Najbolji VPN za iPad – Potpuni vodič za sigurnost pomoću besplatne iPad VPN

Jabuka’Proizvodi su bijes još od prijelaznog razdoblja u 2. tisućljeću, a popularne marke poput iPoda i iPhonea povećavaju prodaju u milijunima prodanih jedinica godišnje. Kako je popularnost marki sa sustavom iOS rasla, povećala se i prijetnja usmjerena prema njoj u internetskom domenu.

Pametni hakeri uvijek su u napadu da bi provalili u vaš iPad i dobili svoje podatke. Najbolji VPN je vaš najsigurniji način da svoj iPad postignete razinu sigurnosti koja je potrebna kako biste se odbili od takvih opasnih prijetnji.

Evo cjelovitog vodiča BestVPN.co za najbolji VPN za iPad koji ima za cilj da vas opremi sa svim informacijama kako biste donijeli ispravnu odluku kada je u pitanju odabir najprikladnijeg i iPad-ovog prijateljskog VPN-a..

Najbolji VPN za ipad

Što je VPN na IPadu

IPad svojim korisnicima nudi mnogo više u pogledu značajki i funkcionalnosti od svih ostalih tablet računala dostupnih na tržištu. Pojava iPada uvedena je u novo doba povezivanja, koje pokreće uređaj, koji vam omogućuje da učinite sve što vaša radna površina može učiniti minus neugodnosti konvencionalnih računala.

iPad se može koristiti bilo gdje. S klupe u parku do vlastite spavaće sobe, iPad je korisnicima omogućio ogromnu dostupnost. No, budući da ste putem iPada uvijek povezani na internet zbog bezbroj aktivnosti kao što su streaming, igranje online igara, kupovina, čitanje, pa čak i učenje, vaši osjetljivi podaci mogu se vrlo lako ugroziti..

Što je VPN na IPadu?

Ovo zahtijeva da poduzmete odgovarajuće sigurnosne mjere. Na primjer, VPN na iPadu može vam omogućiti da dobijete dodatni sigurnosni međuspremnik na mreži, da budete sigurni od zlonamjernog softvera, virusa, prevare, pa čak i društveno inženjerskih poruka neželjene pošte. Ali prednosti samo ne’ne završiti tamo. Moderni VPN-ovi današnjice mogu vam omogućiti pregled i deblokiranje geo-ograničenih sadržaja.

Oni čak skrivaju vaš IP od autorskih trolova prilikom torrentinga, šifriranja osjetljivih podataka poput brojeva kreditnih kartica i još mnogo toga. Zbog toga su VPN-ovi brzo postali nezamjenjivi na svakom uređaju, ali njihova važnost raste sve više kada ste u pitanju s uređajem poput iPada, koji internetski stanovnici mnogo luđe koriste.

Zašto vam treba VPN na IPadu

iPadi su naprednije i vrlo evoluirane verzije tablet računala i jedan su od najpopularnijih pristupnih uređaja za kretanje internetom. Međutim, internet današnjice dolazi sa svojim poštenim udjelom rizika, obveza i ograničenja, od kojih se većina može neutralizirati primjenom VPN-a..

Zašto vam treba VPN na IPadu?

Npr. Netflix je popularna usluga za streaming na zahtjev, ali nudi različite knjižnice sadržaja u različitim zemljama. Dakle, ono što korisnik može vidjeti s Netflixom na Novom Zelandu bilo bi potpuno drugačije od onoga što je Netflix UK ponudio svojim korisnicima. Korisnici sada trebaju VPN da bi zaobišli ta zastrašujuća geo-ograničenja sadržaja i maksimalno uživali u svojoj pretplati.

Uz to, VPN-i mogu vam znatno olakšati i sigurnije torentirati na iPadu, zaštititi od prijetnji zlonamjernim softverom, odbiti hakere od krađe osjetljivih podataka i pružiti vam veću anonimnost na mreži.

Kako odabrati najbolji VPN za iPad

Kad ste se odlučili za VPN uslugu za pružanje sigurnosne zaštite za vaš iPad, morate uzeti u obzir neke važne čimbenike prije nego što se naselite na određenog pružatelja usluga. Ispod je popis mogućnosti koje pružatelj treba ponuditi da bi se njegova usluga smatrala najboljom VPN za iPad:

Kako odabrati najbolji VPN za iPad

Ovdje je popis mogućnosti koje pružatelj treba ponuditi kako bi se njegova usluga smatrala najboljom VPN-om za iPad

Snažna enkripcija:

Zaštita podataka vrši se šifriranjem dok prolazi internetom. Ako je šifriranje dovoljno snažno, čak i ako netko prati i prima vaše podatke, sve što bi vidjeli je bezobrazluk koji su pobijedili’ne mogu dešifrirati. Najbolja vrsta šifriranja je stupanj AES 256 koji se koristi u vladinim agencijama, vojnim postrojbama i drugim osjetljivim podacima.

Podrška za više protokola:

Dok se vaši podaci kriptiraju, to su’Uvijek je bolje osigurati da ga nitko ne može zadržati dok je u tranzitu putem Interneta. To se provodi tako da se prođe kroz a “Protokol”, što je vrsta šifriranog tunela u koji nitko ne može ući. Top VPN-ovi nude višestruku podršku protokola koja uključuje namjensku podršku za OpenVPN, PPTP, L2TP i još mnogo toga.

Čvrstoća infrastrukture servera:

Na uređajima orijentiranim na zabavu poput iPada potreban vam je VPN koji može pružiti maksimalni broj poslužitelja na više lokacija jednako raspoređenim. Što je veći broj poslužitelja, to su vam veće šanse da lako deblokirate geo ograničeni sadržaj.

Neki vrhunski VPN-ovi čak pružaju namjenske poslužitelje za aktivnosti poput Torrenting, P2P, zakinuti poslužitelji i još mnogo toga, tako da ovo može biti dodatni plus.

Kompatibilnost s iPadom:

Jabuka’uređaji nisu toliko ljubazni za aplikacije i resurse koji potiču izvan pouzdanog programera’s zajednicom. Da bi VPN bio dobar za iPad, treba mu osigurati visok stupanj kompatibilnosti na uređaju. Mnogi VPN-ovi nude namjenske iOS aplikacije za posluživanje upravo te potrebe.

Ekskluzivne značajke:

Top VPN-ovi nemaju’Jednostavno ne bih ponudio osnovne značajke’ne mogu opravdati svoje najbolje ocijenjeno sjedalo na vrhu VPN-a. Ekskluzivne karakteristike mogu se kretati u rasponu od prekidača za isključivanje do dvostrukog VPN-a, pa čak i preko Interneta preko VPN-a, a sve to korisnicima omogućuje povećanje sigurnosne zaštite na iPadu.

najbolji vpn za ipad

Najbolji VPN za iPad-ove pouzdane i testirane aplikacije s iskrenim ocjenama

iOS je općenito vrlo sigurna platforma, ali hakeri postaju vrlo sofisticirani u napadima na takve uređaje. Ljubitelji iOS-a izuzetno su lojalni kada su u pitanju njihovi uređaji i upravo zbog toga platforme, poput iPada, čine privlačnim za napade na podatke.

Najbolji VPN-ovi usmjereni su da zaštite upravo od takvih neugodnih curenja podataka što vas može spasiti od velike količine financijske i osobne štete. Osim ovoga, VPN-ovi pružaju i izuzetnu ljubaznost omogućavajući vam zaobilaženje cenzure i pristupanje geo-ograničenom sadržaju..

Na vašem iPadu ove značajke mogu vam omogućiti da povećate što vaš uređaj može učiniti i garantirati vrhunsko iskustvo koje pokreće vrhunski VPN. Ovdje je naš besplatni popis za izbor i pristranost Najbolji VPN za iPad koji sadrže recenzije cijena, vodiče kompatibilnosti, brojanje poslužitelja i važniji čimbenici.

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

ExpressVPN - Sveobuhvatne performanse na iPadima:

Izrazito ime među VPN-ovima, ExpressVPN nudi jedan od najvećih paketa značajki za pružanje vrhunske korisničke udobnosti.

Uz svoj izuzetno praktičan i krajnje jednostavan za korištenje klijent iOS aplikacija, može ponuditi više od 2000 poslužitelja, nulta ograničenje propusnosti, blistave velike brzine koje nemaju’neće vas zamarati uska grla servera, šifriranje AES 256 razreda i druge ekskluzivne značajke poput podijeljenog tuneliranja za dodatnu sigurnost.

Obavezno provjerite cjelovit expressvpn pregled.

EpressVPN za iPad

Ovaj VPN može biti malo skuplji od svojih vršnjaka, ali nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za one koji ne’ne želim ostati s uslugom nakon početne upotrebe. Ali, to se rijetko događa.

Postoje tri različita plana s Express VPN-om na iPadu. Mjesečni plan stiže s 12,95 USD, što je pretjerano pretpostavljeno, plan za šest mjeseci košta 59,95 dolara jednom, ali njihov najbolji plan ostaje godišnji koji košta samo 99,95 dolara.

prozodija

 1. Top Gear igra kao VPN za iPad
 2. Namjenske aplikacije i proširenja za preglednike
 3. Čvrsto, šifriranje vojne ocjene
 4. Podrška za više protokola
 5. Nulta pravila dnevnika

kontra

 1. Nema namjenskih P2P poslužitelja
 2. Skupo u odnosu na konkurentne usluge

Nabavite ExpressVPN

PureVPN - VPN s niskim cijenama sa svim značajkama na iPadu:

Zasigurno jedan od najpristupačnijih VPN-a vani, PureVPN nudi sve što najbolji VPN-ovi mogu, uz djelić troškova. Ako razmišljate o kupnji VPN-a koji može deblokirati geografski ograničene streaming usluge, tada vam PureVPN može ponuditi upravo to.

Pogledajte našu detaljnu recenziju purevpn.

PureVPN za iPad

S PureVPN-om možete gledati Hulu, Netflix i Amazon Prime za bilo koju regiju’nevjerojatnih 750 poslužitelja koji su rašireni po cijelom svijetu. Osim toga, pretplata na PureVPN osigurava vam pravo na značajke poput Split Tunneling, Onion over VPN, višestruku podršku protokola i još mnogo toga.

Na samo 69,12 USD za dvogodišnji pretplatni pretplatu pretjerano je zanemariti s PureVPN-om.

prozodija

 1. Povoljni VPN planovi za iPad
 2. DDoS zaštita
 3. Namjenska podrška za strujanje
 4. P2P i Torrent poslužitelji
 5. 750 + poslužitelja u 141 zemlji
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Podrška za više protokola, uključujući OpenVPN i L2Tp
 9. Omogućuje splitsko tuneliranje

kontra

 1. Vodi neke zapisnike
 2. Besplatna proba nije dostupna

Nabavite PureVPN

Privatni pristup internetu (PIA): Nenadmašna zaštita kao VPN za iPad:

S 3030 poslužitelja u 28 zemalja i korisničkim značajkama poput namjenske podrške P2P i deblokiranja geo-ograničenja, PIA i dalje ostaje jedan od najboljih VPN-ova za iPad. Ovaj VPN omiljeni je korisnik kada se svodi na robusnost značajki. Čuva nulte zapise, nudi više VPN pristupnika, sadrži oglas i blokator zlonamjernog softvera.

Don’Ne zaboravim pročitati naš sveobuhvatni pregled privatnog pristupa internetu

Privatni pristup internetu za iPad

PIA također nudi visoko kompatibilnu aplikaciju za upotrebu na iOS platformama poput iPada. I to nije tako skupo, jer godišnji plan košta 39,95 USD, dok će njihov glavni plan koji nudi pretplatu za 24 mjeseca naplaćivati ​​69,95 USD.

prozodija

 1. Poboljšane sigurnosne kontrole kao VPN za iPad
 2. Podržani OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. Dostupna je podrška za P2P
 4. Davatelj nulte zapise
 5. 5 istodobne veze
 6. Neograničena propusnost

kontra

 1. Korisničko sučelje na njegovim izvornim aplikacijama malo je komplicirano

Nabavite privatni pristup internetu

NordVPN - Potpuno sigurne značajke za zajamčenu anonimnost na iPadu:

NordVPN se još uvijek fokusira na pružanje najosnovnijeg svojstva VPN-a, tj. Sigurnosti ultrazvuka, na najbolji mogući način.

Osim standardne enkripcije 256 razreda i podrške za više protokola, možete dodati dodatne slojeve sigurnosti pomoću NordVPN’ekskluzivne značajke poput Double VPN-a, luk preko Tora, CyberSec, IPv6 zaštita od propuštanja i još mnogo toga.

Provjerite našu ažuriranu recenziju nordvpn

NordVPN za iPad

Međutim, to ne znači da ne može zaobići geo-ograničene sadržaje. NordVPN je Netflix prijateljski i na vašem iPadu nećete imati poteškoća s pristupom bilo kojem sadržaju koji prvobitno nije trebao doći do vas.

Planovi su malo na višoj strani, no kako godišnji plan košta 83,38 USD. No, možete dobiti najbolju ponudu ako se upitate za njihov 36-mjesečni pretplatni plan koji će vam vratiti samo 125,64 USD.

prozodija

 1. Besplatno probno razdoblje
 2. Dostupna je dvostruka enkripcija
 3. 3359 poslužitelja u 60+ zemalja
 4. Višestruki načini plaćanja
 5. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP i SSTP protokoli
 6. Značajka SmartPlay za web lokacije koja struji

kontra

 1. Skupi mjesečni planovi

Nabavite NordVPN

TorGuard - Stealth zaštita za veću privatnost na iPadu:

TorGuard otišao je korak ispred preglednika u smislu pružanja sigurnosti i privatnosti korisnicima. Iako nudi malo dodatnih značajki osim osnovnih, TorGuard je ekskluzivni VPN za one koji ne žele riskirati sa anonimnošću putem interneta na svom iPadu..

Torguard VPN za iPad

Brzine su malo spora zbog tih vrlo sigurnosnih mjera, ali ne previše da bi pokvarili vaše iskustvo. Uz TorGuard pretplatu također ćete dobiti neograničenu propusnost, značajku zaštite od prikrivanja, 5 istodobnih veza i puno više..

Jedini isključenje s ove usluge su njeni zbunjujući planovi. No, da biste se spasili od ove gnjavaže, predlažemo da krenete na njihov Anonymous VPN plan za godinu dana, samo 59,99 USD. Sljedeći će najbolji plan koštati 99,99 USD za potpunu pretplatu od 24 mjeseca do kraja.

prozodija

 1. StealthVPN značajka zaštite kao VPN za iPad
 2. Jake razine šifriranja
 3. Radi na modelu usmjeravanja luka
 4. 3000+ VPN poslužitelja u 50 zemalja
 5. Namjenska IP adresa

kontra

 1. Planovi su skupi
 2. Paketi značajki mogu biti zbunjujući

Nabavite TorGuard VPN

Najbolji VPN za iPad Besplatno

Trenutno je vrlo malo besplatnih usluga u VPN-ovima koje nude sjajno iskustvo, a istovremeno su i pouzdane. U posljednjih nekoliko godina, koliko je besplatnih VPN usluga uhvaćeno, dok su korisnički podaci ilegalno koristili ili ih prodavali putem interneta, povjerenje potrošača u njih uvelike je narušeno..

Osim ovoga, besplatni VPN-ovi ne mogu pružiti sve ekskluzivne značajke poput plaćenih usluga, npr. postoji izuzetno malo besplatnih davatelja usluga koji nude neograničenu propusnost ili dobar broj poslužitelja.

Međutim, ako i dalje želite nabaviti svoj iPad, uspješno smo sastavili listu za najbolji besplatni VPN za iPad koji se sastoji od pružatelja usluga koji nisu samo pouzdani, već mogu uložiti udarac kad su u pitanju značajke i performanse. Ovdje je naš popis najboljih besplatnih VPN-a koje možete koristiti sa svojim iPadom u 2018. godini:

WindscribeVPN - najbolji VPN za iPad s podrškom za P2P

Besplatni VPN-ovi normalno guše svoje mogućnosti na najmanji mogući minimum, ali Windscribe ne čini ništa od toga. Zapravo, ovaj VPN pružatelj je jedan od najvećih izdašnih VPN-a’naiđete na besplatnu kategoriju. Uz 10 GB ograničenja propusnosti mjesečno, Windscribe je 5X puta ugodniji za korisnike od ostalih besplatnih VPN-a.

Windscribe za ipad

Ali prednosti ne’Zaustavite se tamo, jer također dobivate 11 lokacija poslužitelja, namjensku podršku za P2P, blokiranje oglasa i značajku vatrozida. To je jedan od najbolji VPN za iPad Besplatno ako ste korisnik koji ne’ne podmiriti se za manje.

prozodija

 1. 11 poslužitelja dostupnih za besplatni VPN na iPadu
 2. Neograničene veze uređaja
 3. Sadrži blokator oglasa i vatrozid
 4. Podržava P2P / torrenting

kontra

 1. Otvori VPN protokol nije dostupan
 2. Raščlanjivanja su česta

TunnelBear VPN: postojano stabilne brzine kao VPN za iPad

S slatkim crtanim medvjedima naizmjenično raspoređenim na svim svojim korisničkim sučeljima, TunnelBear je vrlo pouzdana besplatna usluga. Najbolji dio toga je njegova jednostavna iOS aplikacija za iPad koja’je jednostavno kao plug and play.

Pročitajte našu ažuriranu recenziju tunelbear

Tunelbear za iPad

Jedina mana je to što je ograničenje propusne mreže u samo 500 MB mjesečno. Međutim, ako tvitate o usluzi, dobit ćete dodatnih 1 GB podataka.

Brzina i sigurnosna učinkovitost Tunnelbear VPN-a mogu čak i plaćenim VPN-ovima pokrenuti novac za njihov novac. Tunnelbear je savršen za lagane sesije pregledavanja na iPadu.

prozodija

 1. Samo je potrebna adresa e-pošte za prijavu kao besplatni VPN za iPad
 2. 2 GB ograničenja podataka
 3. Pruža relativno jaku enkripciju
 4. Brzi poslužitelji

kontra

 1. Tim za spor odgovor korisnika
 2. Možete se povezati samo s jednim uređajem

ZoogVPN - Anonimnost zajamčena putem Interneta kao VPN za iPad:

Možda će imati osebujno ime, ali standardi njegove usluge i dalje su visoki i integralni za stvaranje Najbolji VPN za iPad Besplatno. ZoogVPN ne postoji već dugo vremena, a opet je stekao reputaciju vrlo sigurne za korisnike u koje mogu vjerovati svojim podacima.

ZoogVPN za iPad

Značajke uključuju 3 poslužitelja, ograničenje propusnosti podataka od 2 GB, 128-bitnu enkripciju i dijeljenje P2P niskog intenziteta.

prozodija

 1. Brzi poslužitelji
 2. Kapacitet podataka 2 GB
 3. P2P / Torrenting
 4. Pruža relativno jaku enkripciju
 5. Napredne značajke dostupne za iPad

kontra

 1. Većinu vremena neodgovorna korisnička podrška
 2. Dostupna je veza s jednim uređajem

Hide.Me - nulta tolerancija za zapise podataka kao najbolji besplatni VPN za iPad

Smješten u izuzetno prijateljskoj zemlji, tj. Maleziji, ovaj VPN nudi svestranu sigurnost i prednja strana za korisnike s kojima mogu komunicirati. Ima izvrstan standard šifriranja u planu i izričito kaže da ga nema’ne čuvajte trupce bilo koje vrste.

Sakrij.me za iPad

Brzina je dosljedna i nije bilo kvarova, DNS propuštanja ili bilo čega drugog što bi nas jamčilo da Hide.me spustimo s našeg popisa. Ograničenje podataka prilično je kompatibilno za iPad pri 2 GB mjesečno.

prozodija

 1. Nikada se ne brinite za zakone o zadržavanju podataka dok ga koristite kao VPN za iPad
 2. Nevjerojatni standardi šifriranja
 3. Izričito navedena nulta pravila dnevnika.
 4. Velike brzine

kontra

 1. Mali broj poslužitelja
 2. doesn’t otključajte geografski ograničen sadržaj

Najbolji neograničen besplatni VPN za iPad

Slobodnim VPN-ovima je općenito teško ponuditi neograničenu propusnost podataka svojim korisnicima. To je zato što su VPN-ovi vrlo kapitalno intenzivni i pružajući neograničenim podacima korisnicima mogu naplatiti račun previsoko da bi Besplatni VPN mogao podnijeti.

Najbolji neograničen besplatni VPN za iPad

No, neki su besplatni VPN-i prešli daljinu i svojim korisnicima zapravo nude neograničenu propusnost podataka. Evo popisa koji sadrži ove nevjerojatne besplatne VPN davatelje s neograničenim podatkovnim planovima za iPad:

 1. HotSpot štit
 2. Zenmate VPN

Kako ručno postaviti VPN na iPad

Najbolji VPN za iPad nude vrlo povoljne, izvorne aplikacije za jednostavnu kompatibilnost na svim iOS platformama. Mogu se lako preuzeti s VPN-a’s web stranice ili iz iOS trgovine ako već imate račun kod davatelja usluga, no ako i dalje želite ručno instalirati VPN na svoj iPad, ovdje’s kako to možete učiniti na povjetarcu:

 1. Pretplatite se na VPN uslugu kupnjom plana prikladnog za vaše potrebe i proračunske potrebe.
 2. Konfiguracijske datoteke preuzmite s vašeg preferiranog davatelja VPN-a. (Najbolje je uvijek pitati tim za korisničku podršku da pošalje vezu do ovog resursa jer svaki VPN ima različito mjesto gdje ga pohranjuju. Tamo’bez uniformnosti)
 3. Nakon što se VPN profil preuzme s vašeg iPad-a, uređaj će zatražiti da ih instalirate. “Instalirati” je mjesto na kojem trebate dodirnuti.
 4. Za autorizaciju sustava sad biste trebali unijeti svoju lozinku ili unijeti svoj Touch ID.
 5. Ako vam se sada prikaže upozorenje, dodirnite “Instalirati”.
 6. Sada morate ponovno potvrditi autorizaciju postupka instalacije ponovnim dodirivanjem “Instalirati”.
 7. Nakon što uređaj završi s instalacijom, obavijestit će vas brzo. slavina “Sastavljeno”
 8. Sada trebate odabrati poslužitelj kojim ćete se nastaviti pomoću VPN-a.
 9. Za ovo trebate otvoriti Postavke na vašem iPadu. Jednom ovdje, odaberite “Općenito” a zatim odaberite VPN.
 10. Sada će vam se zatražiti izbornik poslužitelja koji će sadržavati VPN poslužitelje dostupne od vašeg davatelja usluga.
 11. Pomaknite prekidač statusa veze udesno da biste pokrenuli vezu, a zatim odaberite poslužitelj.
 12. VPN sada radi.

Ako želite isključiti VPN, uključite isti prekidač statusa veze na lijevu stranu, što rezultira prekidom VPN-a..

Kako pristupiti Netflixu na iPadu putem VPN-a

Netflix’Biblioteke sadržaja mogu vrlo divlje od regije do regije, pa vam je potrebno da koristite vrhunsku VPN za iPad kako biste mogli u potpunosti zadovoljiti svoju Netflix pretplatu.

Ovdje’s kako možete pristupiti Netflixu iz bilo koje regije (npr. Netflix US) na vašem iPadu koristeći Best VPN for netflix:

 1. Idite u iOS trgovinu na svom uređaju i potražite “Netflix”.
 2. U rezultatima odaberite “Netflix Inc” i nastavite prema tome da ga instalirate na svoj uređaj.
 3. Jednom instaliran (ako ste već kupili plan pretplate) prijavite se na svoj Netflix račun.
 4. Sada otvorite VPN klijent na vašem iPadu (aplikacije za iOS klijente obično su dostupne kod svih popularnih VPN davatelja s lako dostupnim sučeljima) i odaberite poslužitelj za zemlju od koje želite koristiti Netflix, npr. za pristup Netflix US, odaberite američki poslužitelji.
 5. Ako i dalje možete otključati Netflix iz određene regije, pošaljite korisničku podršku 24 sata dnevno za najbolje VPN poslužitelje za Netflix i bit ćete usmjereni naprijed.
 6. Odaberite poslužitelj i sada osvježite Netflix. Ako ovo ne’Ne radite, odjavite se, a zatim se ponovno prijavite i sigurno ćete biti povezani.

Najbolji VPN za iPad Reddit

Komentari na Redditu na koje smo naišli za najprikladniji VPN za iPad bili su malo drugačiji od onoga na koji nailazimo na platformi općenito. Evo, VPN preporuke nisu’Ne odlučite se za davatelje usluga nižeg ranga, jer iOS platforma zahtijeva robusnost dijela VPN-ova i općenito, samo najbolji vpn reddit može pružiti potrebnu snagu značajki.

Jedan je korisnik preporučio Express VPN kao h / ona je doživjela da je izuzetno brz i da u Kini dobro funkcionira. Ništa se previše ne razlikuje od našeg vlastitog pregleda pružatelja VPN-a.

Komentar iz rasprave chowchowthedog’komentar iz rasprave "Što’je najbolji VPN za upotrebu s iOS-om?".

Što’je najbolji VPN za upotrebu s iOS-om? od jabuke

Komentar iz rasprave OpalHawk’komentar iz rasprave "Što’je najbolji VPN za upotrebu s iOS-om?".

Drugi su korisnici bili skloniji još jednom od naših istaknutih Top VPN pružatelja usluga za iOS, tj. NordVPN. Preporuke su na VPN-u puhale lovorike koje nude povjerenje i korištenje na iOS-u. (Ne zaboravite provjeriti naš najbolji vpn za mac vodič.)

Komentar iz rasprave Sebetter’komentar iz rasprave "Što’je najbolji VPN za upotrebu s iOS-om?".

Komentar iz rasprave marcinsz89’komentar iz rasprave "Što’je najbolji VPN za upotrebu s iOS-om?".

Korisnici Apple-a uglavnom su prilično pametni i dijele osobine lojalnosti kada su u pitanju brandovi, međutim njihova odanost nema’ne dolazi jeftino. Morate biti jako dobri da biste imali pažnju Appleovog korisnika i da im se sviđaju ExpressVPN i NordVPN, što govori o tome koliko su dobre usluge zapravo dobre.

Najčešća pitanja o VPN-u za iPad

Kako mogu ukloniti VPN s iPada?

Iako iskreni zagovornici privatnosti, ne smatramo ih’ne preporučujem vam surfanje Internetom, a da vas ne zaokuplja dovoljno dobar VPN, ali svejedno ako se želite riješiti svog VPN-a s iPada, ovdje’kako možete proći s tim:

 1. Na iPadu idite na postavke, a zatim idite na “Općenito” opcija
 2. Sada se pomaknite prema dolje kroz izbornik dok ne vidite opciju za “VPN”
 3. Dodirnite tu mogućnost koja će otvoriti popis dolje
 4. Ovdje ćete vidjeti ime svog VPN računa. Sada kliknite na “ja” pored ove opcije
 5. Sada, među opcijama, dodirnite “Izbriši VPN” i potvrditi radnju

Kako koristite VPN na iPadu?

Moderne VPN usluge nije tako teško implementirati i kretati se, posebno s izvornim aplikacijama koje nude za svaki OS.

Omogućuje rušenje kroz korake za korištenje VPN-a za pružanje mrežne anonimnosti na iPadu:

 1. Kupite plan pretplate uz Best VPN, a zatim preuzmite izvornu iOS aplikaciju za svoj iPad
 2. Instalirajte aplikaciju i prijavite se sa svojim korisničkim podacima
 3. Odaberite poslužitelj na sučelju aplikacije i kliknite poveži
 4. Sada sigurno pokrećete svoj iPad sa mrežnom zaštitnom zaštitnom mrežom koja pruža VPN

Zaključak

iPadi su najbolja manifestacija koncepta programa “Imati računalo na dlanu”. Ovi su strojevi brzi, ultra zgodni, super pametni i iznad svega, nevjerojatno lijepi. Naši se životi okreću oko fantastičnih strojeva koji su nam olakšali život omogućujući nam da pojednostavimo zadatke i uživamo u mnogo više svog slobodnog vremena.

Ali naši su uređaji naša odgovornost i kontrola njihove sigurnosti trebala bi biti u našim rukama. Moramo ne samo implementirati VPN-ove na iPad, nego pribjegavati sigurnijim praksama privatnosti poput neotkrivanja naših podataka o ručkama društvenih medija ili klika na zlonamjerne veze kako bismo svima osigurali sigurniju i robusniju interakciju na mreži..

Mi u BestVPN.co nastojimo učiniti Internet sigurnijim za sve i vjerujemo da to mora biti zajednički napor dijela svih korisnika besplatnog interneta. Ako imate prijedloge za poboljšanja ili kritiku koja nam može omogućiti da poboljšamo naše usluge, slobodno komunicirajte s nama u donjim komentarima.

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me