8 najboljih VPN-ova za školu za deblokiranje web stranica i igara

U ovom visoko progresivnom svijetu, ne može se zamisliti život i druženje bez interneta. Čak i s onim prijateljima s kojima se možete družiti na određenoj zabavi ili druženju, komunikacija na kraju zahtijeva upotrebu društvenih mreža i glasnika. Upravo to je razlog zašto današnji mladi vole i njeguju tehnologiju jer, bez nje, nema načina da gledaju filmove, slušaju glazbu ili igraju igre za vrijeme odmora. Obrazovni zavodi očito nameću ograničenje upotrebe interneta u navedene svrhe, ali Uvijek možete koristiti Best VPN for School / College od BestVPN.Co da biste stekli potpunu digitalnu slobodu! Uostalom, to je…


8 najboljih VPN-ova za školu za deblokiranje web stranica i igara

 1. Bolje da budem siguran nego Oprosti
 2. Kako deblokirati League of Legends u školama
 3. Zašto škole blokiraju web stranice, društvene medije i igre?
 4. Zašto vam treba najbolji VPN za škole
 5. Najbolji VPN za škole u 2018. godini
 6. Besplatno najbolji VPN za školska računala
 7. Što učiniti ako školski Wi-Fi blokira VPN?
 8. Alati za razdvajanje blokova u školi
 9. Kako deblokirati web stranice u školama
 10. Kako deblokirati web stranice u školi na Androidu & iOS uređaji
 11. Školski proxy u odnosu na najbolji VPN za školu
 12. Najčešća pitanja o VPN-u za školu

Bolje da budem siguran nego Oprosti

Znamo da ste već isprobali najbolje što tražite za hake kako biste koristili društvene medije ili počeli igrati svoju omiljenu internetsku igru. Umjesto da vas uhvate, nije li bolje biti siguran nego zažaliti? Napokon, postižemo da te školske aktivnosti ponekad mogu postati monotone, a ne možete biti u stanju uvijek studirati. Ponekad vam mozak samo zatrubi. Dakle, nema nikakve štete u tome što se malo zabaviti u stranu.

Bolje da budem siguran nego Oprosti

Školski vatrozid blokira pristup web stranicama i društvenim medijima? DOBRO! Nabavite sebi VPN da osigurate svoj identitet i uživajte u deblokiranju svega što želite. Bez obzira želite li doći do svog omiljenog Vlog-a, poslati poruku svom prijatelju, provjeriti svoje društvene medije ili se baviti on-line igranjem, VPN-ovi su vrhunsko rješenje za bavljenje stvarima koje volite, ali s dodatnim oprezom i anonimnošću (wink).

Kako deblokirati League of Legends u školama

Objavljeno 27. listopada 2009 “liga legendi” je igra koja podsjeća na čistu zabavu i zabavu. Postoji kao jedna od najpopularnijih internetskih igara koja se ikada predstavila svijetu s doslovno milijunima igrača širom svijeta, zaljubljujući se u njihov čarobni svijet, izvrsnu priču i izvanredne likove koji oživljavaju cjelokupno igračko iskustvo.

Kako deblokirati League of Legends u školama

No, s obzirom na to da njegova popularnost raste, škole su svjesne da djeca mogu koristiti lokalni Wi-Fi za sudjelovanje u igri (slično kao Grad Salem i drugi). U isto vrijeme, može biti jako iritantno naći se usred misije, samo zbog prekida veze zbog problema sa zaostajanjem. Pa, ako želite spriječiti da se to događa, došlo je vrijeme da dobijete VPN uslugu!

Deblokirajte League of Legend

Zašto škole blokiraju web stranice, društvene medije i igre?

Ako budemo potpuno nepristrani, mudra je odluka nametnuti ograničenja na određene web stranice, društvene medije i igre. Napokon, vrijeme provedeno u školskim satima trebalo bi značiti da se studenti u potpunosti fokusiraju na svoje studije. Međutim, ono što većina škola / visokih učilišta ne uspijeva shvatiti je da postoji puno legitimnih resursa na mreži koji pomažu učenicima da nauče više i povećaju svoje vještine.

Zašto škole blokiraju web stranice, društvene medije i igre

Da, na YouTubeu možete pronaći stotine / tisuće video tutorial o svakoj temi. Istodobno, Internet omogućuje studentima komunikaciju s različitim članovima grupe tijekom prezentacija i projekata. Dakle, iako je možda pametno osigurati da su studenti podložni njihovom “Prihvatljiva upotreba” ograničenja, i dalje vjerujemo da sada treba umanjiti oštrinu.

škola vpn apk

Osim zabave, mnoge blokirane platforme sadrže mnoštvo obrazovnog sadržaja. Čak i uz blokove, studenti će i dalje tražiti druga rješenja koja im omogućuju da rade ono što žele. Dakle, bolje je dati slobodnu ruku, ali budite oprezni s sumnjivim web stranicama, jer ne biste željeli da djeca u vašoj školi previše odstupaju od studija!

Zašto vam treba najbolji VPN za škole

Nema sumnje da se drakonskim ograničenjima može činiti više loše nego dobro. Umjesto da škole koje rade na blokiranju informacija, trebale bi poticati i omogućiti besplatan pristup učenicima. No, s obzirom na to da će trebati neko vrijeme, možete se osloniti samo na VPN-ove koji će vam pružiti potpunu slobodu na mreži. Evo kako se VPN-i smatraju korisnim u školama:

 • Privatno pretraživanje - Sve škole / fakulteti / sveučilišta bilježe i prate vaše aktivnosti ako ste povezani s lokalnom mrežom. To znači da administratori i IT stručnjaci u obrazovnim zavodima točno znaju što radite na mreži. VPN drži vaše pregledavanje anonimnim i daleko od znatiželjnih očiju, pa se na taj način jamči da nitko ne može pratiti vaše mrežne aktivnosti. Istražite naš vodič o najboljem vpn pregledniku da biste razumjeli koji preglednik najbolje funkcionira na vašem VPN-u.
 • Poboljšana sigurnost - Iako vaš obrazovni zavod’s Wi-Fi će vjerojatno biti zaštićen lozinkom. Još uvijek nije potpuno siguran. U stvari, zlonamjerni autsajderi mogu pokrenuti napad saća s medom, što rezultira gubitkom svih podataka, omogućavajući im da vam priskaču ili čak hakiraju vaš telefon ili web kameru. VPN-ovi povećavaju sigurnost šifriranjem cjelokupnog dolaznog / odlaznog prometa!
 • Deblokiranje web lokacija - Nažalost, mnoge škole blokiraju platforme društvenih medija, web stranice za streaming videozapisa i igre. Iako su razlozi zabrane razumljivi, postoje neki studenti kojima će hitno trebati pristup određenom sadržaju. Tu dolaze VPN-ovi koji omogućuju korisnicima da promijene svoju lokaciju, zaobilazeći ograničenja sadržaja i deblokiranje web stranica.

Najbolji VPN za školu

Najbolji VPN za škole u 2018. godini

Kada je u pitanju pronalaženje najboljih VPN-ova za škole, neophodno je da obavite svoje dužno istraživanje. Uostalom, ne biste željeli da vam školski administrator doskoči vašem razredu i kaže vam da ste koristili Internet u neovlaštene svrhe. Dakle, jedini način da budete sigurni je pronaći najbolje VPN-ove za škole koje nude nevjerojatnu pouzdanost, podršku, performanse i dostupnost poslužitelja. Među najbolje pregledane i analizirane od strane BestVPN.co, uključuju:

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

NordVPN

NordVPN je panamski davatelj usluga, što znači da je potpuno siguran od zakona o obveznom čuvanju podataka Saveza 14 očiju i drugih zemalja sa strogim internet zakonima. Ako to koristite, potpunu anonimnost možete iskoristiti i u školi. Značajke poput DNS zaštite od propuštanja, automatskog prebacivanja i dinamičkog IP-a dodatno povećavaju vašu sigurnost. Najbolji dio svega: VPN čuva ZERO LOGS! (Pročitajte NordVPN recenziju za više)

Najbolji VPN za škole

prozodija

 1. DoubleVPN za maksimalnu zaštitu.
 2. 4205 Poslužitelji u 62 zemlje.
 3. P2P / Torrenting omogućeno.
 4. DDoS zaštita.
 5. Davatelj nulte zapise.

kontra

 1. Skupe mjesečne cijene.

Nabavite NordVPN

VyprVPN

VyprVPN sa sjedištem u Švicarskoj još je jedna hit usluga koja nudi proizvod usmjeren na privatnost radi potpune anonimnosti prilikom korištenja vaše lokalne školske mreže. Nudi flotu od 700 ultra brzih poslužitelja raspoređenih po cijelom svijetu koji možete koristiti za deblokiranje web stranica. Čak imate i perkese poput Chameleon protokola i NAT vatrozida, što pomaže zaobići provjeru protokola putem ISP-a, školskih vatrozida i većinom je svrstan kao najbolji vpn za streaming.

VyprVPN za školu

prozodija

 1. Chameleon protokol za privatnost.
 2. DPI zaštita i NAT vatrozid.
 3. Trodnevna besplatna probna verzija je dostupna.
 4. Pet istodobnih veza.
 5. Izvrsne brzine za bujicu / igre / strujanje.

kontra

 1. Ne prihvaća cryptocurrency.

Nabavite VyprVPN

Izrazite VPN

ExpressVPN je davatelj britanskih Djevičanskih ostrva, koji je na tržištu razvio ogroman ugled, jer je nevjerojatno fokusiran na anonimnost. To je strog dobavljač bez trupaca, a to je dokazano i u slučaju turskih vlasti. Uz sve to, pružatelj nudi 24/7 podršku za live chat, 1.500+ poslužitelja na 148 lokacija i vrhunsko šifriranje sa savršenom tajnošću unaprijed! (Pročitajte naš opsežni ExpressVPN pregled)

ExpressVPN za školu

prozodija

 • 1.500+ poslužitelja na 148 lokacija.
 • 256-bitna AES enkripcija.
 • Intuitivne nativne aplikacije.
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Ovjereni pružatelj usluge Logless.

kontra

 1. Skupe cijene.

Nabavite ExpressVPN

CyberGhost

CyberGhost je pružatelj VPN usluga sa sjedištem u Rumunjskoj, poznat po svojim platformama koje se jednostavno koriste, atraktivnim dizajnom web stranica, snažnom šifriranom OpenVPN-om i ogromnom bazom podataka poslužitelja. Nudi veliku sigurnost za očuvanje vašeg identiteta u školi, istovremeno zaobilazeći geo-ograničenja i ograničenja sadržaja. Najbolji dio svega: na raspolaganju vam je besplatno 7-dnevno besplatno probno razdoblje i povrat od 30 dana. Don’ne zaboravim pročitati naš nepristrani pregled CyberGhost.

CyberGhost za fakultet

prozodija

 1. Podrška na više platformi.
 2. 800+ poslužitelja širom svijeta.
 3. Nulta evidentiranje.
 4. Dostupno je proširenje za Chrome.
 5. 5 istodobne veze.

kontra

 1. Poboljšanje brzine.

Nabavite CyberGhost

PureVPN

PureVPN sa sjedištem u Hong Kongu izvrstan je pružatelj usluga za zaobilaženje ograničenja sadržaja dok sjedite u vašoj školi. Označen najboljim VPN-om za SAD, s glavnim značajkama koje VPN mora imati. Premijski plan nudi ogroman popis naprednih značajki za maksimalnu sigurnost, koje uključuju automatsku preklopnu prekidač, NAT vatrozid, WebRTC / IPv6 / IPv4 prevenciju propuštanja, split tunneling i proxy SOCKS5. Možete čak dobiti pristup 790+ poslužitelja u 140+ zemalja. Don’Ne zaboravite provjeriti našu detaljnu PureVPN recenziju prije nego što se prijavite.

PureVPN za srednje škole

prozodija

 1. 790+ poslužitelja u 140+ zemalja.
 2. Najbolji pružatelj usluga po povoljnim cijenama.
 3. 5 istodobne veze.
 4. Podrška za više platformi.
 5. Napredno prosljeđivanje porta.

kontra

 1. Neke sjednice.

Nabavite PureVPN

Besplatno najbolji VPN za školska računala

Mnogi studenti / studenti / studenti možda nemaju dovoljno sredstava da potroše na VPN davatelja usluga, posebno imajući u vidu da većina ima skup mjesečni plan čija je vrijednost dostupna samo ako se odluče za pakete koji su im na godišnjoj razini. Ovde dolaze BESPLATNI VPN-ovi. Iako možda ne primate istu vrijednost, dobijate prilično puno bez da platite ijedan peni. Među najbolje opcije uključuju:

Windscribe

Sa sjedištem u Kanadi, Windscribe je pouzdana BESPLATNA VPN usluga, koja vam nudi dobre značajke za deblokiranje web mjesta i iskorištavanje sigurnosti prilikom povezivanja s lokalnom školskom Wi-Fi mrežom. Nudi ograničenje propusnosti od 10 GB mjesečno, a istovremeno vam omogućuje prebacivanje između osam različitih mjesta poslužitelja. Da biste započeli koristiti VPN, morate upisati račun. Jednom kada to učinite, klikom na VPN dobivate dodatnih 5 GB i 1 GB svaki put kad pozovete prijatelja da se registrira..

Besplatno najbolji VPN za školska računala

prozodija

 1. Ograničenje propusnosti od 10 GB.
 2. Proširenje preglednika Chrome.
 3. Odgovarajuća korisnička podrška.
 4. Brze brzine putem šifriranja IKEv2.
 5. Native aplikacije koje se jednostavno koriste.

kontra

 1. Nema Live Chat.

Bez zaštitnog mjesta

Sa sjedištem u SAD-u, Hotspot Shield je još jedna sjajna opcija za besplatne igrače. Nudi kompatibilnost s više platformi, zajedno s Google Chrome proširenjem za brzo deblokiranje. Imate dnevno ograničenje od 750 MB, što nije mnogo, ali je dovoljno dobro za jednostavnu provjeru blokiranih web stranica. Postoji čak i ugrađeni vatrozid i blokator oglasa koji vam pružaju dodatnu sigurnost i privatnost na mreži.

Štitnik žarišta za računala u školama

prozodija

 1. 750MB dnevnica.
 2. Automatski prekidač.
 3. Nije otkriveno curenje DNS-a.
 4. Proširenje za Chrome.
 5. Dostupno je dijeljenje tunela.

kontra

 1. Spora korisnička podrška.

Sakrij me

Hide.me nudi i plaćene i besplatne usluge, baš kao i gore spomenuta imena. Jedina je razlika što vam daje 2 GB podataka mjesečno za igranje. Ostale značajke koje dobijate s BESPLATNIM planom uključuju tri lokacije poslužitelja (Nizozemska, Kanada i Singapur), povezivanje s jednim uređajem, aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS, pa čak i Google Chrome.

Sakrij.me za školska računala

prozodija

 1. Proširenje preglednika Chrome.
 2. 35 poslužitelja u 28 zemalja.
 3. Automatska Wi-Fi zaštita.
 4. Aplikacije na više platformi.
 5. Davatelj nulte zapise.

kontra

 1. Loše brzine.

Što učiniti ako školski Wi-Fi blokira VPN?

Većina škola / visokih učilišta / sveučilišta koriste snažne zaštitne zidove koji usvajaju dubinsku inspekciju paketa (DPI) za analizu odredišta i vrste svakog paketa. Ovo pomaže IT administratorima da utvrde tko pristupa neograničenim web lokacijama putem VPN-a, a zatim ih priguše, ograniče ili u potpunosti blokiraju. Da se to ne bi dogodilo, korisnici bi se trebali odlučiti za davatelje usluga koji koriste “Stealth VPN” tehnologija.

Ova tehnologija može kôd / prikrivanje svih dolaznih i odlaznih VPN prometa u redoviti web promet, čime se prikriva vaš identitet kada je podvrgnut inspekciji dubokog paketa (DPI). Da biste aktivirali Stealth način rada, razmislite o pokretanju OpenVPN protokola na priključku 443. To će korisnicima omogućiti da lako prođu kroz DPI vatrozidove. Za više informacija o priključku OpenVPN priključak 443 kontaktirajte tim za podršku davatelja usluge s kojim ste se prijavili. Ako to ne uspije, razmislite o upotrebi napredne zamračenja.

Ovaj postupak uključuje dodavanje dvostrukog sloja enkripcije u vašu VPN mrežu, što ga čini gotovo neblokiranim i anonimnim koliko stvari mogu dobiti. Konfiguriranje OpenVPN-a za pristup Toru jedna je od najistaknutijih tehnika zagušivanja, ali srećom imate usluge koje nude ugrađenu podršku za VPN-Over-Tor. Među najistaknutije one spadaju NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA i TorVPN.

Alati za razdvajanje blokova u školi

Ako tražite alternativu za VPN za deblokiranje web stranica, društvenih medija i igara u vašoj školi / sveučilištu / fakultetu, tada morate naučiti o Toru i SchoolTunnelu. Tor je vrlo sigurna metoda povećanja anonimnosti na mreži, koja kriptira vašu internetsku vezu i omogućuje joj prolazak kroz tisuće čvorova širom svijeta.

On također igra važnu ulogu u zamrzavanju mreže, omogućavajući udvostručenje sigurnosti vaše veze s VPN-ovima. Kao drugu mogućnost, možda biste trebali isprobati SchoolTunnel, posebnu uslugu za deblokiranje pristupa bilo kojoj web stranici vašeg obrazovnog instituta. To je proxy usluga koja nudi čak i pomoć za neograničen pristup društvenim medijima i YouTube videozapisima.

Kako deblokirati web stranice u školama

 1. Na gornjem popisu odaberite dobavljača VPN-a.
 2. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju za svoj uređaj s njihove web stranice.
 3. Nakon instaliranja otvorite VPN aplikaciju.
 4. Pronađite poslužitelj na koji se želite povezati.
 5. Odaberite VPN protokol za vezu.
 6. Omogućiti “Automatski prekidač”.
 7. Udari “Spojiti” gumb i uživajte u deblokiranju web stranica!

Deblokirajte web stranice

Kako deblokirati web stranice u školi na Androidu & iOS uređaji

 1. Od ponuđenih imena odaberite dobavljača VPN-a
 2. Prijavite se za VPN uslugu pretplatom na bilo koji premium / besplatni plan
 3. Sada preuzmite aplikaciju na Android uređaju iz Google Play Store-a & na iOS uređaju iz iTunesa
 4. Prijavite se na VPN aplikaciju pomoću vjerodajnica za prijavu
 5. Povežite se s bilo kojim VPN serverom širom svijeta & deblokiranje web stranica u školi

Školski proxy u odnosu na najbolji VPN za školu

Iako i VPN i proxy poslužitelji nude mogućnost neprimjerenog deblokiranja web stranica, postoje neke vrlo ozbiljne razlike između njih dvije. Na primjer, proxy poslužitelji ne pružaju sigurnost i privatnost za zaštitu vašeg internetskog identiteta, što znači da svatko može pratiti vašu IP adresu na vašem uređaju, stoga nije odgovorno rješenje za zaobilaženje ograničenja sadržaja u vašoj školi / fakultetu / sveučilište.

S druge strane, VPN-ovi dolaze opremljeni s tonom šifriranja / šifri, koji povećavaju ukupnu sigurnost vaše mreže. Istodobno, dodaju ogroman popis naprednih značajki, poput NAT vatrozida, automatskog prekidača, Split tunneling, DDoS sprečavanje napada, DPI zaštite, proxy SOCKS5 i još mnogo toga što je ključno za korištenje potpune anonimnosti na mreži!

Najčešća pitanja o VPN-u za školu

Kad je riječ o pronalaženju najboljih VPN-ova za školu, možda ćete naići na obilje mogućnosti na tržištu, zajedno s ogromnim popisom neodgovorenih pitanja. U nastavku odgovaramo na neke od najčešćih za vas.

Koji VPN koristiti u školi?

Na temelju pouzdanosti, performansi, podrške, dostupnosti poslužitelja i cijena, analizirali smo ogroman popis VPN pružatelja usluga i spomenuli najistaknutije na gore navedenom popisu. Odaberite bilo koju od NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost i PureVPN.

Kako deblokirati web stranice u školi?

Proces je nevjerojatno jednostavan i ne zahtijeva nikakvu raketnu znanost. Da biste započeli deblokiranje web stranica, sve što morate učiniti je prijaviti se na VPN uslugu, preuzeti izvornu aplikaciju za svoj uređaj, prebaciti poslužitelje na željene postavke i pritisnuti gumb za povezivanje.!

Zamotavanje stvari

Nadamo se da će vam ovaj vodič pomoći da pronađete najbolje VPN-ove za školu koji vam omogućavaju lako deblokiranje web stranica, društvenih medija i igara. Ako naiđete na bilo koji problem ili ponudite neke preporuke, slobodno ispišite komentar ispod. Također, ne ustručavajte se dijeliti vodič sa školskim prijateljima, koji su se zasitili suočavanja s ovim iritantnim ograničenjima!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me