A legjobb VPN az iPadhez – Teljes biztonsági útmutató az ingyenes iPad VPN használatával

alma’Termékei a 2. évezred fordulója óta dühösek, olyan népszerű márkákkal, mint az iPod és az iPhone, évente több millió eladott egységnyi eladás növekszik. Mivel azonban az iOS-alapú márkák népszerűsége növekedett, növekedtek a rá irányított fenyegetések az online domainben.

Az intelligens hackerek mindig a haladáson vannak, hogy behatolhassanak az Ön iPad készülékébe és megkapják az adataikat. A Legjobb VPN a legbiztosabb tét arra, hogy iPadjét elérje az ilyen veszélyes fenyegetések elkerüléséhez szükséges biztonsági szintet.

Itt található a BestVPN.co átfogó útmutatója a legjobb VPN-hez az iPad számára, amelynek célja, hogy minden információval felszerelt legyen, hogy a legmegfelelőbb döntést meghozza a legmegfelelőbb és iPad-barát VPN kiválasztásakor..

A legjobb VPN az iPadhez

Mi a VPN az IPad-en?

Az iPad sokkal többet kínál a felhasználók számára a szolgáltatások és a funkcionalitás szempontjából, mint a piacon elérhető összes többi tabletta. Az iPad megjelenése beindította a kapcsolat új korszakát, amelyet egy eszköz táplált, amely lehetővé teszi, hogy mindent megtehessen az asztalon, a hagyományos számítógépek kellemetlenségeivel levonva..

Az iPads bárhol használható. A parkon lévő padról a saját hálószobájára az iPads lehetővé tette a felhasználók számára, hogy hatalmas akadálymentességet élvezhessenek. Mivel azonban az iPad készülékén keresztül rengeteg tevékenységhez kapcsolódik az internet, például streaming, online játékok lejátszása, vásárlás, olvasás és még tanulás, az érzékeny adatai komolyan veszélybe kerülhetnek..

Mi a VPN az IPad-en?

Ehhez szükséges a megfelelő biztonsági intézkedések megtétele. Például egy iPad VPN lehetővé teszi az extra biztonság megszerzését az online biztonságban, hogy megvédje magát a rosszindulatú programoktól, a vírusoktól, a csalóktól és még a társadalmilag tervezett spamküldésektől is. De az előnyök csak nem szükségesek’t vége ezzel. A mai legjobb VPN-k lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott tartalmak megtekintését és feloldását.

Még Torrenting során elrejtik az Ön IP-jét a szerzői jogok elleni védelem ellen, olyan titkos adatok titkosításakor, mint például a hitelkártya-számok és így tovább. Ez az oka annak, hogy a VPN-ek gyorsan elengedhetetlenek minden eszközön, de fontosságuk egyre növekszik, ha egy olyan készülékkel foglalkozik, mint például az iPad, amelyet sokkal kegyetlenebben használnak az online lakosság.

Miért van szüksége VPN-re az IPad-on

Az iPad a táblagépek fejlettebb és fejlettebb verziója, és az egyik legnépszerűbb hozzáférési eszköz az interneten való áthaladáshoz. A mai internet azonban a kockázatok, kötelezettségek és korlátozások méltányos részesedésével jár, amelyek nagy részét VPN telepítésével semlegesíthető..

Miért van szüksége VPN-re az IPad-en?

Például A Netflix népszerű on-line adatfolyam-szolgáltatás, de különféle tartalomkönyvtárakat kínál különböző országokban. Tehát az, amit a felhasználó láthat a Netflix Új-Zélandon, teljesen különbözik attól, amit a Netflix UK kínál a felhasználók számára. A felhasználóknak most szükségük van egy VPN-re, hogy megkerüljék ezeket a tartalmakat elfojtó földrajzi korlátozásokat, és teljes mértékben élvezhessék előfizetésüket.

Ezen kívül a VPN-k sokkal könnyebbé és biztonságosabbá teszik az Ön számára az iPad készüléken való torrent-t, megvédhetik Önt a rosszindulatú programok fenyegetéseitől, megakadályozhatják a hackereket az érzékeny adatok ellopásától, és fokozott anonimitást biztosítanak az interneten.

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t az iPad-hez

Amikor úgy döntött, hogy VPN-szolgáltatást választ az iPad biztonságának biztosításához, néhány fontos tényezőt figyelembe kell vennie, mielőtt egy bizonyos szolgáltatónál letelepedne. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a szolgáltatónak kínálnia kell annak érdekében, hogy szolgáltatásai az iPad legjobb VPN-je legyen:

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t az iPad-hez

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a szolgáltatónak kínálnia kell annak érdekében, hogy szolgáltatását a legjobb VPN-ként kezelje az iPad számára

Erős titkosítás:

Az adatvédelem az interneten keresztüli titkosítás révén történik. Ha a titkosítás elég erős, akkor is, ha valaki nyomon követi és megkapja az Ön adatait, akkor csak azt láthatja, hogy az a gyalázat, amit megnyertek’nem lehet megfejteni. A legjobb titkosítás az AES 256 besorolású, amelyet kormányzati ügynökségek, katonaságok és más érzékeny adatberendezések használnak.

Több protokoll támogatása:

Míg az adatai titkosítva vannak’Mindig jobb annak biztosítása, hogy senki sem tudja megszerezni, amíg az interneten keresztül van. Ezt úgy hajtják végre, hogy átjutnak egy a “Jegyzőkönyv”, amely egyfajta titkosított alagút, amelybe senki sem tud bejutni. A legfontosabb VPN-k több protokoll támogatást kínálnak, amely magában foglalja az OpenVPN, PPTP, L2TP és egyebek támogatott támogatását is.

A szerverinfrastruktúra robusztussága:

A szórakoztatás-orientált eszközökhöz, például az iPad-hez olyan VPN-re van szükség, amely több helyszínen biztosítja a kiszolgálók maximális számát, egyenlően elosztva. Minél több szerver van, annál nagyobb esélye van a földrajzilag korlátozott tartalmak egyszerű feloldására.

Néhány legnépszerűbb VPN még dedikált szervereket is biztosít olyan tevékenységekhez, mint a Torrenting, P2P, eltakarott szerverek és így tovább, tehát ez további plusz lehet.

Kompatibilitás az iPad készülékkel:

alma’Az eszközök nem olyan barátságosak az alkalmazásokhoz és az erőforrásokhoz, amelyek a megbízható fejlesztőtől kívülről származnak’közösségét. Ahhoz, hogy a VPN jó legyen az iPad számára, magas fokú kompatibilitást kell biztosítania az eszközön. Számos VPN kínál dedikált iOS alkalmazásokat, amelyek pontosan ezt az igényt szolgálják ki.

Exkluzív szolgáltatások:

A legnépszerűbb VPN-k nem’Csak egyszerűen kínáljon alapvető szolgáltatásokat, amilyen nem lenne’nem igazolják a legmagasabb rangú sügérüket a VPN-ek világában. Az exkluzív funkciók a kill kapcsolóktól a Double VPN-ig és akár a hagymán keresztül is VPN-ig terjedhetnek, ezek mindegyike lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy növeljék az iPad-ek biztonsági fedezetét..

legjobb vpn az ipadhoz

A legjobb VPN az iPad-re - Megbízható és tesztelt alkalmazások becsületes rangsorral

Az iOS általában egy nagyon biztonságos platform, de a hackerek gyorsan rendkívül kifinomultakká válnak az ilyen eszközök elleni támadások során. Az iOS rajongói rendkívül hűek az eszközükhöz, és ez teszi a platformokat, mint például az iPad, olyan vonzóvá az adatok támadása miatt..

A legjobb VPN-k célja, hogy megvédjék pontosan az ilyen zavaró adatszivárogástól, amely megmentheti Önt a jelentős pénzügyi és személyes adatok okozta károktól. Ezen túlmenően a VPN-k kivételes udvariasságot nyújtanak a cenzúra megkerülésében és a földrajzilag korlátozott tartalom elérésében is..

Az iPad készüléken ezek a szolgáltatások lehetővé teszik, hogy növelje a készülék által elvégzhető tevékenységeket, és garantálja a prémium élményt, amelyet a felső VPN biztosít. Itt található a kurátus és torzításmentes lista a A legjobb VPN az iPadhez amely tartalmazza az árakat, a kompatibilitási útmutatásokat, a kiszolgálók számát és a fontosabb tényezőket.

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel a webhely látogatása
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

ExpressVPN - Teljes körű teljesítmény iPad készülékeken:

A VPN-ek között kiemelkedő név, az ExpressVPN az egyik legnagyobb szolgáltatáscsomag, amely prémium felhasználói kényelmet kínál.

Rendkívül kényelmes és rendkívül egyszerűen használható iOS alkalmazás-kliensén kívül több mint 2000 szervert kínál, nulla sávszélesség-korlátozást, gyors sebességű hólyagosodást,’t megbotlik szerver szűk keresztmetszetek, AES 256-os titkosítás és egyéb exkluzív funkciók, például a split alagút kialakítása az extra biztonság érdekében.

Győződjön meg arról, hogy ellenőrizte az expressvpn teljes véleményét.

EpressVPN iPadhez

Lehet, hogy ez a VPN kissé drágább, mint társainál, de 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál azok számára, akik nem adnak támogatást’Az eredeti használat után nem akar maradni a szolgáltatással. De ez ritkán fordul elő.

Három különböző terv található az Express VPN segítségével az iPad készüléken. A havi terv 12,95 dollárban kerül bevételre, ami túlságosan nagy ahhoz, hogy fontolja meg, a 6 hónapos terv 59,95 dollárba kerül, egyszer számlázva, de a legjobb terv továbbra is az éves terv, amely csupán 99,95 dollárba kerül..

Előnyök

 1. A Top Gear sebessége VPN-ként az iPad számára
 2. Dedikált alkalmazások és bővítmények a böngészők számára
 3. Kemény, katonai fokozatú titkosítás
 4. Több protokoll támogatása
 5. Nulla naplózási politika

Hátrányok

 1. Nincs dedikált P2P szerver
 2. Drága a versengő szolgáltatásokhoz képest

Get ExpressVPN

PureVPN - olcsó VPN az összes funkcióval az iPad készüléken:

A PureVPN természetesen az egyik leginkább megfizethető VPN, a költségek töredékénél mindent kínál, amit a legjobb VPN-k nyújthatnak. Ha olyan VPN vásárlását tervezi, amely feloldja a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások blokkolását, akkor a PureVPN éppen ezt kínálja Önnek..

Nézze meg a részletes purevpn áttekintést.

PureVPN iPadhez

Megnézheti a Hulu, a Netflix és az Amazon Prime alkalmazásokat a PureVPN bármely régiójában’Csodálatos 750 szerver, amelyek elterjedtek az egész világon. Emellett a PureVPN előfizetés biztosítja az Ön számára olyan szolgáltatások használatának jogát, mint például a Split Tunneling, a VPN over Onion, a több protokoll támogatása és még sok más.

A kétéves előfizetési csomagért mindössze 69,12 dollárért az előfizetést túl nehéz figyelmen kívül hagyni a PureVPN segítségével.

Előnyök

 1. Megfizethető VPN-tervek az iPad készülékekhez
 2. DDoS védelem
 3. Dedikált streaming támogatás
 4. P2P és Torrent szerverek
 5. 750 + szerver 141 országban
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Több protokoll támogatás, beleértve az OpenVPN-t és az L2Tp-t
 9. Lehetővé teszi az osztott alagút kialakítását

Hátrányok

 1. Néhány naplót tart
 2. Ingyenes próbaverzió nem érhető el

Szerezd meg a PureVPN-t

Privát internet-hozzáférés (PIA): Páratlan védelem VPNként iPad számára:

A 28 ország 3030 szerverével és olyan ügyfél-orientált funkciókkal, mint a dedikált P2P támogatás és a földrajzi korlátozások feloldása, a PIA továbbra is az iPads egyik legjobb VPN-je. Ez a VPN felhasználói kedvenc, amikor a szolgáltatások robusztusságáról van szó. Nulla naplót tart fenn, több VPN-átjárót kínál, hirdetéseket és rosszindulatú programok blokkolását kínálja.

Don’ne felejtsük el elolvasni az átfogó magán-internet-hozzáférési áttekintést

Privát internet-hozzáférés az iPad számára

A PIA rendkívül kompatibilis alkalmazást is kínál iOS platformon, például az iPad-en. És nem is olyan drága, mivel az éves terv 39,95 dollárba kerül, míg a legfontosabb, 24 hónapos előfizetési lehetőséget kínáló csomagra 69,95 dollár kerül számlázásra..

Előnyök

 1. Továbbfejlesztett biztonsági ellenőrzések VPN-ként az iPad számára
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec támogatott
 3. P2P támogatás elérhető
 4. Nulla naplók szolgáltatója
 5. 5 egyidejű kapcsolat
 6. Korlátlan sávszélesség

Hátrányok

 1. A natív alkalmazások felhasználói felülete kissé bonyolult

Kérjen privát internet-hozzáférést

NordVPN - Teljesen biztonságos szolgáltatások a garantált névtelenséghez az iPad készüléken:

Az NordVPN továbbra is a VPN legalapvetõbb tulajdonságainak, azaz az ultraminõségû biztonságnak a lehetõ legjobb módon történõ kínálására koncentrál.

A szokásos 256-os titkosításon és a több protokollon alapuló támogatáson kívül további biztonsági rétegeket is felvehet a NordVPN segítségével’Olyan exkluzív funkciói, mint a Double VPN, az Onion over Tor, a CyberSec, az IPv6 szivárgás elleni védelem és így tovább.

Nézze meg a frissített nordvpn áttekintést

NordVPN iPadhez

Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem tudja megkerülni a földrajzilag korlátozott tartalmat. A NordVPN Netflix-barát és iPad-jén nem lesz nehéz hozzáférni olyan tartalmakhoz, amelyeknek eredetileg nem kellett elérniük téged..

A tervek kissé magasabbak, azonban az éves terv 83,38 dollárba kerül. A legjobb ajánlatot azonban akkor kaphatja meg, ha a 36 hónapos előfizetési tervét választja, amely mindössze 125,64 dollárt fog visszafizetni.

Előnyök

 1. Ingyenes próbaperiódus
 2. Kettős titkosítás elérhető
 3. 3359 szerver több mint 60 országban
 4. Több fizetési módszer
 5. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP protokollok
 6. SmartPlay szolgáltatás a webhelyek streamingjéhez

Hátrányok

 1. Drága havi tervek

Szerezd meg a NordVPN-t

TorGuard - Stealth védelmi szolgáltatás a fokozott adatvédelemért az iPad készüléken:

A TorGuard egy lépéssel meghaladta a böngészőt a biztonság és a magánélet garantálása érdekében. Annak ellenére, hogy kevés extra szolgáltatást kínál, kivéve az alapvető szolgáltatásokat, a TorGuard egy exkluzív VPN azok számára, akik általában anonimitásukkal szemben nem számítanak esélyükre az iPad készüléken..

Torguard VPN iPadhez

Ezeknek a biztonsági intézkedéseknek köszönhetően a sebesség egy kicsit lassú, de nem annyira, hogy rontja az élményt. Korlátlan sávszélességet, lopakodásvédelmi funkciót, 5 egyidejű csatlakozást és még sok minden mást kap a TorGuard előfizetéssel.

Ezzel a szolgáltatással csak a zavaró terveket lehet kikapcsolni. De hogy megmentse Önt a szóváltástól, azt javasoljuk, hogy vegye igénybe anonim VPN-tervét egy évre, mindössze 59,99 dollár mellett. A következő legjobb terv 99,99 USD-t fog fizetni egy 24 hónapos teljes előfizetésről.

Előnyök

 1. A StealthVPN védelmi szolgáltatás VPN-ként az iPad számára
 2. Erős titkosítási szintek
 3. Fut a hagyma útvonalmodell
 4. 50+ 3000 VPN szerver 50 országban
 5. Dedikált IP cím

Hátrányok

 1. A tervek nagyon drágák
 2. A szolgáltatáscsomagok zavaróak lehetnek

Szerezze be a TorGuard VPN-t

A legjobb VPN az iPad ingyen

Jelenleg nagyon kevés olyan ingyenes szolgáltatás található a VPN-kben, amelyek nagyszerű élményt nyújtanak, ugyanakkor nagyon megbízhatóak is. Az utóbbi években, mivel sok ingyenes VPN-szolgáltatást sikerült elkapniuk, miközben a felhasználói adatokat illegálisan használták vagy online értékesítették, a fogyasztók bizalma nagymértékben romlott ezek iránt..

Ezen kívül az ingyenes VPN-k nem tudnak biztosítani az összes exkluzív szolgáltatást, például a fizetett szolgáltatásokat, például rendkívül kevés olyan ingyenes szolgáltató kínál korlátlan sávszélességet vagy jó szerverszámot.

Ha azonban továbbra is szeretne beszerezni egyet iPadjéhez, akkor sikeresen összeállítottuk a Legjobb Ingyenes VPN-hez tartozó iPad listáját, amely olyan szolgáltatókból áll, amelyek nemcsak megbízhatóak, de a funkciók és a teljesítmény szempontjából is ütést tudnak csomagolni. Itt található azoknak a legnépszerűbb ingyenes VPN-eknek a listája, amelyeket 2018-ban használhat iPadjével:

WindscribeVPN - A legjobb VPN az iPad számára, P2P támogatással

Az ingyenes VPN-k általában minimálisra fojtják lehetőségeiket, de a Windscribe ezt nem teszi. Valójában ez a VPN szolgáltató az egyik leglelkényesebb VPN, amelyben vagyunk’jöttem szabad kategóriába. Havonta 10 GB sávszélességet korlátoz, a Windscribe ötször annyira képes alkalmazkodni a felhasználók számára, mint más ingyenes VPN-k.

Windscribe az ipad számára

De az előnyeket nem’Ne álljon meg itt, mivel 11 kiszolgálóhelyet, dedikált P2P-támogatást, hirdetés-blokkolót és tűzfal-szolgáltatást is kap. Ez az egyik a legjobb VPN az iPad ingyen ha olyan felhasználó vagy, aki nem’t kevesebbel rendezzen.

Előnyök

 1. 11 kiszolgáló elérhető ingyenes VPN-hez az iPad készüléken
 2. Korlátlan eszközkapcsolatok
 3. Jellemzői: ad-blokkoló és tűzfal
 4. Támogatja a P2P / Torrenting alkalmazást

Hátrányok

 1. A nyílt VPN-protokoll nem érhető el
 2. Általános lebontások

TunnelBear VPN: Állandó sebesség, mint VPN az iPad számára

Az TunnelBear egy nagyon megbízható, ingyenes szolgáltatás, amely aranyos medve rajzfilmeket tartalmaz az összes felhasználói felületen. A legjobb dolog az, hogy az iPadre egy egyszerű iOS-alkalmazásról van szó’Olyan egyszerű, mint a plug and play.

Olvassa el a frissített alagút-áttekintést

Az alagútfül iPad számára

Az egyetlen hátránya az alacsony sávszélesség-korlát, amely havonta csak 500 MB. Ha azonban tweettel szolgál a szolgáltatásról, további 1 GB adatot kap.

Az Tunnelbear VPN sebessége és biztonsági teljesítménye a fizetett VPN-ek számára is fizetési lehetőséget biztosít a pénzükért. A Tunnelbear kiválóan alkalmas könnyű böngészéshez az iPad készüléken.

Előnyök

 1. Csak e-mail címet igényel a regisztrációhoz ingyenes VPN-ként az iPad számára
 2. 2 GB-os adatsapka
 3. Viszonylag erős titkosítást biztosít
 4. Gyors szerverek

Hátrányok

 1. Lassú ügyfelekkel foglalkozó csapat
 2. Csak egy eszközhöz csatlakozhat

ZoogVPN - Anonimitás garantált online VPNként az iPad számára:

Lehet, hogy sajátos neve van, de szolgáltatási színvonala továbbra is magas és szerves része annak előállításához A legjobb VPN az iPad ingyen. A ZoogVPN nem létezik nagyon régóta, mégis hírnevet szerzett magának, mivel rendkívül biztonságos a felhasználók számára, hogy adataikkal megbízhassanak..

ZoogVPN iPadhez

A szolgáltatások közé tartozik 3 szerver, 2 GB-os adatsáv-korlátozás, 128 bites titkosítás és alacsony intenzitású P2P megosztás.

Előnyök

 1. Gyors kiszolgálók
 2. 2 GB-os adatkapocs
 3. P2P / torrentezés-
 4. Viszonylag erős titkosítást biztosít
 5. Az iPadhez elérhető speciális szolgáltatások

Hátrányok

 1. Ügyfélszolgálat nélküli ügyfélszolgálat
 2. Egy eszköz csatlakoztatható

Hide.Me - Nulla tolerancia az adatnaplókhoz, mint a legjobb ingyenes VPN az iPadhez

Egy rendkívül adatbarát országban, azaz Malajziában található, ez a VPN sokoldalú biztonságot és funkciókat kínál a felhasználók számára az interakcióhoz. Kiváló titkosítási szabványa van a tervben, és kifejezetten kijelenti, hogy nem’t semmilyen naplót ne vezetjen.

Hide.me iPadhez

A sebességek konzisztensek, és nem volt meghibásodás, DNS-szivárgás vagy bármilyen más dolog, ami indokolttá tette volna a Hide.me lekerülését a listánkról. Az adatkorlátozás nagyon kompatibilis az iPad esetén, ha 2 GB-os.

Előnyök

 1. Soha ne aggódjon az adatmegőrzési törvények miatt, amikor iPad VPN-ként használja
 2. Hihetetlen titkosítási szabványok
 3. Egy kifejezetten nulla naplózásra vonatkozó politika.
 4. Nagy sebesség

Hátrányok

 1. Alacsony számú szerver
 2. Mindegy’t feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat

A legjobb korlátlan ingyenes VPN iPadhez

A Free VPN-k számára általában nehéz korlátlan adatsávot biztosítani a felhasználók számára. Ennek oka az, hogy a VPN-k nagyon tőkeigényesek, és korlátlan adatok biztosítása a felhasználók számára túl magasra teheti a számlát, hogy az ingyenes VPN-t viselhesse.

A legjobb korlátlan ingyenes VPN iPadhez

De ennek ellenére néhány ingyenes VPN meghaladta a távolságot, és valójában korlátlan adatsávot kínál a felhasználók számára. Az alábbiakban felsoroljuk ezeket a csodálatos ingyenes VPN szolgáltatókat, korlátlan adattervekkel az iPad számára:

 1. HotSpot pajzs
 2. Zenmate VPN

A VPN kézi beállítása az iPad készüléken

A legjobb VPN az iPad-hez rendkívül kényelmes, natív alkalmazásokat kínál az összes iOS platformon történő egyszerű kompatibilitás érdekében. Könnyen letölthetők VPN-ből’Ha már van fiókja a szolgáltatónál, azonban ha továbbra is manuálisan szeretne telepíteni egy VPN-t az iPad-jére, itt’Hogyan lehet ezt megtenni egy szellőben:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatásra az Ön igényeinek és költségvetési igényeinek megfelelő terv megvásárlásával.
 2. Töltse le a konfigurációs fájlokat a preferált VPN-szolgáltatótól. (A legjobb, ha mindig felkéri az ügyfélszolgálatot, hogy adjon linket erre az erőforrásra, mivel minden VPN-nek más hely van, ahol tárolja.)’s nincs egységesség)
 3. Miután letöltötte a VPN-profilt az iPad készülékére, eszköze felszólítja őket a telepítésre. “Telepítés” itt kell megérinteni.
 4. A rendszer engedélyezéséhez most be kell írnia a jelszót vagy megadnia a Touch ID-jét.
 5. Ha most figyelmeztetést kap, érintse meg a gombot “Telepítés”.
 6. Most újból meg kell erősítenie a telepítési folyamat engedélyét “Telepítés”.
 7. Miután az eszköz elvégezte a telepítést, erről azonnal értesít. Koppintson a “Kész”
 8. Most ki kell választania egy szervert, amellyel továbbléphet a VPN segítségével.
 9. Ehhez el kell lépnie a iPad Beállítások menüpontjába. Itt egyszer válassza a lehetőséget “Tábornok” majd válassza a VPN lehetőséget.
 10. Most megkérdezi a kiszolgáló menüt, amely tartalmazza a szolgáltató által elérhető VPN szervereket.
 11. Kapcsolja jobbra a Connection Status kapcsolót a kapcsolat kezdeményezéséhez, majd válassza ki a kiszolgálót.
 12. A VPN most működik.

Ha ki akarja kapcsolni a VPN-t, akkor kapcsolja vissza ugyanazt a kapcsolat állapotkapcsolót balra, a VPN leválasztásának eredményeként.

A Netflix elérése iPad-en a VPN használatával

Netflix’A tartalomkönyvtárak nagyon vadul lehetnek régiókból a régiókba, ezért szükségessé válik egy Top VPN használata az iPadhez, amely lehetővé teszi a Netflix-előfizetésed teljes örömét..

Itt’Így érheti el a Netflix-et bármilyen régióból (például Netflix USA) az Ön iPad-jén a Netflix legjobb VPN használatával:

 1. Nyissa meg a készülék iOS áruházát, és keressen rá “Netflix”.
 2. Az eredményekben válassza a lehetőséget “Netflix Inc.” és folytassa telepítésével az eszközére.
 3. A telepítés után (ha már megvásárolta az előfizetési tervet) jelentkezzen be Netflix fiókjába.
 4. Most nyissa meg a VPN-klienst iPadjén (az iOS-ügyfélalkalmazások általában elérhetők az összes népszerű VPN-szolgáltatónál, könnyen kezelhető felületekkel), és válassza ki a szervert azon ország számára, amelyből a Netflixet használni szeretné, pl. A Netflix USA eléréséhez válassza az USA szervereit.
 5. Ha továbbra is fel tudja oldani a Netflixet egy adott régióból, értesítse a Netflix legjobb VPN-kiszolgálóinak 24 órás ügyfélszolgálatát, és útmutatást kap.
 6. Válassza ki a szervert, és most frissítse a Netflix-et. Ha ez nem történik meg’dolgozzon, jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be újra, és biztosan csatlakozni fog.

A legjobb VPN az iPad Reddit számára

A Redditre vonatkozó megjegyzések, amelyekkel az iPadre a legmegfelelőbb VPN-t találtuk meg, kissé különböztek azoktól, amelyeket általában a platformon tapasztalunk. A VPN-ajánlások itt nem érvényesültek’t az alacsonyabb szintű szolgáltatókat választja, mivel az iOS platform a VPN-ek részétől robusztus energiát igényel, és általában csak a legjobb vpn reddit képes biztosítani a szolgáltatások ezen előírt erősségét.

Egy felhasználó az Express VPN-t ajánlotta, mivel azt tapasztalta, hogy rendkívül gyors, és Kínában jól működik. Semmi sem különbözik a VPN-szolgáltató által készített saját véleményünktől.

Hozzászólás a chowchowthedog beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "Mit’Ez a legjobb VPN az iOS-hez?".

Mit’a legjobb VPN, amelyet az iOS-hez használhat? az almától

Hozzászólás az OpalHawk beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "Mit’Ez a legjobb VPN az iOS-hez?".

Más felhasználók inkább hajlamosak voltak az iOS-re, azaz a NordVPN-re, a kiemelt VPN-szolgáltatók egyike felé. Az ajánlások babérképeket hoztak a VPN-en azért, mert meglehetősen egyszerű az iOS-on történő telepítés és felhasználás. (Ne felejtsük el ellenőrizni a legjobb vpn-t a mac útmutatóhoz.)

Hozzászólás a Sebetter beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "Mit’Ez a legjobb VPN az iOS-hez?".

Hozzászólás a marcinsz89 beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "Mit’Ez a legjobb VPN az iOS-hez?".

Az Apple felhasználók általában meglehetősen tech hozzáértéssel bírnak, és megosztják a lojalitási tulajdonságokat a márkákkal kapcsolatban, ám hűségük nem jelent meg’nem jönnek olcsón. Nagyon jónak kell lennie ahhoz, hogy egy Apple-felhasználó figyelmét felhívja, és hogy ők szeretik az ExpressVPN-t és a NordVPN-t, kötettel beszél arról, hogy ezek a szolgáltatások valóban mennyire jó.

A legjobb VPN az iPad-hez

Hogyan lehet eltávolítani a VPN-t az iPad-ről?

Miközben őszinte adatvédelmi képviselők vagyunk, nem’Nem ajánlom szörfözni anélkül, hogy egy elég jó VPN leplezné, de mégis, ha meg akarja szabadítani a VPN-t iPadjéről, itt’s hogyan lehet átmenni ezzel:

 1. IPadjén menjen a beállításokhoz, majd ugorjon a “Tábornok” választási lehetőség
 2. Most görgessen lefelé a menüben, amíg meg nem jelenik a lehetőség “VPN”
 3. Érintse meg ezt a lehetőséget, amely megnyitja a listát a legördülő menüben
 4. Itt láthatja a VPN-fiók nevét. Most kattintson a “én” ikon ezen opció mellett
 5. Most a lehetőségek közül koppintson a gombra “Törölje a VPN-t” és erősítse meg a műveletet

Hogyan használ egy VPN-t egy iPad-en?

A mai VPN-szolgáltatásokat nem olyan nehéz telepíteni és navigálni, különösen az egyes operációs rendszerekhez kínált natív alkalmazásokkal.

Lehetővé teszi a VPN használatával az online névtelenség biztosításához szükséges lépések végrehajtását az iPadon:

 1. Vásároljon előfizetési tervet a Legjobb VPN-vel, majd töltse le natív iOS-alkalmazásukat iPadjére
 2. Telepítse az alkalmazást, és jelentkezzen be a felhasználói hitelesítő adatokkal
 3. Válasszon ki egy kiszolgálót az alkalmazás felületén, majd kattintson a csatlakozás gombra
 4. Most biztonságosan futtatja iPadjét egy VPN-vel, amely online biztonsági fedezetet nyújt

Következtetés

Az iPads a legjobban szemlélteti a “Ha van egy számítógép a tenyerében”. Ezek a gépek gyorsak, rendkívül kényelmesek, szuper okosak és mindenekelőtt elképesztően gyönyörűek. Életünk most olyan fantasztikus gépek körül forog, amelyek könnyebbé tették az életünket, lehetővé téve számunkra, hogy korszerűsítsük feladatainkat, és sokkal jobban élvezzük szabadidejüket.

De készülékeink a mi felelősségünk, és biztonságuk ellenőrzésének a kezünkben kell lennie. Nem csak a VPN-eket kell telepítenünk az iPad készülékeken, hanem inkább biztonságosabb adatvédelmi gyakorlatokat kell igénybe vennünk, például nem szabad nyilvánosságra hoznunk információinkat a közösségi média kezeli vagy rosszindulatú linkekre kattintva, hogy mindenki számára biztonságosabb és robusztusabb online interakciót biztosítsunk..

A BestVPN.co-n arra törekszünk, hogy az internet mindenki számára biztonságos legyen, és úgy gondoljuk, hogy ennek az ingyenes internet minden felhasználójának együttes erőfeszítéseket kell tennie. Ha bármilyen fejlesztési javaslattal vagy kritikával rendelkezik, amelyek javíthatják szolgáltatásainkat, akkor nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk az alábbi megjegyzésekben..

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me