дали искате да гледате Amazon Prime US или използвате Popcorn Time, тази VPN’s 148+ сървър места никога няма да ви подведат.

ExpressVPN за браузъра Opera

Услугата е рационализирана, търпи фактически нулеви повреди, предлага бързи скорости и не’Не претоварвайте браузъра си твърде много, за да повлияете на неговата производителност. С абонаментен план ще получите достъп до множество съвместими приложения и модернизирана инфраструктура за сигурност в Интернет, която включва стандарти за криптиране AES 256, поддръжка на множество протоколи и строга политика за нулеви регистрации. Плановете обаче са на цена малко на по-високата страна, като най-добрият им план струва $ 99,95 за годишен абонамент.

Професионалисти

 1. Разнообразна сървърна инфраструктура за най-добра поддръжка като VPN за браузъра Opera
 2. Специализирани приложения и разширения за браузъри
 3. Трудно, военно криптиране
 4. Поддръжка на множество протоколи
 5. Политика за нулеви регистрации

Против

 1. Няма специални P2P сървъри
 2. Плановете са доста скъпи и трябва да бъдат намалени

Вземете ExpressVPN

NordVPN - Предлага Easy Mobile приложение за поддръжка като VPN за браузъра Opera

Този доставчик е една от най-търсените услуги в света на VPN мрежи. Ако търсите да се споразумеете за VPN, който предлага всички правилни функции и повече за разумна цена, тогава това трябва да приключи с вашето търсене. NordVPN поставя най-голям акцент върху фронта за сигурност и предлага двойни VPN, Onion над VPN и дори специални IP адреси, за да се справят с различни нужди за поверителност на своите потребители..

NordVPN за браузъра Opera

Не е сложен и на деблокиращия фронт и е една от малкото услуги, за които се знае, че заобикалят забраните за VPN на сайтове като Netflix US. Ако сте потребител на браузъра Opera в Китай, тогава NordVPN ще ви позволи да заобиколите ограниченията на задушаване и скандално известната Great Firewall да предостави безпрепятствено потребителско изживяване.

Единственият недостатък на тази услуга остава, че не можете да получите директен достъп до поддръжката на клиентите на живо. На уебсайта има бутон за поддръжка, но това е вид вътрешна търсачка, която привлича отговори от ръководство и хранилище за отстраняване на проблеми. Функцията за поддръжка на живо е това, което трябва да добавят. NordVPN е съвместим с всички популярни ОС чрез своята линия от специални клиентски приложения за всяка платформа. Той използва AES-256 за криптиране и предлага множество поддръжка на протоколи, включително OpenVPN и L2TP протоколи.

Има вълнуващо ограничено време за получаване на 3-годишен абонамент за само $ 99,00 на разположение при доставчика, който можете да се възползвате, за да се насладите на най-добрите функции с част от цената.

Професионалисти

 1. Най-добрият браузър за операционна система VPN за операционна система Android
 2. Нулев ангажимент 3 дни безплатен пробен период
 3. Налично е двойно криптиране
 4. 3359 сървъра в 60+ страни
 5. Множество методи за плащане
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP протоколи
 7. Функция SmartPlay за поточни сайтове

Против

 1. Скъп месечен план

Вземете NordVPN

TorGuard.net - Стелт прокси функция като VPN на браузъра на Opera

Точно като високозащитения браузър Tor, наречен на него, този VPN има една от най-добрите функции, ориентирани към поверителност за потребителите сред всички VPN. С TorGuard хакерите определено ще имат труден момент да проникнат във вашия браузър.

Това ще се случи, защото този VPN предлага невероятна функция Stealth VPN, която не може просто да направи VPN да изглежда като нормален трафик, като по този начин не позволява на вашия интернет доставчик да ви отдели, но също така ще увеличи слоевете на криптиране около вашите пакети данни.

Torguard VPN за Opera

На всичкото отгоре те имат най-отзивчивата поддръжка на клиенти, която винаги е налична с бърз отговор на всички ваши въпроси относно проблеми, отстраняване на проблеми, проблеми с клиенти и други. Torguard предлага неограничени скорости и консумация на честотна лента, заедно с пет едновременни връзки, 3000+ сървъра и поддръжка на протокол OpenVPN. Единственото, върху което трябва да работят сега, са техните объркващи ценови планове, в които всеки пакет предлага различен набор от функции с различни цени. Ако оптимизират тази част, тогава Torguard може да подобри резултата си още повече.

В момента те предлагат четири вида планове, но най-добрият им план остава този “Анонимен VPN” план, който струва $ 9,99 / месец и включва всички правилни функции. Torguard предоставя и специален пакет за сигурност за защита на електронната поща на цена 6,95 долара на месец.

Професионалисти

 1. Нова резидентна IP оферта като VPN на браузъра на Opera
 2. Силни нива на криптиране
 3. Стелт защита VPN функция
 4. 3000+ VPN сървъри в 50 страни
 5. Специализиран IP адрес

Против

 1. Навигирането на приложенията / уебсайта / ценовите планове може да бъде объркващо за начинаещите

Вземете TorGuard VPN

PrivateInternetAccess - Вградена способност да блокира реклами и зловреден софтуер asana Opera Browser VPN

Частният достъп до Интернет или PIA е опростена, но мощна VPN услуга, която сега стана любима на потребителите. Услугата му никога не угасва, независимо от това каква честотна лента на данни използвате чрез нея или каква скорост вървите понастоящем, като го правите зъл VPN, който трябва да имате, ако сте поточен любовник. Прочетете актуализиран преглед на частния достъп до интернет.

Този VPN е една от малкото услуги, където можете да бъдете сигурни, че всички функции, които са ви обещали, ще работят блестящо. Въпреки че се намира в САЩ, която по никакъв начин не е любима страна за поверителност на данните, PIA никога не е претърпяла смущаващ скандал за регистриране на данни. Това говори много за услугата’Целостта към защита на всички свои потребители по маршрута им до мрежата.

Нейната оферта предлага 5 едновременни връзки, множество клиентски приложения за всяка платформа, специализирана поддръжка на P2P, криптиране AES 256 и поддръжка на множество протоколи, включително L2TP и OpenVPN. Но все пак на PIA липсват по-зрели функции за сигурност като Double VPN и разделяне на тунели, което определено е проблем. Най-добрият им план по отношение на цените е двугодишната сделка, която струва само 69,95 долара. PIA също така предлага годишен абонамент на цена 39.95 долара, таксувани веднъж.

Професионалисти

 1. Деблокира Netflix US и други стрийминг сайтове като Opera VPN
 2. Поддържа се OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. P2P Поддръжка е налична
 4. Нулеви трупи
 5. 5 Едновременни връзки
 6. Неограничена честотна лента

Против

 1. Специализираните приложения са малко трудни за използване за начинаещи

Вземете частен достъп до Интернет

PureVPN - предлага ексклузивна функция за тунелиране на Split за оптимизирана поддръжка за операционна VPN

Докато браузъра Opera не’не предлагат голяма подкрепа по отношение на предлагането на съвместими добавки за VPN като други браузъри, изглежда PureVPN преодолява този проблем, като предоставя отлична функция за разделяне на тунели, която ви позволява да стартирате само селективни приложения с вашата VPN, докато оставяте други. Това може да оптимизира сърфирането ви в Opera, както никой друг VPN не може.

PureVPN за браузъра Opera

Отделно от това, PureVPN предлага безупречна функция за сигурност като Double VPN и Onion over VPN. Освен това има AES 256 криптиране и множество протоколи за поддръжка за максимално лесно спонсориране. Този VPN работи най-добре и с разблокиране на услуги и може да ви позволи да влезете в Netflix US или друга подобна услуга, независимо къде се намирате в момента в света. И на всичкото отгоре тази услуга не е’т изобщо скъпо. По-скоро, най-евтината му vpn мръсотия и само 69 ​​долара за пълен 2-годишен абонамент, никой дори не може да се доближи до нея по отношение на осигуряване на най-добрата цена / качество.

Единственият спад при PureVPN е, че той поддържа ограничени регистрации на потребители, но можете да се доверите на услугата да не компрометира вашата информация, освен ако не се отдадете на някаква престъпна дейност.

Професионалисти

 1. Използвайте широк спектър от функции като VPN на браузъра на Opera на най-добри цени
 2. DDoS защита
 3. Специализирана поддръжка за поточно предаване
 4. P2P и Torrent сървъри
 5. 750 + сървъри в 141 страни
 6. VPN гореща точка
 7. Nat Firewall
 8. Поддръжка на множество протоколи, включително OpenVPN и L2Tp
 9. Позволява разделяне на тунели

Против

 1. Поддържа някои дневници
 2. Безплатна пробна версия не е налична

Вземете PureVPN

Най-добър VPN за Opera Free

Безплатните услуги винаги са били свойства на топла торта, независимо от индустрията, и същото важи за безплатните VPN. Платените услуги може да са много по-добри по отношение на производителност, надеждност и големи пакети от функции, но примамливостта на безплатни VPN-и е твърде трудно да се противопоставите понякога.

Ако обаче не сте достатъчно внимателни, безплатен VPN определено може да се окаже рисковано придобиване. Че’s, защото безплатните услуги трябва да правят пари по някакъв начин и много от тях започват да се отдават на сенчести практики като регистриране и продажба на потребителски данни и използване на клиентските си приложения за засаждане на агенти за злонамерен софтуер, за да накарат звънеца на пари.

Това оставя много ограничителен прозорец по отношение на надеждните безплатни VPN услуги, от които потребителите могат да избират. Но дон’не се притеснявайте, ние сме го подредили всичко. Ето списъка с най-добрият VPN за Opera Free, включващ само най-надеждните доставчици с най-невероятните функции:

Windscribe - предлага данни от 10 GB като VPN на браузъра на Opera

Безплатните VPN мрежи рядко са щедри в своите оферти и често докато търсите добър Безплатен VPN, ще попаднете на услуги, които са доста скудни. Windscribe, от друга страна, не прави нищо от това и е толкова щедър, колкото може да получи безплатен VPN.

Windscribe VPN for Opera Browser

Получавате 10 GB ограничение на честотната лента на месец и дори можете да добавите допълнителни 5 GB към него, ако чуруликате за услугата. Този VPN също предлага безпрецедентни 8 сървърни места и неограничени връзки с устройства.

Ако планирате да използвате този VPN за леки сесии за сърфиране на вашия браузър Opera, тогава Windscribe’Офертата определено ще бъде достатъчна, за да продължи целия месец. Единственият пич с услугата е, че той може да бъде предразположен към чести повреди, което го прави офлайн за по-голяма продължителност понякога.

Професионалисти

 1. Щедри безплатни VPN планове за браузъра Opera
 2. Неограничени връзки с устройства
 3. Разполага с рекламен блокер и защитна стена
 4. Поддържа P2P / Torrenting

Против

 1. Отваряне на VPN протокол не е наличен
 2. Разбивки често

HotSpotShield - един от най-надеждните VPN за браузъра Opera

Използван от огромен 550 милиона потребители по целия свят, HotspotShield VPN няма нужда от въвеждане. Дори и онези, които имат убежище’не взаимодействах много със света на VPN, чухте името на този VPN поради огромния му обхват. Това беше един от най-добрите възможности за избор на потребители за заобикаляне на задушаващите ограничения от властите.

Точка VPN за браузъра на Opera

Но в последно време HotspotShield премина през много противоречия, подкопавайки сериозно неговата достоверност. Но тъй като тези инциденти, доставчикът работи усилено, за да възстанови имиджа си и да циментира мястото си отново като един от най-добрите безплатни VPN мрежи в целия свят. Той предлага две различни версии, т.е. безплатната VPN услуга и нейния платен контрагент Hotspot Shield Elite. Първият идва с 500 MB безплатни данни на ден и предлага само едно местоположение на сървъра в САЩ.

Професионалисти

 1. 500 MB капачка за данни на ден за браузъра Opera
 2. Осигурено местоположение на сървъра в САЩ
 3. Налични съвместими приложения

Против

 1. неотворено’не предлагат повече от една връзка
 2. Подозирайте за чести приплъзвания при обслужване

Tunnelbear - поддържа нулева регистрация като VPN на браузъра на Opera

Осигурявайки високо сигурен, надежден безплатен VPN план, Tunnelbear е една от нашите редовни функции в списъка за най-добри VPN мрежи. Съвместимите му приложения работят чудесно добре на всички видове платформи и операционни системи и те го правят’t бавно или дроселиране на вашата честотна лента прекалено много. За браузъра Opera, този VPN подобрява вашето сърфиране и ви позволява да бъдете все по-сигурни чрез изрично посочена политика за нулеви регистрации.

TunnelbearVPN за браузъра Opera

Той осигурява 500 MB ограничение за ограничаване на данни на месец с безплатния план, но винаги можете да го надстроите, за да постигнете неограничена употреба на честотна лента, като се абонирате за платен план. С най-добрия им план, който влиза в размер на 59,88 долара за година’си струва да се абонирате, можете да деблокирате географски ограничени поточни уебсайтове, достъп до 20 места на сървъра и да се защитите с техните високи стандарти за криптиране.

Професионалисти

 1. Най-добрата безплатна VPN услуга за браузъра Opera
 2. Възможни са 5 едновременни връзки на устройството
 3. Мощно криптиране
 4. Безпроблемен и добре заоблен потребителски интерфейс

Против

 1. Ограничението на данните е 500 MB / месец
 2. неотворено’t поддръжка peer to peer или P2P

Топ 6 добавки към Opera VPN 2018

В горните заглавия научихте за VPN, които са най-подходящи за активиране отвън / вътре в браузъра Opera. Споменатите опции обаче могат да са малко скъпи за мнозина в платената секция, затова сме помислили, че сме’d добавете още един списък за нашите любители на Opera. По-долу е даден списък на 10-те най-добри VPN добавки за Opera въз основа на рейтинга им тук. Не забравяйте да ги проверите!

 1. ZenMate VPN
 2. Виртуален щит
 3. Приватикс за опера
 4. По-добър интернет
 5. TunnelBear VPN
 6. WebRTC контрол

Как да използвате Opera VPN

Браузър на Opera не’не предоставяте голяма подкрепа по отношение на съвместимо разширение за VPN, в сравнително сравнение с други браузъри като Chrome и Mozilla, които имат множество добавки и разширения на браузъра, разработени от самите доставчици на VPN.

Така че, ако искате да придобиете VPN сигурност за вашия браузър Opera, трябва да го получите чрез съвместими със системата приложения, предоставени от самите VPN. Тук’s как можете да се справите с това:

 1. Отидете на който и да е най-добър VPN’уебсайт и изтеглете най-съвместимото приложение за системен клиент след закупуване на абонаментен план.
 2. Инсталирайте го във вашата система.
 3. Въведете потребителските си данни, когато бъдете подканени (т.е. въведете вашето VPN потребителско име и парола).
 4. Сега изберете сървър, към който искате да се свържете и стартирайте VPN услугата.
 5. Вече провеждате цялата активност в мрежата на вашия браузър Opera, благодарение на вашата VPN.

Най-добър VPN за Opera на Android

Потребителите на Android нарастват с всеки изминал ден и тъй като неговата една от най-насочените мобилни операционни системи от хакери, необходимостта от защита се увеличава многократно. Ако сте един от онези, които имат достъп до мрежата чрез Opera Browser на Android, ето най-добрите VPN за Android, които определено могат да осигурят ексклузивното покритие за сигурност, от което се нуждаете: Подробно ръководство “Най-добър VPN за Android” за по-ценна информация.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN за Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

Най-добър Android VPN за Opera

VPN на браузъра на Opera не работи

Opera, като всеки софтуер, идва със своя справедлив дял от проблеми, грешки, замръзвания и сривове, обаче, няма’t проблем, за който няма решения.

Ето топ 3 грешки, през които можете да преминете в Opera с техните проверени, работещи решения:

Браузърът Opera не се стартира / работи на Windows 10

Ако вашият браузър Opera не работи с Windows 10 или по-нови версии, тогава трябва да проверите дали сте инсталирали последната налична версия или не.

За да коригирате това, отидете на менюто Opera и кликнете върху About Opera. Тук ще видите дали има налични актуализации. Нека инсталирате актуализацията и проблемът определено ще бъде отстранен. Това решение може да работи и за други проблеми като замръзване и сривове.

Операта се отваря, но тя’s не продължава повече, т.е. не зарежда страници

За да заобиколите този проблем, или актуализирайте браузъра си или просто спрете всички тежки приставки като Flash да се изпълняват. Истинският проблем е, че тези приставки могат лесно да се заразят от злонамерен софтуер и да спрат браузъра да работи.

За катастрофи

Използвайте и двете гореспоменати решения, за да заобиколите този проблем, но ако това все още продължава, тогава трябва да отстраните вашия антивирусен софтуер възможно най-скоро, защото те често могат да пречат на работата на много програми, създавайки конфликт..

Отзиви за VPN на браузъра Opera

В BestVPN.co винаги вярваме, че мнението на действителните потребители на дадена услуга е от най-голямо значение и определено трябва да им се даде тежест при всеки преглед. В този отзив вече добавихме раздел за отзиви за потребители на Quora в допълнение към нашите редовни индикатори за преглед на Reddit, за да предоставим на нашите потребители по-цялостна услуга:

Най-добрият VPN за преглед на Opera Reddit

Reddit съществува като една от най-големите онлайн общности за получаване на информация за всичко - от технологии, здравеопазване, начин на живот и различни други индустрии. Сред тях са най-добрите vpn reddit услуги, които са наложителни за оцеляване в този свят, където интернет ограниченията се увеличават с всеки изминал ден. По-долу са дадени няколко отзива от клиенти за най-добрите VPN мрежи за Opera:

Тук можем да видим потребител, който говори за надеждността на OpenVPN протокола и как можете да го настроите ръчно. Той съветва срещу използването на безплатни VPN услуги. Въпреки че сме съгласни с тази точка, все още има няколко БЕЗПЛАТНИ имена, които изминават допълнителната миля (споменато по-горе). И накрая, той предоставя връзка към кръг от VPN, който включва водещите имена NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN и TorGuard.

Коментар от дискусия redditspider64’s коментар от дискусия "Опция за VPN на Opera".

Друг Redditor в същата нишка, който иска алтернативи за Opera VPN, след като браузърът изключи услугата си в приложението. VPN е създаването на учени от MIT и CERN. Като такъв, можете да се почувствате облекчени да получите голяма анонимност онлайн за изследване на интернет свободно и непрекъснато. Не забравяйте да отидете с премиум план, а не с безплатния.

Коментар от дискусия TomNotMike’s коментар от дискусия "Опция за VPN на Opera".

Най-добър VPN за Opera Twitter Преглед

Поради липсата на съвместимост, активирана от браузъра за VPN, нямаше много преки препоръки за най-добрата операционна VPN в Twitter. По-скоро много потребители похвалиха вградената му VPN услуга, която в момента не съществува. Впоследствие нашето ръководство по-горе е най-оптимизираната колекция от съвместими със системата VPN услуги за подобряване на браузъра’s сигурност.

Най-добър VPN за преглед на Opera Quora

В Quora повечето потребители и експерти в бранша, чиито отговори разгледахме подробно, бяха на мнение, че вградената VPN от браузъра Opera не е VPN в действителност. Те маркираха тази VPN като повече от прокси услуга, отколкото VPN. В един от най-добрите отговори, които събрахме от платформата, беше споменато, че Opera VPN не е сигурна опция за потребителите и че всичко, което направи, беше да пренасочи интернет трафик от потребителите през тяхната компания’s сървъри. Изобщо не е подходящ, ако сте сериозен почитател на поверителността.

Дали браузърът Opera (с вграден VPN) е истински VPN?

Най-добър VPN за често задавани въпроси за Opera

Как да включа VPN на опера?

Браузър на Opera’Най-големият недостатък е, че не’не предоставя много по отношение на вродената съвместимост с VPN за разлика от други подобни популярни браузъри там. За да активирате най-добре VPN на браузъра, трябва да изтеглите системни приложения за ОС от доставчици на VPN.

Безопасен ли е браузърът Opera?

Въпреки че не’t изглежда има някакви основни защитни връзки от сега, но в настоящата ера всеки сложен хакер може лесно да посредничи в браузъра и да различава вашия IP адрес, да проследява вашите дейности, да изключва с чувствителни данни и дори да го използва като път за засаждане на зловреден софтуер.

Колко струва SurfEasy?

SurfEasy е много евтина услуга. В момента предлага 3 плана. Първият е абсолютно безплатен с ограничение на честотната лента за данни от 500 MB на месец. Платените планове започват от $ 3,99 на месец за неограничен пакет от данни, докато другият план се предлага от $ 6,49 на месец със същите характеристики като предишния пакет плюс допълнителни 12 държави и защита от торент. Ако обаче сте абонат на Opera Gold VPN на Opera Gold, тогава можете да получите отстъпки от SurfEasy.

 

заключение

В BestVPN.co се стремим да гарантираме най-стриктното спазване на поверителността на потребителите във всички форми. Нашата цел е да изградим хранилище от най-добрите ръководства за всички популярни платформи за това как да ги защитим най-добре от всички възможни заплахи, идващи отвън.

Насърчаването на използването на VPN не е нашата цел, а средство за постигане на стремеж да накараме потребителите да се чувстват защитени и сигурни онлайн през цялото време. Ние включваме най-доброто възможно проучване, налични факти, честни отзиви на доставчика и го смесваме с нашите насоки за съдържание, за да гарантираме най-доброто качество винаги, но ако има някакви фишове или ако не’като всеки от нашите стандарти за отчитане, винаги можете да се обърнете към нас с ценната си критика и да ни помогнете да станем по-добри.

Ние ценим нашите потребители най-много и винаги сме отворени за тяхното мнение. Чакам да взаимодействат с вас в коментарите по-долу.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me