A legjobb VPN a Chrome 2020-hoz – Tartalmazza a Chrome kiterjesztésekhez tartozó VPN-ket

A legnépszerűbb böngésző, a Google Chrome már évek óta uralkodik a díj felett. Gyors, csipkés, és érdekes élményt nyújt az interneten való átutazáshoz. A legjobb rész: a böngészőt testreszabhatja, mégpedig az Ön igényeihez és felhasználási igényeihez igazítva “Chrome-bővítmények”.

Ezek között az értékes böngészőeszközök között megtalálhatók a Legjobb VPN-termékek, amelyek nélkülözhetetlenek az online biztonság és magánélet fokozása szempontjából, és mindenki másává teszik a böngészési élményt. Az online TV feloldásának feloldásától az IP biztonságáért a torrentálás közben a Chrome VPN-kiterjesztések számtalan előnyt kínálhatnak a korlátlan internethez való hozzáféréshez.

Alapvető fontosságú azonban, hogy a megfelelő kiterjesztést válassza ki. További információkért nézze meg a BestVPN.Co által készített átfogó legjobb VPN for Chrome útmutatót, amely legjobban fizetett és ingyenes VPN-bővítményeket, telepítési útmutatót, GYIK-ot tartalmaz.!

a legjobb vpn a krómhoz

Contents

Mi a legjobb VPN a Chrome-hoz?

A Google Chrome megjelenése óta szinte az összes operációs rendszer platformon és országon alapvető fontosságú böngészővé vált. A böngésző könnyű jellege lehetővé teszi a zökkenőmentes internetes élményt, hozzájárulva a Chrome-hoz’a hatalom növekedése.

Ugyanakkor, mint a számítástechnikai univerzumban alkalmazott összes többi népszerű szoftver esetében, mint például a Windows és az Android, a Chrome a legtöbb rosszindulatú program-aktivista kiüríti a trükköt. A böngésző manipulációs szkriptekkel és rosszindulatú programokkal fertőzhet meg.

Ez akadályozza a teljes böngészési élményt, mivel a kínos webhely-átirányításokkal, a irreleváns felbukkanó hirdetésekkel / értesítésekkel és az automatikus kezdeményezésekkel kell foglalkoznia. Noha az ilyen problémák áldozatává válástól a legjobb eszköz a rosszindulatú programokkal fertőzött linkek és letöltések elkerülése, a VPN-k nem állnak túl messze.

A VPN-k sok célt szolgálnak, például online anonimitásuk megóvása, értékes adatok védelme az illetéktelen behatolásoktól, a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása és az IP-cím elrejtése. Ezeket a szolgáltatásokat azonban nagyszerűvé teszi az, hogy most már meg is szerezheti ezeket Chrome kiterjesztésként, garantálva ezzel a biztonságosabb böngészést.

Azoknak, akik don’Még nem tudom, a Chrome kiterjesztései vannak, csakúgy, mint az Android okostelefonjai és az iOS számára vannak alkalmazások és egy külön bolt. Ezek a bővítmények lehetővé teszik, hogy további funkcionalitást építsen ki, és hozzáadjon egy kis testreszabási lehetőséget a böngészőben az Ön igényeinek kiszolgálásához. Szeretné tudni, hogy milyen előnyöket nyújt Önnek a Chrome VPN-k? Olvass tovább!

A Google Chrome VPN előnyei:

A hiteles, kiváló minőségű VPN kiterjesztheti Chrome-ot’munkaképessége és sokoldalúbb lehetőséget nyújt az internet biztonságos és névtelen felfedezésére. Itt’A VPN-ek hogyan finomíthatják a böngészési élményét a Chrome-on:

 1. Az online TV feloldásának feloldása
 2. Biztosítsa a legmagasabb szintű biztonságot titkosítás és több protokoll támogatás révén
 3. Takarítson meg pénzt az e-kereskedelmi webhelyeken azáltal, hogy hamisítja az Ön IP-jét
 4. Legyen biztonságos a rosszindulatú programok támadásaitól
 5. A hirdetésblokkoló funkciók az élményt kevésbé bosszantóvá teszik

Mit kell figyelembe venni a legjobb VPN-hez a Chrome-ban? Értékelési kritériumaink

Bár bármilyen VPN összekapcsolható a Chrome-val, nem mindegyik képes lenne olyan platformon élni, amely a legmegfelelőbb a platformhoz. Amikor több száz VPN-t vizsgáltunk át, miközben benyújtottuk ezt az áttekintést A legjobb VPN a Chrome böngészőhöz, itt’s mekkora súlyt kaptak az egyes tényezők (5 csillag felső határa van):

Jól kialakított bővítmény - (2 Csillag)

A legmegfelelőbb Chrome-böngésző VPN-listáján szereplő VPN-k legfontosabb értékelési kritériumai a működőképes és a zavartalan kiterjesztés rendelkezésre állása volt..

A kompatibilis alkalmazásokat vagy bővítményeket mindig nehéz fejleszteni, és még nehezebb optimalizálni a tökéletes felhasználói élmény érdekében. A rosszul tervezett bővítmények lelassíthatják böngészőjét, és rémálommá változtathatják a Chrome böngészési élményét!

A 2 csillag közül az egyik a működő Chrome VPN kiterjesztés elérhetőségére, a másik a kompatibilitási fokozatra és a kiterjesztés zökkenőmentes integrálására szolgál..

Biztonság - (1 csillag)

Ha a VPN nem biztonságos, akkor nem adatvédelmi eszköz, hanem csalás. Számos tényező megy keresztül a VPN biztonságossá tételével, köztük nélkülözhetetlennek tartjuk ezeket:

 1. Titkosítási szint - AES 256 titkosítás (Ez az érték nem bontható fel, kivéve ha valaki billió dollárt fektet be)
 2. Több protokoll támogatása - OpenVPN és L2TP protokollokat kell támogatni (a legbiztonságosabb protokollok)
 3. Ölj kapcsolót - Védi az adatvédelmet hirtelen leválasztás esetén
 4. DNS és IPV6 szivárgás elleni védelem - Az IP szivárgások tévednek, és mi nem’bocsáss meg nekik

Más olyan opcionális szolgáltatások, mint például az osztott alagút, a vöröshagyma-VPN és a dupla VPN, tovább javíthatják a biztonságot, és minden bizonnyal javítják a VPN-t’rangsorolása.

A földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának feloldása - (1 csillag)

A legfrissebb jelentés szerint a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés továbbra is a VPN megszerzésének fő oka. A Chrome-felhasználók számára a Chrome-böngésző számára a legjobb VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy felülbírálja ezeket a tartalmi korlátozásokat szilárd szerverbázis biztosításával, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan bárhol megnézhesse.

Nulla naplózási politika - (1 csillag)

A Google, a Facebook és a kormányzati ügynökségek már mindenféle adat felkínálására szolgálnak, és a VPN-szolgáltatás, amely megfelel a kéréseiknek, soha nem nyújt remekül a mi kezünkben. Bármely napló, függetlenül attól, hogy kapcsolódási időbélyeg, IP-cím, sávszélesség-felhasználás vagy akár személyes adat is - bajba hozhatja a felhasználót, ha bármilyen módon tárolja..

A Chrome felhasználói munkamenet adatai még értékesebbek, mivel a böngészési előzmények és a webhelyek látogatási listája potenciális aranyminta lehet minden snooper vagy hacker számára. A kifejezetten nulla naplózási politikával rendelkező VPN-re számítunk rá, mi ebben a legjobb VPN for Chrome böngésző áttekintésben.

A legjobb VPN a Chrome-ban 2018-ban:

A fizetett VPN-k vonatkozásában biztosak lehetnek abban, hogy minden szempontból jó értéket képviselnek, összehasonlítva ingyenes társaikkal. Egy jó VPN szolgáltatás pénzbe kerülhet, ám páratlan funkciókat és hitelességet nyújt például nem tudunk egyetlen olyan ingyenes VPN-szolgáltatást sem, amely a világ bármely pontjáról fel tudja oldani a Netflix USA feloldását.

A Chrome-felhasználók számára a fizetett VPN-k találják meg a legjobb VPN-kiterjesztéseket, és lehetővé teszik a biztonságosabb és legkevesebb privát böngészést. Kiváló biztonságot, nulla naplózási irányelvet, ingyenes próbaverziót, számos új funkciót és mindenekelőtt kompatibilis bővítményeket biztosít a Chrome-val.

Az alábbiakban bemutatjuk az öt legjobban fizetett VPN-t a Chrome-bővítményhez 2018-ra:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

1. ExpressVPN - a legjobb VPN a böngészőjéhez

Ez az egyik VPN nyert’nem lehet a legfontosabb VPN-listán kívül, függetlenül a platformtól és a dolgok itt sem különböznek túlságosan. Az ExpressVPN évek óta hitelessége a legmagasabb szintű szolgáltatásnak, és a szolgáltatás sok más hasonló társa VPN-szolgáltatójával ellentétben nem volt ismert szolgáltatáscsúszás..

A legjobb VPN-véleményünk, az ExpressVPN szerint’A Chrome-bővítmény zökkenőmentesen használható Windows, Mac és akár Linux operációs rendszerek esetén. Az UI és az UX célja, hogy minden funkciót könnyen elérhetővé tegyen. Bővítménye mobilbarát, így ez a legfontosabb választás az eszköz védelmére a Chrome Android hiteles VPN-jével.

ExpressVPN for Chrome

Mindenki, az amatőrtől a profiig, könnyedén átválthat a 94 országban található 148 szerver bármelyikére, miközben megszakító kapcsolóval, AES 256 titkosítással, DNS szivárgás elleni védelemmel, WebRTC blokkolással és nulla naplózási politikával van biztonságban. Még bármikor, bárhol feltárja a földrajzilag korlátozott webhelyek minden típusát, ezáltal egyike azon szolgáltatásoknak, amelyek azt állítják, hogy ezt a szolgáltatást a felhasználók számára nyújtják.

Székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, amely adatbarát ország, és a kivételes biztonsági funkciók mellett az ExpressVPN felhasználók 24 órás és 24 órás élő csevegést is elérhetnek, ha bajba kerülnek. A havi előfizetés 12,95 dollárt fog fizetni, míg a 6 hónapos terv visszaállítja 59,95 dollár visszafizetését. A legjobb terv az ExpressVPN-nél azonban az éves terv, amely 99,95 dollárba kerül, egyszer kiszámlázva. (Olvassa el a részletes expressvpn áttekintést)

Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár, és a Chrome-bővítmény innen letölthető. Az ExpressVPN rendkívüli Chrome-bővítése 5 csillagos besorolást kapott.

Előnyök

 1. Dedikált Chrome-kiegészítő
 2. Nulla naplózási politika
 3. Adatbarát országban található
 4. Azonnali ügyfélszolgálat elérhető
 5. Automatikus gyilkos kapcsoló és NAT tűzfal
 6. Korlátozottan ingyenes próbaverzió érhető el
 7. 30 napos pénz-visszafizetési garancia fizetett kezdőknek.
 8. A 256 katonai fokozatú AES titkosítás

Hátrányok

 1. Az árak továbbra is drága, összehasonlítva a hasonló szolgáltatásokkal
 2. Csak 3 egyidejű eszközcsatlakozás érhető el

Get ExpressVPN

2. NordVPN - könnyű króm kiterjesztés, amely tökéletes a biztonságos böngészéshez

A durva biztonsági funkciók és a platform kiváló kompatibilitása teszik a NordVPN-t’s Chrome-kiterjesztés, az egyik legjobb lehetőség a kimenő felhasználók számára. Króm-kiterjesztése hihetetlenül könnyű és nem’t ne lelassítsa a böngésző sebességét annyira, hogy elrontja a teljes élményt.

A NordVPN szempontjából leginkább az a képesség, hogy feloldja a földrajzilag korlátozott webhelyek, például a netflix blokkolását a meghökkentő szerverinfrastruktúrán keresztül, több mint 60 országban, és összesen 3359 szervert kínál. Még a SmartPlay funkcióval is rendelkezik az online TV rajongói számára, hogy hamisítatlan megtekintési élményt nyújtsanak.

Krómhoz NordVPN

Az AES 256 katonai titkosítás és a több protokoll támogatása mellett a felhasználók hozzáférhetnek a DoubleVPN, a CyberSec, a Kill Switch funkciókhoz is. Ez azt is megmutatja, hogy mekkora sokoldalúságot nyújt ez a szolgáltatás a VPN-felhasználók számára az online biztonság fokozása, bővítése vagy diverzifikálása érdekében. (Lásd ezt a norvpn részletes ismertetőt)

A NordVPN szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik, és a követelés vonatkozásában nem történt bizalom megsértése, tehát nyugodj meg benne, hogy ez elég biztonságos VPN ahhoz, hogy ajánlott legyen. A kétéves terv a legmegfelelőbb ár-érték arány, mindössze 79 dollár után számlázva, 24 órás előfizetési időszakra.

A havi terv kicsit drága 11,95 dollár, míg az éves terv szintén figyelembe vehető, 69 dollárba kerül egy számlázás egyszeri 12 hónapos előfizetési időszakra. A NordVPN teljes 5 csillagot érdemel a mi végünktől, mivel a Chrome-hoz kapcsolódó VPN szempontjából nincsenek hiányosságok.

Előnyök

 1. Dedikált Chrome-bővítmény
 2. Ingyenes próbaperiódus
 3. Kettős titkosítás
 4. 3359 szerver több mint 60 országban
 5. A Bitcoin elfogadva
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP protokollok
 7. SmartPlay szolgáltatás webhelyek streamingjéhez

Hátrányok

 1. Magas áron, 11,95 USD / hónap, pihenéssel csak hosszú távú tervekben

Szerezd meg a NordVPN-t

3. PureVPN - Megfizethető, mégis hatékony VPN a Chrome böngészési igényeihez

Hihetetlenül legolcsóbb VPN, amely az összes kiváló minőségű szolgáltatást biztosítja. A PureVPN a Chrome-felhasználók számára a legjobb költségvetés. Mindent féláron kínálva, mint a hasonló funkciókkal rendelkező többi VPN, a PureVPN nemrégiben hozzáadott egy Chrome-bővítményt, hogy integráltabb élményt biztosítson a felhasználók számára.

Ha olyan VPN-t keresett, amely a lehető legoptimálisabban tudja felszabadítani a földrajzilag korlátozott tartalmat mindenütt, akkor a keresés itt ér véget. A PureVPN lehetővé teszi, hogy 30 vagy több országból származó tartalmakat 40 vagy több támogatott csatornával streamingbe továbbítson.

PureVPN for Chrome

A PureVPN nem feledkezik meg más funkciókról sem, mivel a felhasználóknak több mint 140 szerverhez való hozzáférést biztosítanak 140 országban, DDoS védelem, NAT tűzfal, Split Tunneling, AES 256 besorolású titkosítás, több protokoll támogatás minden szerveren és még sok más.

Ennek a szolgáltatásnak azonban csak egy hátránya van. A PureVPN valamilyen naplót tart, például IP-címeket, de ha olyan szolgáltatást keres, amely csak felszabadítja a költségvetés és a földrajzilag korlátozott tartalmakat’Nem engedhet meg bármi törvénytelennek, akkor biztonságban van ezzel a szolgáltatással.

A PureVPN mindössze 68,88 dollár után számol fel egy teljes havi előfizetési csomagért, és továbbra is a legjobb szolgáltatást nyújtja a megfizethető áron, az összes nagyszerű szolgáltatás mellett. (Ne felejtsd el ellenőrizni ezt a purevpn véleményt)

Előnyök

 1. 750+ szerver több mint 140 országban elterjedt minden króm felhasználó számára
 2. Split alagút
 3. 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 4. Internet Kill Switch, NAT tűzfal
 5. Korlátlan sávszélesség
 6. Támogatja az összes fő titkosítási protokollt

Hátrányok

 1. A visszatérítési politika kicsit nehéz átmenni

Szerezd meg a PureVPN-t

4. Privát internet-hozzáférés (PIA) - a kedvenc prémium VPN-felhasználók körében

ő az egyik olyan VPN, amelyet a Reddit hozzászólások és megjegyzések felhasználói sokkal inkább ajánlanak, mint ami a hiteles áttekintő listákon jelenik meg. A magán-Internet hozzáférés vagy a PIA egy olyan VPN, amelyhez először nehéz megszokni, de hihetetlenül jól működik, ha már megszokja a funkcióit..

A Chrome-felhasználók számára egy dedikált Chrome-kiterjesztési célt kínál, amely olyan felhasználók kiszolgálására szolgál, akik nem alkalmazkodó VPN-t keresnek’t lelassítja az egész élményt. Automata csatlakozás funkcióval, több protokoll támogatással, öt egyidejű csatlakozással, DNS szivárgásvédelemmel és még a helyszíni sávszélesség-teszttel rendelkezik..

Privát internet-hozzáférés a Chrome-hoz

A PIA elég biztonságos ahhoz, hogy ajánlott legyen a Chrome böngészőivel párhuzamosan, és még az Egyesült Államokban is tartózkodik, amely nem adat-barát ország, és nem tart fenn ismert felhasználói naplókat. A biztosított titkosítás az osztály csúcsán található, egy AES 256 szabványtal, amely az adatcsomagjait mindenkor védi.

Az egyetlen hátrány az online TV feloldása volt, és a Netflix és a Hulu kedvelőit gyakran blokkolták, és túl lassúak voltak, amikor nyitva voltak, hogy remekül szolgáljanak a végünkről.

Az árak azonban rendkívül ügyfélbarátak, és egy kétéves tervért mindössze 69,95 dollárt tesznek ki, ami egyre több eladást eredményez. Még az éves terv meglehetősen költségvetés-barát, összehasonlítva a szolgáltatás többi részével, amely nagyon ésszerű, 39,95 dollárral fizet be egyszer, teljes 12 hónapos előfizetésért..

A PIA 3 ½ csillagos besorolást kap a mi oldalunkon, mint egy dedikált Google Chrome VPN.

Előnyök

 1. Több fizetési lehetőség, beleértve a Bitcoin-t a króm böngészőhöz.
 2. Bõv szerver elterjedés a nagyobb országokban
 3. Nem tart naplót
 4. Dedikált alkalmazások az operációs rendszer sokféle változatához
 5. Biztosítja vezető protokollokat és katonai titkosítást
 6. 24 órás ügyfélszolgálat
 7. 7 napos visszatérítés érhető el
 8. 3284+ szerver 24 országban

Hátrányok

 1. Nem érhető el ingyenes próbaverzió
 2. Néhány kiszolgálón a sebesség elmarad
 3. Mindegy’t jól teljesít az online TV feloldása során

Kérjen privát internet-hozzáférést

5. PrivateVPN - Legfelső szintű biztonság a Chrome VPN böngészővel

Noha ez a VPN-szolgáltató még mindig nem biztosít dedikált Chrome-bővítményt, érdekes védő böngészési élményt kínál, ha a dedikált operációs rendszer-alkalmazások repertoárján keresztül fut. A feloldó oldalról a legjobban érhető el az USA-ból származó tartalmak elérése, és ha Netflix amerikai rajongó vagy, akkor ez csak a tökéletes illeszkedés az Ön számára..

PrivateVPN a Chrome-hoz

56 országban elterjedt széles kiszolgálói bázissal és több protokoll támogatást kínálva biztos lehet benne, hogy a PrivateVPN nyert’t elronthatja a Chrome böngészőt’ügyesség, amikor az online szörfözésről van szó.

A PrivateVPN egy kifejezetten nulla naplózási politikát követ, és mostanáig nem került bele semmilyen adatigénylés-megfelelési botrányba, így hiteles szolgáltatóvá vált, hogy az Ön adataival megbízhat..

És ezekkel a funkciókkal sem szokás túlságosan keménynek lenni a zsebében. A 12 hónapos előfizetés a PrivateVPN-nél 50,40 dollárba kerül, plusz egy hónap előfizetés ingyenes.

Előnyök

 1. 30 napos ingyenes próbaverzió
 2. 98% -os üzemidő
 3. Nulla sebességű fojtószelep
 4. Soha nem tapasztaltunk adat megsértést
 5. 56 szerverhely
 6. 2048 bites titkosítás AES 256-tal
 7. A protokollok között szerepel az Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & Az IPSec
 8. IPv6 szivárgásvédelem

Hátrányok

 1. Nem áll rendelkezésre hosszú távú árképzési terv
 2. Az alkalmazás UX-ját egy kicsit nehéz hozzászokni az elején

Kérjen PrivateVPN-t

Legjobb ingyenes VPN a Chrome-hoz

* (Ingyenes VPN nyert’Nem lehet olyan, mint a fizetett VPN-ek.) - Az ingyenes VPN-k főleg hátrányok, akik ingyenes szolgáltatást kínálnak az értékes adatok eltávolítására vagy a rosszindulatú programok elhelyezésére. A hitelességet nehéz megtalálni a ingyenes VPN-k világában, de vannak olyan nevek, amelyek ma már jó hírnevű márkák, amelyek dicséretes szolgáltatási szabványokat kínálnak.

Bármennyire jó egy ingyenes VPN is, nyert’nem lehet egyeztetni a fizetett szolgáltatók szolgáltatást a szolgáltatáshoz például gyakorlatilag egyetlen Chrome Free VPN nem kínál korlátlan sávszélességet. Tehát, ha kiváló minőségű szolgáltatásokat keres, válassza a Fizetett VPN szolgáltatást.

Mások számára, akik továbbra is szeretnék tudni, hogy melyik Chrome Free VPN-k biztosítják számukra a legjobb élményt, ha a Chrome-val párosulnak, Íme az öt legfontosabb ingyenes VPN-szolgáltató a Chrome számára 2018-ban:

1. TunnelBear - Nagyszerű ingyenes VPN a Chrome-hoz, amely maximális biztonságot nyújt

Az ingyenes VPN-ek árnyasak lehetnek, de az TunnelBear nem’t egyikük. A márka, amely hitelesség szempontjából kiállt az idő próbáján, a szolgáltató kiváló választás az ingyenes VPN és a Chrome böngésző összekapcsolására..

A legjobb ingyenes VPN a Chrome-hoz

Ennek a VPN-nek egy célzott Chrome-bővítménye van, amely elég gyors ahhoz, hogy zökkenőmentes élményt biztosítson bármilyen saját operációs rendszerrel.

Az egyetlen hátránya az, hogy az adathasználat felső korlátja havonta csak 500 MB-ra van lekerekítve, ami elég, ha csak böngészőt keres vagy böngészi az interneten, és nem vállalkozik semmilyen adatigényes tevékenységgel.

Előnyök

 1. Ingyenes Chrome-bővítmény
 2. 5 eszköz egyszerre csatlakoztatható
 3. Kemény titkosítás
 4. Nulla naplózási politika
 5. Egyszerű és könnyen telepíthető

Hátrányok

 1. A használati sapka túl alacsony
 2. Mindegy’t támogatja a peer to peer vagy a P2P-t

2. Hide.Me - széles választékot kínál a Free VPN for Chrome számára

Kevés ingyenes VPN felel meg a Hide.Me által biztosított sebességnek. Az egyik legjobb ingyenes Chrome VPN, amely ott elérhető, a Hide.Me lenyűgöző, 2 GB / hónap adatkapacitást biztosít Önnek, amely elegendő a könnyű-közepes intenzitású böngészéshez.

A Hide.Me segítségével történő ellenőrzés során nem volt DNS-szivárgás, és a szoftverben sem volt rosszindulatú program vagy vírusfertőző aláírás, így biztonságos, ingyenes VPN-t ajánlott a Chrome-felhasználók számára..

Hide.Me for Chrome

Hide.En nem’t támogatja a P2P-t, vagy feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmakat, de ez az’Nem olyan rossz dolog, mert ezek kizárólagos szolgáltatások, amelyeket egy ingyenes VPN nem támogathat. Nem’Nincs Chrome-bővítmény, bár proxy-kiterjesztést kínál annak szolgáltatásával a Chrome-felhasználók számára.

Előnyök

 1. Ingyenes Chrome-bővítmény az összes króm verzióhoz
 2. Hihetetlen titkosítási szabványok
 3. Egy kifejezetten nulla naplózásra vonatkozó politika.
 4. Az ügyfélszolgálat kitűnő
 5. Nagy sebességet nyújt
 6. Nagy adatcsomag

Hátrányok

 1. Szerverek mindössze 3 országban
 2. Nem alkalmas földrajzilag korlátozott tartalom feloldására.

3. ZenMate VPN - Megbízható, ingyenes VPN a Chrome-hoz

Ez egy olyan VPN, amelyet sok ember használhatott korábban, még azok is, akik nem adnak támogatást’t sokat nem tudnak a VPN-iparról általában. A ZenMate VPN szolgáltatás úgy érzi, mintha nemzedékek óta működik, de a szolgáltatás soha nem zuhant ebben az időszakban.

A VPN-től kezdve a korlátozott rendszerekben lévő közösségi médiaoldalak feloldásától a zökkenőmentes IP-csatornázásig, ez a VPN mindent megtesz. A kiváló minőségű Chrome VPN Free használatához váltson át erre a szolgáltatásra, és nyert’nem kell csalódnom.

Zenmate a Chrome-hoz

Mit’Sőt, hogy egy dedikált VPN Chrome bővítményt kínál a gyors és zökkenőmentes kapcsolat biztosításához a böngészőben. Még egy frissített prémium fiókot is kínál az összes megfelelő funkcióval, ha egy lépéssel tovább szeretné kezdeni a kapcsolatot a szolgáltatással.

A legjobb VPN szolgáltató, a ZenMate talán a legjobb választás ezen a listán azoknak a Chrome freebies felhasználóknak, akik ott vannak.

Előnyök

 1. Korlátlan sávszélesség az ingyenes krómhosszabbításon
 2. Elérhető a Chrome kiterjesztés
 3. A kiszolgálók száma magas

Hátrányok

 1. Hirdetéseket jelenít meg
 2. Homályos fakitermelési politika

4. Windscribe VPN - egy újonnan érkező felhasználó, aki a legjobb ingyenes VPN-ekkel rendelkezik a Chrome-hoz

A 10 GB / hónap adatkapacitással a Windscribe VPN a mi ingyenes szolgáltatásunk, amely feloldja a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását, amikor a Fizetett szolgáltató egy kicsit lemegy.

A Windscribe VPN egy viszonylag új név a listában szereplő többi szolgáltatáshoz képest, azonban egy ilyen rövid idő alatt elnyerte a nevét, hogy páratlan sebességeket biztosítson nagyon kevés állásidővel..

WindscribeVPN a Chrome-hoz

Ennek a szolgáltatónak a szerverei soha nem vannak túl zsúfoltak ahhoz, hogy elfojtsák az internettel való kapcsolataikat, és rendelkezik egy dedikált Chrome-bővítménnyel is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen egyidőben legyenek a böngésző szolgáltatásaival..

Adblocker, tűzfal, P2P támogatás, 11 kiszolgálóhely és korlátlan kapcsolat létesítése hozzáadása, és a Windscribe válik a 2018-as Legjobb VPN for Free Free listánk egyik választásává..

Előnyök

 1. Windscribe ingyenes króm app
 2. Korlátlan eszközkapcsolatok
 3. 10 GB-os adatsapka
 4. Jellemzői: hirdetésgátló és tűzfal
 5. Támogatja a P2P-t

Hátrányok

 1. Mindegy’t támogatás Nyissa meg a VPN-t
 2. Az ügyfélszolgálat lassú

A Chrome legrosszabb VPN-je

Nem minden VPN azonos és kritikus tudni és megérteni a kapcsolódó kockázatokat, ha rossz VPN-t választ. A VPN-k helytelen választása jelentősen megnövelheti az értékes adatok elvesztésének kockázatát, és veszélybe sodorta az online adatvédelmet.

A Chrome legrosszabb VPN-jeit nem választottuk ki ebben a felülvizsgálatban csak bizonyos minőségi szolgáltatások hiánya miatt, de csak akkor tekintjük rossz VPN-t, ha az egy olyan félrevezető tevékenység során vesz részt ügyfeleinek kiszabadításában, mint például a követőkódok megkísérelése telepíteni a szoftverükön keresztül egy használó’a rendszer.

Kerülje el ezeket a szolgáltatásokat, vagy egyébként a teljes Chrome-ot károsíthatja a Chrome böngészőn keresztül, ha erre lehetőséget biztosítanak..

Itt található a BestVPN.co legrosszabb VPN-je a Chrome 2018-hoz

1. HolaVPN - Nincs szerverinfrastruktúra és rosszindulatú program

Még egy olyan VPN is, amely a kompatibilis alkalmazások széles repertoárjának építésébe fektetett be, beleértve a Chrome kiterjesztést, néha árnyékos szolgáltatásnak bizonyulhat. A nagyon hawaii hangú HolaVPN nem olyan szolgáltató, amelyet hamarosan bármikor választhat..

a legrosszabb vpn a krómhoz

Izraelben található HolaVPN nem’Még nincs saját szerverinfrastruktúrája, inkább csak a felhasználók rendszereit használja, és IP-jüket csomópontokká alakítja, így egy hatalmas szerverinfrastruktúrának tűnik, még akkor is, ha a valóságban még nem létezik..

Másrészt rosszindulatú programokat és követőkódokat is tartalmaz, ha más okok miatt szeretne tartózkodni a szolgáltatás Chrome-kiterjesztésétől. A legjobb esetben ez egy letépés, amelyet minden áron el kell kerülni a Chrome-felhasználók számára.

Előnyök

 1. Több operációs rendszer kompatibilitása.

Hátrányok

 1. Mindegy’A saját szerverek inkább egy csomópont alapú hálózaton keresztül működnek, még a chromme böngészőkben is.
 2. Hirdetéseket jelenít meg
 3. Felhasználói adatokat ad el
 4. Homályos fakitermelési politika
 5. Sokkal veszélyesebb lehet a Torrent felhasználók számára

2. Betternet VPN - részt vesz a Chrome felhasználói adatok fejésében és értékesítésében

Leginkább a rossz VPN-k önálló szolgáltatások, de ha egy nagyon jó fizetős szolgáltatással rendelkező szolgáltató párosul egy ingyenes verziójával azonos szintű rossz szolgáltatással, akkor ezeket teljesen el kell kerülni..

A BetternetVPN káros a króm számára

A Betternet VPN-t egy CSIRO-tanulmányban kimutatták, hogy felhasználói adatok szivárognak és értékesítenek, ami talán a legnagyobb oka ennek a szolgáltatásnak az első kézből történő elkerülésére. Még a titkosítási és biztonsági szabványok semmit sem írnak otthon, általános DNS-szivárgásokkal és alacsony sebességgel.

Ez egy Chrome kiterjesztéssel rendelkezik, de azt javasoljuk, hogy ne tegyen valamit a Chrome-ján, amely ott ül, pontosan ellentétesen működve, mint amit valójában állítólag elvégez..

Előnyök

 1. Az ár meglehetősen alacsony
 2. Nincs sávszélesség-korlátozás

Hátrányok

 1. Króm felhasználói naplókat tart fenn
 2. Jelentett DNS-szivárgás
 3. Harmadik féltől származó nyomkövető szoftver megengedett
 4. Lassú csatlakozási sebesség

3. Hotspot pajzs - magas kockázatot jelent a felhasználók online biztonságáról

Ezt a nevet nem kellene’Nem jártak itt, figyelembe véve azt a tényt, hogy ez talán a VPN-k egyik legismertebb márkája, ingyen vagy más módon. Az utóbbi időben azonban az infrastruktúra biztonsági rései egyre gyakoribbak.

A HotSpot Shield a króm átlaga alatt van

Például a szolgáltatásban szereplő információ-nyilvánosságra hozatali hiba lehetővé teszi a hackerek számára, hogy könnyedén megismerjék valódi IP-címüket. A Chrome-felhasználók számára egy ilyen hiba tönkreteheti a biztonságot, és a munkahelyi gyenge szervermechanizmusok miatt több hibahez vezethet a földrajzilag korlátozott tartalom és webhelyek feloldásában is.

Javasoljuk, hogy tartózkodjon tőle attól az időpontig, amíg a HotSpot Shield fel nem javítja szolgáltatását, és ismét visszanyeri éveinek megbízhatóságát..

Előnyök

 1. Zökkenőmentesen integrálódik az eszközök között

Hátrányok

 1. Az infrastruktúra gyenge, és könnyű IP-átadásokat eredményezhet a króm böngészőben
 2. Lassú sebesség
 3. Káros hirdetéseket jelenít meg

A legjobb VPN a Chrome-hoz

A legjobb, ha olyan VPN-t választ, amely kompatibilis Google Chrome VPN-kiterjesztést kínál, mivel ez sok időt és energiát takarít meg a szoftver letöltése és telepítése során..

Itt’Hogyan tölthet le VPN-t a Chrome böngészőhöz, ha elérhető kiterjesztés:

 1. Válasszon egy Hiteles VPN szolgáltatást, és iratkozzon fel új fiókra az e-mail cím megadásával
 2. Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő árképzési tervet
 3. Biztonságos felhasználói hitelesítő adatok
 4. Most vagy közvetlenül átkerül a VPN-szolgáltatón lévő Chrome kiterjesztés letöltési linkjére’webhelyén, vagy lépjen a Chrome Internetes áruházba, és keressen a VPN-szolgáltatás platform kiterjesztésén.
 5. Töltse le és kezdje meg a telepítést
 6. Keresse meg az internetet egy védő pajzsgal, amely megnyitja az internet minden sarkát!

A legjobb Google Chrome VPN telepítése

Számos, ha nem mindegyik Chrome-felhasználó úgy véli, hogy csak a Chrome Internetes áruházból telepíthet kiterjesztést a Chrome-ba. Annak ellenére, hogy a fejlesztők az utóbbi években megpróbálták meghúzni a csavarokat, még mindig kibomlottak egy kis nyílással, hogy bárki telepítsen kiterjesztést anélkül, hogy az a Chrome webáruházban megjelenne..

A Chrome VPN-felhasználók számára, ha tudja, hogy egy VPN kiterjesztést kínál, de nem találja meg a Chrome webáruházban, itt’Így könnyedén telepíthető:

 1. Töltse le a VPN által kínált CRX fájlt
 2. Most nyissa meg a Chrome böngészőt, és lépjen a Chrome: // kiterjesztések / oldalra, a címet a felső sávba gépelve
 3. Ellenőrizze a böngésző jobb oldalán található fejlesztői mód opciót
 4. Most a CRX Extractornak telepítve kell lennie a továbblépéshez. Ezzel kibontja a letöltött CRX fájlt, és lehetővé teszi, hogy zip fájlmá alakítsa
 5. Csomagolja ki ezt a fájlt, és térjen vissza a korábban megnyitott Chrome-bővítmények oldalára. Itt válassza a Kicsomagolás nélküli kiterjesztés betöltése gombot a telepítési folyamat elindításához

Fontos megjegyzés a felhasználók számára az, hogy ezen illetéktelen CRZ fájlok többsége rosszindulatú programokat vagy követőkódokat tartalmazhat, ezért a legjobb, ha a Chrome Web Store-ban tartózkodik a VPN-kiterjesztéseknél, vagy csak ilyen fájlokat használ szigorúan.

VPN beállítása a Chromebookon

Védelemre és magánéletre van szüksége még a Chromebookokon is, és mivel nem sok VPN-t kell felhasználni’Ha még mindig nem rendelkezik dedikált alkalmazásokkal a platformon, akkor a VPN-t a kézi beállítási folyamaton keresztül telepítenie kell ehhez az operációs rendszerhez.

enged’s átnézed hogyan’itt végzett:

 1. Miután bejelentkezett a Chromebookjába, nyissa meg a fiók fotóját.
 2. Most nyissa meg a beállításokat
 3. Választani “Hálózat”
 4. választ “Add Connection”
 5. Most lesz egy lehetőség “Add hozzá az OpenVPN / L2TP-t”. Kattintson rá.
 6. A rendszer kéri az űrlapot. A további folytatáshoz ki kell töltenie az összes mezőt ezen a képernyőn.
 7. Szerver gazdagépneve: Töltse ki az aktuális IP-címét
 8. Szolgáltatás neve: Ez a belátásod szerint. Nevezze meg, amit csak akar, pl. “ABC VPN”
 9. Szolgáltató típusa: Jelszóval vagy személyes kulccsal rendelkező felhasználók számára válassza az L2TP / IPsec + Előzetesen megosztott kulcs lehetőséget. Ha a tanúsítványok a hálózati rendszergazdától származtak, akkor válassza a következő lehetőséget, azaz az L2TP / IPsec + felhasználói tanúsítványt
 10. Előzetes megosztási kulcs: Don’Nem tévedheti el ezt a személyes jelszavával. Ez egy kulcs a VPN-kapcsolat érvényesítéséhez.
 11. Szerver CA-tanúsítvány: A telepített VPN-hitelesített kiszolgálót ki kell választani az itt megjelenő listából
 12. Felhasználónév: Adja meg a VPN-fiók hitelesítő adatait
 13. Jelszó: Írja be a VPN-fiók hitelesítő adatait
 14. OTP: Generáljon egy jelszót az OTP-kártyán vagy a VPN-tokenjén, és írja be ide
 15. Csoport neve: Ha személyes rendszerén dolgozik, akkor hagyja ki ezt
 16. Most már csak rá kell kattintania “Csatlakozás”
 17. Ha adatai érvényesek voltak, akkor feltétlenül csatlakoztatta őket a Chromebook VPN szerverhálózatához

A Chrome VPN proxy áttekintése

A Proxy soha nem helyettesítheti a VPN-t, mert a legjobban leírható, amit csinál “ÏP Ugrás”. A VPN-ek sokkal holisztikusabb biztonsági szolgáltatások, mivel olyan szolgáltatások révén javítják a védelmet, mint például az adatcsomagok titkosítása és a protokoll-menekülések.

A proxyk, még a Chrome-hoz sem, soha nem ajánlottak, mert ezek többsége elég rossz ahhoz, hogy valódi IP-t szivárogjon a hackerek lega amatőrje számára is. A zaklató felhasználók túlságosan jól tudják, hogy veszélyes proxyk lehetnek, és milyen könnyen tudnak elfogni őket a hatóságok a torrent fájlok letöltéséhez, ha proxyt használnak.

Soha ne kapcsolja be a Chrome-ot proxyval’A legjobb esetben egy farszak.

A legjobb Google Chrome VPN Reddit 2018

A Reddit vélemények kiválóan jelzik a felhasználói érzelmeket bármely termékkategóriában. Ami a legjobb VPN for Chrome kiterjesztéseket illeti, úgy tűnik, hogy a felhasználó véleménye erősen ferde két szolgáltatás, azaz a NordVPN és a Privát Internet hozzáférés mellett..

Az egyik felhasználó megjegyezte, hogy a NordVPN’s Chrome’S kiterjesztése erősen ajánlott, és dicséretes teljesítményt kínál. A felhasználó abbahagyta bármilyen más harmadik fél szolgáltatásának használatát, miután feliratkozott a NordVPN-re, amely kötetekről beszél a szolgáltatásról’megbízhatósága.

legjobb króm vpn reddit vélemények

Egy másik felhasználó egyaránt ajánlotta a NordVPN-t és a privát internet-hozzáférést, és rámutatott arra a tényre, hogy mindkét szolgáltatás olcsóbb, ha hosszú távon úgy dönt, hogy társul..

chrome vpn reddit szavazatok

A magán-internethozzáférés, amint arra a fenti áttekintésünk rámutatott, a felhasználók szerint valószínűleg az egyik a 3 legnépszerűbb VPN között, és a reddit megjegyzések ezt bizonyítják..

A felhasználó ékesszólóan érezte ezt a szolgáltatást, akárcsak számtalan más, és rámutatott minden olyan szolgáltatás magas megbízhatóságára, mint az állandó sebesség és a nulla fojtás. A dedikált alkalmazásokat szintén megfigyelték, miközben a felhasználó a legjobb szavakat fenntartotta a Chrome-kiterjesztéshez, meghívva azt “Nagyon rendkívüli”.(További véleményekért olvassa el a legjobb reddit VPN-t)

chrome VPN reddit megjegyzések

A legjobb ingyenes VPN a Chromebookhoz

 1. Proton VPN

Nagyon könnyen felismeri a nevet “Proton” ha te’Soha nem érdekelt olyan dolgok, mint a titkosítás vagy a biztonságos levél. Hogy’mert az a VPN mögött álló cég híres azért’ő a világ tulajdonosa’legnagyobb biztonságos e-mail hálózata, azaz a ProtonMail.

a legjobb ingyenes vpn a chromebookhoz

A VPN-világba érkező meglehetősen új belépője, ingyenes és fizetett csomagokat is kínálva, attól függően, hogy milyen funkciókat kíván elérni a felhasználó a szolgáltatótól.

Ami az ingyenes verziót illeti, a biztonsága elég megbízható katonai titkosítással, OpenVPN protokoll támogatással, nincs ismert szivárgás vagy fertőzött kliens.

Sávszélesség-kínálata meglehetősen nagyvonalú, mivel nincs rajta felső korlát, tehát jó mellékállomásként használhatja a Chromebookon olyan időkben, amikor a fizetős szolgáltatás csökken..

A szolgáltatás egyetlen problémája az, hogy sebessége félelmetesen lassú, olyan lassú, hogy csak a böngészési tevékenységeket képes támogatni. Egyáltalán nem ajánlott streaming.

Azonban ott van’Itt van egy fogás. Mivel a Chromebook egy ilyen rést okozó operációs rendszer, nem sok szolgáltató kínál külön ügyfelet erre a célra, még a fizetős szolgáltatók közül sem sok, nem is beszélve az ingyenes szolgáltatókról.

Tehát el kell végeznie a ProtonVPN által készített Android alkalmazás kiürítését, hogy működjön a Chromebookján, vagy manuálisan kell telepítenie az OpenVPN konfigurációs fájljaival..

Igen, vannak korlátozások az ingyenes VPN-ekre’mert mert a VPN-eknek a legjobb formában történő működtetése nagy mennyiségű tőkét igényel, amelyet az ingyenes szolgáltatások nem igényelnek’t birtokolni.

Őszintén ajánlom, hogy csak a fizetettket válassza ki, ha kiváló élményt szeretne a Chromebookján, vagy ha csalódást okozva kevés forrással és alig felszerelt ingyenes VPN-kapcsolattal jár.

Előnyök

 1. Korlátlan sávszélesség megengedett
 2. Elég jó adatvédelmi infrastruktúra

Hátrányok

 1. Lassú sebesség
 2. Csak egy kapcsolat megengedett

2. Gyorsítsa fel

Ahogy a neve is sugallja, ez a VPN azoknak a legjobb, akik szeretnének csatlakozni egy ingyenes szolgáltatóhoz, de nem hajlandóak kompromisszumot tenni a sebességgel kapcsolatban. És ez nem kicsi dolog, főleg az ingyenes VPN tartományban. Hogy’Ennek oka az, hogy a legtöbb ingyenes szolgáltató általában csak minimálisra csökkenti a sebességet, alacsonyabb, mint amit a fizetett tervük biztosít.

gyorsítsa fel a vpn-t a krómhoz

Ezen kívül nem adnak’t sem korlátozhat a kiszolgálók listájához való hozzáférést. Használhatja az összes 30+ szervert és 5 egyidejű kapcsolatot.

Az egyetlen probléma, amelyet ezzel a Chromebook ingyenes VPN-rel azonosítottam, a rendkívül szigorú adatkorlát. Az első hónapban 4 GB adatot kaphat, de az ezt követő minden hónapban csak 1 GB-ra csökken. Nem egészen határozottan. Ezzel egyszerűen csak böngészhet vele’minden.

Előnyök

 1. Gyors, ingyenes VPN-sebesség
 2. 30+ szerver
 3. 5 Több bejelentkezés

Hátrányok

 1. Alacsony adatkorlát
 2. Az alkalmazás ügyfelek nem felhasználóbarátak

3. Pron VPN

Nem ismert VPN, de rendkívül hatékony, ha elég jó VPN kiterjesztést keres a Chrome-hoz, a PronVPN kiváló szolgáltatás, ha csak a video streaming webhelyek feloldását akarja tenni..
Nem’t jelentősen lelassítja a sebességet, és lehetővé teszi a minimális zavarral rendelkező helyekre történő átcsúszást.
A Chrome-bővítmény könnyű, és az induláshoz nincs valódi információ a végén. Egy kattintással elérhető szolgáltatás, amelyet a felhasználók valóban meg tudnak tartani böngészőjükben, abban az esetben, ha fizetős szolgáltatásuk nem történik meg’dolgozni, és sürgősen fel kell oldaniuk valamit.

Előnyök

 1. Korlátlan sávszélesség
 2. Könnyű hozzáférés a cenzúrázott webhelyekhez
 3. Helymeghatározás elérhető

Hátrányok

 1. A fakitermelési politika homályos
 2. Nincs információ a támogatott titkosításról vagy protokollról

A legjobb VPN for Chrome GYIK

A Google Chrome VPN?

Nem, a Google Chrome nem VPN, és tévedni is kell ezzel. A Chrome egy ingyenes alkalmazású böngésző, amely segítségével hozzáférhet az internethez információk letöltésére és küldésére.

Használhat VPN-t egy Chromebookon?

A Chromebook egy speciálisan kifejlesztett operációs rendszer, amelyet a fejlesztők fejlesztettek ki a Chrome böngésző mögött is. Ez a rendszer a Google Chrome OS rendszeren fut, és helyettesíti a népszerűbb operációs rendszereket, mint például a Windows és a Mac.

A VPN-ek bármilyen operációs rendszeren használhatók, és a Chromebook sem kivétel, azonban mivel sok szolgáltatónak nincs dedikált alkalmazásai ehhez az operációs rendszerhez, akkor a manuális folyamaton keresztül kell telepítenie, amelyet a fentiekben részletesen említettünk..

Hogyan használhatok proxy szervert a Chrome-val?

A legjobb dolog a Chrome böngészőben az, hogy a felhasználó egyszerűen megkönnyíti a különböző funkciókhoz való hozzáférést. Proxy szerver beállítása nem’Mindez túlságosan nehéz a Chrome-ban. A proxy szerver telepítésének megkezdéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. kettyenés az Ikonon, három párhuzamos sávval a böngésző jobb felső sarkában. Ezen a helyen mehet, ha testreszabja vagy ellenőrizni szeretné a Chrome használatát
 2. választ “Beállítások” és akkor görgessen le amíg el nem éri a lehetőséget “További beállítások”
 3. Most itt kell mélyen mélyen bemenned választ egy nevű opciót “Hálózati beállítások”
 4. Mi’majdnem ott vagyok. Lát egy lehetőség mondván “Proxybeállítások módosítása”. kettyenés Rajta
 5. Most előtte megnyílik az Internet tulajdonságai ablak
 6. Az ablak jobb felső sarkában található egy opció “LAN beállítások”. választ azt
 7. Alapértelmezés szerint a “A beállítások automatikus észlelése” be lesz kapcsolva. Fordítsa meg ki a kijelölés megszüntetésével
 8. Most jelölje be a doboz, amely azt mondja “Használjon proxykiszolgálót a LAN-val”
 9. Belép annak a proxy szervernek az IP-címe, amelyhez csatlakozni kíván, az üres mezőben “Cím” és a proxy szerver portszáma a másik mezőben “Kikötő”
 10. kettyenés Kattintson az OK gombra a kapcsolat kezdeményezéséhez a proxykiszolgálón keresztül, majd kattintson újra az OK gombra a módosítások mentéséhez
 11. Ha egyszerűen el akarja távolítani a proxy kapcsolatot törölje a az “Használjon proxykiszolgálót a LAN-val” opció és választ az “A beállítások automatikus észlelése” választási lehetőség

A dolgok csomagolása

A Chrome rajongók számára az online biztonság kiemelkedő aggodalomra ad okot, figyelembe véve azt a tényt, hogy hány nagy cég van ott, aki megpróbálja ellopni az Ön adatait. A Cambridge Analytica által a közelmúltban elterjedt botrány azt bizonyítja, hogy mennyire érdemes az Ön adata, és mennyire fontos megóvni azt a jogosulatlan felhasználástól.

Fontos prioritásunk továbbra is a felhasználók tájékoztatása az összes kategória legjobb VPN szolgáltatásairól annak érdekében, hogy felvilágosítsuk őket az egyes eszközökre és operációs rendszerekre vonatkozó legjobb választásokról. Ezek az értékelések elfogulatlanok maradnak és javaslatokra nyitva maradnak, ha a felhasználók úgy gondolják, hogy érdemes valamit megosztani, vagy hozzáadni véleményeinkhez.

Nyugodtan kedvelheti, kritizálhatja, vitathatja és értékelheti az alábbi megjegyzésekben szereplő 2018-as Legjobb VPN for Chrome kiterjesztés-áttekintést!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me