10 най-добри VPN за Tor – Получавайте пълна анонимност онлайн, използвайки OnN VPN

Когато става въпрос за използване на анонимността онлайн и избягване на правителственото наблюдение, потребителите имат възможност да използват: Tor или VPN. Браузърът Tor предлага отлични функции за сигурност и поверителност, които правят невъзможно проследяването на вашата самоличност. Липсва обаче предлагането на добри скорости за поточно предаване и други дейности. VPN, от друга страна, балансират нещата между SPEED и PRIVACY, но основната продажна точка и на двете: те могат да работят заедно. Прочетете това ръководство за най-доброто VPN за Tor, за да откриете правилната услуга за вашите нужди за поточно предаване и поверителност от BestVPN!

Какво е Тор?

Кратко за “Рутен лук” (също изобразено в логото на браузъра), Tor първоначално е разработен за ВМС на САЩ на 20 септември 2002 г. Той включва глобална мрежа от сървъри, които позволяват на хората да разглеждат интернет безопасно и анонимно. Сега продуктът се насочи към разделението с нестопанска цел, разпространявайки значението на разработването и изследването на онлайн инструментите за поверителност.

Какво е Тор

В същото време предлага максимална защита на потребителя’s поверителност, като премествате трафика си от различни сървъри на Tor по целия свят, като същевременно го криптирате, за да гарантирате, че нищо не може да бъде проследено обратно към ВАС. Услугата обаче не пречи на уебсайтовете “познаване” които използвате “възвишение”. Въпреки че никой не може да види трафика от произволни възли, някои уебсайтове все още могат да ограничат достъпа до потребителите на Tor.

Как работи Тор?

Tor има децентрализирана мрежа, която предлага няколко слоя защита за потребителски данни. Той насочва интернет трафика чрез наслагване на сървъри по целия свят, които се състоят от повече от седем хиляди релета. Това позволява правилното прикриване на потребителите’ местоположение, което пречи на всеки да наблюдава вашата активност, било то посещения на комуникационни форми, социални медии, уебсайтове за услуги или незабавни съобщения. Цялата информация, преминаваща през мрежата Tor, е шифрована, засилвайки вашата анонимност онлайн.

Как работи Tor

Най-добър VPN за Tor през 2018 година

Критериите за намиране на най-добрият VPN за Tor е доста различен от други аспекти като поверителност / стрийминг. Трябва да намерите доставчик, запознат с различните VPN и Tor конфигурации. Тази, която предлага съвременни технологии / функции, които предлагат силна връзка между двете, като същевременно предоставя силна услуга като цяло, която не прави компромиси с скоростта, поддръжката, надеждността или сървъра’s наличност. Ако търсите същото, по-долу е даден списък на най-добрите VPN за Tor.

Цена на доставчиците ($) Характеристики Рейтинг Доставчик Посещение на посещение

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1.99На месец

  • 800+ сървъра в 50+ страни
  • AES-256-GCM Шифроване
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • Неограничени едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден 83% посещение на сайта с отстъпка
  Прочетете рецензия

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2.91На месец

  • 2 000+ сървъра в 140+ страни
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 5 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надежден сайт за посещение с отстъпка 73%
  Прочетете рецензия

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32На месец

  • 3 000+ сървъра в 94 държави
  • 256-битово криптиране AES
  • 24/7 Чат на живо
  • Няма политика за регистрация
  • 3 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Надеждни 35% отстъпка за посещение на сайта
  Прочетете рецензия

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9.95 $2.25На месец

  • 1000+ сървъра в 100 локации
  • 256-битово стандартно военно криптиране
  • Поддръжката на чат на живо е отлична
  • Доставчик на нули
  • Налични са 5 мулти-входа
  • Приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Chrome

  Надежден 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2.75На месец

  • 3 700 сървъра в 60 държави
  • 256-битово AES криптиране
  • 24/7 Чат на живо
  • Строга политика без регистрация
  • 7 едновременни връзки
  • Приложения за Windows, Mac, iOS & андроид

  Reliabile 77% отстъпка Посетете сайта
  Прочетете рецензия

AirVPN

Базирана в Италия, AirVPN е един от малкото доставчици, които поддържат “VPN през Tor” конфигурация. Той се гордее с най-добрите антицензурни технологии, дори позволява на потребителите да активират SSL и SSH тунели за максимална сигурност срещу държавното наблюдение. Други функции включват 3 едновременни връзки, динамично пренасочване към портове, 3-дневна безплатна пробна версия, превключвател за убийства и защита от изтичане на DNS.

Най-добър VPN за Tor

Професионалисти

 1. Поддържа VPN през Tor Config.
 2. Налични SSL и SSH тунели.
 3. Динамично пренасочване на порт.
 4. Multi-Logins на 3 устройства.
 5. Приема биткойн плащания.

Против

 1. Ограничени локации на сървъри по целия свят.

Вземете AirVPN

PrivateVPN

Точно като AirVPN, услугата PrivateVPN предлага VPN над Tor, което ви дава най-добрата анонимност онлайн, особено в страни с строги закони за интернет. Шведският доставчик има огромен списък от сървъри в около 52 държави в света. Има дори вградена система за защитна стена, която допълнително осигурява сигурност с превключвател за всички убийства, IPv6 / IPv4 защита от теч и SOCKS5 прокси сървъри (класиран като най-добрият vpn за торент). Разгледайте нашия подробен PrivateVPN преглед за повече информация.

PrivateVPN за Tor

Професионалисти

 1. Предлага VPN през Tor конфигурация.
 2. Налична функция за пренасочване на порт.
 3. HTTPS и SOCKS5 прокси.
 4. Пълна защита от течове на DNS.
 5. Съвместимост с кръстосана платформа.

Против

 1. Лошо разпределение на сървъра.

Вземете PrivateVPN

Torguard:

Един от най-надеждните VPN доставчици, Torguard е изключително жизнеспособна опция, ако искате да използвате Tor с VPN. Той предлага криптиране AES-256, като по този начин увеличава още по-сигурното изживяване на Tor. Услугата предоставя специални приложения за ОС, което позволява по-голяма съвместимост на всички платформи. Маршрутизацията на лук, използвана от Tor, намира най-доброто си съответствие в своя доставчик на съименници, т.е. Torguard. Трябва да имате VPN, ако търсите течен, безпроблемен, бърз VPN капак на Tor.

10 най-добри VPN за Tor - Получавайте пълна анонимност онлайн, използвайки OnN VPN

Професионалисти

 1. Коренна подкрепа за Tor
 2. 3000+ сървъра по целия свят.
 3. Стелт VPN функция.
 4. Налични са жилищни IP адреси.
 5. Доставчик на нули.

Против

 1. Ценовите планове са много амбициозни и объркващи.
 2. неотворено’все още не предлагам безплатна пробна версия

Вземете TorGuard VPN

TorVPN

TorVPN е доставчик, базиран във Великобритания, който работи извън Унгария. Следователно, може да не е най-сигурният избор за мнозина, тъй като те са длъжни да водят обширни дневници за връзка. Независимо от това, VPN никога не е бил хващан да разкрива лична информация пред никого. Той предлага отлично криптиране и “Tor чрез VPN” с хибриден възел, който позволява достъп до уебсайтове .onion, използвайки собствен DNS сървър.

TorVPN

Професионалисти

 1. Tor чрез VPN конфигурация.
 2. А “Хибрид” Режим Tor.
 3. Силно криптиране.
 4. Динамично пренасочване на порт.
 5. Най-евтини планове за абонамент за vpn.

Против

 1. Седалище във Великобритания (юридически).

Вземете TorVPN

Частен достъп до Интернет (PIA)

Базираната в САЩ, PIA е друга надеждна VPN за Tor. Да, той се намира в страна, част от Алианса на петте очи, но доставчикът не жертва поверителността на потребителите. Всъщност това е сертифициран доставчик без регистрация, което дори е доказано в съда. Характеристиките, които получавате при регистрация, включват пренасочване на порт, защита от течове на DNS, превключвател за VPN убийство и 5 едновременни връзки. дон’не забравяйте да прочетете нашия цялостен преглед на частния достъп до Интернет.

Частен достъп до Интернет за Tor

Професионалисти

 1. Tor чрез VPN конфигурация.
 2. Приема биткойн плащания.
 3. Отлично шифроване на OpenVPN.
 4. DNS защита от теч и превключвател.
 5. Планове за ценообразуване.

Против

 1. Без безплатно изпробване или възстановяване на средства.

Вземете частен достъп до Интернет

NordVPN

Основана през 2012 г. и със седалище в Панама, NordVPN е създаването на Tefinkom & Co, S.A. Той е един от най-сигурните доставчици на пазара. Потребителите имат достъп до 5080 сървъра в 62 страни и множество други функции. Те включват DoubleVPN, SOCKS5 Proxy, DNS защита от теч, автоматичен превключвател за убийство и други. За допълнителна сигурност NordVPN дори поддържа Onion over VPN, което ви осигурява допълнителен слой защита, като скрива вашия IP адрес от изходния възел на Tor!

NordVPN за Tor

Професионалисти

 1. Предлага Tor над VPN конфигурация
 2. CyberSec протокол и DoubleVPN
 3. SmartPlay за отблокиране на VoDs
 4. 5080 Сървъри в 62 държави
 5. Налични са специални IP адреси

Против

 1. 30-дневен процес на възстановяване

NordVPN лук над VPN

Когато използвате NordVPN’s Функция Onion over VPN, вашите маршрути за интернет трафик първо чрез техния специализиран VPN сървър и след това се изпращат до мрежата Tor. Когато достигнете крайната дестинация в интернет чрез изходните релета на Tor, оставате напълно анонимни онлайн.

Това е така, защото използването на Tor над VPN също анонимизира изходните възли. Използването на функцията не изисква никаква ракетна наука. Просто стартирайте приложението NordVPN и кликнете върху “Сървъри” раздел. Тук изберете “Лук над VPN” за активиране на протокола.

NordVPN лук над VPN

Имате дори конкретни сървъри за защита срещу DDoS атаки (от решаващо значение за геймърите). DoubleVPN, който маршрутизира вашия трафик през два различни сървъра за максимална анонимност. Специализирани IP сървъри за деблокиране на VoDs като Netflix и P2P сървъри, използвани за безплатни торентни дейности.

NordVPN Tor

След като изберете “Лук над VPN” опция в категорията сървъри, ще получите достъп до ново меню. Това включва специализирани сървъри, които се препоръчват за вас въз основа на “най-малко натоварен” и “Най-близо до вас” за максимална защита онлайн.

Кликнете върху всеки сървър, който смятате за идеален за вашите анонимни дейности, и след това използвайте Tor с голяма лекота на ума. Тъй като NordVPNs Tor над VPN анонимизира IP адреса от изходния възел, можете да почувствате облекчение, че вашите доставчици на интернет услуги нямат представа за това, че се свързвате с Tor Network.

NordVPN Tor

Tor законно ли е??

Като оставим настрана дискредитиращите и скандални новини, свързани с Tor, всъщност няма нищо лошо в браузъра. Всеки може да използва Tor, за да проучи интернет. Това е напълно легално, но мнозина свързват анонимността, получена чрез Tor, за извършване на нещо незаконно. Например, мнозина свързват браузъра с нечестиви дейности като достъп до Тъмната мрежа, централно място за престъпна и незаконна дейност. Въпреки че до известна степен това може да е вярно, Tor все още е безопасен начин за защита на онлайн поверителността на обикновения човек. Бъдете уверени, изтеглянето му няма да ви изпадне в законни затруднения!

Tor законно ли е?

Защо Tor е последното, но не и най-малкото в класацията на браузъра?

Както споменахме по-рано, браузърът Tor е развил репутация на редовно свързване с тъмната мрежа и нейния подземен свят. Впоследствие за мнозина това е просто неподходяща опция, тъй като никой не иска да се свърже с нещо, което изглежда сенчесто. В действителност, въпреки че Tor е много лесен за потребителя, интуитивен и ориентиран към поверителност браузър, който може да се окаже невероятно полезен прикриването на вашата идентичност, особено в страни с строги вътрешни закони и тези, които насърчават държавния надзор върху гражданите.

Tor срещу VPN

Tor е най-добрият браузър за тези, които искат да използват максимално високо ниво на анонимност онлайн. Той е предназначен за криптиране и защита на всички изпратени / получени данни, като целият трафик се пренасочва през хиляди бележки по целия свят. Той има собствен списък на плюсовете / минусите, които включват:

Плюсове на Тор

 • Безплатен браузър - Съвместимост между платформите. Предлага се в Windows, Mac и GNU / Linux.
 • Глобална мрежа - Невъзможно е да се проследи такъв’идентичност или извърши опит за хакване.
 • Пълна анонимност - Никой не може да види вашия вътрешен IP адрес или да ви проследи до посетените външни IP адреси.

Tor Cons

 • Бавни ускорения - Данните преминават през хиляди възли по целия свят, затруднявайки работата.
 • P2P / Споделяне на файлове не е подходящо - Малките скорости правят изтеглянето на торенти невероятно болезнено.
 • Разкрива използването на “възвишение” - Браузърът не крие използването на tor в очите на уебсайтовете.

VPN мрежите са доста подобни на Tor Network, но тя приема различен протокол за криптиране на интернет трафик. Вашата информация преминава през защитен сървър, който може да се похвали със силни шифри за анонимност, следователно ви позволява да скриете своята идентичност и активност от интернет доставчици и държавни агенции.

Плюсове на VPN

 • По-бързи скорости - В сравнение с Tor, VPN предлагат бързи скорости и цялостна производителност.
 • Spoofing Location - Наличието на различни сървъри по света позволява да се прикрие самоличността.
 • Идеален P2P / споделяне на файлове - VPN предлагат поддържани от P2P сървъри с Split Tunneling и SOCKS5 Proxy.
 • Деблокиране на уебсайтове - Шифроването и преместването на местоположението позволяват деблокиране на гео-ограничени сайтове.

VPN минуси

 • Премиум услугите са скъпи - Повечето VPN не са безплатни и се хвалят със скъпи месечни цени.
 • Регистриране на данни - Законът на много държави призовава доставчиците да водят записи за активността на потребителите.

най-добрият tor vpn

Защо да използвате Tor и VPN заедно?

Както можете да видите, Tor и VPN имат свой собствен списък с предимства и недостатъци. Ами ако бихме могли да комбинираме двете, за да създадем нещо по-мощно? Да, това е много възможно. Въпреки че са различни по много начини, и Tor, и VPN използват криптирани прокси връзки, за да скрият самоличността на потребителя. Обикновено има две конфигурации за използването му:

Tor чрез VPN

Тази конфигурация включва свързване първо към VPN сървъра и след това мрежата Tor, преди да проучите интернет, което означава, че вашият IP е този на изходния възел на Tor. Това не позволява на интернет доставчиците да разберат, че използвате Tor с възела за въвеждане, който не може да види истинския ви IP, което може да измине дълъг път, ако използвате VPN с политика без регистрация. Можете също така лесно да получите достъп до уеб сайтове за скрити услуги / .onion в Tor.

Въпреки това, когато има ползи, трябва да се сблъскате и с някои рискове. Използването на конфигурацията Tor чрез VPN може да разкрие IP адреса на вашия доставчик. Ще имате нулева защита срещу злонамерени заплахи, тъй като не-https трафикът може да премине през изходните възли. Понякога изходните възли на Tor могат да бъдат блокирани, което причинява препятствия прикриването на вашата идентичност напълно.

VPN през Tor

Тази конфигурация включва свързване първо към мрежата Tor и след това VPN сървър, преди да проучите интернет, което означава, че вашият IP адрес е този на VPN сървъра. Не много доставчици поддържат тази конфигурация, но тя предлага най-добрата сигурност в сравнение с всеки друг протокол или услуга. Тъй като се свързвате с VPN сървър чрез Tor, е невъзможно някой да види вашия истински IP адрес.

Ако се регистрирате с анонимна опция за плащане като Bitcoin, ще бъде невъзможно да проследите каквато и да е активност към вас, което ви позволява да се наслаждавате на напълно сигурен стрийминг и P2P / споделяне на файлове. Тази конфигурация също заобикаля всички блокове на изходните възли на Tor, като ви позволява да избирате различни север за заобикаляне на гео ограниченията, налагани от уебсайтове по целия свят.

Най-добър безплатен VPN за Tor

Когато става въпрос за намиране на VPN за Tor, не много потребители искат да харчат пари за премиум услуга. Тук БЕЗПЛАТНИТЕ услуги обикновено набират скорост на пазара. За съжаление нямаше безплатни VPN, които поддържат VPN за Tor и двете му конфигурации. Ние обаче намерихме няколко доставчици, които предлагат БЕЗПЛАТНА пробна версия, за да се насладите, заедно с предоставяне на VPN за поддръжка на Tor. Те включват:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Най-добрият безплатен VPN за Deep Web

Тъмната мрежа, достъп до която се използва с браузъра Tor, може да бъде доста опасно място. Това е така, защото докато може да се използва за законни цели. Все още има много, които могат да се отдадат на него за престъпни действия. Например, тъмната мрежа дава убежище на политически дисиденти, служители на реда, журналисти и други лица, търсещи поверителност.

В същото време е чудесно място за измамници, хакери и други киберпрестъпници. Никой не знае кои биха могли да бъдат, което означава, че е необходимо да сте 100% сигурни. Ако използвате Tor самостоятелно, технологичните умения все още могат да проследят вашия IP адрес. Следователно използването на безплатен VPN за Deep Web не е точно добра опция.

Всъщност повечето доставчици, които се предлагат на пазара “Безплатно” не поддържат двете конфигурации: Tor през VPN и VPN през Tor. Ето защо често предлагаме на потребителите да изпробват “DuckDuckGo” браузър за достъп до тъмната мрежа. За разлика от Google Chrome, DuckDuckGo няма много филтри в алгоритъма си за търсачки.

Това означава, докато Google не индексира сайтове в Dark Web, DuckDuckGo прави! Като такъв, ако търсите алтернатива за браузъра Tor, това е най-добрият начин. Те дори имат свой собствен уеб сайт Dark https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/, до който можете да получите достъп чрез защитена VPN връзка. Други уебсайтове, за да проверите дали сте нови в тъмната мрежа, включват:

Скритата Уики

Страхотен сайт за посещение за начинаещи в Тъмната мрежа. Тя е подобна на истинската Wiki, но има много информация, която не бихте намерили в оригиналния уебсайт!

.Връзка с лук: Скритата Уики

Пазар на мечти

Този уебсайт отваря възможностите да се регистрирате за неща чрез анонимен имейл и да плащате чрез частния биткойн. Той е един от по-малките пазари .onion в тъмната мрежа.

.Връзка с лук: Пазар на мечти

Facebook

Светът’Най-голямата платформа за социални медии предлага и уебсайт .onion. Доста е подобно на оригиналния Facebook само, че не се записват регистрации за активност на потребителите.

.Връзка с лук: Facebook

Частен хостинг

Ако сте уморени от строги потребителски споразумения от местни уеб хостинг компании, частният хостинг е чудесно място за посещение. Можете да имате базирано на Linux PHP до 100 MB за $ 170 годишно!

.Връзка с лук: Частен хостинг

Тор Магазини

Както подсказва името, уебсайтът е инструмент за създаване на тъмни мрежи. Той позволява на потребителите да създават свои собствени магазини .onion и дори се предлага оборудван с биткойн интеграция.

.Връзка с лук: Тор Магазини

Tor VPN рутер

Един от най-лесните начини за използване на “VPN над Tor” конфигурация е за закупуване на VPN рутер. Доставчици като NordVPN предлагат свои собствени рутери, които предлагат възможност за незабавно превключване на север, като същевременно защитават всичките ви устройства чрез Wi-Fi. След като рутера е настроен, просто се свържете с браузъра Tor за допълнителна защита. По този начин можете да засилите вашата онлайн анонимност, без никакви излишни!

Tor VPN безплатно изтегляне

Самият браузър Tor е достъпен за изтегляне, без да плащате нито една стотинка. Просто посетете уебсайта тук и инсталирайте подходящата версия за вашата платформа. Има специални приложения за Windows, Mac и Linux. След като сте готови, можете да се регистрирате с някой от горепосочените доставчици и след това да изтеглите родните им приложения от уебсайта, Google Play Store или iTunes.

Браузър на Darknet

Когато става въпрос за достъп до дълбоката мрежа, потребителите често се объркват относно това кой браузър да използват. Имайте предвид, че не можете да получите достъп до тъмната мрежа с Google Chrome и Mozilla Firefox, тъй като те нямат децентрализирана мрежа с наслагване на сървъри по целия свят.

Тези браузъри са доста основни в работата си и нито интегрират криптиране за прикриване на вашата идентичност. Ако искате да получите достъп до дълбоката мрежа, имате само две възможности: използвайте браузъра Tor (предпочитан избор) или DuckDuckGo (осигурява достъп само до определени червени стаи).

Най-добър VPN за Tor често задавани въпроси

Що се отнася до използването на най-добрите VPN за Tor, може да възникнат много мисли за това как може да защити вашата идентичност или да повиши вашата сигурност. Сред най-често срещаните заявки, които получаваме, включваме:

Може ли вашият интернет доставчик да види какво правите на Tor?

Тъй като Tor прикрива идентичността на потребителска връзка към уеб сървъра и криптира целия входящ / изходящ трафик, невъзможно е всеки Интернет доставчик да наблюдава или проследява вашите HTTP заявки. В резултат на това те не могат да видят до какви уебсайтове се опитвате да получите достъп. В комбинация с VPN можете да засилите анонимността си онлайн още повече и да използвате пълната цифрова поверителност.

Tor Browser е VPN?

No Tor не е точно VPN, но прилича, тъй като използва криптирани прокси връзки, за да скрие самоличността на потребителя. Предава всичките ви данни през хиляди възли по света, всеки от които е наясно с IP адреса отпред, а не отзад. Следователно, никой не може да проследи самоличността ви с Tor, но уебсайтовете все още могат да знаят, че използвате връзка с Tor. Можете да проверите други най-добри vpn браузъри, за да научите повече.

TOR VPN Android?

Tor наистина предлага версия на Android за потребителите да се наслаждават на своите смартфони. То върви по името “Orbot”, което осигурява силно криптиране на интернет трафика за максимална сигурност. Просто се свържете с вашата VPN и след това отворете браузъра Tor за максимална анонимност онлайн.

Опаковане на нещата

Надяваме се, че това ръководство ви помага да намерите най-добрата VPN за Tor, въз основа на вашите нужди за поверителност и бюджетни изисквания. Независимо, ако се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да коментирате по-долу. Освен това, не се колебайте да изброите всички предложения, които смятате за надеждни за използване в Tor. Приятен ден!

Подобни статии

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me