A legjobb VPN a Chromebook 2020-hoz – Az adatait mindig biztonságban tarthatja!

Ebben a gyors tempójú világban, amelyet ma a digitális kozmosz uralkodik, új technológiákra van szükség, hogy az élet egyszerűbbé váljon nekünk, embereknek. Ennek fényében a Google létrehozta a híres Chromebookot, amely egy olcsó laptop, amely rendkívül híres a költségvetéstudatos, az utazók és a diákok körében. Függetlenül attól, hogy milyen platformon / hardvert használ, az online szolgáltatásokra hagyatkozás néhány aggályt vet fel a magánélettel kapcsolatban, mivel minden adat veszélyezteti a szivárgást vagy a kormányzati felügyeletet. Itt jön be a Legjobb VPN, amelyben felsorolja a legjobb VPN-t a Chromebook számára az online névtelenség lehető legszélesebb körű kihasználása érdekében.!


Mi a Google Chromebook??

A Chromebook új laptopok generációja, 2011. június 15-én jelent meg a piacon. Hihetetlenül könnyű, alacsony fogyasztású, gyors sebességet kínál a számítási feladatok azonnali elvégzéséhez. A Chrome OS tápellátását elsősorban az internethez való felhasználásra tervezték, dokumentumainak és alkalmazásának nagy része felhőn él és működik. Ez összesen egy másik fajta laptop, amely a Google legjobbait nyújtja Önnek’lehetőségeit, néhány gombnyomással.

Mi a Google Chromebook?

Hogyan tér el a Google Chromebook a többi laptoptól és notebooktól??

A Mac és a Windows 10 laptopokkal összehasonlítva a Chromebook összesen más kategóriába tartozik. Ezek CLOUD gépek, amelyek saját osztályúak, lényegében híresek mobilitásukról és sebességükről. Másrészt a szokásos laptopok és notebookok szigorúan offline módban működnek. Ezt követően más kritériumok szerint rangsorolják őket. Mi teszi a Chromebookot olyan különlegessé?

Hogyan különbözik a Google Chromebook a többi laptoptól és notebooktól?

Minden valójában! Ezek a figyelemre méltó eszközök majdnem olyan nagyok, mint az ultrafüzetek, amelyek vékony kialakításúak, és hosszú funkciókkal vannak ellátva. Jó választás a laptopok első alkalommal történő tulajdonosai számára, és gyakran magasra helyezkednek az oktatás világában. A Chromebookot kínáló márkák között szerepel a Samsung, a HP, az Asus és az Acer, amelyek mindegyike a Chrome OS-t használja. A legfontosabb értékesítési pontok az ésszerű működés, a megfizethetőség, a csiszolt felület, az egy helyen működő Google-szolgáltatások és a Cortana segítség..

Az adatai biztonságosak-e a Chromebookon?

Ez egy trükkös kérdés, amelyet meg kell válaszolni, figyelembe véve, hogy függetlenül attól, hogy milyen platformon dolgozik, ha jó biztonságot szeretne kihasználni - azzal kezdődik, hogy miként kezeli a saját adatait. A Chromebookok esetében ez megköveteli a saját Google-fiókjának megfelelő biztonságát, mivel minden apró műveletet és feladatot rajta hajtanak végre. Ezért hozzá kell adnia egy erős jelszót a maximális védelemhez, valamint a két tényezőjű hitelesítés beállítását, amelyhez a bejelentkezéshez egy kód szükséges a Google Authenticator alkalmazásból.

A Chromebook biztonságos

A biztonság és a magánélet további fokozása érdekében számos javítást és konfigurációt kell használni. A Chromebook beállításaiban korlátozza bejelentkezéseit csak egy fiókra, hogy megakadályozza az illetéktelen személyeket abban, hogy bármikor hozzáférjenek a laptopjához vagy az abban található adatokhoz. Azt is választhatja, hogy kevesebb információval szolgáljon a Google számára, ha alapértelmezett böngészőjét átváltja a most híres DuckDuckGo-ra, egy magánélet-központú keresőmotorra, amely nem követi az Ön adatait, és semmilyen kapcsolat- / munkamenet-információt nem naplóz..

Valóban szüksége van a legjobb VPN-re a Chromebookhoz?

Most már tudja, hogyan javíthatja Chromebookjainak biztonságát. Ugyanakkor garantálja-e a fent említett csípés a teljes online biztonságot is? Nem pontosan! Ezért be kell fektetnie egy VPN-megoldásba az online névtelenség fokozása és az adatok szivárgásának esélyeinek csökkentése érdekében. Az alábbiakban olvashat további információt arról, hogy miért van szüksége a legjobb VPN-re a Chromebookhoz:

 • A követés / megfigyelés megakadályozása - Sok országban szigorú internetes törvények vannak előírva, amelyek kötelezővé teszik a kormányok számára, hogy kémkedjenek az Ön személyes tevékenységével kapcsolatban. Az internetszolgáltatóknak joguk van minden adatát jogszerűen megfigyelni / naplózni, az Ön engedélye nélkül. A legjobb VPN használata a Chromebookhoz biztosítja, hogy adatai teljesen rejtettek maradjanak!
 • Biztosítja a nyilvános Wi-Fi hálózatokat - A Chromebookok teljes képességének eléréséhez internetkapcsolat szükséges. Ha Ön utazó, és nyilvános Wi-Fi-t használ’sokat, a legjobb VPN használata a Chromebookhoz jó választás a szippantás vagy hackelés megakadályozására, biztosítva, hogy adatai biztonságban maradjanak a nyilvánosság előtt.
 • Azonnal feloldhatja a streaming webhelyek blokkolását - Ha egy adott filmet / TV-műsort streamingnek szeretne adni a Chromebookján, gyakran olyan webhelyekkel találkozhat, amelyek földrajzi korlátozásokat írnak elő. A Chromebook számára a legjobb VPN segít felszabadítani ezeket a prémium webhelyeket, így hozzáférést biztosítva a teljes tartalom könyvtárakhoz.
 • Vegyen részt a P2P-ben / Torrenting - A szerzői jogok megsértésére vonatkozó törvények megakadályozzák a felhasználókat, hogy bármilyen P2P / Torrent-tevékenységben részt vegyenek a Chromebookokon vagy bármely más internetes eszközön. A VPN-k elrejtik az Ön IP-címét, elfedik az Ön személyazonosságát, megkönnyítve ezzel a torrent biztonságos letöltését.

Jellemzők: A legjobb VPN keresése a Chromebookhoz

A legjobb VPN megtalálása a Chromebook számára, hatalmas lehetőségekkel találkozik a piacon, mind fizetős, mind INGYENES lehetőség. Ugyanakkor nem csak regisztrálhat bármely szolgáltatásra, és elvégznie kell az átvilágítási kötelezettségét. Ehhez tisztában kell lenni bizonyos funkciókkal, amelyek a Chromebookok használatához szükségesek, ideértve többek között:

 • Kompatibilitás - A PC-hez kapcsolódó VPN-hez képest nem minden szolgáltató nyújt támogatást a Chromebookhoz. Mivel az operációs rendszer alapja a Linux, de a felépítése rendkívül eltérő, ezért nem szabad csak a Linux verziót letölteni. Ne felejtsen el feliratkozni egy szolgáltatónál, amely dedikált alkalmazást kínál a Chrome OS-hez.
 • Fakitermelés - Ha a VPN-k naplózási tevékenységeket folytatnak, és regisztrálják a kapcsolati / munkamenet adatait, az elsősorban a velük való feliratkozás célja. Győződjön meg arról, hogy a Chromebookhoz kiválasztott legjobb VPN szigorú naplózási politikával rendelkezik a maximális online védelem érdekében.
 • Sebesség - Az utolsó dolog, amire szükséged van, a rossz sebességtől szenved, amikor az internetet használja a Chromebookján. Nem csak bosszantó, hanem hihetetlenül stresszes is a letöltési / streaming feladatokról. Csak a Chromebookhoz tartozó VPN-t válasszon, amelynek bizonyított hírneve az erős teljesítmény és a gyors kiszolgálók.
 • Szerverek - Mivel a Chromebook felhasználói az egész világon elterjedtek, feltétlenül szükséges, hogy az Ön által választott szolgáltató hatalmas szerver-adatbázissal büszkélkedjen, rengeteg helyszínnel a világon. Ez megkönnyíti a földrajzilag korlátozott webhelyek elérését a Chromebook legjobb VPN-jén.

A legjobb VPN a Chromebookhoz

Legjobb VPN-k a Chromebook számára 2018-ban

Megértjük, hogy néha hihetetlenül bosszantó lehet olyan szolgáltatót találni, amely legjobban megfelel az Ön költségvetési igényeinek és a Chromebook követelményeinek, különösen mivel az interneten óriási lehetőség van. A probléma csökkentése érdekében összeállítottuk a Chromebook legjobb VPN-jeinek listáját a fent említett tényezők alapján, amelyek összességében figyelemre méltó teljesítményt nyújtanak:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel a webhely látogatása
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

CyberGhost - Megbízható asztali alkalmazás és Chrome-bővítmény

A Romániában székhellyel rendelkező CyberGhost egy dedikált alkalmazást kínál a Chrome OS felhasználók számára, amely hihetetlenül egyszerűen használható és vonzó dizájnnal büszkélkedhet. Erős OpenVPN titkosítást használ a maximális biztonság érdekében, és lehetőséget kínál arra, hogy egyszerre öt eszközhöz csatlakozzon, miközben 30 napos gondtalan pénz-visszafizetési garanciát és 7 napos ingyenes próbaverziót kínál. További információkért olvassa el a CyberGhost áttekintésről szóló részletes útmutatónkat.

A legjobb VPN a Chromebookhoz

Előnyök

 1. Dedikált alkalmazás a Chrome OS-hez.
 2. Elérhető a Chrome kiterjesztés.
 3. Globális lefedettség: 800 szerver.
 4. Többszörös csatlakoztatás 5 eszközön.
 5. Nulla naplózási politika.

Hátrányok

 1. A sebességek gyorsabbak lehetnek.

Szerezd meg a CyberGhost alkalmazást

ExpressVPN - Kiváló biztonság / adatvédelem a Chromebook felhasználók számára

Az ExpressVPN jól teljesíti a Chromebook felhasználók igényeit, mivel manuális beállítási utasításokat kínál a VPN-ek beállításához a Chrome OS számára. Van még ExpressVPN Chrome böngésző, amely egy teljes asztali alkalmazás, amelyet a felhasználók használhatnak. A regisztrációkor kapott szolgáltatások közé tartozik a három egyidejű kapcsolat, a P2P / Torrenting, a WebRTC védelem és az automatikus gyilkos kapcsoló. Don’ne felejtsük el elolvasni a frissített ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN a Chromebookhoz

Előnyök

 1. OpenVPN Chrome Android App.
 2. Rugalmas ügyfélszolgálat.
 3. Kézi Chromebook VPN útmutatók.
 4. Kiszolgálók világszerte 84 országban.
 5. Nincsenek használati naplók a maximális adatvédelemért.

Hátrányok

 1. Drága havi tervek.

Get ExpressVPN

VyprVPN - Kiváló sebesség a streaminghez / torrenthez a Chromebookokon

Bár nem érhető el alkalmazás a VyprVPN-től, a szolgáltató dedikált L2TP telepítési útmutatót kínál a Chrome OS-hez, amely nagyban működik a szolgáltatásával. Hozzáférést kap 70 ország szervereihez, a SmartDNS funkcióval együtt, és a “Kaméleon” lopakodó technológia, amely növeli a biztonságot, különösen, ha olyan helyeken szeretne látogatni, mint Irán vagy Kína. Még 30 napos visszatérítési garanciával is rendelkezik.

VyprVPN a Chromebookhoz

Előnyök

 1. L2TP Chromebook telepítési útmutató.
 2. Büszkélkedhet a saját szerver infrastruktúrával.
 3. “Kaméleon” Technológia.
 4. Nincs kapcsolat / munkamenet napló.
 5. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Hátrányok

 1. Nem támogatja a Bitcoint.

Szerezd meg a VyprVPN-t

Pufferolt - figyelemre méltó névtelenség a szűrés nélküli internet feltárásakor

Más szolgáltatókhoz hasonlóan nincs dedikált Chrome OS alkalmazás, amelyet használhatna a Chromebookon. A szolgáltatás azonban L2TP támogatást kínál útmutatók formájában. Van még egy “Port Discovery” Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy azonnal bejelentkezzen a Wi-Fi-re a repülőtereken és a szállodákban. Ingyenes próbaverzió és 30 napos pénz-visszafizetési garancia is rendelkezésre áll. A legjobb rész: gyors sebességgel jár!

Pufferelt a Chromebook számára

Előnyök

 1. L2TP támogatás a Chrome OS-hez.
 2. Automatikus gyilkos kapcsoló.
 3. Szerverek 41 országban.
 4. 24/7 élő chat támogatás.
 5. Gyors csatlakozási sebesség.

Hátrányok

 1. Néhány kapcsolatnapló

Get pufferelt VPN

NordVPN - Adatvédelemre összpontosított VPN alkalmazás a Chromebook felhasználók számára

A panamai székhellyel rendelkező NordVPN valószínűleg a legbiztonságosabb megoldás a Chromebook felhasználók számára, akik nem akarják, hogy információik naplózva legyenek vagy szivárogjanak a kormányzati ügynökségekbe. Minden adat Panama alatt védett’fogyasztóvédelmi törvény. Továbbá erős biztonságot kap a “Double Hop” szolgáltatás, amely a magánélet fokozása érdekében a VPN-t két különböző kiszolgálóra irányítja. Olvassa el átfogó NordVPN áttekintésünket.

NordVPN for Chromebook

Előnyök

 1. Elérhető a Chrome-kiegészítő.
 2. 30 napos visszatérítési politika.
 3. Hat egyidejű kapcsolat.
 4. Nulla naplók szolgáltatója.
 5. 4189 kiszolgáló 62 országban.

Hátrányok

 1. Drága árképzés.

Szerezd meg a NordVPN-t

A legjobb VPN-k a Chromebook ingyen

Ha a Chromebook legjobb VPN-jét keresi, de nem engedheti meg magának a fent említett prémium szolgáltatások költségeit, akkor mindig támaszkodhat ingyenes szolgáltatókra. Természetesen nem fog ugyanolyan szintű biztonságot és adatvédelmet kapni, de vannak INGYENES VPN-ek, amelyek extra mérföldön járnak, ha minőségi terméket szállítanak Önnek. Ide tartoznak többek között:

 1. Windscribe.
 2. TunnelBear.
 3. Rejts el.

A legjobb VPN-kiterjesztések a Chromebookhoz

Bár sokkal bölcsebb támaszkodni egy dedikált VPN alkalmazásra a Chrome OS számára, sok felhasználó kényelmesebben használja a böngésző kiterjesztést. Ez azoknak a felhasználóknak szól, akik a webhelyek azonnali feloldását szeretnék feloldani, és a kiszolgálókat közvetlenül a böngészőjükből áthelyezik. Ha a legjobb VPN-kiterjesztéseket keres a Chrome böngészőhöz, az alábbiakban bemutatunk néhány javaslatot:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. PrivateVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. Windscribe.
 8. CyberGhost.
 9. Browsec
 10. Privát internet-hozzáférés (PIA).

A VPN telepítése a Chromebookra

Ha talál egy ilyen dedikált Chrome-alkalmazást a CyberGhost-tól, akkor a VPN beállítása olyan egyszerű, mint a natív szoftver letöltése és a telepítés gomb megnyomása. Ha azonban a VPN-t manuálisan szeretné telepíteni a Chromebookra, el kell engednie magának egy bonyolult folyamatot. Az alábbiakban bemutatjuk a VPN telepítésének minden lépését a Chromebookra:

A legjobb VPN a Chromebook ingyen

 • Szerezze be a CA-tanúsítványt a VPN-szolgáltatótól és tárolja a helyi tárolóban.
 • Nyisson meg egy új lapot a Chrome böngészőben, írja be a chrome: // beállításokat / tanúsítványokat a címsorba.
 • Az oldal tetején kattintson a “Hatóság” fülre, majd nyomja meg a “import” gomb.
 • Megjelenik egy felugró ablak, amely igazolja, hogy Ön “Igaz ez a tanúsítvány”. Nyomja meg az OK gombot.
 • Várja meg a tanúsítvány importálását és telepítését. Élvezze a VPN használatát.

Google VPN szolgáltatás vagy a Chromebook legjobb VPN szolgáltatása

Minden Chromebook megtalálható a Google-lal “Wi-Fi asszisztens”, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal és biztonságosan csatlakozzanak a hálózatokhoz. A Google VPN része ennek a szolgáltatásnak, amely titkosítja az internetkapcsolatot, megakadályozva, hogy a snoopers és a hackerek becsapják a Wi-Fi-t csomagszippantással vagy en “gonosz ikrek” csatlakozási pont. Noha a szolgáltatás INGYEN elérhető, hiányzik a harmadik féltől származó szolgáltatók által kínált számos előnye, beleértve a következőket:

A legjobb VPN-kiterjesztések a Chromebookhoz

 • Geo-hamisítás a helyét.
 • Bekapcsolódás a P2P / Torrent-tevékenységekbe.
 • Az internetes tevékenységek elrejtése az internetszolgáltatók és a kormányhivataloktól.

A legjobb VPN a Chromebookhoz

A legjobb VPN a Chromebookhoz GYIK

A Chromebookhoz tartozó legjobb VPN-k használatakor sok gondolat merülhet fel azzal, hogy miként védheti meg személyazonosságát vagy növelheti biztonságát. A leggyakrabban feltett kérdések között szerepelnek:

Támogatja a Chromebook az Android VPN alkalmazásokat?

Mivel a Chromebookok a Chrome OS rendszeren futnak, nagyon korlátozott lehetőségek vannak a támogatott Android VPN alkalmazások számára. Noha a laptop két fontos típusú protokollt támogat: OpenVPN és L2TP / IPSec, a platformnak még hosszú utat kell megtennie az Android alkalmazások elfogadásának megkezdéséhez..

Biztonságos-e az ingyenes VPN használata a Chromebookon?

Az ingyenes szolgáltatások általában elrontott hírnevet képviselnek, mivel fedezik a szerver és a támogatási költségeket más módszerekkel, például hirdetésekkel és nyomkövetővel. Ennek ellenére továbbra is létezik néhány biztonságos lehetőség, amelyek valóban extra mérföldnyire teszik lehetővé a tevékenység privát és biztonságos megőrzését.

Lap átvitele a Chromebookról a Chromecastra?

Nyissa meg a Chrome böngészőt, és kattintson a jobb felső sarokban “Több szereplő”. Megjelenik egy felugró ablak, amely felszólítja a készüléket, hogy kiválassza az üzenetet “Öntvény” nak nek. Miután kiválasztotta, válassza ki, hogy meg akarja-e osztani a teljes képernyőt, vagy csak a Chrome jelenlegi lapját. Egyszerűen Chromecastnak hívták.

A dolgok csomagolása

Ha a Chromebook használata közben biztonságban szeretné tartani személyazonosságát, alapvető fontosságú a VPN szolgáltatás használata. Reméljük, hogy a Legjobb VPN-ek a Chromebookhoz útmutatónk segít megtalálni az Ön igényeinek és követelményeinek leginkább megfelelő választási lehetőséget. Függetlenül attól, hogy bármilyen kérdéssel találkozik, vagy van valamilyen jobb javaslata, ne habozzon, ha az alábbi megjegyzést eldobja. Nyugodtan ossza meg a cikket barátaival és családtagjaival!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me