Најбољи ВПН за Цхроме 2020 – укључени ВПН-ови за Цхроме проширење

Најпопуларнији прегледник, Гоогле Цхроме је већ годинама управљао роостом. Брз, зиппи и путовање интернетом чине корисним искуством. Најбољи дио свега: прегледник може чак и прилагодити своје потребе и потребе “Проширења за Цхроме”.

Међу ове вриједне алате прегледника укључују и најбоље ВПН производе који су пресудни за искориштавање сигурности и приватности на мрежи, побољшавајући ваше искуство прегледа као што није другачија. Од деблокирања интернетске телевизије до заштите вашег ИП-а за време Торрентинга, Цхроме ВПН може проширити могућности повезивања за приступ неограниченом интернету.

Међутим, од виталног је значаја да одаберете прави наставак. Више о томе потражите у овом свеобухватном најбољем водичу за ВПН за Цхроме компаније БестВПН.Цо, који садржи врхунске платиране и бесплатне ВПН екстензије, водиће за постављање, често постављања питања и још много тога!

најбоље впн за кром

Contents

Који је најбољи ВПН за Цхроме?

Од појаве Гоогле Цхромеа, постао је кључни прегледник на готово свим ОС платформама и земљама. Лагана природа прегледава могућност беспредкоран доживљај интернета и допринос Цхромеу-у’успон моћи.

Међутим, као што је случај са свим другим популарним софтвером у рачунарским свемирима попут Виндовс-а и Андроид-а, Цхроме је место где је већина активних злонамјерних софтвера испразна своју торбу трикову. Преглед се може заразити манипулативним скриптама и злонамјерним софтвером.

Да бисте ометали цјелокупно искуство прегледа, јер морате увек прегледавати неуобичајене преусмјеравање веб странице, небитне скочне огласе или обавијести и аутоматско покретање. Иако је најбољи алат да се заштити од тоге да не постане жртва таквих проблема избегавања кочења са везама и предузетим зарађеним злонамјерним софтвером, ВПН-ови нису далеко иза.

ВПН-ови служе у већој мери као што је заштита анонимности ван мреже, осигурање вриједних података неовлаштених упада, откључавање гео-ограниченог садржаја и маскирање ваше ИП адресе. Међутим, оно што ове услуге чини изврсним је да се сада може добити чак и проширење за Цхроме, што јамчи поуздано искуство прегледа.

За један од вас који не’Још не знам, Цхроме има проширење баш као што је паметни телефон Андроида и иОС-а имају апликације и намјенску трговину. Ова проширења вам омогућавају да изградите више функционалности и додате мало подешавања у прегледнику како би задовољили ваше потребе. Желите ли знати које ће вам предности ВПН-ови Цхроме пружати? Настави читати!

Најбоље предности Гоогле Цхроме ВПН-а:

Вјеродостојан, висококвалитетни ВПН може проширити ваш Цхроме’с радном способношћу и пружањем вам више свестраности у истраживању Интернета сигурно и анонимно. Овде’како ВПН-ови могу побољшати ваш преглед на Цхромеу:

 1. Деблокирајте интернетску ТВ
 2. Осигурајте врхунску безбедносну линију шифрирања и подршке за више протокола
 3. Уложите новац на веб локацији е-трговине подметањем ИП-а
 4. Омогућите вам сигурност од напада злонамјерног софтвера
 5. Значајке блокиране понуде чине искуство мање фрустрирајућим

Шта сте размотрили у најбољем ВПН-у за Цхроме? Критерији за оцјену

Иако се било који ВПН може надоградити с Цхромеомом, неће моћи напајати врсте искуства које су биле најприкладније за платформу. Када смо прегледали стотине ВПН-а за време подношења тих рецензија Најбољи ВПН за преглед Цхроме, овде’Колика је тежина сваког дана (садржи горњу границу од 5 звездица):

Добро израђено проширење - (2 звездице)

Најважнији критериј оцјењивања било ког ВПН-а који ће бити приказан на овим листама најбоље ВПН-а за преглед Цхроме-а биће доступан у функционалним и непрекидним проширењима.

Компатибилне апликације или проширење увек је тешко развити, а још више их је оптимизирало за савршено корисничко искуство. Лоше дизајнирана проширења могу успорити прегледник и ваше искуство прегледа на Цхромеу претворити у ноћну мору!

Од звијезде 2, једна је за доступност радног Цхроме ВПН проширења, а друга за компатибилност и беспријекорну интеграцију проширења..

Сигурност - (с 1 звездица)

Ако ВПН није сигуран, није алат за заштиту приватности, то је варање. Пуно је чимбеника који штити ВПН, а међу њима је и тих што сматрамо неопходним:

 1. Разина енкрипције - АЕС 256 Шифрирање (ово не може понудити ако неко не уложи трилијуне долара)
 2. Подршка за више протокола - морају подржати ОпенВПН и Л2ТП (најсигурнији протоколи)
 3. Килл Свитцх - користите своју приватност у случају прекида везе
 4. ДНС и ИПВ6 заштита од цурења - ИП уклањање погрешног назива, а то не треба урадити’не опраштам им

Остале додатне могућности као што је Сплит тунелирање, Онион-Овер-ВПН и Доубле ВПН могу још више побољшати вашу сигурност и сигурно ће побољшати ВПН’је зазвонио.

Деблокирање гео-ограничених садржаја - (1 звездица)

Након недавног извештаја, приступ гео-ограниченом садржају и даље је главни разлог за купњу ВПН-а. За кориснике Цхромеа, најбољег ВПН-а за преглед Цхроме-а треба бити у могућности да прекогради и ограничи садржаје који пружају солидну базу послужитеља, омогућавајући вам гледање било кога са било којег места.

Нулта правила дневника - (1 звездица)

Гоогле, Фацебоок и владине агенције већ су вам на располагању за све врсте података и ВПН услугу, која удовољава вашим захтевима, никада се не помичу са нашим крајем. Било које доказе, било да су временске ознаке везе, ИП адреса, употреба пропусне ширине или чак лични подаци, могу довести кориснике у проблеме ако се похратеју на било који начин.

Подаци о сесијама за Цхроме још су корисни јер су ваше повијести прегледа и прегледали посету веб локације потенцијални златни мино за сваког сноопера или хакера. ВПН с изричито посећеног политичког нулте доказа о томе шта се можда радовало у овом најбољем прегледу ВПН-а за Цхроме..

Најбољи ВПН за Цхроме у 2018. години:

Што се тиче ВПН-а, можете се осећати сигурним да ћете искористити добру вредност у сваком случају у односу на своје бесплатне колеге. Добра ВПН услуга може вам коштати новац, али ће вам понудити неуспешне могућности и веродостојност нпр. Не знамо да је бесплатна ВПН услуга која може деблокирати Нетфлик УС од било ког места на свету.

За кориснике Цхромеа, пластирани ВПН-ови пронаћи ћете најбољу ВПН проширити и заиста вам сигурно и несметано искуство приватних прегледа. Пружање сигурности највишег ступња, нулте политике доказа, бесплатна суђења, широк избор нових значајки и изнад свега, компатибилно проширење с Цхромеом.

Ево најбољих 5 плаћених најбољих ВПН-ова за Цхроме проширење за 2018. годину:

Цена пружена услуга (УСД) Карактеристике Оцене Пружатељ посета

 1. Сурфсхарк

  Сурфсхарк

  11,95 УСД1,99На месец

  • 800+ послужитеља у 50+ земаља
  • АЕС-256-ГЦМ енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • Неограничене истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Посјетите 83% попуста
  Прочитајте рецензију

 2. ПуреВПН

  ПуреВПН

  10,95 УСД2.91На месец

  • 2.000+ послужитеља у 140 и више земаља
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 5 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Погледајте 73% популације
  Прочитајте рецензију

 3. ЕкпрессВПН

  ЕкпрессВПН

  12,95 УСД8.32На месец

  • 3.000+ послужитеља у 94 земље
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 3 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Број становника од 35% на веб локацији
  Прочитајте рецензију

 4. Иваци

  Иваци

  9,95 УСД2.25На месец

  • 1000+ послужитеља на 100 локација
  • 256-битна стандардна енкрипција војног ступња
  • Подршка за цхат уживо је изврсна
  • Даватељ нулте записе
  • Доступно је 5 мулти-пријава
  • Виндовс, Мац, Андроид, иОС Аппс и проширење за Цхроме

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

 5. ЦиберГхост

  ЦиберГхост

  12,99 УСД2.75На месец

  • 3.700 послужитеља у 60 земаља
  • 256-битна АЕС енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Строга правила без записа
  • 7 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

1. ЕкпрессВПН - најбољи ВПН за ваш прегледник Цхроме

Ово је један ВПН који је побиједио’не смејте се с било којим горњим ВПН пописа, без обзира на платформу и овде ствари нису превише различите. ЕкпрессВПН има година повољних веродостојности као врхунске услуге и није било познатих проклизавања ових услуга, за разлику од многих других сличних вршњачких ВПН услуга.

Према нашем најбољем ВПН прегледу, ЕкпрессВПН’Цхроме је додат за употребу у Виндовсима, Мац-овима, па чак и Линук ОС-у. Његова корисничка сучеља и УКС усмерени су за стављање свих значајки у лако доступност. Његово проширење је за мобилне уређаје што чини најбоље изборе за заштиту ваших уређаја са вероватноћом ВПН-а за Цхроме Андроид.

ЕкпрессВПН за Цхроме

Сви, од аматера до професионалаца, могу лако пребацити на било који од 148 послужитеља смештених у 94 земље, а притом су осигурали прекид убиства, АЕС 256 шифрирања, заштитом од цурења ДНС-а, блоком ВебРТЦ и нултом политичким записима. Чак и било где и где било где деблокира све врсте веб локација са ограниченим геолошким лоцирањем, које се чини од веома великих сервиса за које може да обезбеди ову услугу корисницима..

Са сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима који имају земљу прилагођених података, уз изузетну безбедност, ЕкпрессВПН корисници могу да приступе и 24/7 ћаскања уживо ако имају проблема. Мјесечна преплата коштат ће вам 12,95 долара, док ће вам шестомјесечни план једном уложити 59,95 УСД. Најбољи план на ЕкпрессВПН-у, међутим, годишњи план кошта 99,95 УСД, а који се наплаћује једном. (Прочитајте нашу детаљну експресну рецензију)

Сви планови долазе са 30-дневним гаранцијама поврата новца, а проширење за Цхроме можете одабрати. Изванредни Цхромеов наставак ЕкпрессВПН-а је оцењен са 5 звездица.

прозодија

 1. Намјенски Цхроме Аддон
 2. Нулта правила дневника
 3. Са седиштем у земљи прилагодите податке
 4. Доступна је брза корисничка подршка
 5. Аутоматски Килл Свитцх и НАТ ватрозид
 6. Доступна је бесплатна пробна верзија са ограниченим значајем
 7. 30-дневно јамство поврата новца за почетнике који плаћају.
 8. Војна шифра 256 АЕС

контра

 1. Цијене остају скупе у упоређивању са сличним услугама
 2. Доступне су само 3 истодобне везе уређаја

Набавите ЕкпрессВПН

2. НордВПН - Лагано проширење за Цхроме савршено за сигурно прегледавање

Гритти сигурносне карактеристике и одлична компатибилност са платформом чине НордВПН’Цхроме проширење, једна је од најбољих опција за кориснике тамо. Његова Цхроме је невероватно лагано и немало’Не успоравајте брзину прегледа такође, да бисте покварили читање доживљаја.

Најбољи дио који има НордВПН-а је његова способност да деблокира географски ограничене веб локације попут нетфлика кроз задивљујућу послужитељску инфраструктуру која се шири у више од 60 земаља и нуди укупно 3359 послужитеља. Имате чак и значајну СмартПлаи за љубитеље интернетске телевизије како би напајали неуређено искуство гледања.

НордВПН за кром

Уз АЕС 256 војну енкрипцију и вишеструку подршку протокола, корисници ће такође добити приступ ДоублеВПН, ЦиберСец, Килл Свитцх значајкама. Ово ће показати и колико свестраности ова услуга доноси на стол за ВПН кориснике како би повећали, проширили или диверзифицирали своју сигурност ван мреже. (Погледајте овај детаљни преглед норвпн)

НордВПН има строгу политику нулте евиденције и није било кршења вјеровања што се тиче овог захтјева, тако да будите сигурни, ово је довољно сигуран ВПН који препоручује. Двогодишњи план најбоља је вредност за новац који долази за само 79 УСД који се наплаћују једном током прекида претплате од 24 месеца.

Мјесечни план је мало сакупљен од 11,95 УСД, док ће годишњи план такође моћи узети у обзир, коштајући вас 69 долара исплаћених једном у року од 12 месеци. НордВПН заслужује пуних 5 звјездица са нашим крајем, јер нема ништа што се овог ВПН-а налази за Цхроме.

прозодија

 1. Намјенско проширење за Цхроме
 2. Бесплатно пробно раздобље
 3. Двострука енкрипција
 4. 3359 послужитеља у 60+ земаља
 5. Битцоин прихваћен
 6. ОпенВПН, ИКЕв2 / ИПСец, Л2ТП / ИПСец, ППТП и ССТП протоколи
 7. Значајка СмартПлаи за стреаминг веб места

контра

 1. Високе цене од 11,95 УСД месечно су претходно доступне само у дугорочним плановима

Набавите НордВПН

3. ПуреВПН - приступан, али моћан ВПН за ваше потребе прегледавања у Цхромеу

Неверојатно најјефтинији ВПН који нуди све веће разреде, ПуреВПН је најбољи за кориснике Цхроме-а прорачуна. Нудећи све за пола цене као и остали ВПН-ови са сличним значајкама, ПуреВПН је недавно додао проширење Цхромеа како би његови корисници пружили интегрисане догађаје.

Ако сте тражили ВПН који је могао земљописно ограничити садржај, искључите га на најпримјеренији могући начин, а затим одаберите ваше претраживање овде. ПуреВПН може вам омогућити структурирање садржаја из 30+ земаља са 40+ подржаних канала.

ПуреВПН за Цхроме

ПуреВПН није заостајао у већим значајкама, пружајући приступ 750+ послужитеља у 140 земаља, ДДоС заштиту, НАТ ватрозид, сплит тунелирање, шифрирање АЕС 256, подржавају више протокола на сваком послужитељу и још више.

Међутим, постоји само један недостатак ових услуга. ПуреВПН води записе неких врста попут ИП адресе, али ако користи услугу која само деблокира гео-ограничене садржаје на буџет и не’Не допуштајте да било што илегално, а затим сте сигурни да ову услугу.

Са само 68,88 долара наплаћених једном за читање месечног плана претплата за 24 месеца, ПуреВПН остаје најбоља услуга која ће вам бити на располагању, заједно са свим сјајним могућностима. (Не заборавите провјерити ову чистоћу рецензије)

прозодија

 1. 750+ послужитеља проширило се у више од 140 земаља за све кориснике Цхрома
 2. Сплит тунелирање
 3. 7 дана гаранција поврата новца
 4. Интернет прекидач, НАТ ватрозид
 5. Неограничена пропусност
 6. Подржава све главне протоколе шифрирања

контра

 1. Политика поврата мало је тешко проћи

Набавите ПуреВПН

4. Приватни приступ интернету (ПИА) - омиљени међу Премиум ВПН корисницима

његов је један ВПН који корисници препоручују пуно више у постовима и коментарима Реддита који није објавио што је веродостојним пописима прегледа. Приватни приступ интернету или ПИА је ВПН који се у почетним тешкоћама навигава, али делује невероватно добро након што се навикнете на његове функционалности.

За кориснике Цхроме нуди посебан Цхромеову надоградњу која је направљена да користи кориснике који траже прилагодљив ВПН који нема’т успорава цијело искуство. Опремљен је значајним аутоматским повезивањем, подршком за вишеструки протокол, љубимац истодобних веза, ДНС заштитом од цурења и чак тестом брзине пропусности на лицу места..

Приватни приступ интернету за Цхроме

ПИА је довољно сигурна да може препоручити своје заједничко коришћење са својим прегледницима Цхроме, па чак и ако се налази у САД-у, а која није земља прилагођена подацима, а не чува познате корисничке записе. Под условом да је шифрирање врхунског разреда са стандардним АЕС 256 који ће сваки пут унети своје пакете података.

Једини недостатак који смо искусили био је у деблокирању интернетске телевизије, а сличан Нетфлик и Хулу често су били блокирани и преспори када су отворени да бисмо им дигли палац са нашег краја.

Међутим, цене су изузетно пријатељске према купцима и тек од 69,95 УСД за двогодишњи план, засигурно ће наставити гурати у целој већој продаји. Чак је и годишњи план увелике благ према буџету у односу на остатак услуга који долази по врло повољним 39,95 УСД наплаћених једном, за цјеловиту 12-мјесечну претплату.

ПИА добија 3 ½ звјездице с нашим страницама као намјенски Гоогле Цхроме ВПН.

прозодија

 1. Више опција плаћања, укључујући Битцоин за преглед Цхроме.
 2. Експанзивни сервер се проширио у већим земљама
 3. Не чувајте записанике
 4. Намјенске апликације за широк избор ОС-а
 5. Омогућује водеће протоколе и војно шифрирање
 6. 24/7 корисничка подршка
 7. Поврат новца доступан 7 дана
 8. 3284+ послужитеља у 24 земље

контра

 1. Није доступно бесплатно пробно раздвајање
 2. У неким се службеницима производи заостајање
 3. не’не успијевам у деблокирању интернетске телевизије

Набавите приватни приступ интернету

5. ПриватеВПН - Сигурност највише нивоа с Цхроме ВПН прегледником

Иако овај пружатељ ВПН-а, још увек не нуди намјенско проширење за Цхроме, он вам може пружити корисничко заштитно искуство прегледа уколико прође кроз свој репертоар намјенских ОС апликација. С предње стране за деблокирање најбоље функционише у приступу садржајима из САД-а и ако сте љубитељ Нетфлик-а у САД-у, онда је овај савршено савршен за вас.

ПриватеВПН за Цхроме

Уз широку базу послужитеља који се шири у 56 земаља и нуди вишеструку подршку протокола, можете бити сигурни да је ПриватеВПН побиједио’не покварите прегледник Цхроме’с ширином када је у питању интернетско сурфање.

ПриватеВПН слиједи изричито посјећену политику нулте евиденције и до сада није укључен ни у један скандал о усклађеном захтјеву са подацима, што чини вјероватно вјероватно даватеље података повјерења ваших података.

Ја сам имао све ове могућности, чак и није било тешко за ваш џеп. Двомјесечни план за ПриватеВПН кошта 50,40 УСД плус уз њега ћете добити бесплатну претплату за месец дана.

прозодија

 1. 30 дана бесплатно суђење
 2. 98% производа
 3. Нулта брзина провлачења
 4. Никада није случај до кршења података
 5. 56 локација послужитеља
 6. 2048 битна енкрипција с АЕС 256
 7. Отворите протокол ВПН, ППТП, Л2ТП, Икев2 & ИПСец
 8. Ипв6 заштита од пропуштања

контра

 1. Нема доступних дугорочних планских цена
 2. На УКС апликације се мало тешко навикавају на почетку

Набавите ПриватеВПН

Најбољи бесплатни ВПН за Цхроме

* (Победили су бесплатни ВПН-ови’не могу да оцењују као плаћени ВПН-ови) - бесплатни ВПН-ови углавном су противници који нуде бесплатне услуге како би вам извукли драгоцјене податке или деловали као средство за постављање злонамјерног софтвера. У свету бесплатних ВПН-а тешко је пронаћи веродостојност, али свеједно, постоје и имена која су данас добро познати брендови који нуде похваљене стандардне услуге.

Међутим, без обзира колико добар Бесплатно ВПН, он је побиједио’не можете да се подударате са значајним подацима давања плаћених услуга за значајку, нпр. готово ниједан Цхроме Фрее ВПН не нуди неограничену пропусност. Ако желите врхунске особине, одлучите се за ВПН услугу.

За остале, који ће и даље знати да ће вам бесплатни ВПН-ови за Цхроме пружити најбоље искуство у раду са Цхромеом-ом, ево је објавило 5 најбољих бесплатних ВПН-ова услуга за Цхроме у 2018. години:

1. ТуннелБеар - одличан бесплатни ВПН за Цхроме који пружа максималну сигурност

Бесплатни ВПН-ови могу бити сјеновити, али ТуннелБеар није’т један од њих. Марка која је издвојила тест времена у смислу веродостојности, пружила је услугу одличан избор за повезивање бесплатног ВПН-а и преглед Цхроме.

Најбољи бесплатни ВПН за Цхроме

Овај ВПН има намјенски Цхроме проширење које је довољно брзо да вам пружи беспријекоран доживљај на било којем ОС-у који имате.

Једина мана је ограничена употреба података заокружена на само 500 МБ месечно, што је довољно ако је само прегледник или путујете вебом и не упућује се у активности интензивне податке.

прозодија

 1. Бесплатно проширење Цхромеа
 2. 5 уређаја се могу међусобно повезати
 3. Чврста енкрипција
 4. Нулта правила дневника
 5. Једноставно и лако увођење

контра

 1. Потрошња за употребу је прениска
 2. не’т подршка пеер то пеер или П2П

2. Сакриј.Ме - нуди широку палету значајних значајки као бесплатан ВПН за Цхроме

Неколико слободних ВПН-ова може одговарати брзинама које пружају Хиде.Ме. Један од најбољих тамошњих бесплатних ВПН-ова, Хиде.Ме, ће вам доставити импресивну капицу података од 2 ГБ / месечно, што је довољно за потребе прегледа лаког и средњег интензитета..

Није било лечења ДНС-а, а када смо проверили Хиде.Ме и није било потписа са злонамјерним софтвером или вирусом унутар софтвера, што чини сигурним бесплатни ВПН-ом који би могао препоручити наше кориснике Цхромеа..

Сакриј.Ме за Цхроме

Сакриј се’не подржавајте П2П или деблокирајте гео-ограничени садржај, али то’Није тако лоше јер можете ексклузивно обављати услуге које бесплатни ВПН не може да пружа. Не ради’Иако нема проширења за Цхроме, али нуди проки проширење са својим услугама за Цхроме кориснике.

прозодија

 1. Бесплатно Цхроме проширење за све верзије с кромом
 2. Невјеројатни стандарди шифрирања
 3. Изричито наводи нулта правила дневника.
 4. Корисничка подршка је изврсна
 5. Пружа велика брзина
 6. Велики пакет података

контра

 1. Послужитељи у само 3 земље
 2. Није погодно за искључивање гео-ограниченог садржаја.

3. ЗенМате ВПН - Бесплатан поуздан ВПН за Цхроме

Ово је један ВПН који је прије употријебио пуно људи, чак и оних који не’не знам опћенито о ВПН индустрији. ЗенМате ВПН услуга сматра се како већ постоји генерација, али његова услуга никада није пријављена у том периоду.

Од деблокирања веб локације друштвених медија у рестриктивном режиму чине бешавне канализације ИП адресе у прегледнику Цхроме, а овај ВПН чини све. За висококвалитетни Цхроме ВПН Бесплатно уживајте у овој услузи и подржите сте’нећу бити разочаран.

Зенмате за Цхроме

Што’С друге стране, нуди посвећено ВПН Цхроме проширењу које омогућава брзу и несметану везу на веб прегледнику. Нуди чак и надограђене Премиум налог са свим исправним значајкама ако желите корак са услугом искористите корак даље.

Врхунски пружатељ ВПН услуге, ЗенМате је можда најбољи избор у овом списку за један Цхромеов бесплатни вани.

прозодија

 1. Неограничена пропусност на бесплатном проширењу за кром
 2. Доступно је проширење за Цхроме
 3. Број послужитеља је висок

контра

 1. Послу приказује огласе
 2. Нејасна правила евидентирања

4. Виндсцрибе ВПН - додајте која је рангира са најбољим бесплатним ВПН-овима за Цхроме

С ограничењем података од 10 ГБ / месечно, Виндсцрибе ВПН наша је бесплатна услуга за деблокирање географског ограничења садржаја када је наш корисник платио даватељ мало спусти..

Виндсцрибе ВПН је ново име у упоређивању са другим услугама на овом списку, међутим, тако мало времена стекло је име за испоруку ненадмашне брзине уз врло мало застоја.

ВиндсцрибеВПН за Цхроме

Послужитељи овог даватеља никада нису пренапучени да би угурали своју везу на вебу, а такође су посветили Цхроме проширење за своје кориснике да би лако могли да буду повезани са услугом у прегледнику..

Додајте Адблоцкер, фиревалл, подршку за П2П, 11 локација послужитеља и неограничене везе, а Виндсцрибе се појављује као један од наших избора за најбољи ВПН за Цхроме Фрее лист 2018.

прозодија

 1. Бесплатна апликација за кромирање вјетрописа
 2. Неограничене везе уређаја
 3. Обухват података од 10 ГБ
 4. Садржи блокатор огласа и ватрозида
 5. Подржава П2П

контра

 1. не’Не подржава Опен ВПН
 2. Корисничка подршка је спора

Најгори ВПН за Цхроме

Није сваки ВПН исти и критично је знати и разумјети ризике који морају ако одлуче за погрешку ВПН. Погрешан избор ВПН-а у свету може повећати ризик од губитка вредних података и изложити своју приватност на мрежи.

Најгори ВПН-ови за Цхроме нису изабрани у овом прегледу само због недостатка неких квалитетних значајки, али ВПН сматрамо да је само ако је укључен у уклањању својих купаоница путем подмукле активности користећи покушај постављања коде за праћење путем софтвера у кориснику’систем.

Избјегавајте ове услуге или на неки други начин могу потенцијално оштетити цео систем путем прегледа Цхроме ако им се пружи прилика за..

Овде је списак најгорих ВПН-а за Цхроме 2018 аутора аутора БестВПН.цо

1. ХолаВПН - нема инфрацрвене инфраструктуре послужитеља и није зарадио злонамјерни софтвером

Чак се и ВПН који је објавио у широком репертоару компатибилне апликације, укључујући проширење за Цхроме, може понекад бити засићено услугом. ХолаВПН, с врло хавајским звучним именом, није пружио услуге за које би ускоро требало одлучити.

најгори впн за кром

Смештен у Израелу, ХолаВПН нема’чак и нема своју послужитељску инфраструктуру, ради све што користи коришћење система својих корисника и превара њихове ИП-ове у чворове, што све изгледа као моћна послужитељска инфраструктура, а када у стварности не постоји..

Са друге стране, она такође садржи злонамјерни софтвер и кодове за праћење ако сте хтјели друге разлоге да бисте добили више информација о проширењу ових услуга за Цхроме. Ово је у најбољем случају ово решење које би требало избећи по свакој цени за Цхромеове кориснике.

прозодија

 1. Компатибилност са више ОС-а.

контра

 1. не’Не посјећујемо властити послужитељ, већ радимо преко мреже који се темељи на броју чак и на Цхромеме прегледницима.
 2. Послу приказује огласе
 3. Продаје корисничке податке
 4. Нејасна политика сјеча
 5. Може бити пуно штете за Торрент кориснике

2. Беттернет ВПН - бави се млеком и продаје Цхромеових података корисника

У главном, лоши ВПН-ови пружају самосталне услуге, а ако не пружају услугу која има добро плацену услугу, а нуди и једнак лош услугу у бесплатној верзији, а затим је неопходна употреба избјеглица..

БеттернетВПН је лош за кром

У истраживању ЦСИРО-а утврђено је да је Беттернет ВПН пустио и продао корисничке податке, што је можда и највећи разлог за избегавање ових услуга из првих руку. Чак и његови стандарди шифрирања и сигурности нису ништа за писати, с уобичајеним ДНС пропустима и малим брзинама.

Имате проширење за Цхроме, али вам саветујемо да не бисте имали нешто на свом Цхромеу који седи тамо и ради управо супротно ономе што би заправо требало да постигне..

прозодија

 1. Цена је прилично ниска
 2. Нема ограничења пропусности

контра

 1. Чува кромиране корисничке белешке
 2. Извјештена су цурења ДНС-а
 3. Допуштен је софтвер за праћење трећих страна
 4. Мала брзина везе

3. Штитник жаруље - постављање сигурности корисника на вањски ризик

Ово име не би требало’Нисам био овдје с обзиром на чињеницу да је ово можда један од најпознатијих брандова у свијету ВПН-ова, бесплатан или на неки други начин. Али у последњем времену све су чешки безбедни пропустили у његовој инфраструктури.

ХотСпот Схиелд је испод просечне вредности за кром

Нпр. програмски програм открива погрешку у услузи може вам омогућити хакерима да лако унесете вашу ИП адресу. За кориснике Цхромеа такав буг може бити заштићен за вашу сигурност, а може довести и направити вишеструких кварова у деблокирању гео-ограничених садржаја и веб локације због слабих механизама послужитеља на раду.

Препоручујемо вам да погледате све до док ХотСпот Схиелд не успе да поправи своју услугу и поново се врати у своје године поверења..

прозодија

 1. Интегрира се без проблема на свим уређајима

контра

 1. Инфраструктура је слаба и може довести до једноставних дељења ИП адресе у прегледнику Цхроме
 2. Споро убрзавање
 3. Служи неугодне огласе

Најбољи ВПН за преузимање за Цхроме

Најбоље је да се одлучите за ВПН који нуди компатибилни Гоогле Цхроме ВПН проширити јер ћете тако уштедјети много времена и уложити у верзију и инсталирати софтвера.

Овде’с како можете да преузмете ВПН за преглед Цхроме ако постоји проширење:

 1. Изаберите веродостојну ВПН услугу и пријавите се за нови налог пружајући адресе е-поште
 2. Изаберите план цене који најбоље одговара вашим потребама
 3. Сигурне вјероватне кориснике
 4. Сада се директно повезује на везу за преузимање проширења за Цхроме на даватељу ВПН-а’с веб странице или идите у Цхроме веб трговини и потражите проширене платформе ваше ВПН услуге на платформи.
 5. Приступите и започните инсталацију
 6. Ударите Интернет заштитним штитом који отвара све кутове Веба!

Како инсталирати најбољи Гоогле Цхроме ВПН

Многи, ако не и сви, корисници Цхромеа верују да не постоји начин за инсталирање проширења у Цхроме, осим из Цхроме веб продавница. Не, унаточ томе што су програмери последњих година покушали затегнути вијке, а ипак су се заглавили тако да су оставили мали отвор како би могли било ко да инсталира проширење, а да није приказан у Цхроме веб трговини.

За Цхроме ВПН кориснике, ако знате да ВПН нуди проширење, али и не можете пронаћи у Цхроме веб трговини, Ево’како лако можете инсталирати:

 1. Приступите ЦРКС УРЛ-у који вам је ВПН понудио
 2. Сада отворите прегледник Цхроме и идите на Цхроме: // проширење / уписивање ових адреса у горњој траку
 3. Провјерите опцију за програм који се налази с десне стране прегледа
 4. Сада ћете морати инсталирати ЦРКС Ектрацтор да бисте наставили даље. Ово ће објавити ЦРКС датотеку коју сте преузели и искористили да бисте претворили у зип УРЛ адресу
 5. Отворите ову УРЛ адресу и вратите се на страницу са проширењима за Цхроме који су отворили раније. Овдје се одлучите за дугме Лоад Унпацкед Ектенсион за покретање поступка инсталације

Важна напомена за кориснике овде је већином тих неовлаштених ЦРЗ датотека може садржати злонамјерни софтвер или кодирање за праћење, тако да је најбоље држати се у Цхроме веб продавници за ВПН проширити или користити само датотеке врло рестриктивно..

Како поставити ВПН на Цхромебоок

Потребна вам је заштита и приватност чак и на Цхромебооку и отада их нема пуно ВПН-ова’и даље не нудите намјенске апликације за платформу, морате инсталирати ВПН на овај ОС кроз поступак ручног постављања.

пустити’проћи кроз како’овде је учињено:

 1. Након што се пријавите на Цхромебоок, идите на фотографију вашег рачунара.
 2. Сада отворите поставке
 3. Одлучите се за “Мрежа”
 4. Одабери “Додавање везе”
 5. Сада ће постојати опција “Додајте ОпенВПН / Л2ТП”. Кликните на њега.
 6. Затражиће се образац. Испуњавање свих поља у овом обрасцу нужно је за наставак.
 7. Назив хоста послужитеља: Попуните своју тренутну ИП адресу
 8. Назив услуге: Ово је по вашем нахођењу. Именујте све што желите нпр. “АБЦ ВПН”
 9. Врста даватеља: За кориснике који имају подршку или особни кључ тада изаберите Л2ТП / ИПсец + непредајте подељене кључеве. Ако вам је потврда стигла од вашег мрежног администратора, одаберите следећу опцију, тј. Л2ТП / ИПсец + корисничка потврда
 10. Кључ прије подјела: Дон’не замените ово своје лично запорком. Ово је кључ за проверу ваше ВПН везе.
 11. Сертификат послужитеља: ваш инсталирани ВПН цертификат послужитеља треба да буде изабран са списковима који су овде приказани
 12. Корисничко име: Унесите веродостојни ВПН рачунаре
 13. Запорка: унесите вјероватно вјероватно свог ВПН рачунара
 14. ОТП: Генерирајте лозинку путем ОТП картица или ВПН токена и овде се уписује
 15. Назив група: Ако радите на свом личном систему, прескочите ово
 16. Остало је само кликнути “Спојити”
 17. Ако су ваши подаци валидни, тада ћете сигурно повезати с мрежним ВПН послужитељима на вашем Цхромебооку

Цхроме преглед ВПН прокија

Проки никад не може бити замењен за ВПН, јер оно што се најбоље може описати као “ИП скакање”. ВПН-ови имају пуно цјеловитих сигурносних услуга јер побољшавају заштиту путем значајних шифрирања пакета података и протокола.

Прокији, чак и за Цхроме никада нису препоручили јер је већина њих довољно лоша да вам омогући прави ИП чак и наја аматерскије хакере. Корисници торрентинга превише добро знају колико опасних прокија могу бити и колико њих власти могу лако ухватити за преузимање торрент датотеке ако користе проки.

Никада не спајајте Цхроме с проки-јем-ом’је фарса у најбољем случају.

Најбољи Гоогле Цхроме ВПН Реддит 2018

Реддит је изврсно оценио кориснике који су осећали кориснике у било којој категорији производа. Што се тиче најбољег ВПН-а за Цхроме проширење, чини се да су мишљења корисника у великој мери скочила у кориштењу две услуге, тј. НордВПН и приватни приступ Интернету.

Један је корисник коментирао НордВПН’с Цхромеом’с проширењем се високо препоручује и нуди похвалне перформансе. Корисник је претходно користио било коју другу услугу треће стране откако се претплатио на НордВПН, што говори о тој услузи’с поузданост.

најбоље хром впн реддит рецензије

Други је корисник препоручио и НордВПН и приватни приступ интернету и саопштио је на чињеницу да бисте преночили ове услуге јефтиније, а ако одлучите дугорочно повезивање..

кром впн реддит гласова

Приватни приступ интернету, као што је истакнуто у нашем прегледу, вероватно је био један од 3 најпопуларнија ВПН-а према корисницима, а поновљени коментари сведока о овим чињеницама..

Корисник је на овој услузи елоквентно говорио, као и безбројни други, приметио је високу поузданост свих његових карактеристика попут сталних брзина и нула гаса. Такође су примењене наменске апликације, док је корисник најбоље рекао речи за проширење за Цхроме који је резервисао за називе “Супер страшно”.(Погледајте најбољи Реддит ВПН за више рецензија)

коментари цхроме ВПН реддит

Најбољи бесплатни ВПН за Цхромебоок

 1. Протон ВПН

Лако ћете препознати име “Протон” ако ти’икад су ме занимале ствари попут шифрирања или сигурне поште. Да’с јер, фирма која стоји иза овог ВПН-а је позната по томе’с власником света’највећа сигурна мрежа е-поште, тј. ПротонМаил.

најбољи бесплатни впн за цхромебоок

Њезин је недавно улазак у ВПН свијет, који нуди и бесплатну и плаћену планову, овисно о значајности која корисник жели приступити од услуге даватеља.

Што се тиче бесплатне верзије, њена безбедност је поуздано поуздана са војним шифрирањем, подржано за ОпенВПН протокол, нема познатих пропуштања или зарађених клијената.

Његова понуда пропусне широко је издала дрес на њој нема капетаније, тако да можете искористити добре погодности на Цхромебооку за време када вам плаћена услуга падне.

Једини проблем ове услуге је тај што јој брзина атрогантно мушко, па мушко да могу само подржати активности прегледа. Уопће се не препоручује струјање.

Међутим, тамо’овдје је улов. Будући да је Цхромебоок такав нишни ОС, многи пружају услугу не нуде посвећене клијенте, чак су многи који су плаћени, а камоли бесплатни даватељи.

Дакле, морат ћете покренути Андроидов програм компаније ПротонВПН да бисте могли да радите на вашем Цхромебооку или ћете морати да инсталирате ручно коришћење конфигурационе датотеке ОпенВПН..

Да, постоје ограничења за бесплатне ВПН ове и до’с, јер је за покретање ВПН-ова у њиховом најбољем облику потребан велики капитал који бесплатне услуге донирају’не посједовати.

Искрено вам препоручујемо да се одлучите за оног ко ће бити плаћени само ако желите врхунско искуство на свом Цхромебооку или ће вас изненадити разочарање подоста ресурса и недовољно опремљено бесплатном ВПН везом..

прозодија

 1. Допуштена је неограничена пропусност
 2. Добра добра инфраструктура приватности

контра

 1. Мала брзина
 2. Допуштена је само једна веза

2. убрзати

Као што само име говори, ова ВПН најбоља је за ону која жели да бесплатно преузме бесплатну услугу, али нису били спремни на компромисе у вези са брзинама. А то није мала ствар, посебно у бесплатном ВПН домену. Да’с, јер већина бесплатних пружатеља услуга обично снижава вашу брзину на минималном броју, нижи од оног што пружају у вашим плаћеним плановима.

убрзати впн за кром

Осим тога, они не’нити имате ограничења у приступу попису послужитеља. Можете користити свих 30+ послужитеља заједно са 5 истодобних веза.

Једини проблем који је идентификовао овај бесплатни ВПН-ом за Цхромебоок је његов изузетни строга података. Можете добити 4 ГБ података у првом месецу, али до пада од само 1 ГБ сваког месеца после тога. Не баш дефинитивно. Једноставно прегледавање може бити и тако’је све.

прозодија

 1. Брзе бесплатна брзина ВПН-а
 2. 30+ послужитеља
 3. 5 Мулти-пријава

контра

 1. Ниска граница података
 2. Клијенти нису били прилагођени корисницима

3. Прон ВПН

Није добро познат ВПН, али је врло добар ако је довољно добро бесплатно ВПН проширење за Цхроме, ПронВПН је изврсна услуга ако је само потребно да деблокирате веб места за стриминг видео..
Не ради’Да бисте искористили брзину и омогућили вам клизање према веб локацији са минималним журбом.
Проширење за Цхроме је лагано и не требате тражити податке из вашег краја које бисте морали започети. Услуга једног кликом кога корисници могу истински задржати код својих прегледа у случају да им услуга није плаћена’не раде и требају хитно деблокирати нешто.

прозодија

 1. Неограничена пропусност
 2. Једноставни приступ цензурираним мјестима
 3. Доступно је променљиво место

контра

 1. Политика пријављивања је непозната
 2. Нису подржани подаци о шифрирању или протоколима

Најчешћа питања о ВПН-у за Цхроме

Је ли Гоогле Цхроме ВПН?

Не, Гоогле Цхроме није ВПН нити би требао погрешно замијенити. Цхроме је бесплатан веб прегледник који можете користити за приступ интернету радија меморије и слање података.

Можете да користите ВПН на Цхромебооку?

Цхромебоок је посебно дизајниран ОС који развија и Цхроме Бровсер. Овај систем ради на Гоогле Цхроме ОС-у и добро је замењен за популарне ОС попут Виндовс и Мац.

ВПН-ови могу да користе било који ОС-у, а Цхромебоок није изузетан, а не може да пружи много пружатеља услуга намењених за овај оперативни систем, а требало би га инсталирати кроз ручни поступак који ће детаљно споменути гору.

Како користи проки послужитељ са Цхромеом?

Најбоља ствар у прегледнику Цхроме је количина лакоће која вам је кориснику олакшала приступ свим функцијама. Постављање проки послужитеља бр’Све је превише тешко на Цхромеу. Слиједите доле наведене кораке за започињање поступка постављања проки послужитеља:

 1. Клик на икони с три паралелне траке у главном куту прегледа. Ово је место где можете да покренете ако желите прилагодити или контролисати своје искуство са Цхромеом-ом
 2. Одабери “подешавања” и онда помакните се према доље док не долазите до опције “Напредне поставке”
 3. Тужно овде, треба ићи дубоко доље Одабери опција именована “Мрежне поставке”
 4. Ми’готово тамо. Видјети опција која каже “Промијените поставке прокија”. Клик на томе
 5. Сада ће отворити прозор Интернет Пропертиес
 6. У средини десно у овом прозору налази се опција под називом “ЛАН подешавања”. Одабери до
 7. Према заданим поставкама опција “Поставке аутоматски откривају” бит ће укључен. Упали искључите га избором
 8. Сада чек оквир који каже “Користите проки послужитељ са својим ЛАН-ом”
 9. Унеси ИП адреса проки послужитеља на којој желите повезати у празно поље за “Адреса” и број порта проки послужитеља у наслову другог поља “Лука”
 10. Клик Да бисте смањили повезивање путем проки послужитеља и поново кликните У реду, требало би да промените промене
 11. Ако желите уклонити проки везу, једноставно немојте означити “Користите проки послужитељ са својим ЛАН-ом” опција и Одабери “Поставке аутоматски откривају” опција

Замотавање ствари

За љубитеље Цхромеа интернетска сигурност постаје најважнија брига која има чињенице колико су велике компаније искористиле своје податке. Недавни скандал Цамбридге Аналитице сведочи о чињеницама колико вриједи ваши подаци и важности заштите од непримјерене употребе..

Наш главни приоритет остаје информирање наших корисника о најбољим ВПН услугама у свим категоријама како би их просвијетлили најбољим одабиром за сваки уређај и ОС. Ове ће рецензије остати непристране и отворене за предлоге ако наши корисници вјерују да имају нешто вриједно за дијељење или додавање наших рецензија.

Слободно волите, критизирајте, распишите и цијените нашу најбољу рецензију ВПН-а за Цхроме Ектенсион 2018 у коментарима испод!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me