10 najboljih VPN-a za Tor – Potaknite potpunu anonimnost na mreži koristeći luk VPN

Kada je u pitanju korištenje anonimnosti na mreži i izbjegavanje vladinog nadzora, korisnici imaju mogućnost upotrebe: Tor ili VPN-a. Preglednik Tor nudi izvrsne sigurnosne značajke i značajke privatnosti zbog kojih nije moguće pratiti vaš identitet. Međutim, nedostaje joj da nudi dobru brzinu za streaming i ostale aktivnosti. VPN-ovi, s druge strane, uravnotežuju stvari između brzine i privatnosti, ali glavno prodajno mjesto oboje: oni mogu raditi zajedno. Pročitajte ovaj vodič za najbolju VPN za Tor kako biste otkrili pravu uslugu za svoje streaming i privatnost potrebama BestVPN!

Što je Tor?

Kratko za “Usmjerivač luka” (također prikazano u logotipu preglednika), Tor je u početku razvijen za američku mornaricu 20. rujna 2002. Sadržavao je globalnu mrežu poslužitelja koji su omogućili ljudima da sigurno i anonimno pregledavaju Internet. Sada se proizvod okrenuo prema neprofitnoj podjeli, šireći važnost razvoja i istraživanja internetskih alata o privatnosti.

Što je Tor

U isto vrijeme nudi maksimalnu zaštitu korisniku’s privatnosti tako što ćete promet premještati na različitim Torovim poslužiteljima širom svijeta, istovremeno ga kriptirajući kako biste osigurali da se Ništa ne može pratiti na VAS. Međutim, usluga ne sprječava upotrebu web stranica “poznavanje” koju koristiš “humka”. Iako promet ne može vidjeti sa slučajnih čvorova, neke web stranice još uvijek mogu ograničiti pristup Torovim korisnicima.

Kako Tor djeluje?

Tor ima decentraliziranu mrežu koja nudi nekoliko slojeva zaštite korisničkih podataka. Internetski promet usmjerava preko sloja poslužitelja širom svijeta koji se sastoje od više od sedam tisuća releja. To omogućava pravilno skrivanje korisnika’ lokaciju, sprječavajući bilo koga da nadzire vašu aktivnost, bilo da je to posjeta komunikacijskim oblicima, društvenim medijima, web-lokacijama usluge ili trenutnim porukama. Sve informacije koje prolaze kroz mrežu Tor su šifrirane, povećavajući vašu anonimnost na mreži.

Kako djeluje Tor

Najbolji VPN za Tor u 2018. godini

Kriteriji za pronalaženje najboljeg VPN-a za Tor prilično su različiti od ostalih aspekata poput privatnosti / strujanja. Morate pronaći pružatelja usluga upoznat s različitim VPN i Tor konfiguracijama. Ona koja nudi napredne tehnologije / značajke dostupne za stvaranje snažne veze njih dvije, istovremeno pružajući snažnu uslugu koja ne ugrožava brzinu, podršku, pouzdanost ili poslužitelj’s dostupnost. Ako tražite isto, u nastavku je popis najboljih VPN-ova za Tor.

Cijena pružatelja usluga (USD) Karakteristike Ocjena Pružatelj posjeta

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 USD1,99Na mjesec

  • 800+ poslužitelja u 50+ zemalja
  • AES-256-GCM enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • Neograničene istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjet sa 83% popusta
  Pročitajte recenziju

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 USD2.91Na mjesec

  • 2.000+ poslužitelja u 140 i više zemalja
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 5 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan posjeti stranicu s popustom od 73%
  Pročitajte recenziju

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 USD8.32Na mjesec

  • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje
  • 256-bitna enkripcija AES-a
  • 24/7 Chat uživo
  • Nema pravila za prijavu
  • 3 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Pouzdan popust od 35% na web mjestu
  Pročitajte recenziju

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 USD2.25Na mjesec

  • 1000+ poslužitelja na 100 lokacija
  • 256-bitna standardna enkripcija vojnog stupnja
  • Podrška za chat uživo je izvrsna
  • Davatelj nulte zapise
  • Dostupno je 5 multi-prijava
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps i proširenje za Chrome

  Pouzdan 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 USD2.75Na mjesec

  • 3.700 poslužitelja u 60 zemalja
  • 256-bitna AES enkripcija
  • 24/7 Chat uživo
  • Stroga pravila bez zapisa
  • 7 istodobne veze
  • Aplikacije za Windows, Mac i iOS & Android

  Reliabile 77% popusta Posjetite web mjesto
  Pročitajte recenziju

AirVPN

AirVPN sa sjedištem u Italiji jedan je od rijetkih pružatelja usluga koji podržava “VPN kroz Tor” konfiguracija. Ponaša se s najboljim tehnologijama za borbu protiv cenzure, čak i omogućavajući korisnicima da aktiviraju SSL i SSH tuneliranje za maksimalnu sigurnost od vladinog nadzora. Ostale značajke uključuju 3 simultane veze, dinamičko prosljeđivanje priključaka, 3-dnevno besplatno probno razdoblje, prekidač za isključivanje i zaštitu od propuštanja DNS-a.

Najbolji VPN za Tor

prozodija

 1. Podržava VPN putem Tor Config-a.
 2. Dostupni SSL i SSH tuneliranje.
 3. Dinamičko prosljeđivanje priključaka.
 4. Višestruka prijava na 3 uređaja.
 5. Prihvaća Bitcoin plaćanja.

kontra

 1. Ograničene lokacije poslužitelja u cijelom svijetu.

Nabavite AirVPN

PrivateVPN

Kao i AirVPN, usluga PrivateVPN nudi VPN preko Tor-a, što vam daje najbolju anonimnost na mreži, posebno u zemljama sa strogim internetskim zakonima. Švedski pružatelj ima ogroman popis poslužitelja u oko 52 zemlje svijeta. Postoji čak i ugrađeni sustav vatrozida, koji dodatno osigurava sigurnost prekidačem za ubijanje, IPv6 / IPv4 zaštitu od propuštanja i SOCKS5 proxyje (rangiran kao najbolji vpn za bujice). Istražite naš detaljni pregled PrivateVPN za više informacija.

PrivateVPN za Tor

prozodija

 1. Nudi VPN putem konfiguracije Tor.
 2. Dostupna je značajka prosljeđivanja priključka.
 3. Proxyji HTTPS i SOCKS5.
 4. Potpuna DNS zaštita od curenja.
 5. Kompatibilnost s više platformi.

kontra

 1. Loša distribucija poslužitelja.

Nabavite PrivateVPN

Torguard:

Jedan od najpouzdanijih pružatelja VPN-a, Torguard je izuzetno održiva opcija ako želite koristiti Tor s VPN-om. Nudi AES-256 enkripciju čime se još više povećava već sigurno sigurnosno iskustvo u Toru. Usluga pruža namjenske OS-ove aplikacije, omogućujući povećanu kompatibilnost na svim platformama. Ručni luk koji Tor koristi najbolje pronalazi u svom davatelju imenjaka, tj. Torguardu. Mora imati VPN ako tražite tečni, bešavni, brzi VPN poklopac na Toru.

10 najboljih VPN-a za Tor - Potaknite potpunu anonimnost na mreži koristeći luk VPN

prozodija

 1. Autohtona podrška Toru
 2. 3000+ poslužitelja širom svijeta.
 3. Stealth VPN značajka.
 4. Dostupni su rezidencijalni IP-ovi.
 5. Davatelj nulte zapise.

kontra

 1. Planovi cijena su vrlo ambiciozni i zbunjujući.
 2. doesn’još ne nudim besplatno probno razdoblje

Nabavite TorGuard VPN

TorVPN

TorVPN je davatelj usluga iz Ujedinjenog Kraljevstva koji djeluje izvan Mađarske. Stoga, mnogi možda i nisu najsigurniji izbor, jer su potrebni za održavanje opsežnih dnevnika veza. Ipak, VPN nikada nije uhvaćen otkrivajući osobne podatke nikome. Nudi izvrsnu enkripciju i “Tor preko VPN-a” s hibridnim čvorom koji omogućava pristup .onion web stranicama pomoću vlastitog DNS poslužitelja.

TorVPN

prozodija

 1. Pregledajte VPN konfiguraciju.
 2. “Hibrid” Način Tor.
 3. Jaka enkripcija.
 4. Dinamičko prosljeđivanje priključaka.
 5. Najjeftiniji planovi pretplate na vpn.

kontra

 1. Sa sjedištem u Velikoj Britaniji.

Nabavite TorVPN

Privatni pristup internetu (PIA)

Sa sjedištem u SAD-u, PIA je još jedan pouzdan VPN za Tor. Da, nalazi se u zemlji dijelu Saveza pet očiju, ali davatelj ne žrtvuje na privatnosti korisnika. U stvari, to je certificirani dobavljač trupaca, što je čak i dokazano na sudu. Značajke koje dobijete prilikom prijave uključuju prosljeđivanje porta, zaštitu od propuštanja DNS-a, prekidač VPN-a i 5 simultanih veza. Don’Ne zaboravite pročitati sveobuhvatni pregled privatnog pristupa internetu.

Privatni pristup internetu za Tor

prozodija

 1. Pregledajte VPN konfiguraciju.
 2. Prihvaća Bitcoin plaćanja.
 3. Izvrsna OpenVPN enkripcija.
 4. DNS prekidač zaštite i probijanja.
 5. Planovi cijena prema džepu.

kontra

 1. Nema besplatne probne verzije ili povrata novca.

Nabavite privatni pristup internetu

NordVPN

Osnovan 2012. godine i sa sjedištem u Panami, NordVPN je kreacija Tefinkom-a & Co, S.A., jedan je od najsigurnijih pružatelja usluga na tržištu. Korisnici imaju pristup 5080 poslužiteljima u 62 zemlje i brojnim drugim značajkama. To uključuje DoubleVPN, SOCKS5 proxy, DNS zaštitu od propuštanja, automatsku sklopku za ubijanje i još mnogo toga. Radi dodatne sigurnosti, NordVPN čak podržava i Onion preko VPN-a, što vam daje dodatni sloj zaštite skrivanjem vaše IP adrese od izlaznog čvora Tor!

NordVPN za Tor

prozodija

 1. Nudi Tor preko VPN konfiguracije
 2. CyberSec protokol i DoubleVPN
 3. SmartPlay za deblokiranje VoD-ova
 4. 5080 poslužitelja u 62 zemlje
 5. Dostupne namjenske IP adrese

kontra

 1. 30-dnevni postupak povrata novca

NordVPN Luk preko VPN-a

Kada koristite NordVPN’s Značajka putem luka preko VPN-a, vaše internetske prometnice najprije se provode putem njihovog namjenskog VPN poslužitelja, a zatim šalju u mrežu Tor. Kada stignete do krajnjeg odredišta na internetu putem izlaznih releja Tor, ostajete potpuno anonimni na mreži.

To je zato što se upotrebom Tor-a preko VPN-a također anonimiziraju izlazni čvorovi. Upotreba ove značajke ne zahtijeva nikakvu raketnu znanost. Jednostavno pokrenite NordVPN aplikaciju i kliknite na “Poslužitelji” kartica. Ovdje odaberite “Luk preko VPN-a” za aktiviranje protokola.

NordVPN Luk preko VPN-a

Čak imate i specifične poslužitelje za zaštitu od DDoS napada (presudno za igrače). DoubleVPN koji usmjerava vaš promet putem dva različita poslužitelja radi maksimalne anonimnosti. Namjenski IP poslužitelji za deblokiranje VoD-ova poput Netflixa i P2P poslužitelja koji se koriste za besplatne torrenting aktivnosti.

NordVPN Tor

Jednom kada odaberete “Luk preko VPN-a” opciju u kategoriji poslužitelja, dobit ćete pristup novom izborniku. To uključuje specijalne poslužitelje koji se preporučuju za vas na temelju “najmanje opterećen” i “Najbliži vama” za maksimalnu zaštitu na mreži.

Kliknite bilo koji poslužitelj za koji smatrate da je savršen za vaše anonimne aktivnosti, a zatim upotrebljavajte Tor s velikom lakoćom. Budući da NordVPNs Tor preko VPN-a anonimizira IP adresu iz izlaznog čvora, možete osjetiti olakšanje što vaši davatelji internetskih usluga nemaju pojma o tome kako se povezujete na Tor mrežu.

NordVPN Tor

Je li Tor zakonit?

Ako se ostave po strani diskredibilne i skandalozne vijesti vezane uz Tor, zapravo ništa nije u redu s preglednikom. Svatko može koristiti Tor za istraživanje interneta. Potpuno je legalno, ali mnogi povezuju anonimnost dobivenu putem Tor-a da radi nešto ilegalno. Na primjer, mnogi povezuju preglednik s gadnim aktivnostima poput pristupa Mračnoj mreži, središnjem mjestu zločinačke i nezakonite aktivnosti. Iako je do neke mjere to istina, Tor je još uvijek siguran način zaštite internetske privatnosti običnog čovjeka. Budite sigurni, preuzimanjem vas neće naići na pravne probleme!

Je li Tor zakonit

Zašto je Tor posljednji, a ne najmanji na ljestvici preglednika?

Kao što je spomenuto ranije, preglednik Tor razvio je reputaciju redovito povezanosti s tamnim mrežama i njegovim sjemenitim podzemljem. Nakon toga, za mnoge je to jednostavno neobavezna opcija jer se nitko ne želi povezati s nečim što se čini sjenovitim. U stvarnosti, iako je Tor vrlo pregledan, intuitivan i na privatnost preglednik, koji se može pokazati nevjerojatno korisnim u prikrivanju vašeg identiteta, posebno u zemljama sa strogim internim zakonima i onima koje potiču vladin nadzor nad građanima.

Tor vs VPN

Tor je vrhunski preglednik za one koji žele iskoristiti najveću razinu anonimnosti na mreži. Dizajniran je za šifriranje i zaštitu svih poslanih / primljenih podataka, a sav promet preusmjeren je kroz tisuće bilješki širom svijeta. Ima vlastiti popis prednosti / nedostataka koji uključuju:

Tor profesionalci

 • Besplatni preglednik - Kompatibilnost s više platformi. Dostupno na Windows, Mac i GNU / Linuxu.
 • Globalna mreža - Nemoguće je ući u trag’identiteta ili pokušaja hakiranja.
 • Potpuna anonimnost - Nitko ne može vidjeti vaš interni IP ili vas pratiti do posjećenih vanjskih IP-ova.

Tor kontra

 • Spore brzine - Podaci prolaze kroz tisuće čvorova širom svijeta, što ometa performanse.
 • P2P / Dijeljenje datoteka nije prikladno - Mala brzina čini preuzimanje bujica nevjerojatno bolnim.
 • Otkriva uporabu “humka” - Preglednik ne krije korištenje tor-a u očima web stranica.

VPN-ovi su prilično slični Tor mreži, ali usvaja drugačiji protokol za kriptiranje internetskog prometa. Vaše informacije prolaze kroz siguran poslužitelj koji ima jake šifre za anonimnost, što vam omogućuje da sakrijete svoj identitet i aktivnost od davatelja internetskih usluga i državnih agencija.

VPN Pros

 • Brže brzine - U usporedbi s Torom, VPN-ovi nude velike brzine i sveukupne performanse.
 • Prevara lokacije - Dostupnost različitih poslužitelja širom svijeta omogućava skrivanje identiteta.
 • Idealno P2P / dijeljenje datoteka - VPN-ovi nude P2P podržane servere sa Split tunnelingom i SOCKS5 Proxy.
 • Deblokiranje web stranica - Šifriranje i pomicanje lokacije omogućuju deblokiranje web lokacija s ograničenom geološkom oznakom.

VPN Cons

 • Premium usluge su skupe - Većina VPN-ova nije besplatna i imaju skupe mjesečne cijene.
 • Zapisivanje podataka - Zakon mnogih zemalja traži od pružatelja usluga da vode evidenciju o aktivnostima korisnika.

najbolje tor vpn

Zašto koristiti Tor i VPN zajedno?

Kao što vidite, i Tor i VPN imaju vlastiti popis prednosti i nedostataka. Što ako bismo to dvoje mogli kombinirati da stvorimo nešto moćnije? Da, to je vrlo moguće. Iako su različiti na mnogo načina, i Tor i VPN koriste šifrirane proxy veze za skrivanje identiteta korisnika. Obično postoje dvije konfiguracije za njegovo korištenje:

Tor preko VPN-a

Ova konfiguracija uključuje spajanje na VPN poslužitelj, a zatim na Tor mrežu, prije istraživanja na Internetu, što znači da je vaš IP izlaz iz Tor izlaza. To sprečava davatelji internetskih usluga da znaju da koristite Tor s ulaznim čvorom kako ne bi mogli vidjeti svoj pravi IP, što može biti dug put ako koristite VPN s pravilima bez dnevnika. Također možete lako pristupiti web stranicama Tor skrivenih usluga / .onion.

Međutim, tamo gdje postoje koristi, morate se suočiti i s nekim rizicima. Korištenje Tor putem VPN konfiguracije može otkriti IP adresu vašem davatelju. Imat ćete nultu zaštitu od zlonamjernih prijetnji, jer ne-https promet može proći kroz izlazne čvorove. Ponekad su Tor-ovi izlazni čvorovi blokirani i uzrokuju prepreke da u potpunosti nakriju vaš identitet.

VPN kroz Tor

Ova konfiguracija uključuje spajanje prvo na Tor mrežu i zatim VPN poslužitelj, prije nego što istražite Internet, što znači da je vaša IP adresa VPN poslužitelja. Mnogi pružatelji usluga podržavaju ovu konfiguraciju, ali ona nudi najbolju sigurnost u usporedbi s bilo kojim drugim protokolom ili uslugom. Budući da se putem Tora povezujete na VPN poslužitelj, bilo tko ne može vidjeti vašu stvarnu IP adresu.

Ako se prijavite putem anonimne opcije plaćanja poput Bitcoina, bit će vam nemoguće pratiti bilo koju aktivnost koja vam omogućuje da uživate u potpuno sigurnom streamingu i dijeljenju P2P / datoteka. Ova konfiguracija zaobilazi i sve blokove na izlaznim čvorovima Tor, omogućujući vam da odaberete različite severe za zaobilaženje geo-ograničenja koja su uvela web mjesta širom svijeta..

Najbolji besplatni VPN za Tor

Kada je u pitanju pronalazak VPN-a za Tor, mnogo korisnika ne želi potrošiti novac na vrhunsku uslugu. Ovdje besplatne usluge obično dobivaju na značaju na tržištu. Nažalost, nije bilo besplatnih VPN-ova koji podržavaju VPN za Tor i njegove dvije konfiguracije. Međutim, našli smo nekoliko pružatelja usluga koji nude BESPLATNO probno razdoblje za uživanje, zajedno s VPN-om za Tor podršku podršku. To uključuje:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Najbolji besplatni VPN za Deep Web

Mračni web, kojem se pristupa pomoću Tor preglednika, može biti prilično opasno mjesto. To je zato što se, iako se može koristiti u zakonite svrhe. Još uvijek ima puno onih koji se mogu prepustiti kriminalnim aktivnostima. Na primjer, mračna mreža daje utočište političkim disidentima, policijskim službenicima, novinarima i drugim tražiteljima privatnosti.

U isto vrijeme, to je sjajno mjesto za prevarante, hakere i ostale cyber-kriminalce. Nitko ne zna tko bi oni mogli biti, što znači da je potrebno biti 100% siguran. Ako upotrebljavate Tor samo, tehničarima bi i dalje mogli pratiti vašu IP adresu. Stoga korištenje besplatnog VPN-a za Deep Web nije baš dobra opcija.

U stvari, većina pružatelja usluga koji se prodaju kao “Besplatno” ne podržavaju dvije konfiguracije: Tor putem VPN i VPN putem Tor. Zbog toga često savjetujemo da korisnici isprobaju “DuckDuckGo” preglednik za pristup mračnom webu. Za razliku od Google Chrome-a, DuckDuckGo nema puno filtera u algoritmu tražilice.

To znači, dok Google ne indeksira web stranice na Dark Webu, DuckDuckGo radi! Ako tražite alternativu za preglednik Tor, to je najbolji način. Imaju čak i svoje Dark Web mjesto https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ kojem možete pristupiti pomoću sigurne VPN veze. Ostale web stranice da provjerite jeste li novi na tamnom webu uključuju:

Skriveni Wiki

Odlično mjesto za posjetiti novajlije na Mračnom webu. To je slično stvarnom Wiki-u, ali ima mnoštvo informacija koje ne biste pronašli na izvornom web mjestu!

.Link luka: Skriveni Wiki

Tržište snova

Ova web stranica otvara mogućnosti prijave na stvari putem anonimne e-pošte i plaćanja putem privatnog bitcoina. To je jedno od manjih .onion trgovina na tamnom webu.

.Link luka: Tržište snova

Facebook

Svijet’Najveća platforma za društvene medije nudi i .onion web mjesto. Sasvim je sličan izvornom Facebooku samo što se ne bilježe evidencije aktivnosti korisnika.

.Link luka: Facebook

Privatni hosting

Ako ste umorni od strogih korisničkih sporazuma od lokalnih web hosting tvrtki, Private Hosting je sjajno mjesto za posjetiti. Možete imati PHP sa sjedištem u Linuxu do 100 MB za 170 USD godišnje!

.Link luka: Privatni hosting

Trgovine Tor

Kao što naziv govori, web stranica je alat za izradu tamnog weba. Omogućuje korisnicima stvaranje vlastitih .onion trgovina, pa čak i opremljene bitcoin integracijom.

.Link luka: Trgovine Tor

Tor VPN usmjerivač

Jedan od najlakših načina za korištenje “VPN preko Tor” konfiguracija je kupiti VPN-usmjerivač. Davatelji poput NordVPN-a nude vlastite usmjerivače koji nude mogućnost trenutnog prebacivanja zaštitnih stanica, a istovremeno štite sve vaše uređaje putem Wi-Fi-ja. Nakon što se usmjerivač postavi, jednostavno se povežite s preglednikom Tor za dodatnu zaštitu. Na ovaj način možete povećati anonimnost na mreži, bez ikakvih komplikacija!

Tor VPN Besplatno preuzimanje

Sam preglednik Tor dostupan je za preuzimanje bez plaćanja ijednog novca. Dovoljno je da posjetite web stranicu ovdje i instalirate odgovarajuću verziju za svoju platformu. Postoje namjenski programi za Windows, Mac i Linux. Nakon što učinite, možete se prijaviti s bilo kojim od spomenutih davatelja usluga, a zatim preuzeti njihove izvorne aplikacije s web stranice, Google Play Store ili iTunes.

Preglednik Darknet

Kada je u pitanju pristup dubokom webu, korisnici se često zbunjuju oko korištenja preglednika. Imajte na umu da ne možete pristupiti tamnom webu pomoću preglednika Google Chrome i Mozilla Firefox jer oni nemaju decentraliziranu mrežu s prekrivačem poslužitelja širom svijeta..

Ovi su preglednici u svom radu prilično osnovni i ne integriraju bilo kakvu enkripciju za prikrivanje vašeg identiteta. Ako želite pristupiti dubokom webu, imate samo dvije mogućnosti: koristite Tor preglednik (preferirani izbor) ili DuckDuckGo (pruža pristup samo određenim crvenim sobama).

Najčešća pitanja o VPN-u za Tor

Kada je riječ o korištenju najboljih VPN-ova za Tor, moglo bi se pojaviti mnoštvo razmišljanja o tome kako može zaštititi vaš identitet ili povećati sigurnost. Među najčešća pitanja koja postavljamo:

Može li vaš davatelj internetskih usluga vidjeti što radite na Toru?

Budući da Tor prikriva identitet korisničke veze s web poslužiteljem i kriptira sav dolazni / odlazni promet, bilo koji ISP ne može nadgledati ili pratiti vaše HTTP zahtjeve. Kao rezultat, oni ne mogu vidjeti web lokacijama kojima pokušavate pristupiti. U kombinaciji s VPN-om možete još više povećati anonimnost na mreži i iskoristiti potpunu digitalnu privatnost.

Je li Tor Browser VPN?

No Tor nije točno VPN, ali ima sličnost, jer koristi šifrirane proxy veze za skrivanje identiteta korisnika. Sve vaše podatke prosljeđuje kroz tisuće čvorova širom svijeta, a svaki je svjestan IP adrese ispred, a ne iza nje. Stoga nitko ne može pratiti vaš identitet koristeći Tor, ali web stranice možda još uvijek znaju da upotrebljavate Tor vezu. Možete provjeriti druge najbolje vpn preglednike da biste saznali više.

TOR VPN Android?

Tor doista nudi verziju Androida da bi korisnici mogli uživati ​​u svojim pametnim telefonima. To ide po imenu “Orbot”, što omogućuje snažno šifriranje internetskog prometa za maksimalnu sigurnost. Jednostavno se povežite s VPN-om i zatim otvorite preglednik Tor za maksimalnu anonimnost na mreži.

Zamotavanje stvari

Nadamo se da će vam ovaj vodič pomoći da pronađete najbolji VPN za tvrtku Tor, na temelju vaših privatnosti i proračunskih potreba. Bez obzira na to, ako se suočite s bilo kakvim problemima, ne ustručavajte se u komentaru u nastavku. Također, slobodno napišite sve prijedloge za koje Tor smatrate pouzdanima. Ugodan dan!!

Slični članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me