Roku VPN – A Roku legjobb VPN-jének telepítése és telepítése

Az élet néha nagyon unalmasá és unalmasá válhat. Hosszú órákig történő munka, hogy túlélje ebben a gyors ütemű világban, energiájának nagy részét igényli, és csak egy utat hagy a szórakozáshoz: filmek / TV-műsorok. Mivel azonban soha semmi sem megy a közönség szabályai szerint, számos kalózkodási és szerzői jogi kérdéssel kell szembesülnie a különféle tartalmakhoz vagy speciális címekhez való hozzáféréshez. Ugyanez vonatkozik az olyan eszközökre, mint a Roku. Noha a csatornákban rengeteg lehetőség van, néhányuk nem feltétlenül fedheti fel a rendelkezésre álló címek teljes adatbázisát.

Ez döntő fontosságú a Roku VPN előfizetéshez. Olvassa el a Legjobb VPN útmutatót a Roku csatornák feloldásának jelenleg a piacon elérhető legjobb lehetőségeiről:

Contents

8 legjobb VPN a Roku-hoz

 1. A Roku VPN beállítása
 2. Csatornák, amelyek a Roku eszközökön nézhetők
 3. Csatornák hozzáadása a Roku-n
 4. Segíthetnek-e a VPN-ek több tartalom továbbfolytatásában a Roku-on?
 5. A Roku legjobb VPN-je 2023-ban
 6. Ingyenes VPN a Roku számára

Mi az a Roku??

Ha te’egy szikla alatt éltek, vagy általában nem’Tisztában van a szórakoztató termékek hatalmas választékával, részletesebben kidolgozzuk, mi is a Roku valójában. Kényelme és kényelmessége miatt világszerte híres Roku egy streaming TV és médialejátszó, amelyet 2008-ban adtak ki. Számos formában elérhető, többek között intelligens TV-ként, hordozható streaming-botokként és set-top boxokként..

Roku VPN

Még a Roku készülékek is vannak régebbi televíziók számára, amelyek A / V kábeleket használnak, ami azt jelenti, hogy teljes megoldás mindenki számára’s szórakozási igényei. A legjobb rész: A Roku hozzáférést biztosít az figyelőknek mind igény szerint, mind streaming tartalomhoz olyan csatornákon keresztül, amelyek távirányítóval választhatók meg. Nem hiányzik a rendelkezésre álló tartalom, mivel még az Amazon, a Hulu és a Netflix elérésére is van lehetősége!

Hogyan működik a Roku??

A Roku-tól kapható különféle termékek különféle csatlakozási módokkal rendelkeznek. Az alapvetõk azonban HDMI-kábellel csatlakoznak a TV-hez, a Roku eszközrõl a TV-re. A párosítás és a konfigurálás befejezése után a Roku vezeték nélküli / vezetékes kapcsolaton keresztül csatlakozik az internethez az otthoni hálózat eléréséhez. A készülék úgy működik, hogy letölt videotartalmat az internetről, majd azt a tévében biztosítja.

Hogyan működik a Roku?

Roku óta “patakok” A letöltött fájlokat közvetlenül nem kell menteni, ami kiküszöböli a nehéz gyorsítótár-fájlok tárolását, hasonlóan a Netflix folyamatához. A felhasználók az alkalmazások vagy csatornák betöltése bizonyos filmekhez / TV-műsorokhoz való hozzáféréshez hasonlóak, mint a különböző alkalmazások okostelefonra vagy táblagépre történő telepítése. A megfelelő csatornák gyűjtésével élvezheti a streaming élményt, mint még soha!

Mi az a Roku?

A Roku lehetőséget ad arra, hogy eldöntse, milyen műsorokat és mikor szeretne nézni. Szinte olyan, mintha mindent megszerezne “igény szerint”, ami nem csak jól érzi magát, hanem lenyűgözi az egyéb otthonfigyelőket és vendégeket is. Egy másik nagyszerű dolog a Roku-nál, hogy az operációs rendszert folyamatosan frissítik felület-javításokkal, szolgáltatás-kiegészítésekkel, biztonsági frissítésekkel és hibajavításokkal.

Csatornák, amelyek a Roku eszközökön nézhetők

Amikor a Roku még 2008-ban belépett a szórakoztató eszközök piacra, a felhasználóknak korlátozott csatornák választása volt a lehetősége. Azonban miután gyorsan hírnévre emelkedett, az eszköz egy csatornáról több mint 3000 csatornára vált. Könnyen megtalálhatja az olyan sugárzott hálózatok tartalmát, mint az NBC, CBS, ABC és a Roku a Foxon’s Hulu VoD vagy CBS All Access csatornák. Ezek csak néhányat említenek, de az alábbiakban felsoroljuk a Roku más elérhető csatornait, amelyek megrémülnek:

 1. Filmek és TV-műsorok – PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play Áruház és még sok más!
 2. Sport – UFC Online, WWE Network, WatchESPN, NFL Now, NHL Game Center, NBA League Pass, MLB.TV és még sok más.
 3. Hírek – ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, The Blaze és még sok más.
 4. Internet – Vimeo, Break, YouTube és más híres online video-platformok.
 5. Plex Media Server – Minden Roku készülék támogatja a Plex Media Server alkalmazást, amely a legjobb módja a személyes tartalmak és az összes kedvenc film / TV-műsor megtekintésének egyetlen helyről!

Csatornák hozzáadása a Roku-n

A csatornák Roku-ra történő telepítése nem igényel semmilyen rakétatudományi ismeretet. A készülék használata hihetetlenül egyszerű, mivel az operációs rendszer meglehetősen intuitív és felhasználóbarát. Egyszerűen görgessen le “Csatorna streaming” a főmenüben, és nyomja meg a lila gombot “rendben” gombot a távirányítón, a Roku csatorna áruházba irányítja, ahol megtalálhatók a telepítéshez elérhető prémium / ingyenes alkalmazások. Használja a “Csatornakeresés” funkció segítségével megtalálhatja a kívántt, és keresse meg a telepítő oldalt.

Csatornák hozzáadása a Roku-n

Segíthetnek-e a VPN-ek több tartalom továbbfolytatásában a Roku-on?

Különböző típusú tartalmak streamingjével kapcsolatban a Roku-nál előfordulhat, hogy a földrajzi korlátozások miatt hiba lép fel, amely megakadályozza egy csatornához való hozzáférést. Ha lelkes streaming vagy P2P / Torrenting rajongó, akkor valószínűleg van egy ötlete arról, hogy miért teszik ezt a különféle csatornák. Mindez a szerzői jogok megsértésének politikájából és a kalózkodás elleni törvényekből fakad. A különféle filmeknek / TV-műsoroknak megfelelő engedélyt kell szerezniük a produkciós házakból, hogy tartalmat biztosítsanak a különböző országok számára.

Ennek eredményeként, ha az engedélyt nem kapják meg, és csak egy meghatározott országokra korlátozódnak, akkor a világ más részein élő emberek nem tudják különféle csatornákon keresztül elérni kedvenc filmeiket / TV-műsoraikat. Ezért hihetetlenül fontos, hogy minden streaming-rajongó feliratkozzon egy VPN-szolgáltatásra, mivel maga Roku a Geo-IP követést használja fel az Ön tartózkodási helyének felismerésére. Mivel az IP-cím a virtuális azonosító, csak a helyes adhatja meg a hozzáférést a különböző csatornákhoz.

Tehát hogyan segíthet egy VPN a Roku felhasználókat? Azáltal, hogy elrejti az IP-címét, és úgy teszi ki, hogy úgy tűnik, mintha egy másik országban lakna. A VPN-szolgáltatások képesek titkosítani a kapcsolatot, hogy megvédjék a bejövő / kimenő forgalmat, elkerülve a kormányzati ügynökségek és a kalózkodás elleni küzdelem ügyes szemét. A legfontosabb, hogy elősegítik a földrajzi korlátozások megkerülését az azonnali helyváltoztatás révén. Ülhet Japánban, de továbbra is hozzáférhet az összes tartalomhoz az USA-ból, natív kiszolgálóhoz való csatlakozással!

* Teszteinkben a Nord VPN a legjobban működött a Roku különböző helyszíneiből származó patakok feloldásához.

Roku VPN - A Roku legjobb VPN-jének telepítése és telepítése

A Roku legjobb VPN-je 2023-ban

A csatornák feloldásához a Roku-nál VPN-t kell használni, amely fejlett funkciókat / eszközöket kínál a földrajzi korlátozások megkerüléséhez, miközben védelmezi személyazonosságát a szerzői jogvédelem alatt álló trollok és a kalózkodás elleni ügynökségek ellen. Ha a VPN nem nyújt elég erős titkosítást, vagy DNS / IP szivárgás szenved, akkor nem lesz képes élvezni a zökkenőmentes feloldást. Ezért hozzáadtuk a Roku számára a 2023. évi legjobb VPN-k listáját, a teljesítmény, megbízhatóság, támogatás, árazás és szolgáltatások alapján:

  Az Amazon Prime 2023 legjobb VPN-je - figyelje meg az Amazon Prime US zökkenőmentesen

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. NordVPN

  NordVPN

  11,95 USD3,49Havonta

  • 5200+ szerver 60 országban
  • 6 egyidejű csatlakozás
  • Együttműködik az USA / UK / JP Netflix-szel
  • Nagyszerű P2p / torrent teljesítmény
  • Dupla VPN és hagyma VPN felett
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 70% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 3. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 4. IPVanish

  IPVanish

  10 dollár6,49Havonta

  • PPTP, L2TP / IPSec & OpenVPN protokollok
  • 25 000+ IP & 225+ szerver több mint 60 országban
  • 5 Több bejelentkezés
  • 7 napos pénz-visszafizetési garancia
  • Akár 256 bites titkosítás

  Megbízható, 69% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

NordVPN Roku-hoz

A panamai székhellyel rendelkező NordVPN a piac legbiztonságosabb szolgáltatásai közé tartozik, amely teljes védelmet nyújt a felhasználók számára az ország enyhébb adatvédelmi törvényei alapján. Konkrét streaming / feloldáshoz a szolgáltató még kínál “Intelligens játék” technológia, amely lehetővé teszi a 400+ földrajzilag korlátozott platform megkerülését, lefedve egy hatalmas darabot a Roku csatornáktól.

A Roku legjobb VPN-je 2023-ban

Ha ez nem lenne elég, a NordVPN még hihetetlenül gyors sebességgel felülmúlja más szolgáltatókat, amelyek javítják a Roku általános streaming élményét. Az összes kiszolgáló dicséretes konzisztenciával működik, néhány távolsági probléma jelentkezik azokkal, akik nagy távolságú kapcsolatokat létesítenek. Ennek ellenére 62 országban több mint 4205 kiszolgálóhoz fér hozzá, ami megkönnyíti a kiválasztási folyamatot a Roku csatornák feloldásához.

Előnyök

 1. 4205 szerver 62 országban.
 2. Nulla naplók szolgáltatója a gyors torrentinghez
 3. A maximális online védelem a DoubleVPN-n keresztül
 4. A P2P / Torrent funkció engedélyezve van a speciális szervereknél
 5. DDoS védelem és automatikus gyilkos kapcsoló

Hátrányok

 1. Drága havi árazás

látogasson el a szolgáltatóra

ExpressVPN a Roku számára

Az ExpressVPN menedzsmentje kivételes fejlesztőcsapatának és rendkívül gyors kiszolgálóknak köszönhetően meglehetősen kiemelkedő online jelenlétét képviseli az összes BEST VPN kategóriában, amely kiválóan alkalmas filmek / TV-műsorok online HD formátumban történő közvetítésére. Szintén páratlan adatvédelmet és anonimitást kínál az interneten, oly módon, hogy a török ​​hatóságok a VPN-t érintő esemény során semmit sem kaphatnak a szolgáltatótól..

Segíthetnek-e a VPN-ek több tartalom továbbfolytatásában a Roku-on

Az ExpressVPN eléggé sávot határoz meg a sebesség letöltésére és feltöltésére, ezért miért élvezi rangsorunk csúcsát. Ez igaz különösen a streaming vagy a P2P / torrenting szerelmeseire. Ennek eredményeként biztos lehet benne, hogy maximális sebességet kap, ha a különböző csatornákat feloldja a kedvenc tartalmak streamingjére. A csatlakoztathatóság érdekében több mint 2000 VPN-kiszolgálóhoz férhet hozzá 148 VPN-kiszolgálóhelyen és 94 országban.

Előnyök

 1. A Roku csatornák egyszerű feloldása
 2. Több mint 2000 VPN szerver 90 országban
 3. Zéró hálózati forgalom naplózás
 4. 30 napos pénz-visszatérítési garancia
 5. VPN-alkalmazások PC-re, Mac-re, iOS-re és Androidra

Hátrányok

 1. Drága havi terv

látogasson el a szolgáltatóra

PureVPN a Roku-hoz

A Hongkongban székhellyel rendelkező PureVPN korábban meglehetősen nagy lendületet kapott a piacon, mivel információt adott a kormányzati hatóságoknak egy követő ügyben, amelyben egy fiatal lányt kínozott kiberbűnözés. Noha a weboldal mindig említette a fakitermelési gyakorlatait, nagy tűzbe került. Azóta a PureVPN sokat javította kínálatát.

A VPN beállítása a Roku-n

Az árak csökkentése mellett a VPN figyelemre méltó funkciók széles skáláját kínálja, amelyek magukban foglalják a natív alkalmazásokat az összes népszerű platformhoz, a 2000+ szervert több mint 140 országban világszerte, megosztott alagútot a maximális biztonság érdekében, ha kalóz tartalmakat streamálnak, vagy P2P / torrent alkalmazást folytatnak, 256 bites AES titkosítás, Port Forwarding, DDoS Protection, hogy javítsák a Roku csatornák feloldásának képességét!

látogasson el a szolgáltatóra

IPVanish Roku számára

Az Egyesült Államokban székhellyel sokan dönthetnek úgy, hogy távol tartózkodnak az IPVanishtól, annak elhelyezkedése miatt. Az egyik legjobb dolog azonban a szolgáltatónál, hogy garantálja a teljes névtelenséget, annak ellenére, hogy az ország szigorúan kötelező adatmegőrzési törvényei vannak. Nincsenek olyan esetek, amikor a VPN bármilyen információt szolgáltat a kormányzati hatóságoknak, ami biztosítja, hogy feloldó alkalmazásuk a Roku számára teljesen biztonságos legyen..

IPVanish for roku

A felhasználók hatalmas, 1000+ szerverből álló hálózattal rendelkeznek világszerte 60 országban. Még natív alkalmazásai is elérhetők minden platformon, legyen az Linux, iOS, Android, Mac és Windows. Az árak havonta 10 USD-tól kezdődnek, de 7 napos visszatérítési garanciával rendelkezik. Még egy SOCKS5 proxy van a P2P / Torrenting maximális névtelenségéhez, és a VPN lehetőséget kínál arra, hogy egyszerre 10 kapcsolatot létesítsen..

Előnyök

 1. 40 000+ IP’s és 1000+ VPN szerver
 2. 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 3. SOCKS5 proxy és gyilkos kapcsoló
 4. Cryptocurrencies elfogad
 5. Natív alkalmazások minden platformon

Hátrányok

 1. Székhely az USA-ban

látogasson el a szolgáltatóra

Privát internet-hozzáférés (PIA) VPN a Roku számára

Ted Kim és Andrew Lee által 2010-ben alapította a Private Internet Access (PIA) az Egyesült Államokban működő VPN-szolgáltató. Mint ilyen, sok kérdéssel kell szembenéznie azzal a képességgel kapcsolatban, hogy képes-e teljes körű adatvédelmet biztosítani. Az Egyesült Államok része az Öt és Tizennégy Szem szövetségnek, amelyek rendszeresen információcserét folytatnak és tömeges megfigyelést vállalnak. Ezért nem sokan bíznak a szolgáltatásban.

Privát internet-hozzáférés (PIA) VPN a Roku számára

A PIA azonban soha nem tárt fel semmilyen információt a kormányzati hatóságok számára. Noha nem bízhat meg magánéletében, továbbra is használhatja a roku csatornák feloldásához vagy egyszerűen megkerülheti a roku földrajzi korlátozásait. A regisztráció után 3500 szerverhez férhet hozzá 32 országban. A kapott szolgáltatások közé tartozik a Port Forwarding, az Router támogatás, a Port Selection, a SOCKS5 Proxy, az 5 Multi-Logins és a hirdetés / Tracker blokkoló.!

Előnyök

 1. 3500 szerver 32 országban világszerte
 2. DNS és IPv6 szivárgásvédelem
 3. Internet Kill Switch szolgáltatás
 4. Port továbbítás és kiválasztás
 5. AES 256 bites titkosítás

Hátrányok

 1. Székhely az USA-ban

Ingyenes VPN a Roku számára

A BestVPN.co-nál szigorúan azt tanácsoljuk felhasználói bázisunkat, hogy ne essenek bele az ingyenes VPN csapdájába, mivel a legtöbbük mélyén árnyas üzleti gyakorlatokba gyökereznek, hogy kiszolgáló-karbantartást, alkalmazásfrissítéseket, ügyfélszolgálatot és egyéb kapcsolódó költségeket fizessenek be. VPN tárolására. Mivel azonban nem mindenki akar befektetni a prémium szolgáltatókba, és kissé frusztráló lehet fizetni egy szolgáltatásért, ha csak átmenetileg kívánja használni – az ingyenes VPN-k jó választás, függetlenül attól, hogy.

Szélírás Roku számára

A Windscribe egy kanadai szolgáltatás, amely INGYEN annak ellenére, hogy egy jól megtervezett webhelyet kínál, amely hozzáférést biztosít az intuitív alkalmazásokhoz a maximális biztonság fokozása érdekében. Noha a 10 GB-os sávszélesség korlátozása egy ingyenes terv alapja, a szolgáltató négy alapszerverén való tesztelésekor meglepően nagyszerű sebességeket kaptunk. Ez INGYENES szervereket használt, nem pedig a prémium szervezeteket. Tehát határozottan javasoljuk a Windscribe használatát!

Ingyenes VPN a Roku számára

Előnyök

 1. 10 GB sávszélesség-korlátozás
 2. Chrome böngésző-bővítmény
 3. Rugalmas ügyfélszolgálat
 4. Gyors sebesség az IKEv2 titkosítással
 5. Könnyen használható natív alkalmazások

Hátrányok

 1. Nincs élő csevegés

Hotspot pajzs Roku számára

A Hotspot Shield egy amerikai székhelyű VPN-szolgáltató, amely VPN-alkalmazásával kapcsolatos számos kérdés miatt továbbra is szerez és elveszíti hírnevét. Ha azonban csak ideiglenes használatra szolgál, mint a legtöbb INGYENES VPNS, akkor ez nagyszerű választás a tömegek számára. A szolgáltató figyelemre méltó sebességet kínál streaming és P2P / Torrenting számára alacsony késleltetéssel. Az egyetlen probléma az, hogy napi 750 MB adatkorlát van.

Hotspot pajzs Roku számára

Előnyök

 1. 750 MB napi juttatás
 2. Automatikus gyilkos kapcsoló
 3. Nincs DNS-szivárgás
 4. Chrome-bővítmény
 5. Elosztott alagút elérhető

Hátrányok

 1. Lassú ügyfélszolgálat

Hide.me Roku számára

A Hide.me fizetős és ingyenes szolgáltatásokat is kínál, akárcsak a fent említett neveket. Az egyetlen különbség az, hogy havonta 2 GB adatot ad a játékhoz. Az INGYENES csomaggal kapott további szolgáltatások között szerepel három szerverhely (Hollandia, Kanada és Szingapúr), csatlakozás egy eszközhöz, alkalmazások Windows, Mac, Android, iOS és még a Google Chrome.

Hide.me Roku számára

Előnyök

 1. Chrome böngésző-bővítmény
 2. 35 szerver 28 országban
 3. Automatikus Wi-Fi védelem
 4. Platformközi alkalmazások
 5. Nulla naplók szolgáltatója

Hátrányok

 1. Szegény sebesség

A Roku VPN beállítása

A VPN kiválasztása csak a folyamatos elengedés folyamatának része. A Roku-eszközön be kell állítania a legolcsóbb VPN-t is, amely a Roku eszközök régebbi vagy újabb generációitól függően változhat. Ha azonban egy biztos dolog van, akkor nem használhatja magát a Roku hardvert VPN-kapcsolat létrehozásához. Ehelyett bármikor engedélyeznie kell a VPN kapcsolatot a Roku lejátszó számára!

Mehet ezen a két módon. Az első a laptopján lévő VPN-kapcsolat megosztása a Roku-eszközzel egy Hotspot létrehozásával. Noha a sebesség csökkenése tapasztalható, könnyedén élvezheti a feloldást. A csatlakozás után végezzen IP-tesztet annak ellenőrzése érdekében, hogy sikeres hálózatot létesített-e egy külső kiszolgálóhoz. A második a beépített VPN, DD-WRT vagy Tomato router használatát jelenti!

Telepítse a Roku VPN-t virtuális útválasztó módszerrel

Mint korábban említettem, a VPK-ot könnyen használhatja a Roku-eszközén, ha kapcsolódik egy laptop / PC / okostelefon által létrehozott virtuális útválasztóhoz. A Wi-Fi hotspotok nagyszerű módja annak, hogy megoszthassák internetüket másokkal, még VPN-kapcsolattal is. Az induláshoz kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Regisztrálj az ajánlott VPN-szolgáltatóval.
 2. Iratkozzon fel a megfelelő tervre, és töltse le a vonatkozó szoftvert.
 3. Nyomja meg a telepítés gombot. Ez új adaptert hoz létre a “Hálózati kapcsolatok”.
 4. Keresse meg a VPN-kapcsolatot a listában, és kattintson a jobb gombbal a gombra “Tulajdonságok”.
 5. Kattintson a “megosztása” fülre, és ellenőrizze a “Más hálózati felhasználók engedélyezése” választási lehetőség.
 6. Csatlakoztassa a Roku készüléket a számítógéphez’s Wi-Fi Hotspot.

Telepítse az Roku VPN-t DD-WRT / Paradicsom Router módszerrel

A VPN beállítása a DD-WRT vagy a Paradicsom útválasztón egy bonyolult folyamat, amely nagy műszaki ismereteket igényel. Kövesse az utasítások teljes listáját annak biztosítása érdekében, hogy a VPN sikeresen ellenőrizze az internetkapcsolatot, lehetővé téve a háztartásban élő felhasználók számára, hogy alkalmazásuk nélkül élvezhessék a feloldást vagy a helyük megváltoztatását. A NordVPN integrált VPN útválasztókat kínál, amelyeket itt vásárolhat. A VPN beállításához a DD-WRT-en vagy a Tomato-on kövesse ezt az útmutatót.

A VPN beállítása Roku-hoz a megosztott PC VPN-kapcsolat használatával

 1. Nyisd ki a Windows PC-jére és fej a keresősávba
 2. típus “cmd” hogy előhozzák a parancssort
 3. választ “Futtatás rendszergazdaként” és típus a következő:
 4. netsh wlan állítsa be a hostednetwork módot = engedélyezi ssid = NETWORKNAME kulcs = JELSZÓ
 5. Név a virtuális útválasztót a következő értékek beállításával:
 6. ssid = [a hálózat neve] kulcs = [a hálózat jelszava]
 7. Találat “Belép” és több üzenetet kap:
 8. “A hálózati mód engedélyezve van”
 9. “A tárolt hálózat SSID-je sikeresen megváltozott”
 10. “A tárolt hálózat felhasználói kulcsának jelszava sikeresen megváltozott”
 11. Rajt a virtuális útválasztót azáltal, hogy beírja: a netsh wlan elindítja a hostolt hálózatot a CMD-be
 12. Kap egy üzenetet, amelyben mondja “Elindult a tárolt hálózat”
 13. Nyisd ki “Hálózati és megosztási központ” és menj ide “Az adapter beállításainak módosítása”
 14. Jobb klikk a korábban létrehozott VPN-kapcsolaton, és lépjen a “Tulajdonságok”
 15. kettyenés a “megosztása” fül és ketyegés mind a “Más hálózati felhasználók engedélyezése” opciók
 16. Kapcsolja a Roku készüléken és fej hoz “Beállítások” menü
 17. választ Hálózat > Vezeték nélküli (Wi-Fi) > Állítsa be az új Wi-Fi kapcsolatot.
 18. Csatlakozás a Windows rendszeren létrehozott Wi-Fi hálózatra!

A VPN telepítése a Roku-hoz megosztott Mac VPN-kapcsolat használatával

 1. Nyisd ki a Mac laptop és fej hoz “Rendszerbeállítások” Menü
 2. kettyenés tovább “megosztása” és a bal oldali panelen választ “Internet megosztás”
 3. Készlet a következő beállítások a VPN sikeres megosztására a Roku-val:
 4. Ossza meg a kapcsolatot innen: [a most létrehozott VPN-kapcsolat]
 5. Használó számítógépekhez: jelölje be a jelölőnégyzetet “Wi-Fi” a könnyebb csatlakoztathatóság érdekében
 6. Nyisd ki Wi-Fi lehetőségek, belép hálózat neve és választ a csatorna
 7. Használat WPA2 Személyes biztonság és belép jelszót, majd kattintson az OK gombra
 8. Kapcsolja az Internet megosztás menüben és kettyenés tovább “Rajt”
 9. Nyisd ki a Roku eszköze és fej hoz “Beállítások” menü
 10. kettyenés a hálózaton > Wi-Fi > Állítsa be az új Wi-Fi kapcsolatot
 11. Csatlakozás a nemrégiben létrehozott Wi-Fi hálózatra

VPN a Roku alternatívákhoz

A VPN valójában igazságos “Virtuális magánhálózatok” és nem valami speciális technológiát. Mint ilyen, nincs alternatíva ehhez. Azt lehet állítani, hogy a proxyszolgáltatások nagyon hasonlóak, de nem integrálnak semmiféle titkosítást. Ez a fizikailag magánhálózatot (PPN) hagyja az egyetlen alternatívaként, de ennek a lehetőségnek nincs kereskedelmi szolgáltatója. Ha egyszerűen feloldja a kívánt blokkolást, akkor jó lehetőség egy proxy szolgáltatás használata a Roku webböngészőben X!

A legjobb Roku Media Streamers

Most sokan tisztában vannak, de ahogy korábban említettem, a Roku különböző formájú / méretű / típusú. A VPN kiválasztása ugyanolyan nehéz, mint megtalálni az Ön számára a legjobb médiacsatornát. Mivel azonban a BestVPN.co célja a zökkenőmentes Roku élmény minden aspektusának lefedése a kedvenc filmeid / TV-műsorok közvetítéséhez, az alábbiakban részleteket adunk a legújabb Roku média streamerekről:

A legjobb Roku Media Streamers

Roku Ultra

A Roku Ultra a márka legfelső szintű készülékei közé tartozik, ára 130 dollár. Ez egy set-top-box, amely csúcskategóriás hardvert és minden Roku eszköz legerősebb processzort használ. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat játsszanak külső meghajtókról, támogatva a HFS +, NTFS, FAT32 és még a FAT16 formátumot is. Van egy hangvezérlő, ahol megnyomja a gombot, és kimondja a címet, hogy a készüléken keressen.

Roku Ultra

Kísérleteztünk a funkcióval, és mindig pontos eredményeket kaptunk, ami biztosítja, hogy ez nem marketing trükk. Ez még könnyebbé teszi az életet, mint korábban, különösen, ha filmet / TV-műsort talál megnézni. A távirányítón is van egy nyomkövető, amely sípolni kezd, miután megnyomta a gombot a Roku Ultra tetején. A készülék akár 720p, 1080p és 4K UHD-t is támogat, HDR videóval, 60 kép / mp sebességgel.

Roku Streaming Stick

A Roku Ultra, a Streaming Stick jó példája, ahogy a neve is sugallja, egy egyszerű USB-alakú termék, amelyet a HDMI-kábel segítségével csatlakoztat a TV-hez. Az Ultra-hoz képest a Roku Streaming Stick hihetetlenül olcsóbb, így csak 50 dollárral tér vissza. Nincs elérhető Ethernet port, így vezeték nélküli útválasztóval kell rendelkeznie az internetkapcsolat beállításához.

Roku Streaming Stick

A Roku Ultra-hoz hasonlóan ez a verzió több mint 3000 csatornához is hozzáférést biztosít. Az egyetlen különbség a kettő között az, hogy a távvezérlőn nincs a Voice Search vagy a Finder funkció. Ezenkívül 4K-minőségű adatfolyam nem közvetíthető, kivéve ha megvásárolja a Roku Streaming Stick Plus-t, amely 70 dollárért elérhető. További Wi-Fi-tartományt kínál, ami akkor működik, ha útválasztója távol van a TV-től.

Roku Premiere és Premiere+

Először tisztázzuk, hogy a Roku Premiere és a Premiere + két különböző eszköz. Mindkét eszköz képes 4K UHD-en streamolni HDR videóval 60 kép / mp sebességgel. Ezek set-top boxok, ami azt jelenti, hogy közvetlenül Ethernet kábellel csatlakoztathatja őket közvetlenül az internethez, így jobb streaming-sebességet biztosít a kedvenc filmjeid / TV-műsorai nézéséhez..

Roku Premiere

A Roku Ultra-hoz képest a Premiere + 23% -kal olcsóbb, csak 99 dollárért kapható. Ez körülbelül 30 dollárral olcsóbb, ami jó lehetőség, főleg ha költségvetés-tudatos. Az egyetlen probléma ezzel az eszközzel az, hogy a hátul lévő Ethernet port csak 1000Mbps sebességet támogat. Nem fogadhat gigabites sebességet, ami egy kicsit akadályozhatja az adatfolyamot!

Roku Express és Express+

A Roku által belépési szintű termékekként bemutatott Roku Express és Express + kompatibilitást kínál azoknak a felhasználóknak, akik továbbra is támaszkodnak a régebbi televíziókra. Kompozit A / V kábelekkel tudnak dolgozni, amelyek a hagyományos vörös, fehér és sárga színeket használják, amelyek meglehetősen híresek voltak, mielőtt a HDMI jött létre, és népszerűvé teszik a maximális kényelmet..

Roku Express

A legjobb VPN a Roku GYIK-hez

Hogyan működik a Roku Stick??

A Roku vezeték nélküli / vezetékes kapcsolaton keresztül csatlakozik az internethez az otthoni hálózat eléréséhez. A készülék úgy működik, hogy letölt videotartalmat az internetről, majd azt a tévében biztosítja. Roku óta “patakok” A letöltött fájlokat közvetlenül nem kell menteni, ami kiküszöböli a nehéz gyorsítótár-fájlok tárolását.

Mennyibe kerülnek a Roku csatornák?

Csatorna hozzáadása nem üríti ki a zsebeit! Általában megtalálja az összes olyan csatornát, amelyet ingyenesen telepíthet a streaminghez, de ha nem, akkor a maximális ár 0,99 USD és 1,99 USD között mozog. Ez nem tartalmazza a csatorna előfizetési költségeit.

Mennyibe kerül a Roku használata?

Ahogy a korábban említettük, a Roku változatos termékskálát kínál. Mint ilyen, az ár az igényeitől függően változhat. A Roku Ultra set-top box körülbelül 130 dollárba kerül, a Premiere és a Premiere + ára 99 és 109 dollár, a Streaming Stick csak 50 dollárra érhető el, az Express és az Express + pedig 29,99 és 39,99 dollárért vásárolható meg..

Milyen csatornák ingyenesek a Roku-n

Óriási listája található a Roku telepítésére elérhető ingyenes csatornákról. A legismertebbek közé tartozik a Pluto TV, a Crackle, a Roku Channel, a CW App, a PBS Kids, a Comet, a Newson, a Tubi, a Twitch, a YouTube, a Vimeo és a Break.

A dolgok csomagolása

Az olyan eszközök, mint a Roku, életmentők, amelyek hihetetlenül egyszerű és kényelmesvé teszik az összes kedvenc tartalom elérését a világ minden tájáról. Az egyetlen felületen keresztül elérhető szolgáltatásokkal, mint például a BBC iPlayer, a Hulu, a Netflix, az Amazon Prime és még sok más, semmi sem tudja legyőzni a Roku streaming élményét. Adja hozzá ezt a VPN-t, amely megkerüli az összes földrajzi korlátozást, és hétvégén soha nem hagyhatja el otthonát, mivel egy hatalmas binge-watch függőség merül fel.!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  27 legjobb VPN-böngésző - A biztonság garantálása a VPN-böngészők ingyenes alkalmazásaival