Az Amazon Prime 2020 legjobb VPN-je – figyelje meg az Amazon Prime US zökkenőmentesen

Az Amazon Prime azonnali videó streaming szolgáltatás, amelyet az Amazon.com, a világ egyik kínálata’legnépszerűbb online kiskereskedői. Ugyanakkor, csakúgy, mint más népszerű streaming webhelyek, az Amazon Prime különféle könyvtárakat kínál a különféle országok felhasználói számára. Az Egyesült Királyságban a nézők csak akkor tekinthetik meg az amerikai könyvtárat, ha a legjobb VPN segítségével feloldhatják a földrajzi korlátozásokat. A feloldás elősegítéséhez itt található útmutató az Amazon Prime legjobb VPN-jéhez, amely tartalmazza a telepítési útmutatót, a legjobban fizetett és ingyenes VPN-ket, a BestVPN.co által támogatott eszközöket és még sok másat.!

legjobb vpn az Amazon Prime számára

Mi az Amazon Prime??

Az Amazon.com nem csupán egy online e-kereskedelem, hanem egy internetes óriás, amely széles körű szolgáltatásokat kínál, például felhőinfrastruktúra-támogatást, logisztikát és így tovább. Hasonlóképpen, az Amazon Prime Video az Amazon.com dedikált streaming szolgáltatása, amely több ezer film, TV-műsor és eredeti sorozatból álló dedikált tartalomkönyvtárat kínál, amelyek megragadják a figyelmet..

Ezt a szolgáltatást a világ bármely pontján megnézheti, ha megvásárolja a Prime Video előfizetését, de mégis nyert’a tartalom földrajzi korlátozása miatt nem leszünk képesek megnézni a webhelyen elérhető összes elemet. A földrajzi korlátozások egy nagy valóság-ellenőrzés, amikor olyan online streaming szolgáltatásokról van szó, mint az Amazon Prime, amelyek megfosztják a felhasználókat kedvenc tartalmaik megtekintésétől, ha nem’nem él olyan területen, ahol a tartalom elérhető.

Például egy Amazon Prime-felhasználó az USA-ban egy teljesen más videókönyvtárat látna, mint egy szingapúri Amazon Prime-felhasználó. Ennek ellenére határozottan van egy módja annak. Az Amazon Prime számára a legjobb VPN lehetővé teszi, hogy átlépje ezeket a tartalmi földrajzi korlátozásokat, és érdemessé tegye az adatfolyam-élményt. Erről bővebben olvassa el ezt az útmutatót a 2018-ban az Amazon Prime legjobb VPN-jére vonatkozó beszámolónk áttekintéséhez.

A legjobb VPN az Amazon Prime 2018-hoz

A nagyobb streaming szolgáltatások, mint például a Netflix és a Hulu, megengedik maguknak a VPN-blokkolásoknak, hogy megakadályozzák a felhasználókat a’a szerzői jogi törvények szerint nem lesznek elérhetők számukra. Az Amazon Prime Video ebben a tekintetben nem különbözik egymástól, és követte a VPN-blokkolás érvényesítését, így a szolgáltatók többsége használhatatlanná vált saját platformon.

Még mindig vannak olyan elérhető VPN-szolgáltatások, amelyek áttörhetnek a tartalmi akadályokon, és transzcendens és holisztikus élményt nyújtanak a felhasználók számára, ha fel akarják oldani az amerikai Amazon Prime alkalmazást. Itt, a BestVPN.co-ban hiszünk abban, hogy kipróbáljuk a dolgokat saját maguk számára, majd azt ajánljuk a felhasználóknak.

Az alábbiakban bemutatjuk az Amazon Prime legjobb VPN-listáját, amely csak azokat a szelektív VPN-eket tartalmazza, amelyek valójában segítenek a földrajzi korlátozások megkerülésében és az előfizetés értékének növelésében:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

PureVPN – a legolcsóbb Amazon Prime VPN

Amikor te’már megvásárolt egy előfizetést az Amazon Prime-fiókjához, és kevesebbet akar költeni egy kiváló minőségű VPN megszerzésére, akkor a PureVPN lesz az Ön számára legmegfelelőbb.

PureVPN az Amazon Prime számára

A legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatások mellett, mint például a dupla VPN, a VPN-on hagyma, a többszörös protokoll támogatása, az osztott alagút és még sok más, a PureVPN dedikált IP-ket biztosít az Amazon Prime USA feloldásához. Felszólítottuk ügyfélszolgálatunkat, hogy pontosan ezt a választ kapják az élő csevegés funkción keresztül.

PureVPN’Ügyfélszolgálati csapata rendkívül barátságos és együttműködő volt, és egy alkalommal egy ügyfélszolgálati csapat úgy hangzott, mint amennyire valósnak kell lennie. A szerver nevét adták nekünk, amelyhez csatlakoznunk kell, ha az Amazon Prime feloldását szeretnénk feloldani az Egyesült Államokban. Ezt a szervert csak dedikált IP módban kellett működtetni.

Csak nem tették’nem áll meg itt, hanem egy linket is adott nekünk egy útmutatóhoz, amely megmutatta, hogyan kell telepíteni a dedikált IP módot, ha nem’nem tudhat róla az ügyfelek megkönnyítésének fantasztikus megjelenítésén keresztül.

Az Amazon Prime 2020 legjobb VPN-je - figyelje meg az Amazon Prime US zökkenőmentesen

Mindezen hihetetlen támogatás mellett fantasztikus, hihetetlenül olcsó hosszú távú terveket kínálnak, így egyszerűen visszaléphetnek és pihenhetnek az Amazon Prime-nal, miközben nagyon nominális összeget költenek a feloldásra. Az éves csomag kényelmesen 58,92 dollárra kerül, míg a kétéves üzlet még jobb, ha egyszer csak 69,00 dollárt számol fel..

Előnyök

 1. Megfizethető tervek VPN-ként elérhetőek az Amazon Prime USA számára
 2. DDoS védelem
 3. Dedikált P2P és Torrent szerverek
 4. 750 + szerver 141 országban
 5. Nat Firewall
 6. Több protokoll támogatás, beleértve az OpenVPN-t és az L2Tp-t
 7. Lehetővé teszi az osztott alagút kialakítását

Hátrányok

 1. Naplókat tart
 2. Nincs ingyenes próbaverzió

Szerezd meg a PureVPN-t

NordVPN – Külön kiszolgálókat kínál az eszköz egyszerűbb kompatibilitása érdekében, mint egy Amazon Prime VPN

Ez a VPN talán az egyik legjobb profil a VPN-k világában. A leggyakrabban a Legjobb VPN-ként elismert Nord VPN garantálja a csúcsteljesítményt minden fronton, hogy nagyon ajánlott szolgáltatás legyen mindenféle felhasználó számára..

NordVPN az amazon prime számára

A sebesség gyors, és a szerver erőssége elég nagy ahhoz, hogy a tartalom feloldásának megkísérlése ne zavarjon. Dupla VPN-t is kínál az extra biztonsági ellenőrzéshez. A szolgáltatás legjobb része azonban az, hogy mennyi munkát végzett annak érdekében, hogy a felhasználók könnyebben feloldják az Amazon Prime Video feloldását, függetlenül attól, hogy melyik készüléket használják.

Amikor arra kértük az ügyfélszolgálatot, hogy biztosítsa a legjobb vagy dedikált IP-t az Amazon Prime US feloldásához, akkor elküldték nekünk egy szétválasztott IP-listát, amelyet használhatnánk attól függően, hogy PC-t vagy okostelefont / SmartTV-t használunk.

Noha a havi tervet itt a NordVPN-nál drágán kell fizetni, az éves terv 83,38 dollárra egyszeri számlázásra és a 3 éves üzletkötvény 124,64 dollárra egyszeri számlázásra kerül, határozottan elfogadható korlátokon belül van, hogy a felhasználók könnyen feliratkozhassanak.

Előnyök

 1. Dedikált szervereket biztosít a különféle eszközök támogatásához VPN-ként az Amazon Prime számára
 2. Dedikált P2P és torrent támogatás
 3. Ingyenes próbaperiódus
 4. SmartPlay szolgáltatás webhelyek streamingjéhez
 5. Kettős titkosítás elérhető
 6. 3359 szerver több mint 60 országban
 7. A Bitcoin és a fizetési fal elfogadva
 8. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP protokollok

Hátrányok

 1. Drága rövid távú tervek

Szerezd meg a NordVPN-t

ExpressVPN – A leggyorsabb sebesség az Amazon Prime VPN formájában

Ha egy VPN többet számít fel, de rendelkezik a hozzá illő funkciókkal, akkor az üzlet már nem marad le a horogról. Az ExpressVPN drága a legjobb VPN-szolgáltatókhoz képest, bár garantálja a legjobb teljesítményt minden fronton, ezáltal egy nagyszerű, mindenütt elérhető leggyorsabb VPN-t kínál.

Expressz VPN az Amazon Prime számára

Az Amazon Prime számára az USA-ban a streaming webhely feloldása mellett az ExpressVPN nagy sebességet kínál, amely lehetővé teszi az Amazon Prime élvezését.’videó könyvtárat anélkül, hogy félne a túl sok pufferolástól. Nincsenek meghibásodások vagy bontások, sőt a szerverek is biztosítanak megfelelő szolgáltatást a DNS-szivárgások megakadályozására. Itt’Ügyfélszolgálatunk válaszol arra a kérdésre, hogy szolgáltatásuk működött-e az Amazon Prime USA feloldásában.

A tervek egy hónapra 12,95 dollártól indulnak’érdemes feliratkozni, de a legjobb terv az éves előfizetési terv, amely 99,95 dollárba kerül a felhasználóknak, egyszer kiszámlázva.

Előnyök

 1. Hihetetlenül gyors, mint az Amazon Time VPN
 2. Többszörös fizetési lehetőség támogatása
 3. Dedikált alkalmazások a kompatibilis operációs rendszerekhez
 4. Magas titkosítási szabványok
 5. Kiterjedt protokoll támogatás
 6. Nulla naplózási politika

Hátrányok

 1. Nincs dedikált P2P szerver
 2. Drága árazási tervek

Get ExpressVPN

Torguard.net – Megnövelt biztonsági védelem VPN-ként az Amazon Prime számára

A Tor böngésző talán az egyik legbiztonságosabb böngésző, és alternatívaként ajánljuk azt a felhasználók számára, akik fokozni akarják online biztonságát. Ugyanezen modell követése és a VPN-on történő másolása teszi a Torguard.Net példaértékűvé és rendkívül biztonságossá.

Torguard VPN az Amazon Prime számára

A hagyma útválasztási modell jóval meghaladja a többi átlagos VPN biztonsági modellt, amely csak titkosítást és biztonságos alagutakat tartalmaz. Mi azonban nem’elvárva, hogy ez a VPN működjön az Amazon Prime Unblockingon. Amikor támogatást kérdeztünk arról, hogy VPN-e képes-e feloldni az Amazon Prime Video blokkolását, a válaszuk a legjobb volt, amelyet a felülvizsgálat során biztosítottuk..

Ellentétben más VPN-ekkel, amelyek a hagyományos VPN-tervükön belül feloldó képességeket kínálnak, a Torguard dedikált IP-tervet kínál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáféréshez, mint például az Amazon Prime. A dedikált IP terv 7,99 USD / hónap vagy 54,99 USD / év, és a legjobb azok számára, akik fel akarják oldani a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását..

A dedikált IP-k száma csodálatos, és fantasztikus mennyiségű helyet tartalmaz, amelyek meglehetősen képesek feloldó szolgáltatásokat nyújtani bármely országból a világ sok országába. Mi menedékünk van’Ennél jobb szolgáltatást látott nemcsak az Amazon Prime feloldása szempontjából, hanem holisztikus megoldás nyújtása a nagyobb feloldási igények felé.

Előnyök

 1. A VPN Stealth Feature funkcióval az Amazon Prime Unblocking számára
 2. Erős titkosítási szintek
 3. A hagyma útválasztási modelljén fut
 4. 50+ 3000 VPN szerver 50 országban
 5. Dedikált IP cím

Hátrányok

 1. A tervek nagyon drágák
 2. A szolgáltatáscsomagok zavaróak lehetnek

Szerezze be a TorGuard VPN-t

A legjobb VPN az Amazon Prime Free számára

Ha fel kívánja oldani az Amazon Prime US blokkolásának feloldását, akkor az ingyenes VPN-szolgáltatás nem nagyszerű lehetőség, mivel áttekintésünk szerint egyetlen egyetlen ingyenes VPN-szolgáltatás sem képes erre. Igen, vannak nagyon megbízható szolgáltatások, amelyek ingyenesek, de a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldása, különös tekintettel a streaming szolgáltatásra, nem rejlő képességeikből fakad.

Hogy’mert az olyan streaming szolgáltatók, mint az Amazon Prime, a VPN blokkolást használják annak megakadályozására, hogy a felhasználók olyan tartalmat tekintsenek meg, amely a területükön nem elérhető. Csak prémium legjobb Amazon Prime VPN, amit mi’A listánkban szereplők meg tudják csinálni. Ingyenes szolgáltatások don’nincs olyan dedikált IP-jük, mint például a Torguard, vagy olyan hatékony kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek megkerülhetik az Amazon Prime alkalmazást’s VPN blokkoló fal.

Azt’Ezeknek a szolgáltatásoknak és az ingyenes szolgáltatásoknak a futtatása drága’Nincs pénze az ilyen szolgáltatások biztosításához. Másrészről, sok ingyenes VPN alacsony sebességet kínál (mivel a legtöbbet fizetett szolgáltatási tervre helyezi a prioritást), alacsony adatsáv-korlátokat (átlagosan 500 MB-tól 2 GB-ig / hónap) és alacsony kiszolgálók számát, mindegyik ami nem engedheti meg, hogy jó tapasztalatokat szerezzen az Amazon Prime-val.

A legrosszabb VPN-k, amelyek nem’t Nyissa fel az Amazon Prime Video blokkolását

Bár a VPN-k többsége nem képes feloldni az Amazon Prime Video blokkolását, néhány kivételével, vannak olyanok, amelyek nemcsak nem képesek a megfelelő funkciók biztosítására, hanem veszélyesek az olyan állandó fenyegetések miatt, mint a rosszindulatú programok, a követőkódok beágyazása stb..

Itt’Gyors lecsökkentés a legrosszabb VPN-ken, amelyek nem készülnek’t az Amazon Prime feloldása:

 1. Hot Spot pajzs
 2. SurfEasy VPN
 3. Opera böngésző VPN (lejárt)

Hogyan nézhetem meg az Amazon Prime-t az Egyesült Államokon kívül

Alapvetően bármely webhely feloldása egy bizonyos régióból, pl. az Amazon Prime US feloldását fel szeretné tiltani, amíg az Egyesült Királyságban lakik, két lehetősége van. Az első egy VPN-t használ, a másik pedig egy proxy telepítését. Mindkettő általában ugyanazt az utat követi a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához. Hamisítják az Ön IP-jét, hogy úgy tűnjön, mintha az Egyesült Államokból származik.

Megnyertünk azonban’Nem javasoljuk proxy használatát, mert egyrészt elrontja az Ön IP-jét, miközben a DNS-csomagokat snoopernek teszi ki, másrészt esetleg nem mindig működnek.

A VPN-ek gyorsabbak, biztonságosabbak és rendkívül megbízhatóak a feloldó szolgáltatások nyújtásában. Nem a szerzői jogi trollok célozhatnak meg téged, ha a legjobbat használja Az Amazon Prime VPN az amerikai verzió feloldásához.

VPN az Amazon Prime számára

Az Amazon Prime videoeszközök áttekintése:

Az Amazon Prime Video magas kompatibilitási lehetőségeket kínál, és sokféle eszköz támogatja. Itt’Azok az eszközök, amelyekkel megnézheti az Amazon Prime Video-t:

 1. Minden számítógép és böngésző, például a Windows és a Mac
 2. Intelligens TV-k
 3. Blu-ray lejátszók
 4. Set-top boxok (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Tűzoltó készülék / telefon / tabletta
 7. Játékkonzolok (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Androidon és iOS-en futó eszközök

Az Amazon Prime-ot a Chromecaston is megnézheti, ha telepítve van a Chrome böngészők kiterjesztése. Ez a Kodi-on is működik a Krypton tárolón keresztül.

Az Amazon Prime beállítása a TV-készüléken

A tévében a filmek és műsorok nézése olyan élmény, amelyet soha más eszköz sem képes összehasonlítani. A modern intelligens TV-k HD minőségben kínálják a felhasználók számára kedvenc tartalmaikat szélesképernyőn, így fantasztikus élményt nyújtanak.

És az’Nem olyan nehéz a szolgáltatást a TV-n beállítani. Itt’Az Amazon Prime futtatása az intelligens TV-n:

Ha te’már vásárolt egy fiókot az Amazon Prime Video-hoz, majd lépjen a Google Play Áruházba az Android TV-jén vagy a Samsung Apps a Samsung Smart TV-n.

 1. Keresése “Prime Video” és töltse le az alkalmazást
 2. Futtassa a telepítést, és a rendszer felkérésekor írja be felhasználói hitelesítő adatait (felhasználónév és jelszó, amelyet az Amazon Prime regisztrálásához használt)
 3. Most, amikor az alkalmazás működik, válassza ki a filmeket, TV-műsorokat vagy műsorokat, és kezdje el a szórakozást!

A legjobb VPN az Amazon Prime Reddit számára

Míg a legtöbb vpn reddit szolgáltató’A nevek felkerülnek a Reddit-re a Legjobb VPN beszélgetési szálakban, a felhasználók nem javasoltak sok szolgáltatót az Amazon Prime US feloldásához..

A NordVPN néhány említésének kivételével, mint amilyen a mi’már említetted itt, nyertél’Nem talál számos ajánlást, és a legmegfelelőbb ahhoz, hogy ragaszkodjon azokhoz, amelyek vagyunk’Kipróbáltuk és ellenőriztük a legjobb VPN-ben az USA Amazon Prime feloldásához.

Hozzászólás a ContiGhostwood beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "VPN és az Amazon Prime Video".

Amazon azonnali videó vs. Amazon Prime Video

Míg az Amazon a közelmúltban egyszerűsítette szolgáltatását, és az Amazon Instant Video-t csak az Amazon Video-ra és az Amazon Prime Video-ra átnevezte az Amazon Prime-ra, addig a szolgáltatások továbbra is meglehetősen zavaróak az első alkalmazók és a kezdők számára..

Az Amazon Prime valójában egy egész üzlet 79 USD-ért elérhető az amerikai ügyfelek számára, és egy éves csomagot ajánlott fel, amely a felhasználók számára egész évben ingyenes 2 napos szállítást kínál, az Amazon Prime Video előfizetésével együtt..

De 2016 áprilisában az Amazon Prime Video elindítása külön kezdődött, havi 2,99 USD / hónap áron, azután pedig 5,99 USD / hónap összegben. Ott’s egy hónapos ingyenes próbaverzió is rendelkezésre áll. Azt’s átalánydíjas ajánlat, ahol korlátlan tartalmat nézhet meg.

Az Amazon Instant azonban inkább a pay-per-view modell, ahol minden videóért, műsorért vagy filmért külön kell fizetnie, és’külön szolgáltatásként érhető el az Egyesült Államokban és az Egyesült Államokon kívüli emberek számára.

Az Amazon Prime csak az amerikai ügyfelek számára érhető el’s azt javasoljuk, hogy telepítse a A legjobb VPN az amerikai Amazon Prime feloldásához, hogy használni tudja a szolgáltatást, és élvezze a rendelkezésre álló legfrissebb tartalmat.

VPN az Amazon Prime számára

A legjobb VPN az Amazon Prime GYIK-hez

Az Amazon Prime Video nem működik?

Leginkább, ha újraindítja az internet-kapcsolatot, vagy leállítja az összes egyéb adatigényes tevékenységet, akkor a Prime Video ismét bekapcsol. Ellenkező esetben, ha még mindig nem’Ha nem működik, ellenőrizze, hogy az eszköz naprakész-e bármilyen frissítéssel, vagy a Prime Video alkalmazás frissítve van-e.

Valóban szükség van egy Amazon Prime tagságra az Amazon Video streaminghez?

Nem, te nem’nincs rá szüksége. Az Amazon Video megköveteli, hogy tévénként, filmet vagy bármilyen más videotartalmat darabonként külön vásároljon meg. Az Amazon Prime tagságát jelenleg 2,99 USD / havonta kínálják a regisztrációt követő első hat hónapban, majd havonta 5,99 USD-t számítanak fel..

Használhatjuk-e az Amazon Prime-ot egyszerre több eszközön is?

Igen, megteheti, de ehhez létre kell hoznia egy Amazon háztartást. Az induláshoz kövesse az alábbi lépéseket:

 • Az Amazon webhelyen jelentkezzen be fiókjába, majd lépjen a következő oldalra: “Az én fiókom” választási lehetőség
 • Menj “Kezelje tartalmát és eszközeit” > Beállítások > Háztartások és családi könyvtár > Hívjon felnőtt személyt
 • Most vagy hozzon létre egy új fiókot, vagy használjon egy meglévő fiókot, hogy ismét bejelentkezzen, és megindítsa a megosztott kapcsolatot az Amazon Prime-val egy másik eszközről

Hogyan találok az Amazon Prime videó alkalmazást?

Vagy közvetlenül mehet a Prime Video oldalra’hivatalos webhelyén, vagy látogasson el a Google Play áruházba az Android Amazon Prime videoalkalmazás letöltéséhez és az iTunes áruházhoz az iOS alkalmazás letöltéséhez.

Következtetés

Az Amazon Prime jelenleg az egyik legjobb online streaming szolgáltatás, és mivel az internetes TV népszerűsége növekszik, a szolgáltatás minden bizonnyal látványos műsorokat mutat be az elkövetkező időkben..

A BestVPN.co-nál mindenki számára ingyenes internet-élményt támogatunk, korlátozások és határok nélkül, de mivel a fenyegetések és tilalmak folyamatosan növekednek, az internetes élmény valóban ingyenes használatának legjobb módja a Legjobb VPN használata és a legjobb élvezete. Internet kínál a szívedben’tartalma.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Roku VPN - A Roku legjobb VPN-jének telepítése és telepítése