A Tinder VPN az Ámor szerepét játssza le, és feloldja a Szeretet itt 2020-t

Jobbra csúsztassa és félúton van ahhoz, hogy potenciális partnert találjon! Mi lehet vonzóbb, mint ez a forgatókönyv? Ha Ön még mindig tisztában van ezzel a megdöbbentő jelenséggel, akkor üdvözöljük Tinder szomorú és zajló világában, a világban.’A legnagyobb társkereső szolgáltatás!

De nem minden országban, az iskolában és a munkahelyen áll rajtad a szerelem, így tilalmat szabnak ki a Tinderre, megtiltva ezzel a szolgáltatás használatát! De Don’Ne aggódjon, mivel a Tinderhez még a tilalom ellenére is hozzáférhet a legjobb VPN segítségével

Itt található a Tinder VPN-re vonatkozó útmutató, amely tartalmazza a szolgáltatás tilalmának megkerülésének módját, a feladathoz legmegfelelőbb VPN-t, a kormányok és az iskolák tilalmának okait, a Tinder VPN google trendjeit, a Facebook Tinder kapcsolatot és még sok más.

A legjobb VPN a Tinder számára

 1. Tinder VPN Trend 2020
 2. A különböző országokban blokkolva van
 3. Legjobb Tinder VPN alkalmazások 2020-ban
 4. Nem működik a Tinder a VPN-sel?

Mi az a Tinder App?

Egyszerűen fogalmazva: a Tinder a Go-To App az összes Singles-hez, aki megfelelő partnert keres a csatlakozáshoz. De várjon, a Tinder sokkal fésesebb és ragadozóbb, mint az egyszerű definíciós ábrázolások.

Létrehozása óta a Tinder forradalmasította a randevúk világát azáltal, hogy hihetetlenül egyszerűen olyan könnyű találkozni a potenciális befogadókkal vagy randevú partnerekkel, hogy még a köztünk lévő leginkább introverták is remélhetik, hogy megtalálják a megfelelőt..

A Facebook, a Twitter, a Whatsapp néhány a világon’a leghatékonyabb közösségi médiatartományok, de ezek célja, hogy megkönnyítse számodra a már ismert emberekkel való kapcsolattartást. A Tinder ennek pontosan ellentéte! A Tinder segítségével megismerheti azokat az embereket, akiket nem ismer’Már nem tudjuk, hogy az izgalom egyik elemét, az X-tényezőt biztosítja, amelyet egyetlen más alkalmazás sem biztosít.

Az alapítók szerint a Tinder azon az elképzelésen játszik szerepet, hogy sokkal könnyebb megkezdeni a kapcsolatot valakivel, ha már tudja, hogy érdekli őket. Csakúgy, mint az Uber volt az a forradalmi ötlet, hogy összekapcsolja a túrákat az utasokkal, Tinder összekapcsolja az egyedülállókat, akik nem’Azt sem tudom, hogy annyira szerethetik egymást!

A Facebook Tinder kapcsolat

A Tinder felhasználói profilrendszeren alapul, amely a Facebook profiljából származó adatokat felhasználja a Tinder profil létrehozására. Ez az egyik legjobb rendszer a Tinder alkalmazásban, mivel a Facebook azonosítója szinte mindent tartalmaz, amelyre egy társkereső alkalmazásnak szüksége lehet. Fotóit, a potenciális kedvelteidet és a nem kedvelteidet, a barátaid listáját stb., A Facebook-profilod mindent a Tinder felhasználja a tökéletes mérkőzés megtalálására. Hát nem’t it?

tinder vpn

Hogyan lehet használni a Bádogot??

A Tinder használata hihetetlenül egyszerű, még könnyebb, mint a Facebook használata, mert az uber-cool-t használja “Elcsór” annak fő jellemzője, hogy összeilleszti az embereket. A Tinder alapvetően olyan fényképekkel jeleníti meg Önt, amelyekben szerepel olyan személy neve, életkora és foglalkozása, akit potenciálisan találhat társkereső partnerként, és ha tetszik ez a személy, akkor jobb ujjat ad neki! Ha nem, akkor húzza balra, és a Tinder másik profilt fog megjeleníteni!

Hogyan lehet használni a Bádogot?

Ha a jobboldali személy ugrott a jobbra, a profilod is elcsúszott, akkor BINGO! Csevegés közben elkezdheti beszélgetni ezzel a személlyel!

Iratkozzon fel a Tinderre

A Tinder feliratkozásához a legjobb esetben csak egy Facebook-profilra van szüksége. Ha már van ilyen, akkor a Tinder megjelenít egy bejelentkezési ablakot, amely így néz ki:

Iratkozzon fel a Tinderre

Kattintson a “Jelentkezz be facebookal” Opció, és csak arra kéri a telefonszámát, hogy küldjön egy szám alapú kódot, amelyet beír az Activation code ablakba, és a profilod készen áll! Nagyon könnyű, igaz? Véleményünk szerint ez talán az egyik legegyszerűbb feliratkozási folyamat valamelyik közösségi webhelyen’soha nem találkoztam!

Tinder alkalmazások és kompatibilitás

A közösségi média platformokat illetően a legnagyobb aggodalomra a kompatibilitással kell foglalkozni, azaz hogy a közösségi média platform hány típusú operációs rendszert biztosít veleszületett kompatibilitást a?

Nos, a Tinder a kompatibilitást illetően eléggé megfelelőnek és alapvetőnek tartotta, mivel van asztali verzió, Android alkalmazás és iOS alkalmazás. Míg az Android és az iOS alkalmazások szokásosak, nagyon szeretjük, ha asztali verziót kínálnak, hogy az emberek akár a Tinder szoftvert is használhassák számítógépükön. Más népszerű közösségi média alkalmazások, például a Snapchat don’nem kínálnak asztali kompatibilitást, és ez lett az Achille-sarkuk, tehát Tinder itt néhány magas pontot szerez!

Tinder Android App

Tinder alkalmazások és kompatibilitás

Tinder iOS App

A Facebook Tinder kapcsolat

Tinder VPN Trend 2018

Ha úgy gondolja, hogy VPN beszerzése a Tinderhez valami furcsa, vagy nem’Nem történik meg annyira, akkor sajnos tévedsz. Hogy’mert az a tény, hogy a Tinder tilalma valódi, ugyanúgy van, mint a Tinder VPN, és itt találhatók a Google Tinder VPN trendjei az elmúlt évben, megmutatva, hogy mekkora a felhasználói érdeklődés a Tinder számára a legjobb VPN elérése iránt:

Tinder VPN Trend 2018

A különböző országokban blokkolva van

Míg a Tinder egy ártalmatlan és szórakoztató megjelenésű alkalmazás, amely elterjeszti a boldogságot és kiküszöböli a magányt azáltal, hogy platformján keresztül elősegíti az emberek közötti kapcsolatokat, sok ország folytatta az alkalmazás blokkolását!

A különböző országokban blokkolva van

Ezek az országok többnyire a közel-keleti régióban helyezkednek el, ahol a kormányok konzervatívoktól ultrakonzervatívig terjednek. Ezek a kormányok betiltották a Tinder alkalmazását, mert úgy vélik, hogy ez az alkalmazás nem felel meg társadalmi normáiknak, vagy egyszerűen nem elfogadható, hogy országukban engedjék meg. Nos ez’Ez egy ütés az Singles számára, mert a szív nem ad’t soha nem ismeri fel a határokat, függetlenül attól, hogy hol lakik!

A zsinór le van zárva irodákban, munkahelyeken, oktatási intézményekben és más hasonló területeken is “hivatalos” a nyugati országokban, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Kanadában, Németországban, sok más mellett.

De ha a szíved szeretne utat találni a szeretet felé, akkor mindig van kiút a helyben lévő korlátozásokból!

Helyes megosztás

Az emlékezet óta a kemény orrú emberek megpróbálták a legjobban a szeretet és az együttérzés elnyomására, ám a szerelem nem ismeri el a határokat, és végül megtalálja a kiutat a szabadsághoz! És ebben az esetben a Tinder Ban megkerülésének tökéletes módja a Legjobb VPN!

Ennek oka az, hogy bármilyen alkalmazást vagy weboldalt tiltanak bármely helyen vagy országban azáltal, hogy megakadályozzák az IP-címek elérését az adott alkalmazáshoz vagy webhelyhez. A VPN lehetővé teszi, hogy megkerülje ezt a tilalmat azáltal, hogy egy másik IP-címen továbbítja Önt, és ezzel megnyitja az Ön számára a szerelem világát.!

A legjobb VPN az Ön Ámorod, ha azt szeretné, hogy megtalálja a tökéletes egyezést a Tinder eszközön!

A Tinder VPN az Ámor szerepét játssza le, és feloldja a Szeretet itt 2020-t

Legjobb Tinder VPN alkalmazások 2018-ban

Nos, sokat beszéltünk arról, hogy a VPN-k lehetővé tehetik-e a Tinder feloldását’Még a munkahelyén, az iskolában vagy az országban is blokkolva vannak, de ami valójában alkalmassá teszi a VPN-t a Tinder megbízható feloldásának feladatának elvégzésére.?

A piacon elérhető VPN-ek száma százban van, de nem mindegyik rendelkezik a funkciókkal és a tűzerővel, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat és a Tinderhez hasonló alkalmazások tiltását.!

Hogy’Ennek oka az, hogy a Tinder számára a legjobb VPN-nek szupergyorsnak kell lennie, nagyszámú kiszolgálót kell kínálnia, kitűnő biztonságot kell nyújtania a felhasználó számára, élő csevegési támogatást kell nyújtania, és megfizethetőnek kell lennie más szolgáltatások között.

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 3. NordVPN

  NordVPN

  11,95 USD3,49Havonta

  • 5200+ szerver 60 országban
  • 6 egyidejű csatlakozás
  • Együttműködik az USA / UK / JP Netflix-szel
  • Nagyszerű P2p / torrent teljesítmény
  • Dupla VPN és hagyma VPN felett
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 70% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

De miért akarjuk ezeket a funkciókat a Tinder VPN-hez? Nos, itt vannak az okok:

Szupergyors: Szeretne a Tinder alkalmazásban lenni, és várni, hogy a profilok végtelenül betöltődjenek? Nyerte’t elrontja az összes szórakozást és izgalmat, hogy az alkalmazásban van? Nyilvánvalóan igen! A VPN-eknek sok olyan biztonsági funkciója van, amelyek csökkenthetik az internet-kapcsolat sebességét, tehát ha rossz VPN-feliratkozással jelentkezik, akkor megcsókolhatja esélyét arra, hogy megtalálja a megfelelő búcsút.!

Nagyszámú kiszolgálót kínál: Mint mi’Az útmutatóban már korábban említettük, hogy sok országban és munkahelyen megkerüljék a Tinder Ban alkalmazását, csatlakoznia kell egy olyan IP-címhez, amely’nem blokkolja az Ön országa’s ISP-k vagy munkahelyi tűzfal, majd a Tinder könnyű eléréséhez és megnyitásához használják. A szerver nagy száma azt jelenti, hogy nyertél’Soha nem kell attól tartania, hogy VPN-kiszolgálója nem működik a Tinder feloldása érdekében. Több ezer szerver áll rendelkezésre, ahol csatlakozhat, hogy a Tinderhez bármikor hozzáférhessen!

Ezen túlmenően a kiszolgálók száma azt jelenti, hogy ugyanazon VPN használatával feloldhatja más földrajzilag korlátozott webhelyek, például a Netflix USA feloldását is.!

Kiváló biztonságot nyújt a felhasználónak: Ha az Ön kormánya vagy a munkahely betiltotta a Tinder alkalmazását, elég hülyék lennének-e ahhoz, hogy ne kövessék a tilalom megkerülésére tett kísérleteket, hogy megtudják és büntessék a tettet, biztosan nyerjenek’nem lehet ilyen! Annak érdekében, hogy megvédjük ezt a forgatókönyvet, szükségünk van egy VPN-re, amely katonai szintű AES 256 titkosítást kínál, több protokoll támogatással és nulla naplózási politikával, hogy mindenkor biztonságban legyen! Az alábbiakban említett néhány legjobb VPN még további biztonsági funkciókat kínál, mint például a kikapcsoló kapcsoló, a dupla VPN és a VPN-n keresztüli hagyma, hogy még több lehetőséget biztosítson az Ön számára.!

Élő csevegés támogatás: Ha megpróbálják kijátszani egy korlátozott webhely vagy alkalmazás, például a Tinder, tilalmát, technikai nehézségekbe ütközhet, amelyeket csak azonnali hibaelhárítási támogatás segítségével lehet megoldani! Az élő csevegési funkció megkönnyíti a műszaki szakértőkkel való beszélgetést az Ön előtt álló problémákról, és néhány percen belül megoldhatja azokat!

Legyen megfizethető: Az ár nagy tényező minden vásárlásnál, és így van a VPN-ek esetében is. Az emberek megoldásokat akarnak, de nem azzal, hogy megtörik a bankjukat, tehát a Tinder számára a legjobb VPN-t elérhető áron kell megfizetni, hogy a felhasználó elégedett legyen a pénzösszeggel.’fizet értéért’kijön belőle!

Ha meg szeretné tudni, hogy egy VPN megbízhatóan kínálja-e ezeket a szolgáltatásokat, az egyes szolgáltatások egyenkénti áttekintésével rendszeres felhasználónak kérdezzük meg,’ne aggódj, mint mi’már nem vagyok’t a kemény munka az Ön számára, ha összeállítja a Tinder 2018 legjobb 3 legjobb VPN-jének listáját:

PureVPN

Erőteljes és gyors VPN-szolgáltató, a legjobb és legteljesebb szolgáltatásokkal, a legolcsóbb áron kínálva. A PureVPN az egyik legfontosabb szolgáltatás, amikor VPN-t választunk az alkalmazások és szolgáltatások, például a tilalmak és földrajzi korlátozások megkerülésére. tapló.

Legjobb Tinder VPN alkalmazások 2018-ban

Kiemelkedő biztonsági funkciókat, például AES 256 titkosítást, OpenVPN protokoll támogatást, DoubleVPN, Split Tunneling, Kill Switch és Onion VPN-n keresztüli VPN-t kínál. a hely, ahol korlátozott.

A PureVPN emellett a Közel-Keleten magas szintű szervercsoportot kínál, amely tökéletes jelöltet jelent a Tinder Dubai VPN számára, tehát ha ezt a csodálatos várost nyaralni tervezi, akkor a PureVPN lehet a tökéletes társ. Ezen kívül a PureVPN olyan natív amerikai szervereket is kínál, amelyek nemcsak a Tinder eléréséhez működnek, hanem hihetetlenül jól megkerülik a geofizikai korlátozásokat az olyan webhelyeknél, mint a Netflix USA.!

A felajánlott sebességek szintén rendkívül gyorsak, hogy csillagközi Tinder-élményt nyújtsanak, és amennyire az árazás megy, akkor talán egy ilyen kaliberű legjobb VPN nem kínál mélypont árakat, mint a PureVPN.!

 • Havi előfizetés: 10,95 USD egyszer számlázva
 • Éves előfizetés: 5,81 USD / hó (69,72 USD egyszer számlázva)
 • 5 éves előfizetés: 1,65 USD / hó (99 USD egyszer számlázva)

Előnyök

 1. Nagyon megfizethető árazási tervek, mint VPN a Tinder számára
 2. 2000+ szerver világszerte
 3. A Közel-Keleten elérhető kiszolgálók
 4. Élő chat támogatás
 5. Dedikált kliens alkalmazások
 6. Hagyma VPN felett
 7. Split alagút
 8. Gyors sebesség

Hátrányok

 1. A böngészőbővítmények nem szükségesek’Nem ad olyan gyors sebességet, mint az ügyfélalkalmazások

látogasson el a szolgáltatóra

ExpressVPN

Egy gyors, rendkívül biztonságos szolgáltatás, az ExpressVPN hitelesen az egyik legbiztonságosabb VPN-szolgáltatásként jelentette be, amikor magas szintű vizsgálat során megtagadta a szerverről a török ​​hatóságoknak történő adatok nyilvánítását, így biztos lehet benne, hogy ez a tökéletes Tinder Dubai VPN.

EpressVPN az ónozáshoz

Annak ellenére, hogy nem kínál sok olyan látványos funkciót, mint a Double VPN stb., Az ExpressVPN’A fő USP az alapok elsajátítása a elképzelhetetlen hosszúságokra. Tehát akár a sebesség, a szerver elérhetősége, a földrajzi korlátozások megkerülése révén, ez a szolgáltató számíthat a legfelső VPN élmény biztosítására.

A biztonsági szempontból robusztus nulla naplózási politikával rendelkezik, AES 256 titkosítással, 2000 rendkívül biztonságos szerverrel, OpenVPN protokoll támogatással és kill kapcsolóval, amely lehetővé teszi az online védelmet..

Az ExpressVPN kiváló élő chat-támogatási funkcióval rendelkezik, amely soha nem engedi le, függetlenül attól, hogy milyen probléma merül fel a VPN beállításakor vagy bármi feloldásához. Csodálatos repertoárt kínál az oktatóvideókról, amelyek még a legbonyolultabb telepítéseken is átvezetik, mint egy szellő.

Van egy sor dedikált alkalmazás és böngésző-bővítmény, amelyek lehetővé teszik a Tinder feloldását szinte minden népszerű és rést nyújtó eszközön..

Az ExpressVPN egyetlen hátránya, hogy árai meglehetősen magasak, mint a listán szereplő többi szolgáltatóhoz képest, de ha figyelembe vesszük a szolgáltatások teljesítményét és robusztusságát, akkor a magas ár elég könnyen indokolható ahhoz, hogy ezt fontolóra vegye. kiváló VPN a Tinder feloldásához.

 • Havi előfizetés: 12,95 USD egyszer számlázva
 • Féléves előfizetés: 9,99 USD / hó (59,95 USD egyszer számlázva)
 • Éves előfizetés: 8,32 USD / hónap (99,95 USD egyszer számlázva)

Előnyök

 1. Legjobb Tinder VPN rendkívül biztonságos szolgáltatásokkal
 2. OpenVPN Protokoll támogatás
 3. Több mint 2000 szerver
 4. AES 256 titkosítás
 5. Élő chat támogatás
 6. Nulla naplózási politika
 7. A SmartDNS elérhető

Hátrányok

 1. Drága árazási tervek

látogasson el a szolgáltatóra

NordVPN

A magas részesedésű VPN-szolgáltató, amely nagy hírnevet képvisel az egész iparágban a legjobb feloldó szolgáltatások nyújtása iránt, és a NordVPN felhasználói kedvenc szolgáltatás, amely erősen integrált biztonsági funkciókat kínál mindenféle igényű felhasználó számára.

NordVPN ónhoz

Szerverinfrastruktúrája az egyik legjobb az egész VPN domainben, mivel több mint 4000 szervert kínál szerte a világon, lehetővé téve fokozott ügyességgel, hogy felszabadítsa a Tinder alkalmazásokat, bárhol is legyen..

A NordVPN dedikált VPN kliens alkalmazásokat, dedikált IP címeket, intelligens DNS szolgáltatást is kínál, hogy minden probléma nélkül feloldhassa az összes geo-korlátozott webhelyet. Tehát, ha nem a Tindernél keres társat magadnak, átválthat olyan webhelyekre, mint a Netflix USA, a Hulu és az Amazon Prime, hogy kielégítse a túlzott figyelési igényeit..

A sebességek nem’Sokat nem szabad megfojtani, amikor NordVPN kapcsolatot használ, így biztos lehet benne, hogy stabil kapcsolat sebességet élvez a Tinder használatakor, ha feloldja az iskolában vagy a munkahelyen..

A NordVPN kiváló Dubai Tinder VPN, kiváló biztonsági funkcióinak köszönhetően, amelyek magukban foglalják a dupla VPN-t, az AES 256 titkosítást, az OpenVPN protokolltámogatást, a nulla naplózási politikát és még sok más, hogy biztonságot nyújthassanak a Tinder használata során az országban..

Az árak a középszintű tartományban vannak, tehát nem olyan magasak, mint az ExpressVPN, de még nem is olyan alacsonyak, mint a PureVPN, tehát határozottan megfontolhatja a Tinder feloldásához. Ezen kívül a NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál egy egyedülálló, 3 napos nulla kötelezettségvállalás nélküli próbaverzióval, amelyre feliratkozhat a VPN használatához, és tesztelheti annak képességeit és tulajdonságait, mielőtt az árazási terveket megkezdené..

 1. Havonta: 11,99 USD egyszer számlázva
 2. Évente: 83,88 USD egyszer számlázott
 3. 3 év: 124,64 USD egyszer számlázva

Előnyök

 1. A legjobb VPN a Tinder feloldásához, több mint 4000 szerverrel
 2. Dupla VPN
 3. Gyors sebesség minimális fojtással
 4. Nulla naplózási politika
 5. Ingyenes próbaverzió 3 napig
 6. Dedikált kliens alkalmazások

Hátrányok

 1. Mindegy’még nem kínálnak élő csevegési támogatási funkciót

látogasson el a szolgáltatóra

Nem működik a Tinder a VPN-sel?

Noha ritkán fordul elő, hogy Tinder nem’Nem működik VPN-sel, de néha az eszköz - különösen ha a Tinder-et mobiltelefonján használja - összezavarhatja a helyét, ha be van kapcsolva.

Ennek oka az, hogy az eszköz korábban a helymeghatározást végezte a helyi GPS-jelek segítségével, és amikor bekapcsolja a VPN-t egy másik helyre való csatlakozással, az eszköz kissé összezavarodik és szédül, hogy mi a valódi helyzete..

A legjobb módja annak, hogy megkerülje ezt, ha kikapcsolja a mobilját’A VPN használata előtt ki kell kapcsolnia a helymeghatározási lehetőséget.

Azt’Az is jó, ha kitisztítja az eszköz gyorsítótárát, mert ez konfliktusokat is okozhat a valódi és észlelt VPN-pozícióval.

A Tinder VPN nem működő problémák kijavítása

Ha a Tinder VPN továbbra sem válaszol, akkor vagy frissítenie kell az operációs rendszert, vagy frissítenie kell az alkalmazást, mert ez a probléma nem’t általában nem történik meg, különben. Másrészt, ha továbbra is vannak problémák, vegye fel a kapcsolatot a VPN-fel’Élő chat-támogatás a hibaelhárításhoz!

Következtetés

A Tinder egy csodálatos alkalmazás, amely lehetővé teszi a szabadidejének vidámságát azáltal, hogy megengedi magának az egyik legszülött veleszületett emberi tevékenységet, azaz megtalálja a lelki társát! Ha az Ön országa vagy munkahelye, vagy akár az iskola nem’Ha jóváhagyja ezt az elképzelést a Tinder betiltásával, akkor mindig támaszkodhat a legjobb VPN-re, hogy ő Ámor és Megváltóként járjon el ezen az úton, amellyel szeretet és társaság bárhol megtalálható.!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me