Legjobb VPN PC-hez – Rendszerkompatibilis áttekintés az összes PC márka számára

A személyi számítógépek manapság pótolhatatlan alkotóelemekként léteznek. A kórházaktól kezdve a vállalati házakig lakott életmód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos feladatot elvégezzenek. Szinte lehetetlen túlélni az Ön rendelkezésére álló számítógép nélkül. Mivel azonban népszerűsége folyamatosan növekszik, a tárolt és továbbított adatokkal kapcsolatos kockázatok szintén jelentősen növekednek. Ez nélkülözhetetlen számukra, hogy a legjobb VPN szolgáltatás alatt működjenek. Tehát, ha a lehető legjobb útmutatást nyújtjuk Önnek, itt található egy útmutató a Legjobb VPN PC-hez.

A PC VPN biztonságosan használható-e?

A VPN valószínűleg a legbiztonságosabb módja az anonim internetes böngészéshez és a magánéletének fenntartásához a digitális birodalomban. Jelenleg mindenkinek szükségessé válik a VPN használata a hackek és a magánélet megtámadása elleni védelem érdekében..

Biztonságosak-e a PC VPN-ek használata?

A rosszindulatú programoktól az adathalász csalásokig és a bűncselekményt követő csoportoktól kezdve a személyi számítógépek nulla napos sérülékenységét kihasználó csoportokig a fenyegetések különböző mértékben jelennek meg, ám ezek mindegyike jelentős kárt okozhat személyes és üzleti adatainak..

A közhiedelemmel ellentétben a VPN-k nem csak elkódolnak az Ön IP-jén, és csak az online forgalmat irányítják át. A mai VPN-szolgáltatások rendkívül biztonságos web-hozzáférési funkciókat kínálnak, mint például megszakítók, IPV6-szivárgás-megelőzés, több protokoll támogatása, magas szintű titkosítás és még sok minden más annak biztosítása érdekében, hogy a snoopersnek elég nehéz idő álljon rendelkezésre az adatok elérésében..

Jogos-e a PC VPN használata??

Néhány nagyon elnyomó rendszer és a világ olyan országai kivételével, mint például az iráni és a kínai, a VPN-ket teljesen törvényes használni és telepíteni az egész világon. Az Egyesült Államok, az Európai Unió, Nagy-Ázsia és a Közel-Kelet olyan régiókban az internetes alkalmazottak a legszembetűnőbb felhasználók a világon.

A PC VPN használata törvényes?

És mivel minden fejlődik, és új módszereket találunk a dolgok felhasználására, a VPN-ipar nem különbözik egymástól, mivel most annyi exkluzív szolgáltatást nyújtanak, mint néhány évvel ezelőtt.

Például azoknak, akik szeretik a kedvenc online videotartalmaink streamingét, egy hiteles PC VPN segíthet a felszabadításban és a földrajzilag korlátozott tartalmak elérésében. Az Egyesült Királyságban élő felhasználóknak most nincs gondjuk az Egyesült Államok közönség számára szánt műsorhoz való hozzáféréssel, ha jó PC VPN szolgáltatást használnak..

A VPN-k az egyén szabadságának és ellenőrzésének kifejeződését teszik nemcsak jogi szempontból, hanem erkölcsileg is elfogadhatónak és ajánlottnak.

Biztonságos-e a PC VPN használata minden eszközön?

Mint a világ minden termék- és szolgáltatáskategóriája esetében, a PC VPN-k világában is vannak csalások és csalások. Leginkább el kell kerülnie az ingyenes VPN-szolgáltatásokat és az Android területén létező szolgáltatásokat & iOS alkalmazás ökoszisztéma.

Biztonságos-e a PC VPN használata minden eszközön?

A VPN-k tőkeigényes termékek, mivel azok működtetéséhez szükséges infrastruktúra, például globális szerver rendszerek, protokolltámogató szolgáltatások és hasonlók, tehát a legtöbb ingyenes szolgáltatás fenntartja a cash flow-ját felhasználói adatok értékesítésével, hirdetések spammelésével vagy nyomkövető kódok beültetésével az eszközökbe.

A legjobb VPN PC-khez, amelyeket később a felülvizsgálat során említünk, rendkívül megbízhatóak, és kizárólag azzal a céllal léteznek, hogy maximális online biztonságot biztosítsanak a felhasználók számára. Ezek a VPN-szolgáltatók költségesek lehetnek, de biztos lehet benne, hogy biztonságosan használhatók minden eszközön, például táblagépeken, okostelefonokon, számítógépeken és még sok máson.

A PC márkák támogatott VPN

Gyakorlatilag nincs olyan PC-márka, amely nem támogatná a VPN-eket. Ennek oka az, hogy a PC-k márkái csak a hardvert biztosítják, és általában nem adják meg’t nem korlátozhatja a hozzáférést az adott szoftver telepítéséhez a rendszerükre.

Függetlenül attól, hogy van HP laptopja, vagy új Lenovo gyártmányú rendszert használ, a VPN minden bizonnyal működni fog rajta. Az Apple, az Acer, a Razer, a Samsung, a Dell, az Asus, a Microsoft és a többi a világ legnépszerűbb PC márkái, és mindegyikük támogatja a VPN-t.

Néhány operációs rendszer azonban megnehezíti a VPN és a VPN telepítését, például a a nem kódolók és a programozók számára nehéz lehet VPN-t közvetlenül a rendszerükre telepíteni.

Másrészről, míg a VPN-szolgáltatók külön népszerű alkalmazásokat kínálnak más népszerű operációs rendszerekhez, például a Windowshoz és a Mac-ekhez, így még könnyebben letölthetők és telepíthetők az összes feliratkozott VPN-szolgáltató..

PC operációs rendszer által támogatott VPN

Mivel a VPN-ek népszerűsége továbbra is növekszik, mivel az emberek sokkal több új előnyt találnak a használatukhoz, szinte az összes operációs rendszer elkezdi a szoftver veleszületett támogatását. A népszerűbb operációs rendszereket, mint például a Windows, az Android, az iOS és a Mac, a legtöbb VPN lefedi a platformokhoz rendelt alkalmazások révén.

Azonban a bonyolultabb operációs rendszereken, mint például a UNIX és a Linux, a VPN-szolgáltatók nem kapják meg a dedikált alkalmazásukat, mivel ezeknek az operációs rendszereknek sok disztribúciója és konfigurációja van, ezért a szinguláris alkalmazások kifejlesztése a platformok számára nagy feladatot jelent..

De nem kell szégyenkezni, mert azok, akik olyan platformokat használnak, mint a Linux, többnyire a műszaki területhez tartoznak, és olyan hivatásokkal rendelkeznek, mint a kódolás, a programozás, az adatbiztonság és hasonlók, tehát ismerik az ilyen trükkös telepítéseket..

Másrészt számos, a legjobb VPN-ekkel elérhető részletes útmutató elérhető, amelyek rendkívül egyszerű módon vezetnek át sok összetett beállítást..

Legfontosabb VPN a PC listához

Itt található egy átfogó lista, amely a 10 legjobb VPN-t tartalmazza a PC-hez:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. TorGuard VPN
 10. Privát internet-hozzáférés (PIA)

A legjobb VPN a PC 2018-hoz

Nem elegendő, ha a VPN-eknek csak megfelelőnek kell lenniük, mivel a modern fogyasztónak extra szolgáltatásokra és újszerű használhatóságra van szüksége, ha egy szolgáltatásért fizetni szeretne.

Azok a VPN-k, amelyek alig felelnek meg a leggyorsabb VPN-ek kritériumainak, például korlátozott kiszolgálók, átlagos adatbiztonság és ügyfélszolgálat nyújtása, megmaradhatnak a piacon, ám a Legjobb VPN for PC 2018 listánkban nincs hely..

Több tíz országban elterjedt és több ezer IP-t tartalmazó szerverinfrastruktúra garantálása, rendkívül biztonságos titkosítás és protokolltámogatás biztosítása, bármi feloldása a Netflix USA-tól a HotStar India-ig, és ennél is sokkal több energiát képes táplálni. Itt található a listánk a legjobb VPN PC 2018 számára:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

ExpressVPN - A legfejlettebb VPN, különösen a PC-k számára

A Virgin Virgin Island adatbarát régiójában és a világon elterülő 148 helyszínen több mint 2000 szerverrel büszkélkedve, az ExpressVPN igazolja címkéjét, hogy “A legmegbízhatóbb VPN a világon” meglehetősen ügyesen.

A legjobb VPN a PC 2018-hoz

Soha nem őrizte meg és nem fordította be felhasználói naplóit. Amint azt egy nemrégiben törökországi eset bizonyítja. Az Express VPN példaértékű integritást mutat a fogyasztók magánéletének védelme felé.

Olvassa el részletesen a frissített expressvpn áttekintésben.

Mindezek mellett az AES 256-os titkosítással titkosítja a szervereitől az adatcsomagokat, támogatást nyújt minden rendkívül biztonságos protokollhoz, például az Open VPN-hez, szinte minden földrajzilag korlátozott adatfolyam- és tartalomhelyet felold, és akár külön támogatást kínál natív alkalmazásokon keresztül a platformok széles repertoárja.

Ennek a szolgáltatásnak az egyetlen hátránya, hogy először csak három egyidejű kapcsolatot kínál, másodszor pedig nem’nem jönnek olcsón. Az éves terv 99,95 dollárba kerül, egyszer kiszámlázva, míg a kétéves terv megköveteli, hogy egyszer elszámolja a 69,95 dollárt..

Előnyök

 1. Dedikált alkalmazások kompatibilis PC operációs rendszeren
 2. Többszörös fizetési lehetőség támogatása
 3. Magas titkosítási szabványok
 4. Kiterjedt protokoll támogatás
 5. Nulla naplózási politika

Hátrányok

 1. Nincs dedikált P2P szerver
 2. Drága árazási tervek

látogatásszintű expressvpn

PureVPN - Nagyon kompatibilis, könnyen használható alkalmazást kínál a PC-k számára

A Hongkongban székhellyel rendelkező PureVPN egy olyan szolgáltatás, amely mindig sokat tett azért, hogy kiszolgálja ügyfeleit, és óriási könnyedséget biztosítson számukra a szolgáltatás igénybevételének minden szempontjából. Legyen’A rendkívül kedvező árképzési tervek vagy a kiterjesztett natív támogatás / alkalmazások több platformon, a PureVPN továbbra is utat törő szolgáltatás.

PureVPN PC-hez

Mindent kínál előfizetői számára olyan exkluzív funkciókkal, mint a kill kapcsoló, a NAT tűzfal, a DNS szivárgás elleni védelem, a DDoS védelem, a webhelyek streaming feloldó képességei, a megosztott alagútépítés, a hagyma VPN felett és még sok más.

Olvassa el a részleteket a Pure VPN ismertetőben.

Hiánya ott van, ahol szórakoztatják és eleget tesznek a hatóságok hatósági kiadatási kérelmeinek. Biztos lehet benne, hogy abban az esetben, amikor kiderült, hogy a szolgáltatás felhasználói naplókat vezet, bűncselekmény történt.

Más internetes szabadsággal kapcsolatos tevékenységek, például a torrenting vagy a korlátozott tartalom streamingje esetén a PureVPN nem fogja lejátszani a snitch-et, és átadja az adatait.

Ez a szolgáltatás költségvetés-barát. A kétéves előfizetés a PureVPN-rel mindössze 69,12 dollárba kerül, egyszer számlázva, míg az éves előfizetés nem’t, hogy drága is, és megköveteli, hogy egyszer fizessen 59,04 dollárt.

Előnyök

 1. A DDoS védelem minden PC operációs rendszeren működik.
 2. Dedikált P2P és Torrent szerverek
 3. 750 + szerver 141 országban
 4. VPN Hotspot
 5. Nat Firewall
 6. Több protokoll támogatás, beleértve az OpenVPN-t és az L2Tp-t
 7. Lehetővé teszi az osztott alagút kialakítását

Hátrányok

 1. Néhány naplót tart
 2. Ingyenes próbaverzió nem érhető el

Látogasson el a PureVPN oldalra

NordVPN - A PC-k számára a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja

Az áttekintés során az egyik leggyorsabb sebességgel, az összes platformon keresztül, a NordVPN rendkívül megbízható, és széles körű megoldásokat kínál minden típusú VPN-felhasználó számára. Ez a szolgáltató nem elegendő a kezdetektől fogva, de csak kevesen felelnek meg a biztonsági funkcióknak és a hihetetlen szerverszámnak, összesen 3359 szervernek több mint 60 országban.

NordVPN PC-hez

A panamai székhellyel rendelkező NordVPN hat egyidejű kapcsolatot, több protokoll támogatást, exkluzív SmartPlay funkciót kínál az olyan webhelyek streamingjéhez, mint a netflix, és dupla titkosítást nyújt az extra biztonság érdekében. Az előnyök azonban nem érnek véget ezen a ponton, mivel számíthat arra, hogy a szolgáltató a legnagyobb rendelkezésre állással rendelkezik, miközben a szolgáltatás folytatása során minimális, vagy esetleges zavarokkal küzd..

Ne felejtse el ellenőrizni a frissített nordvpn áttekintést.

Korábban ez volt az egyik drágább szolgáltatás, de most a megfizethető ablakban helyezkedik el, mindössze 125,64 dollárba kerül egy hároméves előfizetési tervért.

Előnyök

 1. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP protokollok minden PC-modellhez.
 2. Dedikált P2P és torrent.
 3. Tor elérhető VPN-vel
 4. Ingyenes próbaperiódus
 5. Kettős titkosítás elérhető
 6. 3359 szerver több mint 60 országban
 7. A Bitcoin és a fizetési fal elfogadva
 8. SmartPlay szolgáltatás a webhelyek streamingjéhez

Hátrányok

 1. A havi terv drága, havonta 11,95 USD

Legjobb VPN PC-hez - Rendszerkompatibilis áttekintés az összes PC márka számára

IPVanish - Zökkenőmentes támogatást kínál a PC-k számára a streaming webhelyek számára

Ha olyan VPN-szolgáltatót keres, amely nem rontja streaming tartalmának HD minőségét, és nem engedi a pufferelés ikonjának a képernyőn leginkább eldönteni, akkor a mérkőzést az IPVanish-szel találhatja meg..

IPVanish PC-hez

A furcsa névvel a szolgáltatás megőrizte a megalapozottabb versenytársakkal szemben. Az IPVanish AES 256 fokozatú titkosítást, több protokoll támogatást, zippy sebességet, alacsony pingback időt, több mint 1000 szervert és többet kínál,

Amit a legjobban szeretjük a BestVPN.co-nál ez a szolgáltatás, az az, hogy a dedikált alkalmazások UX-je rendkívül folyékony és könnyen navigálható, így a legjobb az első időzítők kipróbálása..

Előnyök

 1. Korlátlan sávszélesség elérhető. Minden PC hálózati LAN támogatott.
 2. OpenVPN és L2TP / IPsec VPN protokollok
 3. Feloldja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását
 4. Nulla naplózási politika
 5. 40 000+ megosztott IP-cím

Hátrányok

 1. Az ügyfélszolgálat lassú
 2. Nincs ingyenes próbaverzió

Látogasson el az IPVanish oldalra

PrivateVPN - Egyszerű és könnyen használható VPN PC-hez

Bármely szolgáltatás vagy termék esetében a legjobb dolog az egyszerűség és a komplexitás iránti vonzalma. A PrivateVPN a legfontosabb, hogy rendkívül biztonságos, mégis egyre modernizált szolgáltatásként szolgáljon, amely mindent kínál, a Netflix feloldásától a legmagasabb szintű biztonsági hozzáférésig, rendkívül egyszerű módon.

PrivateVPN PC-hez

Noha a szolgáltatásnak valóban meg kell növelnie kiszolgálói számát mindössze 80 szervertől, a jelenlegi kiszolgálókat soha nem blokkolják vagy fojtják túl sokat ahhoz, hogy a sebességet használhatatlan szintre helyezzék.

Ezen kívül a PrivateVPN nem fogja tárolni a naplóit, az AES 256-os titkosítási profiljával titkosítja az adatokat, változatos protokolltámogatást kínál, és garantálja az elérhetőséget és támogatást az összes platformon a natív alkalmazásokon keresztül.

Az árazási tervek az iparági szabványok szerint kissé szokatlanok, mivel hosszú távú előfizetés nem érhető el. A 13 hónapos előfizetési csomaghoz 50,40 összeget kell fizetnie.

Előnyök

 1. 2048 bites titkosítás AES 256-tal minden számítógép biztonsága érdekében.
 2. 30 napos ingyenes próbaverzió
 3. Nulla sebességű fojtószelep
 4. 56 Szerver helyek
 5. A protokollok között szerepel az Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. IPv6 szivárgásvédelem

Hátrányok

 1. Nem áll rendelkezésre hosszú távú árképzési terv
 2. Nehéz UX interfész natív alkalmazásokon

Látogasson el a privát VPN-re

A legjobb VPN PC-hez ingyen

Az ingyenes szolgáltatások mindig vonzóak a felhasználók számára a teljes spektrumból, manapság azonban’Az ultramodern, csúcstechnológiás világban óvatosnak kell lennie ahhoz, amit feliratkozik, különösen az ingyenes szolgáltatókra.

Leginkább az ingyenes VPN-ekben nem szabad megbízni, mert ha nem számítanak fel díjat egy szolgáltatásért, akkor valószínűleg más bevételek révén növelik a bevételeket. Ez a forgatókönyv nagyon kockázatos lehet a VPN-felhasználók számára, mivel amikor valakiben bízik benne, hogy megóvja Önt és adatait, és ehelyett megpróbál pénzt szerezni, az eredmények gyakran teljesen károsak lehetnek..

Mégis vannak olyan ingyenes VPN-szolgáltatók, amelyek lehetővé teszik, hogy figyelő és biztonságos fedőképességük alatt folytathassa internetes tevékenységeit anélkül, hogy bármilyen módon megpróbálná téveszteni téged..

Itt található a legjobb ingyenes VPN for PCN listánk 2018-ra:

TunnelBear VPN - Nagyszerű felhasználói felületet kínál a PC-hez

Valószínűleg a legmegbízhatóbb ingyenes VPN, amellyel valaha is találkozhattunk a BestVPN.co-nál, az TunnelBear példaértékű biztonságot és szerverhozzáférést kínál (amint ezt az alagút-áttekintés tárgyalja). Mivel a Bear védjegyet a felhasználói felületükre bélyegezték le a dedikált alkalmazásokon, ez a VPN annyira egyszerűen használható, hogy bárki, még azok, akiknek korábban nincs tapasztalata a VPN-ekkel, profiként használhatják..

A legjobb VPN PC-hez ingyen

A sebességtesztek során számotokra jól figyelembe vette azt a tényt, hogy ingyenes szolgáltatást nyújtott. A legjobb dolog velük szemben azonban a nyitottságuk. Az ingyenes VPN-kről ismert, hogy meglehetősen korlátozó jellegű, de az TunnelBear öt egyidejű kapcsolatot kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy az egész készüléket védőburkolata alatt összecsomagolja, amikor online tevékenységet folytat..

Azonban ahol ezt a szolgáltatást kikapcsoljuk, az az 500 MB-os adatsáv-korlátozás, amely úgy érzi, hogy valami olyan jó, de a használati korlátozások miatt nem lehet több..

Előnyök

 1. 5 eszköz egyidejűleg csatlakoztatható minden PC operációs rendszerhez.
 2. Erőteljes titkosítás
 3. A felhasználói felület hihetetlenül egyszerűen használható

Hátrányok

 1. Alacsony adatkorlát
 2. Nem támogatja a P2P / Torrenting alkalmazást

Hide.Me - Az adatok rendkívül biztonságos titkosítása

Az ingyenes VPN, amely nulla hirdetést jelenít meg, már nyertes. A Hide.me már egy ideje és ebben az időszakban a PC-k legjobb ingyenes VPN-je; felvette a hírnevét, hogy gyors, nulla kellemetlen és biztonságos szolgáltató.

Hide.me PC-hezA szolgáltatás százezrei garantálhatják, hogy ez a VPN rendkívül biztonságos a felhasználói magánélet védelme szempontjából, és hogy nem vicces üzleti tevékenységet folytat, például követőkódok beágyazását vagy felhasználói adatok eladását..

Jellemzője egy 2 GB-os sávszélesség-korlátozás a freebies-ek számára, ami elég, ha figyelembe vesszük az alacsony könnyű böngészési következetességeket. A fedélzeten csak egy eszközt csatlakoztathat a szolgáltatáshoz, amely egyértelműen ütköző, de ezt elvállalhatjuk, amíg a szolgáltatás olyan jó, mint jelenleg..

Előnyök

 1. Hihetetlen titkosítási pc szabványok
 2. Egy kifejezetten nulla naplózásra vonatkozó politika.
 3. Nagy sebesség

Hátrányok

 1. Szerverek mindössze 3 országban
 2. Nem alkalmas földrajzilag korlátozott tartalom feloldására
 3. Csak eszközcsatlakozás érhető el

ZoogVPN - Lehetővé teszi a P2P támogatást a PC-k számára

Bár a név elég furcsának tűnik, a szolgáltatás nem más. A ZoogVPN-t a BestVPN.co nagyra értékeli egy ingyenes VPN-ként a PC-hez, mivel nulla hamis ígéretük van és az összes ingyenes szolgáltatás maximális rendelkezésre áll..

ZoogVPN számítógéphez

Ez egyike azon kevés ingyenes VPN-nek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék a P2P-kapcsolatot, anélkül, hogy kibomnák őket a sávszélességükből. A titkosítás 128 bites, és ez határozottan javulhat, ám viszonylag biztonságos az online tevékenységeinek őrzése.

Nulla naplózási szabályzattal rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen eszközt csatlakoztassanak havonta akár 2 GB adatsávra..

Előnyök

 1. 2 GB-os adatcsomag minden számítógép-felhasználó számára.
 2. Viszonylag erős titkosítást biztosít
 3. Gyors kiszolgálók

Hátrányok

 1. Az ügyfélszolgálat túl sok időt vesz igénybe
 2. Egy eszköz csatlakoztatható

Windscribe VPN - Általános adatátviteli sávszélesség-korlátozás a PC-k számára

A listában szereplő többi szolgáltatóhoz képest egy viszonylag új szolgáltatás, a Windscribe az egyik legjobb ingyenes VPN-szolgáltatás, a jelenlegi piac által kínált szolgáltatások között..

WindscribeVPN számítógéphez

A szolgáltatás leginkább a nagylelkűség, amely példátlan 10 GB-os adatkapcsolatot, korlátlan eszközkapcsolatot, dedikált P2P-támogatást és még kiemelt hirdetési blokkolót tett lehetővé..

Csak a VPN-vel kapcsoltuk ki, mert a szolgáltatás folytonossága gyakran meghibásodott. Még az ügyfélszolgálati csapatok is lassan reagáltak, de figyelembe véve azt a tényt, hogy ez új, az idő előnyeivel biztosíthatjuk, hogy továbbfejlessze ezeket a problémákat, és megfeleljen a felhasználói elvárásoknak..

Előnyök

 1. 10 GB-os adatsapka minden számítógép-márkán.
 2. Korlátlan eszközkapcsolatok
 3. Jellemzők: Ad-Blocker és Tűzfal
 4. Támogatja a P2P / Torrenting alkalmazást

Hátrányok

 1. Nem támogatja az OpenVPN-t
 2. Besorolások Általános

A legjobb VPN PC-hez ingyenesen letölthető

Bármely natív operációs rendszer alkalmazásának letöltéséhez a számítógépére csak annyit kell tennie, hogy töltse le ezeket a Szolgáltató hivatkozásokat (a listát szétválasztották a Legjobban fizetett és a Legjobb Ingyenes VPN-k között a PC-hez):

Legjobban fizetett VPN PC-k számára:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Legjobb ingyenes VPN PC-k számára:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

Következtetés

A lenyűgöző 40 milliárd dolláros piaci mérettől a VPN iparág úgy tervezi, hogy exponenciálisan növekszik és elérje a 70 milliárd dolláros értékű piacot, aláássa az emberek egyre növekvő ismereteit a VPN telepítésének velejáró értékéről..

A VPN-k nem csupán képzeletbeli biztonsági eszközök, amelyeket újdonságokként kell kezelni, de a következetes adat-összeesküvések korszakában, mint például a Cambridge Analytica botrány, az online felhasználóknak át kell gondolkodniuk azon a véleményükön, hogy milyen előnyökkel járhat egy jó VPN-szolgáltatás..

Azoknak a PC-knek, amelyek személyes, pénzügyi és üzleti adataikat nagy részben tárolják és továbbítják, a VPN nélkülözhetetlen áruk. Ha Ön 2018-ban olvassa el ezt az áttekintést, akkor azt is be kell szereznie, vagy kockáztatnia kell, hogy részese lesz a nagyobb és károsabb adatbotrányoknak, amelyek közül néhány valószínűleg több kárt okozna az életedben, mint amennyire valaha is számíthatott volna. képzelt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me