Najbolji VPN za PC – Pregled kompatibilan sa sustavom za sve marke PC-a

Računala sada postoje kao nezamjenjive komponente našeg modernog svijeta. Stanujući svugdje, od bolnica do korporativnih kuća, omogućuju korisnicima obavljanje brojnih zadataka. Gotovo je nemoguće preživjeti bez računala na raspolaganju. No, kako njihova popularnost i dalje raste ubrzavanjem, rizici za podatke koje pohranjuju i prenose također se znatno povećavaju. Zbog toga im je neophodno raditi pod okriljem najbolje VPN usluge. Dakle, pružamo vam najbolji mogući vodič, evo vodiča o najboljem VPN-u za PC.

Jesu li PC VPNs sigurni za upotrebu?

VPN-ovi su vjerojatno najsigurniji način anonimnog pretraživanja interneta i održavanja privatnosti u digitalnom carstvu. U trenutačnim vremenima svaki pojedinac brzo postaje potreban za korištenje VPN-a za zaštitu od hakiranja i upada u privatnost.

Jesu li PC VPNs sigurni za upotrebu?

Od veza sa zlonamjernim softverom do prijevara za krađu identiteta i od kriminalnih hakerskih skupina do onih koji žele iskoristiti ranjivosti na nultim danima na osobnim računalima, prijetnje dolaze u različitim stupnjevima, ali svaka od njih može nanijeti značajnu štetu vašim osobnim i poslovnim podacima.

Suprotno uvriježenom mišljenju, VPN-ovi ne krivotvore samo vaše IP adrese i preusmjeravaju samo vaš mrežni promet. Moderne dnevne VPN usluge mogu vam pružiti ultra sigurne značajke web pristupa, poput prekidača ubijanja, sprečavanja propuštanja IPV6, podrške za višestruki protokol, šifriranja visokog stupnja i puno više, što jamči da snoopersi imaju prilično težak pristup podacima..

Je li legalno koristiti PC VPN?

Osim u nekim vrlo represivnim režimima i zemljama svijeta poput onih u Iranu i Kini, VPN-ovi su potpuno legalni za korištenje i raspoređivanje u cijelom svijetu. Prepoznavatelji interneta u regijama poput SAD-a, Europske unije, Velike Azije i Bliskog Istoka najistaknutiji su korisnici na svijetu.

Je li legalno koristiti PC VPN?

I kako se sve razvija i pronalazimo nove načine da koristimo stvari, VPN industrija se ne razlikuje jer sada pružaju toliko ekskluzivnih usluga nego prije nekoliko godina.

Npr. oni od nas koji vole streaming omiljenog mrežnog video sadržaja, vjerodostojni PC VPN može nam pomoći u deblokiranju i pristupu geo-ograničenom sadržaju. Korisnici koji žive u Velikoj Britaniji sada nemaju problema s pristupom emisiji namijenjenoj samo američkoj publici ako koriste dobru PCNN uslugu.

VPN-ovi su izraz individualne slobode i kontrole, što ih čini ne samo zakonski, već i moralno prihvatljivim i preporučenim.

Je li sigurno koristiti PC VPN na svim uređajima?

Kao i u slučaju svake kategorije proizvoda i usluge u svijetu, prevare i prevare postoje i u svijetu PC VPN-ova. Uglavnom se morate držati dalje od besplatnih VPN usluga i onih koje postoje u sferi Androida & ekosustav aplikacije za iOS.

Je li sigurno koristiti PC VPN na svim uređajima?

VPN-ovi su kapitalno intenzivni proizvodi zbog infrastrukture potrebne za pokretanje poput globalnih sustava poslužitelja, funkcija podrške protokolima i slično, tako da većina besplatnih usluga održava svoj novčani tok prodajom korisničkih podataka, neželjene pošte ili implantacijom koda za praćenje unutar uređaja.

Najbolji VPN za PC koji ćemo spomenuti kasnije u ovom pregledu, neizmjerno su pouzdani i postoje s jedinim ciljem da korisnicima omoguće maksimalnu internetsku sigurnost. Ovi VPN davatelji mogu biti skupi, ali budite sigurni da su sigurni za upotrebu na svim uređajima, npr. Tabletima, pametnim telefonima, osobnim računalima i više.

Podržane VPN robne marke

Gotovo nema marki računala koji ne podržavaju VPN-ove. To je zato što marke PC-ova samo pružaju hardver, a uobičajeno ih nema’• ograničiti pristup instaliranju bilo kojeg određenog softvera na njihove sustave.

Bez obzira imate li HP prijenosno računalo ili koristite novi sustav proizveden od Lenovo, VPN će definitivno raditi na njemu. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft i drugi, sve su najpopularnije svjetske robne marke i svi podržavaju VPN..

Međutim, neki OS otežavaju instalaciju i VPN kao npr. nekoderima i programerima teško je instalirati VPN izravno na svoje sustave.

Dok s druge strane, pružatelji VPN-a nude namjenske aplikacije za upotrebu u drugim popularnim OS-ovima poput Windows-a i Macova, čineći vam još lakšim preuzimanje i postavljanje gotovo bilo kojeg VPN-a davatelja na koji ste pretplaćeni.

Podržani VPN operativnog sustava računala

Kako popularnost VPN-a i dalje raste zbog ljudi koji pronalaze mnogo nove prednosti korištenja, gotovo svi OS-ovi počeli su pružati urođenu podršku softveru. Popularniji OS poput Windows, Android, iOS i Macs pokriva većina VPN-a putem namjenskih aplikacija za platforme.

Međutim, složeniji OS poput UNIX-a i Linuxa ne dobivaju svoje namjenske aplikacije od pružatelja VPN-a, jer ovi OS-ovi imaju mnogo distribucija i konfiguracija, što čini herkulov zadatak da razviju jedinstvenu aplikaciju za platforme..

Ali nema potrebe da se zavaravate, jer oni koji koriste platforme poput Linuxa uglavnom pripadaju tehničkoj areni i nalaze se u zvanjima poput kodiranja, programiranja, sigurnosti podataka i slično, tako da znaju svoj put oko tako lukavih instalacija.

S druge strane, na raspolaganju je mnogo detaljnih vodiča s vrhunskim VPN-ovima koji na neizmjerno jednostavan način prolaze kroz mnoge složene postavke..

Top VPN za popis računala

Evo opsežnog popisa s 10 najboljih VPN-ova za PC:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. TorGuard VPN
 10. Privatni pristup internetu (PIA)

Najbolji VPN za PC 2018

Nije dovoljno biti samo adekvatan u svijetu VPN-a, jer moderni potrošači zahtijevaju dodatne mogućnosti i novu upotrebljivost ako će platiti uslugu.

VPN-ovi koji jedva zadovoljavaju kriterije najbržeg VPN-a poput pružanja ograničenih poslužitelja, prosječne sigurnosti podataka i korisničke podrške mogu preživjeti na tržištu, ali nema mjesta na našem popisu najboljih VPN-a za PC 2018..

Zajamčiti poslužiteljsku infrastrukturu koja se širi na desetine zemalja i koja sadrži tisuće IP-ova, pružajući ultra sigurnu enkripciju i podršku protokola, mogućnost deblokiranja bilo čega od Netflix US-a do HotStar India i sposobnog napajanja čak puno više od toga, ovdje je naš popis za top VPN za PC 2018:

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

ExpressVPN - Vrh linije VPN Posebno za računala

Baziran na podatkovnom području Britanskog Djevičanskog ostrva i koji se može pohvaliti sa 2000+ poslužitelja na 148 lokacija koji se nalaze širom svijeta, ExpressVPN opravdava svoj linijski niz “VPN s najviše povjerenja u svijetu” prilično prikladno.

Najbolji VPN za PC 2018

Nikad se nije čuvao ili okretao u zapisnicima korisnika. Kako svjedoči nedavni slučaj u Turskoj. Express VPN pokazuje uzorni integritet u zaštiti privatnosti potrošača.

Pročitajte detaljno u ovom ažuriranom expressvpn pregledu.

Povrh svega, šifrira pakete podataka sa svojih poslužitelja u šifriranju AES 256 razreda, pruža podršku svim vrlo sigurnim protokolima poput Open VPN-a, deblokira gotovo sve geografski ograničene web stranice za streaming i sadržaj i čak nudi posvećenu podršku putem izvornih aplikacija na široki repertoar platformi.

Jedina mana ove usluge je ta što, naime, nudi samo tri istodobne veze, a drugo, ne’ne dolazi jeftino. Godišnji plan košta 99,95 USD jednom, dok će se u dvogodišnjem planu jednom potrošiti 69,95 USD.

prozodija

 1. Namjenske aplikacije na kompatibilnom OS-u računala
 2. Višestruka podrška plaćanja
 3. Visoki standardi šifriranja
 4. Ekspanzivna podrška protokola
 5. Nulta pravila dnevnika

kontra

 1. Nema namjenskih P2P poslužitelja
 2. Skupi planovi cijena

posjet-expressvpn

PureVPN - nudi visoko kompatibilnu, jednostavnu aplikaciju za osobna računala

Sa sjedištem u Hong Kongu, PureVPN je usluga koja je uvijek išla dodatnu milju prema usluzi svojih kupaca i pružanju im neizmjerne lakoće u pogledu svih aspekata korištenja usluge. Bilo da’S vrlo povoljnim cjenovnim planovima ili proširenom izvornom podrškom / aplikacijama za više platformi, PureVPN ostaje usluga prebijanja staza.

PureVPN za pc

Svojim pretplatnicima nudi sve u ekskluzivnim značajkama poput prekidača kill, NAT vatrozida, zaštite od propuštanja DNS-a, DDoS zaštite, mogućnosti deblokiranja za streaming web mjesta, split tunneling, onion over VPN i još više.

Pročitajte cjelovite detalje u ovoj Pure VPN recenziji.

Tamo gdje nedostaje, nalazi se na području zabave i ispunjavanja zahtjeva za izdavanje podataka od nadležnih vlasti. Međutim, budite sigurni, slučaj u kojem je otkriveno da usluga vodi korisničke zapisnike bio je slučaj u koji je bila uključena kriminalna namjera.

Za ostale aktivnosti koje se tiču ​​slobode interneta, poput torrenta ili strujanja ograničenih sadržaja, PureVPN neće reproducirati trzaj i preusmjeravati vaše podatke.

Ova je usluga povoljna za proračun. Dvogodišnja pretplata s PureVPN koštat će vas samo 69,12 USD, a godišnja pretplata nije’To nije skupo niti će vam trebati jednokratno naplatiti 59,04 USD.

prozodija

 1. DDoS zaštita djeluje na svim računalnim OS-ovima.
 2. Namjenski P2P i Torrent poslužitelji
 3. 750 + poslužitelja u 141 zemlji
 4. VPN Hotspot
 5. Nat Firewall
 6. Podrška za više protokola, uključujući OpenVPN i L2Tp
 7. Omogućuje splitsko tuneliranje

kontra

 1. Vodi neke zapisnike
 2. Besplatna proba nije dostupna

Posjetite PureVPN

NordVPN - Pruža sigurnost najviše razine za računala

S jednom od najbržih brzina tijekom našeg pregleda na svim platformama, NordVPN je izuzetno pouzdan i nudi široka rješenja za sve vrste VPN korisnika. Ova usluga od samog početka nije bujna, ali nekolicina njih može se uskladiti sa njezinim sigurnosnim značajkama i nevjerojatnim brojem poslužitelja koji ukupno broji 3359+ poslužitelja u 60+ zemalja.

NordVPN za pc

Sa sjedištem u Panami, NordVPN nudi šest istovremenih veza, višestruku podršku protokola, ekskluzivnu značajku SmartPlay za streaming web mjesta poput netflixa i dvostruko šifriranje za dodatnu sigurnost. Međutim, prednosti tu ne prestaju jer možete računati na davatelja usluge koji će imati najduži produžetak, a pritom će se suočiti s minimalnim, ako ih ima, poremećajima u nastavku usluge.

Ne zaboravite provjeriti našu ažuriranu recenziju nordvpn.

Ranije je to bila jedna od cjenovnih usluga, ali sada je unutar pristupačnog prozora, koštalo je samo 125,64 dolara za trogodišnji plan pretplate..

prozodija

 1. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP i SSTP protokoli za sve modele računala.
 2. Namjenski P2P i torrent.
 3. Tor s VPN dostupan
 4. Besplatno probno razdoblje
 5. Dostupna je dvostruka enkripcija
 6. 3359 poslužitelja u 60+ zemalja
 7. Prihvaćen je bitcoin i Payment Payment
 8. Značajka SmartPlay za web lokacije koja struji

kontra

 1. Mjesečni plan skup je 11,95 USD mjesečno

Najbolji VPN za PC - Pregled kompatibilan sa sustavom za sve marke PC-a

IPVanish - nudi besprijekornu podršku za strujna web mjesta za računala

Ako tražite dobavljača VPN-a koji ne pokvari HD kvalitetu vašeg strujećeg sadržaja niti dopušta da ikona punjenja veći dio vremena zakači zaslon, tada možete upoznati svoje podudaranje s IPVanishom.

IPVanish za pc

Čudesnim imenom servis se držao pred više etabliranim konkurentima. IPVanish nudi šifriranje AES 256 razreda, višestruku podršku protokola, zippy brzine, mala vremena pingback-a, 1000+ poslužitelja i još mnogo toga,

Ali ono što kod nas BestVPN.co najviše volimo kod ove usluge je da je njegov UX na namjenskim aplikacijama izuzetno fluidan i lagan za kretanje, što je najbolje isprobati za prva vremena.

prozodija

 1. Dostupna je neograničena propusnost za sve LAN mreže računala.
 2. OpenVPN i L2TP / IPsec VPN protokoli
 3. Deblokira Geo-ograničeni sadržaj
 4. Nulta pravila dnevnika
 5. 40.000+ dijeljenih IP adresa

kontra

 1. Korisnička podrška je spora
 2. Nema besplatnog suđenja

Posjetite IPVanish

PrivateVPN - Jednostavan i lagan VPN za PC

Najbolja stvar kod bilo koje usluge ili proizvoda mora biti njegova jednostavnost i sklonost složenosti. PrivateVPN je na vrhu naše liste zbog vrlo sigurne, a sve pojednostavljene usluge koja nudi sve, od deblokiranja Netflixa do vrhunskog sigurnosnog pristupa na neizmjerno jednostavan način.

PrivateVPN za pc

Iako uslugu zaista treba povećati broj svojih poslužitelja sa samo 80 poslužitelja, trenutni se nikada ne blokiraju ili preusmjeravaju kako bi ustupili brzinu na neupotrebljive razine.

Osim ovoga, PrivateVPN neće pohranjivati ​​vaše zapisnike, šifrirat će vaše podatke profilom šifriranja AES 256 razreda, nudit će raznoliku podršku protokola i jamčiti jednostavnost pristupačnosti i podršku na svim platformama putem izvornih aplikacija.

Planovi cijena su pomalo nekonvencionalni prema industrijskim standardima, jer dugoročna pretplata nije dostupna. Za pretplatni pretplatnički rok od 13 mjeseci trebat ćete platiti 50,40.

prozodija

 1. 2048-bitna enkripcija s AES 256 za svaku sigurnost računala.
 2. 30 dana besplatno suđenje
 3. Nulta brzina provlačenja
 4. 56 Lokacije poslužitelja
 5. Protokoli uključuju Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. IPv6 Zaštita od propuštanja

kontra

 1. Nema dostupnog dugoročnog plana cijena
 2. Teško UX sučelje za nativne aplikacije

Posjetite privatni VPN

Najbolji VPN za PC Besplatno

Besplatne usluge uvijek su primamljive korisnicima iz cijelog spektra, no i danas’s ultra modernim, visokotehnološkim svijetom, morate biti oprezni u ono na što se prijavljujete, posebno kod besplatnih pružatelja usluga.

Uglavnom se ne treba vjerovati besplatnim VPN-ovima, jer ako vam oni ne naplaćuju uslugu, onda najvjerojatnije ostvaruju prihode drugim tokovima. Ovaj scenarij može biti prilično rizičan za VPN korisnike, jer kada vjerujete nekome da će zaštititi vas i vaše podatke, a umjesto toga pokušavaju ga unovčiti, rezultati često mogu biti u potpunosti štetni..

Međutim, još uvijek postoje neki pružatelji besplatnih VPN-a koji vam omogućuju da nastavite sa svojim internetskim aktivnostima pod budnim i sigurnim zaštitom, bez da vas ikad pokušaju obmanjivati.

Evo našeg Top Free VPN za PC popis za 2018. godinu:

TunnelBear VPN - nudi sjajno sučelje aplikacija za PC

Vjerojatno najpouzdaniji besplatni VPN koji smo ikada naišli na BestVPN.co, TunnelBear nudi uzornu sigurnost i pristup poslužitelju (o čemu je riječ u ovom pregledu tunela). S zaštićenim zaštitnim znakom Bear koji je na posvećenim aplikacijama utisnut u cijelom korisničkom sučelju, ovaj VPN je toliko jednostavan za upotrebu da ga svatko, čak i onaj koji nema iskustva s VPN-ovima, može koristiti kao profesionalno.

Najbolji VPN za PC Besplatno

Na brzinskim testovima značajno je uzela u obzir činjenicu da nudi uslugu besplatno. Međutim, najbolja stvar kod njih mora biti njihova otvorenost. Poznato je da su besplatni VPN-ovi prilično restriktivni, ali TunnelBear nudi pet istodobnih veza koje omogućuju kopčanje cijelog uređaja pod zaštitnim poklopcem kada usmjeravate svoje aktivnosti na mreži.

Međutim, tamo gdje nas isključuje ova usluga, ograničenje propusnosti podataka od 500 MB čini se da je nešto tako dobro, ali više ga ne možete imati zbog ograničenja upotrebe.

prozodija

 1. 5 uređaja može se istovremeno povezati na svakom računalu.
 2. Moćno šifriranje
 3. Korisničko sučelje je nevjerojatno jednostavno za korištenje

kontra

 1. Niska kapa podataka
 2. Ne podržava P2P / Torrenting

Hide.Me - vrlo sigurna enkripcija vaših podataka

Besplatni VPN koji poslužuje nula oglasa već je pobjednik. Hide.me već neko vrijeme djeluje kao Vrhunski besplatni VPN za PC i u tom razdoblju; stekao je reputaciju brzog, bezvrijednog i sigurnog dobavljača.

Sakrij.me za pcStotine tisuća korisnika usluge mogu se jamčiti za činjenicu da je ovaj VPN vrlo siguran u pogledu zaštite privatnosti korisnika i da se ne upušta u nikakav smiješan posao poput ugradnje koda za praćenje ili prodaje korisničkih podataka.

Dolazi s ograničenjem propusnosti od 2 GB za besplatne proizvode, što je dovoljno ako uzmete u obzir konzistentne dosljednosti pregledavanja. Na poleđini možete na uslugu priključiti samo jedan uređaj, što je definitivno lumbar, ali to možemo podnijeti sve dok usluga ostane dobra koliko je i sada..

prozodija

 1. Nevjerojatni standardi šifriranja računala
 2. Izričito navedena nulta pravila dnevnika.
 3. Velike brzine

kontra

 1. Poslužitelji u samo 3 zemlje
 2. Nije pogodno za otključavanje geo-ograničenog sadržaja
 3. Dostupno je samo povezivanje uređaja

ZoogVPN - Omogućuje P2P podršku za računala

Iako ime zvuči dovoljno neobično, usluga je sve samo to. ZoogVPN visoko cijenjen kao besplatni VPN za PC od strane BestVPN.co, zbog nula lažnih obećanja i maksimalne isporuke na svim besplatnim značajkama.

ZoogVPN za pc

To je jedno od rijetkih VPN-ova za besplatno koje omogućava korisnicima da se prepuste P2P povezivanju bez istiskivanja iz saga o propusnosti. Šifriranje je 128-bitno, a to se definitivno može poboljšati, ali relativno je sigurno čuvati vaše aktivnosti na mreži.

Ima pravilo nulte evidencije i omogućava korisnicima da povežu jedan uređaj da bi svaki mjesec potrošili do 2 GB propusnosti podataka.

prozodija

 1. 2 GB podatkovna kapa za sve korisnike računala.
 2. Pruža relativno jaku enkripciju
 3. Brzi poslužitelji

kontra

 1. Korisnička podrška oduzima previše vremena
 2. Dostupna je veza s jednim uređajem

Windscribe VPN - velikodušno ograničenje propusnosti podataka za računala

Relativno nova usluga, u usporedbi s ostalim pružateljima usluga na popisu, Windscribe jedna je od boljih besplatnih VPN usluga, među onim što trenutno tržište nudi.

WindscribeVPN za pc

Najbolji dio ove usluge je njegova velikodušnost, koja je omogućila neviđenih 10GB ograničenja podataka, neograničene veze uređaja, namjensku podršku za P2P i čak istaknuti blokator oglasa.

Samo smo isključeni s VPN-om zbog učestalih kvarova u kontinuitetu usluge. Čak su i timovi za korisničku podršku sporije reagirali, ali s obzirom na činjenicu da je nova, možemo joj pružiti prednost vremena za poboljšanje ovih problema i uspoređivanje s njima prema očekivanjima korisnika.

prozodija

 1. 10 GB podatkovnog poklopca za svaku marku računala.
 2. Neograničene veze uređaja
 3. Značajke Ad-Blocker i vatrozid
 4. Podržava P2P / torrenting

kontra

 1. Ne podržava OpenVPN
 2. Raščlanjivanja česta

Najbolji VPN za PC Besplatno preuzimanje

Za preuzimanje bilo koje izvorne aplikacije za vaše osobno računalo trebate preuzeti ove veze za davatelja usluga (popis je razdvojen između najplaćenijih i najpopularnijih VPN-ova za PC):

Najbolje plaćeni VPN za računala:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Najbolji besplatni VPN za računala:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

Zaključak

S impresivnih 40 milijardi američkih dolara, VPN industrija planira eksponencijalno rasti i dostići tržište vrijedno nevjerojatnih 70 milijardi dolara, potkopavajući sve veće znanje ljudi o inherentnoj vrijednosti primjene VPN-a..

VPN-ovi nisu samo fantastični sigurnosni uređaji koje treba tretirati kao novosti, već u našem dobu dosljednih zavjera s podacima poput skandala Cambridge Analytica, mrežni korisnici trebaju preispitati svoja shvaćanja o prednostima koje može doći do dobre VPN usluge..

Za osobna računala, koja pohranjuju i prenose najveći dio vaših osobnih, financijskih i poslovnih podataka, VPN-ovi su neophodna roba. Ako ste korisnik čitanja ove recenzije u 2018. godini, tada ćete je morati nabaviti ili riskirati da budete dio većih i štetnijih skandala s podacima, od kojih bi neki mogli nanijeti više štete vašem životu nego što ste ikada mogli zamislio.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me