27 legjobb VPN-böngésző – A biztonság garantálása a VPN-böngészők ingyenes alkalmazásaival

Az Internet jelenleg rosszindulatú linkekkel, kétes szoftverekkel, szerzői jogi trollokkal és még sok más dolggal tele van, amelyek mindegyike komoly kockázatot jelenthet az online biztonság és adatérzékenység szempontjából. A népszerű böngészőknek azonban nem adják meg a megfelelő részvételt a biztonság védelmében, ami miatt sokáig veszélyeztetik őket. A kifejezetten a böngésző védelme érdekében telepített VPN nagyban hozzájárul annak biztosításához, hogy a lehetőségek ablaka bezáródjon a hackerek számára.

A böngészõkkel szembeni fenyegetés semlegesítésére a legbiztosabb az, ha a legjobb VPN szolgáltatást telepíti’Magán, megfizethető és megbízható ahhoz, hogy mindenkor védje meg kapcsolatait és névtelenségét.

Contents

Miért van szüksége az időbiztosabb és legbiztonságosabb böngészőre??

A böngészők a világon a leggyakrabban használt internet-kapcsolatok az emberek és vállalkozások számára. Azt’Alapvetõen az ablaka a szabad pókhálónak, de az ablakot használják-e a befelé nézéshez? A legtöbb ember nem’t nem veszi komolyan böngészőik biztonságát. Lehet, hogy antivírusokat keres a PC-jén, de ha inkább a böngészőik biztonságának megszerzésére koncentrálnak, akkor a vírusok és a rosszindulatú programok valószínűleg soha nem fertőzik meg a számítógépet..

A mai böngészők biztonságosabbak, mint a korábbi verziók, de ezek nem értendők “Edzett” elegendő ahhoz, hogy megakadályozzuk az összes online rosszindulatú programot és vírust fenyegető veszélyt.

Az évek során sok esetben a biztonsági sérülések többségét nem védett böngészőkön keresztül történt meg. És bár a világ legbiztonságosabb böngészője sem tudja megakadályozni, hogy a vírus megtámadja a rendszerét, ha csak egy rosszindulatú linkre kattintott (tudatos szabotázs), a biztonságos böngésző határozottan képes kiszorítani a hackereket, a rosszindulatú programokat és még azokat is, akik továbbra is nulla- napi biztonsági réseket, vagy próbálhatja nyomon követni az IP-jét.

A legjobb VPN-böngésző

A legjobb VPN-böngésző 2023 – tesztelt és ellenőrzött

A VPN-k az elsődleges védelmi vektorok bármilyen online fenyegetés ellen. Függetlenül attól, hogy van-e olyan eszköze, amelyet biztonságossá kell tennie, vagy böngészési munkamenet, amelyet el kell rejtenie, a VPN-k a legerősebb elérhető és átfogó biztonsági eszközök.

Biztosítják adatait kiváló titkosításon keresztül, biztonságos protokolltámogatást nyújtanak, több szervert kínálnak, garantálnak stabil sebességet és mindenekelőtt léteznek annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználói adatvédelem soha ne kerüljön veszélybe.

Annak ellenére, hogy minden más VPN azt állítja, hogy ezeket a funkciókat kínálja, kevés kiemelkedik abban, hogy ezek a szolgáltatások valóban mennyire robusztusak. A böngészőjéhez csak a legjobb VPN-re van szüksége, amely biztosítja, hogy soha ne kerüljön biztonsági rés, amely veszélyezteti a rendkívül érzékeny adatait..

Itt található a Legjobb VPN böngészőknek 2023 különleges kurátuslistája, amely kizárólagos útmutatásokat tartalmaz a szolgáltatókról, az általuk kínált szolgáltatásokról, az árazási tervekről és egyebekről.

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

PureVPN – Kiválóan kompatibilis bővítményeket biztosít a böngésző legjobb VPN-jéhez

Ha nem’Nem akarjuk költeni a nehezen megkeresett pénzt egy VPN megszerzésére, és megfizethető szolgáltatót keresünk, amely ezt nem teszi meg’Nincs kompromisszum bármilyen funkcióval, akkor a Pure VPN határozottan a tökéletes választás az Ön számára.

Miért van szüksége az időbiztosabb és legbiztonságosabb böngészőre?

Kompatibilis bővítményeket kínálva a népszerű böngészőkhöz, például a Firefoxhoz és a Chrome-hoz, a PureVPN annyit tett, hogy a biztonság elérhetőbbé váljon, és a böngészőkben egyszerűbben beállítható legyen..

Amellett, hogy olcsóbbak, mint a társaik, és kiemelkedő kompatibilitást nyújt, a PureVPN soha nem veszélyezteti tulajdonságai minőségét és kiterjedtségét. A PureVPN lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott streaming webhelyek feloldását, mint például a Netflix US, hozzáférhet olyan fejlettebb biztonsági lehetőségekhez, mint a kill kapcsoló és a split alagút, egyszerre hat eszközön / böngészőn keresztül jelentkezhet be, és még sok más.

De jelenleg a PureVPN nem’Nem kínál ingyenes próbaverziót, így nem tudja kipróbálni a szolgáltatást, mielőtt feliratkozna rá. Ha azonban fizet valamit a tervért, később soha nem fogja megbánni.

Előnyök

 1. Tökéletes kompatibilitás a böngésző VPN-ként
 2. DDoS védelem
 3. Dedikált streaming támogatás
 4. P2P és Torrent szerverek
 5. 750 + szerver 141 országban
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Több protokoll támogatás, beleértve az OpenVPN-t és az L2Tp-t
 9. Lehetővé teszi az osztott alagút kialakítását

Hátrányok

 1. Néhány naplót tart
 2. Ingyenes próbaverzió nem érhető el

Szerezd meg a PureVPN-t

Az NordVPN minden eszközön biztosítja a böngésző biztonságát

Mint a sok olyan rendetlenségnél, amely a Mac-től az androidokig terjed, nem kell’Nem igazán tudom, hol érheti el legjobban a böngészőt. Bármelyik eszközt is használja a böngészőhöz a Nord VPN-en keresztül, rendkívül eszközökkel kompatibilis böngészőbővítményeket kínál, amelyek nagy biztonságot nyújtanak minden platformon.

NordVPN böngészőkhöz

A szolgáltató nagyobb biztonsági funkciókat is kínál, ideértve a dupla VPN-kapcsolatot és az Onion VPN-hez való hozzáférést a böngészőjével. De egy edzett böngésző nem’t ahol a szolgáltatások leállnak. A NordVPN szerverinfrastruktúrája 3700+ IP-t tartalmaz több mint 60 országban, biztosítva, hogy nulla sávszélesség legyen szűk keresztmetszet, és garantáltan eredeti szolgáltatás legyen minden felhasználó számára.

A havi terv kissé drága a NordVPN-nél, 11,95 dollárba kerül, de ha a legjobb értéket szeretné elérni, feliratkozhat a legjobb, hároméves tervre, amely mindössze 125,64 dollárba kerül, ha egyszer számlázásra kerül..

Előnyök

 1. Tor VPN funkcióval a böngésző VPN számára
 2. Ingyenes próbaperiódus
 3. Kettős titkosítás elérhető
 4. 3359 szerver több mint 60 országban
 5. Több fizetési módszer
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP protokollok
 7. SmartPlay szolgáltatás webhelyek streamingjéhez

Hátrányok

 1. Drága havi terv (nem jó rövid távú felhasználók számára)

Szerezd meg a NordVPN-t

A privát internet-hozzáférés biztosítja a gyorsabb böngészők VPN-jét

Számos VPN esetében a legnagyobb probléma az, hogy túl gyakran fojtják a sebességet, de a Private Interent Access vagy a PIA nyert’ezt csinálni. A PIA az egyik leggyorsabb elérhető VPN a piacon, és ha könnyű Chrome-bővítményén keresztül fut, akkor nem fog gondot okozni, ha böngészőjét folyamatos adatfolyamra használja, vagy névtelenül böngészi a neten..

Privát Internet hozzáférésű VPN böngészők számára

A szolgáltatás áttekintésének legjobb megismétléséhez keresse fel a Reddit bármelyikét’A legjobb vpn reddit-hez kapcsolódó szálak. A PIA a Reddit szálak egyik legfontosabb sora, és több száz felhasználó aktívan ajánlja ezt a legnépszerűbb VPN-t böngészőhöz vagy bármilyen más eszközhöz. A PIA számos kiszolgáló szempontjából az egyik jobb VPN-k, amelyek jelenleg mintegy 3081+ szervert kínálnak több mint 28 nagyobb országban. Lehet, hogy a szolgáltató nem nyújt olyan új funkciókat, mint a VPN-en keresztül a hagyma, de még az alapvető szolgáltatások itt is kiválóan működnek.

Az árképzés szempontjából a legjobb tervek az éves és a kétéves tervek. A kétéves előfizetés csak 69,95 dollárt fog fizetni, míg az éves előfizetési terv egyszer számlázásra kerül 39,95 dollárnál, ami mindig jó ár-érték arányt kínál.

Előnyök

 1. Nulla sebességű fojtás VPN-ként a böngésző számára
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec támogatott
 3. A P2P támogatás elérhető
 4. Nulla naplók
 5. 5 Egyidejű csatlakozások
 6. Korlátlan sávszélesség

Hátrányok

 1. A dedikált alkalmazásokat egy kicsit nehéz használni az újszülöttek számára

Kérjen privát internet-hozzáférést

ExpressVPN – a robusztus VPN a böngészőhöz

A drágább szolgáltatások általában bármely termékkategóriában kikapcsolhatók, de az Express VPN a magas árcímkét azzal indokolja, hogy rendkívül robusztus funkciókkal illusztrálja. Ez a VPN biztosítja a böngészők gyors sebességét, miközben a biztonság szempontjából soha nem engedi le. Az AES 256 katonai titkosítás által védett, lehetősége van arra, hogy adatait 148+ szerverhelyen továbbítsa egy szuper 94 országban..

Expressz VPN böngészőhöz

Az ExpressVPN garantálja a magas felhasználói szabadságot a legmodernebb eszközökkel kompatibilis alkalmazásokkal és bővítményekkel, amelyek VPN-jét mindenféle felhasználó számára megkönnyíti. Streamerek számára ez a VPN látványosan feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmakat bárhol a világon, és csatlakoztassa azokat más prémium funkciókkal, mint például a 24/7 élő támogatás, átfogó útmutatók és a megosztott alagútépítés, és van nyertese.

De ez a szolgáltatás nem’Nem jönnek olcsón, mivel az éves terv ára 99,95 USD, és azt meghaladja’s a legjobb ár-érték arányú tervük. A másik hat hónapra szóló terv 59,95 dollárra előfizethető.

Előnyök

 1. Hatékony funkciók listája a VPN böngészőben való zökkenőmentes élményért
 2. Dedikált alkalmazások és bővítmények böngészőkhöz
 3. Kemény, katonai fokozatú titkosítás
 4. Több protokoll támogatása
 5. Nulla naplózási politika

Hátrányok

 1. Nincs dedikált P2P szerver
 2. Drága a versengő szolgáltatásokhoz képest

Get ExpressVPN

A TorGuard egyoldalú névtelenséget nyújt, mint a böngésző legjobb VPN-je

A világ egyik legbiztonságosabb böngészőjének nevezték el a TorGuard és sok más VPN rajongót lenyűgözött nekünk és sok más VPN rajongónkkal a durva biztonsággal és a magas kényelmi funkciókkal.

Torguard VPN böngészőhöz

Legfeljebb 3000 szerverhez való hozzáférést biztosítva több mint 50 országban, a TorGuard kiváló választás streaming VPN-ként böngészők számára. A VPN-szolgáltató az integrált támogatással és a dedikált alkalmazásokon keresztül az összes platformon keresztül rendelkezik Stealth VPN funkcióval azok számára, akik extra biztonságot keresnek online. Nincs ismert IPv6 szivárgás vagy DNS-hiba a Torguard használatával, és a sebesség fenomenális maradt a próba során.

Árképzési tervei egy kicsit bonyolultak, mivel minden egyes tervvel mindenki számára elérhető szolgáltatásokat kínál exkluzív funkciók sorozatával. Legjobb tervük továbbra is az éves előfizetési ajánlat, amely 59,99 dollárba kerül. Mehet a negyedéves tervükkel is, amely meglepően megfizethető mindössze 19,99 USD-ért, egyszer kiszámlázva.

Előnyök

 1. A Tor modell nagyobb biztonságot nyújt, mint VPN böngésző
 2. Erős titkosítási szintek
 3. Lopakodó VPN védelmi szolgáltatás
 4. 50+ 3000 VPN szerver 50 országban
 5. Dedikált IP cím

Hátrányok

 1. A tervek nagyon drágák
 2. A szolgáltatáscsomagok zavaróak lehetnek

Szerezze be a TorGuard VPN-t

A legjobb VPN-böngésző 2023

Az ingyenes VPN-szolgáltatások többsége nagy idő alatt csalódást okoz a felhasználók számára, és felmerül a bizalom kérdése, amikor bárkire feliratkoznak. Még mindig vannak olyan nevek, amelyek megőrizték saját magukat, és most a magánélet példájává válnak, és a lehető legteljesebben védik a felhasználói integritást..

Ezek a szolgáltatók mindig szerepeltek a listánkon, mert ilyen kevés. A Böngészők számára a legjobb ingyenes VPN 2023 listáján nagy gondot fordítottunk arra, hogy csak azokat a neveket biztosítsuk értékes felhasználóinknak, amelyek soha nem engedik el magunkat vagy olcsóbb trükköket más nem túl jó ingyenes VPN szolgáltatásokhoz..

Itt van a lista:

TunnelBear – A legjobb körkörös VPN böngészők számára

Ha van egy ingyenes böngésző VPN ingyenes szolgáltatás, amely megfelel a fizetős szolgáltatóknak abban, hogy a legkiválóbb online biztonságot biztosítsák az Internet lakosságának, akkor az Tunnelbear az. A képregényes VPN elárasztja az összes felhasználói felületet, az Tunnelbear pedig rugalmas szervereket kínál 20 országban. Ez az ingyenes VPN a null naplók megőrzéséért felel meg, és soha nem zavarja az adatait, szemben a piacon lévő más ingyenes VPN szolgáltatásokkal..

A legjobb VPN-böngésző 2023

Az Tunnelbear esetében csak az adatkorlátozást lehet kikapcsolni. Havonta 500 MB-os sebességgel csak annyira elfogy, hogy nem csak néhány böngészési munkamenetet élvezhet. De várjon, a BestVPN.co-n találtunk egy csapkod, amely még többet nyújt Önnek a szolgáltatásból.

Tweet a Tunnelbear-ról, és további 1 GB adatot kap havonta. Ez túl nehéz ellenállni. A Tunnelbear nagyszerű kompatibilis alkalmazásokat és bővítményeket is kínál, hogy minden böngészője névtelenül működjön.

Előnyök

 1. Legnépszerűbb ingyenes VPN-szolgáltatás böngészők számára
 2. 5 egyidejű eszközcsatlakozás lehetséges
 3. Erőteljes titkosítás
 4. Zökkenőmentes és jól lekerekített felhasználói felület

Hátrányok

 1. Az adatkorlát 500 MB / hónap
 2. Mindegy’t támogatja a peer to peer vagy a P2P-t.

Blokk nélküli – Könnyen kezelhető kezdőknek, mint VPN böngésző

Sok alkalmazás és szoftver annyira bonyolult, hogy a kezdők és a kezdők nagyon könnyen kikapcsolnak tőlük. A Blockless azonban egy böngésző VPN-ingyenes szolgáltatás, amely lehetővé teszi mindenféle felhasználó számára, hogy biztonságos webkapcsolaton keresztül egyszerűen csatlakozzon az internethez.

Blokk nélküli VPN a böngészőhöz

A VPN eléréséhez csak annyit kell tennie, hogy regisztrál a Blockless segítségével. Bár nem’Nem kínálunk a felhasználóknak lehetőséget a választott szerver kiválasztására, mivel ez automatikusan megtörténik. A szolgáltatás tesztelésekor nem volt sebesség késés. A letöltési és feltöltési sebesség kissé csökkent, de jó volt, ha figyelembe vesszük, hogy ez egy ingyenes szolgáltatás.

Több mint félmillió ember használja, amely képességeiről és szolgáltatásairól a legjobb ingyenes VPN böngészőnek mondja.

Előnyök

 1. Rendkívül egyszerűen telepíthető és ingyenes VPN-ként használható böngészők számára
 2. Dedikált alkalmazások érhetők el
 3. Gyorsabb sebesség a többi ingyenes VPN-hez képest

Hátrányok

 1. Korlátozott funkciók

Windscribe – A legjobb adatkorlát, mint a böngésző VPN-je

Ez a VPN kézben van, ez a VPN piac egyik legszélesebb körű szolgáltatása. A Windscribe lehetőséget kínál a felhasználó számára, hogy havonta 10 GB adatforgalmat érjen el. Az itt elérhető adatkorlát legalább ötször annyi, mint más VPN-eknél, de a nagylelkűség nem’t vége ezzel.

Windscribe VPN for Browser

A Windscribe használatával nincs korlátozva a csatlakoztatható eszközök száma. Mindezen felül a kompatibilis alkalmazások olyan sebességtartó automatika funkcióval is rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan csatlakozzon a jelenleg elérhető leggyorsabb szerverhez..

De ha nem’Mint a kiszolgálóhoz, amelyhez csatlakozott, lehetősége van választani a többi VPN-kiszolgáló között. A Windscribe kiterjesztést kínál a Chrome-hoz és egy kiegészítőt a Firefoxhoz, hogy holisztikus biztonsági fedezetet biztosítson a böngészéshez. A Windscribe népszerű a torrentek egyik legjobb VPN-jének, és még egy bizonyos korlátozásig is ingyen.

Előnyök

 1. Magas adatkorlát, amely a legjobb teljesítményt nyújtja a böngésző VPN-ként
 2. Korlátlan eszközkapcsolatok
 3. Jellemzői: ad-blokkoló és tűzfal
 4. Támogatja a P2P / Torrenting alkalmazást

Hátrányok

 1. A nyílt VPN-protokoll nem érhető el
 2. Általános lebontások

Zenmate – Megbízható VPN-szolgáltató a böngészők számára

Éves piaci tapasztalattal és a Free VPN domainben valószínűleg a legszélesebb körben elismert névvel, a Zenmate egy böngésző VPN ingyenes szolgáltatás, amely ritkán okoz csalódást..

Zenmate VPN a böngészőhöz

Korlátlan adatkedvezményt nyújtva a Zenmate használatát az emberek millióinak preferálták világszerte a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához és az autoritárius tűzfalak megkerüléséhez..

A sebesség időnként átlagos lehet, de 4 szervert kínál, amelyek lehetőséget kínálnak arra, hogy megtalálják és csatlakozzanak a számlához legjobban megfelelő szerverhez. A titkosítási szabványok szigorúak, és a szolgáltatótól eddig nem volt ismert adatszivárgás. Határozottan érdemes kipróbálni! (A részletekért ellenőrizze a Zenmate véleményét)

A ZoogVPN magas szintű adatvédelmet tart fenn a böngésző VPN-ként

A naplók vezetése és az adatok konvertálható árukká konvertálása túlságosan gyakori előfordulás a ingyenes VPN-ekben. De a ZoogVPN-ben megbízható lehet az a tény, hogy ingyenes VPN szolgáltatásában nem ez az üzleti modell.

Zoog VPN böngészőhöz

Ennek a szolgáltatónak korlátozott funkciói vannak, mint egy böngésző nélküli VPN, de rendkívüli biztonságot nyújt mindenféle böngésző számára. Ebben a szolgáltatásban nem tárolnak naplókat, így megbízható domain lehet, amelyben megbízhatja az online adatvédelmi igényeit.

Ingyenes szolgáltatásában jelenleg 2 GB sávszélességet korlátoz, 3 VPN szerverhez való hozzáférést, 128 bites titkosítást és korlátozott P2P támogatást kínál. Tehát ha csak olyan VPN-t szeretne, amely biztosítja az online jelenlétét anélkül, hogy túl túlságosan túl lenne a funkcióival, akkor a ZoogVPN megtalálja a megfelelő meccset.

Előnyök

 1. Szigorú adatszabályok, mint a böngésző VPN-je
 2. 2 GB-os adatsapka
 3. Viszonylag erős titkosítást biztosít
 4. Gyors szerverek

Hátrányok

 1. Lassú ügyfelek megkönnyítése
 2. Egy eszköz csatlakoztatható

A legjobb VPN-böngésző az Android-hoz

Az Android okostelefon rendkívül érzékeny a rosszindulatú programok támadására és az adatok szippantási kísérleteire, mivel csábító célpont a hackerek számára, mivel az operációs rendszert nagyszámú ember használja. A rendkívül érzékeny adatok okostelefonon történő biztonságos védelméhez biztonságos VPN-re van szüksége az Android böngészőjéhez. Az alábbiakban két szolid VPN szolgáltatást kaptunk, amelyek garantálják a legjobb védelmet és biztonságosan biztosítják az Android böngészési munkamenetét:

IvacyVPN – Osztott alagút funkciót biztosít VPN-böngészőként az Android számára

Az Android böngészőkben olyan VPN-ekre van szükség, amelyek a sebességet és a teljesítményt prioritássá teszik minden máshoz képest. És az’pontosan ott, ahol az Ivacy VPN található’Exkluzív Split Tunneling funkció hasznos. Tíz tucat alkalmazás kapcsolódhat az internethez az Android-on, és a Split Tunneling szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csak néhány kiválasztott alkalmazást, például a böngészőt, a biztonságos kapcsolaton keresztül irányítson..

Ivacy VPN for Browser

Az Ivacy VPN több mint 100 szerverhelyet kínál világszerte, több protokoll támogatást, beleértve az OpenVPN-t, katonai szintű titkosítást, öt egyidejű bejelentkezést és egy nagyszerű Chrome-bővítményt.

Most egy óriási 5 évre kaphat, ha egyszer csak 60 dolláros számlát fizet. Nem foglalkozik’t jobbak, mint azok, amelyeket ez a VPN kínál. Kell lennie Android böngészőkhöz.

Előnyök

 1. Lehetővé teszi a Split Tunneling használatát a gyorsabb sebesség biztosításaként, mint az Android böngésző VPN-je
 2. 450+ szerver 100 különböző helyszínen
 3. 5 egyidejű bejelentkezés
 4. Zéró sávszélesség fojtószelep
 5. Mutliple Protokoll támogatás
 6. Feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását, mint például a Netflix

Hátrányok

 1. Nincs ingyenes próbaverzió
 2. Nincs elérhető Bitcoin vagy Crypto visszatérítés

Kap Ivacy

IBVPN – blokkolja a rosszindulatú tartalmat az Android VPN-böngészőként

Az összes főbb böngésző többszörös bővítményeivel és kiterjesztéseivel az IB vagy a Láthatatlan böngészés VPN a legjobb választás a legjobb VPN számára az Android VPN-böngészőhöz. Azt’Az egyszerű, könnyen használható ügyfélalkalmazások és -bővítmények rendkívül népszerű szolgáltatássá tették a kezdők és kezdők számára.

IBVPN böngészők számára

De ez nem így van’Ez azt jelenti, hogy ez a Szolgáltató sajátosságok vagy biztonság szempontjából maga is kezdő. AES-256 katonai titkosítást, több protokoll támogatást kínál, beleértve az OpenVPN-t & L2TP, 200 szerver 63 helyszínen, Tor over VPN, Double VPN és kill kapcsoló, hogy holisztikus biztonsági hálózatot biztosítson az Android felhasználók számára. A legjobb csomag az összes szolgáltatással az éves Ultimate VPN csomag, amely 58,06 dollárra számlázik.

Előnyök

 1. 200 szervert biztosít a földrajzilag korlátozott webhelyek maximális feloldásához Android VPN-böngészőként
 2. Tor over VPN
 3. Kettős VPN szolgáltatás
 4. Az automatikus újracsatlakozás funkció a felhasználók védelme érdekében szolgáltatáshibák esetén
 5. Hátrányok:

Hátrányok

 1. Időnként meglehetősen lassú lehet
 2. Torrentinghez nem alkalmas

Kérjen IBVPN-t

A legjobb VPN böngészőeszközök áttekintése

A böngészők használják az internetet, de a különféle operációs rendszerek működésének, működésének és az ezekre adott válaszoknak a módja nagyon eltérő. Itt található a legjobb böngésző VPN a különféle eszközökön:

A legjobb VPN-böngésző PC-hez

A személyi számítógépek továbbra is az uralmat az egyik legnépszerűbb eszköznek tekintik, amely az internethez való hozzáférést szolgálja. Ennek oka a fantasztikus kompatibilitás, amelyet a PC-k biztosítanak olyan böngészőkhöz, mint a Chrome és a Firefox, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy az optimális elégedettséget és a szolgáltatások elérhetőségét elérje..

A VPN-ek könnyen telepíthetők a PC-re, ahogyan azt a Legjobb VPN PC-hez című részünkben részletesen bemutattuk. Szinte minden VPN kompatibilis alkalmazásokat és böngészőbővítményeket kínál a PC-vel való használatra. Az alábbiakban bemutatjuk a PC-s böngésző 3 legjobb VPN-jét:

 1. ExpressVPN – Egyszerű telepítés és beállítás VPN-böngészőként minden számítógépen.
 2. PureVPN – Rendkívül kedvező árú tervek a böngésző VPN-jére PC-ken.
 3. Privát internet-hozzáférés – A legnépszerűbb szolgáltatás böngésző VPN-ként PC-n.

A legjobb VPN-böngésző iPhone-hoz

A bevezetés, amely ösztönözte az okostelefonok jövőbeni elterjedését az egész világon, az iPhone korunk egyik legismertebb márkája továbbra is. A közhiedelemmel ellentétben azonban az iPhone telefonok ugyanolyan könnyen megfertőzhetnek rosszindulatú programokat és vírusokat, mint más eszközökön.

A biztonságos, biztonságos és optimalizált böngészési élmény érdekében feltétlenül csatlakoztasson egy VPN-t az iPhone böngészőjéhez. Az alábbiakban bemutatjuk a 3 legjobban kiváló VPN-kompatibilis iPhone-böngészőket:

 1. NordVPN – iOS-kompatibilis alkalmazás elérhető a VPN-böngészőhöz iPhone-on.
 2. TorGuard – Az iPhone biztonságát robusztusabbá teszi, mint iNOS VPN-böngészőt.
 3. PureVPN – A gyors adatfolyam támogatása VPN-böngészőként iPhone-on.

A legjobb VPN a Tor böngészőhöz

A Tor böngészőt annak érdekében vezették be, hogy növeljék a biztonságot, amelyet a böngésző megengedhet magának a felhasználónak. A hagyma útválasztási koncepció segítségével a felhasználói adatok védelme és az IP-k elrejtése érdekében a Tor böngésző nagyon előnyben részesített választás sok technológiai hozzáértésű felhasználó számára, érzékeny adatvédelmi igényekkel..

Nem minden VPN biztosíthat ultra kompatibilitást a Tor böngészővel történő használatra. A Tor böngésző számára a legjobb VPN olyan dedikált funkciókat kínál, mint a hagyma a toron keresztül és a Split alagút, a nagy teljesítmény és a nulla késés biztosítása érdekében. Itt található a 3 legfontosabb VPN-választás a Tor böngészőhöz.

 1. NordVPN – A legkiválóbb hagyma a VPN felett, mint a Tor böngésző VPN-je.
 2. ExpressVPN – Hihetetlen szerverválaszték elérhető VPN-ként a Tor böngészőhöz.
 3. TorGuard – Természetesen kompatibilis VPN a Tor böngészővel.

A legjobb VPN a Chrome böngészőhöz

Talán a Chrome a világ legnépszerűbb böngészője, ezért rendkívül vonzó célpont a szabotázs és a hackelési kísérletek számára. A Chrome böngészőt telepítő felhasználóknak különös óvatossággal kell rendelkezniük, és mindenkor a kezükben kell tartaniuk a biztonságot.

A Chrome-böngésző számára a legjobb VPN azok, amelyek könnyűek, kompatibilis bővítményeket biztosítanak, optimalizálják az Ön élményét’t fojtószelep sebességgel, és soha ne veszélyeztesse a biztonságát. Itt’a legnépszerűbb 3 VPN-választásunk, amelyek mindent és mindent megadhatnak a Chrome böngésző felhasználói számára:

 1. ExpressVPN – dedikált bővítmények VPN-ként elérhetők a Chrome böngészőhöz.
 2. PrivateInternetAccess – Biztosítja a nagyobb sebességet VPN-ként a Chrome böngésző számára.
 3. NordVPN – Dupla VPN a hozzáadott biztonsági szolgáltatásért a Chrome böngésző VPN számára.

A legjobb VPN az UC böngészőhöz

Az UC Browser nagyszerű kiegészítés a böngésző repertoárjához. Gyors, csipkés és rendkívül könnyen használható. Ugyanakkor még az UC böngésző is, amely eredete visszavezethető a kínai fejlesztőkhöz, komoly biztonsági problémát jelenthet, ha nem használja VPN-sel.

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb VPN-t az UC böngészőhöz:

 1. PrivateVPN – Minden körű biztonsági és protokoll támogatás VPN-ként az UC Browser számára.
 2. ExpressVPN – Könnyű és kompatibilis VPN az UC böngészőhöz.
 3. TorGuardVPN – Online névtelenségét védi az UC böngészőn.

Böngésző alternatívái

A népszerűbb böngészőkön kívül, amelyeket általában használnak, például a Chrome és a Firefox, több alternatív böngésző is elérhető azok számára, akik valamilyen extra biztonságot keresnek.

Elsősorban ezek a böngészők belső robusztus biztonságot nyújtanak a saját platformon belülről, nagymértékben kiküszöbölve az online domain átkelésével járó kockázatokat..

Közülük azt javasoljuk, hogy használja a Tor Browser alkalmazást, amely titkosítja az adatokat és lehetővé teszi az IP elrejtését. A hagyma útválasztásának koncepcióján alapszik, ahol a különféle titkosított adatfolyamok szétszórják az Ön adatait, megnehezítve a snoopers kezét..

Más előnyösebb böngésző alternatívák lehetnek azok, akik a króm technológiai modelljén alapulnak, például a Comodo Dragon és az SRWare Iron. Ez az alap lehetővé teszi számukra, hogy extra biztonságosak legyenek, miközben könnyen kezelhetők.

Az epikus böngésző egy másik megvalósítható lehetőség azok számára, akik olyan VPN-t igénylő böngészőt akarnak, amely még nem működik’t ne tartson tevékenységi naplókat, ahogy a hagyományos Chrome böngészőben történik. De ahhoz, hogy ezt a funkciót elérje, aktiválnia kell a Privát böngészés módot, és lehetősége van arra is, hogy internetkapcsolatát proxyn keresztül irányítsa..

A legjobb VPN böngészőre vonatkozó GYIK-ok

Mi a VPN böngésző??

A böngészők bizonytalanok lehetnek az online biztonság védelme szempontjából ebben az egyre következetesebb és nehezebb rosszindulatú szoftverek támadásainak és a hackelési kísérleteknek a korában, ezáltal az érzékeny adatait súlyos veszélybe sodorva. A legfelső VPN lehetővé teszi a böngésző biztonságosabb használatát, és biztos lehet abban, hogy az internetes tevékenysége rejtett, védett és biztonságos a kíváncsiságtól..

A VPN-t használó böngésző egyszerűen fogalmazva egy olyan jó böngésző, amelyet egy jó VPN-vel használnak annak érdekében, hogy minimalizálják az adatokkal kapcsolatos kockázatokat, és kiterjesszék a maximális biztonságot, hogy fedezzék a böngésző rendszer sérülékenységeit..

Hogyan működik a böngésző VPN??

Úgy működik, hogy titkosítja az Ön adatait, majd biztonságos alagúton továbbítja azokat a választott protokollnak megfelelően. Böngésző VPN-t kaphat, ha kiterjeszti magát a böngészőt, vagy telepíti a VPN alkalmazás-ügyfelet az eszközére.

Hogyan módosíthatom a VPN-t a Chrome-on?

Ha valaha meg akarja változtatni a böngészőjében a VPN-sel a Chrome-ban, akkor először távolítsa el a böngésző VPN-kiterjesztését. Itt’Így történt:

 1. Menj a beállításokhoz > További eszközök > Extensions > Vegye ki

Telepítse most bármilyen más legjobb VPN-t eszköz-ügyfél-alkalmazásként vagy böngésző-bővítményként a maximális online névtelenség és biztonság érdekében.

Következtetés

Az utóbbi időben egyre több az előtérbe került ügy, amely azt jelzi, hogy mennyire fontos az adatok védelme. Az Egyesült Államokban a Cambridge Analytica botrány célja az volt, hogy ébresztőként szolgáljon a világ minden tájáról érkező internetes lakosság számára..

Legyen szó böngészőiről, PC-jéről vagy okostelefonjáról, a hackerek mindig próbálnak betörni a rendszerébe bármilyen rendelkezésre álló lehetőség révén. És bár megtehetjük’Mindig ellenőrizzük ezeknek a platformoknak a belső tulajdonságait, de továbbra is megvédhetjük magunkat VPN használatával és a biztonságos böngészési gyakorlatok követésével, például a rosszindulatú hivatkozások felismerésével és azoktól való távol tartásával.

A BestVPN.co-nál mindig arra törekszünk, hogy mindenki számára biztonságos internetet építsünk ki. Nem csak az internetes biztonság érdekli, hanem a felhasználó védelme érdekében elképzelésünk is van’személyes adatai. Ha bármilyen javaslata, fejlesztési javaslata van, vagy akár értékes kritikát szeretne megosztani velünk, nyugodtan tegye ezt az alábbi megjegyzésekben.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Az Amazon Prime 2023 legjobb VPN-je - figyelje meg az Amazon Prime US zökkenőmentesen