Најбољи ВПН за ПЦ – Преглед компатибилног система за све марке ПЦ-а

Рачунала сада постоје као незамјењиве компоненте нашег модерног света. Станујући свугдје, од болнице до корпоративних кућа, могу се користити за обављање бројних задатака. Готово је немогуће преживјети без рачунара на располагању. Не, како да популарност и даље расте убрзавањем, ризици за податке који похрањују и преносе такође се повећавају. Због тога је неопходно радити под окриљем најбоље ВПН услуге. Дакле, пружили смо вам најбоље могуће водиче, ево водича или најбољег ВПН-а за ПЦ.

Contents

Јесу ли ПЦ ВПН-ови сигурни за употребу?

ВПН-ови су вјероватно најсигурнији начин анонимног претраживања интернета и одржавања приватности у дигиталном царству. У тренутачним временским интервалима сваки појединац брзо постаје потребан за употребу ВПН-а за заштиту од хакирања и упада у приватност.

Јесте ли ПЦ ВПНс сигурни за употребу?

Од везе са злонамјерним софтвером до превара за крађу идентитета и од криминалних хакерских група до оних који желе искористити рањивости на нултим данима на особном рачунару, претпостављамо да ће ући у глупости, али свака од њих може донети значајну потребу за особним и пословним подацима.

Супротно увријежено мишљење, ВПН-ови не кривотворени само вашу ИП адресу и преусмерују само ваш мрежни промет. Модерне дневне ВПН услуге могу вам пружити ултра сигурне могућности приступа интернету, попут прекидача убијања, ширења пропуштања ИПВ6, подршке за вишеструки протокол, шифрирања високог ступња и пуно више, што јамчи да снооперси имају довољно тежак приступ подацима..

Можете легално користити ПЦ ВПН?

Осим у неким врло репресивним режимима и земљама света попут оних у Ирану и Кини, ВПН-ови су потпуно легални за употребу и распоређивање у целом свету. Препознајте интернетске странице у региону попут САД-а, Европске уније, Велике Азије и Блиског Истока најистакнутији корисници на свету.

Да ли легално користите ПЦ ВПН?

И како се све развија и проналази нове начине да искористе ствари, ВПН индустрија се не разликује јер сада нуди толико ексклузивних услуга још пре неколико година.

Нпр. они од нас који воле стриминг омиљеног мрежног видео садржаја, веродостојни ПЦ ВПН може нам помоћи у деблокирању и доступном гео-ограниченом садржају. Корисници који живе у Великој Британији тренутно немају проблема са приступом емисији намењене само америчкој јавности ако користе ПЦРН услугу.

ВПН-ови су израз индивидуалне слободе и контроле, што чини не само законски, већ и морално прихватљив и препорученим.

Можете сигурно да користите ПЦ ВПН на свим уређајима?

Као и у случају сваке категорије производа и услуга у свету, превладавају и постоје постојећи и у свету ПЦ ВПН-ова. У главном ћете морати да држите даље од бесплатних ВПН услуга и оних који постоје у сфери Андроида & екосустав апликације за иОС.

Да ли сигурно користите ПЦ ВПН на свим уређајима?

ВПН-ови су капитално интензивни производи због инфраструктуре потребних за покретање попут глобалних система послужитеља, функција подршке протоколима и слично, тако да већина бесплатних услуга одржава своје нове новчане токере продајних корисничких података, нежељене поштено или имплантационе коде за праћење унутарњих уређаја.

Најбољи ВПН за ПЦ који ћемо споменути касније у овом прегледу, неизбежно су поуздани и постојећи јединственим корисницима који омогућавају максималну интернетску сигурност. Ови ВПН могу бити скупи, али могу да буду сигурни да су сигурни за употребу на свим уређајима, нпр. Таблица, паметни телефони, особни рачунари и више.

Подржане ВПН робне марке

Готово нема марки рачунаре који не подржавају ВПН-ове. Да бисте због тога продали ПЦ-ова само пружају хардвер, обично их нема’• ограничен приступ инсталирању било којег одређеног софтвера на њиховом одржавању.

Без обзира да ли имате ХП преносни рачунар или користите нови систем произведен од Ленова, ВПН ће дефинитивно радити на њему. Аппле, Ацер, Разер, Самсунг, Делл, Асус, Мицрософт и други, све најпопуларније светске робне марке и подржавају ВПН..

Међутим, неки ОС захтевају инсталацију и ВПН као нпр. некодерима и програмерима тешко је инсталирати ВПН директно на своје одржавање.

Ако имате друге стране, пружајте ВПН-а са намештеним апликацијама за коришћење у другим популарним ОС-овима, попут Виндовс-а и Мацове, а затим још више преузимате и постављајте готово било који ВПН-а даватеља на који сте преплаћени.

Подржани ВПН оперативног система рачунара

Како популарност ВПН-а и даљњи раст због људи који проналазе много нових предности, готово сви ОС-ови рачунари пружају урођену подршку софтвера. Популарни ОС попут Виндовс, Андроид, иОС и Мацс покривају већину ВПН-а помоћу намјенских апликација за платформе.

Међутим, сложенији ОС попут УНИКС-а и Линука не добијају своје наменске апликације испоручених ВПН-а, јер ови ОС-ови имају много дистрибуција и конфигурација, што чини херкулов задатак да развију јединствену апликацију за платформе..

Али нема потребе да се заварујете, јер они који користе платформу попут Линука углавном припадају техничкој арени и налазе се у звањима попут кодирања, програмирања, безбедносних података и слично, тако да знају да своје ставе око тако лукавих инсталација.

С друге стране, на располагању је много детаљних водича са врхунским ВПН-овима који на неизбежно једноставан начин пролазе кроз многе сложене поставке..

Топ ВПН за попис рачунара

Ево опсежног пописа с 10 најбољих ВПН-ова за ПЦ:

 1. ЕкпрессВПН
 2. ПуреВПН
 3. НордВПН
 4. ИПВанисх
 5. ПриватеВПН
 6. Иваци ВПН
 7. ТуннелБеар
 8. ЦиберГхост
 9. ТорГуард ВПН
 10. Приватни приступ интернету (ПИА)

Најбољи ВПН за ПЦ 2018

Није довољно да буде само адекватно у свету ВПН-а, јер модерни потрошачи могу да обезбеде додатне могућности и нову употребу ако ће платити услугу.

ВПН-ови који нуде задовољавајуће критерије најбржег ВПН-а нуде довољно ограничене послужитеље, просјечне податке о сигурности и корисничке могућности могу преживјети на тржишту, али нема мјеста на нашем попису најбољих ВПН-а за ПЦ 2018..

Зајамчите послужитељску инфраструктуру која се шири на десетине земаља и која садржи хиљаде ИП-оваца, пружајући ултра сигурну енкрипцију и подршку протокола, могућност деблокирања било кога од Нетфлик-а УС-а до ХотСтар Индије и може да користи још много тога, овде је наш списак за топ ВПН за ПЦ 2018:

Цена пружена услуга (УСД) Карактеристике Оцене Пружатељ посета

 1. Сурфсхарк

  Сурфсхарк

  11,95 УСД1,99На месец

  • 800+ послужитеља у 50+ земаља
  • АЕС-256-ГЦМ енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • Неограничене истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Посјетите 83% попуста
  Прочитајте рецензију

 2. ПуреВПН

  ПуреВПН

  10,95 УСД2.91На месец

  • 2.000+ послужитеља у 140 и више земаља
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 5 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Погледајте 73% популације
  Прочитајте рецензију

 3. ЕкпрессВПН

  ЕкпрессВПН

  12,95 УСД8.32На месец

  • 3.000+ послужитеља у 94 земље
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 3 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Број становника од 35% на веб локацији
  Прочитајте рецензију

 4. Иваци

  Иваци

  9,95 УСД2.25На месец

  • 1000+ послужитеља на 100 локација
  • 256-битна стандардна енкрипција војног ступња
  • Подршка за цхат уживо је изврсна
  • Даватељ нулте записе
  • Доступно је 5 мулти-пријава
  • Виндовс, Мац, Андроид, иОС Аппс и проширење за Цхроме

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

 5. ЦиберГхост

  ЦиберГхост

  12,99 УСД2.75На месец

  • 3.700 послужитеља у 60 земаља
  • 256-битна АЕС енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Строга правила без записа
  • 7 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

ЕкпрессВПН - Врх линије ВПН Посебно за рачунаре

Базиран на бази података Британског Дјевичанског острва и који се може похвалити са 2000+ послужитеља на 148 локација који се налазе широм света, ЕкпрессВПН оправдава свој линијски низ “ВПН има највише повјерења у свијету” сасвим прикладно.

Најбољи ВПН за ПЦ 2018

Никад се не чува нити окретао у записницима корисника. Како свједоче недавни случај у Турској. Екпресс ВПН показује узорке интегритета у заштити приватности потрошача.

Прочитајте детаљно у овом ажурираном екпрессвпн прегледу.

Поврх свега, шифрира пакете података са својим послужитељима у шифрирању АЕС 256 разреда, пружа подршку свих врло сигурних протоколима попут Опен ВПН-а, деблокира готово свих географских ограничених веб страница за стреаминг и садржај и чак нуди посвећеност путем изворних апликација на широкој репертоарској платформи.

Једина мана ове услуге нуди оно што, наиме, нуди само три истодобне везе, а друго’не долази јефтино. Годишњи план кошта 99,95 УСД једном, док ће се у двогодишњем плану једном потрошити 69,95 УСД.

прозодија

 1. Намјенске апликације на компатибилном ОС-у рачунару
 2. Вишеструка подршка плаћања
 3. Високи стандарди шифрирања
 4. Експанзивна подршка протокола
 5. Нулта правила дневника

контра

 1. Нема намјенских П2П послужитеља
 2. Скупи планови цена

посети-екпрессвпн

ПуреВПН - нуди високо компатибилну, једноставну апликацију за особна рачунара

Са сједиштем у Хонг Конгу, ПуреВПН је увек пружио додатну миљу за услуге купаоница и пружио им неизбежно лакоћу у погледу свих аспеката коришћења услуга. Било да’Са врло повољним цјеновним плановима или проширеним изворним подршком / апликацијама за више платформи, ПуреВПН остаје на располагању пребијања стаза.

ПуреВПН за пц

Својим преплатницима нуди све у ексклузивним значајкама попут прекидача килл, НАТ ватрозида, заштите од одбацивања ДНС-а, ДДоС заштите, могућности деблокирања за стреаминг веб места, сплит туннелинг, лук преко ВПН-а и још више.

Прочитајте цјеловите детаље у овој Пуре ВПН рецензији.

Тамо где недостаје, налази се на подручју забаве и испуњава захтеве за издавање података надлежних власти. Међутим, будите сигурни, случај када је откривено да је водио корисничке записнике биолошки случај у којем је била укључена криминална намера.

За остале активности које се тичу слободне интернетске везе, попут торрента или струјања ограничених садржаја, ПуреВПН неће репродуцирати трзај и преусмерити вашу информацију.

Ова услуга је повољна за прорачун. Двогодишња преплата с ПуреВПН коштаће само 69,12 УСД, а годишња преплата није’Ако то није случај, нећете морати једнократно наплатити 59,04 УСД.

прозодија

 1. ДДоС заштита делује на свим рачуналним ОС-овима.
 2. Намјенски П2П и Торрент послужитељи
 3. 750 + послужитељ у 141 земљишту
 4. ВПН Хотспот
 5. Нат Фиревалл
 6. Подршка за више протокола, укључујући ОпенВПН и Л2Тп
 7. Омогућује сплитско тунелирање

контра

 1. Води неке записнике
 2. Бесплатна проба није доступна

Посјетите ПуреВПН

НордВПН - Пружа сигурност највише нивоа за рачунаре

Једном од најбржих брзина током нашег прегледа на свим платформама, НордВПН је изузетно поуздан и нуди широка решења за све врсте ВПН корисника. Ова услуга од самог почетка није бујна, али неколицина њих може се пријавити са својим безбедним сигурносним значајкама и невероватним бројем послужитеља који укупно броји 3359+ послужитеља у 60+ земаља.

НордВПН за пц

Са сједиштем у Панамију, НордВПН нуди шест међусобних веза, вишеструку подршку протокола, ексклузивну значајку СмартПлаи-а за стреаминг веб-мјеста, попут нетфлика и двоструко шифрирање за додатну сигурност. Међутим, боље је да ту услугу не рачунају на даватеља услуге које ће имати најдуже производе, а притом ће бити довољне са минималним, ако их има, поремећајима у доњем делу услуге.

Не заборавите да смо проверили нашу земљу на следећој рецензији.

Раније је био једнак од комплетне услуге, али сада је унутар приступачног прозора коштао само 125,64 долара за претплатнички трогодишњи план..

прозодија

 1. ОпенВПН, ИКЕв2 / ИПСец, Л2ТП / ИПСец, ППТП и ССТП протоколи за све моделе рачунара.
 2. Торрент Намјенски П2П.
 3. Тор с ВПН доступан
 4. Бесплатно пробно раздобље
 5. Доступна је двострука енкрипција
 6. 3359 послужитеља у 60+ земаља
 7. Прихваћен је битцоин и Паимент Паимент
 8. Значајка СмартПлаи за веб локације која имају струју

контра

 1. Мјесечни план скупа је 11,95 УСД мјесечно

Најбољи ВПН за ПЦ - Преглед компатибилног система за све марке ПЦ-а

ИПВанисх - нуди беспријекорну подршку за струјна веб мјеста за рачунаре

Ако имате добављача ВПН-а који не покварује ХД квалитету вашег струјног садржаја нити допушта да икона пуњења већи дио времена закачи заслон, онда можете упознати своје подударање с ИПВанисхом.

ИПВанисх за пц

Чудесним именом сервис је држао пред више етаблираних конкурентима. ИПВанисх нуди шифрирање АЕС 256 разреда, вишеструку подршку протокола, зиппи брзину, мало времена пингбацк-а, 1000+ послужитеља и још много тога,

Али оно што код нас БестВПН.цо највише волимо код ових услуга да је његов УКС по наменским апликацијама изузетно флуидан и лаган за кретање, што је најбоље испробати за прва времена.

прозодија

 1. Доступна је неограничена пропусност за све ЛАН рачунаре.
 2. ОпенВПН и Л2ТП / ИПсец ВПН протоколи
 3. Деблокира Гео-ограничени садржај
 4. Нулта правила дневника
 5. 40.000+ дијељених ИП адреса

контра

 1. Корисничка подршка је спора
 2. Нема бесплатног суђења

Посјетите ИПВанисх

ПриватеВПН - Једноставна и лагана ВПН за ПЦ

Најбоља ствар код било које услуге или производа мора бити његова једноставност и склоност сложености. ПриватеВПН је на врхунском послушању због врло сигурне, а све поједностављене услуге које нуде све, од деблокирања Нетфлика имају врхунски безбедни приступ на неизбежно једноставан начин.

ПриватеВПН за пц

Иако услугу заиста треба повећати број својих послужитеља са само 80 послужитеља, тренутни се никада не блокирају или преусмјеравају како би уступили брзину на неупотребљивој мјери.

Осим тога, ПриватеВПН неће похранити ваше белешке, шифрират ће ваше податке профила шифрирања АЕС 256 разреда, нудит ће разнолику подршку протокола и јамчити једноставност приступачности и подржати на свим платформама путем изворних апликација.

Планови цијене су помало неконвенционални према индустријским стандардима, јер дугорочна преплата није доступна. За претплатни претплатнички рок од 13 месеци требат ћете платити 50,40.

прозодија

 1. 2048-битна енкрипција са АЕС 256 за све безбедне рачунаре.
 2. 30 дана бесплатно суђење
 3. Нулта брзина провлачења
 4. 56 Локације послужитеља
 5. Отворите протокол ВПН, ППТП, Л2ТП, Икев2 & ИПСец
 6. ИПв6 Заштита од пропуштања

контра

 1. Нема доступних дугорочних планских цена
 2. Тешко УКС сучеље за нативне апликације

Посјетите приватни ВПН

Најбољи ВПН за ПЦ Бесплатно

Бесплатне услуге увек су примамљиве кориснике из целог спектра, не и данас’С ултра модерним, високотехнолошким свијетом, морате бити опрезни у ономе што пријављујете, посебно код бесплатних пружатеља услуга.

Углавном не треба веровати бесплатни ВПН-ов, јер ако они не наплате услугу, онда најбрже остварујете друге токове. Овај сценариј може бити прилично ризичан за ВПН кориснике, јер када верујете да ће неко заштитити вашу и вашу информацију, а ако покушате да покушате да га уновчите, резултати могу често бити довољно штетни..

Међутим, још увек постоје неки пружаоци бесплатних ВПН-а који вам омогућавају да наставите са својим интернетским активностима под будним и сигурним заштитом, без да вас икад покушају обмањивати.

Ево нашег Топ Бесплатног ВПН-а за ПЦ попис за 2018. годину:

ТуннелБеар ВПН - нуди сјајну апликацију за ПЦ

Вјеројатно најпопуларнији бесплатни ВПН који смо икад назвали на БестВПН.цо, ТуннелБеар нуди узорак сигурности и приступ послужитељима (о чему је ријеч у овом прегледу тунела). Са заштићеним заштитним знаком Беар који има на посвећеним апликацијама утисак у цијелом корисничком сучељу, овај ВПН је толико једноставан за коришћење да се користи, па чак и онај који нема искуства са ВПН-овима, може се користити као професионално.

Најбољи ВПН за ПЦ Бесплатно

На брзинском тестовима заиста је узета у обзир чињеница је да нуди услугу бесплатно. Међутим, најбоља ствар код њих мора бити отвореност. Познато је да су бесплатни ВПН-ови прилично рестриктивни, али ТуннелБеар нуди кућне љубимце истодобних веза које могу прикључити цијеле уређаје под заштитним поклопом када усмјеравају своје активности на мрежи.

Међутим, тамо где се искључује ова услуга, ограничење протокола података од 500 МБ чини се да је нешто тако добро, али више га не можете имати због ограничења употребе.

прозодија

 1. 5 уређаја се могу међусобно повезати на сваком рачунару.
 2. Моћно шифрирање
 3. Корисничко сучеље је невероватно једноставно за коришћење

контра

 1. Ниска капа података
 2. Не подржава П2П / Торрентинг

Хиде.Ме - врло сигурна енкрипција ваших података

Бесплатни ВПН који послужује нула огласа већ је побједник. Хиде.ме већ неко време ради као Врхунски бесплатни ВПН за ПЦ и у том року; стекао је репутацију брзог, безвриједног и сигурног добављача.

Сакриј.ме за пцСтотине хиљаде корисника могу да јасно открију чињеницу да је овај ВПН врло сигуран у заштити приватности корисника и да се не упути у никакав смех посао попут уградње коде за праћење или продају корисничких података.

Долазите са ограничењем издавања од 2 ГБ за бесплатне производе, што је довољно ако можете да узмете у обзир конзистентне доследности прегледа. На полеђини можете да употребите само један уређај, који је дефинитивно лумбални, али такође можете да поднесете све док је довољно добро колико је сада..

прозодија

 1. Невјеројатни стандарди шифрирања рачунара
 2. Изричито наводи нулта правила дневника.
 3. Велике брзине

контра

 1. Послужитељи у само 3 земље
 2. Није погодно за искључивање гео-ограниченог садржаја
 3. Доступно је само повезивање уређаја

ЗоогВПН - Омогућује П2П подршку за рачунаре

Иако име звучи довољно необично, услуга је све само за. ЗоогВПН високо цијењен као бесплатни ВПН за ПЦ од стране БестВПН.цо, због нула лажних меморија и максималне испоруке на свим бесплатним значајкама.

ЗоогВПН за пц

Да бисте добили једно од ретких ВПН-ова, можете бесплатно да прикажете П2П повезивање без истискивања из сага о пропусности. Шифрирање је 128-тачно, а дефинитивно се може побољшати, али такође сигурно чува ваше активности на мрежи.

Имајте правило нулте евиденције и да ли су корисници могли да повежу један уређај да би током сваког месеца потрошили 2 ГБ података о протоколу података.

прозодија

 1. 2 ГБ података капа за све кориснике рачунара.
 2. Пружа релативно јаку енкрипцију
 3. Брзи послужитељи

контра

 1. Корисничка подршка узима превише времена
 2. Доступна је веза са једним уређајем

Виндсцрибе ВПН - велико ограничење пропусности података за рачунаре

Релативно нова услуга, у поређењу са свим пружатељима услуге на списку, Виндсцрибе је једна од бољих бесплатних ВПН услуга, међу оним што тренутно нуди тржиште.

ВиндсцрибеВПН за пц

Најбољи дио ове услуге био је његов великодушност, која је омогућила 10 ГБ ограничења података, неограничене везе уређаја, намјенску подршку за П2П и чак истакнуо блокатор огласа.

Само смо искључили ВПН-ом због учесталих кварова у континуитету услуга. Чак су и тимови за корисничку подршку спорта реагирали, али с обзиром на чињеницу да је нова, треба јој дати предност времена за побољшање ових проблема и успоређивати их према очекиваним корисницима.

прозодија

 1. 10 ГБ података података поклопа за сваки марку рачунара.
 2. Неограничене везе уређаја
 3. Значајке Ад-Блоцкер и ватрозид
 4. Подржава П2П / бујица

контра

 1. Не подржава ОпенВПН
 2. Рашчлањивања честа

Најбољи ВПН за ПЦ Бесплатно преузимање

Да бисте преузели било које изворне апликације за ваш лични рачунар требало би да преузмете везе за пружање услуга (списак је раздвојен између најплаћенијих и најпопуларнијих ВПН-ова за ПЦ):

Најбоље плаћени ВПН за рачунаре:

 • хттпс://ввв.екпрессвпн.цом/впн-софтваре
 • хттпс://ввв.пуревпн.цом/довнлоад
 • хттпс://нордвпн.цом/довнлоад/
 • хттпс://ввв.ипванисх.цом/впн-сетуп/
 • хттпс://приватевпн.цом/вхи-приватевпн/оур-впн-феатурес/аппс/

Најбољи бесплатни ВПН за рачунаре:

 • хттпс://ввв.туннелбеар.цом/аппс/виндовс
 • хттпс://хиде.ме/ен/софтваре
 • хттпс://зоогвпн.цом/впн-аппс
 • хттпс://виндсцрибе.цом/довнлоад

Закључак

Са импресивних 40 милијарди америчких долара, ВПН индустрија планира експоненцијално расти и достићи тржиште драгоцених невјеројатних 70 милијарди долара, поткупљујући све веће знање људи о инхерентној вриједности примјене ВПН-а..

ВПН-ови нису само фантастични сигурносни уређаји који би требали третирати као новости, већ у нашем добу последњих завјера са подацима попут скандала Цамбридге Аналитица, мрежни корисници требају преиспитати своја схваћања о предности које могу доћи до добрих ВПН услуга..

За особна рачунара, која похрањују и преносе највећи дио ваших личних, финансијских и пословних података, ВПН-ови су неопходни роба. Ако сте корисник прочитали ове прегледе у 2018. години, тада ћете морати набавити или ризиковати да бисте донели део већих и штетних скандала са подацима, с тим што би неко могао донети више штете од свог живота него што сте икада могли замислити.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me