Најбољи ВПН за Цхромебоок 2020 – чувајте своје податке у сваком тренутку!

У овом свету који се брзо креће, који сада доминира дигитални козмос, потребне су нове технологије како да нам живот биолошки једноставнији. Гоогле је створио славни Цхромебоок, јефтин лаптоп, изузетно познат међу економским путницима, путницима и студентима. Међутим, без обзира на платформу / хардвер који користе, слабљење на интернетским услугама доноси неколико брига о приватности, јер сви подаци могу се процурити из куре или државног надзора. Ту је најбољи ВПН који вам нуди најбоље ВПН-а за Цхромебоок како бисте искористили највећу употребу анонимности на мрежи!

Што је Гоогле Цхромебоок?

Цхромебоок је нова генерација преносних рачунара која је стигла на тржиште 15. липња 2011. Невјеројатно је лагана, мушка снага, нуди брзу брзину за тренутно обављање рачуналних задатака. Пројектиран је ОС-ом Цхроме, дизајниран је и како би користио првенство за интернет, а велики број докумената и апликација живе и раде у облацима. Ријеч је о различитим врстама преносних рачунара, што вам даје НАЈБОЉЕ од Гооглеа’с могућношћу, притиском неколико типки.

Шта је Гоогле Цхромебоок?

Гоогле Цхромебоок разликује друге преносне и преносне рачунаре?

За поређење са рачунаром Мац и Виндовс 10, Цхромебоок се налази под другом категоријом. Они су ЦЛОУД стројеви с властитим класом, у основи познати по својим покретностима и брзинама. С друге стране, стандардни преносни и преносни рачунари раде искључиво изван мреже. Након тога су рангирају према различитим критеријима. Због чега је Цхромебоок тако посебан?

Шта се Гоогле Цхромебоок разликује од других преносних и преносивих рачунара?

Све заправо! Ови изванредни уређаји готово су велике величине ултрабоокс, а они се могу видети дизајнираним и учити дугим списковима значајки. Добар избор за власнике преносних рачунара који се први пут налазе, а често се налазе у свјетским образовањима. Марке који нуде Цхромебоокове који су Самсунг, ХП, Асус и Ацер, а сви они покрећу Цхроме ОС. Поједностављени начини рада, приступачна цена, заједно са полираним сучељем, једносатним Гооглеовим услугама и Цортана помогли су главним продајним местима.

Да ли су ваши подаци сигурни на Цхромебооку?

Ако желите да искористите добру безбедност, започните с начином на који управљате властитим подацима. У случају Цхромебоока, требате исправно осигурати властити Гоогле рачун, јер ће свака мала радња и задатак обављати преко њега. Због тога морате додати снажну лозинку за максималну заштиту, а заједно са постављањем двофакторске провере аутентичности које захтевају пријаву у апликацији Гоогле Аутентификатор..

Има ли Цхромебоок сигурно

Да бисте додатно побољшали своју сигурност и приватност, постоје бројни уреди и конфигурације које морате употријебити. У постављеном Цхромебооку ограничите своје пријаве само на ЈЕДАН рачун како бисте препоручили неовлаштеним особама да бисте икад добили приступ вашем преносу података или података на њему. Гооглеу такође можете дати мање информација, тако да ћете свој задатак прегледати пребацити на познату, ДуцкДуцкГо, тражилицу усмеравати на приватност која прати вашу податке или не биљежи податке о вези / сесији..

Требате ли заиста најбољи ВПН за Цхромебоок?

Сада знате како повећати сигурност својих Цхромебоока. Међутим, да ли сам горе споменуо угађање јамчи и потпуну интернетску сигурност? Не баш! Због тога сте морали да поставите у ВПН решење како бисте повећали анонимност на мрежи и смањили вероватноће података о лечењу. Да бисте сазнали више о томе зашто требате најбољи ВПН за Цхромебоок, наставите читати у наставку:

 • Спријечити праћење / надзор - Многе земље имају строге интернетске законе који обвезују владе да шпијунирају ваше особне активности. Даватељи интернетских услуга имају право надзирати / доказати све ваше податке на законит начин, без вашег допуштења. Користите најбоље ВПН-а за Цхромебоок који осигурава све податке у потпуности скривених!
 • Осигурава јавне Ви-Фи мреже - За Цхромебооке је потребна интернетска веза како би приступили својим цјеловитим могућностима. Ако сте постављени, користите јавни Ви-Фи’Пуно, користећи најбољег ВПН-а за Цхромебоок је добар избор за спречавање било каквог скривања или хакирања, обезбеђивање да ваши подаци остану сигурни од очију јавности.
 • Одмах деблокирај веб локације за струјање - Ако желите да пренесете одређене филмове / ТВ емисије на свој Цхромебоок, често можете да нађете на веб месту које поставља гео-ограничења. Најбољи ВПН за Цхромебоок помажу у деблокирању помоћу врхунских веб места која вам омогућавају приступ комплетним библиотекама садржаја.
 • Укључите се у П2П / торрент - Закони о кршењу ауторског права спорагирају кориснике да укључе било који П2П / Торрентинг активност на Цхромебооку или било који други уређај који има приступ интернету. ВПН-ови маскирају вашу ИП адресу, скривајући свој идентитет, олакшавајући сигурно преузимање торрента.

Значајке за преглед најбољег ВПН-а за Цхромебоок

Кад је ријеч о проналажењу најбољег ВПН-а за Цхромебоок, можда ћете се наћи на огромном попису могућности на тржишту, и унијети у БЕСПЛАТНЕ. Међутим, не можете само пријавити ни једном услугом и требате обавити своје дужно испитивање. Ово захтјева свјежину одређених значајки за кориштење на Цхромебооковима, које нису, али нису ограничене на:

 • Компатибилност - У упоређивању са ВПН-ом за ПЦ, није сваки даватељ понуде за Цхромебоок. Будући ће имати оперативни систем на основу Линуку-а, али његов је дизајн врло различит, а не можете само користити верзију Линука. Обавезно се пријавите код пружатеља услуга који нуди прилагођену апликацију за ОС Цхроме.
 • Записивање - Ако се ВПН укључи и укључи у активности записивања, бележи податке о својим веб / сесијима, да бисте у првом реду смањили пркоси цијеле пријаве за све. Побрини се да је најбољи ВПН за Цхромебоок који је изабрао исправне строгим правила исправка без дневника за максималну интернетску заштиту.
 • Брзина - Последњи пут вам треба слаба брзина када користите интернетске везе на вашем Цхромебооку. Не само да иритира, већ преузимање / струјање задатака чини невероватно стресним. Изаберите само ВПН за Цхромебоок који ће доказати репутацију снажних перформанси и брзих послужитеља.
 • Послужитељи - Будући да ће корисници Цхромебоока ширити широм света, сигурно је да је онај који је изабрао огромну базом података послужитеља с мноштвом локација широм света. Да бисте олакшали приступ веб локацији са ограниченим приступом путем Бест ВПН-а за Цхромебоок.

Најбољи ВПН за Цхромебоок

Најбољи ВПН-ови за Цхромебоок у 2018. години

Разумијемо да понекад може постати невероватно језично пронаћи добављаче који најбоље одговарају вашим финансијским потребама и коришћењем Цхромебоока, а посебно јер на интернету постоји огроман списак опција. Да бисте смањили гнаважу, саставили смо попис најбољих ВПН-ова за Цхромебоок, а на горе споменуте факторе који су у целини нуде изванредне перформансе:

Цена пружена услуга (УСД) Карактеристике Оцене Пружатељ посета

 1. Сурфсхарк

  Сурфсхарк

  11,95 УСД1,99На месец

  • 800+ послужитеља у 50+ земаља
  • АЕС-256-ГЦМ енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • Неограничене истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Посјетите 83% попуста
  Прочитајте рецензију

 2. ПуреВПН

  ПуреВПН

  10,95 УСД2.91На месец

  • 2.000+ послужитеља у 140 и више земаља
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 5 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Погледајте 73% популације
  Прочитајте рецензију

 3. ЕкпрессВПН

  ЕкпрессВПН

  12,95 УСД8.32На месец

  • 3.000+ послужитеља у 94 земље
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 3 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Број становника од 35% на веб локацији
  Прочитајте рецензију

 4. Иваци

  Иваци

  9,95 УСД2.25На месец

  • 1000+ послужитеља на 100 локација
  • 256-битна стандардна енкрипција војног ступња
  • Подршка за цхат уживо је изврсна
  • Даватељ нулте записе
  • Доступно је 5 мулти-пријава
  • Виндовс, Мац, Андроид, иОС Аппс и проширење за Цхроме

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

 5. ЦиберГхост

  ЦиберГхост

  12,99 УСД2.75На месец

  • 3.700 послужитеља у 60 земаља
  • 256-битна АЕС енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Строга правила без записа
  • 7 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

ЦиберГхост - Поуздана апликација за радну површину и Цхроме

Са сједиштем у румуњској ЦиберГхост нуди намјенску апликацију за кориснике ОС-а Цхроме, која је невјеројатно једноставна за кориштење и има атрактиван дизајн. Користи снажни ОпенВПН унос за максималну сигурност и нуди могућност повезивања на 5 уређаја, а нуди 30-дневно јамство уноса новца без икаквих проблема и бесплатну верзију од 7 дана. За даљње информације, прочитајте наш детаљни водич о прегледу ЦиберГхост-а.

Најбољи ВПН за Цхромебоок

прозодија

 1. Намјенска апликација за Цхроме ОС.
 2. Доступно је проширење за Цхроме.
 3. Глобална покривеност: 800 послужитеља.
 4. Вишеструки прикључци на 5 уређаја.
 5. Нулта евидентирање.

контра

 1. Брзина може бити бржа.

Набавите ЦиберГхост

ЕкпрессВПН - Изврсна сигурност / приватност корисника Цхромебоока

ЕкпрессВПН добро ради у испуњавању захтева корисника Цхромебоока, нудећи упуте за ручно постављање за постављање ВПН-ова за ОС Цхроме. Постоји чак и ЕкпрессВПН прегледник Цхроме, који је фулл десктоп апликација коју корисници могу користити. Значајке које су добијене након пријављивања три истодобна повезивања, П2П / торрентинг, ВебРТЦ заштита и Аутоматски Килл Свитцх. Дон’не заборавимо прочитати нашу страницу са ажурираном рецензијом ЕкпрессВПН.

ЕкпрессВПН за Цхромебоок

прозодија

 1. ОпенВПН Цхроме апликација за Андроид.
 2. Одговарајућа служба за кориснике.
 3. Приручници за Цхромебоок ВПН водиче.
 4. Послужитељи у 84 земаља света.
 5. Нема записа о кориштењу за максималну приватност.

контра

 1. Скупи месечни планови.

Набавите ЕкпрессВПН

ВипрВПН - Одличне брзине за струјање / бујицу на Цхромебооковима

Иако не постоји апликација из ВипрВПН-а, даватељ нуди посвећен водич за постављање Л2ТП-а за ОС Цхроме, који увелико функционише са својим корисним. Добивате приступ послужитељима у 70 земаља, заједно са значајним СмартДНС и “Камелеон” Прикривена технологија која повећава вашу сигурност, а посебно ако желите посјетити мјеста попут Иране или Кине. Можете имати на располагању јамство поврата од 30 дана.

ВипрВПН за Цхромебоок

прозодија

 1. Водич за постављање Цхромебоока Л2ТП.
 2. Има властиту инфраструктуру послужитеља.
 3. “Камелеон” Технологија.
 4. Нема записника веза / сједница.
 5. 30-дневно јамство поврата новца.

контра

 1. Не подржавају Битцоин.

Набавите ВипрВПН

Купљени - Изузетна анонимност за истраживање нефилтрираног интернета

Слично другим добављачима, не постоји намјенска апликација за ОС Цхроме која можете користити на Цхромебооку. Међутим, услуга нуди подршку за Л2ТП у облику водича. Постоји чак и “Откриће лука” значајка која вам омогућава да се на Ви-Фи мрежи одмах пријавите у зрачне луке и у хотелима. На располагање је бесплатно пробно раздвајање и 30-дневна гаранција поврата новца. Најбољи дио свега: утицај на велике брзине!

Купљен за Цхромебоок

прозодија

 1. Подршка за Л2ТП за Цхроме ОС.
 2. Аутоматски прекидач.
 3. Послужитељи у 41 земљишту.
 4. 24/7 подршка уживо.
 5. Брзи прикључак брзо.

контра

 1. Неки записи везе

Дохвати заштићени ВПН

НордВПН - ВПН апликација усмерена на приватност за кориснике Цхромебоока

Сједиште у Панамију, НордВПН је вјероватно најсигурнија опција за кориснике Цхромебоока, која не жели да достави податке забиљежене у државним агенцијама или уђу у њих. Сви подаци заштићени су под Панамом’с актом о заштити потрошача. Додатно добијате јаку сигурност од стране а “Двоструки скок” услуга која је усмјерила ваш ВПН на два различита послужитеља ради побољшања приватности. Прочитајте нашу свежу језгру НордВПН рецензије.

НордВПН за Цхромебоок

прозодија

 1. Доступан је додатак за Цхроме.
 2. Политика је отворена од 30 дана.
 3. Шест истодобних веза.
 4. Даватељ нулте записе.
 5. 4189 послужитеља у 62 земље.

контра

 1. Скупе цене.

Набавите НордВПН

Најбољи ВПН-ови за Цхромебоок бесплатни

Ако најбоље користите ВПН ове уређаје за Цхромебоок, али не могу да приуштите веће трошкове од врхунске услуге, увек можете да се ослободите бесплатне услуге давања. Наравно да нећете добити заиста сигурност и приватност, али постоје неки БЕСПЛАТНИ ВПН-и који ће додатну миљу за испоруку вашег квалитетног производа. Они су, али нису ограничени на:

 1. Виндсцрибе.
 2. ТуннелБеар.
 3. Сакриј ме.

Најбоља ВПН проширења за Цхромебоок

Иако се много паметно ослобађа за намештај ВПН апликације за ОС Цхроме, многи су корисници угодни ако користе проширење прегледа. Ово је за једног корисника који желе веб страница деблокирати и пребацивати послужитеља директно из свог прегледа. Ако вам је најбоља ВПН проширења за преглед Цхроме, налази се неколико предлога:

 1. ЕкпрессВПН.
 2. НордВПН.
 3. ПуреВПН.
 4. ПриватеВПН.
 5. ИПВанисх.
 6. ЗенМате.
 7. Виндсцрибе.
 8. ЦиберГхост.
 9. Бровсец
 10. Приватни приступ интернету (ПИА).

Како инсталирати ВПН на Цхромебоок

Ако имате посвећену Цхромеову апликацију попут једног из ЦиберГхост-а, постављање ВПН-а је једноставно попут преузимања изворног софтвера и притиском на дугме за инсталацију. Међутим, ако желите да ручно инсталирате ВПН на Цхромебоок, морате оставити комплицирани процес. Следеће су све кораке за инсталирање ВПН-а на Цхромебоок:

Најбољи ВПН за Цхромебоок

 • Набавите цертификат ЦА од свог даватеља ВПН-а и похраните га у локалној похрани.
 • Отворите нову картицу у прегледнику Цхроме, додајте хром: // поставке / потврде у адресној траци.
 • На врху странице кликните на “Власти” а затим притиснути “Увоз” дугме.
 • Појавит ће се скочни оквир за потврду да ви “Истините овај цертификат”. Притисните дугме У реду.
 • Причекајте увоз и инсталирајте цертификат. Уживајте у кориштењу ВПН-а.

Гоогле ВПН услуга у односу на најбољу ВПН за Цхромебоок

Сви Цхромебоокови долазе опремљени Гооглеом “Ви-Фи постоји”, који користи брзо и сигурно повезивање са мрежом. Гоогле ВПН нуди ове услуге које пружају интернетску везу, спремају снајперисте и користе три Ви-Фи тренутни пакет за повезивање или повезивање на ен “зли близанац” Жариште. Иако је на располагању БЕСПЛАТНО, недостаје много погодности које нуде друге услуге, а које нуде:

Најбоља ВПН проширења за Цхромебоок

 • Гео-спооферирање локације.
 • Укључивање у П2П / Торрентинг активности.
 • Сакривање интернетских активности од даватеља интернетских услуга и државних агенција.

Најбољи ВПН за Цхромебоок

Најчешћа питања о ВПН-у за Цхромебоок

Када је ријеч о кориштеним најбољим ВПН-овима за Цхромебоок, можда ће се појавити мноштво размишљања о томе како може заштитити ваш идентитет или повећати сигурност. Међу најчешћа питања која постављају:

Подржава ли Цхромебоок апликације Андроид ВПН?

Будући да се Цхромебоокови изводе на Цхроме ОС-у, врло су ограничени могућности подржаних Андроид ВПН апликација. Иако преносиво рачунало подржава двије важне врсте протокола: ОпенВПН и Л2ТП / ИПСец, још увијек постоји дугачак пут до платформе за почетак кориштења меморије Андроидових апликација.

Можете сигурно да користите бесплатни ВПН на Цхромебооку?

Бесплатне услуге могу се наручити, а покривају услуге послужитеља и друге методе налик на огласе и трагаче. Међутим, још увек постоји неколико сигурних опција које заправо чине додатну миљу у одржавању приватности и сигурности својих активности.

Како емитирати картицу с Цхромебоока на Цхромецаст?

Отворите Цхроме прегледач и кликнем горњи десни кут “Још улога”. Појавит ће се скочни оквир с упитом да одаберете уређај који ћете послати “Улоге” урадити. Након одабира одаберите да ли желите подијелити цијели заслон или само тренутну картицу у Цхромеу. Да бисте једноставно назвали Цхромецаст.

Замотавање ствари

Ако желите заштитити свој идентитет током употребе Цхромебоока, претходно је потребно користити ВПН услугу. Надамо се да ће вам водич за најбољи ВПН за Цхромебоок помоћи да вам одговарају одговарајуће опције које најбоље одговарају вашим потребама и потребама. Ако наиђете на било који проблем или имате неке боље приједлоге, не устручавајте се у наставку с оставите коментара. Слободно поделите чланак са својим пријатељима и члановима породице!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me