19 legjobb VPN az Opera számára – Áthatolás a földrajzi korlátozásokra az Opera VPN-en keresztül

A böngészők az alapértelmezett internet-hozzáférési átjárók, amelyek nélkülözhetetlenné teszik azokat mindenki számára, aki az interneten kíván átjárni. Az Opera az egyik legnépszerűbb és könnyen használható böngészőt kínálja, számos kiegészítő funkcióval, hogy ésszerűbb élményt nyújtson. Annak ellenére, hogy rendkívül hasznos, az Opera böngészője nem teljesen biztonságos. Egy jó VPN megszerzése a VPN-k listájából az egyetlen puffer a biztonságos böngészés és az adatkatasztrófa között..

Contents

19 Az Opera 2023 legjobb VPN-je

 1. Az Opera leállítja a beépített VPN szolgáltatást
 2. Az Opera Böngészők adatvédelmi aggályai 2023-ban
 3. Miért kötelező minden operátor számára az Opera böngésző VPN-je?
 4. A legjobb VPN az Opera 2023-hoz
 5. A legjobb VPN az Opera ingyen
 6. Az Opera VPN használata
 7. A legjobb VPN az Opera operációs rendszerre Androidon
 8. Az Opera böngésző VPN nem működik
 9. A legjobb VPN az Opera GYIK-hez
 10. Opera böngésző VPN vélemények
 11. A 2023 legfontosabb Opera VPN-kiegészítő

Annak érdekében, hogy többet megtudjon arról, hogy miért van szüksége a legjobb VPN-hez az Opera számára, itt található egy átfogó útmutató a témához, amely részletes listákat tartalmaz a böngésző legfontosabb VPN-jeiről, híreket az Opera-ról’beépített VPN, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi aggályok és így tovább.

A legjobb VPN az Opera számára

Az Opera leállítja a beépített VPN szolgáltatást

Bármilyen webes hozzáférési szoftverbe beépített VPN-k mindig óriási felhasználásúak. Hasonlóképpen, az Opera, amely az egyik legnépszerűbb webböngésző, a közelmúltig beépített ingyenes VPN szolgáltatást nyújtott. Most azonban úgy döntött, hogy leállítja VPN szolgáltatását, mint egy dedikált alkalmazás Android és iOS platformon.

A böngészők beépített VPN-je továbbra is megmarad, de most külön kiterjesztésként. Annak ellenére, hogy az Opera nem adott külön indokot arra, hogy miért hozta ezt a lépést, az iparban sokan azt gondolják, hogy a SurfEasy VPN népszerűsítésére és a VPN-kínálatuk korszerűsítésére tették ezt..

A SurfEasy VPN egy népszerű szolgáltatás, amely több szolgáltatást kínál, mint az Opera’beépített VPN-je, amelyet az Opera vásárolt meg 2015-ben.

Opera böngésző VPN

Opera’A VPN szolgáltatás ingyenes volt, de egy prémium fizetett verziót kínál, évi 29,99 dollárért, az úgynevezett Opera VPN Gold néven. Ez a prémium szolgáltatás jobb sebességet és több szervert kínál. Most, ha van Opera VPN Gold előfizetése, automatikusan átkerül egy éves előfizetésre a SurfEasy Ultra tervvel. Mivel azonban a SurfEasy továbbra sem beépített VPN opció, a böngészőben jelenleg kevés a kompatibilis biztonsági lehetőségek.

Tehát, ha biztonságosabb, könnyebben használható böngészőt szeretne vásárolni, íme néhány javaslat ebben a tekintetben a mi végünkről.

 1. Google Chrome – a világ’s Legnépszerűbb böngésző több VPN kiterjesztésű kompatibilitási lehetőségekkel
 2. Mozilla Firefox – Jól fogadott, biztonságos böngésző elérhető VPN kiegészítőkkel

Ha továbbra is nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a biztonságra, akkor nézzen meg olyan böngészőket, mint a Tor, a Comodo Dragon & Yandex, amelyek további védelmet nyújtanak.

Az Opera Böngészők adatvédelmi aggályai 2023-ban

VPN-védelem nélkül manapság szinte az összes népszerű böngésző sebezhető, legyen az a Chrome, a Firefox vagy az, amiről itt beszélünk, azaz az Opera. Ennek oka az, hogy a mai hackerek hangosan képessé válnak arra, hogy bárkit és mindenkit nyomon követhessen, akik védetlenül dolgoznak az ilyen típusú böngészőkön..

Az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzák őket, és távol tartsák őket az útvonalaktól, az megnehezíti az Ön követését, és ezt csak a Legjobb VPN-en keresztül teheti meg, amely nemcsak titkosítja az Ön adatait, hanem követi azt egy biztonságos protokoll biztosításával annak szállítására. adatok az interneten keresztül, rétegelt védelmi rendszert biztosítva.

Lehet, hogy az Opera páncélja nem sok, de a világ egyre inkább elfojtódik az összes új megfigyelési kampány és adatforrás mellett, amelyet a hatóságok és a vállalatok egyaránt kezelnek.

Miért kötelező minden operátor számára az Opera böngésző VPN-je?

Az Opera böngészője jelenleg a Golden Brick Capital Private Equity nevű kínai konzorcium tulajdonában van. Tekintettel arra, hogy az Opera Browser bizonyos mértékig tárolja az adatokat, és hogy az anyavállalat Kínában fekszik, az Ön adatait bármikor hozzáférhetik a kínai hatóságok a szigorú adatmegőrzési törvények miatt.

Az Opera böngésző VPN az a puffer, amelyre szükség van az érzékeny adatok biztonságos védelme érdekében az ilyen kényszerítő fenyegetésekkel szemben. Ez az új internetes világ már nem elég biztonságos hely a felhasználók számára, hogy védetlenül menjenek tovább. Önnek magának kell gondoskodnia a magánéletéről az Opera böngésző VPN megszerzésével, mielőtt Ön is flummoxált marad, például milliókat, amikor az adatszivárgási botrányok felmerülnek, hasonlóan a Cambridge Analytica USA botrányához..

A legjobb VPN az Opera számára

A legjobb VPN az Opera 2023-hoz

Mint ahogy ebben a beszámolóban korábban is említettem, minden jó hacker könnyen behatolhat a rendszerébe az Opera böngészőn keresztül, ha ez megtörténik’s védetlen. A VPN az a legjobb megoldás, hogy magánéletét és névtelenségét védjük, de nem minden VPN alkalmas arra a munkára, amelyet át akar végezni. Az Opera böngésző számára a legjobb VPN-nek sokféle funkcióval kell rendelkeznie, nagyszámú kiszolgálót kell kínálnia, a legjobb titkosítási szabványokkal kell rendelkeznie, és mindenekelőtt megbízhatónak kell lennie, hogy soha ne veszélyeztesse az online adatvédelmet..

Itt található a Legjobb VPN for Opera böngésző 2023-ban:

Szolgáltatók Ár ($) Jellemzők Értékelés Kedvezmény Látogasson el a szolgáltatóra

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1.99Havonta

  • 800+ szerver 50+ országban
  • AES-256-GCM titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • Korlátlan egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 83% -os kedvezményes látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2,91Havonta

  • 2000+ kiszolgáló több mint 140 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Nincs naplózási politika
  • 5 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 73% -os kedvezménnyel látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Havonta

  • Több mint 3000 szerver 94 országban
  • AES 256 bites titkosítás
  • 24/7 Élő csevegés
  • Nincs naplózási politika
  • 3 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Megbízható, 35% -kal kevesebb látogatás a webhelyen
  Olvassa el az ismertetőt

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Havonta

  • Több mint 1000 szerver 100 helyszínen
  • 256 bites szabványos katonai titkosítás
  • Az élő csevegés támogatása kiváló
  • Nulla naplók szolgáltatója
  • 5 Multi-Logins érhető el
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps és Chrome kiterjesztés

  Megbízható 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2,75Havonta

  • 3700 kiszolgáló 60 országban
  • 256 bites AES titkosítás
  • 24/7 élő chat
  • Szigorú nincs naplózási politika
  • 7 egyidejű kapcsolat
  • Alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android

  Reliabile 77% kedvezmény Látogasson el a webhelyre
  Olvassa el az ismertetőt

ExpressVPN – 148 szerverhelyet kínál Opera böngésző VPN-ként

Időnként nemcsak az online biztonságra van szüksége. A streaming szolgáltatások népszerűségének növekedésével most már csak azokat a VPN-eket kell előfizetnie, amelyek fel tudják oldani a földrajzilag korlátozott tartalom webhelyek többségét, például a Netflix USA.

Az ExpressVPN az Opera böngésző egyik legjobb VPN-je, amely példátlan feloldó funkciókat kínál. Függetlenül attól, hogy az Amazon Prime USA-t nézné, vagy a Popcorn Time-t használja, ezt a VPN-t’A 148+ szerverhely soha nem engedi el.

ExpressVPN az Opera böngészőhöz

A szolgáltatás korszerűsített, gyakorlatilag nulla üzemzavart szenved, gyors sebességet kínál, és nem’Túl terhelje meg a böngészőt, hogy befolyásolja a böngésző teljesítményét. Az előfizetési tervvel hozzáférést kap több kompatibilis alkalmazáshoz és egy korszerűsített internetes biztonsági infrastruktúrához, amely magában foglalja AES 256 titkosítási szabványokat, több protokoll támogatást és szigorú nulla naplózási irányelvet. A tervek ára azonban kissé magasabb, a legjobb terv 99,95 dollárba kerül az éves előfizetésért..

Előnyök

 1. Változatos szerverinfrastruktúra a VPN támogatáshoz az Opera böngésző számára
 2. Dedikált alkalmazások és bővítmények böngészőkhöz
 3. Kemény, katonai fokozatú titkosítás
 4. Több protokoll támogatása
 5. Nulla naplózási politika

Hátrányok

 1. Nincs dedikált P2P szerver
 2. A tervek meglehetősen drágák és enyhíteni kell

Get ExpressVPN

NordVPN – Egyszerű mobilalkalmazás-támogatást kínál VPN-ként az Opera böngésző számára

Ez a szolgáltató a VPN-k világ egyik legkeresettebb szolgáltatása. Ha egy olyan VPN-re vágyik, amelyben minden a megfelelő és még sok minden más elérhető, elérhető áron, akkor itt kell végeznie a keresést. Az NordVPN a legnagyobb hangsúlyt helyezi a biztonsági oldalra, és dupla VPN-t, Onion-ot biztosít VPN-n keresztül, és még dedikált IP-ket kínál a felhasználók változó adatvédelmi igényeinek kezelésére.

NordVPN az Opera böngészőhöz

Ez sem rejlik a feloldó elején, és egyike azon kevés szolgáltatásoknak, amelyekről ismert, hogy megkerülik a VPN-tilalmakat olyan helyeken, mint a Netflix USA. Ha Ön Opera böngésző Kínában, akkor a NordVPN lehetővé teszi, hogy megkerülje az elfojtó korlátozásokat és a hírhedt nagy tűzfalat, hogy akadálytalan felhasználói élményt biztosítson..

Ennek a szolgáltatásnak az egyetlen hátránya, hogy közvetlenül nem érheti el az élő ügyfélszolgálatot. Van egy támogatási gomb a weboldalon, de ez egyfajta belső keresőmotor, amely visszahozza a válaszokat egy útmutatóból és a hibaelhárító tárolóból. Hozzá kell adniuk az élő támogatási funkciót. A NordVPN kompatibilis az összes népszerű operációs rendszerrel, külön platformonkénti dedikált kliens alkalmazásai révén. Az AES-256 kódolást használja a titkosításhoz, és több protokoll támogatást kínál, beleértve az OpenVPN és az L2TP protokollokat.

Van egy izgalmas, korlátozott időre szóló ajánlat, amely 3 évre szóló előfizetést kínál mindössze 99,00 dollárért a szolgáltatónál, amelyet igénybe vehet, és a költségek töredékénél élvezheti a legjobb funkciókat..

Előnyök

 1. A legjobb Opera böngésző VPN az Android OS-hez
 2. Nulla kötelezettségvállalás 3 napos ingyenes próbaperiódus
 3. Kettős titkosítás elérhető
 4. 3359 szerver több mint 60 országban
 5. Több fizetési módszer
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP protokollok
 7. SmartPlay szolgáltatás webhelyek streamingjéhez

Hátrányok

 1. Drága havi terv

Szerezd meg a NordVPN-t

TorGuard.net – Stealth Proxy szolgáltatás Opera böngésző VPN-ként

Csakúgy, mint az elnevezett rendkívül biztonságos Tor-böngésző, ez a VPN az egyik legjobb magánélet-orientált funkcióval rendelkezik a felhasználók számára az összes VPN között. A TorGuard használatával a hackereknek feltétlenül nehéz időbe kerülnek a böngészőbe.

Ez akkor fordul elő, mert ez a VPN hihetetlen Stealth VPN funkciót kínál, amely nemcsak a normál forgalomhoz hasonlóan jelenítheti meg a VPN-t, ezáltal nem engedi az internetszolgáltatónak, hogy kiszabadítson téged, hanem növeli a titkosítási rétegeket az adatcsomagok körül..

A Torguard VPN az Opera számára

Ráadásul a legjobban reagáló ügyfélszolgálatot nyújtanak, amely mindig elérhető, ha bármilyen kérdésre azonnal válaszol a problémákkal, a hibaelhárítással, az ügyfelekkel kapcsolatos kérdésekkel és egyebekkel kapcsolatban. A Torguard korlátlan sebességet és sávszélességet fogyaszt, öt egyidejű kapcsolat, 3000+ szerver és OpenVPN protokoll támogatásával. Az egyetlen dolog, amellyel most dolgozniuk kell, a zavaró árképzési tervek, amelyekben az egyes csomagok eltérő szolgáltatást kínálnak, különböző árakon. Ha korszerűsítik ezt a részt, akkor a Torguard még javíthatja pontszámát.

Jelenleg négyféle tervet kínálnak, de legjobb tervük továbbra is a “Névtelen VPN” terv, melynek ára 9,99 USD / hónap, és amely tartalmazza az összes megfelelő szolgáltatást. A Torguard emellett dedikált biztonsági kötetet is tartalmaz az e-mailek védelmére havonta 6,95 USD-ért.

Előnyök

 1. Új lakossági IP ajánlat Opera böngésző VPN-ként
 2. Erős titkosítási szintek
 3. Lopakodó VPN védelmi szolgáltatás
 4. 50+ 3000 VPN szerver 50 országban
 5. Dedikált IP cím

Hátrányok

 1. Az alkalmazások / weboldal / az árazási tervek közötti navigálás zavaró lehet az újszülöttek számára

Szerezze be a TorGuard VPN-t

PrivateInternetAccess – Beépített képesség, hogy blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, mint az asana Opera Browser VPN

A magán-Internet hozzáférés vagy a PIA egy egyszerű, mégis hatékony VPN-szolgáltatás, amely a felhasználók kedvencévé vált. Úgy tűnik, hogy a szolgáltatás soha nem hanyatlik meg, függetlenül attól, hogy mekkora adatátviteli sávszélességet használ, vagy hogy mekkora sebességet futtat, így ez egy olyan VPN VPN-ként jelentkezik, amelyre szüksége van, ha streaming szeretője. Olvassa el a privát internet-hozzáférésről szóló frissített értékelést.

Ez a VPN egyike azon kevés szolgáltatások közül, ahol biztos lehet benne, hogy az összes olyan szolgáltatás, amely számodra megígérte, ragyogóan működni fog. Annak ellenére, hogy az USA-ban található, amely semmilyen módon nem kedveli az adatvédelmet, a PIA soha nem szenvedett kínos adatnaplózási botrányt. Ez könnyebben beszél a szolgáltatásról’integritása annak érdekében, hogy megvédje az összes felhasználót az internetre vezető útja során.

Kínál 5 egyidejű kapcsolat, több kliens alkalmazás minden platformon, dedikált P2P támogatás, AES 256 titkosítás és több protokoll támogatás, beleértve az L2TP-t és az OpenVPN-t. Ennek ellenére a PIA-nak nincsenek érett biztonsági funkciók, például a Double VPN és a megosztott alagút, ami határozottan zavaró. Az árképzés szempontjából a legjobb terv a kétéves üzlet, amely mindössze 69,95 dollárba kerül. A PIA éves előfizetést kínál 39,95 dolláron, egyszer számlázva.

Előnyök

 1. Feloldja a Netflix USA és más streaming webhelyek blokkolását Opera VPN-ként
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec támogatott
 3. A P2P támogatás elérhető
 4. Nulla naplók
 5. 5 Egyidejű csatlakozások
 6. Korlátlan sávszélesség

Hátrányok

 1. A dedikált alkalmazásokat egy kicsit nehéz használni az újszülöttek számára

Kérjen privát internet-hozzáférést

PureVPN – Exkluzív osztott alagút funkciót kínál az Optimalizált Opera VPN támogatáshoz

Amíg az Opera böngésző nem’Mivel a PureVPN nem támogatja a kompatibilis VPN-kiegészítők, mint más böngészők használatát, úgy tűnik, hogy megoldja ezt a problémát egy kiváló osztott alagút funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy csak szelektív alkalmazásokat futtasson a VPN-sel, miközben mások ki vannak téve. Ez úgy optimalizálhatja az Opera böngészést, mint senki más VPN.

PureVPN az Opera böngészőhöz

Ezen kívül a PureVPN olyan kifogástalan biztonsági funkciókat kínál, mint a dupla VPN és a hagyma VPN felett. Tartalmaz továbbá AES 256 titkosítást és több protokoll támogatást a maximális felhasználói könnyűség támogatásához. Ez a VPN a blokkolásgátló szolgáltatásokkal is legjobban működik, és lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen a Netflix USA-ba vagy más hasonló szolgáltatásba, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világon. És ezen felül, ez a szolgáltatás nem’t egyáltalán drága. Ehelyett a legolcsóbb vpn-t és a teljes 2 éves előfizetésért mindössze 69 dollárért senki sem közelítheti meg azt, hogy a lehető legjobb ár-érték arányt biztosítsa..

Az egyetlen visszaesés a PureVPN használatánál az, hogy korlátozott felhasználói naplókat tart fenn, de bízhat abban, hogy a szolgáltatás nem veszélyezteti az Ön adatait, hacsak nem vesz részt semmiféle bűncselekményben..

Előnyök

 1. Használja a szolgáltatások széles skáláját Opera böngésző VPN-ként a legjobb áron
 2. DDoS védelem
 3. Dedikált streaming támogatás
 4. P2P és Torrent szerverek
 5. 750 + szerver 141 országban
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Több protokoll támogatás, beleértve az OpenVPN-t és az L2Tp-t
 9. Lehetővé teszi az osztott alagút kialakítását

Hátrányok

 1. Néhány naplót tart
 2. Ingyenes próbaverzió nem érhető el

Szerezd meg a PureVPN-t

A legjobb VPN az Opera ingyen

Az ingyenes szolgáltatások mindig is forró torta tulajdonságai voltak, függetlenül az ipartól, és ugyanez igaz az ingyenes VPN-ekre is. A fizetett szolgáltatások sokkal jobbak lehetnek a teljesítmény, a megbízhatóság és a nagy szolgáltatáscsomagok szempontjából, ám az ingyenes VPN-k csábítása túl nehéz ahhoz, hogy néha ellenálljanak.

Ha azonban nem elég óvatos, egy ingyenes VPN feltétlenül kockázatos beszerzés lehet. Hogy’mert az ingyenes szolgáltatásoknak valahogy pénzt kell keresniük, és sokan elkezdenek olyan árnyas gyakorlatokról, mint például a felhasználói adatok naplózása és értékesítése, valamint az ügyfélalkalmazásuk malware ügynökökbe ültetése, hogy a készpénz csengője csörögjön..

Ez egy nagyon korlátozó ablakot hagy a felhasználó számára választható hiteles ingyenes VPN szolgáltatások szempontjából. De ne!’Ne aggódjon, mindent elrendeztünk az Ön számára. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb VPN-t az Opera Free szolgáltatáshoz, amelybe csak a legmegbízhatóbb szolgáltatók és a leghihetetlenebb funkciók tartoznak:

Windscribe – 10 GB-os adatot kínál Opera böngésző VPN-ként

Az ingyenes VPN-k ritkán nagylelkűek ajánlataiban, és jó jó ingyenes VPN-k keresése közben gyakran olyan szolgáltatásokkal fognak találkozni, amelyek elég bosszantóak. A Windscribe viszont ezt nem csinálja, és annyira nagylelkű, mint amit egy ingyenes VPN kaphat.

Windscribe VPN for Opera Browser

Havonta 10 GB sávszélességet korlátoz, és még 5 GB-ot is hozzáadhat, ha tweettel szolgál a szolgáltatásról. Ez a VPN példátlan 8 szerverhelyet és korlátlan eszközkapcsolatot is kínál.

Ha azt tervezi, hogy ezt a VPN-t könnyű böngészési munkamenetekhez használja az Opera böngészőn, akkor válassza a Windscribe lehetőséget’Ajánlata biztosan elegendő lesz az egész hónapig. A szolgáltatás egyetlen hátránya, hogy hajlamos a gyakori meghibásodásokra, ami miatt időnként nagy időtartamra offline állapotba kerülhet.

Előnyök

 1. Bőséges ingyenes VPN-tervek az Opera böngészőhöz
 2. Korlátlan eszközkapcsolatok
 3. Jellemzői: ad-blokkoló és tűzfal
 4. Támogatja a P2P / Torrenting alkalmazást

Hátrányok

 1. A nyílt VPN-protokoll nem érhető el
 2. Általános lebontások

HotSpotShield – Az egyik legmegbízhatóbb VPN az Opera böngészőhöz

A HotspotShield VPN-t világszerte egy óriási 550 millió felhasználó használja, nincs szüksége bemutatásra. Még azok is, akik menekülnek’t sokat interakcióba lépett a VPN-ek világával, hatalmas elérhetősége miatt hallotta ennek a VPN-nek a nevét. Ez volt a felhasználók egyik legjobb választási lehetősége a hatóságok elfojtó korlátozásainak megkerülésére.

Hotspot VPN az Opera böngészőhöz

Az utóbbi időben azonban a HotspotShield számos vitán ment keresztül, amely súlyosan aláásta hitelességét. Ezen események óta a szolgáltató azonban keményen dolgozott, hogy újjáépítse arculatát, és helyét ismét megerősítse, mint az egyik legjobb ingyenes VPN-hálózat a világon. Két különféle verziót kínál, azaz az ingyenes VPN szolgáltatást és a fizetett társa Hotspot Shield Elite módot. Az előbbi napi 500 MB ingyenes adattal érkezik, és csak egy kiszolgálóhelyet kínál az Egyesült Államokban.

Előnyök

 1. Napi 500 MB adatkorlát az Opera böngésző számára
 2. Az USA szervereinek helyzete biztosított
 3. Kompatibilis alkalmazások érhetők el

Hátrányok

 1. Mindegy’Nem kínálhat egynél több kapcsolatot
 2. Gyakran feltételezhető, hogy a szolgáltatás gyakran csúszik

Tunnelbear – nulla naplót tart fenn Opera böngésző VPN-ként

Rendkívül biztonságos, megbízható, ingyenes VPN-tervet nyújtva az Tunnelbear a legjobb VPN-ek listáján szereplő egyik rendszeres funkciónk. Kompatibilis alkalmazásai csodálatosan jól működnek mindenféle platformon és operációs rendszeren, és nem is működnek’t lassítsa vagy csökkentse túl sokszor a sávszélességet. Az Opera böngésző számára ez a VPN javítja a böngészési élményt, és lehetővé teszi, hogy még biztonságosabbá váljon egy kifejezetten nulla naplózásra vonatkozó irányelv révén.

TunnelbearVPN az Opera böngészőhöz

Ez az ingyenes csomag havonta 500 MB adatkorlátot biztosít, de bármikor frissítheti, hogy korlátlan sávszélességet használjon fizetett előfizetéssel. A legjobb tervükkel, amely 59,88 dollárba kerül egy évre’Ha érdemes feliratkozni, feloldhatja a földrajzilag korlátozott streaming webhelyek blokkolását, elérheti a 20 szerverhelyet, és védelmet nyújthat a magas titkosítási szabványokkal..

Előnyök

 1. A legjobb ingyenes VPN szolgáltatás az Opera böngészőhöz
 2. 5 egyidejű eszközcsatlakozás lehetséges
 3. Erőteljes titkosítás
 4. Zökkenőmentes és jól lekerekített felhasználói felület

Hátrányok

 1. Az adatkorlát 500 MB / hónap
 2. Mindegy’t támogatja a peer to peer vagy a P2P-t

A 2023 legfontosabb Opera VPN-kiegészítő

A fenti címsorokban megismerte azokat a VPN-ket, amelyek a legmegfelelőbbek az Opera böngésző külső / belső aktiválásához. A fizetett részben azonban a megemlített lehetőségek sokak számára drágák lehetnek, ezért gondoltuk’d adjon hozzá egy új listát Opera-szerelmeseink számára. Az alábbiakban felsoroljuk a 10 legnépszerűbb Opera VPN-kiegészítőt, az itt megadott besorolásuk alapján. Ne felejtse el ellenőrizni őket!

 1. ZenMate VPN
 2. Virtuális pajzs
 3. Privatix az Opera számára
 4. Hola Jobb internet
 5. TunnelBear VPN
 6. WebRTC vezérlés

Az Opera VPN használata

Az Opera böngésző nem’t nagy támogatást nyújt a VPN-ek kompatibilis kiterjesztése szempontjából, összehasonlítva más böngészőkkel, például a Chrome-val és a Mozilla-val, amelyek rengeteg böngésző-kiegészítőket és bővítményeket fejlesztenek ki a magán VPN-szolgáltatók számára.

Tehát, ha VPN-biztonságot szeretne megszerezni az Opera böngésző számára, akkor be kell szereznie azt a rendszerrel kompatibilis alkalmazásokon keresztül, amelyeket maguk a VPN-k biztosítanak. Itt’Így lehet átjutni ezzel:

 1. Lépjen bármelyik legjobb VPN-re’Egy előfizetési terv megvásárlása után töltse le a leginkább kompatibilis rendszer kliens alkalmazást.
 2. Telepítse a rendszerére.
 3. Adja meg felhasználói hitelesítő adatait, amikor a rendszer kéri (azaz adja meg a VPN felhasználónevét és jelszavát).
 4. Most válassza ki a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni kíván, és indítsa el a VPN szolgáltatást.
 5. Most minden internetes tevékenységet folytat az Opera böngészőben, jóvoltából a VPN-t.

A legjobb VPN az Opera operációs rendszerre Androidon

Az Android felhasználók száma nap mint nap növekszik, és mivel a hackerek egyik legcélzott mobil operációs rendszere, a védelem iránti igény növekszik. Ha Ön egyike azoknak, akik az operációs böngészőn keresztül érik el az internetet az Android böngészőn, akkor az alábbiakban olvashatják a legjobb VPN-eket az Android számára, amelyek biztosan biztosíthatják a szükséges exkluzív biztonsági fedezetet: Részletes útmutató “A legjobb VPN az Androidra” további információkért.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN for Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

A legjobb Android VPN az Opera számára

Az Opera böngésző VPN nem működik

Az Opera, mint minden szoftver, a problémák, hibák, lefagyások és összeomlások arányos hányadával jár, azonban nincs’t olyan probléma, amelyre nincs megoldás.

Itt találja a 3 legfontosabb hibát, amelyeket átélhet az Opera ellenőrzött, működő megoldásaival együtt:

Az Opera böngésző nem indul el / nem működik a Windows 10 rendszeren

Ha az Opera böngészője nem működik a Windows 10 vagy újabb verziókban, akkor ellenőriznie kell, hogy telepítette-e a rendelkezésre álló legújabb verziót, vagy sem.

Ennek javításához nyissa meg az Opera menüt és kattintson az Opera névjegye elemre. Itt megnézheti, vannak-e elérhető frissítések. Hagyja, hogy a frissítés telepítésre kerüljön, és a probléma feltétlenül megoldódik. Ez a megoldás más problémákra is alkalmazható, például befagyások és összeomlások esetén.

Opera megnyílik, de az’nem megy tovább, azaz nem tölt be oldalakat

A probléma kiküszöböléséhez vagy frissítse a böngészőt, vagy egyszerűen állítsa le az összes olyan nehéz bővítményt, mint például a Flash. Az igazi probléma az, hogy ezek a plug-inek könnyen megfertőzhetik a rosszindulatú programokat és megakadályozhatják a böngésző működését.

Összeomlásokhoz

Használja mindkét fent említett megoldást a probléma megoldására, de ha ez továbbra is fennáll, akkor a lehető leghamarabb el kell távolítania a víruskereső szoftvereket, mivel ezek gyakran zavarhatják sok program működését, és konfliktust okozhatnak..

Opera böngésző VPN vélemények

A BestVPN.co-nál mindig úgy gondoljuk, hogy egy adott szolgáltatás tényleges felhasználói véleménye a legfontosabb, és minden felülvizsgálat során határozottan figyelembe kell venni őket. Ebben a felülvizsgálatban a szokásos Reddit áttekintési mutatók mellett a Quora felhasználói vélemények szakaszát is hozzáadtuk, hogy átfogóbb szolgáltatást nyújtsunk felhasználóinknak:

A legjobb VPN az Opera Reddit áttekintéséhez

A Reddit az egyik legnagyobb online közösség, amely információt szerez a technológiáról, az egészségügyről, az életmódról és más iparágaktól. Ezek között szerepelnek a legjobb vpn reddit szolgáltatások, amelyek nélkülözhetetlenek a túléléshez ebben a világban, ahol az internet korlátozásai nap mint nap növekednek. Az alábbiakban néhány vásárlói véleményt olvashatunk az Opera legjobb VPN-jeiről:

Itt láthatjuk, hogy egy felhasználó beszél az OpenVPN protokoll megbízhatóságáról és arról, hogyan lehet manuálisan beállítani. Nem tanácsolja az ingyenes VPN szolgáltatások használatát. Noha egyetértünk ezzel a ponttal, még mindig vannak néhány INGYENES név, amelyek túlmutatnak (fent említettek). Végül egy linket biztosít a VPN-k köréhez, amely magában foglalja a NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN és TorGuard felső neveket.

Hozzászólás a redditspider64 beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "Opera VPN alternatíva".

Ugyanazon szálon egy másik Redditor, amely alternatívákat kér az Opera VPN-hez, miután a böngésző leállította az alkalmazáson belüli szolgáltatást. A VPN a MIT és CERN tudósok alkotása. Mint ilyen, megkönnyebbülten érzi magát, ha nagy anonimitást kap az interneten, hogy szabadon és megszakítás nélkül fedezze fel az internetet. Feltétlenül vegye igénybe a prémium tervet, bár inkább, mint az ingyenes.

Hozzászólás a TomNotMike beszélgetésből’megjegyzés a beszélgetésből "Opera VPN alternatíva".

A legjobb VPN az Opera Twitterről

Mivel a böngésző nem engedélyezi a VPN-ek kompatibilitását, a Twitteren nem volt sok közvetlen javaslat a Best Opera VPN-hez. Ehelyett sok felhasználó dicsérte a beépített VPN-szolgáltatást, amely jelenleg nem működik. Ezt követően a fenti útmutató a rendszer-kompatibilis VPN-szolgáltatás legoptimálisabb gyűjteménye a böngésző fejlesztése érdekében’biztonságát.

A legjobb VPN az Opera Quora áttekintéshez

A Quora-on a legtöbb felhasználó és iparági szakértő, akiknek a válaszait részletesen áttekintettük, azon a véleményen volt, hogy az Opera böngészõ beépített VPN-je valójában nem VPN. Ezt a VPN-t inkább proxy-szolgáltatásnak, mint VPN-nek jelölték. Az egyik legjobb válaszként, amelyet a platformon gyűjtöttünk, megemlítették, hogy az Opera VPN nem volt biztonságos lehetőség a felhasználók számára, és csak az volt, hogy a felhasználók internetes forgalmát átirányítsa a cégükön keresztül’szerverei. Egyáltalán nem megfelelő, ha komoly adatvédelmi rajongója vagy.

Az Opera böngésző (beépített VPN-sel) valódi VPN?

A legjobb VPN az Opera GYIK-hez

Hogyan kapcsolhatom be a VPN-t az operához?

Opera böngésző’A legnagyobb hátránya, hogy nem’A VPN-ekkel való veleszületett kompatibilitás szempontjából sokat nyújtanak, ellentétben a többi hasonló népszerű böngészővel. Annak érdekében, hogy a VPN-t legjobban engedélyezze a böngészőben, le kell töltenie a rendszerrel kompatibilis OS-alkalmazásokat a VPN-szolgáltatók által.

Az Opera böngésző használata biztonságos?

Bár nem’Mostanra nyilvánvalóan nincs nagyobb biztonsági kapcsolata, de a jelenlegi korszakban bármely kifinomult hacker könnyen beléphet a böngészőbe, és felismerheti az Ön IP-jét, nyomon tudja követni tevékenységeit, szifonozhatja az érzékeny adatokat, és akár rosszindulatú programok telepítéséhez is felhasználhatja..

Mennyibe kerül a SurfEasy??

A SurfEasy nagyon olcsó szolgáltatás. Jelenleg 3 tervet kínál. Az első teljesen ingyenes, havonta 500 MB-os adatsáv-korlátozással. A fizetett tervek havonta 3,99 USD-tól indítanak korlátlan adatcsomagért, míg a másik terv havonta 6,49 USD-t kap, ugyanazokkal a szolgáltatásokkal, mint a korábbi csomag, plusz további 12 ország és torrent védelem. Ha azonban az Opera Gold VPN előfizetője volt, akkor kedvezményeket kaphat a SurfEasy szolgáltatásban.

 

Következtetés

A BestVPN.co-nál arra törekszünk, hogy minden formában szigorúan betartjuk a felhasználói adatvédelmet. Célunk, hogy az összes népszerű platform számára elérhető legjobb útmutatók tárházát felépítsük, hogyan lehetne a lehető legjobban megóvni őket a kívülről származó esetleges veszélyekkel szemben.

A VPN-k használatának előmozdítása nem a célunk, hanem a cél elérésének eszköze annak érdekében, hogy a felhasználók folyamatosan védettnek és biztonságosnak érezzék magukat az interneten. Tartalmazzuk a lehető legjobb kutatást, a rendelkezésre álló tényeket, a becsületes szolgáltatók véleményét, és összekeverjük a tartalmi irányelveinkkel, hogy mindig a legjobb minőséget biztosítsuk, de ha van valamilyen csúszás vagy ha nem’A jelentéstételi szabványokhoz hasonlóan mindig értékes kritikával fordulhat hozzánk, és segíthet jobbá válni.

Legjobban értékeljük felhasználóinkat, és mindig nyitottak vagyunk véleményükre. Várakozással tekintünk az alábbi megjegyzésekbe.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  27 legjobb VPN-böngésző - A biztonság garantálása a VPN-böngészők ingyenes alkalmazásaival