A legjobb VPN a Firefoxhoz – Növelje a böngésző adatvédelmét az ingyenes VPN használatával a Mozilla számára

A Firefox a Mozilla Corporation létrehozása - egy nonprofit szervezet, amely a böngészőt kezeli. Ez a Chrome, a Safari és az Internet Explorer böngészők, a korábbi nevén ismert híres alternatívájaként létezik “Netscape Navigator”, amely a HTTPS webes protokoll feltalálója volt. A Mozilla Firefox böngésző nyílt forráskóddal büszkélkedhet, és ingyenesen letölthető. Lehet, hogy nem teljesen biztonságos, különösen, ha olyan országban él, ahol szigorú adatmegőrzési törvények vannak érvényben, ezért szükség van a legjobb VPN-re. Olvassa tovább a Firefox legjobb VPN-jét.


A legjobb VPN a Firefoxhoz - Növelje a böngésző adatvédelmét az ingyenes VPN használatával a Mozilla számára

 1. Miért szükséges a Firefox frissítése??
 2. Mi a Firefox Quantum??
 3. Mik azok a Firefox webes kiterjesztések??
 4. Milyen előnyei vannak a Firefox VPN használatának?
 5. Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN szolgáltatást a Firefox számára
 6. A legjobb VPN a Firefox számára
 7. A legjobb VPN-kiterjesztések a Firefox Free számára
 8. A legjobb VPN a Firefox Reddit számára
 9. A legjobb VPN for Firefox GYIK

Miért szükséges a Firefox frissítése??

Mielőtt elmélyülnénk a VPN-k Firefox használatánál, elengedhetetlen, hogy megvitassuk egy fontos kérdést, amelyet sok felhasználó felvesz a böngészővel: a frissítésekkel. Számos felhasználó keresi a frissítések leállításának megoldásait, de elfelejti ezeket a kisebb frissítéseket, amelyek megkönnyítik a biztonsági hibákat és az összeomlást. Az új frissítéseket hetente 3–6 bocsátják ki. Ez minden termék / szolgáltatás standard protokollja. Bármely VPN-kiterjesztés telepítése előtt ellenőrizze, hogy rendelkezik-e a Firefox legújabb verziójával!

Miért szükséges a Firefox frissítése?

Mi a Firefox Quantum??

A Firefox Quantum a böngésző legújabb frissítése, amely új és továbbfejlesztett motorral van felszerelve, kiváló teljesítmény és biztonság érdekében. 30% -kal könnyebb, mint a Chrome böngésző, garantálva a kevesebb memóriafelhasználást, és intelligens funkciókat kínálva az intelligens böngészéshez. Ezenkívül egy gyönyörű formatervezésű készülék is lélegzetelállító marad.

Mi a Firefox Quantum?

A legjobb rész: a szoftver egyáltalán nem késik több lap megnyitásakor. A különféle webhelyekre való váltás soha nem volt ilyen egyszerű, köszönhetően a rendkívül érzékeny algoritmusnak. A Mozilla még további biztonságot adott a magán böngészéshez, amely blokkolja a különböző webhelyek online nyomkövetőit, megakadályozva őket abban, hogy rögzítsék az Ön adatait.

Mik azok a Firefox webes kiterjesztések??

A Mozilla Firefox további mérföldkővel bírja a felhasználók számára hozzáadott funkcionalitást. Ennek fényében a böngésző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos hasznos eszközt / kiegészítőt telepítsen a szoftverre, amelyek akár a Firefox felhasználói felületének módosítását is lehetővé teszik, teljes megjelenésének megváltoztatásával. Ezek a kiterjesztések ingyenesek lehetnek, vagy fizetést igényelhetnek, függetlenül attól, hogy jó lépés a több testreszabási funkció biztosítása felé..

Mik azok a Firefox webes kiterjesztések?

Mi a legjobb VPN a Firefox számára?

Mivel az elsődleges választás világszerte több millió felhasználó számára, a Mozilla Firefox verhetetlen hírnévre tett szert az internet biztonságos és biztonságos felfedezésére. Nyílt forráskódú verziója vonzóvá teszi ezt a lehetőséget azok számára, akik meg akarják tanulni a kódolást. Ugyanakkor a nem-technikusok nagyra értékelik a rendelkezésre álló kiegészítők nagy számát és annak magas szintű adatvédelmi minősítését.

Mi a legjobb VPN a Firefox számára

A biztonságos böngésző azonban sokkal szélesebb, mint amilyennek látszik. Manapság, amikor mindazt, amit online csinál, magánszervezetek követik nyomon, például a Google és a Facebook, valamint az állami ügynökségek, mint például a DMCA és “Öt Szem Szövetség”, meg kell védenie adatait, és itt jön be a legjobb VPN kiválasztása a Firefox számára. Az alábbiakban néhány fontos tényezőt emelünk ki, ami a Mozilla Firefoxon való jó választásnak minősül..

Milyen előnyei vannak a Firefox VPN használatának?

Bár a VPN-kiterjesztés böngészőkben való használata nem biztosítja a biztonság és a magánélet azonos szintjét, mint egy dedikált alkalmazás, sok előnyt kínál a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásához, különösen a streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix, az Amazon Prime, a BBC iPlayer, a Hulu , és különféle egyéb film / TV műsorok, VoD-k. Az IP-cím elrejtésével és egy másik szerverhez történő csatlakozással a felhasználók számára úgy tűnik, hogy egy másik országban élnek.

Milyen előnyei vannak a Firefox VPN használatának

Egyes Mozilla Firefox VPN kiterjesztések olyan fejlett funkciókkal is felszerelhetők, mint a hirdetés blokkolása, amelyek korszerűsítik a teljes online élményt. Elkerülheti, hogy olyan bosszantó hirdetések jelenjenek meg, amelyek több webhely felkeresésekor felbukkannak. Amint a VPN aktív, a beépített eszközök akár a HTTPS protokollt is hozzáadhatják mindenhol, ezáltal biztonságosabbá téve a kapcsolatot.

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN szolgáltatást a Firefox számára

 • Kivételes feloldási képességek - Fontos, hogy olyan VPN-alkalmazást keressen, amely jó funkciókat és tisztességes biztonságot kínál a streaming és más webhelyek földrajzi korlátozásainak megkerülésére, hogy hozzáférjen a szűrés nélküli internethez, miközben kiküszöböli a DNS vagy az IPv6 szivárgás esélyét..
 • Speciális szolgáltatások - A Chrome legtöbb VPN-kiterjesztése csak lehetővé teszi a helyek megváltoztatását. Amikor azonban a lehető legmagasabb szintű anonimitást kell használni, akkor elengedhetetlen egy olyan fejlett funkciókat kínáló szolgáltatás igénybevétele, mint például a hirdetés / nyomkövető blokkolása, megszakító kapcsoló és a DNS / IPv6 szivárgásvédelem..
 • Jó kiszolgálóhelyek - A böngészőbővítmény használata nem jelenti azt, hogy kompromittál a kapcsolatokhoz rendelkezésre álló helyek számával. Keressen egy szolgáltatót, amely hatalmas kiszolgálók listáját kínálja, rengeteg statikus és dedikált IP-vel, hogy élvezhesse a feloldást és a biztonságot.
 • Könnyen használható bővítmény - Mivel a Firefox egy kicsit erőforrásigényes, a szolgáltatónak, amelynél feliratkozik, olyan kiterjesztéssel kell rendelkeznie, amely általában nem zavaró és könnyű, és a lehetőségek szilárd keverékével büszkélkedhet mind a tech-hozzáértő, mind az alapvető felhasználók számára..A legjobb vpn a FireFox számára

A legjobb VPN a Firefox számára

Mivel a szolgáltatók hatalmas listája létezik a piacon, mindenki azt állítja, hogy az “Legjobb” választás a magánélet és a biztonság szempontjából - ha kiválasztja azt, amelyik a legjobban megfelel költségvetési igényeinek és az anonimitási követelményeknek, lehetetlen feladatnak tűnhet. A folyamat megkönnyítése érdekében, a fent említett tényezők alapján összeállítottunk egy listát a Firefox öt legjelentősebb VPN-jéről:

A legjobb VPN a Firefox számára

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel a webhely látogatása
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

ExpressVPN - Biztonsági központú Firefox VPN kiterjesztés

Az ExpressVPN minden esélyt megcéloz, hogy olyan terméket hozzon létre, amelyet minden platformon, eszközön és hardveren dicsérnek. VPN-kiterjesztésük a Firefox legmagasabb rangsorában van, amely magában foglalja a kill-kapcsolót, a WebRTC szivárgás elleni védelmet és a DNS szivárgás elleni védelmet. Ezen felül a VPN 94 országban kínál kiszolgálókat, és jó választás lehet a névtelenség kiaknázására, miközben elkerüli a regionális korlátozásokat..

Itt olvashatja el a részletes expressvpn áttekintést.

ExpressVPN for Firefox

Előnyök

 • Intuitív és felhasználóbarát Firefox kiterjesztés
 • 30 napos visszatérítési politika minden tervre
 • Automatikus gyilkos kapcsoló funkció
 • 1500 szerver 94 országban
 • Brit Virgin-szigetek alapján

Hátrányok

 • Csak három multi-login

Get ExpressVPN

ZenMate - Biztonsági és konfigurációs VPN szolgáltatásokkal betöltve

Noha maga a ZenMate nem feltétlenül jeleníti meg a különféle platformokat, és alkalmazásuknak nagy munkára van szüksége a jobb biztonsági és konfigurációs funkciók biztosítása terén, ez a Firefox számára elég jól működik. A fizetett változat hozzáférést biztosít a felhasználók számára olyan figyelemre méltó funkciókhoz, mint például a blokkolók és a NAT tűzfalak, amelyek növelik a böngészőben a biztonságot. Bár az ára drága, a kiterjesztést igazán érdemes megnézni.

ZenMate for Firefox

Előnyök

 • Könnyen használható Firefox kiterjesztés
 • Visszatérítési garancia 14 napra
 • Hétnapos próbaverzió a prémiumon
 • 5 egyidejű kapcsolat
 • Hirdetés / nyomkövető blokkoló funkció

Hátrányok

 • Drága havi terv

Szerezd meg a Zenmate-t

PureVPN - A tűzfal kiterjesztése feloldja a Netflix USA-t

A PureVPN kapcsán sok vita folyt. Annak ellenére, hogy a szolgáltatóhoz kapcsolódó sok negatív variáció jelent, dicsérni fogjuk annak figyelemre méltó tűzfal-kiterjesztését, amely garantálja a földrajzilag korlátozott webhelyek, köztük a Netflix feloldását. Még a rosszindulatú programok kódolására, a tracker blokkolására, a hirdetések blokkolására és a WebRTC blokkoló funkcióira is képes, mindegyikben!

Vessen egy pillantást átfogó purevpn áttekintésre

PureVPN for Firefox

Előnyök

 • Egyszerű, mégis interaktív Firefox kiterjesztés
 • 700+ szerver 141 országban világszerte
 • WebRTC szivárgás elleni védelem
 • Hirdetés / nyomkövető blokkolása
 • 5 Több bejelentkezés

Hátrányok

 • Lassú hálózati sebesség Néha

Szerezd meg a PureVPN-t

Windscribe - Gyönyörű Firefox felület, modernizált kialakítással

Bár a Windscribe Mozilla Firefox kiterjesztés legördülő felülete meglehetősen kicsi, mégis sikerült becsomagolnia egy nagyszerű ütést. Van egy Secure.Link funkció, amely beolvassa a weboldalt és jelentést tesz annak biztonsági kockázatairól. A “Beállítások” lapon van egy csomó adatvédelmi konfiguráció. Ha telepíti az alkalmazást asztali számítógépekhez, akkor a DoubleVPN kapcsolatot is kihasználhatja a maximális biztonság érdekében.

Windscribe a Firefox számára

Előnyök

 • Rugalmas és gyors Firefox kiterjesztés
 • Ingyenes verzió 10 GB-os adatsablont kínál
 • Szerverek 46 országban világszerte
 • DoubleVPN szolgáltatás az alkalmazás verziójában
 • Háromnapos visszatérítési garancia

Hátrányok

 • A fiókmegosztás nem engedélyezett

Get Windscribe

ibVPN - Nagyszerű Firefox kiterjesztés a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásához

Ha a webhelyek feloldásáról és a földrajzi korlátozások megkerüléséről beszélünk, akkor az ibVPN határozottan egy szolgáltatás, amelyet érdemes feliratkozni. Noha nem használhatja ki a dedikált alkalmazások kivételesen magas biztonságát az asztali vagy okostelefon-platformon, könnyen hozzáférhet olyan weboldalakhoz és streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime és a BBC iPlayer. A felhasználóknak még egy 15 napos pénz-visszatérítési garancia is rendelkezésre áll.

ibVPN Firefoxhoz

Előnyök

 • Felhasználóbarát Firefox bővítmény
 • 24 órás ingyenes próbaverzió a teszteléshez
 • 15 napos visszatérítési garancia
 • Jó feloldó funkciók
 • Élő ügyfélszolgálat 24/7

Hátrányok

 • Javítani kell a biztonságot

Kérjen IBVPN-t

A legjobb VPN-kiterjesztések a Firefox Free számára

A VPN-k használatakor előfordulhat, hogy nem mindenkinek van készpénz ahhoz, hogy feliratkozzon egy prémium szolgáltatásra. Előfordulhat, hogy néhányan nem is szívesen osztják meg hitelkártyájukat vagy egyéb fizetési adataikat az interneten, ennélfogva inkább az interneten elérhető freemium megoldásokra támaszkodnak. Az alábbiakban felsoroljuk a legfrissebb ingyenes VPN kiterjesztéseket a Firefox számára, amelyek extra mérföldet jelentenek egy minőségi termék szállításakor..

A legjobb VPN-kiterjesztések a Firefox Free számára

Browsec - Nincs regisztráció Firefox VPN kiterjesztés korlátlan sávszélességgel

A Browsec a Mozilla Firefox VPN egyik leghíresebb kiterjesztése. A felhasználóknak nem kell regisztrálniuk. Csak látogasson el a weboldalra, töltse le a böngésző VPN-jét, és élvezze a négy különféle szerverhez való INGYENES csatlakozást, ideértve Hollandiát, Szingapúrot, az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot. Normál sebességet és korlátlan sávszélességet kap. A prémium tervek jobb teljesítményt és 31 különféle VPN szervert kínálnak.

Böngészés a Firefoxhoz

Előnyök

 • Rugalmas és könnyen használható Firefox kiterjesztés
 • Dedikált alkalmazások Android és iOS számára
 • Nincs sávszélesség-korlátozás
 • Könnyű váltás a szerverek számára
 • Gyors sebesség a streaminghez

Hátrányok

 • Nem világos naplózási politika

SetupVPN - Prémium VPN szolgáltatás, több mint 24 kiszolgálóhellyel

A SetupVPN megbízható VPN-kiterjesztést kínál. Mielőtt elkezdené használni a kiterjesztést, regisztrálnia kell egy fiókot, de több mint 24 különböző kiszolgálóhely közül választhat. Ez felsőbbrendűvé teszi a Browsec-hez képest, de lehet, hogy a sebességek nem lesznek olyan gyorsak. Van azonban IP-keresési funkciója. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a használt szerver IP-címét.

SetupVPN for Firefox

Előnyök

 • Zéró sávszélesség-sapka
 • Megbízható Firefox-kiegészítő
 • 24 Szerverhely
 • Jó feloldó funkciók
 • IP-keresési szolgáltatás

Hátrányok

 • Lassú sebesség

TunnelBear - Felhasználóbarát és intuitív Firefox kiterjesztés

Az TunnelBear sokak számára népszerű választás, mivel online hírnevével rendelkezik. Noha havonta csak 500 MB sávszélességgel rendelkezik az ingyenes csomagban, 22 különböző kiszolgálóhely áll rendelkezésre a kapcsolathoz. A kiterjesztés nagyon felhasználóbarát és intuitív, felsorolva az egyszerűsített menü lehetőségeit, amely kompatibilitást biztosít mind az ügyes, mind a kezdő felhasználók számára (nézzük meg az alagút-áttekintésünket)

TunnelBear for Firefox

Előnyök

 • Felhasználóbarát VPN kiterjesztés Firefox
 • 22 A kiszolgáló helyei a csatlakozáshoz
 • Egyszerűsített menü és konfigurációk
 • Intelligens speciális szolgáltatások
 • Együttműködik a Netflix-szel

Hátrányok

 • Nem megbízható ügyfélszolgálat
 • 500 MB sávszélesség-korlátozás

Avira Phantom VPN - Erős üzleti osztályú kiszolgálók a teljes névtelenségért

Hasonlóan az TunnelBear-hez, az Avira Phantom VPN csak ingyenes havi 500 MB sávszélességet is kínál, ezért adtuk hozzá a lista aljára. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem képes. Rengeteg helyszínnel jön, sőt a LeaseWeb-et is használja, amely üzleti osztályú szervereiről híres. A regisztráció után nem kell aggódnia, hogy rossz sebességgel szenvedjen.

Avira Phantom VPN a Firefoxhoz

Előnyök

 • Modernizált Firefox kiterjesztés-kialakítás
 • Hihetetlenül egyszerűen használható
 • DNS szivárgásvédelem
 • Erős 256 bites AES titkosítás
 • Kiváló támogatás

Hátrányok

 • Nem fogadja el a Bitcoint
 • Korlátozott kiszolgálóhelyek

A legjobb VPN a Firefox Reddit számára

Mint az egyik legjelentősebb és leghíresebb közösség az interneten, a Reddit létezik a végső úticél, amellyel információkat találhat mindenféle témáról és témáról. Ezek között szerepelnek a legjobb vpn reddit szolgáltatások, amelyek kifejezetten jelentős mennyiségű választ kapnak, mivel a szerzői jogi ügynökségek éberségesebbek és az internetes törvények világszerte szigorúbbak. Bár nem találtunk konkrét javaslatokat a Firefox legjobb VPN-jeivel kapcsolatban, itt található egy tipp a kiterjesztések használatához:

Hozzászólás az Eidbi beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "Probléma a Firefox és a VPN használatával?".

Probléma van a Firefox és a VPN használatával? Firefox-ról

A legjobb VPN for Firefox GYIK

Amikor VPN-kiterjesztést használ a Firefox böngészőjén, bizonyos problémákkal / hibákkal találkozhat, amelyek miatt gondolkodni kell. Az alábbiakban megválaszoltuk a leggyakrabban feltett kérdéseket:

A Firefox nem fog futni a VPN-sel?

Győződjön meg arról, hogy a feliratkozott szolgáltatója tesztelt és működő VPN-kiterjesztést kínál. Ha a Firefox továbbra sem hajlandó működni, fontolja meg a bővítmények újratelepítését vagy a böngésző újbóli megnyitását. Furcsa esély esetén a probléma továbbra is fennáll, keressen frissítéseket és szerezze be az új Firefox verziót.

Hogyan javítsuk ki a Firefox-ot, ha összeomlik VPN-hez való csatlakozás után?

Ez egyértelműen jelzi azt a hibát a kiterjesztésben, amely miatt a Firefox böngésző összeomlik. Ha zavartalan és zavartalan internetes élményt szeretne élni, akkor csak a fent felsorolt, tesztelt és működő VPN-kiterjesztéseket regisztrálja és töltse le..

Mi a legjobb Firefox VPN??

Összesen 10 Firefox VPN kiterjesztést adtunk hozzá a listánkhoz. Ha közülük a legjobbat választanánk ki, akkor az ExpressVPN határozottan megkapja a szavazatunkat. A Brit Virgin-szigeteken található szolgáltató egy teljesen biztonságos és tanúsított, nincs naplózású VPN.

A dolgok csomagolása

Ha a magánéletre / a biztonságra és a költségvetési követelményekre tekintettel nehézségekbe ütközik egy jó VPN szolgáltatás megtalálása mellett, akkor ügyeljen a Legjobb VPN for Firefox útmutatóra. Nyugodtan kommentáld az alábbiakat, ha bármilyen kérdés merül fel, vagy jobb ajánlások vannak. Legyen szép napod!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me