8 legjobb VPN az iskolák számára a webhelyek és játékok feloldásához

Ebben a rendkívül haladó világban nem lehet elképzelni az életet és a szocializációt internet nélkül. Még azokkal a barátokkal is, akikkel valamelyik partin vagyok, amikor összehúzódsz, a kommunikáció végül közösségi hálózatok és hírvivők használatát követeli meg. Pontosan ezért szeretik és korszerűsítik a mai fiatalok a technológiát, mivel anélkül nincs lehetőség filmek nézésére, zenét hallgatni vagy szünet közben játszani. Az oktatási intézmények nyilvánvalóan korlátozzák az internet használatát az említett célokra, de a teljes digitális szabadság megszerzéséhez mindig használhatja a BestVPN.Co által biztosított legjobb VPN-t iskolába / főiskolára! Végül is ez…

8 legjobb VPN az iskolák számára a webhelyek és játékok feloldásához

 1. Jobb, ha biztonságos, mint sajnálom
 2. Hogyan lehet feloldani a League of Legends-t az iskolákban
 3. Miért blokkolja az iskolák a webhelyeket, a közösségi médiát és a játékokat??
 4. Miért van szüksége az iskolák számára a legjobb VPN-re?
 5. A legjobb VPN iskolákhoz 2018-ban
 6. Ingyenes a legjobb VPN iskolai számítógépekhez
 7. Mi a teendő, ha az iskolai Wi-Fi blokkolja a VPN-t??
 8. Iskolai feloldó eszközök
 9. Hogyan lehet feloldani az iskolák webhelyeit?
 10. Hogyan lehet feloldani a webhelyek blokkolását az iskolában az Androidon & iOS eszközök
 11. Iskolai proxy és a legjobb VPN az iskolába
 12. A legjobb VPN iskolai kérdésekben

Jobb, ha biztonságos, mint sajnálom

Tudjuk, hogy máris megpróbálta a lehető legjobban keresni a hackeket a közösségi média használatához vagy a kedvenc online játékának elindításához. Ahelyett, hogy elkapnának, nem jobb, ha biztonságban vagyunk, mint sajnálom? Végül is megkapjuk azokat a tudományos tevékenységeket, amelyek időnként kissé monotonak lehetnek, és nem lehet abban, hogy mindig tanulj. Az agy néha zsibbadik. Tehát nincs valójában árt az, ha egy kicsit szórakozik a pálya szélén.

Jobb, ha biztonságos, mint sajnálom

Az iskolai tűzfal blokkolja a hozzáférést a weboldalakhoz és a közösségi médiához? JÓ! Szerezz magának VPN-t személyazonosságának biztosításához, majd élvezze a kívánt feloldást. Függetlenül attól, hogy fel szeretne lépni a kedvenc Vlogjaiba, üzenetet küldeni a barátjának, megnézheti a közösségi médiát, vagy részt vehet online játékokban, a VPN-k a legjobb megoldás az, amit szeretsz, de különös óvatossággal és névtelenséggel (kacsintás).

Hogyan lehet feloldani a League of Legends-t az iskolákban

Megjelent 2009. október 27-én “legendák Ligája” egy olyan játék, amely tiszta szórakozást és szórakozást kínál. Ez az egyik legnépszerűbb online játék, amelyet valaha a világ minden táján bemutattak, szó szerint millió millió játékos szerte a világon, és beleszeret a varázslatos világába, a kiváló történetbe és a figyelemre méltó karakterekbe, amelyek az egész játékélményt felkeltik..

Hogyan lehet feloldani a League of Legends-t az iskolákban

Mivel azonban népszerűsége folyamatosan növekszik, az iskolák tudatában vannak annak, hogy a gyerekek a helyi Wi-Fi-vel használhatják a játékot (hasonlóan Salem városához és másokhoz). Ugyanakkor igazán bosszantó lehet, ha a misszió közepén találja magát, csak a késéssel kapcsolatos problémák miatt választhat le. Nos, ha azt akarja megakadályozni, hogy ez megtörténjen, akkor ideje megszerezni a VPN szolgáltatást!

Feloldja a League of Legend blokkolását

Miért blokkolja az iskolák a webhelyeket, a közösségi médiát és a játékokat??

Ha teljesen elfogulatlanok vagyunk, bölcs döntés az, hogy korlátozásokat vezetünk be bizonyos webhelyekre, közösségi médiákra és játékokra. Végül is az iskolai órákban eltöltött időnek azt kell jelentenie, hogy a hallgatók teljes mértékben a tanulmányaikra összpontosítsanak. A legtöbb iskola / főiskola azonban nem veszi észre, hogy sok online forrás létezik online, amelyek segítenek a diákoknak többet megtanulni és képességeik fejlesztését.

Miért blokkolja az iskolák a webhelyeket, a közösségi médiát és a játékokat?

Igen, száz / ezer oktatóvideót találhat a YouTube minden témájáról. Ugyanakkor az internet lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kommunikációt folytassanak a csoport különböző tagjaival prezentációk és projektek során. Tehát, bár bölcs dolog biztosítani, hogy a hallgatók alávegyék magukat “Elfogadható használat” korlátozások mellett, továbbra is úgy gondoljuk, hogy most már enyhíteni kell a durvaságot.

iskola vpn apk

A szórakozás mellett sok blokkolt platform rengeteg oktatási tartalmat tartalmaz. És még a blokkok mellett a hallgatók továbbra is más megoldásokat fognak keresni, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megtegyék amit akarnak. Tehát jobb, ha szabad kezet ad, de vigyázzon a gyanús webhelyekre, mivel nem akarja, hogy az iskolád gyermekei túlságosan eltérjenek a tanulmányuktól!

Miért van szüksége az iskolák számára a legjobb VPN-re?

Nem kétséges, hogy a drakonikus korlátozások több rosszat, mint hasznot eredményezhetnek. Tehát ahelyett, hogy az információk blokkolásával foglalkoznának, inkább elő kell mozdítaniuk és ingyenes hozzáférést kell biztosítaniuk a tanulók számára. Mivel azonban ez eltart egy ideig, csak a VPN-kre támaszkodhat teljes online szabadságot nyújtva. A VPN-k hasznosnak bizonyulnak az iskolákban:

 • Privát böngészés - Az iskolák / főiskolák / egyetemek mindenki naplózza és figyelemmel kíséri tevékenységét, amikor csatlakozik a helyi hálózathoz. Ez azt jelenti, hogy az oktatási intézmények rendszergazdái és informatikai szakemberei pontosan tudják, mire készülsz online. A VPN anélkül tartja böngészését névtelenül és kíváncsi szemétől, garantálva ezzel, hogy senki sem tudja figyelni az online tevékenységeit. Fedezze fel útmutatóunkat a legjobb vpn-böngészőről, hogy megértse, melyik böngésző működik a legjobban a VPN-n.
 • Javított biztonság - Bár az oktatási intézmény’s A Wi-Fi valószínűleg jelszóval védett lesz. Még mindig nem teljesen biztonságos. Valójában a rosszindulatú kívülállók mézeskannás támadást indíthatnak, amelynek eredményeként minden adat elveszik, és ezáltal lehetővé teszi számukra, hogy elkísérjenek rád, vagy akár feltörjék a telefont vagy a webkamerát. A VPN-k növelik a biztonságot az összes bejövő / kimenő forgalom titkosításával!
 • Webhelyek feloldása - Sajnos a szociális média platformokat, a video streaming webhelyeket és a játékalkalmazásokat sok iskola blokkolja. Noha a tilalom okai érthetők, vannak olyan hallgatók, akiknek sürgősen szükségük lehet bizonyos tartalmakhoz való hozzáférésre. A VPN-k lehetővé teszik a felhasználók számára a helyük megváltoztatását, megkerülve ezzel a tartalmi korlátozásokat és feloldva a webhelyek feloldását.

A legjobb VPN az iskolában

A legjobb VPN iskolákhoz 2018-ban

Az iskolák számára a legjobb VPN-ek megtalálásakor elengedhetetlen az átvilágítás elvégzése. Végül is nem akarja, hogy az iskola adminisztrátora becsapódjon az osztályába, és mondja meg, hogy jogosulatlan célokra használta az internetet. Tehát a biztonság érdekében az egyetlen módja az iskolákhoz legmegfelelőbb VPN-ek megtalálása, amelyek hihetetlen megbízhatóságot, támogatást, teljesítményt és kiszolgáló rendelkezésre állást kínálnak. A BestVPN.co által felülvizsgált és elemzett legjobbak közé tartoznak a következők:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

NordVPN

A NordVPN egy panamai székhelyű szolgáltató, ami azt jelenti, hogy teljesen biztonságban van a 14 Eyes Szövetség és más szigorú internetes törvényekkel rendelkező országok kötelező adatmegőrzési törvényeitől. Ennek használata azt jelenti, hogy teljes anonimitást élvez az iskolában. Az olyan szolgáltatások, mint a DNS szivárgás elleni védelem, az automatikus gyilkossági kapcsoló és a dinamikus IP-k, tovább növelik a biztonságot. A legjobb rész: a VPN ZERO LOGS-t tart! (További információkért olvassa el a NordVPN ismertetőt)

A legjobb VPN iskolákhoz

Előnyök

 1. DoubleVPN a maximális védelem érdekében.
 2. 4205 szerver 62 országban.
 3. P2P / Torrenting engedélyezve.
 4. DDoS védelem.
 5. Nulla naplók szolgáltatója.

Hátrányok

 1. Drága havi árazás.

Szerezd meg a NordVPN-t

VyprVPN

A svájci székhelyű VyprVPN egy másik olyan elérhető szolgáltatás, amely magánélet-központú terméket kínál a teljes névtelenséghez a helyi iskolahálózat használatakor. A világszerte elosztott 700 rendkívül gyors szerver flottát kínál, amelyeket felhasználhat webhelyek feloldására. Még olyan tulajdonságai is vannak, mint a Chameleon protokoll és a NAT tűzfal, amely segít megkerülni a fojtást az internetszolgáltatóktól, az iskolai tűzfalaktól, és mindenekelőtt a legjobb vpn-nek minősül a streaminghez.

VyprVPN for School

Előnyök

 1. Kaméleon protokoll az adatvédelemhez.
 2. DPI védelem és NAT tűzfal.
 3. 3 napos ingyenes próbaverzió elérhető.
 4. Öt egyidejű kapcsolat.
 5. Kiváló sebesség a torrenting / játék / streaming.

Hátrányok

 1. Nem fogadja el a kriptovalutát.

Szerezd meg a VyprVPN-t

Express VPN

Az ExpressVPN egy Brit Virgin-szigetek szolgáltatója, amely óriási hírnevet szerzett a piacon, mivel hihetetlenül anonimitásra koncentrált. Szigorú No Logs szolgáltató, és ezt a török ​​hatóságok ügyében bizonyították. Ezen felül a szolgáltató 24/7 élő csevegési támogatást, 1500+ szervert kínál 148 helyszínen, és kiváló titkosítást a tökéletes továbbító titoktartással! (Olvassa el az ExpressVPN átfogó áttekintését)

ExpressVPN az iskolához

Előnyök

 • Több mint 1500 szerver 148 helyszínen.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Intuitív natív alkalmazások.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • Hitelesített logless szolgáltató.

Hátrányok

 1. Drága árképzés.

Get ExpressVPN

CyberGhost

A CyberGhost egy román székhelyű VPN-szolgáltató, amelynek híre van a könnyen használható, több platformon átívelő alkalmazásaival, a vonzó weboldal-tervezéssel, az erős OpenVPN-titkosítással és a hatalmas szerver-adatbázissal. Nagyszerű biztonságot nyújt az identitás biztonságának az iskolában tartása mellett, miközben könnyen megkerüli a földrajzi korlátozásokat és a tartalmi korlátozásokat. A legjobb rész: 7 napos ingyenes próbaverzió és 30 napos visszatérítés érhető el. Don’ne felejtsük el elolvasni az elfogulatlan CyberGhost áttekintést.

CyberGhost főiskolára

Előnyök

 1. Platformközi támogatás.
 2. 800+ szerver világszerte.
 3. Nulla naplózási politika.
 4. Elérhető a Chrome kiterjesztés.
 5. 5 egyidejű kapcsolat.

Hátrányok

 1. A sebesség javítása.

Szerezd meg a CyberGhost alkalmazást

PureVPN

Hongkongi székhelyű PureVPN kiváló szolgáltató az iskolai ülés közben a tartalmi korlátozások megkerülésére. Az Egyesült Államok legjobb VPN-jét jelöli, és olyan fő funkciókkal rendelkezik, amelyeknek a VPN-nek rendelkeznie kell. A prémium terv hatalmas listát kínál a fejlett szolgáltatásokról a maximális biztonság érdekében, ideértve az automatikus megszakítót, a NAT tűzfalat, a WebRTC / IPv6 / IPv4 szivárgásmegelőzést, a felosztott alagút kialakítását és a SOCKS5 proxyt. Még 790+ szerverhez is hozzáférhet 140+ országban. Don’Ne felejtse el ellenőrizni a PureVPN részletes áttekintését, mielőtt feliratkozna rá.

PureVPN középiskolák számára

Előnyök

 1. 790+ szerver több mint 140 országban.
 2. A legjobb költségvetés-barát szolgáltató.
 3. 5 egyidejű kapcsolat.
 4. Többplatformos támogatás.
 5. Speciális port-továbbítás.

Hátrányok

 1. Néhány munkamenet naplózás.

Szerezd meg a PureVPN-t

Ingyenes a legjobb VPN iskolai számítógépekhez

Előfordulhat, hogy sok iskolai / főiskolai / egyetemi hallgatónak nincs elegendő pénzösszege a VPN-szolgáltatóra költésre, különös tekintettel arra, hogy a legtöbbnek drága havi terv van, amelynek értéke csak akkor elérhető, ha az évente meglévő csomagokat választja. Itt jönnek be az INGYENES VPN-k. Bár nem feltétlenül kapja meg ugyanazt az értéket, nagyon sokat kap, anélkül, hogy egyetlen fillért fizetne. A legjobb lehetőségek között szerepel:

Windscribe

A kanadai székhelyű Windscribe megbízható INGYENES VPN-szolgáltatás, amely jó szolgáltatásokat kínál a webhelyek feloldásához és a biztonság fokozásához, amikor csatlakozik a helyi iskolai Wi-Fi-hez. Alapkivitelben havonta 10 GB sávszélességet korlátoz, ugyanakkor lehetőséget nyújt a nyolc különféle szerverhely közötti váltásra. A VPN használatának megkezdéséhez be kell állítania egy fiókot. Ha egyszer megtette, a VPN-ről Tweeting-en keresztül további 5 GB-ot és 1 GB-ot kapsz minden alkalommal, amikor meghívsz egy ismerősöt feliratkozásra..

Ingyenes a legjobb VPN iskolai számítógépekhez

Előnyök

 1. 10 GB sávszélesség-korlátozás.
 2. Chrome böngésző-bővítmény.
 3. Rugalmas ügyfélszolgálat.
 4. Gyors sebesség az IKEv2 titkosítással.
 5. Könnyen használható natív alkalmazások.

Hátrányok

 1. Nincs élő csevegés.

Hotspot pajzs ingyenes

Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező Hotspot Shield egy másik nagyszerű lehetőség a freebies játékok számára. Platformok közötti kompatibilitást kínál, valamint a Google Chrome kiterjesztését a gyors feloldáshoz is. Napi 750 MB adatkorlátozása van, ami nem sok, de elég jó ahhoz, hogy egyszerűen ellenőrizze a blokkolt webhelyeket. Még egy beépített tűzfal és ad-blokkoló is biztosítja az extra biztonságot és adatvédelmet online.

Hotspot pajzs iskolai számítógépekhez

Előnyök

 1. 750 MB napi juttatás.
 2. Automatikus gyilkos kapcsoló.
 3. Nincs DNS-szivárgás.
 4. Chrome-bővítmény.
 5. Elosztott alagút elérhető.

Hátrányok

 1. Lassú ügyfélszolgálat.

Rejts el

A Hide.me fizetős és ingyenes szolgáltatásokat is kínál, akárcsak a fent említett neveket. Az egyetlen különbség az, hogy havonta 2 GB adatot ad a játékhoz. Az INGYENES tervvel kapott további szolgáltatások közé tartozik a három szerverhely (Hollandia, Kanada és Szingapúr), csatlakozás egy eszközhöz, alkalmazások Windows, Mac, Android, iOS és még a Google Chrome.

Hide.me iskolai számítógépekhez

Előnyök

 1. Chrome böngésző-bővítmény.
 2. 35 szerver 28 országban.
 3. Automatikus Wi-Fi védelem.
 4. Platformközi alkalmazások.
 5. Nulla naplók szolgáltatója.

Hátrányok

 1. Szegény sebesség.

Mi a teendő, ha az iskolai Wi-Fi blokkolja a VPN-t??

A legtöbb iskola / főiskola / egyetem erős tűzfalakat használ, amelyek elfogadják a mély csomag ellenőrzést (DPI) az egyes csomagok rendeltetési helyének és típusának elemzéséhez. Ez segít az informatikai adminisztrátoroknak annak meghatározásában, hogy ki fér hozzá korlátlan webhelyekhez VPN-en keresztül, majd gátolja, korlátozza vagy blokkolja őket. Ennek elkerülése érdekében a felhasználóknak választaniuk kell a szolgáltatót, amely a “Lopakodó VPN” technológia.

Ez a technológia az összes bejövő és kimenő VPN-forgalmat átfedheti / elfedheti a normál internetes forgalomba, ezáltal álcázhatja személyazonosságát, amikor mély csomag ellenőrzésnek vetik alá magát. A Stealth mód aktiválásához vegye fontolóra az OpenVPN Protokoll futtatását a 443. porton. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen átjuthassanak a DPI tűzfalakon. Ha további információt szeretne az OpenVPN 443-as portról, lépjen kapcsolatba annak a szolgáltatónak az ügyfélszolgálatával, amelybe feliratkozott. Ha ez nem működik, akkor fontolja meg a fejlett obfuzáció alkalmazását.

Ez a folyamat magában foglalja egy kétszintű titkosítás hozzáadását a VPN-hálózathoz, ami gyakorlatilag feloldhatatlanná teszi és anonimként történik, amennyire a dolgok bekerülhetnek. Az OpenVPN konfigurálása a Tor eléréséhez az egyik legszembetűnőbb obfuzációs technika, de szerencsére vannak olyan szolgáltatások, amelyek beépített VPN-Over-Tor támogatást kínálnak. A legszembetűnőbbek közé tartozik a NordVPN, az AirVPN, a PrivateVPN, a PIA és a TorVPN.

Iskolai feloldó eszközök

Ha VPN alternatívákat keres a webhelyek, a közösségi média és a játékok blokkolásának feloldásához az iskolában / egyetemen / főiskolán, akkor meg kell tanulnia a Tor-t és az SchoolTunnel-t. A Tor egy rendkívül biztonságos módszer a névtelenség online kiaknázására, amely titkosítja az internetkapcsolatot, és lehetővé teszi, hogy áthaladjon a világ több ezer csomópontján..

Fontos szerepet játszik a hálózat elmosódásában is, lehetővé téve a VPN-ekkel való kapcsolat biztonságának megduplázását. Másik lehetőségként kipróbálhatja a SchoolTunnel szolgáltatást, amely egy speciális szolgáltatás az oktatási intézet bármely webhelyéhez való hozzáférés feloldásához. Ez egy proxy szolgáltatás, amely szintén segítséget nyújt a közösségi média és a YouTube videók korlátlan eléréséhez.

Hogyan lehet feloldani az iskolák webhelyeit?

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatót a fenti listából.
 2. Töltse le eszközére vonatkozó alkalmazást a webhelyről.
 3. A telepítés után nyissa meg a VPN alkalmazást.
 4. Keressen egy kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne.
 5. Válassza ki a VPN protokollt a csatlakozáshoz.
 6. Engedélyezze “Automatikus gyilkos kapcsoló”.
 7. Üsd a “Csatlakozás” gombot, és élvezze a webhelyek feloldását!

Nyissa fel a webhelyek blokkolását

Hogyan lehet feloldani a webhelyek blokkolását az iskolában az Androidon & iOS eszközök

 1. Válasszon egy VPN-szolgáltatót a fent említett nevek közül
 2. Iratkozzon fel a VPN szolgáltatásra bármilyen prémium / ingyenes előfizetéssel
 3. Töltse le az alkalmazást Android-eszközön a Google Play Áruházból & iOS-eszközön az iTunes alkalmazásból
 4. Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba a bejelentkezési adataival
 5. Csatlakozás bármelyik VPN szerverhez világszerte & feloldhatja a webhelyek blokkolását az iskolában

Iskolai proxy és a legjobb VPN az iskolába

Noha a VPN-k és a proxyk egyaránt lehetővé teszik a felhasználók számára a webhelyek zökkenőmentes feloldását, vannak nagyon komoly különbségek a kettő között. Például a proxyk nem biztosítanak biztonságot és adatvédelmet az online identitás védelme érdekében, ami azt jelenti, hogy bárki vissza tudja nyomon követni az Ön IP-címét az eszközére, ezért nem felelõs megoldás az iskolában / egyetemen / a tartalmi korlátozások megkerülésére. egyetemi.

Másrészt a VPN-ek rengeteg titkosítással / rejtjelrel vannak felszerelve, amelyek növelik a hálózat általános biztonságát. Ugyanakkor hatalmas listát adnak a fejlett funkciókról, mint például a NAT tűzfal, az automatikus gyilkos kapcsoló, a megosztott alagút, a DDoS támadás megelőzése, a DPI védelem, a SOCKS5 proxy és még sok más, amelyek elengedhetetlenek a teljes anonimitás online kihasználásához.!

A legjobb VPN iskolai kérdésekben

Az iskola számára a legjobb VPN-ek megtalálásakor rengeteg lehetőséggel találkozhat a piacon, a megválaszolatlan kérdések óriási listájával együtt. Az alábbiakban válaszolunk az Ön számára leggyakoribb kérdésekre.

Milyen VPN-t kell használni az iskolában?

A megbízhatóság, a teljesítmény, a támogatás, a kiszolgálók elérhetősége és az árak alapján elemeztük a VPN-szolgáltatók hatalmas listáját, és megemlítettük a fenti lista legjelentősebb szereplőit. Válasszon egyet a NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost és PureVPN közül.

Hogyan lehet feloldani az internetes webhelyeket az iskolában??

A folyamat hihetetlenül egyszerű és nem igényel semmilyen rakéta tudományt. A webhelyek feloldásának elindításához mindössze annyit kell tennie, hogy feliratkozik egy VPN-szolgáltatásra, töltse le az eszközére vonatkozó natív alkalmazást, váltson a szerverre a kívánt beállításra, és nyomja meg a csatlakozás gombot!

A dolgok csomagolása

Reméljük, hogy ez az útmutató segít megtalálni a legjobb VPN-ket az iskolák számára, amelyek lehetővé teszik a webhelyek, a közösségi média és a játékok egyszerű feloldását. Függetlenül attól, hogy bármilyen kérdéssel találkozik, vagy bármilyen javaslata van, kérjük, bátran dobja el az alábbi megjegyzést. Ne habozzon, ha megosztja az útmutatót az iskolai barátokkal, akik unatkoznak azokra a bosszantó korlátozásokra!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me