Roku VPN – Kako postaviti i instalirati najbolji VPN za Roku

Život ponekad može biti stvarno dosadan i dosadan. Radni dugi sati za opstanak u ovom brzom svijetu oduzima vam većinu energije, ostavljajući samo jedan put za zabavu: filmove / TV emisije. Međutim, budući da pravilo običnog čovjeka nikad ne ide, morate pristupiti brojnim pitanjima piratstva i autorskih prava zbog pristupa različitim vrstama sadržaja ili određenim naslovima. Isto vrijedi i za uređaje poput Rokua. Iako imate puno mogućnosti na kanalima, neki možda neće otkriti cjelokupnu dostupnu bazu naslova.

Zbog toga je presudno pretplata na Roku VPN. Pročitajte ovaj vodič iz Best VPN-a da biste pronašli najbolje opcije na tržištu za deblokiranje kanala na Roku-u:

8 najboljih VPN-a za Roku

 1. Kako postaviti Roku VPN
 2. Kanali dostupni za gledanje na Roku uređajima
 3. Kako dodati kanale na Roku
 4. Mogu li vam VPN-ovi pomoći da usmjeri više sadržaja na Roku?
 5. Najbolji VPN za Roku u 2018. godini
 6. Besplatno VPN za Roku

Što je Roku?

Ako ti’živio sam ispod stijene ili općenito u areni’Dobro smo svjesni ogromnog spektra zabavnih proizvoda, dopustimo da detaljnije objasnimo što Roku zapravo jest. Poznat širom svijeta zbog svoje praktičnosti i praktičnosti, Roku je streaming TV i media player, objavljen 2008. godine. Dostupan je u brojnim oblicima, uključujući Smart TV, prijenosne streaming palice i set-top box.

Roku VPN

Postoje čak i Roku uređaji za starije televizore koji koriste A / V kablove, što znači da je cjelovito rješenje za sve’s potrebama za zabavom. Najbolji dio svega: Roku pruža gledateljima pristup i na zahtjev i streamingu sadržaja putem kanala koji su birani pomoću daljinskog upravljača. Nema dostupnog sadržaja jer čak imate mogućnost pristupa Amazonu, Hulu i Netflixu!

Kako djeluje Roku?

Različiti proizvodi dostupni od Rokua imaju zasebne načine povezivanja. No, osnovni se spajaju na televizor pomoću HDMI kabela, od Roku uređaja do televizora. Nakon dovršetka uparivanja i konfiguracije, Roku se povezuje na Internet putem bežične / ožičene veze kako bi pristupio vašoj kućnoj mreži. Uređaj funkcionira tako što preuzme video sadržaj s interneta i zatim vam ga pruži na TV-u.

Kako djeluje Roku

Otkad je Roku “potoci” datoteke za preuzimanje izravno, nema potrebe da se one spremaju, što eliminira spremanje teških datoteka iz predmemorije, slično kao u postupku Netflixa. Korisnici imaju mogućnost učitavanja aplikacija ili kanala za pristup određenim filmovima / TV emisijama, slično instaliranju različitih aplikacija na pametni telefon ili tablet. Uz pravu kolekciju kanala, uživat ćete u streaming iskustvu kao nikada do sad!

Što je Roku

Roku vam daje snagu da odlučite što želite vidjeti i kada. To je gotovo kao da dobijete sve “na zahtjev”, što ne samo da se osjećate dobro nego i impresionira ostale promatrače i goste koji posjećuju vaš dom. Još jedna dobra stvar Rokua je da se OS stalno ažurira revizijama sučelja, dodacima značajki, sigurnosnim ažuriranjima i ispravkama programskih pogrešaka..

Kanali dostupni za gledanje na Roku uređajima

Kada je Roku ušao na tržište uređaja za zabavu 2008. godine, korisnici su imali ograničen izbor kanala. Međutim, nakon što je brzo porastao do slave, uređaj je prešao s jednog na preko 3000 kanala. Na Rokuu možete lako pronaći sadržaj s emitiranih mreža poput NBC, CBS, ABC i Fox’s Hulu VoD ili CBS svi pristupni kanali. Ovo je samo nekoliko imena za imenovanje, ali u nastavku je popis ostalih najpopularnijih kanala na Roku koji će vas ostaviti preplavljenim:

 1. Filmovi i TV emisije - PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play trgovina i još mnogo toga!
 2. Sport - UFC Online, WWE Network, WatchESPN, NFL Now, NHL Game Center, NBA League Pass, MLB.TV i još mnogo toga.
 3. Vijesti - ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, The Blaze i razni drugi.
 4. Internet - Vimeo, Break, YouTube i druge poznate internetske video platforme.
 5. Plex Media Server - Svi Roku uređaji podržavaju Plex Media Server koji je najbolji način gledanja osobnog sadržaja i svih vaših omiljenih filmova / TV emisija na jednoj lokaciji!

Kako dodati kanale na Roku

Instaliranje kanala na Roku ne zahtijeva nikakvo raketno znanje. Korištenje uređaja nevjerojatno je jednostavno, jer je OS prilično intuitivan i jednostavan za upotrebu. Jednostavno se pomaknite prema dolje “Kanali za strujanje” na početnom izborniku i pritisnite ljubičastu boju “u redu” gumb na daljinskom upravljaču, bit ćete preusmjereni u trgovinu Roku kanala, gdje možete pronaći premium / besplatne aplikacije dostupne za instalaciju. Koristiti “Traženi kanali” značajka da biste pronašli onu koju tražite i pomaknite se na stranicu za instaliranje.

Kako dodati kanale na Roku

Mogu li vam VPN-ovi pomoći da usmjeri više sadržaja na Roku?

Kad je riječ o strujanju različitih vrsta sadržaja na Rokuu, ponekad možete naići na pogrešku koja vam onemogućuje pristup kanalu, zbog geo-ograničenja. Ako ste obožavatelj strašne struje ili P2P / Torrenting, vjerojatno imate ideju o tome zašto različiti kanali to mogu učiniti. Sve proizlazi iz pravila kršenja autorskih prava i zakona protiv piraterije. Različiti filmovi / TV emisije moraju dobiti odgovarajuće licenciranje produkcijskih kuća za pružanje sadržaja u raznim zemljama.

Kao rezultat, ako se licenciranje ne dobije i ograniči na samo nekoliko zemalja, ljudi koji se nalaze u drugim mjestima širom svijeta neće moći pristupiti njihovim omiljenim filmovima / TV emisijama preko različitih kanala. Zato je nevjerojatno važno da se svaki ljubitelj streaminga pretplati na VPN uslugu, jer sam Roku koristi Geo-IP praćenje za otkrivanje vaše lokacije. Budući da je vaša IP adresa vaš virtualni ID, samo ispravna vam može omogućiti pristup različitim kanalima.

Dakle, kako VPN može pomoći Roku korisnicima? Maskirajući svoju IP adresu i čini se da vam se čini kao da ukupno živite u drugoj zemlji. VPN usluge mogu šifrirati vašu vezu radi zaštite dolaznog / odlaznog prometa, sprječavajući vas od znatiželjnih pogleda vladinih agencija i tvrtki za borbu protiv piraterije. Ono što je najvažnije, pomažu u zaobilaženju geo-ograničenja trenutnim pomakom mjesta. Možete sjediti u Japanu, ali i dalje moći pristupiti svim sadržajima iz SAD-a povezivanjem s matičnim poslužiteljem!

* U našim testovima, Nord VPN najbolje je funkcionirao kako bi deblokirao potoke s različitih lokacija na Rokuu.

Roku VPN - Kako postaviti i instalirati najbolji VPN za Roku

Najbolji VPN za Roku u 2018. godini

Za deblokiranje kanala na Rokuu potrebna je upotreba VPN-a koji nudi napredne značajke / alate za zaobilaženje geo-ograničenja, istovremeno štiteći vaš identitet od autorskih trolova i agencija za borbu protiv piraterije. Ako VPN ne nudi dovoljno jaku enkripciju ili ima DNS / IP propuštanja, nećete moći uživati ​​u besprijekornom deblokiranju. Iz tog razloga dodali smo popis najboljih VPN-ova za Roku u 2018. godini na temelju performansi, pouzdanosti, podrške, cijena i značajki:

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. NordVPN

  NordVPN

  11,95 USD3.49Na mjesec

  • 5200+ poslužitelja u 60 zemalja
  • 6 istodobnih veza
  • Radi sa US / UK / JP Netflix
  • Izvrsne performanse P2p / bujice
  • Dvostruki VPN i luk preko VPN-a
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet za web mjesto s popustom od 70%
  Pročitajte recenziju

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 3. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 4. IPVanish

  IPVanish

  10 USD6.49Na mjesec

  • PPTP, L2TP / IPSec & OpenVPN protokoli
  • 25.000+ IP-ova & 225+ poslužitelja u 60+ zemalja
  • 5 Multi prijava
  • 7-dnevno jamstvo povrata novca
  • Upto 256bit enkripcija

  Pouzdan popust na 69%
  Pročitajte recenziju

NordVPN za Roku

Sa sjedištem u Panami, NordVPN se svrstao među najsigurnije usluge na tržištu, koje korisnicima pružaju potpunu zaštitu zahvaljujući blažim zakonima o zaštiti podataka u zemlji. Za strujanje / deblokiranje, pružatelj čak nudi “Pametna igra” tehnologija koja omogućava zaobilaženje 400+ geo-ograničenih platformi koje pokrivaju ogroman komad s Roku kanala.

Najbolji VPN za Roku u 2018. godini

Ako to nije bilo dovoljno, NordVPN čak nadmašuje druge pružatelje nevjerojatno velike brzine, koje poboljšavaju cjelokupno iskustvo streaminga na Rokuu. Svi poslužitelji rade s hvalevrijednom konzistencijom, s nekoliko problema s zaostajanjem za one koji uspostavljaju dugotrajne veze. Uprkos tome, imate pristup preko 4205 poslužitelja u 62 zemlje, zbog čega je postupak odabira prilično jednostavan za deblokiranje kanala na Roku.

prozodija

 1. 4205 Poslužitelji u 62 zemlje.
 2. Davatelj nula za brze bujice
 3. Maksimalna zaštita na mreži putem DoubleVPN-a
 4. P2P / Torrenting omogućeno na posebnim poslužiteljima
 5. DDoS zaštita i automatski prekidač

kontra

 1. Skupe mjesečne cijene

posjetitelj usluga

ExpressVPN za Roku

ExpressVPN upravlja uživa prilično istaknuto prisustvo na mreži u svim BEST VPN kategorijama, zahvaljujući izuzetnom razvojnom timu i nevjerojatno brzim poslužiteljima koji su savršeni za gledanje filmova / TV emisija na mreži u HD. Ona također nudi neusporedivu privatnost i anonimnost na mreži, onu za koju turske vlasti čak ne mogu dobiti ništa od davatelja usluga tijekom incidenta u kojem je sudjelovao VPN.

Mogu li vam VPN-ovi pomoći da usmjeri više sadržaja na Roku

ExpressVPN postavlja prilično traku za prenošenje i učitavanje brzina, stoga otpada na vrh naše ljestvice. To vrijedi posebno za ljubitelje strujanja ili P2P / Torrenting. Kao rezultat toga, možete se osigurati maksimalnom brzinom za odblokiranje različitih kanala za strujanje omiljenog sadržaja. Za povezivanje imate pristup 2.000+ VPN servera u 148 lokacija VPN poslužitelja i 94 zemlje.

prozodija

 1. Jednostavno deblokiranje Roku kanala
 2. 2.000+ VPN poslužitelja u 90 zemalja
 3. Nula mrežnog prometa
 4. 30-dnevno jamstvo za povrat novca
 5. VPN aplikacije za PC, Mac, iOS i Android

kontra

 1. Skupi mjesečni plan

posjetitelj usluga

PureVPN za Roku

Sa sjedištem u Hong Kongu, PureVPN je nanio velik udarac na tržištu, zbog otkrivanja informacija vladinim tijelima u slučaju zataškavanja, koji su vidjeli da mladu djevojku muči cyber-kriminalac. Iako je web stranica uvijek spominjala svoje postupke sječe drva, naišla je na veliku vatru. Od tada, PureVPN je dosta poboljšao svoju ponudu.

Kako postaviti VPN na Roku

Osim smanjenja cijena, VPN nudi izvanredan raspon značajki, koje uključuju izvorne aplikacije za sve popularne platforme, 2000+ poslužitelja u 140+ zemalja širom svijeta, podijeljeni tuneliranje za maksimalnu sigurnost prilikom strujanja piratskog sadržaja ili sudjelovanja u P2P / torrentingu, 256-bitna AES enkripcija, prosljeđivanje porta, DDoS zaštita za poboljšanje vaše mogućnosti deblokiranja Roku kanala!

posjetitelj usluga

IPVanish za Roku

Sjedište SAD-a može se odlučiti ostati daleko od IPVanish-a, zbog njegovog položaja. Međutim, jedna od najboljih stvari kod pružatelja usluga je ta što jamči potpunu anonimnost, unatoč strogim zakonima o obveznom čuvanju podataka u zemlji. Bilo je nula slučajeva VPN-a koji pruža bilo kakve informacije vladinim tijelima, što osigurava da je njihova aplikacija za deblokiranje za Roku potpuno sigurna.

IPVanish za rok

Korisnici imaju ogromnu mrežu od 1000+ poslužitelja u 60 zemalja širom svijeta. Čak imate i nativne aplikacije dostupne za sve platforme, bilo da su to Linux, iOS, Android, Mac i Windows. Cijene počinju od 10 USD mjesečno, ali imate 7-dnevno jamstvo povrata novca. Postoji čak SOCKS5 proxy za maksimalnu anonimnost za P2P / Torrenting, a VPN nudi mogućnost uspostavljanja 10 veza istovremeno.

prozodija

 1. 40.000+ IP’s i 1000+ VPN poslužitelja
 2. 7-dnevna garancija povrata novca
 3. SOCKS5 Proxy i Kill Switch
 4. Prihvaća kripto valute
 5. Native Apps za sve platforme

kontra

 1. Sa sjedištem u SAD-u

posjetitelj usluga

Privatni internetski pristup (PIA) VPN za Roku

Osnovali su ga Ted Kim i Andrew Lee 2010. godine, privatni pristup internetu (PIA) pružatelj VPN usluga sa sjedištem u SAD. Kao takav, mora se susresti s mnogim pitanjima u vezi sa svojom sposobnošću pružanja potpune privatnosti. SAD su savezi saveza Pet i četrnaest očiju koji redovito razmjenjuju informacije i prepuštaju se masovnom nadzoru. Zbog toga mnogi ne vjeruju usluzi.

Privatni internetski pristup (PIA) VPN za Roku

Međutim, PIA nikada nije otkrila nikakve podatke vladinim tijelima. Iako mu ne možete vjerovati zbog svoje privatnosti, i dalje ga možete koristiti za deblokiranje kanala kanala ili jednostavno zaobilazak geo-ograničenja roka. Jednom kada se prijavite, imat ćete pristup do 3500 poslužitelja u 32 zemlje. Značajke koje dobivate uključuju prosljeđivanje luka, podršku rutera, odabir porta, SOCKS5 proxy, 5 višestrukih prijava i blokator oglasa / praćenja!

prozodija

 1. 3.500 poslužitelja u 32 zemlje širom svijeta
 2. DNS i IPv6 zaštita od curenja
 3. Značajka Internet Kill Switch
 4. Prosljeđivanje i odabir luka
 5. 256-bitna enkripcija AES-a

kontra

 1. Sa sjedištem u SAD-u

Besplatno VPN za Roku

Na BestVPN.co strogo savjetujemo našoj korisničkoj bazi da ne upada u zamku besplatnog VPN-a, jer će većina koraka duboko ukorijeniti u sjenovitu poslovnu praksu da bi platila održavanje servera, ažuriranja aplikacija, korisničku podršku i druge troškove koji se odnose na njih na hosting VPN-a. No, budući da ne žele svi ulagati u premium davatelje usluga, i može vam postati malo frustrirajuće platiti uslugu ako je samo namjeravate privremeno koristiti - besplatni VPN-ovi su dobar izbor bez obzira.

Windscribe za Roku

Windscribe je kanadska usluga koja, iako je BESPLATNA, nudi dobro osmišljenu web stranicu koja pruža pristup intuitivnim aplikacijama za postizanje maksimalne sigurnosti. Iako je ograničenje propusnosti od 10 GB uobičajeno na besplatnom planu, testiranjem provajdera na svoja četiri osnovna poslužitelja postigli smo prilično nevjerojatne brzine. Ovo je bilo korištenje BESPLATNIh poslužitelja, a ne premium. Dakle, definitivno savjetujemo korištenje Windscribe-a!

Besplatno VPN za Roku

prozodija

 1. Ograničenje propusnosti od 10 GB
 2. Proširenje preglednika Chrome
 3. Odgovarajuća korisnička podrška
 4. Brze brzine putem šifriranja IKEv2
 5. Native aplikacije koje se jednostavno koriste

kontra

 1. Nema Live Chat

Rots štit za Roku

Hotspot Shield američki je pružatelj VPN usluga, koji nastavlja s dobivanjem i gubitkom slave zbog niza problema sa svojom VPN aplikacijom. Međutim, ako je samo za privremenu upotrebu, kao što je i većina BESPLATNIh VPNS-a - onda je to sjajan izbor za mase. Pružatelj usluge nudi izvanredne brzine za streaming i P2P / Torrenting s malim kašnjenjem. Jedini problem je što imate ograničenje od 750 MB dnevno.

Rots štit za Roku

prozodija

 1. 750MB dnevnica
 2. Automatski prekidač
 3. Nije otkriveno curenje DNS-a
 4. Proširenje za Chrome
 5. Dostupno je dijeljenje tunela

kontra

 1. Spora korisnička podrška

Sakrij.me za Roku

Hide.me nudi i plaćene i besplatne usluge, baš kao i gore spomenuta imena. Jedina je razlika što vam daje 2 GB podataka mjesečno za igranje. Ostale značajke koje dobijate s BESPLATNIM planom uključuju tri lokacije poslužitelja (Nizozemska, Kanada i Singapur), povezivanje s jednim uređajem, aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS, pa čak i Google Chrome.

Sakrij.me za Roku

prozodija

 1. Proširenje preglednika Chrome
 2. 35 poslužitelja u 28 zemalja
 3. Automatska Wi-Fi zaštita
 4. Aplikacije na više platformi
 5. Davatelj nulte zapise

kontra

 1. Loše brzine

Kako postaviti Roku VPN

Odabir VPN-a samo je dio postupka uživanja u besprijekornom deblokiranju. Na svom Roku uređaju također morate postaviti najjeftiniji VPN koji može varirati ovisno o starijim ili novijim generacijama Roku uređaja. Međutim, ako sigurno postoji jedna stvar, sami Roku hardver ne možete koristiti za stvaranje VPN veze. Umjesto toga, morat ćete u bilo kojem trenutku omogućiti VPN vezu za Roku player!

Možete otkriti dva načina. Prvi uključuje dijeljenje VPN veze na prijenosnom računalu s Roku uređajem stvaranjem Hotspot-a. Iako vam se dogodi smanjenje brzina, lako možete uživati ​​u deblokadi. Jednom kada se povežete, provedite IP test kako biste osigurali da ste uspostavili uspješnu mrežu s vanjskim poslužiteljem. Drugo uključuje korištenje ugrađenog VPN, DD-WRT ili usmjerivača rajčice!

Postavljanje Roku VPN metodom virtualnog usmjerivača

Kao što je već spomenuto, VPN na Roku uređaju lako možete povezati virtualnim usmjerivačem, kreiranim od prijenosnog računala / PC-a. Wi-Fi žarišne točke odličan su način dijeljenja vašeg interneta s drugima, čak i putem VPN veze. Da biste započeli, slijedite dolje navedene korake:

 1. Prijavite se s preporučenim pružateljem VPN-a.
 2. Pretplatite se na odgovarajući plan i preuzmite odgovarajući softver.
 3. Pritisnite gumb za instalaciju. Ovo će stvoriti novi adapter u “Mrežne veze”.
 4. Na popisu pronađite svoju VPN vezu i desnom tipkom miša kliknite na “Svojstva”.
 5. Klikni na “Dijeljenje” karticu i provjerite “Dopusti ostalim korisnicima mreže” opcija.
 6. Spojite Roku uređaj na računalo’s Wi-Fi Hotspot.

Postavljanje Roku VPN metodom DD-WRT / usmjerivač rajčice

Postavljanje VPN-a na DD-WRT ili Tomato usmjerivačima je kompliciran proces koji zahtijeva veliko tehničko znanje. Morate slijediti potpuni popis uputa kako biste osigurali da VPN uspješno kontrolira internetsku vezu, omogućujući korisnicima oko kućanstva da uživaju u deblokiranju ili izmjeni lokacije, bez ikakvih aplikacija. NordVPN nudi integrirane VPN rutere koje možete kupiti ovdje. Za postavljanje VPN-a na DD-WRT ili Tomato, slijedite ovaj vodič.

Kako postaviti VPN za Roku pomoću zajedničkog PC VPN veze

 1. Otvoren svoje Windows računalo i glava na traku za pretraživanje
 2. Tip “cmd” podići naredbeni redak
 3. Odaberi “Pokreni kao administrator” i tip sljedeće:
 4. netsh wlan postavljen način hostednetwork = dopusti ssid = NETWORKNAME tipka = PASSWORD
 5. Ime vaš virtualni usmjerivač postavljanjem sljedećih vrijednosti:
 6. ssid = [naziv za vašu mrežu] ključ = [lozinka za vašu mrežu]
 7. Pogoditi “Unesi” i dobit ćete više poruka u kojima piše:
 8. “Mrežni je način postavljen da dopušta”
 9. “SSID host mreže je uspješno promijenjen”
 10. “Lozinka za pristup hostiranoj mreži korisničkog ključa uspješno je promijenjena”
 11. Početak vaš virtualni usmjerivač unosom: netsh wlan pokrenuo hostiranu mrežu u CMD
 12. Primit ćete poruku u kojoj piše “Mreža s hostom je započela”
 13. Otvoren “Centar za mrežu i dijeljenje” i idi na “Promijenite postavke adaptera”
 14. Desni klik na prethodno stvorenoj VPN vezi i idite na “Svojstva”
 15. Klik na “Dijeljenje” tab i krpelj oba “Dopusti ostalim korisnicima mreže” opcije
 16. Skretanje na vašem Roku uređaju i glava prema “postavke” izbornik
 17. Odaberi Mreža > Bežična veza (Wi-Fi) > Postavljanje nove Wi-Fi veze.
 18. Spojiti na Wi-Fi mrežu koju ste upravo stvorili u sustavu Windows!

Kako instalirati VPN za Roku pomoću zajedničke Mac VPN veze

 1. Otvoren vaš Mac laptop i glava prema “Postavke sustava” izbornik
 2. Klik na “Dijeljenje” i s lijeve ploče Odaberi “Dijeljenje Interneta”
 3. set sljedeće postavke za uspješno dijeljenje VPN-a na Roku:
 4. Podijelite svoju vezu s: [VPN vezu koju ste upravo stvorili]
 5. Za računala koja koriste: potvrdite okvir za “Wi-Fi” radi lakšeg povezivanja
 6. Otvoren Opcije Wi-Fi, Unesi naziv mreže i Odaberi kanal
 7. Koristiti WPA2 Personal za sigurnost i Unesi zatim lozinku kliknite na U redu
 8. Skretanje na Internet dijeljenju s izbornika i klik na “Početak”
 9. Otvoren svoj Roku uređaj i glava prema “postavke” izbornik
 10. Klik na mreži > Wi-Fi > Postavljanje nove Wi-Fi veze
 11. Spojiti na Wi-Fi mrežu koju ste upravo stvorili na Macu

VPN za Roku alternative

VPN-ovi su zapravo pravedni “Virtualne privatne mreže” a ne neka specifična tehnologija. Kao takve, ne postoje druge alternative za to. Moglo bi se tvrditi da su proxy usluge vrlo slične, ali ne integriraju bilo kakvu šifriranje. To ostavlja fizički privatno umrežavanje (PPN-ove) kao jedinu alternativu, ali ova opcija nema komercijalnog davatelja usluga. Ako želite jednostavno deblokirati, korištenje proxy usluge na Roku web pregledniku X dobra je opcija!

Najbolji Roku Media Streameri

Sada su mnogi svjesni, ali kao što je spomenuto ranije Roku dolazi u raznim oblicima / veličinama / vrstama. Odabir VPN-a jednako je težak kao i pronalazak najboljeg streamer-a za medije. No, budući da BestVPN.co nastoji pokriti sve aspekte uživanja u besprijekornom Roku doživljaju za strujanje svojih omiljenih filmova / TV emisija, u nastavku smo naveli detalje o svim najnovijim Roku media streamerima:

Najbolji Roku Media Streameri

Roku Ultra

Roku Ultra dolazi pod redne uređaje marke, po cijeni od 130 USD. To je set-top-box koji koristi vrhunski hardver i najmoćniji procesor svih Roku uređaja. Korisnicima omogućuje reprodukciju videa s vanjskih pogona, podržavajući formate HFS +, NTFS, FAT32, pa čak i FAT16. Postoji glasovni daljinski upravljač na kojem pritisnete gumb i izgovorite naslov za pretraživanje na uređaju.

Roku Ultra

Eksperimentirali smo s ovom značajkom i dobili smo točne rezultate u svakom trenutku, što osigurava da to nije marketinški trik. To čini život još lakšim nego prije, pogotovo kad pronađete film / TV emisiju za gledanje. Daljinski upravljač ima čak i tracker koji počinje piskati, pritiskom na gumb na vrhu Roku Ultra. Uređaj čak podržava 720p, 1080p i 4K UHD s HDR videom pri 60 fps.

Roku Streaming Stick

Dobar kolega Roku Ultra, Streaming Stick, kao što naziv govori, jednostavan je proizvod u obliku USB-a, koji se na TV priključuje preko HDMI kabela. U usporedbi s Ultra, Roku Streaming Stick nevjerojatno je jeftiniji, vrativši vas samo za 50 USD. Nema dostupnih Ethernet priključaka, pa ćete morati imati bežični usmjerivač za postavljanje internetske veze.

Roku Streaming Stick

Slično kao Roku Ultra, ova verzija također nudi pristup preko 3000 kanala. Jedina razlika između njih je ta što daljinski upravljač nema značajku pretraživanja glasa ili pretraživača. Također, ne možete strujati u 4K kvaliteti, osim ako ne kupite Roku Streaming Stick Plus koji je dostupan za 70 dolara. Također nudi više Wi-Fi raspona, što vam ide u prilog ako je vaš usmjerivač daleko od televizora.

Roku premijera i premijera+

Najprije pojasnimo da su Roku Premiere i Premiere + dva različita uređaja. Oba su uređaja sposobna strujati u 4K UHD uz HDR video pri 60 fps. Oni su set-top-box-ovi, što znači da ih možete izravno povezati putem Ethernet kabela na internet, omogućavajući vam bolju brzinu prijenosa za gledanje omiljenih filmova / TV emisija.

Roku premijera

U odnosu na Roku Ultra, Premiere + je 23% jeftiniji, dostupan za samo 99 dolara. To je otprilike 30 dolara jeftinije, što je dobra opcija, pogotovo ako imate proračun. Jedini problem ovog uređaja je što Ethernet port na stražnjoj strani podržava samo do 1000Mbps. Ne možete primati gigabitne brzine, što može malo ometati strujanje!

Roku Express i Express+

Roku, predstavljeni kao Roku proizvodi početne razine, Roku Express i Express + nude kompatibilnost korisnicima koji se još uvijek oslanjaju na starije televizore. Mogu raditi s kompozitnim A / V kablovima koji koriste tradicionalne crvene, bijele i žute boje koje su bile prilično poznate prije nego što je HDMI nastao i popularnost na maksimalnoj razini praktičnosti.

Roku Express

Najbolji VPN za Roku često postavljana pitanja

Kako djeluje Roku Stick?

Roku se povezuje na internet putem bežične / ožičene veze za pristup vašoj kućnoj mreži. Uređaj funkcionira tako što preuzme video sadržaj s interneta i zatim vam ga pruži na TV-u. Otkad je Roku “potoci” datoteke za preuzimanje izravno, nema potrebe da se one spremaju, što eliminira spremanje teških datoteka iz predmemorije.

Koliko koštaju Roku kanali?

Dodavanje kanala ne isprazni vaše džepove! Obično ćete pronaći sve kanale koje možda želite instalirati za streaming BESPLATNO, no u slučaju šanse za nadoknadu koje nemate, maksimalne cijene će se kretati negdje između 0,99 do 1,99 dolara. To isključuje troškove pretplate na kanal.

Koliko košta korištenje Rokua?

Kao što smo već spomenuli, Roku nudi raznoliku ponudu proizvoda. Kao takve, cijene mogu varirati ovisno o vašim potrebama. Roku Ultra set-top-box košta oko 130 dolara, Premiere i Premiere + imaju cijenu od 99 i 109 dolara, Streaming Stick dostupan je samo za 50 dolara, a Express i Express + mogu se kupiti za 29,99 i 39,99 dolara.

Koji su kanali besplatni na Roku

Na Roku je dostupan veliki popis besplatnih kanala za instalaciju. Neki od najpoznatijih su Pluton TV, Crackle, Roku Channel, CW App, PBS Kids, Comet, Newson, Tubi, Twitch, YouTube, Vimeo i Break.

Zamotavanje stvari

Uređaji poput Rokua su spasioci koji omogućuju nevjerojatno jednostavan i praktičan pristup svim omiljenim sadržajima iz cijelog svijeta. Pristup uslugama kao što su BBC iPlayer, Hulu, Netflix, Amazon Prime i još više kroz jedno sučelje, ništa ne može pobijediti Rokuov streaming doživljaj. Dodajte ovo VPN-u koji zaobilazi sva geo-ograničenja i nikad nećete napustiti svoj dom vikendom, zbog masovne ovisnosti o bingeju!

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me