Најбољи ВПН за Виндовс – Сакријте свој идентитет за рад / преносни рачунар!

Мицрософт је на првом месту на тржишту оперативних система. До “Виндовс” производ је јединствен, нуди изузетну интуитивност, љубазност и изванредну подршку.

Захваљујући неприметном покрету, полупрозирним прозорима који клизе заслоном и атрактивним дизајном, корисници могу без проблема да раде велике техничке задатке..

Захваљујући уобичајеним пословним апликацијама као што је Мицрософт Ворд / Екцел, опремљено најбољим ВПН-овима за Виндовс, оперативни систем је сада постао де фацто стандард за већину појединачне корпорације / корпорације.

Желите ли осигурати свој Виндовс ОС и повећати анонимност ван мреже? Ако је тако, онда сте на правом месту. За вашу помоћ створите и сам опсежни водич.

Намјена је помогла да разјасни важност ВПН-а за наше гледалиште, како конфигурирати један на различите верзије у систему Виндовс и који су дали најбољи избор за 2019. годину!

Contents

Зашто ми треба ВПН за мој Виндовс ПЦ / лаптоп?

Унаточ томе што су многе државе донијеле законе за већу контролу Интернета и иницијативе попут Дана сигурних интернетских страница (СИД) и Мјере свијести о цибер сигурности, многи младићи још увијек нису били свјесни колико су подаци и приватност на мрежи вриједни..

Ако имате добру идеју о гео-ограничењима, законима о кршењу ауторских права и укидању неточне неутралности, овај одећа можете прескочити. У последњем времену за мање информисане особе су створиле себи сажетак или потребу за ВПН-ом.

 1. Скривање идентитета - Подржавајте ваше интернетске услуге (ИСП) како бисте сазнали о својим активностима прегледа интернета, направили вас анонимнима!
 2. Владин надзор - Земље дио четрнаест / девет / љубимац савеза препуштају се масовном надзору. ВПН-ови вас штите од знатижељних очију.
 3. Локације Гео Спооф - Заобиђите иритантне блоковске садржаје и географска ограничења пребацујући своју особу и промените своју ИП адресу у локалној.
 4. Јавна Ви-Фи заштита - Барови / кафићи / ресторани могу вам пружити интернет, али нису сигурни. ВПН-ови се користе од хакера користећи јавне Ви-Фи везе.
 5. Заобилазна цензура - Ограничења садржаја који су поставиле владе, радна места и школе лако могу заобићи коришћење сигурних и моћних ВПН услуга.
 6. Торрентинг без стреса - Препуштање П2П / бујице може довести до силних новчаних казни из ДМЦА обавештења. Најбољи ВПН за бујице сакрити ће ваш идентитет, будале од ловаца због кршења ауторских права.

Што тражите у ВПН-у за свој Виндовс ПЦ / лаптоп

Замислите уму да проналажење оног што највише одговара вашим захтевима да бисте били свежи различити фактори. Дакле, створите овај скуп значајки за одабир најбољег ВПН-а за Виндовс 10, 8 или 7,

Ако се ручни поступак чини превише застрашујућим, наши читаоци могу увек потражити ВПН услугу треће стране. Увек кажем своје гледатеље да искористе своје време, када изаберу пружају услуге.

 1. Локација даватеља услуга - Овисно о одређеној земљи’Према законима о подацима, даватељ ВПН-а може или не може понудити потпуну заштиту ваших података. То је неовисно о политици ништице.
 2. Вишеструка пријава - ВПН-ови су практични алати, али ако их можете користити само на једној платформи, ствари се по мало закомплицирају. Потражите добављаче који су додијелили истодобну везу на више уређаја / ОС-а.
 3. Локације послужитеља - Потражите ВПН услугу која нуди мноштво доступних локација послужитеља. Да бисте олакшали заобилазак веб-мјеста са ограниченим ограничењима.
 4. Ограничења - Избјегавајте даватеље услуге која не нуди П2П / Торрентинг подршку, ограничите пропусност или немате напредне / опцените могућности за коришћење потпуне приватности.
 5. Записивање - За кориснике који брину о приватности, обратите посебну пажњу на пружање услуге нулте записи. Најбољи даватељи услуга бит ће јасни о својој пракси без клаузуле или избјегавања ситних исписа.
 6. Шифрирање - Војни разред, АЕС-256-ЦБЦ енкрипција, третирани је златни стандард за ВПН-ове, заједно са савршеном тајношћу без претходног..
 7. Брзина - Прије доношења коначних одлука тестирајте ефикасност различитих пружатеља услуга. ВПН-ови већ спуштају брзину везе, због додатних слојева енкрипција доданог ван мреже.
 8. Цена - Поуздани пружају бесплатну равнотежу између исплативости и вредности. Такође су искрени у погледу поврата новца, бесплатних раздвајања суђења, подршке и доступних попуста.

Које су најбоље ВПН услуге за мој Виндовс рачунар?

Ако сте мало техничар, вероватно знате да Виндовс 10 има проблем са приватношћу. Синкронизација података с Мицрософтовим послужитељима, додавање помоћи Цортана и интегрисано оглашавање помагања у персонализираном вашем искуству.

Истодобно, замагљујуће линију између приватности и сигурности. Клаузула од Мицрософта’с политичком приватношћу се наводи да корпорација има могућност приступа, откривања или чак очувања особних података, укључујући садржај у приватним мапама и е-порукама.

Сада већину тих рањивости можете онемогућити. Не, још увек има неких, којима је потребна додатна помоћ. Ово је место где вам долазе ВПН-ови који анонимно покривају све ваше мрежне активности.

Дакле, без додатних дистрибуција, погледајте најбоље ВПН-а за Виндовс који су испуњени на основу поузданости, перформанси, подршке, доступности послужитеља, приватности и значајности.

НордВПН - Панамска услуга усредсређена на приватност

НордВПН - Панамска услуга усредсређена на приватностПрос: Деблокира ВоД-овакав амерички Нетфлика и ББЦ иПлаиера. Нуди велику базу података од 5396 послужитеља у 61 земљи широм света. Подржава шест истодобних веза.

Блокада огласа / злонамјерног софтвера / алата за праћење Бесплатна проба је доступна. Допуштено је дијељење П2П / датотеке с доступним специјализираним послужитељима за торрентинг. Нуди апликације за све платформе / уређаје, укључујући Андроид ТВ.

Против: Мјесечни план је скуп. Поврат новца може потражити додатних 30 дана.

Коначна пресуда: НордВПН зарађује реткост од 5 звездица на БестВПН.цо за своје могућности Виндовс. Нуди интуитивни клијенти који су похвалили снажну енкрипцију и понудили мноштво корисничких значајних приватности.

Прочитајте овај преглед НордВПН-а за 2019. за више информација!

ЕкпрессВПН - Алл-Роундер са великом компатибилношћу рутера

ЕкпрессВПН - Алл-Роундер са великом компатибилношћу рутераПрос: Са сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима. Заобилази гео-ограничење на амерички Нетфлик и остале ВоД-ове. Нуди 2.000+ послужитеља у 94 земље и 148 локација широм свијета.

Шест истодобних веза. Подршка за П2П / бујица. Корисницима је чак доступан 30-дневни поврат новца. Затамњени послужитељи за заобилажење гео-ограничења у земљама попут Канаде.

Против: Нема могућности прослеђивања лука. Опћенито скупа услуга.

Коначна пресуда: Даватељ услуге са сједиштем у БВИ-у може да похвали политичку незаконитост трупа која је чак обдрмала и турске власти. Од БестВПН.цо добива оцјену од 4,5 звјездице, користећи снажну компатибилност с корисничким базом и усмјеривачем.

Даватељ нуди властиту апликацију усмјеривача. За Виндовс корисници су олакшали успјешну конфигурацију сигурне мреже за цијело кућанство. Брзине су такође невероватне!

Прочитајте овај преглед ЕкпрессВПН за 2019. за више информација!

ПуреВПН - Одличан избор за струјање

ПуреВПН - Одличан избор за струјањеПрос: Са сједиштем у Хонг Конгу (Сигурна локација). Аутоматска преклопна склопка, блокирање огласа, подељено подешавање, НАТ ватрозид и заштита од лечења ДНС / ИПв6. Истодобна веза на кућним уређајима.

300.000 + ИП адреса & 2000 + послужитеља у 140 земаља. Доступни су оптимизирани намјенски послужитељи за струјање. Сплит тунелирање и СОЦКС5 проки за побољшање перформанси.

Против: Решавање проблема са повезивањем у систем Виндовс. Није доступно бесплатно пробно раздвајање.

Коначна пресуда: Под управљањем ГЗ Система са сједиштем у Хонг Конгу (једно од најсигурнијих интернет чвора на свијету), ПуреВПН има своје добре и лоше дане.

ВПН има незадовољне купце, али пружа велике брзине за преузимање и пренос непрекидно, уз врло минималан губитак брзине. Прочитајте овај ПуреВПН преглед 2019. за више информација!

ЦиберГхост - услуга која све деблокира!

ЦиберГхост - услуга која све деблокира!Прос: Са сједиштем у Румуњској (сигурна локација). 7-дневна пробна и 45-дневна гаранција поврата новца (УСП добављача). Огромна колекција од 2850+ послужитеља за деблокирање веб странице и ВоД-ова.

Вишеструка пријава на кућне уређаје. Додаци за преглед Мозилла и Цхроме Бровсер. Сигурна Ви-Фи значајна за сигурност у јавности. Аутоматски прекидач и ДНС / ИП заштита од цурења.

Против: Нема доступног прослеђивања лука. Пронађени пропусте у Мац клијенту.

Коначна пресуда: ЦиберГхост нуди велику свежину својих корисника. Има различита радна места као анонимно сурфање, деблокирање струје, сигурна Ви-Фи жаришна тачка, анонимна бујица и деблокирање веб странице.

Пружатељ нуди и одличне перформансе за стреаминг / торрент активности. Најбољи дио свега: корисници имају на располагању 45-дневно јамство поврата новца за тестирање услуга.

Прочитајте овај ЦиберГхост Ревиев 2019 за више информација!

Сурфсхарк - најбољи јефтини пружатељ ВПН-а и велика вредност

Сурфсхарк - најбољи јефтини пружатељ ВПН-а и велика вредност

Прос: Са сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима (стручна надлежност за ВПН). Трошкови су прилагодили прорачун (47,76 УСД за 2 године). Наслијеђене симултане везе (без ограничења - УСП даватеља услуге)

Против: Значајка МултиХоп за повећање анонимности. ЦлеанВебТМ (Блокатор огласа / Трацкер / Малваре). Аутоматски прекидач за заштиту и Ви-Фи заштиту за анонимност у јавности.

Коначна пресуда: Сурфсхарк је новопридошли корисник који је брзо раширио крила на тржишту најјефтиније ВПН-а. Његове перформансе, поузданост и приватност дају 4,2 оцјене БестВПН.цо.

Прочитајте овај преглед Сурфсхарк 2019 за више информација!

Напуњен - ВПН са сједиштем у струји усмјерен на Холандију

Напуњен - ВПН са сједиштем у струји усмјерен на ХоландијуПрос: Са сједиштем у Гибралтару (сигурно ВПН чвориште). Заборавили сте ограничење садржаја на Нетфлик Ус ВоД услугама. Нуди послужитељи наступају у више од 39 земаља широм света.

Истовремено се спаја на 5 уређаја. Подршка за цхат уживо доступна је и јако одговори. Значајке попут, Аутоматска веза, Килл Свитцх темељен на ватрозиду и Отварање портала.

Против: Цијене претплатничких планова. Пропусте пронађени у МацОС клијенту.

Коначна пресуда: Доступно је транспарентно евидентирање неких питања седнице / повезивања за сарадњу са владом у правним случајевима са налогом.

Ти се бележе бришу у року од 30 дана. Цијеним искреним који ВПН продаје у производу, јер је бољи него касније бити шокиран / изненађен.

Иваци ВПН - високе перформансе за струјање / торент

Иваци ВПН - високе перформансе за стреаминг-торрентингПрос: Са сједиштем у Сингапуру (ВПН пријатељска надлежност). Проширни попис 1000+ послужитеља на 100+ локација. Заобилази ограничење садржаја на ВоД-овима. Доступни су оптимизирани П2П послужитељи.

Против: Нема компатибилности са ТОР-ом. Нема струје Нетфлика.

Коначна пресуда: Основан у Сингапуру, Иваци је још једна сигурна и сигурна ВПН услуга. Положај је плус, с тим да је прикладно законе о чувању података и интернетске цензуре.

Сви подаци су сигурни према Комисији за заштиту личних података, што ће вам омогућити анонимност од локалних даватеља интернетских услуга и власти. Мјесечне цијене почињу од 11,95 УСД.

ВипрВПН - ВПН који омогућава брзе брзине

ВипрВПН - ВПН који омогућава брзе брзинеПрос: Са сједиштем у Швицарској. Више од 700 послужитеља у 70 земаља широм свијета. Доступна је мултиплатформна, мултипротокол подршка. Истовремено се повезује на 5 уређаја.

Омогућујемо кориснике да се упуте у П2П / Торрентинг. Ограничен бесплатни рачун доступан са неограниченом ширином појаве за струјање / бујицу. Даватељ нулте записе.

Против: Нема СтеалтхВПН протокола на основном плану. Питања конзистентности изведбе.

Коначна пресуда: ВипрВПН је стекао брзу славу на тржишту, већим брзинама за стреаминг и П2П / Торрентинг. Такође се може похвалити снажном политичком приватношћу.

ИПВанисх - савршен за проналазак цензуре

ИПВанисх - савршен за проналазак цензуреПрос: Услуга има широко ширење 1200+ ВПН сервера у 60 и више земаља. Такође нуди 40.000+ дијељених ИП-ова за довршавање скривених идентитета.

Можете чак да повежете везу на 10 различитих уређаја. Приступите значајним функцијама Килл Свитцх-а, ИПв6, ДНС заштите од цурења, веб проки СОЦКС5. 7-дневна гаранција поврата новца.

Против: Бесплатна проба није доступна.

Коначна пресуда: ИПВанисх је ВПН услуга са сједиштем на Флориди, која нуди високу сигурност, обитавајући да ће бити ваш прави ИП бити недоступан локалним даватељима интернетских услуга и државним агенцијама.

Неогранични пропусност можете користити са неким најбољим значајкама за деблокирање веб места за приступ Нетфлику, Амазон Приме и ББЦ иПлаиеру. Пружатељ такође не држи записнике који су послали анонимне кориснике.

ТорГуард - пружа јаку анонимност ван мреже

ТорГуард - пружа јаку анонимност ван мрежеПрос: Услуга је погодна за П2П. Нуди проширену мрежу од 3.000+ послужитеља у 50+ земаља широм света. Корисници могу да спајају везе на кућним уређајима.

Стеалтх проки за деблокирање случајних веб страница. Доступна је ауторизација са два фактора. МИТМ заштита од напада. СОЦКС5 / ССХ / ХТТП / ССЛ и разни други протоколи.

Против: Апликација Виндовс купца понекад заостаје. Нема бесплатног суђења.

Коначна пресуда: Са сједиштем у САД-у корисници ће можда пронаћи ТорГуард услугу поузданости. Ипак, никада није откривено приватних података.

ВПН нуди и бесплатну ОпенВПН енкрипцију, која омогућава деблокирање ВоД-ова. Једина је штета што ће корисници морати објавити у намјенски ИП да би искористили већ ВПН услугу.

Друге мање могућности поуздане које треба размотрити

Наведени пружатељи услуга већ су добро подржали углед на тржишту. За кориснике који жуде за нечим јединственим, креирали су приватни списак за неке мање познате могућности.

Ово је пружило јавности јасну слику о различитим “прикладан” опције за њихове Виндовс преносне и особне рачунаре. Надам се да ћете олакшати поступак доношења одлуке:

Приватни приступ интернету (ПИА) - Даватељ услуга у Мицхигану познато је име. Нуди огроман списак од 3236 послужитеља у 29 земаља. Чак подржавају све протоколе, укључујући ППТП, ССТП, Л2ТП / ИПСец и ОпенВПН. Правила о приватности невероватно су транспарентна, потврђују да је ВПН потпуно сигуран за употребу.

Аваст СецуреЛине ВПН - Популарни креатор антивирусног програма прешао је у додатну ВПН производну мрежу која шифрира и обезбеђује ваш интернетски промет. Пружатељ пружа подршку на нижој локацији, укључујући САД, Велику Британију, Турску, Пољску, Русију, Мексико, Чешку и Немачку.

Нортон Ви-Фи приватност ВПН - Нортон би Симантец је још једна позната Анти-Вирус услуга која нуди ВПН производ. Приватност Ви-Фи-а јединствена је, јамчећи ширу приватност, обезбеђујући ваш интернет шифрирање на нивоу банака.

Цриптосторм ВПН - Цриптосторм се налази у Исланду и Канади је ВПН услуга која има све јаче. Преферирани су избор за многе који дијеле датотеке, склопили су се за приватност или жељезничке сурфате с ДАРК ВЕБ-ом. Стога можете бити сигурни да пружатељ не одржава записе веза / сесије.

ХидеМиАсс! (ХМА) - Иако је ХидеМиАсс врло популаран пружалац ВПН-а, многи корисници су отишли ​​даље од тога. Разлог је сурадња са законским тијелом и издавање трупаца. Ипак, ако само користите ВПН-а за деблокирање веб странице, услуга није била лош избор.

УноТелли ВПН - Са сједиштем у Грчкој, УноТелли ВПН прерастао је у велику мултинационалну организацију. Даватељ не користи Гоогле ДНС послужитеље. Користи физички хардвер како би вам пружио максималну заштиту. Клијент нуди изванредне могућности као што је прекидач и уграђени родитељски надзор.

ОверПлаи ВПН - ОверПлаи се налази у Великој Британији, а нови је испоручио на тржишту који је усредсређен на приватност. Има велики послужитељ базена у око 50 земаља света, а притом нуди изузетну анонимност, подржава неограничен П2П / Торрентинг, а нуди чак и брзину од чак 6 Мбпс..

ВиТопиа ВПН - ВиТопиа је још једно познато име међу ВПН даватељима. Нуди велики послужитељ базу који пружа приступ у више од 40 земаља широм света. Корисници чак користе велике брзине од 30 Мбпс до 35 Мбпс на 50 Мбпс вези - овисно о близини послужитеља и веб локацијама којима приступају.

ВикингВПН - Са сједиштем у САД-у ВикингВПН је релативно нови ВПН на тржишту. Има један од најскупљих планских цена, почевши од 14,95 УСД месечно. За високу цену, даватељ не нуди ништа карактеристично, али нуди добру и сигурну цјелокупну услугу.

Бокпн - Бокпн је смештен у Сејшелима, ВПН услуга средње класе која нуди компетентну услугу, врло велике брзине и добру доступност послужитеља. Добивате више од 7 Мбпс за преузимање и стриминг, што је довољно добро за употребу забаве у облику филмова / ТВ емисије.

Ручно конфигурирање ВПН-а за различите верзије система Виндовс!

Иако је овај водич о томе “Најбољи ВПН за Виндовс”, Увек одлучно побољшати техничку стручност својих гледалаца. Пријављивање и инсталирање програма је једноставно. Упознавање са специфичношћу вам помаже да разумете више аспеката око тога што ВПН радију.

Дакле, решио сам зашто вам не може помоћи у потрази за упутама. Можете пронаћи детаљне упуте за постављање ВПН-а за различите верзије система Виндовс. Ту су и злогласни Виндовс 10, 8 и 7. Ја бих радио КСП, али да бих био превише застарјело хаха.

Како могу поставити ВПН на Виндовс 10

 1. Клик “Мрежа” која се налази у програмској траци систем Виндовс.
 2. (Поред сата у доњем случају куту траке).
 3. Одабери “Мрежне поставке”, изнад “Зракопловни начин”.Најбољи ВПН за Виндовс
 4. Одабери ВПН под мрежом & Интернет наслов.
 5. Клик на “Додајте ВПН везу”.
 6. крпељ напредне опције, ако је потребно.Како могу поставити ВПН на Виндовс 10
 7. Од вас ће сада захтијевати Унеси неке информације.
 8. Ми основан ППТП конфигурација од фреевпнаццесс.цом.
 9. Добар је извор за ручно постављање ВПН-ова.Зашто ми треба ВПН за Виндовс и преносни рачунар
 10. Клик на “Уштедјети” након попуњавања свих појединости.
 11. Повратак на претходни изборник, клик на гумбу за повезивање.
 12. Уживати користите ВПН-а помоћу метода ППТП протокола!

Ручно конфигурирање ВПН-а за различите верзије система Виндовс

Како могу конфигурирати ВПН на свом Виндовс 8 ОС-у?

 1. глава на траку за претрагу и упишите “ВПН”.
 2. Одабери “Управљање виртуалним приватним мрежама (ВПН)”.Како могу конфигурирати ВПН на свом Виндовс 8 ОС-у
 3. Клик на “+” дугме за додавање ВПН везе.Што тражите у ВПН-у за свој Виндовс рачунар
 4. Напуните изнесите потребне податке.
 5. Пронаћи даватељ који подржава Л2ТП / ИПСец протоколе.Које су најбоље ВПН услуге за мој Виндовс рачунар
 6. Десни клик на “Мрежа” на програмској траци система Виндовс.
 7. Одабери “Мрежне и интернетске поставке”.Јесу ли Виндовс ВПН-ови илегални у САД-у
 8. Клик на “Промијените поставке адаптера” од “Статус” изборник.Можете смањити верзију система Виндовс за ВПН
 9. Пронаћи ћете ВПН везу коју сте створили.
 10. Десни клик до и Одабери “Својства”.Постоји ПЦ бесплатни ВПН за ПЦ
 11. Клик на “сигурности” картица.
 12. Одабери Л2ТП / ИПСец из “Врста ВПН-а”.Како поставити ВПН на Виндовс 8 ОС

Како поставити ВПН на мој Виндовс 7 ПЦ / лаптоп

 1. глава према “Центар за сигурност и дијељење” изборник.
 2. Клик на “Постављање нових веза или мрежа” опција.Како поставити ВПН на мој преносни рачунар са системом Виндовс 7 (1)
 3. Одабери “Повежите се с радним мјестом” за покретање чаробњака за везу.Како поставити ВПН на мој преносни рачунар са системом Виндовс 7 (2)
 4. Клик на “Употреба мојих интернетских веза (ВПН)” за почетак поступка.Како поставити ВПН на мој преносни рачунар са системом Виндовс 7 (3)
 5. Савет ИП адреса ваше ВПН услуге.
 6. Унеси назив за везу.
 7. Клик на “Сљедећи” опција.Како поставити ВПН на мој преносни рачунар са системом Виндовс 7 (4)
 8. Унеси релевантно корисничко име и лозинку.
 9. крпељ “Запамтите ову лозинку, ако је потребно.
 10. Удари “Спојити” дугме!Како поставити ВПН на мој преносни рачунар са системом Виндовс 7 (5)

Често постављана питања (ФАК)

Јесу ли Виндовс ВПН-ови илегални у САД-у?

Иако је САД дио савеза сачувао своје кућне љубимце и именовао строге политике чувања података и интернетских портала, Влада још није забранила ВПН услуге. Можете једноставно преузети и инсталирати било које проширење, без бриге о правним потешкоћама.

Можете смањити верзију система Виндовс за ВПН?

Иако нема штете у кориштењу пуних верзија различитих ВПН-а, обично се препоручује стварно платна премијера. Веома пукнутих датотека често долази препуна тона антивируса и злонамјерног софтвера који могу оштетити све податке. Сигурно не вриједи рискирати.

Постоји ПЦ бесплатни ВПН за ПЦ?

Ако не желите трошити новац на претплату, на располагању су вам бесплатна ВПН решења. Неке најбоље опције од недавно затворених Виндсцрибе, Хиде.Ме и ТуннелБеар. Овај бесплатни ВПН за Виндовс водич може да провери за додатне могућности.

Замотавање ствари

Надам се да ће вам овај водич помоћи да најбољи ВПН за Виндовс буде потребан и потребан. Свако споменуто име додано је након опсежних истраживања и анализа.

Покушајте бити што прецизнији у својим водитељима, али ако мислите да постоје боља решења или наиђете на било какве проблеме / проблеме, а не устручавајте се убацити коментаре испод!

Одговорит ћу особно и покушати пружити што већу помоћ. Такође, помажите брату дељење овог водича, ако сматрате да је корисно. Хвала унапријед

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me