27 најбољих ВПН прегледа – осигурање сигурности путем ВПН прегледа Бесплатно Бесплатно Аппс

Интернет је тренутно избачен злонамјерним везама, сумњивим софтвером, ауторским тројкама и још много тога, а све може представљати значајан ризик за вашу интернетску сигурност и осјетљивост података. Међутим, Популарни прегледници нису добили своју сигурносну заштиту што их чини рањивима. ВПН посебно инсталиран за заштиту прегледника увелике осигурани тај прозор остаје затворен за хакере.

Ваша најсигурнија опција за неутрализацију претераних прегледа је примена најбоље ВПН услуга која’с приватним, приступачним и довољно поузданим да у сваком тренутку имамо вашу везу и анонимност.

Зашто је већина сигурних и приватних прегледача потребних времена?

Преглед су обично користили интернетске странице за људе и људе широм света. До’Да ли је ваш прозор на бесплатном вебу, не користите ли тај прозор да бисте унутра унутра? Много људи не’Сигурност вашег прегледа не схватајте озбиљно. Они би могли да претражују антивирусне програме на свом рачунару, али ако могу да се усредсреде на стјецање безбедности свог прегледа, вируса и злонамјерног софтвера, можда не зарађују рачунар..

Модерни прегледи данас су сигурни да су остали у својим претходним верзијама, али не можете их изразити “Очврсли” Довољно да могу суздржати од интернетских злонамјерних софтвера и пријетњи вируса који им долазе на пут.

У много случајева током године, већина нарушавања сигурности догодила се путем незаштићених прегледа. Иако чак и најсигурнији прегледник на свету не може открити вирус да нападне ваш систем ако само кликнете на злонамјерну везу (свежа саботажа), сигуран прегледник дефинитивно може да блокира хакере, професионалне злонамјерне софтвере, па чак и онај који даље експлоатише - дневне рањивости или покушајте пратити свој ИП.

Најбољи ВПН прегледник

Најбољи ВПН прегледник 2018 - тестиран и проверен

ВПН-ови су главни вектори обрађени од било каквих интернетских претње. Без обзира на то имате ли уређај који треба заштитити или сесију прегледати што требате сакрити, ВПН-ови су најмоћнији и цјеловити сигурносни алати на располагању.

Они штите ваше податке врхунског шифрирања, пружају поуздану подршку протокола, нуде више послужитеља, јамче стабилну брзину и изнад свега, што постоје како би се осигурало да приватност корисника никад неће бити угрожена..

Не, користимо све ВПН-овима који морају да нуде све ове карактеристике, а мало ко жели да каже како је робусне ове ствари заиста у својим услугама. За ваш прегледник потребан вам је само најбољи ВПН који вам осигурава да никада не дође до сигурносног роцка који угрожава ваше изузетно осетљиве податке.

Овде је наш посебан списак за најбољу ВПН за преглед 2018. године, који садржи ексклузивне водиче за пружање услуга, које нуде нуде, планове цене и још много тога.

Цена пружена услуга (УСД) Карактеристике Оцене Пружатељ посета

 1. Сурфсхарк

  Сурфсхарк

  11,95 УСД1,99На месец

  • 800+ послужитеља у 50+ земаља
  • АЕС-256-ГЦМ енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • Неограничене истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Посјетите 83% попуста
  Прочитајте рецензију

 2. ПуреВПН

  ПуреВПН

  10,95 УСД2.91На месец

  • 2.000+ послужитеља у 140 и више земаља
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 5 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Погледајте 73% популације
  Прочитајте рецензију

 3. ЕкпрессВПН

  ЕкпрессВПН

  12,95 УСД8.32На месец

  • 3.000+ послужитеља у 94 земље
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 3 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Број становника од 35% на веб локацији
  Прочитајте рецензију

 4. Иваци

  Иваци

  9,95 УСД2.25На месец

  • 1000+ послужитеља на 100 локација
  • 256-битна стандардна енкрипција војног ступња
  • Подршка за цхат уживо је изврсна
  • Даватељ нулте записе
  • Доступно је 5 мулти-пријава
  • Виндовс, Мац, Андроид, иОС Аппс и проширење за Цхроме

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

 5. ЦиберГхост

  ЦиберГхост

  12,99 УСД2.75На месец

  • 3.700 послужитеља у 60 земаља
  • 256-битна АЕС енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Строга правила без записа
  • 7 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

ПуреВПН - Пружа врхунска компатибилна проширења са најбољим ВПН-ом за прегледник

Ако не’не желите потрошити вадс од вашег тешко зарађеног новца на купњи ВПН-а и приступачног даватеља који не нуди’Не прави компромис са било којим значајним, Пуре ВПН је дефинитивно савршен избор за вас.

Зашто је већ поуздано и приватних прегледа потребно време?

Нудећи компатибилна проширења за популарне прегледнике као што је Фирефок и Цхроме, ПуреВПН је учинио толико сигуран да је доступан и лак за постављање на прегледнике..

Поред тога што је јефтини од своје вршњаке и пружа врхунску компатибилност, ПуреВПН никада не угрожава квалитету и опсежност своје значајности. ПуреВПН може вам омогућити деблокирање веб локације са ограниченим стреамингом као што је Нетфлик УС, приступ напредним безбедносним опцијама као што је прекидач за убирање и подесјено подешавање, пријава путем истодобно 6 уређаја / прегледника и пуно више.

Али тренутно ПуреВПН не’не нудим бесплатно пробно раздвајање, тако да не можете сведочити услугу пре него што се преплатите на њу. Међутим, ако се пласира било који његов план, касније се никад неће пожељети.

прозодија

 1. Савршена компатибилност као ВПН за прегледник
 2. ДДоС заштита
 3. Намјенска подршка за струјање
 4. П2П и Торрент послужитељи
 5. 750 + послужитељ у 141 земљишту
 6. ВПН Хотспот
 7. Нат Фиревалл
 8. Подршка за више протокола, укључујући ОпенВПН и Л2Тп
 9. Омогућује сплитско тунелирање

контра

 1. Води неке записнике
 2. Бесплатна проба није доступна

Набавите ПуреВПН

НордВПН ће осигурати сигурност прегледа на свим уређајима

Као и код нереда толиких уређаја, од Мацове до Андроиде, тако и не’стварно не знам где можда највише приступа свом прегледу. Међутим, без обзира на уређај који има приступ свом прегледнику путем Норд ВПН-а, пружа високо проширен преглед компатибилних уређаја са свим уређајима који пружају велику сигурност на свим платформама.

НордВПН за прегледнике

Пружатељ такође нуди веће сигурносне карактеристике, укључујући двоструку ВПН везу и приступ опцији Онион преко ВПН-а са вашим прегледником. Али отврднути прегледник није’т где ће се моћи зауставити. НордВПН има послужитељску инфраструктуру која укључује 3700+ ИП-ова у више од 60 земаља, омогућавајући да постојећа грла пропусне ширине и да зајамчено није неопходна услуга за сваког корисника.

Мјесечни план је код НордВПН-а, мали скуп, кошта 11,95 УСД, али ако желите најбољу вредност, можете предложити на свом најбољем трогодишњем плану који ће вас једном наплатити само 125,64 УСД.

прозодија

 1. Тор с ВПН значајком за ВПН прегледник
 2. Бесплатно пробно раздобље
 3. Доступна је двострука енкрипција
 4. 3359 послужитеља у 60+ земаља
 5. Вишеструки начини плаћања
 6. ОпенВПН, ИКЕв2 / ИПСец, Л2ТП / ИПСец, ППТП и ССТП протоколи
 7. Значајка СмартПлаи за стреаминг веб места

контра

 1. Скупи месечни план (није добар за кратке кориснике)

Набавите НордВПН

Приватни приступ интернету осигурава брзу брзину као ВПН за прегледнике

Највећи проблем многих ВПН-а је тајна која имају тенденцију да превише смање брзину, али приватни интерент приступ или ПИА, побиједио је’не могу учинити. ПИА је један од најбржих ВПН-ова који су доступни на тржишту, а када покреће своје лагано Цхроме проширење, на њему ће се понудити проблеми без употребе личног прегледа за континуирано струјање или анонимно прегледавање мреже..

Приватни интернетски приступни ВПН за прегледнике

Да бисте потврдили свој преглед ових услуга, посетите било који Реддит’с темама са најбољим впн реддитом. ПИА је врхунски цртеж на Реддит-у нити стотинама корисника је активно препоручио као Топ ВПН за прегледник или било који други уређај. ПИА је један од бољих ВПН-а који има више послужитеља, а који тренутно нуди око 3081 и више послужитеља у више од 28 главних земаља. Пружатељ можда не нуди нове могућности попут Онион-а преко ВПН-а, али чак и основне могућности овде делују изврсно.

Испред цене, најбољи су планови за годишњи и двогодишњи део. Претплата на две године коштат ће вам само 69,95 УСД, док ће годишњи план преплатити једном у износу од 39,95 УСД, а сада је увек велика вредност новца.

прозодија

 1. Зеро Спеед Тхроттлинг као ВПН за прегледник
 2. Подржани су ОпенВПН, Л2ТП / ИПсец
 3. П2П подршка доступна
 4. Нула трупци
 5. 5 Истовремене везе
 6. Неограничена пропусност

контра

 1. Намјенске апликације додале су тешке уређаје за коришћење нових уређаја

Набавите приватни приступ интернету

ЕкпрессВПН - робусни ВПН за прегледник

Најскупље услуге обично се искључују у било којој категорији производа, али Екпресс ВПН оправдава своју високу цену сравњујући је са изузетно робусним значајкама. Овај ВПН осигурао је велику брзину на прегледницима, а никад вас није изневеравало у погледу сигурности. Заштићена АЕС 256 војних шифрирања, имате могућност усмјеравања података кроз 148+ локација послужитеља у невјеројатних 94 земље.

Изразите ВПН за прегледник

ЕкпрессВПН јамчи високе слободне кориснике са врхунским апликацијама и проширењима уређаја који врше линију и који користе ВПН-а пружају повјерење свим врстама. За струју, овај ВПН спектакуларно деблокира било који гео-ограничени садржај било где у свету, а повезује га са другим најбољим значајкама, на пример 24/7, подржавају, опсежно водећи и подељени тунелирању, са својим поседником.

Али ова услуга нема’Не долази јефтино, јер се годишњи план процењује на 99,95 УСД и на’њихов најбољи план вредности. На другом плану за шест месеци можете преплатити 59,95 УСД.

прозодија

 1. Моћан попис значајки за беспријекоран доживљај као ВПН за преглед
 2. Намјенске апликације и проширења за прегледнике
 3. Чврсто, шифрирање војне оцјене
 4. Подршка за више протокола
 5. Нулта правила дневника

контра

 1. Нема намјенских П2П послужитеља
 2. Скупо у поређењу са конкурентним услугама

Набавите ЕкпрессВПН

ТорГуард пружа једнострану анонимност као најбољи ВПН за преглед

Назван по једном од најсигурнијих светских прегледа, ТорГуард је задивио нас и многе друге ВПН ентузијасте своје уштеде сигурно и значајне високе практичности..

Торгуард ВПН за прегледник

Пружајући приступ до 3000+ послужитеља у 50+ земаља, ТорГуард је извршио избор као стручни ВПН за преглед. Захваљујући интегрисаној подршци помоћу намјенских апликација на свим платформама, овај ВПН пружа и Стеалтх ВПН значајку за један који тражи додатну сигурност ван мреже. Нису познати ИПв6 пуштање или ДНС кварови с Торгуардом, брзина осталих феноменалних током нашег суђења.

Међутим, његови планови цене мало су комплицирани, јер са сваким планом можете добити прегршт ексклузивних значајки. Њихов најбољи план остаје годишња понуда преплате која кошта 59,99 УСД. Такође можете ићи са својим тромјесечним планомом, који је изненађен доступан само 19,99 УСД који се наплаћује једном.

прозодија

 1. Торов модел пружа већу сигурност као ВПН за Бровсер
 2. Високе нивое енкрипције
 3. Стеалтх ВПН заштита значајка
 4. 3000+ ВПН послужитеља у 50 земаља
 5. Намјенска ИП адреса

контра

 1. Планови су скупи
 2. Пакети значајки могу бити збуњујући

Набавите ТорГуард ВПН

Најбољи ВПН прегледник бесплатно 2018

Путем бесплатних ВПН услуга можете разгледати своје кориснике, а сваки пут се обратите поверењу. Не, још увек постоје нека имена која су остала његова и сада служе као епитет приватности и највећи корисници заштите интегрисаних корисника..

Ти се пружају увек у нашем попису јер их је мало. На овом попису најбољих бесплатних ВПН-а за преглед 2018. године. Побринули смо се да смо дали само она имена наших цијелих корисника који никада неће оставити јефтине трикове уобичајене друге, а не добрим бесплатним ВПН услугама..

Ево пописа:

ТуннелБеар - најбољи прегледни ВПН за све прегледа

Ако постоји једна бесплатна услуга прегледа ВПН Фрее која може да се подудара са плаћеним пружатељима услуге у погледу пружања врхунских интернетских безбедносних интернетских грађана, и то у Туннелбеар-у. ВПН с цртаним медвједима који преплављују сва корисничка сучеља, Туннелбеар нуди еластичне послужитеље који су распоређени у 20 земаља. Овај бесплатни ВПН узима колач за чување нула записа и никада не забрињава ваше податке за разлику од осталих бесплатних ВПН услуга на тржишту.

Најбољи ВПН прегледник бесплатно 2018

Једино искључује Туннелбеар-ом је ограничење података. Уз 500 МБ месечно, оно што се поквари тако брзо да не можете да користите више од неколико сесија прегледа. Али приче, на БестВПН.цо смо пронашли хацк који ће вам пружити више од ових услуга.

Твеет о Туннелбеару и добит ћете 1 ГБ података месечно. Због тога се превише тешко одупријети. Туннелбеар такође нуди сјајне компатибилне апликације и проширује како би сви ваши прегледачи анонимно радили.

прозодија

 1. Бесплатна ВПН услуга за преглед
 2. Могуће је истовремено повезивање уређаја
 3. Снажна енкрипција
 4. Беспријекорно и добро забрањено корисничко сучеље

контра

 1. Ограничење података је 500 МБ / месечно
 2. не’т подршка пеер то пеер или П2П.

Без блока - Једноставно коришћење за почетнике као ВПН за прегледник

Много апликација и софтвера толико комплицирано да се почетници и новакиње једноставно искључе од њих. Међутим, Блоцклесс је бесплатну услугу прегледа ВПН-а који омогућава свим врстама корисника да лако повежу путем интернета сигурним веб везама.

ВПН без блока за прегледник

Све што требате учинити за приступ овом ВПН-у јесте пријава на Блоцклесс. Иако не’Не нуде могућности да одаберу послужитеља по свом избору, јер се аутоматски аутоматски догађа, а није било кашњења у брзини приликом тестирања ових услуга. Брзина је преузимања и преношења мало се смањила, али били су добри када је дозволио да размислите о бесплатној услузи.

Користило га има више од пола милиона људи, што говори о његовој могућности и услугама као најбољи бесплатни ВПН за прегледник.

прозодија

 1. Једноставан за имплементацију и кориштење бесплатног ВПН-а за преглед
 2. Доступне су намјенске апликације
 3. Брзи скок је упоређен са другим бесплатним ВПН-овима

контра

 1. Ограничени низ значајки

Виндсцрибе - најбоље ограничење података као ВПН за прегледник

Овај ВПН пушта руке, једнаке од најбогатијих услуга на тржишту бесплатних ВПН-а. Виндсцрибе нуди своју корисничку прилику за коришћење 10 ГБ података месечно. Ограничење података које су овде доступно најмање је 5 пута више него што их добија на другим ВПН-овима, али велика могућност не постоји’не завршити тамо.

Виндсцрибе ВПН за прегледник

С Виндсцрибеом нема ограничења броја уређаја који могу бити повезани. Поврх свега тога, компатибилне апликације имају значајну названу Цруисе Цонтрол која вам омогућава аутоматско повезивање на најбржи послужитељ који је тренутно доступан..

Али, ако не’попут послужитеља који сте спојени, имате могућност избора између осталих ВПН послужитеља. Виндсцрибе нуди проширење за Цхроме и додавање за Фирефок како би обезбедили цјеловиту сигурносну заштиту за ваше искуство прегледа. Виндсцрибе је такође популаран као један од најбољих ВПН-а за куповину и чак и за бесплатно преузимање одређеног ограничења.

прозодија

 1. Висока граница података која омогућава најбоље перформансе као ВПН за прегледник
 2. Неограничене везе уређаја
 3. Садржи блокатор огласа и ватрозида
 4. Подржава П2П / бујица

контра

 1. Отвори ВПН протокол није доступан
 2. Рашчлањивања су честа

Зенмате - поуздан добављач ВПН-а за прегледник

Са дугогодишњим тржишним искуством и вјероватно најпознатијим именом у бесплатном ВПН-у, Зенмате је имао бесплатну ВПН услугу у прегледнику који је ријетко гледао..

Зенмате ВПН за прегледник

Нудећи неограничену количину података, користећи Зенмате-а био је преферирани избор милиона људи широм света за деблокирање гео-ограничених садржаја и заобилазак ауторских фиревалл-а.

Брзине могу бити просечне, без голих 4 послужитеља који вам пружају могућност проналаска и повезивања са оним који најбоље одговара налогу. Стандардни шифрирања су снажни и до сада није било познато познавање података из ове услуге даватеља. Дефинитивно вриједи пробати! (Провјерите Зенмате преглед детаљних информација)

ЗоогВПН одржава високу приватност као ВПН за прегледник

Чување дневника и затварање претварања тих података у продаји су такође објављени у бесплатним ВПН-овима. Не, ЗоогВПН може вјеровати због чињеница да није његов пословни модел у бесплатној ВПН услузи.

Зоог ВПН за прегледник

Овај даватељ има ограничену могућност као бесплатни ВПН прегледник, али и пружа ултра-ступањ сигурности за преглед свих врста. У овој услузи не можемо водити дневни боравак, што чини поузданим доменом у којем можете веровати ваше интернетске потребе за приватношћу.

Са својом бесплатном услугом, тренутно нуди ограничење пропусности од 2 ГБ, заједно са приступом 3 ВПН послужитеља, 128-битном енкрипцијом и ограниченом П2П подршком. Дакле, ако желите само ВПН који осигурава вашу присутност ван мреже, да не будете претјерани са својим значајкама, онда је ЗоогВПН мјесто гдје ћете пронаћи своју праву утакмицу.

прозодија

 1. Строга политика података као ВПН за прегледник
 2. 2 ГБ ограничених података
 3. Пружа релативно јаку енкрипцију
 4. Брзи послужитељи

контра

 1. Споро олакшавање купцима
 2. Доступна је веза са једним уређајем

Најбољи ВПН прегледник за Андроид

Андроид паметни телефон врло је осетљив на нападе злонамјерног софтвера и покушаје давања података, јер је примамљив мета хакера због великог броја људи који користе ОС. Да бисте осигурали изузетно осетљиве податке на свом паметном телефону, потребан вам је сигуран ВПН за Цхроме прегледник на Андроиду. Следеће су вам две одличне ВПН услуге које ће вам омогућити најбољу заштиту и осигурати све ваше претраге за Андроид на крају:

ИвациВПН - пружа значајну поделу тунела као ВПН прегледник за Андроид

У прегледницима Андроид потребни су вам ВПН-ови који приоритет дају брзине и перформансе у поређењу са осталим. И то’тачно тамо где је Иваци ВПН’с нама је ексклузивна значајка сплитског тунела. На вашем Андроиду можете бити неколико десетака апликација повезаних са интернетом, а значајна сплитска тунелизација омогућава вам сигурно повезивање да бисте усмерили само неке одабране апликације попут вашег прегледа..

Иваци ВПН за прегледник

Иваци ВПН пружа више од 100 локација послужитеља широм свијета, вишеструку подршку протокола, укључујући ОпенВПН, војну шифрирање, кућне љубимце истодобних пријава и сјајно проширене Цхромеа.

Сада можете добити за невероватних 5 година плацања само 60 УСД рачуна. Понуде не’не могу бити бољи од оних који нуде овај ВПН. Мора имати Андроид прегледнике.

прозодија

 1. Омогућује да Сплит Туннелинг осигура брже брзине као ВПН прегледник за Андроид
 2. 450+ послужитеља на 100 различитих локација
 3. 5 истодобних пријава
 4. Нула пропусне ширине
 5. Подршка за протокол мутлипле
 6. Деблокира је Гео-ограничен садржај попут Нетфлика

контра

 1. Нема бесплатног суђења
 2. Нема битцоина или крипто поврата

Доведите Иваци

ИБВПН - блокира злонамјерни садржај као ВПН прегледник за Андроид

С више додатака и проширења за све главне прегледнике, ИБ или Невидљиво прегледавање ВПН најбољи је избор Најбољи ВПН-а за ВПН прегледник за Андроид. До’Једноставне, једноставне апликације за клијенте и прошириле су све до изузетно популарног сервиса за почетнике и новакиње.

ИБВПН за прегледнике

Али то не’т значи да је овај Пружатељ почетник сам по питању важности или сигурности. Нуди АЕС-256 шифрирање војне класе, вишеструка подршка протокола, укључујући ОпенВПН & Л2ТП, 200 послужитеља на 63 локације, Тор преко ВПН-а, Доубле ВПН и прекидач килл за пружање цјеловитих сигурносних мрежа за Андроид кориснике. Најбољи пакет са свим значајкама је њихов годишњи Ултимате ВПН план који се улаже на само 58,06 УСД.

прозодија

 1. Пружа 200 послужитеља за максимално деблокирање веб локације с ограниченим геолошким ограничењем као ВПН прегледник за Андроид
 2. Тор преко ВПН-а
 3. Двострука ВПН значајка
 4. Значајка аутоматског повезивања радијске заштите корисника у случају кварова услуга
 5. Против:

контра

 1. Понекад може бити споро споро
 2. Није прикладно за бујицу

Набавите ИБВПН

Преглед најбољих ВПН уређаја прегледа

Преглед се користи за приступ интернету, без начина на који раде, раде и реагирају на различитим ОС-има, а они јако разликују. Слиједи лансирање најбољег ВПН-а за прегледник различитих уређаја:

Најбољи ВПН прегледник за ПЦ

Рачунала и даље владају роостом као један од најпопуларнијих уређаја који користе за приступ интернету. Да би се проверили на фантастичној компатибилности који рачунари пружају прегледнике као што су Цхроме и Фирефок, омогућујући кориснику постизање оптималних задовољстава и приступачности значајки.

ВПН-ове се лако могу инсталирати на рачунаре као што су детаљно показали у нашем раду за најбољи ВПН за ПЦ. Готово сваки ВПН нуди компатибилне апликације и проширује прегледник за кориснике са рачунаром. Овде су 3 најбоља ВПН-а за преглед за ПЦ:

 1. ЕкпрессВПН - Једноставна инсталација и постављање као ВПН прегледник на свим рачуналима.
 2. ПуреВПН - Изузетно приступачни планови цене за ВПН преглед на рачунару.
 3. Приватни приступ интернету - најпопуларнија услуга као ВПН преглед на особним рачуналима.

Најбољи прегледник ВПН за иПхоне

Увод који је покренуо будућност широких паметних телефона диљем света, иПхоне је остао један од најатрактивнијих брандова наших времена. Не, супротно увријеженом мишљењу, иПхоне може заразити злонамјерни софтвером и вирусима једнако лако што се догађа на другим уређајима.

Нужно је да на вашем иПхонеу повежете ВПН са прегледником како бисте осигурали сигурно, сигурно и оптимизирано искуство прегледа. Ево наших најбољих 3 понуде за одличне ВПН-ове компатибилности са иПхоне прегледницима:

 1. НордВПН - иОС компатибилна апликација доступна за ВПН прегледник на иПхонеу.
 2. ТорГуард - Сигурност иПхонеа постаје чвршћа као ВПН прегледник за иОС.
 3. ПуреВПН - Подршка за струјање са великим брзинама као ВПН прегледник на иПхонеу.

Најбољи ВПН за преглед прегледа

Тор Бровсер је представљен како повећати сигурност која прегледник може пружити кориснику. Користећи концепт усмерења за заштиту корисничких података и скривање адресе ИП адресе, Тор Бровсер је веома пожељан избор за многе кориснике који се баве технологијом и осетљивошћу заштите података..

Не може сваки ВПН пружати ултра компатибилност за коришћење Тор-а за преглед. Најбољи ВПН за преглед Тор нуди посвећене могућности као што су лук преко Тора и Сплит тунелирање како би се осигурало високе перформансе и нула заостајања. Ево наших Топ 3 ВПН одабраних за прегледник Тор.

 1. НордВПН - Врх линије Онион овер ВПН имају функцију ВПН-а за преглед прегледника.
 2. ЕкпрессВПН - Невјеројатан расположив послужитељ који има ВПН за Тор Бровсер.
 3. ТорГуард - Инхерентно компатибилан ВПН с Тор прегледником.

Најбољи ВПН за преглед Цхроме

Цхроме је можда, најпопуларнији преглед на свету, што чини изузетно атрактиван метом за покушаје саботаже и хакирања. Корисници који су имплементирали прегледник Цхроме морају бити опрезни и осигурати своју сигурност у свим својим рукама.

Најбољи ВПН за преглед Цхроме имају оне који су лагани, нуде компатибилно проширење, оптимизирају своје искуство, не’Не гасите брзину и никада не угрожавајте своју сигурност. Овде’с рундавн наших 3 најбоља ВПН одабрана која могу дати све и више за кориснике прегледа Цхроме:

 1. ЕкпрессВПН - Намјенска проширења доступна је као ВПН за преглед Цхроме.
 2. ПриватеИнтернетАццесс - осигурава брзу брзину као ВПН за преглед Цхроме.
 3. НордВПН - двострука ВПН за додатну сигурносну значајку доступну за ВПН прегледник Цхроме.

Најбољи ВПН за УЦ прегледник

УЦ Бровсер одличан је додатак вашег репертоара прегледача. Брз је лијеп и углавном једноставан за употребу. Нема чак и прегледника УЦ-а, који потиче из кинешких програма, може бити велика сигурносна гњаважа ако не користи ВПН-ом..

Следи доносимо попис најбољег ВПН-а за УЦ прегледник:

 1. ПриватеВПН - Подршка сигурности и протокола у свим круговима као ВПН за УЦ Бровсер.
 2. ЕкпрессВПН - бесплатан и компатибилан ВПН за преглед УЦ.
 3. ТорГуардВПН - чувајте вашу анонимност изван мреже УЦ.

Алтернатива прегледника

Осим популарних прегледа, који се обично користе као Цхроме и Фирефок, на располагању је више алтернативних прегледа за један који траже додатну сигурност.

Ови прегледници углавном пружају стабилну унутрашњу сигурност унутар своје платформе која у великој мјери елиминира ризике приликом кретања мрежног доменом.

Међу њима препоручујемо да користите Тор Бровсер који шифрира ваше податке и можете да користите свој ИП адреса. Темељи се на концепту усмеравања лука, при чему су различити шифрирани токови података распршивали вашу информацију што има снооперима да дигну руку на њега..

Неке друге пожељне алтернативе могу бити једно које се налази на Цхромиум технолошком моделу попут Цомодо Драгон и СРВаре Ирон. Ова основа омогућава да буду изузетно сигурни, а да буду једноставнији за употребу.

Епски преглед је још једна стабилна опција за један који железнички прегледник са ВПН-ом који не’Не чувајте забележите активности као што се догађају у уобичајеном прегледнику Цхроме. Не би требало да приступате овој значајности, требате активирати начин приватног прегледа, а постоји и могућност усмеравања ваших интернетских веза путем прокија.

Најбољи ВПН за често постављана питања прегледа

Што је ВПН прегледник?

Преглед може бити несигуран у погледу заштите ваше мрежне сигурности у овом случају од свих досљедних и жешћих напада злонамјерног софтвера и покушаја хакирања, што ће увести ваше осјетљиве податке у озбиљан ризик. Топ ВПН може вам поуздано прегледати кориснике и будите сигурни да је ваша интернетска активност скривена, заштићена и сигурна од знатижељних очију.

Једноставно речено, прегледник с ВПН-ом је прегледник који користи добре верзије ВПН-а, како би се смањили ризици на податке и проширили максималну сигурност како би се прикрили рањивости система самог прегледа..

Како функционише ВПН прегледника?

Она функционира тако да шифрира ваше податке, а затим их пролазите кроз сигуран тунел према одабраном протоколу. ВПН преглед можете добити додавање проширења на сам прегледник или инсталирати клијенте ВПН апликације на свом уређају.

Како могу да промените свој ВПН на Цхромеу?

Ако желите да промените свој прегледник са ВПН-а на Цхромеу, прво морате деинсталирати ВПН проширити преглед. Овде’како је то учињено:

 1. Идите на Поставке > Више алата > Проширења > Уклонити

Сада инсталирајте било који најбољи најбољи ВПН по вашем избору као апликацију клијента уређаја или прошириви преглед за максималну анонимност и сигурност на мрежи.

Закључак

У новије време се бележе порасти случајеви који долазе до изражаја који означавају колико је важна заштита података. Скандал Цамбридге Аналитица у САД-у мора да се послужи као позив на буђење интернетским становницима широм света.

Без обзира на то како ли су њени прегледачи, рачунари или паметни телефони, хакери ће увек покушати да у ваш систем уђу кроз било који расположиви прозор. И док можемо’увијек контролирани својствени сигурносни уређаји ове платформе, и даље увијек заштитите кориштење ВПН-а и слиједећи сигурне праксе прегледавања попут препознавања и лијечења подаље од злонамјерних веза.

На БестВПН.цо увек настојимо изградити сигуран интернет за све. Не занима нас само интернетска сигурност, већ имамо визију заштите корисника’с особним подацима. Ако имате препоруке, приједлоге за побољшање или чак вриједне критике које бисте подијелили са нама, слободно направите коментар у наставку.

Слични чланки

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me