Najbolji VPN za Chrome 2020 – uključeni VPN-ovi za Chrome proširenja

Najpopularniji preglednik, Google Chrome već je godinama upravljao roostom. Brz, zippy i putovanje internetom čini korisnim iskustvom. Najbolji dio svega: preglednik se čak može prilagoditi vašim potrebama i potrebama “Proširenja za Chrome”.

Među ove vrijedne alate preglednika spadaju i najbolji VPN proizvodi koji su presudni za iskorištavanje sigurnosti i privatnosti na mreži, poboljšavajući vaše iskustvo pregledavanja kao nijedna druga. Od deblokiranja internetske televizije do zaštite vašeg IP-a za vrijeme Torrentinga, Chrome VPN proširenja mogu pružiti nebrojene prednosti za pristup neograničenom internetu.

Međutim, od vitalnog je značaja da odaberete pravi nastavak. Više o tome potražite u ovom sveobuhvatnom najboljem vodiču za VPN za Chrome tvrtke BestVPN.Co, koji sadrži vrhunske plaćene i besplatne VPN ekstenzije, vodiče za postavljanje, često postavljana pitanja i još mnogo toga!

najbolje vpn za krom

Contents

Koji je najbolji VPN za Chrome?

Od pojave Google Chromea, postao je ključni preglednik na gotovo svim OS platformama i zemljama. Lagana priroda preglednika omogućuje besprijekoran doživljaj interneta i doprinosi Chromeu’uspon moći.

Međutim, kao što je slučaj sa svim drugim popularnim softverom u računarskom svemiru poput Windows-a i Android-a, Chrome je mjesto na kojem većina aktivista zlonamjernog softvera isprazni svoju torbu trikova. Preglednik se može zaraziti manipulativnim skriptama i zlonamjernim softverom.

To ometa cjelokupno iskustvo pregledavanja, jer se morate suočiti s neugodnim preusmjeravanjem web stranica, nebitnim skočnim oglasima / obavijestima i automatskim pokretanjem. Iako je najbolji alat da se zaštitite od toga da ne postanete žrtva takvih problema izbjegavanje kočenja sa vezama i preuzimanjem zaraženim zlonamjernim softverom, VPN-ovi nisu daleko iza.

VPN-ovi služe u puno svrhe kao što su zaštita anonimnosti na mreži, osiguranje vrijednih podataka od neovlaštenih upada, otključavanje geo-ograničenog sadržaja i maskiranje vaše IP adrese. Međutim, ono što ove usluge čini izvrsnim je to što je sada možete dobiti čak i kao proširenje za Chrome, što jamči sigurnije iskustvo pregledavanja.

Za one od vas koji ne’Ne znam još, Chrome ima proširenja baš kao i pametni telefoni Androida i iOS-a imaju aplikacije i namjensku trgovinu. Ova proširenja omogućavaju vam da izgradite više funkcionalnosti i dodate malo prilagodbe u preglednik kako bi zadovoljili vaše potrebe. Želite li znati koje će vam prednosti VPN-ovi Chrome pružati? Nastavi čitati!

Najbolje prednosti Google Chrome VPN-a:

Vjerodostojan, visokokvalitetni VPN može proširiti vaš Chrome’s radnom sposobnošću i pružiti vam više svestranosti u istraživanju Interneta sigurno i anonimno. Ovdje’s kako VPN-ovi mogu poboljšati vaše pregledavanje na Chromeu:

 1. Deblokirajte internetsku TV
 2. Osigurajte vrhunsku sigurnost linije šifriranjem i podrškom za više protokola
 3. Uštedite novac na web lokacijama e-trgovine podmetanjem IP-a
 4. Omogućuju vam sigurnost od napada zlonamjernog softvera
 5. Značajke blokiranja oglasa čine iskustvo manje frustrirajućim

Što razmotriti u najboljem VPN-u za Chrome? Kriteriji za ocjenu

Iako se bilo koji VPN može upariti s Chromeom, neće svi moći napajati vrstu iskustva koja bi bila najprikladnija za platformu. Kada smo pregledali stotine VPN-a za vrijeme podnošenja ove recenzije Najbolji VPN za preglednik Chrome, ovdje’s kolika je težina svakog faktora dana (Imamo gornju granicu od 5 zvjezdica):

Dobro izrađeno proširenje - (2 zvjezdice)

Najvažniji kriterij ocjenjivanja bilo kojeg VPN-a koji će biti prikazan na ovoj listi najboljeg VPN-a za preglednik Chrome bila je dostupnost funkcionalnih i neprekidnih proširenja.

Kompatibilne aplikacije ili proširenja uvijek je teško razviti, a još teže ih je optimizirati za savršeno korisničko iskustvo. Loše dizajnirana proširenja mogu usporiti preglednik i vaše iskustvo pregledavanja na Chromeu pretvoriti u noćnu moru!

Od zvijezda 2, jedna je za dostupnost radnog Chrome VPN proširenja, a druga za kompatibilnost i besprijekornu integraciju proširenja..

Sigurnost - (s 1 zvjezdicom)

Ako VPN nije siguran, to nije alat za zaštitu privatnosti, to je varanje. Puno je čimbenika koji štite VPN, a među njima su i ovi koje smatramo neophodnim:

 1. Razina enkripcije - AES 256 Šifriranje (ovo se ne može probiti ako netko ne uloži trilijune dolara)
 2. Podrška za više protokola - moraju podržavati OpenVPN i L2TP (najsigurniji protokoli)
 3. Kill Switch - štiti vašu privatnost u slučaju naglog prekida veze
 4. DNS i IPV6 zaštita od curenja - IP propuštanja su pogrešan naziv, a mi to ne činimo’ne opraštam im

Ostale dodatne mogućnosti kao što su Split tunneling, Onion-Over-VPN i Double VPN mogu još više poboljšati vašu sigurnost i sigurno će poboljšati VPN’s rang.

Deblokiranje geo-ograničenog sadržaja - (1 zvjezdica)

Prema nedavnom izvješću, pristup geo-ograničenom sadržaju i dalje je glavni razlog za kupnju VPN-a. Za korisnike Chromea, najbolji VPN za preglednik Chrome mora biti u mogućnosti nadjačati ta ograničenja sadržaja pružajući solidnu bazu poslužitelja, omogućavajući vam gledanje bilo čega s bilo kojeg mjesta.

Nulta pravila dnevnika - (1 zvjezdica)

Google, Facebook i vladine agencije već su vam na raspolaganju za sve vrste podataka i VPN uslugu, koja udovoljava njihovim zahtjevima, nikada se ne pomiču s našeg kraja. Bilo koje evidencije, bilo da su vremenske oznake veze, IP adrese, upotreba propusne širine ili čak osobni podaci, mogu dovesti korisnika u probleme ako se pohranjuju na bilo koji način.

Podaci o sesijama za Chrome još su korisniji jer su vaša povijest pregledavanja i popis posjeta web mjestu potencijalni zlatni mino za svakog snoopera ili hakera. VPN s izričito navedenom politikom nulte evidencije ono je čemu bismo se radovali u ovom najboljem pregledu preglednika VPN za Chrome..

Najbolji VPN za Chrome u 2018. godini:

Što se tiče plaćenih VPN-a, možete se osjećati sigurnim da ćete iskoristiti dobru vrijednost u svakom pogledu u odnosu na njihove besplatne kolege. Dobra VPN usluga može vas koštati novca, ali ponudit će neusporedive značajke i vjerodostojnost npr. ne znamo nijednu besplatnu VPN uslugu koja može deblokirati Netflix US od bilo kojeg mjesta na svijetu.

Za korisnike Chromea, plaćeni VPN-ovi pronaći ćete najbolja VPN proširenja i omogućiti vam sigurnije i nesmetano iskustvo privatnog pregledavanja. Pružanje sigurnosti najvišeg stupnja, nulte politike evidencije, besplatna suđenja, širok izbor novih značajki i iznad svega, kompatibilna proširenja s Chromeom.

Evo najboljih 5 plaćenih najboljih VPN-ova za Chrome proširenje za 2018. godinu:

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

1. ExpressVPN - najbolji VPN za vaš preglednik Chrome

Ovo je jedan VPN koji je pobijedio’ne smije biti s bilo kojeg gornjeg VPN popisa, bez obzira na platformu i ovdje stvari nisu previše različite. ExpressVPN ima godina tržišne vjerodostojnosti kao vrhunske usluge i nije bilo poznatih proklizavanja ove usluge, za razliku od mnogih drugih sličnih vršnjačkih VPN pružatelja usluga.

Prema našem najboljem VPN pregledu, ExpressVPN’Chrome dodatak je besprijekoran za korištenje u Windowsima, Mac-ovima, pa čak i Linux OS-u. Njegova korisnička sučelja i UX usmjereni su za stavljanje svih značajki u lako pristupačnost. Njeno proširenje je za mobilne uređaje što ga čini najboljim izborom za zaštitu vašeg uređaja s vjerodostojnom VPN-om za Chrome Android.

ExpressVPN za Chrome

Svi, od amatera do profesionalaca, mogu se lako prebaciti na bilo koji od 148 poslužitelja smještenih u 94 zemlje, a pritom su osigurani prekidačem kill, AES 256 šifriranjem, zaštitom od curenja DNS-a, blokom WebRTC i nultom politikom zapisa. Čak i bilo gdje i bilo gdje deblokira sve vrste web-lokacija s ograničenom geološkom lokacijom, što ga čini jednim od vrlo velikih servisa za koje se može tvrditi da pružaju ovu uslugu korisnicima..

Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima koji je zemlja prilagođena podacima, a uz iznimne sigurnosne značajke, ExpressVPN korisnici mogu pristupiti i 24/7 chatu uživo ako naiđu na probleme. Mjesečna pretplata koštat će vas 12,95 dolara, dok će vam šestomjesečni plan jednom naplatiti 59,95 USD. Najbolji plan na ExpressVPN-u, međutim, je godišnji plan koji košta 99,95 USD koji se naplaćuje jednom. (Pročitajte našu detaljnu expressvpn recenziju)

Svi planovi dolaze s 30-dnevnom garancijom povrata novca, a proširenje za Chrome možete preuzeti odavde. Izvanredni Chromeov nastavak ExpressVPN-a ocijenjen je sa 5 zvjezdica.

prozodija

 1. Namjenski Chrome Addon
 2. Nulta pravila dnevnika
 3. Sa sjedištem u zemlji prilagođenoj podacima
 4. Dostupna je brza korisnička podrška
 5. Automatski Kill Switch i NAT vatrozid
 6. Dostupna je besplatna probna verzija s ograničenom značajkom
 7. 30-dnevno jamstvo povrata novca za početnike koji se plaćaju.
 8. Vojna šifra 256 AES

kontra

 1. Cijene ostaju skupe u usporedbi sa sličnim uslugama
 2. Dostupne su samo 3 istodobne veze uređaja

Nabavite ExpressVPN

2. NordVPN - Lagano proširenje za Chrome savršeno za sigurno pregledavanje

Gritty sigurnosne značajke i izvrsna kompatibilnost s platformom čine NordVPN’Chrome proširenje, jedna je od najboljih opcija za korisnike tamo. Njegova Chrome proširenje nevjerojatno je lagano i nimalo’Ne usporavajte brzinu preglednika previše, da biste pokvarili čitav doživljaj.

Najbolji dio koji se tiče NordVPN-a je njegova sposobnost da deblokira geografski ograničene web lokacije poput netflixa kroz zadivljujuću poslužiteljsku infrastrukturu koja se širi u više od 60 zemalja i nudi ukupno 3359 poslužitelja. Ima čak i značajku SmartPlay za ljubitelje internetske televizije kako bi napajali neuređeno iskustvo gledanja.

NordVPN za krom

Uz AES 256 vojnu enkripciju i višestruku podršku protokola, korisnici će također dobiti pristup DoubleVPN, CyberSec, Kill Switch značajkama. Ovo će pokazati i koliko svestranosti ova usluga donosi na stol za VPN korisnike kako bi povećali, proširili ili diverzificirali svoju sigurnost na mreži. (Pogledajte ovaj detaljni pregled norvpn)

NordVPN ima strogu politiku nulte evidencije i nije bilo kršenja povjerenja što se tiče ovog zahtjeva, tako da budite sigurni, ovo je dovoljno siguran VPN koji se preporučuje. Dvogodišnji plan najbolja je vrijednost za novac koji dolazi za samo 79 USD koji se naplaćuju jednom tijekom razdoblja pretplate od 24 mjeseca.

Mjesečni plan je malo skuplji od 11,95 USD, dok se godišnji plan također može uzeti u obzir, koštajući vas 69 dolara naplaćenih jednom za razdoblje pretplate od 12 mjeseci. NordVPN zaslužuje punih 5 zvjezdica s našeg kraja, jer nema slabosti što se tiče ovog VPN-a za Chrome.

prozodija

 1. Namjensko proširenje za Chrome
 2. Besplatno probno razdoblje
 3. Dvostruka enkripcija
 4. 3359 poslužitelja u 60+ zemalja
 5. Bitcoin prihvaćen
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP i SSTP protokoli
 7. Značajka SmartPlay za streaming web mjesta

kontra

 1. Visoke cijene od 11,95 USD mjesečno s predahom dostupnim samo u dugoročnim planovima

Nabavite NordVPN

3. PureVPN - pristupačan, ali moćan VPN za vaše potrebe pregledavanja u Chromeu

Nevjerojatno najjeftiniji VPN koji pruža sve značajke najvišeg razreda, PureVPN je najbolji za korisnike Chrome-a s proračunom. Nudeći sve za pola cijene kao i ostali VPN-ovi sa sličnim značajkama, PureVPN je nedavno dodao proširenje Chromea kako bi svojim korisnicima pružio integriraniji doživljaj.

Ako ste tražili VPN koji bi mogao zemljopisno ograničen sadržaj odasvud otključati na najprimjereniji mogući način, tada se vaše pretraživanje završava ovdje. PureVPN može vam omogućiti strujanje sadržaja iz 30+ zemalja s 40+ podržanih kanala.

PureVPN za Chrome

PureVPN ne zaostaje ni u ostalim značajkama, pružajući korisnicima pristup 750+ poslužitelja u 140 zemalja, DDoS zaštitu, NAT vatrozid, split tunneling, šifriranje AES 256, podršku više protokola na svakom poslužitelju i još više.

Međutim, postoji samo jedan nedostatak ove usluge. PureVPN vodi zapise neke vrste poput IP adresa, ali ako tražite uslugu koja samo deblokira geo-ograničeni sadržaj na proračunu i ne’Ne prepustite se bilo čemu ilegalnom, onda ste sigurni uz ovu uslugu.

Sa samo 68,88 dolara naplaćenih jednom za čitav mjesečni plan pretplate za 24 mjeseca, PureVPN ostaje najbolja usluga vani u pogledu pristupačnosti, zajedno sa svim sjajnim mogućnostima. (Ne zaboravite provjeriti ovu purevpn recenziju)

prozodija

 1. 750+ poslužitelja proširilo se u više od 140 zemalja za sve korisnike Chroma
 2. Split tuneliranje
 3. 7 dana garancija povrata novca
 4. Internet prekidač, NAT vatrozid
 5. Neograničena propusnost
 6. Podržava sve glavne protokole šifriranja

kontra

 1. Politiku povrata malo je teško proći

Nabavite PureVPN

4. Privatni pristup internetu (PIA) - omiljeni među Premium VPN korisnicima

njegov je jedan VPN koji korisnici preporučuju puno više u postovima i komentarima Reddita nego što se pojavljuje na vjerodostojnim popisima pregleda. Privatni pristup internetu ili PIA je VPN na koji se u početku teško naviknuti, ali djeluje nevjerojatno dobro nakon što se naviknete na njegove funkcionalnosti.

Za korisnike Chrome nudi posebnu Chromeovu svrhu proširenja koja je napravljena da služi korisnicima koji traže prilagodljivi VPN koji nema’t usporava cijelo iskustvo. Opremljen je značajkom automatskog povezivanja, podrškom za višestruki protokol, pet istodobnih veza, DNS zaštitom od curenja i čak testom brzine propusnosti na licu mjesta..

Privatni pristup internetu za Chrome

PIA je dovoljno sigurna da se može preporučiti za njeno zajedničko korištenje s vašim preglednicima Chrome, čak i ako se nalazi u SAD-u, koji nije zemlja prilagođena podacima, ne čuva poznate korisničke zapise. Pod uvjetom da je šifriranje vrhunski je razred sa standardom AES 256 koji u svakom trenutku štiti vaše pakete podataka.

Jedini nedostatak koji smo iskusili bio je u deblokiranju internetske televizije, a slični Netflix i Hulu često su bili blokirani i prespori kad su otvoreni da bismo im digli palac s našeg kraja.

Međutim, cijene su izuzetno prijateljske prema kupcima i tek od 69,95 USD za dvogodišnji plan, zasigurno će nastaviti gurati u sve većoj prodaji. Čak je i godišnji plan prilično blag prema proračunu u odnosu na ostatak usluge koja dolazi po vrlo povoljnim 39,95 USD naplaćenih jednom, za cjelovitu 12-mjesečnu pretplatu.

PIA dobiva 3 ½ zvjezdice s naše strane kao namjenski Google Chrome VPN.

prozodija

 1. Više opcija plaćanja, uključujući Bitcoin za preglednik Chrome.
 2. Ekspanzivni server se proširio u većim zemljama
 3. Ne čuva nikakve zapisnike
 4. Namjenske aplikacije za širok izbor OS-a
 5. Omogućuje vodeće protokole i vojno šifriranje
 6. 24/7 korisnička podrška
 7. Povrat novca dostupan 7 dana
 8. 3284+ poslužitelja u 24 zemlje

kontra

 1. Nije dostupno besplatno probno razdoblje
 2. U nekim se poslužiteljima produžuje zaostajanje
 3. doesn’ne uspijevam u deblokiranju internetske televizije

Nabavite privatni pristup internetu

5. PrivateVPN - Sigurnost najviše razine s Chrome VPN preglednikom

Iako ovaj pružatelj VPN-a još uvijek ne nudi namjensko proširenje za Chrome, on može ponuditi korisno zaštitno iskustvo pregledavanja ako prođe kroz svoj repertoar namjenskih OS aplikacija. S prednje strane za deblokiranje najbolje funkcionira u pristupu sadržajima iz SAD-a i ako ste ljubitelj Netflix-a u SAD-u, onda je ovaj savršeno savršen za vas.

PrivateVPN za Chrome

Uz široku bazu poslužitelja koja se širi u 56 zemalja i nudi višestruku podršku protokola, možete biti sigurni da je PrivateVPN pobijedio’ne pokvarite preglednik Chrome’s spretnosti kada je u pitanju internetsko surfanje.

PrivateVPN slijedi izričito navedenu politiku nulte evidencije i do sada nije uključen ni u jedan skandal o usklađenosti zahtjeva s podacima, što ga čini vjerodostojnim davateljem povjerenja vašim podacima.

I uz sve ove značajke, čak ni previše nije teško za vaš džep. Dvomjesečni plan na PrivateVPN košta 50,40 USD plus uz njega ćete dobiti besplatnu pretplatu za mjesec dana.

prozodija

 1. 30 dana besplatno suđenje
 2. 98% produžetka
 3. Nulta brzina provlačenja
 4. Nikada nije došlo do kršenja podataka
 5. 56 lokacija poslužitelja
 6. 2048 bitna enkripcija s AES 256
 7. Protokoli uključuju Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 8. Ipv6 zaštita od propuštanja

kontra

 1. Nema dostupnog dugoročnog plana cijena
 2. Na UX aplikacije se malo teško naviknuti na početku

Nabavite PrivateVPN

Najbolji besplatni VPN za Chrome

* (Pobijedili su besplatni VPN-ovi’ne mogu se ocjenjivati ​​kao plaćeni VPN-ovi) - besplatni VPN-ovi uglavnom su protivnici koji nude besplatnu uslugu kako bi vam izvukli dragocjene podatke ili djelovali kao sredstvo za postavljanje zlonamjernog softvera. U svijetu besplatnih VPN-a teško je pronaći vjerodostojnost, ali svejedno, postoje imena koja su danas dobro poznati brendovi koji nude pohvaljene standarde usluge.

Međutim, bez obzira koliko dobar Besplatno VPN, on je pobijedio’ne možete se podudarati s značajkom davatelja plaćenih usluga za značajku, npr. gotovo nijedan Chrome Free VPN ne nudi neograničenu propusnost. Ako tražite vrhunske značajke, odlučite se za plaćenu VPN uslugu.

Za ostale, koji još uvijek žele znati koji će im besplatni VPN-ovi za Chrome pružiti najbolje iskustvo u kombinaciji s Chromeom, evo popisa 5 najboljih besplatnih VPN pružatelja usluga za Chrome u 2018. godini:

1. TunnelBear - odličan besplatni VPN za Chrome koji pruža maksimalnu sigurnost

Besplatni VPN-ovi mogu biti sjenoviti, ali TunnelBear nije’t jedan od njih. Marka koja je izdržala test vremena u smislu vjerodostojnosti, davatelj usluga je odličan izbor za povezivanje besplatnog VPN-a sa preglednikom Chrome.

Najbolji besplatni VPN za Chrome

Ovaj VPN ima namjenski Chrome proširenje koje je dovoljno brzo da vam pruži besprijekoran doživljaj na bilo kojem OS-u koji imate.

Jedina mana ovoga je ograničenje upotrebe podataka zaokruženo na samo 500 MB mjesečno, što je dovoljno ako samo tražite preglednik ili putujete webom i ne upuštate se u aktivnosti intenzivne podatke.

prozodija

 1. Besplatno proširenje Chromea
 2. 5 uređaja može se istovremeno povezati
 3. Čvrsta enkripcija
 4. Nulta pravila dnevnika
 5. Jednostavno i lako uvođenje

kontra

 1. Potrošnja za upotrebu je preniska
 2. doesn’t podrška peer to peer ili P2P

2. Sakrij.Me - nudi široku paletu značajki kao besplatan VPN za Chrome

Nekoliko slobodnih VPN-ova može odgovarati brzinama koje pruža Hide.Me. Jedan od najboljih tamošnjih besplatnih VPN-ova, Hide.Me, pružit će vam impresivnu kapicu podataka od 2 GB / mjesečno, što je dovoljno za potrebe pregledavanja lakog i srednjeg intenziteta..

Nije bilo curenja DNS-a kada smo provjeravali Hide.Me i nije bilo potpisa s zlonamjernim softverom ili virusom unutar njegovog softvera, što ga čini sigurnim besplatnim VPN-om koji bi mogli preporučiti našim korisnicima Chromea..

Sakrij.Me za Chrome

Sakrij se’ne podržavate P2P ili deblokirajte geo-ograničeni sadržaj, ali to’To nije tako loše jer su to ekskluzivne usluge koje besplatni VPN ne može pružati. Ne radi’Iako nema proširenje za Chrome, ali nudi proxy proširenje sa svojom uslugom za Chrome korisnike.

prozodija

 1. Besplatno Chrome proširenje za sve verzije s kromom
 2. Nevjerojatni standardi šifriranja
 3. Izričito navedena nulta pravila dnevnika.
 4. Korisnička podrška je izvrsna
 5. Pruža veliku brzinu
 6. Veliki paket podataka

kontra

 1. Poslužitelji u samo 3 zemlje
 2. Nije pogodno za otključavanje geo-ograničenog sadržaja.

3. ZenMate VPN - Besplatan pouzdan VPN za Chrome

Ovo je jedan VPN koji je prije upotrijebio puno ljudi, čak i oni koji ne’ne znam općenito o VPN industriji. ZenMate VPN usluga smatra se kako postoji već generacijama, ali njegova usluga nikada nije propadala u tom razdoblju.

Od deblokiranja web lokacija društvenih medija u restriktivnim režimima do bešavne kanalizacije IP adrese u pregledniku Chrome, ovaj VPN to čini sve. Za visokokvalitetni Chrome VPN Besplatno prebacite se na ovu uslugu i pobijedili ste’neću biti razočaran.

Zenmate za Chrome

Što’S druge strane, nudi posvećeno VPN Chrome proširenje koje omogućuje brzu i nesmetanu vezu na web pregledniku. Nudi čak i nadograđeni Premium račun sa svim ispravnim značajkama ako želite korak s uslugom iskoristiti korak dalje.

Vrhunski pružatelj VPN usluga, ZenMate je možda najbolji izbor na ovom popisu za one Chromeove besplatnike vani.

prozodija

 1. Neograničena propusnost na besplatnom proširenju za krom
 2. Dostupno je proširenje za Chrome
 3. Broj poslužitelja je visok

kontra

 1. Poslužuje oglase
 2. Nejasna pravila evidentiranja

4. Windscribe VPN - pridošlica koja se rangira s najboljim besplatnim VPN-ovima za Chrome

S ograničenjem podataka od 10 GB / mjesečno, Windscribe VPN naša je besplatna usluga za deblokiranje geografski ograničenog sadržaja kad god se naš plaćeni davatelj malo spusti..

Windscribe VPN relativno je novo ime u usporedbi s ostalim uslugama na ovom popisu, međutim, u tako malo vremena steklo je ime za pružanje nenadmašne brzine uz vrlo malo zastoja.

WindscribeVPN za Chrome

Poslužitelji ovog davatelja nikada nisu prenapučeni da bi ugušili vaše veze na webu, a on također ima posvećeno Chrome proširenje za svoje korisnike da budu lako povezani s uslugom u pregledniku..

Dodajte Adblocker, firewall, podršku za P2P, 11 lokacija poslužitelja i neograničene veze, a Windscribe se pojavljuje kao jedan od naših izbora za najbolji VPN za Chrome Free list 2018.

prozodija

 1. Besplatna aplikacija za kromiranje vjetropisa
 2. Neograničene veze uređaja
 3. Obuhvat podataka od 10 GB
 4. Sadrži blokator oglasa i vatrozid
 5. Podržava P2P

kontra

 1. doesn’Ne podržava Open VPN
 2. Korisnička podrška je spora

Najgori VPN za Chrome

Nije svaki VPN isti i kritično je znati i razumjeti rizike koji se uključuju ako se odlučite za pogrešan VPN. Pogrešan izbor VPN-a u svijetu može značajno povećati rizik od gubitka vrijednih podataka i izložiti vašu privatnost na mreži.

Najgori VPN-ovi za Chrome nisu odabrani u ovom pregledu samo zbog nedostatka nekih kvalitetnih značajki, ali VPN smatramo lošim samo ako je uključen u uklanjanje svojih kupaca putem podmukle aktivnosti poput pokušaja postavljanja koda za praćenje putem njihovog softvera u korisnik’sustav.

Izbjegavajte ove usluge ili na neki drugi način mogu potencijalno oštetiti cijeli sustav putem preglednika Chrome ako im se pruži prilika za to..

Ovdje je popis najgorih VPN-a za Chrome 2018 autora BestVPN.co

1. HolaVPN - nema infracrvene infrastrukture poslužitelja i nije zaražen zlonamjernim softverom

Čak se i VPN koji je uložio u izgradnju širokog repertoara kompatibilnih aplikacija, uključujući proširenje za Chrome, može ponekad biti zasjenjena usluga. HolaVPN, s vrlo havajskim zvučnim imenom, nije pružatelj usluge za koje se uskoro trebate odlučiti.

najgori vpn za krom

Smješten u Izraelu, HolaVPN nema’čak i nema svoju poslužiteljsku infrastrukturu, radije sve što koristi jest korištenje sustava svojih korisnika i pretvara njihove IP-ove u čvorove, što sve izgleda kao moćna poslužiteljska infrastruktura čak i kada u stvarnosti ne postoji..

S druge strane, ona također sadrži zlonamjerni softver i kodove za praćenje ako ste htjeli druge razloge da se držite podalje od proširenja ove usluge za Chrome. Ovo je u najboljem slučaju ovo rješenje koje bi trebalo izbjeći po svaku cijenu za Chromeove korisnike.

prozodija

 1. Kompatibilnost s više OS-a.

kontra

 1. doesn’Ne posjedujemo vlastite poslužitelje, već radimo preko mreže koja se temelji na čvoru čak i na Chromeme preglednicima.
 2. Poslužuje oglase
 3. Prodaje korisničke podatke
 4. Nejasna politika sječa
 5. Može biti puno štetnije za Torrent korisnike

2. Betternet VPN - bavi se mlijekom i prodajom Chromeovih podataka korisnika

Uglavnom, loši VPN-ovi su samostalne usluge, no ako se pružatelj koji ima prilično dobro plaćenu uslugu udvostruči s jednako lošom uslugom u besplatnoj verziji, tada ih je potrebno u potpunosti izbjegavati..

BetternetVPN je loš za krom

U istraživanju CSIRO utvrđeno je da je Betternet VPN propuštao i prodavao korisničke podatke, što je možda i najveći razlog za izbjegavanje ove usluge iz prve ruke. Čak i njegovi standardi šifriranja i sigurnosti nisu ništa za pisati, s uobičajenim DNS propustima i malim brzinama.

Ima proširenje za Chrome, ali savjetujemo vam da ne imate nešto na svom Chromeu koje sjedi tamo i radi upravo suprotno onome što bi zapravo trebalo da postigne..

prozodija

 1. Cijena je prilično niska
 2. Nema ograničenja propusnosti

kontra

 1. Čuva kromirane korisničke zapisnike
 2. Izvještena su curenja DNS-a
 3. Dopušten je softver za praćenje treće strane
 4. Mala brzina veze

3. Štitnik žarišta - postavlja sigurnost korisnika na mreži na visoki rizik

Ovo ime ne bi trebalo’nisam bio ovdje s obzirom na činjenicu da je ovo možda jedan od najpoznatijih brandova u svijetu VPN-ova, besplatan ili na neki drugi način. Ali u posljednje vrijeme sve su češći sigurnosni propusti u njegovoj infrastrukturi.

HotSpot Shield ispod je prosjeka za krom

Npr. programski program otkrivanja pogrešaka u usluzi može omogućiti hakerima da lako uoče vašu stvarnu IP adresu. Za korisnike Chromea takav bug može biti poguban za vašu sigurnost, a može dovesti i do višestrukih kvarova u deblokiranju geo-ograničenih sadržaja i web lokacija zbog slabih mehanizama poslužitelja na radu.

Preporučujemo da se držite podalje sve dok HotSpot Shield ne uspije popraviti svoju uslugu i ponovo se vrati u svoje godine povjerenja..

prozodija

 1. Integrira se bez problema na svim uređajima

kontra

 1. Infrastruktura je slaba i može dovesti do jednostavnih dijeljenja IP adrese u Chrome pregledniku
 2. Sporo ubrzavanje
 3. Služi neugodne oglase

Najbolji VPN za preuzimanje za Chrome

Najbolje je da se odlučite za VPN koji nudi kompatibilno Google Chrome VPN proširenje jer ćete tako uštedjeti mnogo vremena i truda u preuzimanju i instaliranju softvera.

Ovdje’s kako možete preuzeti VPN za preglednik Chrome ako postoji proširenje:

 1. Odaberite vjerodostojnu VPN uslugu i prijavite se za novi račun pružanjem adrese e-pošte
 2. Odaberite plan cijena koji najbolje odgovara vašim potrebama
 3. Sigurne vjerodajnice korisnika
 4. Sada se izravno prelazi na poveznicu za preuzimanje proširenja za Chrome na davatelju VPN-a’s web stranice ili idite u Chrome web-trgovinu i potražite proširenje platforme vaše VPN usluge na platformi.
 5. Preuzmite i započnite instalaciju
 6. Udarite Internet zaštitnim štitom koji otvara sve kutove Weba!

Kako instalirati najbolji Google Chrome VPN

Mnogi, ako ne i svi, korisnici Chromea vjeruju da ne postoji način za instaliranje proširenja u Chrome, osim iz Chrome web trgovine. No, unatoč tome što su programeri posljednjih godina pokušali zategnuti vijke, ipak su se zaglavili tako što su ostavili mali otvor kako bi omogućili bilo kome da instalira proširenje, a da nije prikazan u Chrome web trgovini.

Za Chrome VPN korisnike, ako znate da VPN nudi proširenje, ali ga ne možete pronaći u Chrome web trgovini, Evo’s kako to lako možete instalirati:

 1. Preuzmite CRX datoteku koju je vaš VPN ponudio
 2. Sada otvorite preglednik Chrome i idite na Chrome: // proširenja / upisivanjem ove adrese u gornju traku
 3. Provjerite opciju za programere koja se nalazi s desne strane preglednika
 4. Sada ćete trebati imati instaliran CRX Extractor da biste nastavili dalje. Ovo će izdvojiti CRX datoteku koju ste preuzeli i omogućiti vam da je pretvorite u zip datoteku
 5. Otpakujte ovu datoteku i vratite se na stranicu s proširenjima za Chrome koje ste otvorili ranije. Ovdje se odlučite za gumb Load Unpacked Extension za pokretanje postupka instalacije

Važna napomena za korisnike ovdje je da većina tih neovlaštenih CRZ datoteka može sadržavati zlonamjerni softver ili kodove za praćenje, tako da je najbolje držati se Chrome web-trgovine za VPN proširenja ili koristiti samo takve datoteke vrlo restriktivno..

Kako postaviti VPN na Chromebook

Potrebna vam je zaštita i privatnost čak i na Chromebooku i otada ih nema puno VPN-ova’i dalje ne nudite namjenske aplikacije za platformu, morate instalirati VPN na ovaj OS kroz postupak ručnog postavljanja.

pustiti’proći kroz kako’ovdje je učinjeno:

 1. Nakon što se prijavite na Chromebook, idite na fotografiju vašeg računa.
 2. Sada otvorite postavke
 3. Odlučiti se za “Mreža”
 4. Odaberi “Dodavanje veze”
 5. Sada će postojati opcija “Dodajte OpenVPN / L2TP”. Kliknite na njega.
 6. Zatražiće se obrazac. Ispunjavanje svih polja u ovom obrascu neophodno je za nastavak.
 7. Naziv hosta poslužitelja: Popunite svoju trenutnu IP adresu
 8. Naziv usluge: Ovo je po vašem nahođenju. Imenujte sve što želite npr. “ABC VPN”
 9. Vrsta davatelja: Za korisnike koji imaju zaporku ili osobni ključ tada odaberite L2TP / IPsec + unaprijed podijeljeni ključ. Ako su vam certifikati stigli od vašeg mrežnog administratora, odaberite sljedeću opciju, tj. L2TP / IPsec + korisničku potvrdu
 10. Ključ prije dijeljenja: Don’ne zamijenite ovo svojom osobnom zaporkom. Ovo je ključ za provjeru vaše VPN veze.
 11. Certifikat poslužitelja: vaš instalirani VPN certifikat poslužitelja treba biti odabran s popisa koji se ovdje prikazuje
 12. Korisničko ime: Unesite vjerodajnice svog VPN računa
 13. Zaporka: unesite vjerodajnice svog VPN računa
 14. OTP: Generirajte lozinku putem OTP kartice ili VPN tokena i ovdje je upišite
 15. Naziv grupe: Ako radite na svom osobnom sustavu, preskočite ovo
 16. Ostalo je samo kliknuti “Spojiti”
 17. Ako su vaši podaci valjani, tada ćete ih sigurno povezati s mrežom VPN poslužitelja na vašem Chromebooku

Chrome pregled VPN proxyja

Proxy nikad ne može biti zamjena za VPN, jer ono što čini najbolje se može opisati kao “ÏP skakanje”. VPN-ovi su puno cjelovitije sigurnosne usluge jer poboljšavaju zaštitu putem značajki poput šifriranja paketa podataka i protokola.

Proxyji, čak ni za Chrome nikada se ne preporučuju jer je većina njih dovoljno loša da vam propustio pravi IP čak i naja amaterskije hakere. Korisnici torrentinga previše dobro znaju koliko opasni proxyji mogu biti i koliko ih vlasti mogu lako uhvatiti za preuzimanje torrent datoteka ako koriste proxy.

Nikada ne spajajte Chrome s proxy-jem, to’je farsa u najboljem slučaju.

Najbolji Google Chrome VPN Reddit 2018

Reddit recenzije odličan su pokazatelj osjećaja korisnika u bilo kojoj kategoriji proizvoda. Što se tiče najboljeg VPN-a za Chrome proširenja, čini se da su mišljenja korisnika u velikoj mjeri skočila u korist dvije usluge, tj. NordVPN i privatnog pristupa Internetu.

Jedan je korisnik komentirao NordVPN’s Chromeom’s proširenje se visoko preporučuje i nudi pohvalne performanse. Korisnik je prestao koristiti bilo koju drugu uslugu treće strane otkako se pretplatio na NordVPN, što govori o toj usluzi’s pouzdanost.

najbolje chrome vpn reddit recenzije

Drugi je korisnik preporučio i NordVPN i privatni pristup internetu te ukazao na činjenicu da su obje ove usluge jeftinije ako se odlučite dugoročno povezati..

krom vpn reddit glasova

Privatni pristup internetu, kao što je istaknuto u našem pregledu, vjerojatno je jedan od 3 najpopularnija VPN-a prema korisnicima, a ponovni komentari svjedoče o toj činjenici..

Korisnik je na ovoj usluzi elokventno govorio, kao i bezbroj drugih, i primijetio je visoku pouzdanost svih njegovih karakteristika poput stalnih brzina i nula gasa. Također su primijećene namjenske aplikacije, dok je korisnik svoje najbolje riječi za proširenje za Chrome rezervirao nazvavši to “Super strašno”.(Pogledajte najbolji Reddit VPN za više recenzija)

komentari chrome VPN reddit

Najbolji besplatni VPN za Chromebook

 1. Proton VPN

Lako ćete prepoznati ime “Proton” ako ti’ikad su me zanimale stvari poput šifriranja ili sigurne pošte. Da’s jer, firma koja stoji iza ovog VPN-a je poznata po tome’s vlasnikom svijeta’najveća sigurna mreža e-pošte, tj. ProtonMail.

najbolji besplatni vpn za chromebook

Njezin je nedavno ulazak u VPN svijet, koji nudi i besplatne i plaćene planove, ovisno o značajkama koje korisnik želi pristupiti od davatelja usluga.

Što se tiče besplatne verzije, njezina je sigurnost prilično pouzdana s vojnim šifriranjem, podrškom za OpenVPN protokol, Nema poznatih propuštanja ili zaraženih klijenata.

Njegova ponuda propusne širine prilično je izdašna jer na njoj nema kape, tako da je možete koristiti kao dobar pogodak na Chromebooku za vrijeme kada vam plaćena usluga padne.

Jedini problem ove usluge je taj što su njezine brzine atrogantno male, tako male da mogu samo podržavati aktivnosti pregledavanja. Uopće se ne preporučuje strujanje.

Međutim, tamo’ovdje je ulov. Budući da je Chromebook takav nišni OS, mnogi pružatelji usluga ne nude posvećene klijente, čak ni mnogi koji su plaćeni, a kamoli besplatni davatelji.

Dakle, morat ćete ili pokrenuti Androidov program tvrtke ProtonVPN da bi on mogao raditi na vašem Chromebooku ili ga morate instalirati ručno pomoću konfiguracijskih datoteka OpenVPN..

Da, postoje ograničenja za besplatne VPN-ove i to’s, jer za pokretanje VPN-ova u njihovom najboljem obliku potreban je velik kapital koji Besplatne usluge doniraju’ne posjedovati.

Iskreno vam preporučujem da se odlučite za one koji su plaćeni samo ako želite vrhunsko iskustvo na svom Chromebooku ili će vas iznevjeriti razočaravajuće podosta resursa i nedovoljno opremljena besplatna VPN veza..

prozodija

 1. Dopuštena je neograničena propusnost
 2. Dobra dobra infrastruktura privatnosti

kontra

 1. Mala brzina
 2. Dopuštena je samo jedna veza

2. ubrzati

Kao što samo ime govori, ova je VPN najbolja za one koji se žele priključiti besplatnom davatelju usluga, ali nisu spremni na kompromise u vezi s brzinama. A to nije mala stvar, posebno u besplatnoj VPN domeni. Da’s, jer većina besplatnih pružatelja usluga obično snižava vaše brzine na minimalni broj, niži od onog što pružaju u svojim plaćenim planovima.

ubrzati vpn za krom

Osim ovoga, oni ne’niti imate ograničenja u pristupu popisu poslužitelja. Možete koristiti sve 30+ poslužitelja zajedno s 5 istodobnih veza.

Jedini problem koji sam identificirao s ovim besplatnim VPN-om za Chromebook je njegova iznimno stroga granica podataka. Možete dobiti 4 GB podataka u prvom mjesecu, ali to pada na samo 1 GB svaki mjesec nakon toga. Ne baš definitivno. Jednostavno pregledavanje s njim možete učiniti tako’je sve.

prozodija

 1. Brze besplatne brzine VPN-a
 2. 30+ poslužitelja
 3. 5 Multi-prijava

kontra

 1. Niska granica podataka
 2. Klijenti aplikacija nisu prilagođeni korisnicima

3. Pron VPN

Nije dobro poznat VPN, ali vrlo je učinkovit ako tražite dovoljno dobro besplatno VPN proširenje za Chrome, PronVPN je izvrsna usluga ako jedino što želite učiniti je deblokiranje web mjesta za streaming videa..
Ne radi’t znatno usporava brzinu i omogućava vam klizanje prema web lokacijama s minimalnom žurbom.
Proširenje za Chrome je lagano i ne zahtijeva nikakve stvarne podatke s vašeg kraja da biste započeli. Usluga jednim klikom koju korisnici mogu istinski zadržati na svojim preglednicima u slučaju da im usluga nije plaćena’ne rade i trebaju hitno deblokirati nešto.

prozodija

 1. Neograničena propusnost
 2. Jednostavan pristup cenzuriranim mjestima
 3. Dostupno je mijenjanje mjesta

kontra

 1. Politika prijavljivanja je nejasna
 2. Nisu podržani podaci o šifriranju ili protokolima

Najčešća pitanja o VPN-u za Chrome

Je li Google Chrome VPN?

Ne, Google Chrome nije VPN niti ga treba pogrešno zamijeniti. Chrome je besplatni web preglednik koji možete koristiti za pristup internetu radi dohvaćanja i slanja podataka.

Možete li upotrebljavati VPN na Chromebooku?

Chromebook je posebno dizajniran OS koji razvijaju i Chrome Browser. Ovaj sustav radi na Google Chrome OS-u i dobar je zamjena za popularnije OS poput Windows i Mac.

VPN-ovi se mogu koristiti na bilo kojem OS-u, a Chromebook nije iznimka, no s obzirom da nema mnogo pružatelja usluga namijenjenih aplikacijama za ovaj operativni sustav, trebate ga instalirati kroz ručni postupak koji smo detaljno spomenuti gore.

Kako se koristi proxy poslužitelj s Chromeom?

Najbolja stvar u pregledniku Chrome jest količina lakoće koju pruža svom korisniku u pogledu olakšavanja pristupa različitim funkcijama. Postavljanje proxy poslužitelja br’Sve je to previše teško na Chromeu. Slijedite dolje navedene korake za započinjanje postupka postavljanja proxy poslužitelja:

 1. Klik na ikoni s tri paralelne trake u gornjem desnom kutu preglednika. Ovo je mjesto na koje možete krenuti ako želite prilagoditi ili kontrolirati svoje iskustvo s Chromeom
 2. Odaberi “postavke” i onda pomaknite se prema dolje dok ne dođete do opcije “Napredne postavke”
 3. Sad ovdje, treba ići duboko dolje Odaberi opcija imenovana “Mrežne postavke”
 4. Mi’gotovo tamo. Vidjeti opcija koja kaže “Promijenite postavke proxyja”. Klik na tome
 5. Sada će se otvoriti prozor Internet Properties
 6. U sredini desno u ovom prozoru nalazi se opcija pod nazivom “LAN postavke”. Odaberi to
 7. Prema zadanim postavkama opcija “Postavke automatski otkrivaju” bit će uključen. Upali isključite ga izborom
 8. Sada ček okvir koji kaže “Koristite proxy poslužitelj sa svojim LAN-om”
 9. Unesi IP adresa proxy poslužitelja na koju se želite povezati u prazno polje za “Adresa” i broj porta proxy poslužitelja u naslovu drugog polja “Luka”
 10. Klik U redu da biste pokrenuli vezu putem proxy poslužitelja i ponovo kliknite U redu da biste spremili promjene
 11. Ako želite ukloniti proxy vezu, jednostavno nemojte označiti “Koristite proxy poslužitelj sa svojim LAN-om” opcija i Odaberi “Postavke automatski otkrivaju” opcija

Zamotavanje stvari

Za ljubitelje Chromea internetska sigurnost postaje najvažnija briga s obzirom na činjenicu koliko velikih tvrtki pokušava ukrasti vaše podatke. Nedavni skandal Cambridge Analytice svjedoči o činjenici koliko vrijede vaši podaci i važnosti zaštite od neprimjerene upotrebe..

Naš glavni prioritet ostaje informiranje naših korisnika o najboljim VPN uslugama u svim kategorijama kako bi ih prosvijetlili najboljim odabirom za svaki uređaj i OS. Ove će recenzije ostati nepristrane i otvorene za prijedloge ako naši korisnici vjeruju da imaju nešto vrijedno za dijeljenje ili dodavanje našim recenzijama.

Slobodno volite, kritizirajte, raspravljajte i cijenite našu najbolju recenziju VPN-a za Chrome Extension 2018 u komentarima ispod!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me