19 najboljih VPN-a za Opera – probijanje geo-ograničenja putem Opera VPN-a

Preglednici su zadani pristupnici web-u, što ih čini nezamjenjivim svima koji žele prijeći na web. Opera nudi jedan od popularnijih preglednika koji je jednostavan za korištenje, s širokim rasponom dodatnih funkcija, a nudi pregledniji doživljaj. No, iako je neizmjerno koristan, preglednik Opera nije u potpunosti siguran. Dobivanje dobre VPN s popisa VPN-a jedini je međuspremnik između sigurnog pregledavanja i katastrofe podataka..

19 najboljih VPN-a za Opera 2018

 1. Opera je isključila svoju ugrađenu VPN uslugu
 2. Zabrinutosti za zaštitu preglednika Opera u 2018. godini
 3. Zašto Opera Browser VPN mora biti svaki Netizen
 4. Najbolji VPN za Opera 2018
 5. Najbolji VPN za Opera Free
 6. Kako se koristi Opera VPN
 7. Najbolji VPN za Opera na Androidu
 8. VPN preglednika Opera ne radi
 9. Najčešća pitanja o VPN-u za Opera
 10. VPN recenzije preglednika Opera
 11. Top 6 Opera VPN dodataka 2018

Da biste omogućili da saznate više o tome zašto vam treba najbolji VPN za Opera, evo opsežnog vodiča na tu temu, koji sadrži detaljne popise najboljih VPN-ova za preglednik, vijesti o Operi’s ugrađenim VPN-om, povezanim pitanjima privatnosti i još mnogo toga.

Najbolji VPN za Opera

Opera je isključila svoju ugrađenu VPN uslugu

Ugrađeni VPN-ovi u bilo kojoj vrsti softvera za web pristup uvijek su od velike koristi. Isto tako, Opera, koja je jedan od najpopularnijih web preglednika vani, nudila je donedavno ugrađenu besplatnu VPN uslugu. Međutim, sada je donijela odluku o isključivanju svoje VPN usluge, kao namjensku aplikaciju na Android i iOS platformama.

Ugrađeni VPN za web-preglednike i dalje će postojati, ali sada kao zasebno proširenje. Unatoč tome što Opera nije navela nikakve konkretne razloge zašto je poduzela ovaj korak, mnogi u industriji nagađaju da su to učinili kako bi promovirali SurfEasy VPN i pojednostavili svoje VPN ponude.

SurfEasy VPN popularna je usluga koja nudi više mogućnosti od Opere’ugrađen VPN, a Opera ga je nabavila još 2015. godine.

Operativni preglednik VPN

Opera’Usluga VPN bila je besplatna, ali nudila je premium plaćenu verziju za 29,99 USD godišnje koja se zove Opera VPN Gold. Ova premium usluga nudila je veće brzine i više poslužitelja. Sada ako imate pretplatu na Opera VPN Gold, automatski ćete biti prebačeni na godišnju pretplatu sa SurfEasy Ultra planom. No, budući da SurfEasy još uvijek nije ugrađena VPN opcija, preglednik je sada malo kompatibilnih sigurnosnih opcija.

Dakle, ako želite nabaviti sigurniji preglednik jednostavan za korištenje, evo nekoliko preporuka u vezi s tim s našeg kraja.

 1. Google Chrome - Svijet’s Najpopularniji preglednik s višestrukim mogućnostima kompatibilnosti s VPN-om
 2. Mozilla Firefox - Dobro prihvaćen, siguran preglednik s dostupnim VPN dodacima

Ako i dalje želite više usredotočiti na sigurnost, onda pogledajte preglednike poput Tor, Comodo Dragon & Yandex koji su izgrađeni za dodatnu zaštitu.

Zabrinutost za privatnost preglednika Opera u 2018. godini

Bez VPN zaštite, gotovo svi popularni preglednici danas su ranjivi, bilo da je to Chrome, Firefox ili o čemu ovdje govorimo, tj. Opera. To je zato što su hakeri modernog dana postali glasno sposobni za praćenje svakoga i svakoga tko radi na ovakvim preglednicima nezaštićenim.

Jedini način da ih se odvrati i odvrati od vaših tragova jest otežati vam praćenje, a to možete učiniti samo putem Best VPN-a, koji ne samo da šifrira vaše podatke, već ih prati pružajući siguran protokol za transport tog podataka putem weba, pružajući slojeviti sustav zaštite.

Opera možda nema mnogo pukotina u svom oklopu, ali svijet postaje sve više zaglavljen sa svim novim nadzornim kampanjama i horde podataka kojima upravljaju vlasti i korporacije..

Zašto Opera Browser VPN mora biti svaki Netizen

Preglednik tvrtke Opera u vlasništvu je kineskog konzorcija pod nazivom Golden Brick Capital Private Equity. S obzirom na činjenicu da Opera Browser do određene mjere pohranjuje podatke i da matična tvrtka leži u Kini, vaši podaci mogu biti izloženi kineskim vlastima u bilo kojem trenutku zbog strogih zakona o čuvanju podataka.

Operativni VPN preglednika je međuspremnik koji vam je potreban da biste zaštitili svoje osjetljive podatke od takvih prisilnih prijetnji. Ovaj novi web svijet više nije dovoljno sigurno mjesto za korisnike bez ikakvog zaštite. Morate se sami pobrinuti za svoju privatnost kupnjom Operativnog VPN-a preglednika Opera, prije nego što i vi budete puni flamfovanja, poput milijuna kada se pojave skandali o propuštanju podataka, slično kao američki skandal Cambridge Analytica..

Najbolji VPN za Opera

Najbolji VPN za Opera 2018

Kao što je spomenuto i u ovom pregledu, svaki dobar haker može lako provaliti u vaš sustav putem preglednika Opera ako ga otvori’s nezaštićen. VPN je vaša najbolja ponuda da zaštitite svoju privatnost i anonimnost, ali nije svaki VPN prikladan za posao koji želite obaviti putem njega. Najbolji VPN za preglednik Opera mora imati širok izbor značajki, ponuditi veliki broj poslužitelja, najbolje standarde šifriranja i nadasve biti pouzdan da nikada ne ugrožavaju vašu privatnost na mreži..

Evo prelaska na Najbolji VPN za Opera preglednik u 2018. godini:

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

ExpressVPN - nudi 148 lokacija poslužitelja kao VPN preglednika Opera

Ponekad vam treba više od sigurnosti samo na mreži. S porastom popularnosti streaming usluga, sada se morate pretplatiti na samo one VPN-e koji mogu deblokirati većinu web lokacija sa ograničenim sadržajem kao što su Netflix US.

ExpressVPN je jedan od najboljih VPN-a za Preglednik Opera u pogledu pružanja značajki za neblokiranje bez presedana. Bez obzira na to želite li gledati Amazon Prime US ili koristite Popcorn Time, ovaj VPN’s 148+ lokacija poslužitelja nikad vas neće iznevjeriti.

ExpressVPN za Opera preglednik

Usluga je pojednostavljena, pretrpi gotovo nula kvarova, nudi velike brzine i ne’t previše opterećuje vaš preglednik da bi utjecalo na njegove performanse. Pomoću plana pretplate dobit ćete pristup više kompatibilnih aplikacija i moderniziranoj internetskoj sigurnosnoj infrastrukturi koja uključuje standarde šifriranja AES 256, podršku višestrukih protokola i strogu politiku nulte evidencije. Planovi se, međutim, cijene na višoj strani, a njihov najbolji trošak koštao bi 99,95 dolara za godišnju pretplatu..

prozodija

 1. Različita poslužiteljska infrastruktura za najbolju podršku kao VPN za Operaciju Browser
 2. Namjenske aplikacije i proširenja za preglednike
 3. Čvrsto, šifriranje vojne ocjene
 4. Podrška za više protokola
 5. Nulta pravila dnevnika

kontra

 1. Nema namjenskih P2P poslužitelja
 2. Planovi su prilično skupi i potrebno ih je smanjiti

Nabavite ExpressVPN

NordVPN - nudi jednostavnu podršku za mobilne aplikacije kao VPN za Opera Browser

Ovaj je pružatelj jedna od najtraženijih usluga na svijetu VPN-ova. Ako želite potražiti VPN koji nudi sve prave značajke i više po povoljnoj cijeni, tada ovo treba završiti. NordVPN stavlja najveći naglasak na sigurnosnu frontu i nudi dvostruki VPN, Onion preko VPN-a, pa čak i namjenske IP adrese za rješavanje različitih potreba privatnosti svojih korisnika..

NordVPN za Opera preglednik

Nema promašaja ni na deblokadi za deblokiranje i jedna je od rijetkih usluga za koje se zaobilazi zabrana VPN-a na web lokacijama poput Netflix US. Ako ste korisnik preglednika Opera u Kini, tada će vam NordVPN zaobići zagušujuća ograničenja i zloglasni Veliki vatrozid kako biste pružili nesmetano korisničko iskustvo.

Jedini nedostatak ove usluge je što ne možete izravno pristupiti njegovoj korisničkoj podršci. Na web mjestu nalazi se gumb za podršku, ali to je vrsta interne tražilice koja vraća odgovore iz vodiča i skladišta za rješavanje problema. Želje za podršku značajka je ono što trebaju dodati. NordVPN je kompatibilan sa svim popularnim OS-om kroz liniju namjenskih klijentskih aplikacija za svaku platformu. Koristi AES-256 za šifriranje i nudi višestruku podršku protokola, uključujući OpenVPN i L2TP protokole.

Postoji uzbudljiva ograničena ponuda za dobivanje trogodišnje pretplate za samo 99,00 USD na raspolaganju kod pružatelja usluga, a možete iskoristiti najbolje mogućnosti u djeliću troškova.

prozodija

 1. Najbolji Opera preglednik VPN za Android OS
 2. Nulta obaveza 3 dana besplatno probno razdoblje
 3. Dostupna je dvostruka enkripcija
 4. 3359 poslužitelja u 60+ zemalja
 5. Višestruki načini plaćanja
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP i SSTP protokoli
 7. Značajka SmartPlay za streaming web mjesta

kontra

 1. Skupi mjesečni plan

Nabavite NordVPN

TorGuard.net - Stealth Proxy značajka kao Opera preglednik VPN

Kao i vrlo sigurni Tor preglednik po kojem je i dobio ime, ovaj VPN ima jednu od najboljih karakteristika o privatnosti za korisnike među svim VPN-ovima. S TorGuardom, hakeri bi definitivno imali problema s probojom u vaš preglednik.

To će se dogoditi jer ovaj VPN nudi nevjerojatnu Stealth VPN značajku koja ne može samo učiniti da se vaš VPN pojavljuje kao uobičajeni promet, čime ne dopušta da vas ISP izdvoji, a također će povećati slojeve šifriranja oko vaših paketa podataka..

Torguard VPN za Opera

Povrh toga, oni imaju najodgovorniju korisničku podršku koja je uvijek dostupna s brzim odgovorom na bilo koji od vaših upita u vezi s problemima, rješavanjem problema, problemima klijenta i još mnogo toga. Torguard nudi neograničenu brzinu i potrošnju propusnosti, zajedno s pet istodobnih veza, 3000+ poslužitelja i podršku za protokol OpenVPN. Jedino na čemu sada trebaju raditi su zbunjujući planovi cijena u kojima svaki paket nudi različit skup značajki s različitim cijenama. Ako racionaliziraju ovaj dio, Torguard bi mogao poboljšati rezultat.

Trenutno nude četiri vrste planova, ali njihov najbolji plan i dalje ostaje “Anonimni VPN” plan koji košta 9,99 USD mjesečno i uključuje sve ispravne značajke. Torguard također nudi posvećeni sigurnosni paket za zaštitu e-pošte u iznosu od 6,95 USD mjesečno.

prozodija

 1. Nova rezidencijalna IP ponuda kao Opera preglednik VPN
 2. Visoke razine enkripcije
 3. Stealth VPN zaštita značajka
 4. 3000+ VPN poslužitelja u 50 zemalja
 5. Namjenska IP adresa

kontra

 1. Kretanje po aplikacijama / web stranicama / planovima cijena može biti zbunjujuće za novorođenče

Nabavite TorGuard VPN

PrivateInternetAccess - Ugrađena sposobnost za blokiranje oglasa i zlonamjernog softvera asana Opera Browser VPN

Privatni pristup internetu ili PIA je pojednostavljena, ali moćna VPN usluga koja je sada postala omiljena korisniku. Čini se da njegova usluga nikada ne umire bez obzira na širinu protoka podataka koju upotrebljavate ili koliko brzine trenutno pokrećete, čineći to gipkim VPN-om koji morate imati ako imate ljubitelja strujanja. Pročitajte ažurirani pregled privatnog pristupa internetu.

Ovaj VPN jedna je od rijetkih usluga na kojoj možete biti sigurni da će sve značajke koje su vam obećale djelovati sjajno. Iako se nalazi u SAD-u, koja ni na koji način nije omiljena zemlja zbog privatnosti podataka, PIA nikada nije pretrpjela neugodan skandal s evidentiranjem podataka. To govori mnogo o usluzi’s integritetom u zaštiti svih svojih korisnika na njihovoj ruti do weba.

Nudi 5 istodobnih veza, višestruke korisničke aplikacije za svaku platformu, namjensku podršku za P2P, AES 256 enkripciju i višestruku podršku protokola, uključujući L2TP i OpenVPN. No ipak, PIA-u nedostaju zrelije sigurnosne značajke poput Double VPN-a i podijeljenog tuneliranja što je definitivno problem. Njihov najbolji plan, u smislu cijena, je dvogodišnji ugovor koji košta samo 69,95 USD. PIA također nudi godišnju pretplatu po 39,95 dolara naplaćene jednom.

prozodija

 1. Deblokira Netflix US i druge web stranice za strujanje kao Opera VPN
 2. Podržani su OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. P2P podrška dostupna
 4. Nula trupci
 5. 5 Istovremene veze
 6. Neograničena propusnost

kontra

 1. Namjenske aplikacije pomalo su teške za upotrebu za novorođenče

Nabavite privatni pristup internetu

PureVPN - nudi ekskluzivnu splitsku tuneliranu značajku za optimiziranu podršku za Opera VPN

Dok Opera preglednik ne’ne nudi veliku podršku u pogledu pružanja kompatibilnih VPN dodataka kao i drugi preglednici, čini se da PureVPN rješava taj problem pružajući izvrsnu Split tunneling značajku koja vam omogućuje pokretanje samo selektivnih aplikacija s VPN-om, a druge ostavljate van. Ovo može optimizirati vaše pregledavanje Opera kao i nijedna druga VPN.

PureVPN za Opera preglednik

Uz to, PureVPN nudi besprijekornu sigurnosnu značajku poput Double VPN-a i Onion over VPN-a. Također ima AES 256 enkripciju i višestruku podršku za protokol za sponzoriranje maksimalne korisničke lakoće. Ovaj VPN najbolje funkcionira i s uslugama deblokiranja i može vam omogućiti prijavu na Netflix US ili neku drugu sličnu uslugu, bez obzira na to gdje se trenutno nalazite u svijetu. A povrh svega toga, ova usluga nije’uopće skupo. Umjesto toga, njegov najjeftiniji vpn i samo 69 dolara za potpunu dvogodišnju pretplatu, nitko mu se ne može niti približiti u smislu pružanja najbolje vrijednosti za novac.

Jedini pad PureVPN-a jest to što on vodi ograničene zapise korisnika, ali možete vjerovati usluzi da neće kompromitirati vaše podatke ako se ne upuštate u bilo kakve kriminalne aktivnosti.

prozodija

 1. Koristite širok raspon značajki kao Opera Browser VPN po najboljim cijenama
 2. DDoS zaštita
 3. Namjenska podrška za strujanje
 4. P2P i Torrent poslužitelji
 5. 750 + poslužitelja u 141 zemlji
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Podrška za više protokola, uključujući OpenVPN i L2Tp
 9. Omogućuje splitsko tuneliranje

kontra

 1. Vodi neke zapisnike
 2. Besplatna proba nije dostupna

Nabavite PureVPN

Najbolji VPN za Opera Free

Besplatne usluge uvijek su bila svojstva vrućih kolača, neovisno o branši, a isto vrijedi i za besplatne VPN-ove. Plaćene usluge mogu biti puno bolje u pogledu performansi, pouzdanosti i velikog broja značajki, ali privlačnosti besplatnih VPN-a jednostavno je previše teško odoljeti se ponekad.

Međutim, ako niste dovoljno oprezni, besplatni VPN definitivno se može pokazati rizičnom akvizicijom. Da’S obzirom na to da besplatne usluge moraju nekako zaraditi novac, a mnoge od njih počinju se prepuštati sjenovitim praksama poput evidentiranja i prodaje korisničkih podataka i upotrebom svojih klijentskih aplikacija za postavljanje agenata zlonamjernog softvera kako bi gotovinska zvona zazvonila.

To ostavlja vrlo restriktivan prozor u pogledu vjerodostojnih besplatnih VPN usluga koje korisnici mogu izabrati. Ali nemoj’ne brinite, sve smo to riješili. Ovdje je popis najboljih VPN-a za Opera Free, uključujući samo najvjernije pružatelje usluga s najnevjerojatnijim značajkama:

Windscribe - nudi 10 GB podataka kao Opera preglednik VPN

Besplatni VPN-ovi rijetko su velikodušni u svojim ponudama i često ćete u potrazi za dobrim besplatnim VPN-om naići na prilično škrte usluge. Windscribe, s druge strane, ništa od toga ne čini i velikodušan je koliko i besplatni VPN može dobiti.

Windscribe VPN za Opera preglednik

Mjesečno dobivate ograničenje propusnosti od 10 GB, a možete dodati i dodatnih 5 GB ako se tviteraš o usluzi. Ovaj VPN također nudi neviđenih 8 mjesta poslužitelja i neograničene veze uređaja.

Ako planirate koristiti ovaj VPN za lagane sesije pregledavanja na pregledniku Opera, a zatim Windscribe’ponuda će definitivno biti dovoljna da traje cijeli mjesec. Jedini tip s uslugom je u tome što može biti sklon čestim kvarovima, zbog čega ponekad ide i izvan mreže zbog velikih trajanja.

prozodija

 1. Velikodušni besplatni VPN planovi za Opera Browser
 2. Neograničene veze uređaja
 3. Sadrži blokator oglasa i vatrozid
 4. Podržava P2P / torrenting

kontra

 1. Otvori VPN protokol nije dostupan
 2. Raščlanjivanja su česta

HotSpotShield - jedan od najpouzdanijih VPN-ova za Opera Browser

HotspotShield VPN ne koristi uvod u ogromnih 550 milijuna korisnika širom svijeta. Čak i oni koji nisu’nisam puno komunicirao sa svijetom VPN-a, čuli su naziv ovog VPN-a zbog velikog dosega. Bio je to jedan od najboljih izbora izbora korisnika za zaobilaženje zagušljivih ograničenja od strane vlasti.

Hotspot VPN za preglednik Opera

No, u posljednje vrijeme HotspotShield prošao je kroz mnoge kontroverze ozbiljno narušavajući njegovu vjerodostojnost. No, od tih incidenata, pružatelj je naporno radio na obnovi svog imidža i ponovno učvrstio svoje mjesto kao jedan od najboljih besplatnih VPN-ova širom svijeta. Nudi dvije različite verzije, tj. Besplatnu VPN uslugu i plaćeni kolega Hotspot Shield Elite. Prva dolazi s 500 MB besplatnih podataka dnevno i nudi samo jedno mjesto na poslužitelju u SAD-u.

prozodija

 1. 500 MB dnevno ograničenje podataka za preglednik Opera
 2. Navedena lokacija američkog poslužitelja
 3. Dostupne kompatibilne aplikacije

kontra

 1. doesn’ne nudite više od jedne veze
 2. Sumnjate na česta proklizavanja u službi

Tunnelbear - vodi nulte zapise kao VPN operatora preglednika

Pružajući vrlo siguran, pouzdan i besplatan VPN plan, Tunnelbear je jedna od naših redovitih značajki na popisu najboljih VPN-ova. Kompatibilne aplikacije djeluju izvrsno na svim vrstama platformi i OS-a’t usporite ili gasite svoju širinu pojasa previše. Za preglednik Opera, ovaj VPN poboljšava vaše iskustvo pregledavanja i omogućava vam da budete još sigurniji kroz izričito navedenu politiku ništice.

TunnelbearVPN za Opera preglednik

Osigurava 500 MB ograničenja ograničenja podataka mjesečno s besplatnim planom, ali uvijek ga možete nadograditi za postizanje neograničene uporabe propusne širine pretplatom na plaćeni plan. S njihovim najboljim planom koji dolazi za 59,88 dolara za godinu dana’vrijedi pretplate, možete deblokirati geografski ograničene web stranice za strujanje, pristupiti 20 lokacijama poslužitelja i držati se zaštićeni njihovim visokim standardima šifriranja.

prozodija

 1. Najbolja besplatna VPN usluga za preglednik Opera
 2. Moguće je simultano povezivanje uređaja
 3. Snažna enkripcija
 4. Besprijekorno i dobro zaobljeno korisničko sučelje

kontra

 1. Ograničenje podataka je 500 MB / mjesečno
 2. doesn’t podrška peer to peer ili P2P

Top 6 Opera VPN dodataka 2018

U gornjim naslovima saznali ste o VPN-ovima koji su najprikladniji za aktiviranje izvan / unutar preglednika Opera. Međutim, spomenute opcije mogu biti prilično skupe za mnoge u odjeljku s plaćama, pa smo tako i mislili’D dodajem još jedan popis za naše kolege ljubitelje Opere. Slijedi popis najboljih 10 Opera VPN dodataka temeljenih na njihovoj ocjeni ovdje. Obavezno ih provjerite!

 1. ZenMate VPN
 2. Virtualni štit
 3. Privatix za Operu
 4. Hola bolji Internet
 5. TunnelBear VPN
 6. WebRTC kontrola

Kako se koristi Opera VPN

Preglednik Opera ne’ne pružaju veliku podršku u smislu kompatibilnog proširenja za VPN, u usporedbi s drugim preglednicima kao što su Chrome i Mozilla koji imaju mnoštvo dodataka i proširenja za preglednike koje su razvili sami VPN davatelji..

Ako želite steći VPN sigurnost za svoj Opera Browser, trebate je dobiti kroz aplikacije kompatibilne sa sustavom koje pružaju sami VPN-ovi. Ovdje’kako možete proći s tim:

 1. Idite na bilo koji najbolji VPN’s web stranice i preuzmite najkompatibilniju aplikaciju za sistemskog klijenta nakon kupnje plana pretplate.
 2. Instalirajte na svoj sustav.
 3. Unesite korisničke vjerodajnice kada se to od vas zatraži (tj. Unesite svoje VPN korisničko ime i lozinku).
 4. Sada odaberite poslužitelj na koji se želite povezati i pokrenite VPN uslugu.
 5. Sada obavljate svu web aktivnost na vašem pregledniku Opera, ljubazno putem svoje VPN.

Najbolji VPN za Opera na Androidu

Korisnici Androida svakim danom su sve veći i budući da je jedan od najatraktivnijih ciljanih mobilnih OS-a od strane hakera, potreba za zaštitom raste mnogostruko. Ako ste jedan od onih koji pristupaju internetu putem Opera Browser na Androidu, evo najboljih VPN-ova za Android koji definitivno mogu pružiti ekskluzivni sigurnosni omot koji vam je potreban: Detail Guide “Najbolji VPN za Android” za vrjednije informacije.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPNUnlimited
 7. OpenVPN za Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

Najbolji Android VPN za Opera

VPN preglednika Opera ne radi

Opera, kao i svaki softver, dolazi sa svojim poštenim udjelom problema, grešaka, zamrzavanja i rušenja’t problem za koji ne postoje rješenja.

Evo prvih 3 pogreške koje biste mogli proći u Operi s njihovim provjerenim, radnim rješenjima:

Preglednik Opera ne pokreće se / radi na Windows 10

Ako vaš preglednik Opera ne radi na verzijama Windowsa 10 ili novijim, morate provjeriti jeste li instalirali najnoviju dostupnu verziju ili ne.

Da biste to riješili, idite na Opera Menu i kliknite na About Opera. Ovdje ćete vidjeti postoje li dostupna ažuriranja. Ostavite instalaciju ažuriranja i problem bi definitivno bio riješen. Ovo rješenje može poslužiti i za druge probleme poput smrzavanja i pad sustava.

Opera se otvara, ali to’ne ide dalje, tj. ne učitava stranice

Da biste zaobišli ovaj problem, ažurirajte preglednik ili jednostavno zaustavite pokretanje svih teških dodataka poput Flash-a. Pravi problem je što ti dodaci lako mogu zaraziti zlonamjerni softver i zaustaviti preglednik da radi.

Za Crashes

Koristite oba gore navedena rješenja da biste zaobišli ovaj problem, ali ako se to i dalje nastavi, morate što prije riješiti svoj protuvirusni softver jer oni često mogu ometati rad mnogih programa i stvaraju sukob..

VPN recenzije preglednika Opera

U BestVPN.co uvijek vjerujemo da je mišljenje stvarnih korisnika određene usluge najvažnije i njima bi svakako trebalo dati težinu u svakoj recenziji. U ovom smo pregledu dodali odjeljak s recenzijama korisnika Quora, uz redovne pokazatelje Reddit pregleda, kako bismo korisnicima pružili cjelovitiju uslugu:

Najbolji VPN za Opera Reddit Review

Reddit postoji kao jedna od najvećih internetskih zajednica za dobivanje informacija o svemu što se tiče tehnologije, zdravstvene zaštite, načina života i raznih drugih industrija. Među ove uključuju i najbolje vpn reddit usluge, koje su neophodne za opstanak u ovom svijetu u kojem internetska ograničenja iz dana u dan rastu. Ispod je nekoliko recenzija kupaca o najboljim VPN-ovima za Opera:

Ovdje možemo vidjeti korisnika kako govori o pouzdanosti OpenVPN protokola i kako ga možete ručno postaviti. On ne savjetuje upotrebu besplatnih VPN usluga. Iako se slažemo s ovom tvrdnjom, još uvijek postoji nekoliko BESPLATNIH imena koja će prijeći kilometražu (gore navedenu). Na kraju, on pruža vezu do sažetka VPN-a koji uključuje glavna imena NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN i TorGuard.

Komentar iz rasprave redditspider64’komentar iz rasprave "Opera VPN alternativa".

Još jedan Redditor na istoj niti traži alternative za Opera VPN, nakon što je preglednik ugasio svoju uslugu unutar aplikacije. VPN je stvaranje MIT i CERN znanstvenika. Kao takav, možete se osjećati oslobođenim da steknete veliku anonimnost putem Interneta za slobodno i neprekidno istraživanje interneta. Svakako idite s premijskim planom, a ne besplatnim.

Komentar iz rasprave TomNotMike’komentar iz rasprave "Opera VPN alternativa".

Najbolji VPN za Opera Twitter pregled

Zbog nedostatka kompatibilnosti koju je preglednik omogućio za VPN, na Twitteru nije bilo mnogo izravnih preporuka za najbolju VPN Opera Opera. Mnogi se korisnici hvale zbog ugrađene VPN usluge koja trenutno nije u funkciji. Nakon toga, naš gornji vodič je najoptimalnija kolekcija VPN usluga kompatibilnih sa sustavom za poboljšanje preglednika’sigurnost.

Najbolji VPN za pregled Opera Quora

Na Quori, većina korisnika i stručnjaka iz industrije, čije smo odgovore detaljno opisali, bili su mišljenja da ugrađeni VPN od Operatora Browser nije stvarnost VPN-a. Označili su ovaj VPN više proxy uslugom nego VPN. U jednom od najboljih odgovora koje smo izbacili s platforme spomenuto je da Opera VPN nije sigurna opcija za korisnike i da je sve što je učinio bilo preusmjeravanje internetskog prometa od korisnika putem njihove tvrtke’s poslužiteljima. Uopće nije prikladno ako ste ozbiljni povjerenik za zaštitu privatnosti.

Je li preglednik Opera (s ugrađenim VPN-om) pravi VPN?

Najčešća pitanja o VPN-u za Opera

Kako uključiti VPN u operi?

Preglednik Opera’Najveći nedostatak je to što se’Ne mogu pružiti mnogo u smislu urođene kompatibilnosti s VPN-ovima, za razliku od drugih sličnih popularnih preglednika vani. Da biste najbolje omogućili VPN na pregledniku, morate preuzeti VPN davatelje koji su kompatibilni sa sustavom.

Je li preglednik Opera siguran za upotrebu?

Iako ne’izgleda da trenutno nema većih sigurnosnih poveznica, ali u sadašnjem dobu svaki sofisticirani haker može lako upasti u preglednik i prepoznati vaš IP, pratiti svoje aktivnosti, otkloniti se osjetljivim podacima i čak koristiti kao put za zasad zlonamjernog softvera.

Koliko košta SurfEasy?

SurfEasy je vrlo jeftina usluga. Trenutno nudi 3 plana. Prvi je potpuno besplatan s ograničenjem propusnosti od 500 MB mjesečno. Plaćeni planovi počinju od 3,99 USD mjesečno za neograničeni paket podataka, dok drugi plan dolazi od 6,49 USD mjesečno s istim značajkama kao i prethodni paket plus dodatnih 12 zemalja i bujica. Međutim, ako ste bili pretplatnik Opera Gold VPN-a, tada možete dobiti popuste na SurfEasy.

 

Zaključak

Na BestVPN.co nastojimo osigurati najstrože pridržavanje privatnosti korisnika u svim oblicima. Naš je cilj izgraditi skladište najboljih vodiča za sve popularne platforme kako ih najbolje zaštititi od svih mogućih prijetnji koje dolaze izvana.

Promicanje upotrebe VPN-a nije naš cilj, već sredstvo za postizanje cilja kako bi se korisnici cijelo vrijeme osjećali zaštićeno i zaštićeno. Uključujemo najbolja moguća istraživanja, dostupne činjenice, iskrene preglede dobavljača i miješamo ih sa našim smjernicama za sadržaj kako bismo osigurali uvijek najbolju kvalitetu, ali ako ima promašaja ili ako ne’Kao i bilo koji od naših standarda izvještavanja, uvijek nam se možete obraćati sa svojim vrijednim kritikama i pomoći nam da budemo bolji.

Naše korisnike cijenimo najviše i uvijek smo otvoreni prema njihovom mišljenju. Čekam da komuniciramo s vama u donjim komentarima.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me