Најбољи ВПН за Амазон Приме 2020 – Гледајте Амазон Приме УС континуирано

Амазон Приме је тренутно актуелног видеа који нуди Амазон.цом, један од светских’с најпопуларнијим трговцима на мрежи. Међутим, као и друге популарне веб странице за стреаминг, Амазон Приме нуди различите библиотеке за кориснике у другим земљама. Гледатељи у Великој Британији могу погледати америчку библиотеку само ако могу деблокирати гео-ограничења путем Бест ВПН-а. Да бисте олакшали деблокаду, ево водили сте најбољег ВПН-а за Амазон Приме који садржи водиче за постављање, најбоље плаћене и бесплатне ВПН-ове, подржане уређаје и још више од БестВПН.цо!


најбољи впн за Амазон Приме

Што је Амазон Приме?

Амазон.цом није само интернетска трговина е-трговине, већ је интернетски гигант који нуди широку палету услуга као што је подршка у облачној инфраструктури, логистици и још много тога. Слично томе, Амазон Приме Видео посвећен је сервису за стреаминг компаније Амазон.цом који нуди наменску библиотеку садржаја који се састоји од хиљаду филмова, ТВ емисије и оригиналних серија које ће привући вашу пажњу.

Можете гледати ову услугу било где у свету, ако купите преплату за Приме Видео, али сте ипак успели’Не могу бити у могућности гледати све доступне на веб месту због географских ограничења садржаја. Гео-ограничење велике су провере стварности када су у питању интернетски стреаминг сервиси попут Амазон Приме-а, који су користили кориснике да гледају своје омиљене садржаје ако не користе’не живим у подручју где је доступан садржај.

На пример, корисник Амазон Приме у САД-у је видео другачију видеотеку у поређењу са корисником Амазон Приме у Сингапуру. Речено је, дефинитивно постоји начин да се заобиђе. Најбољи ВПН за Амазон Приме може вам дозволити да цркнете кроз гео-ограничења садржаја и искористите своје искуство стриминга вредног. За више о томе, прочитајте овај водич за наш преглед најбољег ВПН-а за Амазон Приме у 2018. години.

Најбољи ВПН за Амазон Приме 2018

Главни стреаминг сервиси попут Нетфлика и Хулу упућују се у ВПН како би блокирали како би онемогућили кориснике да прегледају садржај који не треба’бити им на располагању према законима о ауторским правима. Амазон Приме Видео се у том погледу не разликује и слиједио је примере у провокацији блокаде ВПН-а због чега већина пружатеља услуга остаје бескорисна на својој платформи.

Међутим, још увек су доступне неке Топ ВПН услуге које могу понудити преко баријера садржаја и понудити трансцендентно и цјеловито искуство својих корисника ако желе деблокирати амерички Амазон Приме. Овде, на БестВПН.цо, верујемо да ћемо ствари сведочити за себе, а затим препоручујемо својим корисницима.

Овде је наш списак најбољих ВПН-а за Амазон Приме који садржи само један селективни ВПН-а који вам заиста може помоћи у повезивању гео-ограничења и побољшању вредности претплате:

Цена пружена услуга (УСД) Карактеристике Оцене Пружатељ посета

 1. Сурфсхарк

  Сурфсхарк

  11,95 УСД1,99На месец

  • 800+ послужитеља у 50+ земаља
  • АЕС-256-ГЦМ енкрипција
  • 24/7 цхат ливе
  • Нема правила за пријаву
  • Неограничене истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Посјетите 83% попуста
  Прочитајте рецензију

 2. ПуреВПН

  ПуреВПН

  10,95 УСД2.91На месец

  • 2.000+ послужитеља у 140 и више земаља
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 цхат ливе
  • Нема правила за пријаву
  • 5 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Погледајте 73% популације
  Прочитајте рецензију

 3. ЕкпрессВПН

  ЕкпрессВПН

  12,95 УСД8.32На месец

  • 3.000+ послужитеља у 94 земље
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 3 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Број становника од 35% на веб локацији
  Прочитајте рецензију

 4. Иваци

  Иваци

  9,95 УСД2.25На месец

  • 1000+ послужитеља на 100 локација
  • 256-битна стандардна енкрипција војног ступња
  • Подршка за цхат уживо је изврсна
  • Даватељ нулте записе
  • Доступно је 5 мулти-пријава
  • Виндовс, Мац, Андроид, иОС Аппс и проширење за Цхроме

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

 5. ЦиберГхост

  ЦиберГхост

  12,99 УСД2.75На месец

  • 3.700 послужитеља у 60 земаља
  • 256-битна АЕС енкрипција
  • 24/7 цхат ливе
  • Строга правила без записа
  • 7 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

ПуреВПН - најповољнији Амазон Приме ВПН

Када ти’већ сте купили претплату за свој рачун на Амазон Приме и желите да потрошите мање на добивању врхунског ВПН-а, а ПуреВПН је оно што ће вам најбоље одговорити.

ПуреВПН за Амазон Приме

Осим сигурних значајних врхунских ступњева као што је Доубле ВПН, лук преко ВПН-а, подршка за вишеструки протокол, сплит тунелирање и још много тога, ПуреВПН пружа и намјенску ИП адресу за деблокирање Амазон Приме УС. Затворили смо своје време за корисничку подршку ради давања управо овог одговора путем живих разговора.

ПуреВПН’Тим за корисничку подршку био је изузетно љубазан и сарадљив, а једном када је подржао звук оног људског човека колико би требало да буде. Да ли можете да назовете послужитеља који треба да повежете ако желите деблокирати Амазон Приме у САД-у. Овај послужитељ треба само да ради у ИП раду.

Једноставно нису’Не заустављамо се на том месту, али нам је такође дао везу до водича који нам је показао како распоредити наменски ИП начин, а у случају да нисмо’Не знам за фантастичан приказ корисничких олакшица.

Најбољи ВПН за Амазон Приме 2020 - Гледајте Амазон Приме УС континуирано

Све до невероватне подршке, голе фантастичне, невероватно јефтине дугорочне планове, тако да можете само узвратити и напустити уз Амазон Приме док трошите врло номинални износ за деблокирање. Годишњи пакет по цени је 58,92 УСД, док је двогодишњи уговор још бољи само за 69,00 УСД који се наплаћује једном.

прозодија

 1. Приступни планови су доступни као ВПН за Амазон Приме УС
 2. ДДоС заштита
 3. Намјенски П2П и Торрент послужитељи
 4. 750 + послужитељ у 141 земљишту
 5. Нат Фиревалл
 6. Подршка за више протокола, укључујући ОпенВПН и Л2Тп
 7. Омогућује Сплит тунелирање

контра

 1. Чува записнике
 2. Нема бесплатног суђења

Набавите ПуреВПН

НордВПН - Нуди приватне послужитеље за лаку компатибилност уређаја као Амазон Приме ВПН

Овај ВПН има можда један од најбољих профила на свету. Норд ВПН често је прихваћен са најбољим ВПН-ом и ужива у врхунским перформансама на свим фронтовима како би учинио врло препорученом услугом за све врсте корисника.

НордВПН за премијере Амазоне

Брзине су брзе, а снажни послужитељ довољно је моћан да обезбеди да не буде покушао да деблокирања садржаја неће бити поприличан. Такође нуди Доубле ВПН за додатну безбедну контролу. Међутим, најбоље услуге биле су колико је радећи урадио како би њихови корисници олакшали деблокаду Амазон Приме Видео, без обзира на то који уређај користи..

Кад смо од својих корисника подржали најбољег или наменског ИП-а за деблокирање Амазон Приме УС-а, они су нам поделили одвојени списак ИП-ова који би могли да користе овисно о томе да користе рачунаре или паметне телефоне / СмартТВ-ове.

Иако је месечни план овде код НордВПН-а прерадено цена, годишњи план у износу од 83,38 УСД који се наплаћује једном, трогодишњи уговор у износу од 124,64 УСД једном, дефинитивно су у прихватљивим границама за које се корисници лако могу претплатити.

прозодија

 1. Пружа намјенски послужитељ за разнолику подршку уређаја као ВПН за Амазон Приме
 2. Намјенски П2П и подршка за бујице
 3. Бесплатно пробно раздобље
 4. Значајка СмартПлаи за стреаминг веб места
 5. Доступна је двострука енкрипција
 6. 3359 послужитеља у 60+ земаља
 7. Битцоин и Зид плаћања прихваћени
 8. ОпенВПН, ИКЕв2 / ИПСец, Л2ТП / ИПСец, ППТП и ССТП протоколи

контра

 1. Скупи краткорочни планови

Набавите НордВПН

ЕкпрессВПН - најбрже напредује као Амазон Приме ВПН

Ако ВПН наплаћује више, али ће пружати који ће одговарати, тада тај посао више остаје с куком. ЕкпрессВПН је скуп у односу на остале најбоље ВПН пружатеља, не може јамчити најбоље перформансе на свакој претходној страни што се чини одличним најбржим ВПН-ом..

Изразите ВПН за Амазон Приме

За Амазон Приме, уз деблокирање веб страница за рад у САД-у, ЕкпрессВПН нуди велике брзине које могу да уживају у Амазон Приме’с видео књижница без страха од превеликег међусобног дела. Нема кварова или прекида, па чак и послужитељи пружају одговарајуће мере како би се препоручило цурење ДНС-а. Овде’Са својим корисничким подршком који одговара на наш упит је његов сервис радио на деблокирању Амазона Приме УС.

Планови започињу са 12,95 долара за месец дана’вриједи претплате, али најбољи план је годишњи план преплате који кошта 99,95 УСД једном наплаћеним једном.

прозодија

 1. Неверојатно брзина као ВПН за Амазоново време
 2. Вишеструка подршка плаћања
 3. Намјенске апликације за компатибилни ОС
 4. Високи стандарди шифрирања
 5. Експанзивна подршка протокола
 6. Нулта правила дневника

контра

 1. Нема намјенских П2П послужитеља
 2. Скупи планови цена

Набавите ЕкпрессВПН

Торгуард.нет - Повећана сигурносна заштита као ВПН за Амазон Приме

Прегледник је можда један од најсигурнијих прегледа и препоручио се као алтернатива за кориснике који желе повећати своју интернетску сигурност на виши ниво. Слиједити исти модел и реплицирати на ВПН оно што чини Торгуард.Нет узорним и врло сигурним.

Торгуард ВПН за Амазон Приме

Лучни модел усмјеравања је далеко бољи од осталих просјечних ВПН сигурносних модела који само шифрирају и сигурне тунеле. Међутим, били смо’Не очекујем да ће овај ВПН радити на Амазон Приме Унблоцкинг. Кад могу да подрже своју подршку, може им ВПН деблокирати Амазон Приме Видео, њихов одговор је био најбољи од оних који су се осигурали током наших прегледа.

Међутим, за разлику од осталих ВПН-а који нуде могућности деблокирања унутар својих уобичајених ВПН планова, Торгуард нуди намјенски ИП план за приступ гео-ограниченом броју као што је Амазон Приме. Намјенски ИП план кошта 7,99 УСД месечно или 54,99 УСД годишње и најбољи је за онај који желе деблокирати гео-ограничени садржај.

Број посвећених ИП-ова невероватних података садржи фантастичну количину локација које могу пружити услуге деблокирања из било које земље у многим земљама света. Нисмо’нисам видео бољу услугу од ове у смислу деблокирања не само Амазон Приме-а, већ сам пружио целовитог решења за веће потребе за деблокирањем.

прозодија

 1. ВПН с Стеалтх значајком за Амазонско деблокирање
 2. Високе нивое енкрипције
 3. Ради на моделу за усмеравање лука
 4. 3000+ ВПН послужитеља у 50 земаља
 5. Намјенска ИП адреса

контра

 1. Планови су скупи
 2. Пакети значајки могу бити збуњујући

Набавите ТорГуард ВПН

Најбољи ВПН за Амазон Приме Фрее

Ако желите деблокирати Амазон Приме УС, тада бесплатна ВПН услуга није сјајна опција, јер према нашем прегледу не постоји нити једна бесплатна ВПН услуга која се чини. Да, постоје неке врло веродостојне услуге које су бесплатне, али и деблокирају гео-ограничене садржаје, а посебна услуга струјања је изван његових властитих могућности.

Да’с јер пружају услугу попут Амазон Приме-а који користе ВПН-а, а како би онемогућили кориснике да прегледају садржај који можда није доступан на њиховом подручју. Једино премиум Бест Амазон Приме ВПН који ми’на нашем попису то се може. Бесплатне услуге дон’нема намјенске ИП адресе попут Торгуарда или има моћан послужитељ који може забити Амазон Приме’с ВПН зид за блокирање.

До’Скупо је покренуо ове могућности, а бесплатне услуге не’нема новца за учешће у пружању таквих значајки. С друге стране, многи бесплатни ВПН-ови нуде мушке брзине (због приоритета већ планове за плаћене услуге), ниске границе пропусности података (у просеку у распону од 500 МБ до 2 ГБ / месец) и мали број послужитеља, све до што вам Амазон Приме не може да користи добро искуство.

Најгори ВПН-ови који немају’т Деблокирајте главни видеозапис Амазон

Иако већина ВПН-ова не може деблокирати Амазон Приме Видео, осим неколико одабраних, постоје неке које нису само у могућности пружиле прави скуп значајки, већ су и опасне за инсталирање због последњих претњи као злонамјерног софтвера, уградње кода за праћење итд..

Овде’брзо се вратио на најгоре ВПН-ове који немају’не деблокирајте Амазон Приме:

 1. Штит вруће тачке
 2. СурфЕаси ВПН
 3. Опера прегледник ВПН (истекао)

Како гледате Амазон Приме изван САД-а

У основи, за деблокирање било које веб странице из ове регије, на пример, ако желите искључити Амазон Приме УС током пребивалишта у Великој Британији, на располагању су вам две могућности. Прво користи ВПН, а други користи прокија. Обоје у правилу следи исти став за деблокирање гео-ограниченог садржаја. Они лажно откривају ваш ИП како би изгледали као да потичу из САД-а.

Међутим, побиједили смо’Не препоручујемо корисничку проксију, јер ћете прво на само уништавати ваш ИП док не пустите ваше ДНС пакете изложене снооперима, а друго можда неће радити увек.

ВПН-ови су брзи, сигурни и поуздани у пружању услуге деблокирања. Никакви тролови с ауторским правима не могу вас циљати ако најбоље користе Амазон Приме ВПН за деблокирање верзије у САД-у.

ВПН за Амазон Приме

Преглед видео уређаја Амазон Приме:

Амазон Приме Видео нуди велике могућности компатибилности, а подржава мноштво уређаја. Овде’С рушењем уређаја који можете користити за гледање Амазон Приме Видео:

 1. Сви рачунари и прегледници су Виндовс и Мац
 2. Паметни телевизори
 3. Блу-раи плејери
 4. Пријаве (Року, Гоогле ТВ, ТиВо, Нвидиа Схиелд)
 5. Амазон Фире ТВ
 6. Фире ТВ Стицк / Телефон / Таблете
 7. Играће конзоле (ПлаиСтатион, Ксбок, Вии)
 8. Уређаји који раде на Андроиду и иОС-у

Амазон Приме можете гледати и на Цхромецасту ако имате инсталиране проширене Цхроме прегледаче. Такође делује и на Кодију преко складишта Криптон.

Како поставити Амазон Приме на ТВ

Гледање филмова и емисија на телевизору искуство је с којим је недан други уређај не може се поставити. Модерни телевизори модерних дана нуде ХД квалитету за гледање омиљених садржаја на широком заслону, нуде тако фантастично искуство.

И то’није тако тешко поставити услугу на свом телевизору. Овде’како можете покренути Амазон Приме на Смарт ТВ-у:

Ако ти’Већ сте купили рачун за Амазон Приме Видео, а касније идите у Гоогле Плаи трговину на Андроид ТВ-у или на Самсунг Аппс на Самсунг Смарт ТВ

 1. Тразити “Главни видеозапис” преузимам апликацију
 2. Покрените инсталацију и унесите корисничке веродостојности (корисничко име и лозинку за пријаву на Амазон Приме) када се од вас затражи
 3. Сада, након што се покренете, одаберите било који филм, ТВ емисију или програм и пустите да се забава започне!

Најбољи ВПН за Амазон Приме Реддит

Док је велики број најбољих впн даватеља услуга Реддит’имена се појављују на Реддиту у најбољим ВПН нитима за растурање, корисници нису препоручили многе пружатеље услуге за деблокирање Амазоне Приме УС.

Осим неколико спомињања НордВПН-а попут оног што имамо’Споменули сте овде, побили сте’не могу да пронађем многе препоруке и најбоље је да држим оне који су јесмо’Испробали смо и тестирали вас у нашем Бест ВПН-у за деблокирање америчке премијере Амазон.

Коментар из расправе ЦонтиГхоствоод’коментар из расправе "ВПН и Амазон Приме Видео".

Амазон Инстант Видео вс Амазон Приме Видео

Иако је Амазон недавно поједноставио своју услугу у Амазон Инстант Видео преименовао се у Амазон Видео, Амазон Приме Видео у Амазон Приме, услуге су још увек збуњујуће за почетнике и почетнике.

Амазон Приме је заправо била цијела понуда доступна само за америчке купце од 79 УСД и нуди годишњи пакет који корисницима нуди бесплатну доставу током цијеле године, уз претплату на Амазон Приме Видео.

Не, у травњу 2016., Амазон Приме Видео почео је нудити приватно по 2,99 УСД мјесечно првих шест мјесеци, а након тога се наплатило за 5,99 УСД мјесечно. Тамо’с доступно је и једном јесечно бесплатно пробно раздвајање. До’с понудом пакета на којем можете гледати неограничен садржај.

Међутим, Амазон Инстант више је налик моделу плаћања по приказу где требате платити за сваки видеозапис, представити или филм приватно и то’доступан је као приватна услуга за људе у САД-у, али и изван САД-а.

Амазон Приме је доступан само за америчке купце и то’с препоручујемо да имплементирате Најбољи ВПН за деблокирање америчког Амазона Примеа како бисте могли користити услугу и користити у најновијим доступним садржајима.

ВПН за Амазон Приме

Најбољи ВПН за најчешћа питања о Амазону

Амазон Приме Видео не ради?

Поновно покретање интернетских веза или затварање било којих осталих активности које троше податке поновно ће укључити ваш Приме Видео. Иначе, ако још увек не’Не радите, проверите да ли је ваш уређај ажуриран или је било које надоградње или је ваша апликација Приме Видео надограђена.

Да ли стварно требам члана у Амазон Приме за стреаминг Амазон Видео?

Не, не’не треба ми. Амазон Видео захтева да одвојено купите ТВ емисије, филмове или било који други видео садржај по комаду. Чланство у Амазон Приме тренутно нуди од 2,99 УСД месечно првих шест месеци након пријављивања, а онда вам наплати 5,99 УСД месечно.

Можете користити Амазон Приме на више уређаја?

Да, можете, али и за то да створите Амазонско кућанство. Слиједите доле наведене кораке за почетак:

 • На веб локацији Амазон пријавите се на свој налог, а затим идите на “Мој рачун” Опција
 • Ићи “Управљајте својим садржајем и уређајима” > подешавања > Домаћинства и породична библиотека > Позовите одраслог
 • Сада или направите нови рачун или употријебите постојеће рачуне да бисте их поново пријавили и покренули заједничку везу с Амазон Приме са другим уређајима

Како могу пронаћи видео апликацију Амазон Приме?

Можете директно кренути на Приме Видео’с службеним веб страницама или идите у трговини Гоогле Плаи за преузимање видео апликација за Андроид Амазон Приме и иТунес трговину за преузимање иОС апликација.

Закључак

Амазон Приме тренутно је један од најбољих сервиса за стреаминг на мрежи, а како популарност интернетске телевизије расте, услуга ће засигурно приказивати спектакуларне емисије у наредним временским условима.

На БестВПН.цо, заговарајте бесплатно интернетско искуство за све, без икаквих ограничења или ограничења, али ако желите да предухитрите и забраните расту, најбоља опција за коришћење вашег интернетског искуства је најбоља ВПН и уживање у најбољем Интернету који нуди у вашем срцу’с садржајем.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me