Najbolji VPN za Amazon Prime 2020 – Gledajte Amazon Prime US kontinuirano

Amazon Prime usluga je trenutnog prijenosa videa koji nudi Amazon.com, jedan od svjetskih’s najpopularnijim trgovcima na mreži. Međutim, kao i druge popularne web stranice za streaming, Amazon Prime nudi različite biblioteke za korisnike u različitim zemljama. Gledatelji u Velikoj Britaniji mogu pogledati američku biblioteku samo ako mogu deblokirati geo-ograničenja putem Best VPN-a. Da biste vam olakšali deblokadu, evo vodiča o najboljem VPN-u za Amazon Prime koji sadrži vodiče za postavljanje, najbolje plaćene i besplatne VPN-ove, podržane uređaje i još više od BestVPN.co!

najbolji vpn za Amazon Prime

Što je Amazon Prime?

Amazon.com nije samo internetska trgovina e-trgovine, već je internetski gigant koji nudi široku paletu usluga poput podrške u oblačnoj infrastrukturi, logistike i još mnogo toga. Slično tome, Amazon Prime Video je posvećena usluga streaminga tvrtke Amazon.com koja nudi namjensku biblioteku sadržaja koja se sastoji od tisuća filmova, TV emisija i originalnih serija koje će privući vašu pažnju.

Možete gledati ovu uslugu bilo gdje u svijetu ako kupite pretplatu za Prime Video, ali ipak ste pobijedili’ne mogu biti u mogućnosti gledati sve dostupne na web mjestu zbog geografskih ograničenja sadržaja. Geo-ograničenja velika su provjera stvarnosti kada su u pitanju internetski streaming servisi poput Amazon Prime, koji uskraćuju korisnike da gledaju njihov omiljeni sadržaj ako ga ne učine’ne živim u području gdje je sadržaj dostupan.

Na primjer, korisnik Amazon Prime u SAD-u vidio bi posve drugačiju videoteku u usporedbi s korisnikom Amazon Prime u Singapuru. Rečeno je, definitivno postoji način da se to zaobiđe. Najbolji VPN za Amazon Prime može vam dopustiti da crknete kroz ta geo-ograničenja sadržaja i učinite svoje iskustvo streaminga vrijednim. Za više o tome, pročitajte ovaj vodič za naš pregled najboljeg VPN-a za Amazon Prime u 2018. godini.

Najbolji VPN za Amazon Prime 2018

Glavni streaming servisi poput Netflixa i Hulu upuštaju se u VPN blokiranje kako bi onemogućili korisnicima da pregledavaju sadržaj koji ne bi trebao’biti im na raspolaganju prema zakonima o autorskim pravima. Amazon Prime Video se u tom pogledu ne razlikuje i slijedio je primjere u provođenju blokade VPN-a zbog čega većina pružatelja usluga postaje beskorisna na svojoj platformi.

Međutim, još uvijek su dostupne neke Top VPN usluge koje se mogu probiti kroz barijere sadržaja i ponuditi transcendentno i cjelovito iskustvo svojim korisnicima ako žele deblokirati američki Amazon Prime. Ovdje, na BestVPN.co, vjerujemo da ćemo stvari testirati za sebe, a zatim ih preporučiti svojim korisnicima.

Ovdje je naš popis najboljih VPN-a za Amazon Prime koji sadrži samo one selektivne VPN-e koji vam zapravo mogu pomoći u obilaženju geo-ograničenja i poboljšanju vrijednosti vaše pretplate:

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

PureVPN - najpovoljniji Amazon Prime VPN

Kada ti’već ste kupili pretplatu za svoj račun na Amazon Prime i želite potrošiti manje na dobivanje vrhunskog VPN-a, a PureVPN je ono što će vam najbolje odgovarati.

PureVPN za Amazon Prime

Osim sigurnosnih značajki vrhunskog stupnja kao što su Double VPN, onion over VPN, podrška za višestruki protokol, split tunneling i još mnogo toga, PureVPN pruža i namjenske IP adrese za deblokiranje Amazon Prime US. Zatražili smo njihov tim za korisničku podršku radi dobivanja upravo ovog odgovora putem značajke uživo razgovora.

PureVPN’Tim za korisničku podršku bio je izuzetno ljubazan i suradljiv, a jednom prilikom je tim za podršku zvučao onoliko ljudsko koliko bi trebao biti. Dali su nam ime poslužitelja s kojim bismo se trebali povezati ako želimo deblokirati Amazon Prime u SAD-u. Ovaj je poslužitelj trebao raditi samo u IP načinu rada.

Jednostavno nisu’Ne zaustavljamo se na tom mjestu, ali također nam je dao vezu do vodiča koji nam je pokazao kako rasporediti namjenski IP način, u slučaju da ga nismo’Ne znam za to u fantastičnom prikazu korisničke olakšice.

Najbolji VPN za Amazon Prime 2020 - Gledajte Amazon Prime US kontinuirano

Uz sve to nevjerojatna podrška, nude fantastične, nevjerojatno jeftine dugoročne planove, tako da se možete samo uzvratiti i opustiti uz Amazon Prime dok trošite vrlo nominalni iznos za deblokiranje. Godišnji paket po cijeni je 58,92 USD, dok je dvogodišnji ugovor još bolji samo za 69,00 USD koji se naplaćuje jednom.

prozodija

 1. Pristupačni planovi dostupni su kao VPN za Amazon Prime US
 2. DDoS zaštita
 3. Namjenski P2P i Torrent poslužitelji
 4. 750 + poslužitelja u 141 zemlji
 5. Nat Firewall
 6. Podrška za više protokola, uključujući OpenVPN i L2Tp
 7. Omogućuje Split tuneliranje

kontra

 1. Čuva zapisnike
 2. Nema besplatnog suđenja

Nabavite PureVPN

NordVPN - Nudi zasebne poslužitelje za lakšu kompatibilnost uređaja kao Amazon Prime VPN

Ovaj VPN ima možda jedan od najboljih profila na svijetu. Nord VPN često prihvaćen s najboljim VPN-om jamči vrhunske performanse na svim frontovima kako bi ga učinio vrlo preporučenom uslugom za sve vrste korisnika.

NordVPN za premijere amazona

Brzine su brze, a snaga poslužitelja dovoljno je moćna da osigurava da nijedan pokušaj deblokiranja sadržaja ne bude popriličan. Također nudi Double VPN za dodatnu sigurnosnu kontrolu. Međutim, najbolji dio usluge je koliko je rada učinio kako bi svojim korisnicima olakšao deblokadu Amazon Prime Video, bez obzira na to koji uređaj koriste..

Kad smo od njegove korisničke podrške zatražili najbolji ili namjenski IP za deblokiranje Amazon Prime US, oni su nam pružili odvojeni popis IP-ova koje bismo mogli koristiti ovisno o tome koristimo li računala ili pametne telefone / SmartTV-ove.

Iako se mjesečni plan ovdje kod NordVPN-a pretjerano cijene, godišnji plan u iznosu od 83,38 USD koji se naplaćuje jednom, a trogodišnji ugovor u iznosu od 124,64 USD jednom, definitivno su u prihvatljivim granicama za koje se korisnici lako mogu pretplatiti.

prozodija

 1. Pruža namjenske poslužitelje za raznoliku podršku uređaja kao VPN za Amazon Prime
 2. Namjenski P2P i podrška za bujice
 3. Besplatno probno razdoblje
 4. Značajka SmartPlay za streaming web mjesta
 5. Dostupna je dvostruka enkripcija
 6. 3359 poslužitelja u 60+ zemalja
 7. Bitcoin i Zid plaćanja prihvaćeni
 8. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP i SSTP protokoli

kontra

 1. Skupi kratkoročni planovi

Nabavite NordVPN

ExpressVPN - najbrže napreduje kao Amazon Prime VPN

Ako VPN naplaćuje više, ali pruža značajke koje će mu odgovarati, tada taj posao više ne ostaje s kuka. ExpressVPN je skup u odnosu na ostale najbolje VPN pružatelje, no može jamčiti najbolje performanse na svakoj prednjoj strani što ga čini odličnim najbržim VPN-om..

Izrazite VPN za Amazon Prime

Za Amazon Prime, uz deblokiranje web stranice za strujanje u SAD-u, ExpressVPN nudi velike brzine koje omogućuju uživanje u Amazon Prime’s video knjižnica bez straha od prevelikeg međuspremnika. Nema kvarova ili prekida, pa čak i poslužitelji pružaju odgovarajuću mjeru kako bi se spriječilo curenje DNS-a. Ovdje’s njihovom korisničkom podrškom koja odgovara na naš upit je li njihov servis radio na deblokiranju Amazona Prime US.

Planovi počinju od 12,95 dolara za mjesec dana’vrijedi pretplate, ali najbolji plan je godišnji plan pretplate koji košta 99,95 USD jednom naplaćenim jednom.

prozodija

 1. Nevjerojatno brz kao VPN za Amazonovo vrijeme
 2. Višestruka podrška plaćanja
 3. Namjenske aplikacije za kompatibilni OS
 4. Visoki standardi šifriranja
 5. Ekspanzivna podrška protokola
 6. Nulta pravila dnevnika

kontra

 1. Nema namjenskih P2P poslužitelja
 2. Skupi planovi cijena

Nabavite ExpressVPN

Torguard.net - Povećana sigurnosna zaštita kao VPN za Amazon Prime

Preglednik Tor možda je jedan od najsigurnijih preglednika vani i preporučili smo ga kao alternativu za korisnike koji žele povećati svoju internetsku sigurnost na višu razinu. Slijediti isti model i replicirati ga na VPN ono što čini Torguard.Net uzornim i vrlo sigurnim.

Torguard VPN za Amazon Prime

Lučni model usmjeravanja daleko je bolji od ostalih prosječnih VPN sigurnosnih modela koji uključuju samo šifriranje i sigurne tunele. Međutim, bili smo’Ne očekujem da će ovaj VPN raditi na Amazon Prime Unblocking. Kad smo pitali njegovu podršku može li njihov VPN deblokirati Amazon Prime Video, njihov odgovor je bio najbolji od kojih smo se osigurali tijekom našeg pregleda.

Međutim, za razliku od ostalih VPN-a koji nude mogućnosti deblokiranja unutar svojih uobičajenih VPN planova, Torguard nudi Namjenski IP plan za pristup geo-ograničenom sadržaju kao što je Amazon Prime. Namjenski IP plan košta 7,99 USD mjesečno ili 54,99 USD godišnje i najbolji je za one koji žele deblokirati geo-ograničeni sadržaj.

Broj posvećenih IP-ova nevjerojatan je i sadrži fantastičnu količinu lokacija koje prilično mogu pružiti usluge deblokiranja iz bilo koje zemlje u mnogim zemljama svijeta. Nismo’nisam vidio bolju uslugu od ove u smislu deblokiranja ne samo Amazon Prime-a, već pružanja cjelovitog rješenja za veće potrebe za deblokiranjem.

prozodija

 1. VPN s Stealth značajkom za Amazonsko deblokiranje
 2. Visoke razine enkripcije
 3. Radi na modelu za usmjeravanje luka
 4. 3000+ VPN poslužitelja u 50 zemalja
 5. Namjenska IP adresa

kontra

 1. Planovi su skupi
 2. Paketi značajki mogu biti zbunjujući

Nabavite TorGuard VPN

Najbolji VPN za Amazon Prime Free

Ako želite deblokirati Amazon Prime US, onda besplatna VPN usluga nije sjajna opcija, jer prema našem pregledu ne postoji niti jedna besplatna VPN usluga koja to čini. Da, postoje neke vrlo vjerodostojne usluge koje su besplatne, ali deblokiraju geo-ograničeni sadržaj, posebice usluga strujanja je izvan svojih svojstvenih mogućnosti.

Da’s jer pružatelji usluga struje poput Amazon Prime koriste blokiranje VPN-a kako bi onemogućili korisnicima da pregledavaju sadržaj koji možda nije dostupan na njihovom području. Jedino premium Best Amazon Prime VPN koji mi’na našem popisu to se može. Besplatne usluge don’nema namjenske IP adrese poput Torguarda ili ima moćne poslužitelje koji mogu zaobići Amazon Prime’s VPN zid za blokiranje.

To’skupo je pokrenuti ove značajke, a besplatne usluge ne’nemate novca za sudjelovanje u pružanju takvih značajki. S druge strane, mnogi besplatni VPN-ovi nude male brzine (zbog prioriteta većine planova za plaćene usluge), niske granice propusnosti podataka (u prosjeku u rasponu od 500 MB do 2 GB / mjesec) i mali broj poslužitelja, a sve to što vam ne može omogućiti dobro iskustvo s Amazon Prime.

Najgori VPN-ovi koji nemaju’t Deblokirajte glavni videozapis Amazon

Iako većina VPN-ova ne može deblokirati Amazon Prime Video, osim nekoliko odabranih, postoje neke koje nisu samo u mogućnosti pružiti pravi skup značajki, već su i opasne za instaliranje zbog dosljednih prijetnji poput zlonamjernog softvera, ugradnje koda za praćenje itd..

Ovdje’brzo se vratio na najgore VPN-ove koji nemaju’ne deblokirajte Amazon Prime:

 1. Štit vruće točke
 2. SurfEasy VPN
 3. Opera preglednik VPN (istekao)

Kako gledati Amazon Prime izvan SAD-a

U osnovi, za deblokiranje bilo koje web stranice iz određene regije, na primjer, ako želite otključati Amazon Prime US tijekom prebivališta u Velikoj Britaniji, na raspolaganju su vam dvije mogućnosti. Prvi koristi VPN, a drugi je korištenje proxyja. Oboje u pravilu slijede isti put za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja. Oni lažno otkrivaju vaš IP kako bi izgledao kao da potiče iz SAD-a.

Međutim, pobijedili smo’Ne preporučujem upotrebu proxyja, jer prvo on samo uništava vaš IP dok ostavlja vaše DNS pakete izložene snooperima, a drugo možda neće raditi uvijek.

VPN-ovi su brži, sigurniji i pouzdaniji u pružanju usluga deblokiranja. Nikakvi trolovi s autorskim pravima ne mogu vas ciljati ako upotrebljavate najbolje Amazon Prime VPN za deblokiranje verzije u SAD-u.

VPN za Amazon Prime

Pregled video uređaja Amazon Prime:

Amazon Prime Video nudi velike mogućnosti kompatibilnosti, a podržava ga mnoštvo uređaja. Ovdje’s rušenjem uređaja koji možete koristiti za gledanje Amazon Prime Video:

 1. Sva računala i preglednici kao što su Windows i Mac
 2. Pametni televizori
 3. Blu-ray playeri
 4. Prijave (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Fire TV Stick / Telefon / Tablete
 7. Igraće konzole (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Uređaji koji rade na Androidu i iOS-u

Amazon Prime možete gledati i na Chromecastu ako imate instalirano proširenje Chrome Browsers. Također djeluje i na Kodiju kroz skladište Krypton.

Kako postaviti Amazon Prime na TV

Gledanje filmova i emisija na televizoru iskustvo je s kojim se nijedan drugi uređaj ne može uskladiti. Moderni televizori modernog dana nude HD kvalitetu za gledanje omiljenih sadržaja na širokom zaslonu, nudeći tako fantastično iskustvo.

I to’nije tako teško postaviti uslugu na svom televizoru. Ovdje’kako možete pokrenuti Amazon Prime na Smart TV-u:

Ako ti’već ste kupili račun za Amazon Prime Video, a zatim idite u Google Play trgovinu na Android TV-u ili na Samsung Apps na Samsung Smart TV

 1. Traziti “Glavni videozapis” i preuzmite aplikaciju
 2. Pokrenite instalaciju i unesite korisničke vjerodajnice (korisničko ime i lozinku za prijavu na Amazon Prime) kada se to od vas zatraži
 3. Sada, nakon što se aplikacija pokrene, odaberite bilo koji film, TV emisiju ili program i pustite da zabava započne!

Najbolji VPN za Amazon Prime Reddit

Dok je veliki broj najboljih vpn davatelja usluga Reddit’imena se pojavljuju na Redditu u najboljim VPN nitima za raspravu, korisnici nisu preporučili mnoge pružatelje usluga za deblokiranje Amazona Prime US.

Osim nekoliko spominjanja NordVPN-a poput onog koji imamo’Spomenuli ste ovdje, pobijedili ste’ne mogu pronaći mnoge preporuke i najbolje je držati se onih koje jesmo’isprobali smo i testirali vas u našem Best VPN-u za deblokiranje američke premijere Amazon.

Komentar iz rasprave ContiGhostwood’komentar iz rasprave "VPN i Amazon Prime Video".

Amazon Instant Video vs Amazon Prime Video

Iako je Amazon nedavno pojednostavio svoju uslugu i Amazon Instant Video preimenovao u Amazon Video, a Amazon Prime Video u Amazon Prime, usluge su još uvijek zbunjujuće za početnike i početnike.

Amazon Prime je zapravo bila cijela ponuda dostupna samo za američke kupce od 79 USD i nudila je godišnji paket koji korisnicima nudi besplatnu dvodnevnu dostavu tijekom cijele godine, uz pretplatu na Amazon Prime Video.

No, u travnju 2016., Amazon Prime Video počeo se nuditi zasebno po 2,99 USD mjesečno prvih šest mjeseci, a nakon toga naplaćivao se u iznosu od 5,99 USD mjesečno. Tamo’s dostupno je i jednomjesečno besplatno probno razdoblje. To’s ponudom paketa na kojem možete gledati neograničen sadržaj.

Međutim, Amazon Instant više je nalik modelu plaćanja po prikazu gdje morate platiti za svaki videozapis, predstavu ili film zasebno i to’dostupan je kao zasebna usluga za ljude u SAD-u, ali i izvan SAD-a.

Amazon Prime dostupan je samo za američke kupce i to’s preporučujemo da implementirate Najbolji VPN za deblokiranje američkog Amazon Primea kako biste mogli koristiti uslugu i uživati ​​u najnovijim dostupnim sadržajima.

VPN za Amazon Prime

Najbolji VPN za najčešća pitanja o Amazonu

Amazon Prime Video ne radi?

Ponovno pokretanje internetske veze ili zatvaranje bilo koje druge aktivnosti koje troše podatke ponovno će uključiti vaš Prime Video. Inače, ako još uvijek ne’Ne radite, provjerite je li vaš uređaj ažuriran s bilo kakvim nadogradnjama ili je vaša aplikacija Prime Video nadograđena.

Da li stvarno trebam članstvo u Amazon Prime za streaming Amazon Video?

Ne, ne’ne treba mi. Amazon Video zahtijeva da odvojeno kupite TV emisije, filmove ili bilo koji drugi video sadržaj po komadu. Članstvo u Amazon Prime trenutno se nudi od 2,99 USD mjesečno prvih šest mjeseci nakon prijave, a onda vam se naplaćuje 5,99 USD mjesečno.

Možemo li koristiti Amazon Prime na više uređaja istovremeno?

Da, možete, ali za to biste trebali stvoriti Amazonsko kućanstvo. Slijedite dolje navedene korake za početak:

 • Na web mjestu Amazon prijavite se na svoj račun, a zatim idite na “Moj račun” Opcija
 • Ići “Upravljajte svojim sadržajem i uređajima” > postavke > Domaćinstva i obiteljska knjižnica > Pozovite odraslog
 • Sada ili stvorite novi račun ili upotrijebite postojeći račun da biste se ponovno prijavili i pokrenuli zajedničku vezu s Amazon Prime s drugog uređaja

Kako mogu pronaći video aplikaciju Amazon Prime?

Možete izravno ići na Prime Video’s službene web stranice ili idite u trgovinu Google Play za preuzimanje video aplikacije Android Amazon Prime i iTunes trgovinu za preuzimanje iOS aplikacije.

Zaključak

Amazon Prime trenutno je jedan od najboljih servisa za streaming na mreži, a kako popularnost internetske televizije raste, usluga će zasigurno prikazivati ​​spektakularne emisije u narednim vremenima.

Na BestVPN.co, zagovaramo besplatno internetsko iskustvo za sve, bez ikakvih ograničenja ili ograničenja, ali budući da prijetnje i zabrane rastu, najbolja opcija za omogućavanje vašeg internetskog iskustva je korištenje najbolje VPN i uživanje u najboljem Internet nudi u vašem srcu’s sadržajem.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me