27 najboljih VPN preglednika – osiguranje sigurnosti putem VPN preglednika Besplatno Apps

Internet je trenutno ispunjen zlonamjernim vezama, sumnjivim softverom, autorskim trolovima i još mnogo toga, a sve to može predstavljati značajan rizik za vašu internetsku sigurnost i osjetljivost podataka. Međutim, Popularni preglednici ne dobivaju svoj dio sigurnosne zaštite što ih čini ranjivima. VPN posebno instaliran za zaštitu preglednika uvelike osigurava taj prozor mogućnosti ostaje zatvoren za hakere.

Vaša najsigurnija opklada za neutraliziranje ove prijetnje preglednicima je implementacija najbolje VPN usluge koja’s privatnim, pristupačnim i dovoljno pouzdanim da u svakom trenutku štiti vašu vezu i anonimnost.

Zašto je većina sigurnih i privatnih preglednika potrebna vremena?

Preglednici su najčešće korišteni pristupnici internetskim stranicama za ljude i tvrtke širom svijeta. To’u osnovi je vaš prozor na besplatni web, no koristi li se taj prozor da zaviri unutra? Većina ljudi ne’Sigurnost njihovog preglednika ne shvatajte ozbiljno. Oni bi mogli potražiti antivirusne programe na svojim računalima, ali ako se umjesto toga usredotoče na stjecanje sigurnosti svojih preglednika, virusi i zlonamjerni softver možda uopće ne zaraze računalo..

Moderni preglednici dana sigurniji su od svojih prethodnih verzija, ali ne možete ih izraziti “Očvrsli” dovoljno da se mogu suzdržati od internetskih zlonamjernih softvera i prijetnji virusima koji im dolaze na put.

U mnogim slučajevima tijekom godina, većina narušavanja sigurnosti dogodila se putem nezaštićenih preglednika. Iako čak i najsigurniji preglednik na svijetu ne može spriječiti virus da napadne vaš sustav ako ste samo kliknuli na zlonamjernu vezu (svjesna sabotaža), siguran preglednik definitivno može odbiti hakere, profesionalce zlonamjernog softvera, pa čak i one koji i dalje eksploatiraju - dnevne ranjivosti ili pokušajte pratiti svoj IP.

Najbolji VPN preglednik

Najbolji VPN preglednik 2018 - testiran i provjeren

VPN-ovi su glavni vektor obrane od bilo kakvih internetskih prijetnji. Bez obzira imate li uređaj koji trebate zaštititi ili sesiju pregledavanja koju morate sakriti, VPN-ovi su najmoćniji i cjeloviti sigurnosni alati na raspolaganju.

Oni štite vaše podatke vrhunskim šifriranjem, pružaju sigurnu podršku protokola, nude više poslužitelja, jamče stabilne brzine i iznad svega, postoje kako bi se osigurala da privatnost korisnika nikad ne bude ugrožena..

No, usprkos svim ostalim VPN-ovima koji tvrde da nude sve ove značajke, malo se tko ističe kako su robusne ove značajke zapravo u njihovoj usluzi. Za vaš preglednik potreban vam je samo najbolji VPN koji bi osigurao da nikad ne dođe do sigurnosnog roka koji ugrožava vaše izuzetno osjetljive podatke.

Ovdje je naš poseban popis za najbolju VPN za preglednike 2018, koji sadrži ekskluzivne vodiče za davatelje usluga, značajke koje nude, planove cijena i još mnogo toga.

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

PureVPN - Pruža vrhunska kompatibilna proširenja s najboljim VPN-om za preglednik

Ako ne’ne želite potrošiti wads od vašeg teško zarađenog novca na kupnji VPN-a i tražite pristupačnog davatelja koji to ne nudi’Ne pravite kompromise s bilo kojom značajkom, a Pure VPN je definitivno savršen izbor za vas.

Zašto je većini sigurnih i privatnih preglednika potrebno vrijeme?

Nudeći kompatibilna proširenja za popularne preglednike kao što su Firefox i Chrome, PureVPN je učinio toliko da sigurnost postane dostupna i lakša za postavljanje na preglednike..

Osim što je jeftiniji od svojih vršnjaka i pruža vrhunsku kompatibilnost, PureVPN nikada ne ugrožava kvalitetu i opsežnost svojih značajki. PureVPN može vam omogućiti deblokiranje web lokacija sa ograničenim streamingom kao što je Netflix US, pristup naprednijim sigurnosnim opcijama kao što je prekidač za ubijanje i podjeljeno tuneliranje, prijava putem istodobno 6 uređaja / preglednika i puno više.

Ali trenutno PureVPN ne’ne nudim besplatno probno razdoblje, tako da ne možete testirati uslugu prije nego što se pretplatite na nju. Međutim, ako platite bilo koji njegov plan, kasnije se nikada nećete požaliti.

prozodija

 1. Savršena kompatibilnost kao VPN za preglednik
 2. DDoS zaštita
 3. Namjenska podrška za strujanje
 4. P2P i Torrent poslužitelji
 5. 750 + poslužitelja u 141 zemlji
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Podrška za više protokola, uključujući OpenVPN i L2Tp
 9. Omogućuje splitsko tuneliranje

kontra

 1. Vodi neke zapisnike
 2. Besplatna proba nije dostupna

Nabavite PureVPN

NordVPN će osigurati sigurnost preglednika na svim uređajima

Kao i kod nereda tolikih uređaja, od Macova do Androida, tako i ne’stvarno ne znam gdje možda najviše pristupate svom pregledniku. Međutim, bez obzira na uređaj kojem pristupite svom pregledniku putem Nord VPN-a, pruža se visoko proširenje preglednika kompatibilnih s uređajima koji pruža veliku sigurnost na svim platformama.

NordVPN za preglednike

Pružatelj također nudi veće sigurnosne značajke, uključujući dvostruku VPN vezu i pristup opciji Onion over VPN s vašim preglednikom. Ali otvrdnuti preglednik nije’t gdje će se značajke zaustaviti. NordVPN ima poslužiteljsku infrastrukturu koja uključuje 3700+ IP-ova u više od 60 zemalja, osiguravajući da postoje uska grla propusne širine i zajamčeno je netaknuta usluga za svakog korisnika.

Mjesečni plan je kod NordVPN-a malo skuplji, košta 11,95 USD, ali ako želite najbolju vrijednost, možete se pretplatiti na njihov najbolji trogodišnji plan koji će vas jednom naplatiti samo 125,64 USD.

prozodija

 1. Tor s VPN značajkom za VPN preglednika
 2. Besplatno probno razdoblje
 3. Dostupna je dvostruka enkripcija
 4. 3359 poslužitelja u 60+ zemalja
 5. Višestruki načini plaćanja
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP i SSTP protokoli
 7. Značajka SmartPlay za streaming web mjesta

kontra

 1. Skupi mjesečni plan (nije dobar za kratkoročne korisnike)

Nabavite NordVPN

Privatni pristup internetu osigurava brže brzine kao VPN za preglednike

Najveći problem mnogih VPN-a je taj što oni imaju tendenciju da previše smanjuju brzinu, ali privatni interent pristup ili PIA, pobijedio je’ne mogu to učiniti. PIA je jedan od najbržih VPN-ova koji su dostupni na tržištu, a kada pokreće svoje lagano Chrome proširenje, on će ponuditi probleme bez obzira upotrebljavate li svoj preglednik za kontinuirano strujanje ili anonimno pregledavanje mreže..

Privatni internetski pristupni VPN za preglednike

Da biste potvrdili svoj pregled ove usluge, posjetite bilo koji Reddit’s teme povezane s najboljim vpn redditom. PIA je vrhunski crtež na Reddit niti i stotine korisnika ga aktivno preporučuju kao Top VPN za preglednik ili bilo koji drugi uređaj. PIA je jedan od boljih VPN-a u pogledu broja poslužitelja, koji trenutno nudi oko 3081+ poslužitelja u više od 28 glavnih zemalja. Pružatelj možda ne pruža nikakve nove značajke poput Onion-a preko VPN-a, ali čak i osnovne značajke ovdje djeluju izvrsno.

Ispred cijena, najbolji su planovi za godišnju i dvogodišnju razinu. Pretplata na dvije godine koštat će vas samo 69,95 USD, dok se godišnji plan pretplate naplaćuje jednom u iznosu od 39,95 USD, nudeći uvijek veliku vrijednost za novac.

prozodija

 1. Zero Speed ​​Throttling kao VPN za preglednik
 2. Podržani su OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. P2P podrška dostupna
 4. Nula trupci
 5. 5 Istovremene veze
 6. Neograničena propusnost

kontra

 1. Namjenske aplikacije pomalo su teške za upotrebu za novorođenče

Nabavite privatni pristup internetu

ExpressVPN - robusni VPN za preglednik

Najskuplje usluge obično se isključuju u bilo kojoj kategoriji proizvoda, ali Express VPN opravdava svoju visoku cijenu sravnjujući je s izuzetno robusnim značajkama. Ovaj VPN osigurava velike brzine na preglednicima, a nikad vas ne iznevjerava u pogledu sigurnosti. Zaštićena AES 256 vojnim šifriranjem, imate mogućnost usmjeravanja podataka kroz 148+ lokacija poslužitelja u nevjerojatnih 94 zemlje.

Izrazite VPN za preglednik

ExpressVPN jamči visoku slobodu korisnika s vrhunskim aplikacijama i proširenjima uređaja koji vrše liniju i koji pomoću VPN-a pružaju povjetarce svim vrstama. Za strujare, ovaj VPN spektakularno deblokira bilo koji geo-ograničeni sadržaj bilo gdje u svijetu, a povezuje ga s drugim vrhunskim značajkama poput 24/7 žive podrške, opsežnim vodičima i podijeljenim tuneliranjem, a imate pobjednika.

Ali ova usluga nema’Ne dolazi jeftino, jer se godišnji plan procjenjuje na 99,95 USD i to’njihov najbolji plan vrijednosti. Na drugi plan za šest mjeseci možete pretplatiti 59,95 USD.

prozodija

 1. Moćan popis značajki za besprijekoran doživljaj kao VPN za preglednik
 2. Namjenske aplikacije i proširenja za preglednike
 3. Čvrsto, šifriranje vojne ocjene
 4. Podrška za više protokola
 5. Nulta pravila dnevnika

kontra

 1. Nema namjenskih P2P poslužitelja
 2. Skupo u odnosu na konkurentne usluge

Nabavite ExpressVPN

TorGuard pruža jednostranu anonimnost kao najbolji VPN za preglednik

Nazvan po jednom od najsigurnijih svjetskih preglednika, TorGuard je zadivio nas i mnoge druge VPN entuzijaste svojom štedljivom sigurnošću i značajkama visoke praktičnosti..

Torguard VPN za preglednik

Pružajući pristup do 3000+ poslužitelja u 50+ zemalja, TorGuard je izvrstan izbor kao strujni VPN za preglednike. Uz integralnu podršku putem namjenskih aplikacija na svim platformama, ovaj VPN pružatelj ima i Stealth VPN značajku za one koji traže dodatnu sigurnost na mreži. Nisu poznati IPv6 propuštanja ili DNS kvarovi s Torguardom, a brzine su ostale fenomenalne tijekom našeg suđenja.

Međutim, njegovi planovi cijena malo su komplicirani, jer sa svakim planom možete dobiti pregršt ekskluzivnih značajki. Njihov najbolji plan ostaje godišnja ponuda pretplate koja košta 59,99 USD. Također možete ići s njihovim tromjesečnim planom, koji je iznenađujuće dostupan samo 19,99 USD koji se naplaćuju jednom.

prozodija

 1. Torov model pruža veću sigurnost kao VPN za Browser
 2. Visoke razine enkripcije
 3. Stealth VPN zaštita značajka
 4. 3000+ VPN poslužitelja u 50 zemalja
 5. Namjenska IP adresa

kontra

 1. Planovi su skupi
 2. Paketi značajki mogu biti zbunjujući

Nabavite TorGuard VPN

Najbolji VPN preglednik besplatno 2018

Većina besplatnih VPN usluga vani razočara svoje korisnike, a kod svakog se javlja pitanje povjerenja. No, još uvijek postoje neka imena koja su ostala svoja i sada služe kao epitet privatnosti i najveće zaštite integriteta korisnika..

Ti se pružatelji uvijek nalaze na našem popisu jer ih je malo. Na ovom popisu najboljih besplatnih VPN-a za preglednike 2018. pobrinuli smo se da pružimo samo ona imena našim cijenjenim korisnicima koji nas nikada neće prepustiti jeftinim trikovima uobičajenim drugim ne tako dobrim besplatnim VPN uslugama..

Evo popisa:

TunnelBear - najbolji pregledni VPN za sve preglednike

Ako postoji jedna besplatna usluga preglednika VPN Free koja se može podudarati s plaćenim pružateljima usluga u pogledu pružanja vrhunske internetske sigurnosti internetskim građanima, to je i Tunnelbear. VPN s crtanim medvjedima koji preplavljuju sva korisnička sučelja, Tunnelbear nudi elastične poslužitelje raspoređene u 20 zemalja. Ovaj besplatni VPN uzima kolač za čuvanje nula zapisa i nikad ne zabrinjava vaše podatke za razliku od ostalih besplatnih VPN usluga na tržištu.

Najbolji VPN preglednik besplatno 2018

Jedino isključenje s Tunnelbear-om je ograničenje podataka. Uz 500 MB mjesečno, ono se pokvari tako brzo da ne možete uživati ​​u više od nekoliko sesija pregledavanja. Ali pričekaj, na BestVPN.co smo pronašli hack koji će vam pružiti više od ove usluge.

Tweet o Tunnelbearu i dobit ćete dodatnih 1 GB podataka mjesečno. Zbog toga se previše teško oduprijeti. Tunnelbear također nudi sjajne kompatibilne aplikacije i proširenja kako bi svi vaši preglednici anonimno radili.

prozodija

 1. Vrhunska besplatna VPN usluga za preglednike
 2. Moguće je simultano povezivanje uređaja
 3. Snažna enkripcija
 4. Besprijekorno i dobro zaobljeno korisničko sučelje

kontra

 1. Ograničenje podataka je 500 MB / mjesečno
 2. doesn’t podrška peer to peer ili P2P.

Bez bloka - Jednostavan za upotrebu za početnike kao VPN za preglednik

Mnoge su aplikacije i softver toliko komplicirani da se početnici i novakinje jednostavno isključuju iz njih. Međutim, Blockless je besplatna usluga preglednika VPN koja omogućuje svim vrstama korisnika da se lako povežu putem interneta putem sigurne web veze.

VPN bez bloka za preglednik

Sve što trebate učiniti za pristup ovom VPN-u jest prijava na Blockless. Iako ne’ne nudim korisnicima mogućnost odabira poslužitelja po njihovom izboru, jer se to automatski događa, nije bilo kašnjenja u brzini prilikom testiranja ove usluge. Brzina preuzimanja i prenošenja malo se smanjila, ali bili su dobri kada uzmete u obzir da je to besplatna usluga.

Koristilo ga je više od pola milijuna ljudi, što govori o njegovoj mogućnosti i usluzi kao najbolji besplatni VPN za preglednik.

prozodija

 1. Izuzetno jednostavan za implementaciju i korištenje kao besplatni VPN za preglednike
 2. Dostupne su namjenske aplikacije
 3. Brži skok u usporedbi s drugim besplatnim VPN-ovima

kontra

 1. Ograničeni niz značajki

Windscribe - najbolje ograničenje podataka kao VPN za preglednik

Ovaj VPN spušta ruke, jedna od najbogatijih usluga na tržištu besplatnih VPN-a. Windscribe nudi svom korisniku priliku za korištenje 10 GB podataka mjesečno. Ograničenje podataka koje je ovdje dostupno najmanje je 5 puta više nego što ih dobivate na ostalim VPN-ovima, ali velikodušnost ne postoji’ne završiti tamo.

Windscribe VPN za preglednik

S Windscribeom nema ograničenja broja uređaja na koje se možete povezati. Povrh svega toga, kompatibilne aplikacije imaju značajku nazvanu Cruise Control koja vam omogućava da se automatski povežete na najbrži poslužitelj koji je trenutno dostupan..

Ali, ako ne’poput poslužitelja na koji ste spojeni, imate mogućnost izbora između drugih VPN poslužitelja. Windscribe nudi proširenje za Chrome i dodatak za Firefox kako bi osigurao cjelovitu sigurnosnu zaštitu za vaše iskustvo pregledavanja. Windscribe je također popularan kao jedan od najboljih VPN-a za bujice i to čak i za besplatno do određenog ograničenja.

prozodija

 1. Visoka granica podataka koja omogućava najbolje performanse kao VPN za preglednik
 2. Neograničene veze uređaja
 3. Sadrži blokator oglasa i vatrozid
 4. Podržava P2P / torrenting

kontra

 1. Otvori VPN protokol nije dostupan
 2. Raščlanjivanja su česta

Zenmate - pouzdan dobavljač VPN-a za preglednike

Sa dugogodišnjim tržišnim iskustvom i vjerojatno najpoznatijim imenom u domeni Free VPN, Zenmate je besplatna VPN usluga u pregledniku koja rijetko razočara..

Zenmate VPN za preglednik

Nudeći neograničenu količinu podataka, korištenje Zenmate-a bio je preferirani izbor milijuna ljudi širom svijeta za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja i zaobilazak autoritarnih firewall-a.

Brzine mogu biti prosječne, no nude 4 poslužitelja koji vam pružaju mogućnost pronalaska i povezivanja s onim koji najbolje odgovara računu. Standardi šifriranja su snažni i do sada nije bilo poznatih curenja podataka od ovog davatelja usluga. Definitivno vrijedi probati! (Provjerite Zenmate pregled za detaljnije informacije)

ZoogVPN održava visoku privatnost kao VPN za preglednik

Čuvanje dnevnika i zatim pretvaranje tih podataka u prodati robu previše je česta pojava u besplatnim VPN-ovima. No, ZoogVPN se može vjerovati zbog činjenice da to nije njegov poslovni model u besplatnoj VPN usluzi.

Zoog VPN za preglednik

Ovaj davatelj ima ograničene značajke kao besplatni VPN preglednika, ali on pruža ultra-stupanj sigurnosti za preglednike svih vrsta. Na ovoj se usluzi ne vode dnevniki, što ih čini pouzdanom domenom u koju možete vjerovati vašim internetskim potrebama za privatnošću.

U svojoj besplatnoj usluzi, trenutno nudi ograničenje propusnosti od 2 GB, zajedno s pristupom 3 VPN poslužiteljima, 128-bitnom enkripcijom i ograničenom P2P podrškom. Dakle, ako želite samo VPN koji osigurava vašu prisutnost na mreži, a da ne budete previše pretjerani sa svojim značajkama, onda je ZoogVPN mjesto gdje ćete pronaći svoju pravu utakmicu.

prozodija

 1. Stroga politika podataka kao VPN za preglednik
 2. 2 GB ograničenja podataka
 3. Pruža relativno jaku enkripciju
 4. Brzi poslužitelji

kontra

 1. Sporo olakšavanje kupcima
 2. Dostupna je veza s jednim uređajem

Najbolji VPN preglednik za Android

Android pametni telefon vrlo je osjetljiv na napade zlonamjernog softvera i pokušaje davanja podataka, jer su primamljiva meta hakera zbog velikog broja ljudi koji koriste OS. Da biste osigurali izuzetno osjetljive podatke na svom pametnom telefonu, potreban vam je siguran VPN za Chrome preglednik na Androidu. U nastavku smo dali dvije izvrsne VPN usluge koje će vam jamčiti najbolju zaštitu i osigurati sve vaše sesije pregledavanja Android do kraja:

IvacyVPN - pruža značajku Split Tunneling kao VPN preglednik za Android

U preglednicima Android potrebni su vam VPN-ovi koji prioritet daju brzini i performansama u odnosu na sve ostalo. I to’točno tamo gdje je Ivacy VPN’s nama je ekskluzivna značajka splitskog tunela. Na vašem Androidu može biti nekoliko desetaka aplikacija povezanih s internetom, a značajka Split Tunneling omogućava vam da sigurnom vezom usmjeravate samo neke odabrane aplikacije poput vašeg preglednika..

Ivacy VPN za preglednik

Ivacy VPN pruža više od 100 lokacija poslužitelja širom svijeta, višestruku podršku protokola, uključujući OpenVPN, vojnu šifriranje, pet istodobnih prijava i sjajno proširenje Chromea.

Sada ga možete dobiti za nevjerojatnih 5 godina plaćanjem samo 60 USD računa. Ponude ne’ne mogu biti bolji od onih koje nudi ovaj VPN. Mora imati za Android preglednike.

prozodija

 1. Omogućuje da se Split Tunneling osigura brže brzine kao VPN preglednika za Android
 2. 450+ poslužitelja na 100 različitih lokacija
 3. 5 istodobnih prijava
 4. Nula propusne širine
 5. Podrška za protokol mutliple
 6. Deblokira Geo-ograničeni sadržaj poput Netflixa

kontra

 1. Nema besplatnog suđenja
 2. Nema bitcoina ili kripto povrata

Dovedite Ivacy

IBVPN - blokira zlonamjerni sadržaj kao VPN preglednik za Android

S više dodataka i proširenja za sve glavne preglednike, IB ili Invisible Browsing VPN je najbolji izbor Best VPN-a za VPN preglednik za Android. To’Jednostavne, jednostavne aplikacije za klijente i proširenja učinile su to izuzetno popularnom uslugom za početnike i novakinje.

IBVPN za preglednike

Ali to ne’t znači da je ovaj Pružatelj početnik sam po pitanju značajki ili sigurnosti. Nudi AES-256 šifriranje vojne klase, višestruku podršku protokola, uključujući OpenVPN & L2TP, 200 poslužitelja na 63 lokacije, Tor preko VPN-a, Double VPN i prekidač kill za pružanje cjelovite sigurnosne mreže za Android korisnike. Najbolji paket sa svim značajkama je njihov godišnji Ultimate VPN plan koji se naplaćuje na samo 58,06 USD.

prozodija

 1. Pruža 200 poslužitelja za maksimalno deblokiranje web-lokacija s ograničenim geološkim ograničenjem kao VPN preglednik za Android
 2. Tor preko VPN-a
 3. Dvostruka VPN značajka
 4. Značajka automatskog povezivanja radi zaštite korisnika u slučaju kvarova usluge
 5. Cons:

kontra

 1. Ponekad može biti prilično sporo
 2. Nije prikladno za bujicu

Nabavite IBVPN

Pregled najboljih VPN uređaja preglednika

Preglednici se koriste za pristup internetu, no način na koji rade, funkcioniraju i reagiraju na različite OS-ove jako se razlikuju. Slijedi lansiranje najboljeg VPN-a za Preglednik na različitim uređajima:

Najbolji VPN preglednik za PC

Računala i dalje vladaju roostom kao jednim od najpopularnijih uređaja koji se koriste za pristup internetu. To se svodi na fantastičnu kompatibilnost koju računala pružaju preglednicima kao što su Chrome i Firefox, omogućavajući korisniku postizanje optimalnog zadovoljstva i pristupačnosti značajki.

VPN-ove se lako može instalirati na računala kao što smo detaljno pokazali u našem djelu za Najbolji VPN za PC. Gotovo svaki VPN nudi kompatibilne aplikacije i proširenja preglednika za upotrebu s računalom. Ovdje su 3 najbolja VPN-a za preglednik za PC:

 1. ExpressVPN - Jednostavna instalacija i postavljanje kao VPN preglednik na svim računalima.
 2. PureVPN - Izuzetno pristupačni planovi cijena za VPN preglednika na računalima.
 3. Privatni pristup internetu - najpopularnija usluga kao VPN preglednika na osobnim računalima.

Najbolji preglednik VPN za iPhone

Uvod koji je pokrenuo buduće širenje pametnih telefona diljem svijeta, iPhone ostaje jedan od najatraktivnijih brandova našeg vremena. No, suprotno uvriježenom mišljenju, iPhone se može zaraziti zlonamjernim softverom i virusima jednako lako kao što se događa na drugim uređajima.

Nužno je da na vašem iPhoneu spojite VPN s preglednikom kako biste osigurali sigurno, sigurno i optimizirano iskustvo pregledavanja. Evo naših najboljih 3 ponude za izvrsne VPN-ove kompatibilne s iPhone preglednicima:

 1. NordVPN - iOS kompatibilna aplikacija dostupna za VPN preglednik na iPhoneu.
 2. TorGuard - Sigurnost iPhonea postaje čvršća kao VPN preglednik za iOS.
 3. PureVPN - Podrška za strujanje s velikim brzinama kao VPN preglednik na iPhoneu.

Najbolji VPN za Tor preglednik

Tor Browser predstavljen je kako bi povećao sigurnost koju preglednik može pružiti korisniku. Koristeći koncept usmjeravanja luka za zaštitu korisničkih podataka i skrivanje njihovih IP adresa, Tor Browser je vrlo poželjan izbor za mnoge korisnike koji se bave tehnologijom i osjetljivim potrebama zaštite podataka..

Ne može svaki VPN pružiti ultra kompatibilnost za upotrebu s preglednikom Tor. Najbolji VPN za preglednik Tor nudi posvećene značajke kao što su luk preko Tora i Split tuneliranje kako bi se osigurale visoke performanse i nula zaostajanja. Evo naših Top 3 VPN odabira za preglednik Tor.

 1. NordVPN - Vrh linije Onion over VPN imaju funkciju VPN-a za Tor preglednik.
 2. ExpressVPN - Nevjerojatan raspon poslužitelja koji su dostupni kao VPN za Tor Browser.
 3. TorGuard - Inherentno kompatibilan VPN s Tor preglednikom.

Najbolji VPN za preglednik Chrome

Chrome je možda, najpopularniji preglednik na svijetu, što ga čini izuzetno atraktivnom metom za pokušaje sabotaže i hakiranja. Korisnici koji su implementirali preglednik Chrome moraju biti oprezni i osigurati da je njegova sigurnost u svim njihovim rukama.

Najbolji VPN za preglednik Chrome su oni koji su lagani, nude kompatibilna proširenja, optimiziraju svoje iskustvo, ne’Ne gasite brzinu i nikada ne ugrožavajte svoju sigurnost. Ovdje’s rundawn naših 3 najbolja VPN odabira koji mogu dati sve i više za korisnike preglednika Chrome:

 1. ExpressVPN - Namjenska proširenja dostupna su kao VPN za preglednik Chrome.
 2. PrivateInternetAccess - osigurava brže brzine kao VPN za preglednik Chrome.
 3. NordVPN - dvostruka VPN za dodatnu sigurnosnu značajku dostupnu za VPN preglednika Chrome.

Najbolji VPN za UC preglednik

UC Browser odličan je dodatak vašem repertoaru preglednika. Brz je, lijep i uglavnom jednostavan za upotrebu. No čak i preglednik UC-a, koji potiče od kineskih programera, može biti velika sigurnosna gnjavaža ako se ne koristi s VPN-om..

U nastavku donosimo popis najboljeg VPN-a za UC preglednik:

 1. PrivateVPN - Podrška sigurnosti i protokola u svim krugovima kao VPN za UC Browser.
 2. ExpressVPN - besplatan i kompatibilan VPN za UC preglednik.
 3. TorGuardVPN - čuva vašu anonimnost na mreži u pregledniku UC.

Alternativa preglednika

Osim popularnijih preglednika koji se obično koriste kao što su Chrome i Firefox, na raspolaganju je više alternativnih preglednika za one koji traže dodatnu sigurnost.

Ovi preglednici uglavnom pružaju stabilnu unutarnju sigurnost unutar svojih platformi što u velikoj mjeri eliminira rizike prilikom kretanja mrežnom domenom.

Među njima, preporučujemo da koristite Tor Browser koji šifrira vaše podatke i omogućuje vam da sakrijete svoj IP. Temelji se na konceptu usmjeravanja luka, pri čemu različiti šifrirani tokovi podataka raspršuju vaše podatke što otežava snooperima da dignu ruku na njega..

Neke druge poželjnije alternative preglednika mogu biti one koje se temelje na Chromium tehnološkom modelu poput Comodo Dragon i SRWare Iron. Ova osnova omogućuje im da budu izuzetno sigurni, a da budu jednostavni za upotrebu.

Epic preglednik je još jedna održiva opcija za one koji žele preglednik s VPN-om koji ne’ne čuvajte zapise aktivnosti kao što se to događa u uobičajenom pregledniku Chrome. No da biste pristupili ovoj značajki, trebate aktivirati način privatnog pregledavanja, a postoji i mogućnost usmjeravanja vaše internetske veze putem proxyja.

Najbolji VPN za često postavljana pitanja preglednika

Što je VPN preglednik?

Preglednici mogu biti nesigurni u pogledu zaštite vaše mrežne sigurnosti u ovo doba od sve dosljednijih i žešćih napada zlonamjernog softvera i pokušaja hakiranja, što dovodi vaše osjetljive podatke u ozbiljan rizik. Top VPN može vam omogućiti sigurniju upotrebu preglednika i budite sigurni da je vaša internetska aktivnost skrivena, zaštićena i sigurna od znatiželjnih očiju.

Jednostavno rečeno, preglednik s VPN-om je preglednik koji se koristi s dobrim VPN-om kako bi se smanjili rizici na podatke i proširila maksimalna sigurnost kako bi se prikrile ranjivosti sustava samog preglednika..

Kako funkcionira VPN preglednika?

Ona funkcionira tako što šifrira vaše podatke, a zatim ih šalje kroz siguran tunel prema odabranom protokolu. VPN preglednika možete dobiti dodavanjem proširenja na sam preglednik ili instaliranjem klijenta VPN aplikacije na svoj uređaj.

Kako mogu promijeniti svoj VPN na Chromeu?

Ako ikada želite promijeniti svoj preglednik s VPN-om na Chromeu, prvo morate deinstalirati VPN proširenje preglednika. Ovdje’kako je to učinjeno:

 1. Idite na Postavke > Više alata > Proširenja > Ukloniti

Sada instalirajte bilo koji najbolji najbolji VPN po vašem izboru kao aplikaciju klijenta uređaja ili proširenje preglednika za maksimalnu anonimnost i sigurnost na mreži.

Zaključak

U novije vrijeme bilježi se porast slučajeva koji dolaze do izražaja koji označavaju koliko je važna zaštita podataka. Skandal Cambridge Analytica u SAD-u trebao je poslužiti kao poziv na buđenje internetskim stanovnicima širom svijeta.

Bez obzira na to jesu li njezini preglednici, računala ili pametni telefoni, hakeri se uvijek pokušavaju probiti u vaš sustav kroz bilo koji raspoloživi prozor. I dok možemo’uvijek kontrolirati svojstvene sigurnosne značajke ove platforme, još uvijek se možemo zaštititi pomoću VPN-a i slijedeći sigurne prakse pregledavanja poput prepoznavanja i držanja podalje od zlonamjernih veza.

Na BestVPN.co uvijek nastojimo izgraditi siguran internet za sve. Ne zanima nas samo internetska sigurnost, već imamo viziju zaštite korisnika’s osobnim podacima. Ako imate preporuke, prijedloge za poboljšanja ili čak vrijedne kritike koje biste podijelili s nama, slobodno to učinite u komentarima u nastavku.

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me