Najbolji VPN za Chromebook 2020 – čuvajte svoje podatke u svakom trenutku!

U ovom svijetu koji se brzo kreće, kojim sada dominira digitalni kozmos, potrebne su nove tehnologije kako bi nam život bio jednostavniji. U svjetlu toga, Google je stvorio slavni Chromebook, jeftin laptop, izuzetno poznat među proračunskim putnicima, putnicima i studentima. Međutim, bez obzira na platformu / hardver koji koristite, oslanjanje na internetske usluge uzrokuje nekoliko briga o privatnosti, jer svi podaci mogu procuriti od curenja ili državnog nadzora. Tu dolazi najbolji VPN koji vam nudi popis najboljih VPN-a za Chromebook kako biste iskoristili najveću razinu anonimnosti na mreži!

Što je Google Chromebook?

Chromebook je nova generacija prijenosnih računala koja je stigla na tržište 15. lipnja 2011. Nevjerojatno je lagan, male snage, nudi brze brzine za trenutno obavljanje računalnih zadataka. Projektiran je OS-om Chrome, dizajniran je i kako bi se koristio prvenstveno za internet, a većina njegovih dokumenata i aplikacija živi i funkcionira u oblaku. Riječ je o različitim vrstama prijenosnih računala, što vam daje NAJBOLJE od Googlea’s mogućnostima, pritiskom nekoliko tipki.

Što je Google Chromebook?

Po čemu se Google Chromebook razlikuje od drugih prijenosnih i prijenosnih računala?

U usporedbi s prijenosnim računalima Mac i Windows 10, Chromebook se uopće nalazi pod drugom kategorijom. Oni su CLOUD strojevi s vlastitom klasom, u osnovi poznati po svojoj pokretljivosti i brzini. S druge strane, standardna prijenosna i prijenosna računala rade isključivo izvan mreže. Nakon toga se rangiraju prema različitim kriterijima. Zbog čega je Chromebook tako poseban?

Po čemu se Google Chromebook razlikuje od drugih prijenosnih i prijenosnih računala?

Sve zapravo! Ovi izvanredni uređaji gotovo su veličine ultrabooks, odlikuju se vitkim dizajnom i učitavaju dugačkim popisom značajki. Dobar su izbor za vlasnike prijenosnih računala koji se prvi put nalaze, a često se nalaze u svijetu obrazovanja. Marke koje nude Chromebookove uključuju Samsung, HP, Asus i Acer, a svi oni pokreću Chrome OS. Pojednostavljeni način rada, pristupačna cijena, zajedno s poliranim sučeljem, jednosatnim Googleovim uslugama i Cortana pomoći glavna su prodajna mjesta.

Da li su vaši podaci sigurni na Chromebooku?

Na ovo je zahtjevno pitanje odgovoriti s obzirom da bez obzira na platformu koju koristite, ako želite iskoristiti dobru sigurnost - započinje s načinom na koji upravljate vlastitim podacima. U slučaju Chromebooka, to zahtijeva ispravno osiguranje vlastitog Google računa, jer se svaka mala radnja i zadatak obavlja putem njega. Stoga morate dodati snažnu lozinku za maksimalnu zaštitu, zajedno s postavljanjem dvofaktorske provjere autentičnosti koja zahtijeva prijavu u aplikaciji Google Autentifikator..

Je li Chromebook siguran

Da biste dodatno poboljšali svoju sigurnost i privatnost, postoje brojni uredi i konfiguracije koje se moraju upotrijebiti. U postavkama Chromebooka ograničite svoje prijave samo na JEDAN račun kako biste spriječili neovlaštenim pojedincima da ikad dobiju pristup vašem prijenosnom računalu ili podacima na njemu. Googleu također možete dati manje informacija tako što ćete svoj zadani preglednik prebaciti na poznatu, DuckDuckGo, tražilicu usmjerenu na privatnost koja ne prati vaše podatke ili ne bilježi nikakve podatke o vezi / sesiji..

Trebate li zaista najbolji VPN za Chromebook?

Sada znate kako povećati sigurnost svojih Chromebooka. Međutim, da li gore spomenuto ugađanje jamči i potpunu internetsku sigurnost? Ne baš! Zbog toga morate uložiti u VPN rješenje kako biste povećali anonimnost na mreži i smanjili vjerojatnost curenja podataka. Za više informacija o tome zašto vam treba najbolji VPN za Chromebook, nastavite čitati u nastavku:

 • Spriječiti praćenje / nadzor - Mnoge zemlje imaju stroge internetske zakone koji obvezuju vlade da špijuniraju vaše osobne aktivnosti. Davatelji internetskih usluga imaju pravo nadzirati / evidentirati sve vaše podatke na zakonit način, bez vašeg dopuštenja. Korištenje najboljeg VPN-a za Chromebook osigurava da vaši podaci ostanu u potpunosti skriveni!
 • Osigurava javne Wi-Fi mreže - Za Chromebooke potrebna je internetska veza kako bi se pristupilo njezinim cjelovitim mogućnostima. Ako ste putnik i koristite javni Wi-Fi’Puno, korištenje najboljeg VPN-a za Chromebook je dobar izbor za sprječavanje bilo kakvog skrivanja ili hakiranja, osiguravajući da vaši podaci ostanu sigurni od očiju javnosti.
 • Odmah deblokiraj web lokacije za strujanje - Ako želite prenositi određenu filmsku / TV emisiju na svoj Chromebook, često možete naići na web mjesta koja postavljaju geo-ograničenja. Najbolji VPN za Chromebook pomažu u deblokiranju ovih premium web mjesta što vam omogućuje pristup kompletnim bibliotekama sadržaja.
 • Uključite se u P2P / torrent - Zakoni o kršenju autorskog prava sprječavaju korisnike da se uključe u bilo koju P2P / Torrenting aktivnost na Chromebooku ili bilo kojem drugom uređaju koji ima pristup internetu. VPN-ovi maskiraju vašu IP adresu, skrivajući vaš identitet, olakšavajući sigurno preuzimanje torrenta.

Značajke za pregled najboljeg VPN-a za Chromebook

Kad je riječ o pronalaženju najboljeg VPN-a za Chromebook, možda ćete naići na ogroman popis opcija na tržištu, i plaćene i BESPLATNE. Međutim, ne možete se samo prijaviti ni s jednom uslugom i trebate obaviti svoje dužno ispitivanje. Ovo zahtijeva svjesnost određenih značajki za upotrebu na Chromebookovima, koje uključuju, ali nisu ograničene na:

 • Kompatibilnost - U usporedbi s VPN-om za PC, nije svaki davatelj ponude za Chromebook. Budući da se operativni sustav temelji na Linuxu, ali njegov je dizajn vrlo različit, ne možete samo preuzeti Linux verziju. Obavezno se prijavite kod pružatelja usluga koji nudi namjensku aplikaciju za OS Chrome.
 • Zapisivanje - Ako se VPN-i uključe u aktivnosti zapisivanja, bilježeći podatke o vašoj vezi / sesiji, to u prvom redu prkosi cijeloj svrsi prijave. Pobrinite se da se najbolji VPN za Chromebook koji odaberete odlikuje strogim pravilima bez dnevnika za maksimalnu internetsku zaštitu.
 • Brzina - Posljednje što vam treba je slaba brzina prilikom upotrebe interneta na vašem Chromebooku. Ne samo da iritira, već i preuzimanje / strujanje zadataka čini nevjerojatno stresnim. Odaberite samo VPN za Chromebook s dokazanom reputacijom snažnih performansi i brzih poslužitelja.
 • Poslužitelji - Budući da se korisnici Chromebooka šire po cijelom svijetu, neophodno je da se onaj koji odaberete odlikuje ogromnom bazom podataka poslužitelja s mnoštvom lokacija širom svijeta. To olakšava pristup web-lokacijama s ograničenim pristupom putem Best VPN-a za Chromebook.

Najbolji VPN za Chromebook

Najbolji VPN-ovi za Chromebook u 2018. godini

Razumijemo da ponekad može postati nevjerojatno jezivo pronaći dobavljača koji najbolje odgovara vašim proračunskim potrebama i potrebama Chromebooka, posebno jer na internetu postoji ogroman popis opcija. Da bismo smanjili gnjavažu, sastavili smo popis najboljih VPN-ova za Chromebook, temeljen na gore spomenutim faktorima, koji u cjelini nude izvanredne performanse:

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

CyberGhost - Pouzdana aplikacija za radnu površinu i Chrome

Sa sjedištem u Rumunjskoj CyberGhost nudi namjensku aplikaciju za korisnike OS-a Chrome, koja je nevjerojatno jednostavna za korištenje i ima atraktivan dizajn. Koristi snažnu OpenVPN enkripciju za maksimalnu sigurnost i nudi mogućnost povezivanja na 5 uređaja istovremeno, dok nudi 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez ikakvih problema i besplatnu probnu verziju od 7 dana. Za daljnje informacije, pročitajte naš detaljni vodič o pregledu CyberGhost-a.

Najbolji VPN za Chromebook

prozodija

 1. Namjenska aplikacija za Chrome OS.
 2. Dostupno je proširenje za Chrome.
 3. Globalna pokrivenost: 800 poslužitelja.
 4. Višestruki priključci na 5 uređaja.
 5. Nulta evidentiranje.

kontra

 1. Brzina može biti brža.

Nabavite CyberGhost

ExpressVPN - Izvrsna sigurnost / privatnost za korisnike Chromebooka

ExpressVPN dobro radi u ispunjavanju zahtjeva korisnika Chromebooka, nudeći upute za ručno postavljanje za postavljanje VPN-ova za OS Chrome. Postoji čak i ExpressVPN preglednik Chrome, koji je full desktop aplikacija koju korisnici mogu koristiti. Značajke koje dobijete nakon prijave uključuju tri istodobna povezivanja, P2P / torrenting, WebRTC zaštitu i Automatski Kill Switch. Don’ne zaboravim pročitati našu ažuriranu recenziju ExpressVPN.

ExpressVPN za Chromebook

prozodija

 1. OpenVPN Chrome Android aplikacija.
 2. Odgovarajuća služba za korisnike.
 3. Priručnici za Chromebook VPN vodiče.
 4. Poslužitelji u 84 zemalja svijeta.
 5. Nema zapisa o korištenju za maksimalnu privatnost.

kontra

 1. Skupi mjesečni planovi.

Nabavite ExpressVPN

VyprVPN - Odlične brzine za strujanje / bujicu na Chromebookovima

Iako ne postoji aplikacija iz VyprVPN-a, davatelj nudi posvećeni vodič za postavljanje L2TP-a za OS Chrome, koji uvelike funkcionira sa njegovom uslugom. Dobivate pristup poslužiteljima u 70 zemalja, zajedno sa značajkom SmartDNS i “Kameleon” prikrivena tehnologija koja povećava vašu sigurnost, posebno ako želite posjetiti mjesta poput Irana ili Kine. Čak imate na raspolaganju jamstvo povrata od 30 dana.

VyprVPN za Chromebook

prozodija

 1. Vodič za postavljanje Chromebooka L2TP.
 2. Ima vlastitu infrastrukturu poslužitelja.
 3. “Kameleon” Tehnologija.
 4. Nema zapisnika veza / sjednica.
 5. 30-dnevno jamstvo povrata novca.

kontra

 1. Ne podržava Bitcoin.

Nabavite VyprVPN

Kupljeni - Izuzetna anonimnost za istraživanje nefiltriranog interneta

Slično drugim dobavljačima, ne postoji namjenska aplikacija za OS Chrome koju možete koristiti na Chromebooku. Međutim, usluga nudi podršku za L2TP u obliku vodiča. Postoji čak i “Otkriće luka” značajka koja vam omogućava da se na Wi-Fi mreži možete prijaviti u zračnim lukama i hotelima odmah. Na raspolaganju je i besplatno probno razdoblje i 30-dnevna garancija povrata novca. Najbolji dio svega: utjecati na velike brzine!

Kupljen za Chromebook

prozodija

 1. Podrška za L2TP za Chrome OS.
 2. Automatski prekidač.
 3. Poslužitelji u 41 zemlji.
 4. 24/7 podrška uživo.
 5. Brzi priključak brzo.

kontra

 1. Neki zapisi veze

Dohvati zaštićeni VPN

NordVPN - VPN aplikacija usmjerena na privatnost za korisnike Chromebooka

Sjedište u Panami, NordVPN je vjerojatno najsigurnija opcija za korisnike Chromebooka, koji ne žele da se njihovi podaci zabilježe u državnim agencijama ili uđu u njih. Svi podaci zaštićeni su pod Panamom’s aktom o zaštiti potrošača. Dodatno dobivate jaku sigurnost od strane a “Dvostruki skok” usluga koja usmjerava vaš VPN na dva različita poslužitelja radi poboljšanja privatnosti. Pročitajte našu sveobuhvatnu NordVPN recenziju.

NordVPN za Chromebook

prozodija

 1. Dostupan je dodatak za Chrome.
 2. Politika povrata od 30 dana.
 3. Šest istodobnih veza.
 4. Davatelj nulte zapise.
 5. 4189 poslužitelja u 62 zemlje.

kontra

 1. Skupe cijene.

Nabavite NordVPN

Najbolji VPN-ovi za Chromebook besplatni

Ako tražite najbolje VPN-ove za Chromebook, ali ne mogu priuštiti troškove gore spomenutih premium usluga, uvijek se možete osloniti na besplatne davatelje usluga. Naravno da nećete dobiti istu razinu sigurnosti i privatnosti, ali postoje neki BESPLATNI VPN-i koji idu dodatnu milju u isporuci vam kvalitetnog proizvoda. Oni uključuju, ali nisu ograničeni na:

 1. Windscribe.
 2. TunnelBear.
 3. Sakrij me.

Najbolja VPN proširenja za Chromebook

Iako se mnogo pametnije osloniti na namjensku VPN aplikaciju za OS Chrome, mnogi su korisnici ugodniji ako koriste proširenje preglednika. Ovo je za one korisnike koji žele trenutačno deblokirati web stranice i prebacivati ​​poslužitelje izravno iz svog preglednika. Ako tražite najbolja VPN proširenja za preglednik Chrome, u nastavku je nekoliko prijedloga:

 1. ExpressVPN.
 2. NordVPN.
 3. PureVPN.
 4. PrivateVPN.
 5. IPVanish.
 6. ZenMate.
 7. Windscribe.
 8. CyberGhost.
 9. Browsec
 10. Privatni pristup internetu (PIA).

Kako instalirati VPN na Chromebook

Ako nađete posvećenu Chromeovu aplikaciju poput one iz CyberGhost-a, postavljanje VPN-a je jednostavno poput preuzimanja izvornog softvera i pritiska na gumb za instalaciju. Međutim, ako želite ručno instalirati VPN na Chromebook, morate se prepustiti kompliciranom procesu. U nastavku ističemo sve korake za instaliranje VPN-a na Chromebook:

Najbolji VPN za Chromebook

 • Nabavite certifikat CA od svog davatelja VPN-a i pohranite ga u lokalnu pohranu.
 • Otvorite novu karticu u pregledniku Chrome, upišite chrome: // postavke / certifikate u adresnu traku.
 • Na vrhu stranice kliknite na “Vlasti” a zatim pritisnite “Uvoz” dugme.
 • Pojavit će se skočni okvir za potvrdu da vi “Istinite ovaj certifikat”. Pritisnite gumb U redu.
 • Pričekajte uvoz i instaliranje certifikata. Uživajte u korištenju VPN-a.

Google VPN usluga u odnosu na najbolju VPN za Chromebook

Svi Chromebookovi dolaze opremljeni Googleom “Wi-Fi asistent”, koji korisnicima omogućuje brzo i sigurno povezivanje s mrežama. Google VPN dio je ove usluge koja šifrira vašu internetsku vezu, sprječavajući snajperiste i hakere da triknu Wi-Fi trenutkom njuškanjem paketa ili povezivanjem na en “zli blizanac” Hotspot. Iako je usluga dostupna BESPLATNO, nedostaje mnoge pogodnosti koje nude pružatelji drugih usluga, a koji uključuju:

Najbolja VPN proširenja za Chromebook

 • Geo-spooferiranje lokacije.
 • Uključivanje u P2P / Torrenting aktivnosti.
 • Sakrivanje internetskih aktivnosti od davatelja internetskih usluga i državnih agencija.

Najbolji VPN za Chromebook

Najčešća pitanja o VPN-u za Chromebook

Kada je riječ o korištenju najboljih VPN-ova za Chromebook, moglo bi se pojaviti mnoštvo razmišljanja o tome kako može zaštititi vaš identitet ili povećati sigurnost. Među najčešća pitanja koja postavljamo:

Podržava li Chromebook aplikacije Android VPN?

Budući da se Chromebookovi izvode na Chrome OS-u, vrlo su ograničene mogućnosti podržanih Android VPN aplikacija. Iako prijenosno računalo podržava dvije važne vrste protokola: OpenVPN i L2TP / IPSec, još uvijek postoji dugačak put do platforme za početak prihvaćanja Androidovih aplikacija.

Je li sigurno koristiti besplatni VPN na Chromebooku?

Općenito, besplatne usluge imaju narušen ugled, jer pokrivaju troškove poslužitelja i podrške drugim metodama poput oglasa i tragača. Međutim, još uvijek postoji nekoliko sigurnih opcija koje zapravo čine dodatnu milju u održavanju privatnosti i sigurnosti svoje aktivnosti.

Kako emitirati karticu s Chromebooka na Chromecast?

Otvorite preglednik Chrome i kliknite gornji desni kut “Još uloga”. Pojavit će se skočni okvir s upitom da odaberete uređaj koji ćete poslati “Cast” do. Nakon odabira odaberite da li želite dijeliti cijeli zaslon ili samo trenutnu karticu u Chromeu. To se jednostavno naziva Chromecast.

Zamotavanje stvari

Ako želite zaštititi svoj identitet tijekom upotrebe Chromebooka, prijeko je potrebno koristiti VPN uslugu. Nadamo se da će vam vodič za najbolju VPN za Chromebook pomoći da pronađete odgovarajuću opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama i potrebama. Ako naiđete na bilo koji problem ili imate neke bolje prijedloge, ne ustručavajte se u nastavku spustiti komentar. Slobodno podijelite članak sa svojim prijateljima i članovima obitelji!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me