PureVPN изтегляне – iOS приложението е достъпно сега

Въпреки че има някои ярки недостатъци, както можете да видите в нашия преглед на PureVPN, доставчикът остава доста популярен въпреки многото vpn отзиви и много потребители все още го смятат за най-добрите VPN услуги в бранша..


И дали това е един от не, е различен въпрос за отговор, как можете да го използвате веднъж’реших да се абонирам за него е съвсем различно нещо. Много потребители изглежда объркани как могат да изтеглят различни клиентски приложения на PureVPN на своите устройства, но там’няма причина да бъде. Клиентските приложения са лесни за изтегляне и използване и да знаете повече за това как да го направите, просто прочетете това ръководство на PureVPN Изтеглете 2019:

PureVPN безплатно изтегляне

Всички PureVPN’Клиентските приложения са безплатни за изтегляне, а връзките за това се поставят на уебсайта им на специални подстраници. Все пак ще трябва да закупите PureVPN’s абонамент, за да ги използвате.

PureVPN Изтегляне за Windows

Че’нормално нали? Защото всеки доставчик’клиентът е наличен на уебсайта им, за да изтеглите безплатно? Не съвсем така.

Много доставчици в бранша не го правят’не ви позволяват да изтеглите техния клиент, освен ако не купите абонамента им и осигурите сигурен достъп до зоната им на член. Но PureVPN не е такъв.

Очаквайте PureVPN безплатно изтегляне, наистина ли можете да го направите? Отговорът е Голям НЕ!

PureVPN не’не предлагам всякакъв вид безплатна VPN услуга, но тук’s най-близкото, което стига до него:

Purevpn Изтеглете безплатно

 1. Можете да закупите 3-дневен пробен акаунт за $ 2,5, таксуван веднъж с включени всички функции
 2. Използвайте неговата политика за възстановяване на 31 дни като покритие, за да поискате връщане на парите си, ако не го направите’t като услугата или нейното изпълнение:

Веднъж ти’Използвах някоя от тези две опции, за да започнете с услугата, тук’s как можете да изтеглите техния клиент за Windows и да го продължите, като използвате услугата на вашия работен плот:

 1. Отворете PureVPN.com и превъртете надолу до края на страницата им
 2. В долната лента, под категорията Продукти, кликнете върху “Приложение за Windows”
 3. Кликнете върху “Изтеглете VPN” да продължите по-нататък
 4. Сега кликнете върху “Изтеглете приложението PureVPN” да започне с процеса на изтегляне
 5. След като файлът бъде изтеглен, щракнете върху него, за да започнете процеса на инсталиране
 6. Въведете вашите потребителски идентификационни данни (Това ще бъде достъпно само за вас’купих абонамента) и се свържете със сървър и PureVPN ще започне да работи

Сградата на клиентското приложение е 7.0.2 и е съвместима с почти всички версии на Windows след Windows XP.

PureVPN Изтегляне за Mac

Процесът на изтегляне на приложението за Mac е почти идентичен с изтеглянето на приложението за Windows.

purevpn изтегляне за mac

Ето едно бързо възпроизвеждане как можете да го изтеглите и настроите за по-малко от 3 минути:

 1. Посетете PureVPN.com и отидете в долната част на началната страница
 2. Под категорията Продукти кликнете върху “Mac VPN”
 3. На следващата страница, на която сте пренасочени, щракнете върху “Изтеглете VPN” и след това щракнете върху “Изтеглете приложението PureVPN”
 4. Процесът на изтегляне вече ще започне
 5. След като приключи, просто щракнете върху файла и следвайте инструкциите на екраните, за да преминете към процеса на инсталиране
 6. Забележете тук, че ще се нуждаете от потребителско име и парола, за да накарате клиента да работи (Ще ви трябва PureVPN’s абонаментна сметка за тази цел)

PureVPN’s Приложението за Mac е съвместимо само с Mac OS X 10.10.0 и по-нови версии.

PureVPN Изтеглете за Android

Приложението за Android е може би най-лесното за изтегляне сред партидата, както правите’дори не трябва да посетите PureVPN’уебсайт, за да се справите с него.

Purevpn Изтеглете за Android

Ако ти’някога сте използвали телефон или устройство с Android, тогава ще знаете, че всички приложения, които се използват в него, могат лесно да бъдат изтеглени от магазина на Google Play и PureVPN тук не се различава..

Нека ви преведа през процеса на лесно изтегляне и инсталиране на PureVPN’s клиент за Android тук:

 1. Отворете Google Play Store
 2. Отидете на лентата за търсене и напишете “PureVPN”
 3. Резултатите ще се покажат тук, но внимавайте, тъй като има много фалшификати в Play Store на PureVPN. Потърсете този, който’е разработена от “GZ системи” като това’е автентичната
 4. Натисни “Инсталирай” и приложението за Android от PureVPN автоматично ще бъде изтеглено и инсталирано във вашата система
 5. След като приключи, вашето устройство ще ви уведоми за това и ще ви подкани да го отворите
 6. Натисни “отворено” и приложението ще започне да работи
 7. За да продължите оттук нататък, ще трябва да имате PureVPN’потребителско име и парола за акаунт (За тази цел ще трябва да закупите PureVPN план)

PureVPN Download Crack

Търсите PureVPN’s crack файл, за да използвате услугата безплатно? Никога не правя това.

Защо? Че’s, защото няма автентична пукнатина за целта.

Ако търсите в Google, за да опитате да намерите такъв, най-вероятно ще изтеглите файл, който се представяше като автентичен файл за крекинг, но всъщност беше капан, който или ще разпространява злонамерен софтуер или вируси във вашата система.

Аз го правя’Не ви препоръчвам да излагате системата и ценните си данни на риск, само за да спестите няколко долара.

заключение

PureVPN е много лесен за изтегляне и използване с по-голям брой клиентски приложения от повечето други доставчици в бранша.

Но освен тази зееща дупка в доставчика’s арсенал на клиентските приложения, те се справят доста добре в други платформи с клиентски приложения, налични за нишови платформи като Firestick и Kodi.

Просто вземете това ръководство като ръководство за това как да изтеглите PureVPN по лесен начин и ще бъдете готови, ако искате’реших да се абонирам за услугата, след няколко минути.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me