A legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások 2019-ben

Ha VPN-t akar ingyenesen, mert a fizetett szolgáltatók nem’nem felel meg a költségvetésének, akkor továbbléphet, de óvatosan járjon el.

Az ingyenes VPN-k trükkösek, sok olyan dolgot rejtenek a felszín alatt, amelyek potenciálisan árthatnak Önnek.

Annak biztosítása érdekében, hogy csak a legbiztonságosabb VPN-t használja ingyenes letöltéshez, át kell néznie útmutatónkban.

Röviden ismertetom azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni, mielőtt bizonyos szolgáltatásokat feliratkoznának, és megadom a 2019-es legjobb ingyenes VPN használatát..

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a 2019 legfontosabb ingyenes VPN-szolgáltatást

# 1: Surfshark: # 1 Ajánlott VPN 30 kockázatmentes próbaperioddal.
Legjobb terv: 1,99 USD / hónap (2 éves ajánlat)
# 2: ProtonVPN: Nincs ingyenes sávszélesség-korlátozás
# 3: Hide.Me: Ingyenes VPN, ami nem’t Naplók vezetése
# 4: Windscribe: Használjon akár 15 GB / hónap ingyen
# 5: OperaVPN: Feloldja a Netflix USA ingyenes feloldását

Sok ingyenes VPN még az alapvető magánélet védelmére sem képes, így a medence, amelyből választhattunk, szigorúan korlátozott volt.

Ennek ellenére mindent megteszünk annak érdekében, hogy ebbe a listába felvegyük azokat a szolgáltatásokat, amelyek bármikor és bármikor biztonságosan használhatók az Ön számára..

Itt vagyunk’ve összeállította azon 5 rendkívül biztonságos VPN-szolgáltatás listáját, amelyeket ingyenes VPN-ként lehet használni.

Surfshark - erősen ajánlott szolgáltató 30 napos ingyenes VPN-próbaverzióval

A Surfshark egy legnépszerűbb VPN-szolgáltatás, amely a legerősebb biztonságot nyújtja a prémium szolgáltatások mellett, de mégis’Ez nem teljesen ingyenes szolgáltatás.

Tehát miért választottuk ezt az ingyenes VPN-k listájának tetején?

Hogy’mert az A Surfshark felhasználóbarát, 30 napos ingyenes próbaverziót kínál amelyben a szolgáltatást minden rendelkezésre álló funkcióval gond nélkül felhasználhatja.

Ha nem’Szeretne maradni a szolgáltatással, egyszerű visszatérítési kérelmet nyújt be az élő csevegés támogatásával, és visszatéríti a pénzt. Igen, annyira egyszerű.

A Surfshark legközelebb áll egy ingyenes VPN szolgáltatáshoz a rendkívül kedvező árú ajánlataival. A 2 éves előfizetés csak önnek fog fizetni 1,99 $ / hó.

A legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások 2019-ben

És a szolgáltató néhány nagyon jó indokot ad arra, hogy ezt az összeget megfizesse, és a szolgáltatás mellett maradjon az ingyenes próbaidőszakon túl.

A Netflix USA minden alkalommal együttműködik a Surfshark-tal, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon.

A Torrentingot a 800+ erős szerverhálózata támogatja, és a DNS szivárgás elleni védelem biztosítja.

Szolgáltatását az összes nagyobb platformon használhatja, a szolgáltató által kínált könnyen használható alkalmazásokkal.

Az élő csevegés mindig segítséget nyújt abban, ha elakad, vagy problémák nélkül meg kell tennie ezt a VPN-beállítást.

A sebességek állandóak és gyorsak, és a sávszélesség sem korlátozott.

Katonai titkosítás és OpenVPN protokoll érhető el áthatolhatatlan internetbiztonsági élmény érdekében.

A Surfshark a legjobb ingyenes VPN-választás’Megvan, ha rövid időre, például egy hónapig kívánja használni a szolgáltatást.

ProtonVPN: Nincs korlátozva sávszélesség az ingyenes szolgáltatáson

Ez a szolgáltató a VPT szolgáltatásként a korlátlan sávszélesség-használat ritka tulajdonságát kínálja.

Don’Ne használja ezt a funkciót enyhén, mivel a Free VPN tartományban olyan szigorú sávszélesség-korlátokat fog találni, mint 500 MB / hónap..

ProtonVPN Free

Ezen keresztül felhasználhatja ezt az ingyenes VPN-t regisztráció vagy frissítési problémák nélkül, ameddig csak akarja.

Ez a VPN szolgáltató’Az ingyenes verzió csúcsminőségű biztonságot nyújt, amely nem’t egyáltalán nem veszélyezteti a felhasználói adatokat. A titkosítási szint erős, és tesztelésünk során nem találtak IP-szivárgást.

Az egyetlen probléma az, hogy a sebesség néha csigaszerű, azaz teljesen lassú.

De ez várható, mivel minden ingyenes VPN korlátozza néhány prémium funkciót és a ProtonVPN-t’Ebben az esetben fojtja a sebességet, ugyanakkor nem engedi sem a stream, sem a Torrent használatát.

Alkalmazásokat kínálnak minden olyan nagy platformon, mint a Windows, Mac, iOS és Android. És ha valaha is frissíteni akar, a fizetett verziója mindig elérhető, hogy sokkal jobb élményt biztosítson.

Hide.Me: Ingyenes VPN, amely szigorú nulla naplózási irányelvet követ:

Egy másik rendkívül biztonságos VPN szolgáltatás, a Hide.Me Malajziában található, biztonságos joghatósággal.

Hide.Me Ingyenes

A szolgáltató jó sebességet kínál mind az 5 kiszolgálón, amelyet ingyenes szolgáltatásként kioszt.

Nem’t semmilyen módon nem vezethet naplóit tevékenységeiről, és ha ezt jó titkosítással párosítjuk, akkor te is’magas szintű VPN védelmet kapott ingyenesen.

A Hide.Me hátrányai is elsősorban azzal a korlátozással járnak, hogy havonta mindössze 2 GB adatot bocsátanak a felhasználók rendelkezésére..

Az adathasználat alsó korlátja miatt a szolgáltató sem alkalmas streamingre és Torrentingre, vagy bármilyen más adatigényes tevékenységre.

Ezt a szolgáltatást az összes népszerű eszközön és néhány rést tartalmazó eszközön is használhatja, például a FireTV-n. Firefox kiterjesztést is kínál.

Windscribe: Használjon akár 15 GB / hónap / Torrent-barát

Ha nem’Ha figyelembe vesszük a sávszélességet és a kiszolgáló korlátozását, a Windscribe között nincs különbség’ingyenes és fizetett szolgáltatások.

Ha feliratkozik erre a szolgáltatásra, felhasználhatja hirdetés-blokkolóját, amely egy prémium szolgáltatás, amely hihetetlenül jól működik a felesleges kellemetlenségek kiszűrésében az interneten.

Ez a 10 GB / hónap sávszélesség-korlátozást sokkal hasznosabbá teszi, mivel nem pazarolja értékes sávszélességet olyan hirdetéseknél, amelyeket nem’nem akarom látni.

Ingyenes Windscribe

tudsz adjon hozzá további 5 GB-ot ráadásul tweetelt a szolgáltatással kapcsolatban.

Ez nem feltétlenül egy rossz alku, mivel biztosítja, hogy korlátlanul használhassa ezt a VPN-t korlátlanul, ha csak rendszeresen böngészi.

A szolgáltatónak azonban van egy problémája a sebességgel, de az’s nem az ingyenes szolgáltatás miatt a fojtószelep miatt.

A probléma ott van a szolgáltatás fizetett változatában is.

Az élő csevegést meglepően kínálja a Windscribe, bár ez is’Nem csúcspontú, igaz’Még mindig elég jó ahhoz, hogy megoldja a főbb műszaki kérdéseket.

Ezt a VPN-t ingyenesen használhatja Windows, Mac és böngészőkhöz, lehetővé téve stabil VPN-kapcsolat megszerzését ingyen a könnyű telepítési és regisztrációs folyamaton keresztül..

A mobilszolgáltatást a Windscribe nem támogatja.

OperaVPN - feloldja a Netflix programot:

Az egyetlen ingyenes VPN, amely feloldhatja a Netflix blokkolását, Az OperaVPN csak kiterjesztésként működik az Opera böngészőben.

OperaVPN Ingyenes

Általában nem’Nem javasoljuk, hogy válassza ezt a VPN-t, mivel számos problémája van az IP-szivárgásokkal és a naplózással, így alkalmatlanná vált torrenting, böngészés és más hasonló tevékenységek számára..

De ha ingyenesen szeretné megnézni a Netflix amerikai verzióját, választhatja ezt a szolgáltatást.

6 fontos tényező a legjobb ingyenes VPN szolgáltatás megválasztásában

Mi nem’Csak válasszuk ki a szolgáltatókat a legjobb ingyenes VPN-listánkból a levegőből.

Van néhány nagyon fontos tényező, amely alapján felmérjük az összes ingyenes szolgáltatót, és ellenőrizzük, hogy melyik áll ki és teszteljük a tesztet ezen tényezők szerint:

Sávszélesség-sapka

A havonta felhasználható adatmennyiség talán a legkritikusabb tényező az ingyenes VPN-szolgáltatás kiválasztásában.

Ennek oka az, hogy a sávszélesség korlátozása érthető az ingyenes VPN-ekkel, mivel nem tudnak mindent kínálni, amit a fizetett szolgáltatók tesznek. De ha ez a határ az elfogadható szint alá csökken, használhatatlanná teszi a VPN-t, bármennyire is jó.

Ennek nagy példája az Tunnelbear, talán a legbiztonságosabb ingyenes VPN mindegyik közül.

Ennek ellenére havonta csak 500 MB sávszélességet kínál, ami egyszerűen szánalmas, és nem is elég jó ahhoz, hogy néhány nap alatt még az alapvető böngészésnél is elegendő legyen..

Sebesség

Azt’Hülye arra számítani, hogy az ingyenes VPN-k olyan gyors sebességet kínálnak, mint fizetett társaik.

A gyors sebességgel igénybe vehető források és költséges vállalkozás, és ez a szolgáltatás teljesen elérhetővé teszi az ingyenes VPN-k elérését.

Ennek ellenére a sebesség stabilitása itt hihetetlenül fontos számunkra, így még ha a VPN alacsony szolgáltatásokat is kínál ingyenes szolgáltatásánál, ezeknek a sebességeknek állandóaknak kell lenniük, vagy tovább rontja a felhasználói élményt.

Szerver helye

Ingyenes VPN-k’t az összes szervert kínáljuk a szerverparkjukban.

Az ingyenes VPN tervekben a kiszolgálók száma gyakran meglehetősen alacsony és 2-10 szerver között van.

És még akkor is, a szervereket általában nem optimalizálják gyors sebesség elérésére, a Torrenting támogatására vagy a Netflix megkerülésére’s geo-blokkok.

Ezek a problémák többnyire továbbra is fennállnak a ingyenes VPN-ekben, így többnyire megkapják a hozzáférési engedélyt, de ezt követően ellenőrzik, hogy a felkínált szerverek IP-szivárgásmentesek-e vagy sem.

A listában kínált legjobb ingyenes VPN-k nem szükségesek’Egyáltalán nem szivároghat az IP-n a szerverükön keresztül, és a sebességük stabil, ha nem is gyors.

Naplózási politika

A felhasználói tevékenységek naplói érzékeny információkat tartalmaznak, és ezeket soha nem szabad megőrizni, mivel azok sértik a felhasználói adatvédelmet.

Ezen felül, ha egy VPN naplót vezet, akkor ott is’Nagyon nagy esély van arra, hogy eladja a birtokában lévő adatokat.

Sok ingyenes VPN megy keresztül ezen az úton’Ezért vezették be az ajánlott ingyenes VPN listába azokat a szolgáltatókat, akik szigorú nulla naplózási irányelvet követnek.

szivárog

A VPN-k állítólag elrejtik a valódi IP-jét anonimitásának online megőrzése érdekében.

Ez a névtelenség azonban veszélybe kerülhet, ha a VPN hajlamos DNS, WebRTC vagy hasonló IP szivárgásra..

Az IP-szivárgás veszélyes, különösen olyan érzékeny tevékenységek során, mint a torrenting és a kormány cenzúráinak megkerülése. A legnépszerűbb ingyenes VPN-knek soha nem szabad szivárogtatniuk a valódi IP-t.

Ennek ellenőrzéséhez többszörös szivárgáspróbát végeztünk, és csak azokat a VPN-eket mutattuk be, amelyek nagyobb problémák nélkül teljesítették őket.

Felhasználóbarátság

Még a VPN által kínált szolgáltatások legjobbjai is használhatatlanná válhatnak, ha a felhasználandó platform nem felhasználóbarát.

Leginkább a szolgáltató által kínált alkalmazások a felhasználóbarátság és az alkalmazás alkalmazási körébe tartoznak’Az UI és az UX ügyetlenül kész, az alkalmazást nehéz használni, gyakran összeomlik, vagy hosszú ideig nem reagál.’t egyáltalán nem ajánlja Önnek a szolgáltatót.

Valamennyi ingyenes VPN-szolgáltatás biztonságosan használható?

Leginkább NEM!

Az ingyenes VPN-k gyakran vagy mézeskalács-szolgáltatások, vagy a fizetett VPN-szolgáltatások enyhített verziói, amelyek arra késztetik a felhasználót, hogy a felhasználó vásárolja meg a tényleges VPN-t’előfizetés.

Az utóbbi, azaz a fizetett szolgáltatók által kínált szolgáltatások továbbra is rendben vannak, mivel vannak korlátozások, de gyakran nem elég megbízhatóak ahhoz, hogy feliratkozzanak.

Az önálló ingyenes szolgáltatások azonban azok, amelyek egyáltalán nem nagyon megbízhatók.

Leginkább mézeskalpok, mint ahogy korábban már említettük, és az ügyfelek egy ingyenes szolgáltatást kínálnak, és azután a háttérben zavaró tevékenységeket végeznek..

Az ingyenes VPN-k rosszindulatú szoftverekkel fertőzött alkalmazásokat, adatkereskedelmet, sávszélesség-szifonozást és sokkal problematikusabb folyamatot tudtak elérni..

Hogy’Ezért mindig ismételjük meg, hogy nem ajánlunk ingyenes VPN-ket, mivel nagy esély van arra, hogy nem privátak, sem elég biztonságosak ahhoz, hogy az általános felhasználók feliratkozzanak.

Miért nem lesznek a legjobb VPN-ek a legjobb VPN-k?

Ingyenes VPN-ket semmilyen esetben sem kínálnak korlátozások nélkül.

Egyes esetekben kizárt lehet a szolgáltató által kínált összes kiszolgálóból, másokban az adatkorlát kevesebb, hogy akár elég jó böngészést is fontoljon meg.

Maguk a VPN-szolgáltatók erőteljesen lelassítják az ingyenes szolgáltatások sebességét, és minden ilyen probléma és akadály létezik annak biztosítása érdekében, hogy a fizetett verziókat választják.

Van egy régi mondás, hogy a világon nincsenek ingyenes ebédek,

Ingyenes VPN-kkel úgy tűnik, hogy a terméket ugyanúgy kapja meg.

A valóság más, mert te lehet a termék. Sok felhasználó azt mondta nekünk, hogy az ingyenes VPN-ek ellopták személyes adataikat, és harmadik személyeknek eladták.

Ez újabb problémát eredményez.

Bár egy ingyenes VPN-nek hozzá kell járulnia ahhoz, hogy névtelen maradjon, csak igazán jó szolgáltatások teszik lehetővé. Sajnos sok ingyenes VPN-vel biztonsági kockázatot jelent.

Az Ön adatai csak akkor értékesíthetők, ha megmentették őket.

Sok ingyenes szolgáltatásnak nincs ún. Nem naplózási politikája. Ez azt jelenti, hogy az adatok nyomon követhetők, és ez veszélyezteti az Ön személyes adatait. Az ingyenes szolgáltatások a spam, a reklám és a rosszindulatú programok tekintetében is hírhedtek.

Ingyenes VPN a fizetett VPN ellen

Amint Önnek már meg kellett értenie, az ingyenes VPN-k csábítóak, de nem tudják nyújtani azt a teljesítményt, amelyet a fizetett szolgáltatók nyújtanak.

Ingyenes VPN-k, még akkor is, ha nagyon biztonságosak és nem megfelelőek’ne naplózza adatait (Ez nagyon ritkán fordul elő), ne’Sokat kínálhatunk Önnek, kivéve néhány alapszintű feloldást és egy kis online névtelenséget.

Szinte mindig vannak sávszélesség-korlátozások, nem tudják megkerülni a szigorú VPN-tilalmakat olyan webhelyeken, mint a Netflix USA, gyakran nem’t support Torrenting, a támogatás nem létezik, a sebességet fojtják, és néhány nagyobb platformon és operációs rendszeren nem kínálnak alkalmazásokat.

Ha nem felel meg ezeknek a korlátozásoknak, és használni szeretné a VPN ezen lecsupaszított verzióját, akkor az’rendben van, de ha nem’Ezekhez a korlátozásokhoz hasonlóan fizetős szolgáltatót kell választania.

A fizetett szolgáltatók a legerősebb titkosítási és alagút-szintet kínálják’t naplózza az adatait, kínál alkalmazásokat nagyobb platformokhoz, jó sebességgel rendelkezik, feloldhatja a Netflix feloldását és támogatja a biztonságos Torrenting alkalmazást.

Néhány kiemelkedő szolgáltató olyan prémium biztonsági szolgáltatásokat is kínál, mint a dupla VPN és a hagyma VPN felett, amelyeket soha nem fog látni az ingyenes VPN-ek.

Ha azonban kissé aggódik a magas költségek miatt, amelyeket esetleg viselnie kell, ha fizetős szolgáltatót igényel, akkor ne’t nagyon aggódni.

Nagyon sok megfizethető VPN van, amelyek hihetetlen teljesítményt és stabilitást nyújtanak az Ön igényei szerint.

A legjobb, olcsó VPN-szolgáltatás jelenleg a Surfshark.

Kétéves előfizetését mindössze havonta 1,99 dollárért kaphatja meg.

800+ szervert, Android, Mac, Windows, iOS és FireTV alkalmazásokat kínál, katonai titkosítást, Torrenting optimalizált szervereket, Netflix feloldó képességet, élő chat támogatást és alapértelmezett támogatást az OpenVPN alagút protokollhoz..

Továbbá, A Surfshark 30 napos kockázatmentes próbaverziót kínál, tehát ha tetszik a szolgáltatás, akkor maradhat vele, de ha nem’t, akkor könnyedén kérheti pénzét.

A legjobban fizetett szolgáltatók, mint például a Surfshark, nagyon komolyan veszik az adatvédelmet, és gondoskodnak arról, hogy ne legyenek olyan kiskapuk, amelyek révén anonimitása veszélybe kerülhet..

A felhasználói élményt az ilyen fizetett szolgáltatók is magasra értékelik.

A lényeg az, hogy létezik néhány jó ingyenes VPN, ám ezek nem elég jók ahhoz, hogy megadjanak mindent, amit keres.

Az adatvédelem és az általuk okozott veszélyek itt szintén további kikapcsolást jelentenek.

Számos ingyenes VPN-szolgáltatás vesz részt az adatkereskedelemben

Ha manapság a legtöbb ingyenes VPN szolgáltatóval azonosítani kellett a legnagyobb problémát, akkor az adatkereskedelem problematikus aspektusává kell válnia, amelyet a ingyenes VPN-k elkényeztetnek..

A hüvelykujj szabálya, hogy a fizetett VPN-k általában nulla naplózási politikát követnek, de az ingyenes VPN-k nemcsak naplózják az Ön adatait, hanem harmadik fél forrásaiba is eladják, és ezt úgy tekintjük, hogy az magánélethez való jogai súlyosan sértődnek..

És az’Nem az a homályos vagy kevésbé ismert szolgáltató, aki ezt kényezteti.

A legnépszerűbb ingyenes szolgáltatások közül néhányat bűnösnek találtak az adatkereskedelem iránt.

Gondolj csak arra, hogy a Hotspot Shield egy nagyon népszerű szolgáltató, amelyet az emberek az Android legjobb VPN-nek tartanak az ingyenes kategóriában.

Az a tény, hogy eddig példátlan fél milliárd alkalmazásletöltést szerzett, tovább hitelesíti ezt a fogalmat..

A Demokrácia és Technológia Központjának tanulmánya kiderítette, hogy ez a népszerű VPN érzékeny felhasználói adatokat értékesített harmadik fél leányvállalatai számára..

Az eladott adatok többek között a felhasználók nevét, az eszközök számát és még az általuk használt sávszélességet is tartalmazták.

De ez nem így van’t itt a végtelenségig ér véget “HolaVPN” elkapta a sávszélességet a felhasználóktól harmadik feleknek.

Az ilyen dolgok nagyon nagy mértékben megrontják a felhasználók bizalmát, és ezért kérjük, hogy fontolja meg újra az ingyenes VPN szolgáltatás mellett döntését..

A VPN-ipar sötét oldaláról szóló tanulmányunkban azt találtuk, hogy a fő bűnösök ingyenes szolgáltatók, akiknek problémái a sima adatkereskedéstől kezdve a rosszindulatú szoftvereknek a felhasználói eszközökbe helyezéséhez vezetnek, például a Betternet.

Következtetés

Ha költségmentesen szeretne VPN-t kapni, különösebb megfontolás nélkül, akkor a magánéletét komolyan veszélyezteti.

Hogy’Ezért javasoljuk, hogy válassza az ingyenes VPN-k következő legjobb alternatíváját, azaz olyan fizetett szolgáltatást, amely kivételesen nagy teljesítményű és nem’t túl sokba kerül.

A legjobban ajánlott VPN ehhez a Surfshark, mert az’Viszonylag olcsó, 1,99 dollár / hónap a legjobb tervnél, és a legjobb biztonsági és teljesítményszinttel rendelkezik az iparban.

De a legnagyobb előnye az, hogy ingyenesen használhatja a Surfsharket 30 napig, mielőtt elkötelezi magát.

De ha továbbra is ki akarja próbálni a freebies-t, don’ne válasszon más szolgáltatót, mint amit a fenti listánkban ajánlottunk, például a ProtonVPN, a Windscribe, a Hide.Me és az OperaVPN.

Ezek között minden szolgáltató jótékony feladat egy olyan feladat elvégzésére, mint például az OperaVPN és a Netflix USA.

Tehát válasszon bölcsen, mert ha rossz döntést hoz, bizonyos súlyos következményeket szenvedhet, mint például a magánélet megsértése, rosszindulatú programok, adatlopások és adatkereskedelem..

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me