Legjobb VPN Windows – Rejtse el személyazonosságát a számítógépén / laptopján!

A Microsoft az operációs rendszerek piacának legnagyobb közreműködője. Azt “ablakok” A termék egyedülálló, kivételesen intuitív, felhasználóbarát és figyelemre méltó támogatást kínál.

Zökkenőmentesen mozgó, félig átlátszó, képernyőn csúszó ablakaival és vonzó kialakításával a felhasználók számos, a technológiával kapcsolatos feladatot egyszerűen elvégezhetnek.

Az olyan általános üzleti alkalmazásoknak köszönhetően, mint a Microsoft Word / Excel, amely a Legjobb VPN-ekkel van ellátva a Windows számára, az operációs rendszer a legtöbb magánszemély / vállalat számára de facto szabványt vált..

Biztosítani szeretné a Windows operációs rendszert, és javíthatja névtelenségét online? Ha igen, akkor a megfelelő helyen vagy. Készítettem ezt az átfogó útmutatót a segítségére.

A cél az, hogy megismerjük a VPN fontosságát nézőink számára, hogyan konfiguráljuk egyet a különféle Windows verziókban, és hogy mely szolgáltatók választják a legjobban 2019-re!

Miért van szüksége VPN-re a Windows PC / laptophoz?

Annak ellenére, hogy sok ország elfogadja az internet fokozottabb ellenőrzésére vonatkozó törvényeket és olyan kezdeményezéseket, mint a Biztonságosabb Internet Napja (SID) és a Kiberbiztonsági Tudatosság Hónapja, sok netizens még mindig nem ismeri az adatok és az online adatvédelem értékét..

Ha jó ötlete van a földrajzi korlátozásokról, a szerzői jogok megsértésének törvényeiről és a nettó semlegesség visszavonásáról, kihagyhatja ezt a részt. A kevésbé tájékozottak számára összeállítottam egy összefoglalót a VPN szükségességéről az utóbbi időben.

 1. Az identitás elrejtése - Megakadályozza, hogy az Internet szolgáltatója (ISP) megismerje az online böngészési tevékenységeket, anonimként tartva téged!
 2. Kormányzati felügyelet - A tizennégy / kilenc / öt szövetség országai részt vesznek a tömeges megfigyelésben. A VPN-k megvédik a kíváncsiskodó szemüktől.
 3. Geo-Spoof helyek - Kerülje meg az irritáló tartalmi blokkokat és a földrajzi korlátozásokat úgy, hogy elmozdítja a tartózkodási helyét, és az IP-címét egy helyire változtatja.
 4. Wi-Fi védelem nyilvános - Lehet, hogy a bárok / kávézók / éttermek internetet biztosítanak, ám ezek nem biztonságosak. A VPN-k megvédik a hackerektől a nyilvános Wi-Fi-kapcsolatok használatával.
 5. Kikerülő cenzúra - A kormányok, a munkahelyek és az iskolák által meghatározott tartalmi korlátozásokat biztonságos és hatékony VPN-szolgáltatás segítségével könnyen meg lehet kerülni.
 6. Stresszmentes torrenting - A P2P iránti kényszerítés / torrenting a DMCA közleményekből izgalmas pénzbírsághoz vezethet. A torrent legjobb VPN elrejti személyazonosságát, és becsapja a szerzői jogok megsértő vadászát.

Mit kell keresni a Windows PC / laptop VPN-jében?

Ne feledje, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb megtalálásához különféle tényezők ismerete szükséges. Tehát elkészítettem a funkciók körét a Legjobb VPN kiválasztásához Windows 10, 8 vagy 7 esetén,

Ha a kézi folyamat túlságosan félelmetesnek tűnik, olvasóink mindig kereshetnek harmadik féltől származó VPN szolgáltatást. Mindig azt mondom a nézőmnek, hogy szánjon időt a szolgáltató kiválasztásakor.

 1. Szolgáltató helye - Egy adott országtól függően’Az adatvédelmi törvények alapján a VPN-szolgáltató esetleg nem biztosítja az Ön adatainak teljes védelmét. Ez függetlenül a nulla naplózási politikától.
 2. Több bejelentkezés - A VPN praktikus eszközök, de ha csak egy platformon tudja használni, akkor a dolgok kicsit bonyolultabbá válnak. Keressen szolgáltatót, amely párhuzamos kapcsolatot biztosít több eszközön / operációs rendszeren keresztül.
 3. Szerver helye - Keressen egy olyan VPN szolgáltatást, amely számos elérhető kiszolgálóhelyet kínál. Ez megkönnyíti a földrajzilag korlátozott webhelyek megkerülését.
 4. Korlátozások - Kerülje el azokat a szolgáltatókat, amelyek nem kínálnak P2P / Torrenting támogatást, nem vezetnek be sávszélességet, vagy hiányoznak a fejlett / általános szolgáltatások a teljes adatvédelem kihasználásához..
 5. Fakitermelés - A magánélettudatos felhasználók esetén külön figyelmet kell fordítani a nulla naplózást nyújtó szolgáltatókra. A legjobb szolgáltatók egyértelművé teszik gyakorlataikat kitérő finom nyomtatási záradékok nélkül.
 6. Titkosítás - A katonai minőségű, AES-256-CBC titkosítás a VPN-ek jelenlegi aranyszabálya, tökéletes továbbítással kapcsolatos titoktartással.
 7. Sebesség - A végső döntés meghozatala előtt tesztelje a különböző szolgáltatók teljesítményét. A VPN-k már csökkennek a kapcsolat sebességén, mert a hálózathoz hozzáadott titkosítási réteg további.
 8. Ár - A megbízható szolgáltatók egyensúlyt kínálnak a költséghatékonyság és az érték között. Őszintén szólnak a visszatérítésekről, az ingyenes próbaidőszakokról, a támogatásokról és a rendelkezésre álló kedvezményekről.

Melyek a legjobb VPN-szolgáltatások a My Windows PC-hez?

Ha Ön kicsit tech-hozzáértő, akkor valószínűleg tudja, hogy a Windows 10 magában foglalja az adatvédelmi problémákat. Az információ szinkronizálása a Microsoft szerverekkel, a Cortana asszisztens hozzáadása és az integrált hirdetési szolgáltatások segítenek az élmény személyre szabásában.

Ugyanakkor elhomályosítják a vonalat a magánélet és a biztonság között. A Microsoft kikötése’Az adatvédelmi politika kimondja, hogy a vállalat hozzáférhet személyes adatokhoz, nyilvánosságra hozhatja azokat, vagy akár meg is őrizheti azokat, ideértve a magánmappákban és e-mailekben szereplő tartalmakat is..

Most letilthatja ezen biztonsági rések nagy részét. Vannak azonban olyanok, amelyek további segítségre szorulnak. Itt hasznosak a VPN-k, anonimizálva az összes online tevékenységet.

Tehát további áttekintés nélkül nézze meg a legmegfelelőbb Windows VPN listáját, amelyet teljesítettem, megbízhatóság, teljesítmény, támogatás, szerver elérhetősége, adatvédelem és szolgáltatások alapján.

NordVPN - A magánéletre összpontosító panamai szolgáltató

NordVPN - A magánéletre összpontosító panamai szolgáltatóElőnyök: Feloldja a VoD-kat, mint például az USA Netflix és a BBC iPlayer. Hatalmas adatbázist kínál 5396 szerverről 61 országban világszerte. Hat egyidejű kapcsolatot támogat.

Ad / Malware / Tracker blokkoló. Ingyenes próbaverzió elérhető. A P2P / fájlmegosztás megengedett speciális torrent-kiszolgálókkal. Alkalmazásokat kínál minden platformon / eszközön, beleértve az Android TV-ket is.

Hátrányok: A havi terv drága. A visszatérítés további 30 napot igénybe vehet.

Záró ítélet: A NordVPN ritka ötcsillagos értékelést kapott a BestVPN.co-tól Windows képességeiért. Intuitív klienst kínál, amely erős titkosítással büszkélkedhet, és rengeteg hasznos adatvédelmi funkciót kínál.

További információkért olvassa el ezt a 2019. évi NordVPN-értékelést!

ExpressVPN - Mindenkerekű, nagy router kompatibilitással

ExpressVPN - Mindenkerekű, nagy router kompatibilitássalElőnyök: Székhelye a Brit Virgin-szigetek. Megkerüli az USA Netflix és más VoD-k földrajzi korlátozásait. Kínál 2000+ szerverhálózatot 94 országban és 148 helyszínen világszerte.

Hat egyidejű kapcsolat. P2P / torrent támogatás. A felhasználóknak akár 30 napos visszatérítése is elérhető. Tilos a kiszolgálók a földrajzi korlátozások megkerülésére olyan országokban, mint Kanada.

Hátrányok: Nincs port-továbbítás opció. Összességében drága szolgáltatás.

Záró ítélet: A BVI-alapú szolgáltatónak nincs naplózási politikája, amely még a török ​​hatóságokat is megrázta. Erős felhasználói bázisának és útválasztójának kompatibilitásainak köszönhetően a BestVPN.co-nál 4,5 csillagos értékelést kapott.

A szolgáltató saját router alkalmazást kínál. Ez megkönnyíti a Windows felhasználók számára a biztonságos hálózat sikeres konfigurálását az egész háztartás számára. A sebességek szintén csodálatosak!

További információkért olvassa el ezt a 2019 ExpressVPN áttekintést!

PureVPN - Kiváló választás streaminghez

PureVPN - Kiváló választás streaminghezElőnyök: Székhelye Hong Kong (biztonságos hely). Automatikus gyilkos kapcsoló, hirdetésblokkolás, osztott alagút, NAT tűzfal és DNS / IPv6 szivárgásvédelem. Egyidejű csatlakozások öt eszközön.

300 000 + IP & 2000 + szerver 140 országban. Optimalizált dedikált streaming kiszolgálók érhetők el. Split Tunneling és SOCKS5 proxy a jobb teljesítményért.

Hátrányok: Ritka kapcsolódási problémák a Windows rendszeren. Nem érhető el ingyenes próbaverzió.

Záró ítélet: A GZ Systems üzemelteti és Hongkongban (a világ egyik legbiztonságosabb internetes központja) működő PureVPN jó és rossz napokkal rendelkezik..

A VPN-nek van néhány elégedetlen ügyfele, ám következetesen nagyszerű letöltési és feltöltési sebességet biztosít, minimális sebességveszteséggel. További információkért olvassa el ezt a PureVPN 2019. évi áttekintést!

CyberGhost - Szolgáltató, amely mindent felold!

CyberGhost - Szolgáltató, amely mindent felold!Előnyök: Székhelye Romániában (biztonságos helyen). 7 napos próbaverzió és 45 napos visszatérítési garancia (a szolgáltató USP). Óriási 2850+ szerver-gyűjtemény a webhelyek és a VoD-k feloldásához.

Több bejelentkezés öt eszközön. Mozilla és a Chrome böngésző kiegészítői. Biztonságos Wi-Fi szolgáltatás a nyilvános biztonság érdekében. Automatikus gyilkos kapcsoló és a DNS / IP szivárgás elleni védelem.

Hátrányok: Nincs port-továbbítás. Szivárgások találhatók a Mac kliensben.

Záró ítélet: A CyberGhost nagyszerű sokoldalúságot kínál a felhasználók számára. Különböző módokkal rendelkezik, például névtelenül szörfözhet, streaming feloldása, biztonságos Wi-Fi hotspot, név nélkül a torrent és webhelyek feloldása.

A szolgáltató kiváló teljesítményt nyújt streaming / torrent tevékenységekhez. A legjobb rész: a felhasználóknak egy 45 napos pénz-visszatérítési garancia áll rendelkezésre a szolgáltatás tesztelésére.

További információkért olvassa el ezt a 2019-es CyberGhost áttekintést!

Surfshark - a legjobb olcsó VPN-szolgáltató, nagy értékű

Surfshark - a legjobb olcsó VPN-szolgáltató, nagy értékű

Előnyök: Székhely: Brit Virgin-szigetek (VPN-barát bírói joghatóság). Költségvetés-barát költségek (47,76 USD 2 évre). Régi szimultán kapcsolatok (Nincs korlátozás - a szolgáltató USP-je)

Hátrányok: MultiHop szolgáltatás a névtelenség fokozására. CleanWebTM (hirdetés / nyomkövető / rosszindulatú programok blokkolója). Automatikus gyilkos kapcsoló és Wi-Fi védelem a nyilvánosság anonimjának tartása érdekében.

Záró ítélet: A Surfshark újonnan érkezett, és gyorsan elterjesztette szárnyát a legolcsóbb VPN piacon. Teljesítménye, megbízhatósága és adatvédelme 4,2 minősítést kapott a BestVPN.co-tól.

További információkért olvassa el ezt a 2019. évi Surfshark-értékelést!

Pufferelt - Holland alapú, streaming-fókuszált VPN

Pufferelt - Holland alapú, streaming-fókuszált VPNElőnyök: Székhelye Gibraltáron (egy biztonságos VPN-központ). Megkerüli a Netflix Us VoD szolgáltatás tartalmi korlátozásait. Teljesítményszervereket kínál több mint 39 országban világszerte.

Csatlakozások 5 eszközhöz egyszerre. Az élő csevegés támogatása elérhető és elég érzékeny. Olyan funkciók, mint az automatikus kapcsolat, a tűzfal alapú gyilkos kapcsoló és a Port Discovery.

Hátrányok: Drága előfizetési tervek. Szivárgások találhatók a MacOS kliensben.

Záró ítélet: A puffer átlátható bizonyos ülésszakok / csatlakozási kérdések naplózásáról, a kormányokkal való együttmûködés céljából jogi ügyekben, végzéssel.

Ezeket a naplókat 30 napon belül törli. Nagyra értékelem a VPN által a termékhez fűződő őszinteséget, mivel jobb, mint később sokkolni / meglepni.

Ivacy VPN - nagy teljesítményű streaming / torrenting

Ivacy VPN - nagy teljesítményű streaming-torrentingElőnyök: Székhelye Szingapúrban (VPN-barát joghatóság). 1000+ kiszolgáló átfogó felsorolása 100+ helyen. Megkerüli a VoD-k tartalmi korlátozásait. Optimalizált P2P-kiszolgálók érhetők el.

Hátrányok: Nincs TOR kompatibilitás. Nincs Netflix streaming.

Záró ítélet: A Szingapúrban alapított Ivacy egy másik biztonságos VPN-szolgáltatás. Helyzete plusz, köszönhetően az adatmegőrzésre és az internetes cenzúráról szóló kényelmes törvényeknek.

Minden adat biztonságos a Személyes Adatvédelmi Bizottság alatt, garantálva anonimitását a helyi internetszolgáltatók és kormányok részéről. A havi árazás 11,95 dollártól kezdődik.

VyprVPN - VPN, amely gyors sebességet biztosít

VyprVPN - VPN, amely gyors sebességet biztosítElőnyök: A központja Svájcban található. Több mint 700 szerver 70 országban világszerte. Többplatform, többprotokoll támogatás elérhető. Legfeljebb 5 eszközhöz csatlakoztatható egyszerre.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megelégedjen a P2P / Torrenting programmal. Korlátozottan ingyenes számla áll rendelkezésre korlátlan sávszélességgel az adatfolyamhoz / torrenthez. Nulla naplók szolgáltatója.

Hátrányok: Nincs alapvető terv StealthVPN protokoll. A teljesítmény konzisztenciájával kapcsolatos kérdések.

Záró ítélet: A VyprVPN gyors hírnevet szerzett a piacon, gyors streaming és P2P / Torrenting sebességének köszönhetően. Szigorú adatvédelmi politikával is büszkélkedhet.

IPVanish - Tökéletes a cenzúra megkerülésére

IPVanish - Tökéletes a cenzúra megkerüléséreElőnyök: A szolgáltatás 1200+ VPN-kiszolgálóval terjed el, több mint 60 országban. Ezenkívül 40 000+ megosztott IP-t kínál a személyazonosság elfedésének befejezéséhez.

Még 10 különböző eszközön is létrehozhat kapcsolatot. Hozzáférés olyan funkciókhoz, mint a Kill Switch, IPv6, DNS szivárgásvédelem, SOCKS5 webproxy. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Hátrányok: Nincs elérhető ingyenes próbaverzió.

Záró ítélet: Az IPVanish egy floridai VPN-szolgáltatás, amely magas szintű biztonságot nyújt, és ígéretet tesz arra, hogy valódi IP-jét nyomon követhetetlenné teszi a helyi internetszolgáltatók és kormányzati ügynökségek számára..

Korlátlan sávszélességet használ fel a webhely feloldásának néhány legjobb szolgáltatásával a Netflix, az Amazon Prime és a BBC iPlayer eléréséhez. A szolgáltató emellett nem tart naplót a felhasználói névtelenség tiszteletben tartása érdekében.

TorGuard - Erős névtelenséget biztosít online

TorGuard - Erős névtelenséget biztosít onlineElőnyök: A szolgáltató P2P-barát. Kiterjedt hálózatot kínál, 3000 szerverről több mint 50 országban világszerte. A felhasználók kapcsolatot létesíthetnek öt eszközön egyszerre.

Stealth proxy véletlenszerű webhelyek feloldásához. Kétfajta engedély rendelkezésre áll. MITM támadásvédelem. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL és számos más protokoll.

Hátrányok: A Windows Client alkalmazás néha elmarad. Nincs ingyenes próbaverzió.

Záró ítélet: Az Egyesült Államokban székhellyel a felhasználók nem találnak megbízható szolgáltatást a TorGuard számára. Ennek ellenére még soha nem fedezték fel a személyes adatok feltárását.

A VPN erős OpenVPN titkosítást is kínál, amely lehetővé teszi a VoD-k feloldását. Az egyetlen lehetőség, hogy a felhasználóknak a dedikált IP-be kell befektetniük a VPN-szolgáltatás nagy részének kiaknázása érdekében.

Egyéb mérlegelhető kevésbé elismert lehetőségek

A fent felsorolt ​​szolgáltatóknak már meglehetősen bevált hírneve van a piacon. Azoknak a felhasználóknak, akik valami különlegeset vágynak, külön listát készítettem néhány, kevésbé ismert hírlapú opcióról.

Ennek célja, hogy világos képet adjon a közönségem a különféle témákról “alkalmas” opciók a Windows laptopokhoz / PC-jükhöz. Remélem, hogy elősegítik a döntéshozatali folyamatot:

Privát internet-hozzáférés (PIA) - A michigan-i szolgáltató egy híres név. Nagyon sok listát kínál 3236 szerverről 29 országban. Még az összes protokollt támogatja, beleértve a PPTP-t, az SSTP-t, az L2TP / IPSec-et és az OpenVPN-t. A titoktartási politika hihetetlenül átlátható, megerősítve, hogy a VPN használata teljesen biztonságos.

Avast SecureLine VPN - A népszerű víruskereső program készítője megtett egy extra mérföldt egy olyan VPN-termékkel, amely titkosítja és biztosítja az internetes forgalmat. A szolgáltató számos helyszínt támogat, köztük az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Törökországot, Lengyelországot, Oroszországot, Mexikót, Csehországot és Németországot.

Norton Wi-Fi adatvédelmi VPN - A Norton by Symantec egy másik híres antivírus-szolgáltatás, amely VPN-terméket kínál. A Wi-Fi adatvédelem egy egyedülálló, garantálja a lehető legmagasabb szintű adatvédelmet, biztonságossá teszi internetét bankszintű titkosítással.

Cryptostorm VPN - Az izlandi és kanadai székhelyű Cryptostorm egyre növekvő VPN szolgáltatás. Ez a preferált választás azok számára, akik fájlokat osztanak meg, általában adatvédelmi furcsaak, vagy szörfözni akarnak a DARK WEB-en. Ezért biztos lehet benne, hogy a szolgáltató nem tart kapcsolatot / munkamenet-naplót.

HideMyAss! (HMA) - Bár a HideMyAss rendkívül népszerű VPN-szolgáltató, sok felhasználó tartózkodik tőle. Ennek oka a jogi hatóságokkal való együttműködés és a naplók rendelkezésre bocsátása. Mindazonáltal, ha csak VPN szolgáltatót keres webhelyek feloldásához, akkor a szolgáltató nem rossz választás.

UnoTelly VPN - A görögországi székhelyű UnoTelly VPN nagy multinacionális szervezetré nőtte ki magát. A szolgáltató nem használja a Google DNS-kiszolgálókat. A fizikai hardvert használja a lehető legmagasabb szintű védelem biztosításához. Az ügyfél olyan kivételes funkciókat kínál, mint a kill-switch és a beépített szülői felügyelet.

OverPlay VPN - Az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező OverPlay viszonylag új szolgáltató a piacon, amely erősen összpontosít a magánéletre. Nagy méretű szerverrel rendelkezik a világ körülbelül 50 országában, miközben figyelemre méltó névtelenséget nyújt, támogatja a korlátlan P2P / Torrenting funkciót, és akár 6 Mbps sebességet is kínál..

WiTopia VPN - A WiTopia egy másik híres név a VPN szolgáltatók körében. Hatalmas szerverbázist kínál, amely hozzáférést biztosít a világ több mint 40 országához. A felhasználók akár 30 Mb / s és 35 Mb / s közötti nagysebességű képességet is felvehetnek egy 50 Mbps-os kapcsolaton - a kiszolgálók és az Ön által elérhető webhelyek közelségétől függően.

VikingVPN - Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező VikingVPN egy viszonylag új VPN a piacon. Az egyik legdrágább árazási tervvel büszkélkedhet, havonta 14,95 dollárra kezdve. A magas árért a szolgáltató nem nyújt különlegességet, hanem jó és biztonságos általános szolgáltatást nyújt.

Boxpn - A Seychelle-szigeteken székhellyel rendelkező Boxpn egy középkategóriás VPN-szolgáltatás, amely hozzáértő szolgáltatást, nagyon gyors sebességet és jó szerver rendelkezésre állást kínál. 7 MB / s-nál több letöltést és streaming-et kap, ami elég jó a szórakozás film- / TV-show formájában történő kiaknázásához..

VPN kézi konfigurálása a Windows különféle verzióin!

Bár ez az útmutató a következőkről szól: “A legjobb VPN for Windows”, Mindig úgy döntök, hogy javítom a nézőim műszaki szakértelmét. A regisztráció és a program telepítése egyszerű. A sajátosságokba való bejutás segít megérteni a VPN működésének több aspektusát.

Szóval úgy döntöttem, hogy miért nem segít ki a srácok, kézi utasításokat keresve. Az alábbiakban lépésről lépésre talál útmutatást a VPN beállításához a Windows különféle verzióin. Ide tartoznak a hírhedt Windows 10, 8 és 7. Én is megtenném az XP-t, de ez már túl elavult.

Hogyan állíthatok be VPN-t Windows 10 rendszeren

 1. kettyenés az “Hálózat” ikon, amely a Windows tálcán található.
 2. (Az óra mellett, a sáv jobb alsó sarkában).
 3. választ “Hálózati beállítások”, felett “Repülőgép üzemmód”.A legjobb VPN for Windows
 4. választ VPN a hálózat alatt & Internet cím.
 5. kettyenés tovább “Adjon hozzá egy VPN-kapcsolatot”.
 6. Ketyegés ha szükséges, a speciális lehetőségeket.Hogyan állíthatok be VPN-t Windows 10 rendszeren
 7. Most már meg kell tennie belép némi információ.
 8. Mi alapított PPTP-konfiguráció a freevpnaccess.com webhelyről.
 9. Ez jó forrás a VPN kézi beállítása.Miért van szüksége VPN-re a Windows PC-hez és a laptopomhoz
 10. kettyenés a “Megment” gombot, miután kitöltött minden részletet.
 11. Visszatérés az előző menübe, kettyenés a Csatlakozás gombon.
 12. Élvezd VPN használatával a PPTP protokoll módszerén keresztül!

VPN kézi konfigurálása a Windows különféle verzióin

Hogyan konfigurálhatom VPN-t a Windows 8 operációs rendszerben?

 1. Fej a keresősávba, és írja be “VPN”.
 2. választ “Virtuális magánhálózatok (VPN) kezelése”.Hogyan konfigurálhatom VPN-t a Windows 8 operációs rendszerben
 3. kettyenés a “+” gombra a VPN-kapcsolat felvételéhez.Mit kell keresni a Windows PC VPN-jében?
 4. Tölt ki a szükséges információkat.
 5. megtalálja olyan szolgáltató, amely támogatja az L2TP / IPSec protokollokat.Melyek a legjobb VPN-szolgáltatások a My Windows PC-hez
 6. Jobb klikk tovább “Hálózat” a Windows tálcán.
 7. választ “Hálózati és internetes beállítások”.A Windows VPN illegális az Egyesült Államokban
 8. kettyenés tovább “Az adapter beállításainak módosítása” tól “Állapot” menü.Rendben van-e a repedt Windows verzió használata a VPN-hez
 9. Megtalálja a létrehozott VPN-kapcsolatot.
 10. Jobb klikk ez és választ “Tulajdonságok”.Van-e ingyenes VPN a PC-hez
 11. kettyenés a “Biztonság” lap.
 12. választ L2TP / IPSec a “A VPN típusa”.A VPN beállítása Windows 8 operációs rendszeren

Hogyan állítsunk be VPN-t a Windows 7 PC-n / laptopban

 1. Fej hoz “Hálózati és megosztási központ” menü.
 2. kettyenés a “Új kapcsolat vagy hálózat beállítása” választási lehetőség.Hogyan állítsunk be VPN-t a Windows 7 PC-hordozható számítógépre (1)
 3. választ “Csatlakozás egy munkahelyhez” a kapcsolat varázsló elindításához.Hogyan állítsunk be VPN-t a Windows 7 PC-hordozható számítógépre (2)
 4. kettyenés tovább “Internet-kapcsolatom (VPN) használata” a folyamat elindításához.Hogyan állítsunk be VPN-t a Windows 7 PC-hordozható számítógépre (3)
 5. típus a VPN-szolgáltatás IP-címe.
 6. Belép a kapcsolat neve.
 7. kettyenés a “Következő” választási lehetőség.Hogyan állítsunk be VPN-t a Windows 7 PC-hordozható számítógépre (4)
 8. Belép a megfelelő felhasználói név és jelszó.
 9. Ketyegés “Ne felejtse el ezt a jelszót, ha szükséges.
 10. Üsd a “Csatlakozás” gomb!Hogyan állítsunk be VPN-t a Windows 7 PC-hordozható számítógépre (5)

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

A Windows VPN illegális az Egyesült Államokban?

Bár az Egyesült Államok része az öt szemből álló szövetségnek, és szigorú adatmegőrzési és internetes cenzúra-politikákat ír elő, a kormány még nem tiltotta meg a VPN-szolgáltatásokat. Könnyen letölthet és telepíthet bármilyen kiterjesztést, anélkül, hogy a törvényes gondok aggódnának.

Rendben van-e a repedt Windows verzió használata a VPN-hez?

Noha a különféle VPN-ek repedt verzióinak használata nem árt, általában tanácsos ténylegesen megfizetni a prémiumot. A legtöbb repedt fájl gyakran rengeteg anti-vírussal és rosszindulatú programmal van ellátva, amelyek az összes adatot megrongálhatják. Ez természetesen nem ér meg a kockázatot.

Van-e ingyenes VPN a PC-hez?

Ha nem akarja pazarolni pénzt egy fizetett előfizetésre, akkor ingyenes VPN-megoldások állnak rendelkezésre. A közelmúltban elérhető legjobb lehetőségek közé tartozik a Windscribe, a Hide.Me és az TunnelBear. További lehetőségeket a Windows ingyenes VPN-útmutatóban talál.

A dolgok csomagolása

Remélem, hogy ez az útmutató segít megtalálni a legjobb VPN for Windows rendszert, az Ön igényei és követelményei alapján. Minden említett nevet kiterjedt kutatás és elemzés után adtak hozzá.

Megpróbálom a lehető legpontosabb lenni az útmutatóimban, de ha úgy gondolja, hogy vannak jobb megoldások, vagy bármilyen kérdés / probléma merül fel, ne habozzon, ha az alábbi kommentárt eldobja.!

Személyesen válaszolok, és megpróbálok a lehető legtöbb segítséget nyújtani. Segítsen egy testvérnek is, ha megosztja ezt az útmutatót, ha hasznosnak találja. Előre is köszönöm

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me