Najbolji VPN za Windows – Sakrijte svoj identitet na računalu / prijenosnom računalu!

Microsoft je na prvom mjestu na tržištu operativnih sustava. To “Windows” proizvod je jedinstven, nudi izuzetnu intuitivnost, ljubaznost i izvanrednu podršku.

Zahvaljujući neprimetno pokretnim, poluprozirnim prozorima koji klize zaslonom i atraktivnom dizajnu, korisnici mogu bez problema obavljati brojne tehničke zadatke..

Zahvaljujući uobičajenim poslovnim aplikacijama kao što su Microsoft Word / Excel, opremljenim najboljim VPN-ovima za Windows, operativni sustav sada je postao de facto standard za većinu pojedinaca / korporacija.

Želite li osigurati svoj Windows OS i povećati anonimnost na mreži? Ako je tako, onda ste na pravom mjestu. Za vašu pomoć stvorio sam opsežni vodič.

Namjena je pomoći razjasniti važnost VPN-a za naše gledatelje, kako konfigurirati jedan na različite verzije u sustavu Windows i koji su dobavljači najbolji izbor za 2019. godinu!

Zašto mi treba VPN za moj Windows PC / laptop?

Unatoč tome što su mnoge države donijele zakone za veću kontrolu Interneta i inicijative poput Dana sigurnijeg interneta (SID) i Mjera svijesti o cyber sigurnosti, mnogi mladići još uvijek nisu svjesni koliko su njihovi podaci i privatnost na mreži vrijedni..

Ako imate dobru ideju o geo-ograničenjima, zakonima o kršenju autorskih prava i ukidanju neto neutralnosti, ovaj odjeljak možete preskočiti. U posljednje vrijeme za manje informirane osobe stvorio sam sažetak o potrebi za VPN-om.

 1. Skrivanje identiteta - Sprječava vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) da sazna o vašim aktivnostima pregledavanja interneta, čineći vas anonimnima!
 2. Vladin nadzor - Zemlje dio četrnaest / devet / pet saveza prepuštaju se masovnom nadzoru. VPN-ovi vas štite od znatiželjnih očiju.
 3. Lokacije Geo Spoof - Zaobiđite iritantne blokove sadržaja i geografska ograničenja prebacujući svoju lokaciju i promijenite svoju IP adresu u lokalnu.
 4. Javna Wi-Fi zaštita - Barovi / kafići / restorani mogu vam pružiti internet, ali nisu sigurni. VPN-ovi vas štite od hakera pomoću javnih Wi-Fi veza.
 5. Zaobilazna cenzura - Ograničenja sadržaja koja su postavile vlade, radna mjesta i škole lako se mogu zaobići korištenjem sigurne i moćne VPN usluge.
 6. Torrenting bez stresa - Prepuštanje P2P / torrenting može dovesti do silnih novčanih kazni iz DMCA obavijesti. Najbolji VPN za bujice će sakriti vaš identitet, budale od lovaca zbog kršenja autorskih prava.

Što potražiti u VPN-u za svoj Windows PC / laptop

Imajte na umu da pronalaženje onog koji najviše odgovara vašim potrebama zahtijeva da budete svjesni različitih faktora. Dakle, stvorio sam ovaj skup značajki za odabir najboljeg VPN-a za Windows 10, 8 ili 7,

Ako se ručni postupak čini previše zastrašujući, naši čitatelji uvijek mogu potražiti VPN uslugu treće strane. Uvijek kažem svojim gledateljima da uzmu svoje vrijeme, kad odaberu pružatelja usluge.

 1. Lokacija davatelja usluga - Ovisno o određenoj zemlji’Prema zakonima o podacima, davatelj VPN-a može ili ne može ponuditi potpunu zaštitu vaših podataka. To je neovisno o politici ništice.
 2. Višestruka prijava - VPN-ovi su praktični alati, ali ako ih možete koristiti samo na jednoj platformi, stvari se po malo zakompliciraju. Potražite dobavljača koji dodjeljuje istodobne veze na više uređaja / OS-a.
 3. Lokacije poslužitelja - Potražite VPN uslugu koja nudi mnoštvo dostupnih lokacija poslužitelja. To vam olakšava zaobilazak web-mjesta s ograničenim ograničenjima.
 4. Ograničenja - Izbjegavajte davatelje usluga koji ne nude P2P / Torrenting podršku, nameću ograničenje propusnosti ili nemaju napredne / općenite značajke za korištenje potpune privatnosti.
 5. Zapisivanje - Za korisnike koji brinu o privatnosti, obratite posebnu pozornost na pružatelje usluga nulte zapise. Najbolji davatelji usluga bit će jasni o svojoj praksi bez klauzula o izbjegavanju sitnih ispisa.
 6. Šifriranje - Vojni razred, AES-256-CBC enkripcija, trenutačni je zlatni standard za VPN-ove, zajedno s savršenom tajnošću unaprijed..
 7. Brzina - Prije donošenja konačne odluke testirajte učinkovitost različitih pružatelja usluga. VPN-ovi već spuštaju brzinu veze, zbog dodatnog sloja enkripcije dodanog mreži.
 8. Cijena - Pouzdani pružatelji usluga nude ravnotežu između isplativosti i vrijednosti. Također su iskreni u pogledu povrata novca, besplatnih razdoblja suđenja, podrške i dostupnih popusta.

Koje su najbolje VPN usluge za moje Windows računalo?

Ako ste malo tehničar, vjerojatno znate da Windows 10 ima problem s privatnošću. Sinkronizacija podataka s Microsoftovim poslužiteljima, dodavanje pomoćnika Cortana i integrirano oglašavanje pomažu u personaliziranju vašeg iskustva.

Istodobno, zamagljuju liniju između privatnosti i sigurnosti. Klauzula od Microsofta’s politikom privatnosti navodi se da korporacija ima mogućnost pristupa, otkrivanja ili čak očuvanja osobnih podataka, uključujući sadržaj u privatnim mapama i e-porukama.

Sada većinu tih ranjivosti možete onemogućiti. No, još uvijek ima nekih, kojima je potrebna dodatna pomoć. Ovo je mjesto gdje vam dolaze VPN-ovi koji anonimno pokrivaju sve vaše mrežne aktivnosti.

Dakle, bez dodatnog divljanja, pogledajte popis najboljih VPN-a za Windows koje sam ispunio na temelju pouzdanosti, performansi, podrške, dostupnosti poslužitelja, privatnosti i značajki.

NordVPN - Panamska usluga usredotočena na privatnost

NordVPN - Panamska usluga usredotočena na privatnostPros: Deblokira VoD-ove poput američkog Netflixa i BBC iPlayera. Nudi veliku bazu podataka od 5396 poslužitelja u 61 zemlji širom svijeta. Podržava šest istodobnih veza.

Blokada oglasa / zlonamjernog softvera / alat za praćenje Besplatna proba je dostupna. Dopušteno je dijeljenje P2P / datoteka s dostupnim specijaliziranim poslužiteljima za torrenting. Nudi aplikacije za sve platforme / uređaje, uključujući Android TV.

Cons: Mjesečni plan je skup. Povrat novca može potrajati dodatnih 30 dana.

Konačna presuda: NordVPN zarađuje rijetku ocjenu od 5 zvjezdica od BestVPN.co za svoje Windows mogućnosti. Nudi intuitivnog klijenta koji se pohvali snažnom enkripcijom i nudi mnoštvo korisnih značajki privatnosti.

Pročitajte ovaj pregled NordVPN-a za 2019. za više informacija!

ExpressVPN - All-Rounder s velikom kompatibilnošću rutera

ExpressVPN - All-Rounder s velikom kompatibilnošću ruteraPros: Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima. Zaobilazi geo-ograničenja na američki Netflix i ostale VoD-ove. Nudi 2.000+ poslužitelja mreže u 94 zemlje i 148 lokacija širom svijeta.

Šest istodobnih veza. Podrška za P2P / torrenting. Korisnicima je čak dostupan 30-dnevni povrat novca. Zatamnjeni poslužitelji za zaobilaženje geo-ograničenja u zemljama poput Kanade.

Cons: Nema mogućnosti prosljeđivanja luka. Općenito skupa usluga.

Konačna presuda: Davatelj usluga sa sjedištem u BVI-u može se pohvaliti politikom nezapisivanja trupa koja je čak uzdrmala i turske vlasti. Od BestVPN.co dobiva ocjenu od 4,5 zvjezdice, zahvaljujući snažnoj kompatibilnosti s korisničkom bazom i usmjerivačem.

Davatelj nudi vlastitu aplikaciju usmjerivača. To Windows korisnicima olakšava uspješnu konfiguraciju sigurne mreže za cijelo kućanstvo. Brzine su također nevjerojatne!

Pročitajte ovaj pregled ExpressVPN za 2019. za više informacija!

PureVPN - Odličan izbor za strujanje

PureVPN - Odličan izbor za strujanjePros: Sa sjedištem u Hong Kongu (Sigurna lokacija). Automatska preklopna sklopka, blokiranje oglasa, split tuneliranje, NAT vatrozid i zaštita od curenja DNS / IPv6. Istodobna veza na pet uređaja.

300.000 + IP adresa & 2000 + poslužitelja u 140 zemalja. Dostupni su optimizirani namjenski poslužitelji za strujanje. Split tunneling i SOCKS5 proxy za poboljšane performanse.

Cons: Rijetki problemi sa povezivanjem u sustavu Windows. Nije dostupno besplatno probno razdoblje.

Konačna presuda: Pod upravljanjem GZ Systems i sa sjedištem u Hong Kongu (jedno od najsigurnijih internet čvorišta na svijetu), PureVPN ima svoje dobre i loše dane.

VPN ima nezadovoljne kupce, ali pruža velike brzine za preuzimanje i prijenos neprekidno, uz vrlo minimalan gubitak brzine. Pročitajte ovaj PureVPN pregled 2019. za više informacija!

CyberGhost - usluga koja sve deblokira!

CyberGhost - usluga koja sve deblokira!Pros: Sa sjedištem u Rumunjskoj (sigurna lokacija). 7-dnevna probna i 45-dnevna garancija povrata novca (USP dobavljača). Ogromna kolekcija od 2850+ poslužitelja za deblokiranje web stranica i VoD-ova.

Višestruka prijava na pet uređaja. Dodaci za preglednike Mozilla i Chrome Browser. Sigurna Wi-Fi značajka za sigurnost u javnosti. Automatski prekidač i DNS / IP zaštita od curenja.

Cons: Nema dostupnog prosljeđivanja luka. Pronađene propuste u Mac klijentu.

Konačna presuda: CyberGhost nudi veliku svestranost svojim korisnicima. Ima različite načine rada kao anonimno surfanje, deblokiranje struje, sigurna Wi-Fi žarišna točka, anonimna bujica i deblokiranje web stranica.

Pružatelj usluga također nudi izvrsne performanse za streaming / torrent aktivnosti. Najbolji dio svega: korisnicima je na raspolaganju 45-dnevno jamstvo povrata novca za testiranje usluge.

Pročitajte ovaj CyberGhost Review 2019 za više informacija!

Surfshark - najbolji jeftini pružatelj VPN-a s velikom vrijednošću

Surfshark - najbolji jeftini pružatelj VPN-a s velikom vrijednošću

Pros: Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima (stručna nadležnost za VPN). Troškovi prilagođeni proračunu (47,76 USD za 2 godine). Naslijeđene simultane veze (bez ograničenja - USP davatelja usluge)

Cons: Značajka MultiHop za povećanje anonimnosti. CleanWebTM (Blokator oglasa / Tracker / Malware). Automatski prekidač za ubijanje i Wi-Fi zaštita za anonimnost u javnosti.

Konačna presuda: Surfshark je novopridošli korisnik koji je brzo raširio krila na tržištu najjeftinije VPN. Njegove performanse, pouzdanost i privatnost daju mu 4,2 ocjene BestVPN.co.

Pročitajte ovaj pregled Surfshark 2019 za više informacija!

Napunjen - VPN sa sjedištem u struji usmjerenom na Holandiju

Napunjen - VPN sa sjedištem u struji usmjerenom na HolandijuPros: Sa sjedištem u Gibraltaru (sigurno VPN čvorište). Zaobilazi ograničenja sadržaja na Netflix Us VoD usluzi. Nudi poslužitelje performansi u više od 39 zemalja širom svijeta.

Istovremeno se spaja na 5 uređaja. Podrška za chat uživo dostupna je i prilično responzivna. Značajke poput, Automatska veza, Kill Switch temeljen na vatrozidu i Otkrivanje porta.

Cons: Cijene pretplatničkih planova. Propuste pronađeni u MacOS klijentu.

Konačna presuda: Dostupno je transparentno evidentiranje nekih pitanja sjednice / povezivanja za suradnju s vladom u pravnim slučajevima sa nalogom.

Ti se zapisnici brišu u roku od 30 dana. Cijenim iskrenost koju VPN unosi u proizvod, jer je bolji nego kasnije biti šokiran / iznenađen.

Ivacy VPN - visoke performanse za strujanje / torent

Ivacy VPN - visoke performanse za streaming-torrentingPros: Sa sjedištem u Singapuru (VPN prijateljska nadležnost). Proširni popis 1000+ poslužitelja na 100+ lokacija. Zaobilazi ograničenja sadržaja na VoD-ovima. Dostupni su optimizirani P2P poslužitelji.

Cons: Nema kompatibilnosti s TOR-om. Nema struje Netflixa.

Konačna presuda: Osnovan u Singapuru, Ivacy je još jedna sigurna i sigurna VPN usluga. Položaj mu je plus, zahvaljujući prikladnim zakonima o čuvanju podataka i internetskoj cenzuri.

Svi podaci su sigurni prema Komisiji za zaštitu osobnih podataka, što jamči vašu anonimnost od lokalnih davatelja internetskih usluga i vlada. Mjesečne cijene počinju od 11,95 USD.

VyprVPN - VPN koji omogućuje brze brzine

VyprVPN - VPN koji omogućuje brze brzinePros: Sa sjedištem u Švicarskoj. Više od 700 poslužitelja u 70 zemalja širom svijeta. Dostupna je multiplatformna, multiprotokol podrška. Istovremeno se povezuje na do 5 uređaja.

Omogućuje korisnicima da se upuštaju u P2P / Torrenting. Ograničen besplatni račun dostupan s neograničenom širinom pojasa za strujanje / bujicu. Davatelj nulte zapise.

Cons: Nema StealthVPN protokola na osnovnom planu. Pitanja konzistentnosti izvedbe.

Konačna presuda: VyprVPN je stekao brzu slavu na tržištu, zahvaljujući velikim brzinama za streaming i P2P / Torrenting. Također se može pohvaliti snažnom politikom privatnosti.

IPVanish - savršen za pronalazak cenzure

IPVanish - savršen za pronalazak cenzurePros: Usluga ima široko širenje 1200+ VPN servera u 60 i više zemalja. Također nudi 40.000+ dijeljenih IP-ova za dovršavanje skrivanja identiteta.

Možete čak uspostaviti veze na 10 različitih uređaja. Pristup značajkama kao što su Kill Switch, IPv6, DNS zaštita od curenja, web proxy SOCKS5. 7-dnevna garancija povrata novca.

Cons: Besplatna proba nije dostupna.

Konačna presuda: IPVanish je VPN usluga sa sjedištem na Floridi, koja nudi visoku razinu sigurnosti, obećavajući da će vaš pravi IP biti nedostupan lokalnim davateljima internetskih usluga i državnim agencijama.

Neograničenu propusnost možete koristiti s nekim najboljim značajkama za deblokiranje web mjesta za pristup Netflixu, Amazon Prime i BBC iPlayeru. Pružatelj također ne drži zapisnike koji bi poštivali anonimnost korisnika.

TorGuard - pruža jaku anonimnost na mreži

TorGuard - pruža jaku anonimnost na mrežiPros: Pružatelj usluga je P2P-friendly. Nudi proširenu mrežu od 3.000+ poslužitelja u 50+ zemalja širom svijeta. Korisnici mogu istovremeno uspostaviti veze na pet uređaja.

Stealth proxy za deblokiranje slučajnih web stranica. Dostupna je autorizacija s dva faktora. MITM zaštita od napada. SOCKS5 / SSH / HTTP / SSL i razni drugi protokoli.

Cons: Aplikacija Windows klijent ponekad zaostaje. Nema besplatnog suđenja.

Konačna presuda: Sa sjedištem u SAD-u korisnici možda neće pronaći TorGuard uslugu pouzdanu. Ipak, nikada nije uhvaćen u otkrivanju privatnih podataka.

VPN nudi i snažnu OpenVPN enkripciju, koja omogućava deblokiranje VoD-ova. Jedina je šteta što će korisnici morati uložiti u namjenski IP da bi iskoristili većinu VPN usluga.

Druge manje pouzdane mogućnosti koje treba razmotriti

Navedeni pružatelji usluga već imaju dobro uspostavljen ugled na tržištu. Za korisnike koji žude za nečim jedinstvenim, stvorio sam zaseban popis za neke manje poznate mogućnosti.

Svrha ovoga je pružiti svojoj publici jasnu sliku o različitim “prikladan” opcije za njihove Windows prijenosna i osobna računala. Nadam se da će vam olakšati proces donošenja odluka:

Privatni pristup internetu (PIA) - Davatelj usluga u Michiganu poznato je ime. Nudi ogroman popis od 3236 poslužitelja u 29 zemalja. Čak podržava sve protokole, uključujući PPTP, SSTP, L2TP / IPSec i OpenVPN. Pravila o privatnosti nevjerojatno su transparentna, potvrđujejući da je VPN potpuno siguran za upotrebu.

Avast SecureLine VPN - Popularni kreator antivirusnog programa prešao je dodatnu milju nudeći VPN proizvod koji šifrira i osigurava vaš internetski promet. Pružatelj usluga podržava niz lokacija, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Tursku, Poljsku, Rusiju, Meksiko, Češku i Njemačku.

Norton Wi-Fi privatnost VPN - Norton by Symantec je još jedna poznata Anti-Virus usluga koja nudi VPN proizvod. Privatnost Wi-Fi-a jedinstvena je, jamči najvišu razinu privatnosti, osiguravajući vaš internet šifriranjem na razini banke.

Cryptostorm VPN - Cryptostorm sa sjedištem u Islandu i Kanadi je VPN usluga koja postaje sve jača. Preferirani je izbor za mnoge koji dijele datoteke, skloni su privatnosti ili žele surfati s DARK WEB-om. Stoga možete biti sigurni da pružatelj ne održava zapise veza / sesije.

HideMyAss! (HMA) - Iako je HideMyAss vrlo popularan pružatelj VPN-a, mnogi se korisnici drže dalje od toga. Razlog je njihova suradnja s zakonskim tijelima i izdavanje trupaca. Ipak, ako samo tražite davatelja VPN-a za deblokiranje web stranica, davatelj usluga nije loš izbor.

UnoTelly VPN - Sa sjedištem u Grčkoj, UnoTelly VPN prerastao je u veliku multinacionalnu organizaciju. Davatelj ne koristi Google DNS poslužitelje. Koristi fizički hardver kako bi vam pružio maksimalnu razinu zaštite. Klijent nudi izvanredne značajke kao što su kill-switch i ugrađeni roditeljski nadzor.

OverPlay VPN - OverPlay sa sjedištem u Velikoj Britaniji relativno je novi dobavljač na tržištu koji se snažno usredotočuje na privatnost. Ima veliki bazen poslužitelja u oko 50 zemalja svijeta, a pritom nudi izuzetnu anonimnost, podržava neograničen P2P / Torrenting, a nudi čak i brzinu od čak 6 Mbps..

WiTopia VPN - WiTopia je još jedno poznato ime među VPN davateljima. Nudi veliku bazu poslužitelja koja pruža pristup u više od 40 zemalja širom svijeta. Korisnici čak koriste velike brzine od 30 Mbps do 35 Mbps na 50 Mbps vezi - ovisno o blizini poslužitelja i web lokacijama kojima pristupate.

VikingVPN - Sa sjedištem u SAD-u VikingVPN je relativno novi VPN na tržištu. Ima jedan od najskupljih planova cijena, počevši od 14,95 USD mjesečno. Za visoku cijenu, davatelj ne nudi ništa karakteristično, ali pruža dobru i sigurnu cjelokupnu uslugu.

Boxpn - Boxpn je smješten na Sejšelima, VPN usluga srednje klase koja nudi kompetentnu uslugu, vrlo velike brzine i dobru dostupnost poslužitelja. Dobivate više od 7 Mbps za preuzimanje i streaming, što je dovoljno dobro za korištenje zabave u obliku filmova / TV emisija.

Ručno konfiguriranje VPN-a za različite verzije sustava Windows!

Iako je ovaj vodič o tome “Najbolji VPN za Windows”, Uvijek odlučim poboljšati tehničku stručnost svojih gledatelja. Prijavljivanje i instaliranje programa je jednostavno. Upoznavanje sa specifičnostima pomaže vam razumjeti više aspekata oko toga što VPN radi.

Dakle, odlučio sam zašto vam ne pomognete u potrazi za uputama. Ispod možete pronaći detaljne upute za postavljanje VPN-a na različitim verzijama sustava Windows. Tu spadaju i zloglasni Windows 10, 8 i 7. I ja bih radio XP, ali to bi bilo previše zastarjelo haha.

Kako mogu postaviti VPN na Windows 10

 1. Klik “Mreža” koja se nalazi na programskoj traci sustava Windows.
 2. (Pored sata u donjem desnom kutu trake).
 3. Odaberi “Mrežne postavke”, iznad “Zrakoplovni način”.Najbolji VPN za Windows
 4. Odaberi VPN pod mrežom & Internet naslov.
 5. Klik na “Dodajte VPN vezu”.
 6. krpelj napredne opcije, ako je potrebno.Kako mogu postaviti VPN na Windows 10
 7. Od vas će se sada zahtijevati Unesi neke informacije.
 8. Mi osnovan PPTP konfiguracija od freevpnaccess.com.
 9. Dobar je izvor za ručno postavljanje VPN-ova.Zašto mi treba VPN za Windows i prijenosno računalo
 10. Klik na “Uštedjeti” nakon popunjavanja svih pojedinosti.
 11. Povratak na prethodni izbornik, klik na gumbu za povezivanje.
 12. Uživati pomoću VPN-a putem metode PPTP protokola!

Ručno konfiguriranje VPN-a za različite verzije sustava Windows

Kako mogu konfigurirati VPN na svom Windows 8 OS-u?

 1. glava na traku za pretraživanje i upišite “VPN”.
 2. Odaberi “Upravljanje virtualnim privatnim mrežama (VPN)”.Kako mogu konfigurirati VPN na svom Windows 8 OS-u
 3. Klik na “+” gumb za dodavanje VPN veze.Što potražiti u VPN-u za svoje Windows računalo
 4. Napunite iznesite potrebne podatke.
 5. Pronaći davatelj koji podržava L2TP / IPSec protokole.Koje su najbolje VPN usluge za moje Windows računalo
 6. Desni klik na “Mreža” na programskoj traci sustava Windows.
 7. Odaberi “Mrežne i internetske postavke”.Jesu li Windows VPN-ovi ilegalni u SAD-u
 8. Klik na “Promijenite postavke adaptera” od “Status” izbornik.Je li u redu za upotrebu puknute verzije sustava Windows za VPN
 9. Pronaći ćete VPN vezu koju ste stvorili.
 10. Desni klik to i Odaberi “Svojstva”.Postoji li besplatni VPN za PC
 11. Klik na “sigurnosti” kartica.
 12. Odaberi L2TP / IPSec iz “Vrsta VPN-a”.Kako postaviti VPN na Windows 8 OS

Kako postaviti VPN na moj Windows 7 PC / laptop

 1. glava prema “Centar za mrežu i dijeljenje” izbornik.
 2. Klik na “Postavljanje nove veze ili mreže” opcija.Kako postaviti VPN na moj prijenosni računalnik sa sustavom Windows 7 (1)
 3. Odaberi “Povežite se s radnim mjestom” za pokretanje čarobnjaka za vezu.Kako postaviti VPN na moj prijenosni računalnik sa sustavom Windows 7 (2)
 4. Klik na “Upotreba moje internetske veze (VPN)” za početak postupka.Kako postaviti VPN na moj prijenosni računalnik sa sustavom Windows 7 (3)
 5. Tip IP adresu vaše VPN usluge.
 6. Unesi naziv za vezu.
 7. Klik na “Sljedeći” opcija.Kako postaviti VPN na moj prijenosni računalnik sa sustavom Windows 7 (4)
 8. Unesi relevantno korisničko ime i lozinku.
 9. krpelj “Zapamtite ovu lozinku, ako je potrebno.
 10. Udari “Spojiti” dugme!Kako postaviti VPN na moj prijenosni računalnik sa sustavom Windows 7 (5)

Često postavljana pitanja (FAQ)

Jesu li Windows VPN-ovi ilegalni u SAD-u?

Iako su SAD dio saveza s pet očiju i nameću stroge politike čuvanja podataka i cenzuru interneta, Vlada još nije zabranila VPN usluge. Možete jednostavno preuzeti i instalirati bilo koje proširenje, bez brige o pravnim poteškoćama.

Je li u redu za upotrebu puknute verzije sustava Windows za VPN?

Iako nema štete u korištenju puknutih verzija različitih VPN-a, obično se savjetuje da stvarno platite premiju. Većina puknutih datoteka često dolazi prepuna tona antivirusa i zlonamjernog softvera koji mogu oštetiti sve podatke. Sigurno ne vrijedi riskirati.

Postoji li besplatni VPN za PC?

Ako ne želite trošiti novac na plaćenu pretplatu, na raspolaganju su vam besplatna VPN rješenja. Neke od najboljih opcija od nedavno uključuju Windscribe, Hide.Me i TunnelBear. Ovaj besplatni VPN za Windows vodič možete provjeriti za dodatne mogućnosti.

Zamotavanje stvari

Nadam se da će vam ovaj vodič pomoći da pronađete najbolji VPN za Windows na temelju vaših potreba i zahtjeva. Svako spomenuto ime dodano je nakon opsežnih istraživanja i analiza.

Pokušavam biti što precizniji u svojim vodičima, ali ako mislite da postoje bolja rješenja ili naiđete na bilo kakve probleme / probleme, ne ustručavajte se ubaciti komentar ispod!

Odgovorit ću osobno i pokušati pružiti što veću pomoć. Također, pomozite bratu dijeljenjem ovog vodiča, ako smatrate da je to korisno. Hvala unaprijed

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me